Бекенбауер отмени пътуването за Бразилия, защото "не е добре дошъл във ФИФА"


Германската футболна легенда Франц Бекенбауер отложи плановете си да пътува до Бразилия за финалните мачове от световното първенство, след като ФИФА му забрани да се занимава с футболни дейности 90 дни.

Причина за наказанието е отказът на Кайзера да съдейства в разследването за обстоятелствата около избора на Катар за домакин на мондиала през 2022 г. 

"Няма да пътувам за Бразилия. Основанието а това решение намирам във факта, че вече не съм добре дошъл", каза  68-годишният...

Ким Чен Ун е издал заповед за провеждане на мащабни военни учения

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун е заповядал да се повиши боеспособността на бойците на Корейската народна армия, включително провеждането на интензивни маневри, максимално приближаващи се до реална война. Съответстващата заповед лидерът на КНДР е дал по време на посещение във военно поделение номер 863.

В НАСА помирисаха Титан

/КРОСС/ Учени от НАСА успяха да пресъздадат миризмата на атмосферата на спътника на Сатурн Титан. Това им помогнало да идентифицират редица компоненти от атмосферата на спътника, взети с помощта на апарата Cassini-Huygens. Освен това изследователите са успели да сравнят своите постижения с тези, получени от масовия спектрометър. По-точно те са успели да установят, че газовете с оранжев цвят са смес от въглеводороди и нитрили. Експертите възнамеряват да продължат процеса на пресъздаване на газовете в атмосферата на Титан.

Миков: „Дунав мост” 2 работи успешно

/КРОСС/ За година по "Дунав мост" 2 са преминали близо 500 000 автомобила. Това каза при посещението си на моста "Нова Европа" при Видин-Калафат председателят на Народното събрание Михаил Миков."Това уникално съоръжение, което открихме точно преди една година, работи успешно и по него всекидневно преминават повече от 1000 моторни превозни средства. На практика за една година по моста са преминали с 30 на сто повече автомобили от прогнозните резултати", каза Миков."Дунав мост 2" е първенец по разкриване на контрабанда, на наркотици, на антики. Трябва да се увеличи съставът. Другото, което спешно трябва да се случи, и то ще стане до месец, е започване работата по обхода Димово-Ружинци", каза още Миков. Председателят на парламента съобщи още, че до един месец ще започне работата по изграждането на пътя с. Салаш - Ново корито, Сърбия, където ще бъде изграден новият ГКПП със Сърбия. Снимка: Булфото, всички права запазени    

Халилходжич: Съдиите ме притесняват повече от Белгия

Участниците на Световното първенство, които са неприятно изненадани от съдийството се увеличиха с още един. Селекционерът на Алжир Вахид Халилходжич е поредният, който се възмути от нивото на съдиите,...

Георги Братоев гледа женски мач в "Христо Ботев"

Разпределителят на националния отбор по волейбол Георги Братоев се появи в зала Христо Ботев, където вторият състав на националния тим на жените играе с Турция, в мач от Европейската лига. Вместо с мъ...

Сериозен отсъстващ за Италия в мача срещу Англия

Капитанът на националния отбор на Италия по футбол Джанлуиджи Буфон ще пропусне мача срещу Англия от финалите на Световното първенство в Бразилия, съобщава SportMediaSet. Вратарят не успя да се възст...

Камион с месо се обърна на АМ "Тракия"

Катастрофа на автомагистрала "Тракия" затвори за няколко часа пътя за Бургас. Камионът, пълен със замразено месо, се е обърнал на 138-ия километър, близо до Пловдив.

Вирус, а не хранително натравяне, вкарал децата в болницата в Разлог

Стомашен вирус, а не хранително натравяне, е причината за неразположението на децата, които в петък вечерта са потърсили лекарска помощ в болницата в Разлог, съобщи БГНЕС.

Към 21.00 часа 7 деца потърсиха медицинска помощ в болницата в Разлог със симптоми на хранително отравяне. Според bTV става въпрос за 4 деца.

Стомашен вирус, а не хранително натравяне, е причината за неразположението на децата, които в петък вечерта са потърсили лекарска помощ в болницата в Разлог, съобщи БГНЕС. Към 21.00 часа 7 деца потърсиха медицинска помощ в болницата в Разлог със симптоми на хранително отравяне. Според bTV става въпрос за 4 деца.

ББЦ с идеи за разширяване на коалицията за изборите

Първата хипотеза – да се явят сами на тези избори. Втора – да запазят, да снижим броят на коалиционните партньори и третата е да вървим към разширяване на коалицията. Последната хипотеза е най-предпочитана от партията. Това заяви по време на пресконференция лидерът на ББЦ Николай Бареков.

Волен Сидеров: Орешарски да стане служебен премиер

Волен Сидеров: Орешарски да стане служебен премиер

"Август изглежда на много хора недостатъчно добър месец за избори, по-скоро края на юли - 27. Уж всички искаха избори веднага, а сега се дърпат. След като самият мандатоносител казва, че правителството трябва да си ходи, какво повече има да се случи", каза в ефира на радио Дарик лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

"Спокойно може да бъде оставен Орешарски за служебен премиер, за да не се създават интриги с имена и задъхани разследвания кой кой е, а и така да се спестят време и разходи", допълни лидерът на „Атака". По повод разискваната идея за задължително гласуване, Сидеров попита кой ще спазва и следи критериите за такъв тип гласуване, за да се въведе. По думите му мажоритарната система е много подла и това, че ще се произведат личности, е спекулация. Това било начин да се създадат начини за купуване на гласове.

"Трябва да се въведе прилагане на образователен ценз и поне основно образование и умение да се чете и пише, за да може да се гласува. Самият народ се разврати и се купуват гласове не само сред ромското население. Купуват се цели структури", поясни лидерът на „Атака". За „Южен поток" той коментира: „Пристигнаха някакви сенатори, размахаха пръст на Орешарски и той спря проекта. Какво отношение има САЩ, за да дава препоръки".


Антон Касабов: Бритни Спиърс не ме изкефи като жена

Актьорът Антон Касабов, който от години гради успешна кариера в Холивуд, спечели и родните зрители с участието си в “Денсинг старс”. Антон впечатли всички както с професионалните си умения, така и с личните си качества и не случайно стигна почти до финала. Многото нови фенове и признанието, което спечели, със сигурност ще дадат на трикратния светов Актьорът Антон Касабов, който от години гради успешна кариера в Холивуд, спечели и родните зрители с участието си в “Денсинг старс”. Антон впечатли всички както с професионалните си умения, така и с личните си качества и не случайно стигна почти до финала. Многото нови фенове и признанието, което спечели, със сигурност ще дадат на трикратния светов

Ирина Флорин и Георги Тошев в спортен лагер за 1 седмица

Ирина Флорин, актьорът Симеон Лютаков и водещият Георги Тошев (на снимката) бяха първите посетители в новооткрит тренировъчен лагер до Каварна. Тримата спортували активно цяла седмица, както стана ясно от снимки в социалната мрежа. През деня играели тенис на корт, голф, практикували височинно катерене, а вечер играели айкидо на факли. “Там влизаш в Ирина Флорин, актьорът Симеон Лютаков и водещият Георги Тошев (на снимката) бяха първите посетители в новооткрит тренировъчен лагер до Каварна. Тримата спортували активно цяла седмица, както стана ясно от снимки в социалната мрежа. През деня играели тенис на корт, голф, практикували височинно катерене, а вечер играели айкидо на факли. “Там влизаш в

Бареков: Аз съм най-силният човек в държавата

А аз казвам следното - аз ще спра фирмите на ГЕРБ и ДПС и оттам ще дойдат парите за реформи в България", заяви Бареков.

Пернишката Мис Антония Петрова: Имах предложения от Първанов, но ги отказах, бях студентка на Орешарски

Антония Петрова – Бередин винаги попада в епицентъра на вниманието и скандала. Сякаш е орисана да бъде там! Дори и след интервюто си на политическа тема, реакциите след това акцентираха върху... апетитното й деколте. И реакцията й не закъсня:

- Тони, в неделя ти даде тв интервю в предаването „Нека говорят” и въпреки опитите ти да акцентираш върху политическите си възгледи, заглавията пак след това бяха – че си събрала очите на зрителите с... изрязаното си деколте! И новината, че си...

Продължава

ОЛАФ погва Пенгезов и компания за шашмите по европроекта за интернет страница

Eксперти на Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) пристигнаха в София заради аферата с участието на председателя на Софийския апелативен съд (САС) Веселин Пенгезов, шефа на Военноапелативния съд (ВоАС) Петър Петков и Мария Дивизиева, началник на кабинета на премиера. Срещу тримата са повдигнати обвинения за злоупотреби по европроект за нова интернет страница на военния съд.

Започна жътвата в село Странско

/КРОСС/ Официално зажънване на ечемика направиха днес в димитровградското с. Странско.Добивът е 520-530 кг. от декар, съобщи за Haskovo.info председателят на местната кооперация "Доверие" Петко Николов. Той уточни, че жътвата върви трудно, защото част от ечемика е налягал от дъждовете. За сега изкупната му цена е 266 лв. за тон, което не устройва производителите и те чакат тя да се вдигне поне до 300 лв. Николов допълни, че по-малка част от пшеницата е налягала и тук се очакват добиви от 600 кг. от декар.Днес в Странско се провежда десетото издание на тракийския жътварски събор, в който участват 23 фолклорни групи от региона, страната и една от Полша.В зажънването се включиха зам. областният управител Иван Станчев, зам.-кметът на Димитровград Светослав Стойков, председателят на димитровградския общински съвет Стефан Димитров и съветници.   Снимки: Булфото, всички права запазени

8 непреводими думи, които трябва да знаете

Представяме ви порция от онези семантични единици в разните езици, които са събрали в себе си цели ситуации, комбинация от чувства и поредици от...

Светлин Танчев стана заместник на Бареков

Депутатът Светлин Танчев официално е заместник-председател на България без цензура. Решението беше гласувано по време на проведено днес заседание на Националния съвет на регионите на ББЦ .

Икер Касияс пое вината за погрома от Холандия


Вратарят Икер Касияс обяви, че той поема отговорността за съкрушителната загуба с 1:5 от Холандия в Салвадор снощи. 

Отборът на Луис ван Гаал успя да се върне в резултата, след като изоставаше с 0:1 и да нанесе най-тежката загуба на действащ световен шампион.

Касияс, чието лошо повеждане на топката позволи на Робин ван Перси да му я отнеме и да вкара четвъртия гол, обяви, че представянето му е било под очакваните стандарти и се извини за запалянковците.

"Време е...

Откъс от "Стаята" на Богдан Русев


Тази събота в рубриката "Четиво" на "Дневник" ви предлагаме откъс от най-новата книга на писателя Богдан Русев "Стаята", която излиза в каталога на издателство "Обсидиан". В нея отново срещаме частния детектив Ники Вълков, който има нова задача: да открие едно момиче, което работи в секс-видеочат, и да го помоли да спре да се среща с популярен политик, преди да съсипе кариерата му. Но когато момичето изчезва не само от чата, а и от реалния живот, правилата на играта се променят. И Ники Вълков...

Войната Пеевски - Василев се ожесточава! Бивш антимафиот и спецпрокурор активират медии в полза на банкера!

Войната Делян Пеевски - Цветан Василев се ожесточава!

ПИК първа разкри, че разследват боса на Корпоративна търговска банка по подозрения в съпричастност към подготовка на убийство на Пеевски. В ареста са трима, обвинени за осуетения атентат, в момента съдът гледа мерките им за неотклонение.

Междувременно корпоративната битка, която разтърсва цялата държава, тече и на "тихия" фронт - с активното съучастие на определени медии, сочат анализатори. По техни данни банкерът Василев в...

Продължава

Стомашен вирус пратил децата в разложката болница

/КРОСС/ Стомашен вирус е причина за неразположението на децата, които в петък вечерта са потърсили лекарска помощ в болницата в Разлог.Припомняме, че към 21.00 часа седем деца потърсиха медицинска помощ в МБАЛ-Разлог със симптоми на хранително отравяне. Те са били прегледани и веднага са им дадени медикаменти срещу стомашното неразположение, след което са освободени. Още при пристигането на групата в курорта, част от младежите се оплакали от стомашни неразположения, обща отпадналост и повръщания. Ръководителите на групата веднага потърсили консултация с лекар.След прегледа в болницата в Разлог се оказа, че състоянието на учениците не е тежко. Не става въпрос за инфекциозно заболяване, тъй като децата не са имали нито висока температура, нито разстройство. При прегледите е установено, че страдат от стомашен вирус, който е характерен за летните месеци, съобщиха от Регионалната здравна инспекция.

Камион затвори за няколко часа движението към морето

/КРОСС/ Обърнал се камион затвори за няколко часа движението по АМ "Тракия" в посока Бургас. Камионът, пълен със замразено месо се е обърнал на 138-ия километър, близо до Пловдив и е заел едното платно. За известно време движението по магистралата беше спряно. После камионът беше изтеглен встрани от пътя.Предполагаемата причина за инцидента е заспиване на шофьора. Той не е пострадал. Тестът му за алкохол е отрицателен.

Ще направя социалните реформи с парите на ГЕРБ и ДПС

Ще спра фирмите на ГЕРБ и ДПС и с техните пари ще направя социалната реформа, бе категоричен лидерът на партия "България без цензура" Николай Бареков. Той допълни, че предстоят разговори за сформиране на алианса "България без ДПС"

Холандски защитник не иска съдията да го цапа със спрей (видео)

Холандският национал Бруно Мартинс Инди скастри италианския арбитър Никола Рицоли по време на снощния мач на "лалетата" с Испания (5:1). Това се случи малко след като играчът показа на рефер...

Завърши вторият тур на президентските избори в Афганистан

Изборните секции на втория тур на изборите за президент на Афганистан вече са затворени. Независимата избирателна комисия обяви края на изборния ден, предаде АФП. Избирателите, които все още са на оп...

Шави: Това е най-тежката загуба в кариерата ми

Халфът на Барселона и Испания Шави Ернандеш призна, че загубата от Холандия с 1:5 е най-тежката в неговата кариера. Световните шампиони отстъпиха с 1:5 от Холандия в повторение на финала от Мондиал 20...

Защо Google си купи компания за сателити

Технологичният гигант се надява да използва Skybox за подобряване и актуализиране на картовия си софтуер


Кийра Найтли: Живея скромно, за да не изгубя приятелите си

Британската звезда започнала да се чувства добре в кожата си след 25


Ледената покривка на Гренландия беше покорена с шейни, теглени от хвърчила

Четири хиляди километровата ледена покривка на Гренландия беше покорена от млади ентусиасти, които се придвижваха върху студената повърхност чрез шейни, теглени от хвърчила. Експедицията на белгиеца и канадеца, отнела около месец и половина, като събраните данни по време на обиколката им ще послужат предимно в сферата на метеорологията при изследването на климатичните промени.

Арабски туристи отмарят в "Слънчев бряг"

/КРОСС/ За пръв път от години насам арабски туристи ще прекарат лятната си почивка в Бургаска област.С посредничеството на председателя на българо-арабската бизнес асоциация Зияд Ел Масри български хотелиери и туроператори са установили контакт с партньори от Кувейт и Катар. Договорено е всяка седмица по два чартърни полета да водят арабски туристи в Слънчев бряг.Първият самолет ще пристигне от Кувейт на 28 юли.Според г-н Масри привличането на такива платежоспособни туристи по Южното Черноморие е много голям успех, съобщи Дарик.

Гришо излиза срещу приятеля си Стан за място във финала на "Куинс"

Днес от 15.15 часа Григор Димитров и Станислас Вавринка ще излязат на Централния корт в Куинс в битка за място на финала на турнира от сериите АТР 250.

Програмата за деня започва именно с двубоя между българина и швейцареца, така че стига да няма дъжд в Лондон, мачът им ще започне навреме. След края на техния мач е и другият полуфинал Радек Щепа Днес от 15.15 часа Григор Димитров и Станислас Вавринка ще излязат на Централния корт в Куинс в битка за място на финала на турнира от сериите АТР 250. Програмата за деня започва именно с двубоя между българина и швейцареца, така че стига да няма дъжд в Лондон, мачът им ще започне навреме. След края на техния мач е и другият полуфинал Радек Щепа

Григор ще спори с приятеля си Стан за място във финала на "Куинс"

Днес от 15.15 часа Григор Димитров и Станислас Вавринка ще излязат на Централния корт в Куинс в битка за място на финала на турнира от сериите АТР 250.

Програмата за деня започва именно с двубоя между българина и швейцареца, така че стига да няма дъжд в Лондон, мачът им ще започне навреме. След края на техния мач е и другият полуфинал Радек Щепа Днес от 15.15 часа Григор Димитров и Станислас Вавринка ще излязат на Централния корт в Куинс в битка за място на финала на турнира от сериите АТР 250. Програмата за деня започва именно с двубоя между българина и швейцареца, така че стига да няма дъжд в Лондон, мачът им ще започне навреме. След края на техния мач е и другият полуфинал Радек Щепа

Чобанов притеснен, че политическото говорене подрива финансите

Към момента не се налага взимането на други заеми на външните пазари, каза пред Дарик радио финансовият министър Петър Чобанов. Той уточни, че от началото на годината стратегията за държавния дълг се изпълнява гладко и спокойно.   Според министъра "въпреки истеричното говорене" на вътрешния пазар има намаляване на доходността на държавните ценни книжа, тъй като пазарът има доверие на правителството, че то може да посреща и обслужва своите задължения. "Важно е в тази ситуация, в която се намираме в момента, малко да се успокоят приказките по отношение на дълга, за да може да се реализира успешно планираната емисия", тъй като "независимо кое е правителството, тази ликвидност трябва да се вземе заради старите дългове", заяви Чобанов.   Той повтори каква е целта на дълга от 1.5 млрд. евро, който се подготвя за емитиране. "Целта на външната емисия е да не се изтегля тази ликвидност от икономиката на страната, за да остане тя в банковата система и да дадем възможност за съживяване на кредитирането", каза Чобанов.   Коментарите на опозицията за дупка в бюджета от 10 млрд. лв. категорично не са верни, като това беше част от общия фон, който беше създаден и имаше за цел засилване на политическия натиск, коментира още министърът на финансите. Той предупреди, че това обаче може да има тежки последствия за държавата, тъй като "финансовата стабилност не се постига лесно, а истинската финансова стабилност - още по-трудно".   "И ако сме свидетели често на такива приказки, които намират своите слушатели, които могат и да им повярват, това създава една всеобща несигурност", продължи министърът. "Не можем да кажем, че една държава е фалирала, когато в края на февруари 2013 г. фискалният резерв е бил 3.9 млрд. лв., към края на април тази година е 6 млрд. лева", повтори той многократно правеното сравнение, пропускайки подробността, че е сменена методиката на определяне на фискалния резерв.   Петър Чобанов коментира и дефицита към април 2014 г., като заяви, че стратегията на фискалната политика и на изпълнението на бюджета като цяло е за постоянно ускоряване на приходите всеки следващ месец в годината. Това може да се види и от данните, които показват, че ако за първите четири месеца на годината, при данъчните приходи, без осигуровките, които се събират от НАП, има нарастване с 0.7%, то за първите пет месеца на годината този показател се увеличава съвкупно до 5.5 процента.   По отношение на данъците министърът на финансите заяви, че категорично не би трябвало да има увеличение на ставките.   Той коментира и евентуалните промени в методиката за определяне на такса смет, която трябва да е свързана с реалната цена на услугата. Чобанов допълни, че разговорите по нея и влиянието й върху хората и бизнеса продължават, и че все още няма окончателно взето решение. Продължаваме дискусиите и когато стигнем до някакво разбирателство, ще ги представим на обществото, заяви министърът.

975 кандидати се потят на изпита по химия в СУ

София /КРОСС/ В 240-а аудитория на Ректората Апостол Апостолов изтегли вариант № 1 на тестa, който ще решават явилите се на изпита по химия.Кандидат-студентите, подали заявления за явяване на изпита днес, са 975.Председателят на изпитната комисия доц. Елена Бояджиева пожела на кандидатите да покажат всичко, на което са способни и изрази надеждата си да се срещнат наесен като колеги в най-стария и авторитетен университет в България.Писменият изпит по химия се състои от две части. Първата част е от 20 тестови задачи, включващи въпроси по неорганична и органична химия, с изборен отговор (един от пет). Попълването на теста приключва един час след началото на изпита.Втората част включва 4 логически задачи (2 по неорганична химия и 2 по органична химия). При решаването на логическите задачи може да се изисква кратко обяснение на някои факти или закономерности, които са отбелязани в условията на задачите.Специалностите, за които кандидат-студентите могат да кандидатстват след успешно положен изпит, са: Физика; Инженерна физика; Ядрена техника и ядрена енергетика; Физика и математика; Астрофизика, метеорология и геофизика; Физика и информатика; Медицинска физика; Комуникации и физична електроника; Квантова и космическа теоретична физика; Фотоника и лазерна физика; Оптометрия; Химия; Химия и физика; Химия и информатика; Екохимия; Компютърна химия; Ядрена химия; Инженерна химия и съвременни материали; Геология; Медицинска сестра

Едвин Сугарев: Кабинетът пада заради скандала между Пеевски и Василев

„Кабинетът "Орешарски" пада заради скандала между Делян Пеевски и Цветан Василев”, заяви Едвин Сугарев в интервю пред Нова телевизия. Според него  правителство на България принадлежи на олигархията. Сугарев смята още, че отношенията между Пеевски и Василев придобиват чисто мафиотски характер, тъй като вече се говори за поръчване на убийства. Той допълва, че положението е сериозно, защото Цветан Василев лично се е похвалил, че неговите фирми произвеждат 10% от брутния вътрешен продукт, а активите на банката му са нараснали три пъти за последните 3 години, което е възможно само при пирамидите. "Пеевски и Цветан Василев имат твърде много общи собствености, които трябва да се разкъсат, което предизвиква болка и хаос в държавата", коментира Сугарев. Според него Николай Бареков е заложник на войната Пеевски-Василев, тъй като е едновременно алтернатива на ДПС и зависим от хора, свързани с ДПС. "Прокуратурата е набъркана в генезиса на управлението. Тя обръща палачинката, като се премества от подкрепа на формация, която управлява до момент, в подкрепа само на ДПС. Фактът, че най-верният прокурор на Цветан Василев - Роман Василев, бяга панически, е доказателство, че нещата са доста остри", добави Сугарев. Според разследващия журналист Огнян Стефанов ГЕРБ също ще понесат щети от Делян Пеевски, защото той е израснал, когато те са били на власт.

Боевете в Източна Украйна стават все по-ожесточени

Бунтовници свалиха украински военен самолет, загинали са всички 49 души на борда. САЩ обвини Русия, че е изпратила военна техника и оръжия на сепаратистите


Водещата Ани Салич е истински джигит на пътя. Може да е майка за пример, но е безобразен шофьор

Водещата Ани Салич е истински джигит на пътя. Може да е майка за пример, но е безобразен шофьор, пише "Уикенд".

На неуменията й на пътя са се убедили папараците от предаването "Поверително с N.L." по Тв7.

Макар че вози в автомобила 9-годишната си дъщеря Хана, водещата на "Извън новините" гази Закона по пътищата, без да й мигне окото.

Ани е уловена от параците да профучава на червен светофар на столичния булевард "България".

Ако катаджия я беше спипал, я грозеше...

Продължава

Чобанов: Няма дупка в бюджета от 10 млрд. лв.

Към момента не се налага взимането на други заеми на външните пазари. Това заяви министърът на финансите Петър Чобанов.

Меркел стиска палци на националите

/КРОСС/ Германският канцлер Ангела Меркел пожела успех на националния отбор по футбол, за който световното първенство ще започне в понеделник с мач срещу Португалия. Ръководителят на правителството в неделя лети за Южна Америка, за да може да подкрепя Бундестима от трибуните. "С посещението си, от една страна, искам да изразя подкрепата си за националния отбор, а от друга - признателност към страната-домакин Бразилия", каза Меркел в разпространено днес видеообръщение. „За бразилците този шампионат, при всичките критики, е голямо събитие, с което страната може да се представи пред света", допълни канцлерът.

Динозаврите са били мезотермични животни

/КРОСС/ Американски учени са установили, че динозаврите са имали особена система за терморегулация. Те са били нито топлокръвни, нито студенокръвни животни. Метаболизмът им се е намирал точно по средата и учените ги отнасят към мезотермичните животни.До този извод експертите са достигнали, изучавайки годишните пръстени на растежа на останки от няколко вида динозаври. Въз основа на тях те са заключили, че динозаврите не могат да бъдат напълно студенокръвни същества, доколкото това не би допринесло за растежа им и изгарянето на достатъчно енергия. В същото време те не могат да бъдат и напълно топлокръвни, тъй като притежават много черти, присъщи на влечугите.

Невероятен късмет! Испанец удари 137 млн. евро от лотария

Със сигурност поне един испанец в петък е преживял изключително приятна вечер, въпреки разгромната загуба, нанесена от тима на Холандия в мача срещу националния отбор по футбол на Испания на Мондиал 2014.

Щастливецът спечели над 137 млн. евро от лотарията "Евромилиони", информира Франс прес.

Участникът в играта бе единственият сред десетки милиони европейци, опитвали се да отгатнат седемте печеливши числа, които са необходими, за да се получи този изключителен джакпот. Това е...

Продължава

Сидеров: Всички искаха избори веднага, а сега се дърпат

Според него трябва да се въведе прилагане на образователен ценз и поне основно образование и умение да се чете и пише, за да може да се гласува

Коко Динев: Няма да дам акциите на анонимници

Не мога да дам акциите на хора анонимни, които само ги искат, а не знаят какво е да се издържа отбор на ниво "А" група, категоричен е Коко Динев.

Варненци молят за асфалт на ул. "Максим Караденев"

За липса на асфалт на улица „Максим Караденев” сигнализира читателят Светослав Петков. Той се надява общината да реши проблема кардинално. „Там положението е трагично. Никога не е полаган асфалт. Сигнализирали сме многократно район „Приморски”, но единственото, което ни беше донесено, бяха 3 самосвала фрезован асфалт, който трябваше сами да положим.

Клиент се опита да плати на проститутка със... салата

Мъж от Флорида предложил на проститутка да й плати с порция салата, а в замяна на това той да получи орален секс, пише в. "Метро". Хитрецът се опитал да обясни, че няма пари и може да предло...

Роналд Куман стана треньор на отбор от Висшата лига

Роналд Куман ще бъде новият мениджър на елитния английски футболен клуб Саутхемптън, съобщи "Скай Спортс". Бившият холандски национал е постигнал договорка с ръководството на клуба да наслед...

Виктор Йосифов гледа към Губерния

Волейболният ни национал Виктор Йосифов е пред трансфер в руския Губерния (Нижни Новгород), където треньор е Пламен Константинов. “Още нищо не е сигурно, но има такава вероятност - заяви Ги...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване