Яна Маринова ще учи жените да бъдат гейши в нов сериал

Мога да бъда гейша за всеки мъж. Аз съм приспособимо същество. Бързо ми доскучава и това ме кара да бъда различна. Това сподели актрисата Яна Маринова в студиото на "Жените говорят" по TV7. 
Яна Маринова, Валери Йорданов и младата актриса Лорета Камбурова разказаха за предстоящия сериал "Връзки".
Ролята на Яна Маринова е на съвременна гейша, Мога да бъда гейша за всеки мъж. Аз съм приспособимо същество. Бързо ми доскучава и това ме кара да бъда различна. Това сподели актрисата Яна Маринова в студиото на "Жените говорят" по TV7.  Яна Маринова, Валери Йорданов и младата актриса Лорета Камбурова разказаха за предстоящия сериал "Връзки". Ролята на Яна Маринова е на съвременна гейша,

Обвиняем за готвеното убийство на Пеевски е пред инфаркт

Красимир Методиев, един от обвиняемите за подготовката за убийство на Делян Пеевски, е в болница. Това съобщи пред агенция Фокус Николай Хаджигенов - адвокат на Георги Христов, обвиняем за подготовката за убийството на депутата от ДПС. „Красимир е в МВР болница, на системи, той е в прединфарктно състояние. Три страници е медицинската епикриза”, посочи Николай Хаджигенов. Съдебното заседание, на което ще се определи мярката за неотклонение на Красимир Методиев, ще се проведе в интензивното отделение на МВР болница. Адвокат Хаджигенов смята, че подобно заседание на съда е незаконосъобразно. Очаква се днес Софийски градски съд да наложи мярка на Георги Христов, Венцислав Върбанов и Красимир Методиев, задържани и обвинени в подготовката за убийството на Делян Пеевски. Адвокат Хаджигенов заяви, че в постановлението за привличане като обвиняеми на тримата не са посочени нито какъв е механизмът на убийството, нито конкретна дата или място на извършването на престъплението, а единствено, че е извършено през май. 

Яна Маринова: Танцът на пилон може да спаси брака

Мога да бъда гейша за всеки мъж. Аз съм приспособимо същество. Бързо ми доскучава и това ме кара да бъда различна. Това сподели актрисата Яна Маринова в студиото на Мога да бъда гейша за всеки мъж. Аз съм приспособимо същество. Бързо ми доскучава и това ме кара да бъда различна. Това сподели актрисата Яна Маринова в студиото на "Жените говорят" по TV7.  Яна Маринова, Валери Йорданов и младата актриса Лорета Камбурова разказаха за предстоящия сериал "Връзки". Ролята на Яна Маринова е на съвременна гейша,

10 имигранти се удавиха край бреговете на Либия

/КРОСС/ Плавателен съд с десетки имигранти на борда е потънал край бреговете на Либия. По данни на италианските власти инцидентът е станал миналия петък, на 40 морски мили от бреговете на Либия. При инцидента са загинали най-малко 10 човека, около 39 души са извадени от водата. Броят на хората, намиращи се на лодката, към момента е неизвестен. Не се знае и колко човека са изчезналия безследно.

Съдът се мести в МВР-болница заради арестуваните за мократа поръчка срещу Пеевски

София /КРОСС/ Софийски градски съд (СГС) ще гледа в МВР-болница мярката за неотклонение на тримата задържани, обвинени в опит за убийство на Делян Пеевски.По първоначални информации един от тримата обвиняеми се е почувствал зле и заради това заседанието няма как да се проведе в Съдебната палата, като защитниците на тримата вече тръгнаха към МВР-болница.Ако делото бъде гледано в болницата, то няма да е публично и информация за събраните доказателства ще може да се черпи само от това, което страните решат да споделят, както и от определението на съда.От прокуратурата вчера лаконично заявиха пред "Правен свят", че има образувано досъдебно производство за престъпление срещу личността. Трима души са привлечени към наказателна отговорност по чл. 115 от Наказателния кодекс (НК), във връзка с чл. 18, вр. чл. 20 от НК.Не бе опровергана обаче тиражираната информация, че Георги Христов, Венцислав Върбанов и Красимир Методиев са тримата задържани, които са обвинени в опит за убийството на депутата от ДПС Делян Пеевски.

Мъж нападна охранител в хипермаркет с брадва

От МВР обясниха, че скандалът станал, след като нападателят се опитал да изнесе брадвата без да я плати

Осъдиха пенсионерка, получила кредит с фалшив документ

/КРОСС/ Възрастна жена от разградското село Дряновец беше осъдена условно на 4 месеца. Причината - За да получи банков кредит, декларирала неверни данни за размера на пенсията си. 67-годишната Велика Василева беше обвинена в престъпление срещу данъчната и кредитната система. До условната присъда се стигна след споразумение с Окръжната прокуратура.Василева получава вдовишка пенсия от 112 лв. За да получи искания кредит в размер 8000 лв., тя декларирала, че взема три пъти повече. Жената твърди, че не може да пише и затова друг човек ѝ подготвил документите срещу заплащане. „Един човек дойде от Варненско, не го познавам. Не съм ги писала аз, неграмотна съм, въобще едва се подписвам", казва тя.Въпросният непознат изготвил и фалшив документ от НОИ, в който била вписана значително увеличената сума. След като Василева започнала да закъснява с вноските, от банката направили проверка и сезирали полицията.От потърпевшата банка не пожелаха да коментират случая. Директор на местния клон на друга кредитна институция заяви, че подобните случаи са изолирано явление. С кредитите за пенсионери било почти невъзможно банката да бъде измамена, защото задължително в НОИ се прави проверка на декларирания размер на пенсията, съобщи Нова телевизия.

Чуколов: Пострадахме от лъжите, изричани по наш адрес

София /КРОСС/ Пострадахме от лъжите, които бяха изричани по наш адрес. Лъжата на Борисов, че сме подкрепяли правителството, вече е проникнала в хората. Това каза пред bTV депутатът от „Атака" Десислав Чуколов. Нека някой да извади едно гласуване в това НС, където от "Атака" подкрепяме правителството на Орешарски, призова той. В този парламент направихме каквото можахме в тази конфигурация. „Кой прие, кой прокара мораториума срещу земята? Искахме и такъв референдум. Кой го направи това? "Атака", посочи той. По думите му резултата от евроизборите трябва да е ясен като това са най-манипулираните избори. „На тези избори видяхме как се купуват гласове. Учудвам се как партии като ГЕРБ, БСП и ДПС приемат тези избори", каза още Чуколов.    

Успешен дебют за Любо Пенев начело на Ботев (Пловдив)

Новият треньор на Ботев (Пловдив) Любослав Пенев дебютира с победа начело на тима, съобщава официалният сайт на Ботев (Пловдив). В контролен мач, който се изигра в Австрия, където Ботев е на подготвит...

Читателка: Две опасни шахти зеят на ул. Студентска във Варна

Читателка на Moreto.net сигнализира за две опасни шахти на ул. Студентска във Варна. Ето какво пише тя: "На разстояние от 3 метра на ул Студентска (от Дубровник към ОУ Черноризец Храбър) има 2 опасни дупки - огромна шахта с отместен капак, дълбочина около 2 метра, на дъното на която има много кабели и отводнителна шахта на самата улица с липсващ капак" Току-що минах оттам (съжалявам, нямах телефон във себе си да снимам), не ми се мисли от колко време е така.

10 модни неща за лятото

Tехнологичните иновации толкова са навлезли в живота ни, че сякаш няма ден, в който нова технология, устройство или тенденция да не обира първите места в новините. Веднъж нов тип разплащане, друг път джаджа за китката, трети път медицинска иновация или изцяло нова ITконцепция.
Технологиите днес наистина се занимават с всичко - от здраве, Tехнологичните иновации толкова са навлезли в живота ни, че сякаш няма ден, в който нова технология, устройство или тенденция да не обира първите места в новините. Веднъж нов тип разплащане, друг път джаджа за китката, трети път медицинска иновация или изцяло нова ITконцепция. Технологиите днес наистина се занимават с всичко - от здраве,

Холандците отново тренират след разгрома над Испания

Робен, Ван Перси и Уесли Снайдер бяха посрещнати от местните деца като герои

Холандците отново тренират след разгрома срещу Испания

Робен, Ван Перси и Уесли Снайдер бяха посрещнати от местните деца като герои


Криза за вратари налегна Италия, Буфон е аут от мача с Англия (обновена)


Вратарят на Италия Джанлуиджи Буфон отпадна от мача срещу Англия от група D на световното първенство довечера, след като получи удар на тренировка.

Капитанът на "скуадра адзура" отсъстваше от пресконференцията преди мача на "Арена Амазония". До селекционера Чезаре Прандели застава Антонио Кандрева, а треньорът потвърди, че основният му вратар има удар в глезена.

"Усука глезена леко. Беше много, много леко усукване. В момента е на терапия, не е нещо сериозно", каза...

Родни политици станаха мишени във виртуална игра

София /КРОСС/ Виртуална игра, която отмъщава на българските политици, набра за по-малко от 24 часа огромна популярност в социалните мрежи.Играта се казва "Мистър пистол" и призовава ядосаните избиратели най-после да покажат "народна любов". На шарен фон и под фона на забавна музика се появяват мишени с лицата на известни български политици.Целта на играта е колкото се може по-бързо и повече политици да бъдат отстреляни с пушка, но заредена не с патрони, а с боя. Това дава възможност на играчите да отключат ново ниво. Последният политик, който е на върха на мишената, е почетният лидер на ДПС Ахмед Доган.Автор на играта е екип от шестима млади българи, които работят за фирмата Game Rill. Във виртуална игра единствените мишени са български политици.„Официално играта излезе в петък, 13-и. Много бързо се разпространи. Идеята й е по-скоро да се възприема като нещо комично, няма политическа идея, която да застане зад играта. Не сме я направили като привърженици на някакви партии. В играта има лица от повечето партии. Според мен ще предизвика голям интерес играта, защото е забавна, а и в момента има едно напрежение, което доста дълго време се събира в хората срещу политиката", разказа за Дарик Александрина Димитрова, която е част от екипа, разработил играта

Клиент нападна охраната на "Кауфланд" с "нещо като брадва"

Клиент е нападнал охраната на магазин "Кауфланд" в столичния квартал "Дружба", съобщиха очевидци на инцидента. Те разказаха, че мъжът тръгнал на бой, като в гнева си извадил "нещо като брадва".

В крайна сметка инцидентът се разминал без сериозно пострадали. Нападателят обаче успял да избяга. По информация на свидетели той духнал със зелен "Опел Астра", а пристигналите на място полицаи обявили, че е започнало издирването му.

Фермерът от Бъзън: Време беше да се каже „Оставка” и Орешарски да се покаже

София /КРОСС/ Може би свободните хора вече нямат живот в България. Това коментира пред bTV фермерът Танжу Ахмед, който изписа с трактора си „Оставка" и после бе глобен от кметицата. „Това беше моята свободна гражданска позиция. Трудно се търпи това управление. Крайно време беше да се каже „Оставка!" и Орешарски да се покаже по екраните", заяви той. Призивът се отнасял към цялото правителство и цялата тройна коалиция. „Гледам телевизия и оставам с убеждението, че е тройна коалиция.", каза още той.От своя страна кметицата на селото обясни, че земята е общинска и никой няма право да използва общинска земя за лични цели. По думите й много хора от селото били възмутени и има много други неща, с които да се прочуе селото. За Танжу обаче за 33 години селото се е прочуло само с неговия надпис.   Снимка: Ruse News

Гришо безпощаден, отива на финал в Лондон

С успеха си българинът си осигури чек за 51 300 евро от наградния фонд и 150 точки за световната ранглиста, а в утрешния финал очаква победителя от другият 1/2-финал между Фелисиано Лопес (Испания) и Радек Щепанек (Чехия).

Пиронкова започва сезона на трева срещу 69-ата в света


Най-добрата българска тенисистка Цветанa Пиронкова ще срещне заемащата 69-ото място в световната ранглиста Хедър Уотсън в първия си мач за сезона на любимите си тревни кортове.

Двете ще се изправят в първия кръг на турнира в Ийстбърн, Великобритания. 26-годишната Пиронкова влезе директно в основната схема, докато 22-годишната представителка на домакините получи покана от организаторите. 

До момента двете са се срещали три пъти. Пиронкова спечели първата и третата среща - с...

Григор Димитров на първи в кариерата си финал на трева

Григор Димитров продължава победния си ход на турнира в Куинс, а днес пред българина глава преклони световният №3 Станислас Вавринка и след великолепна игра и категорична победа с 6-2 6-4 Гришо се класира за първия в кариерата си финал на тревна настилка.

20-годишна сливналийка получи награда за кръводаряване

Сливен /КРОСС/ 20-годишната Пламена Тодорова от Сливен получи награда в Международния ден на безвъзмездните кръводарители. Пламена е дарявала кръв шест пъти, уточни Моника Сярова, директор на сливенската областна организация на БЧК. На официалната церемония в столицата бяха наградени 10 доброволни кръводарители от цялата страна, съобши БНР.

Обърнат ТИР затвори магистралата за морето

Движението по магистрала Движението по магистрала "Тракия" в участъка на 138-ия километър в посока Бургас беше затворено днес от 16, 30 до 16, 40 ч. Толкова време отне изтеглянето на преобърнат ТИР, натоварен с месо. От КАТ обясниха, че возилото е катастрофирало в 3 часа в петък. Фирмата собственик обаче не успяла веднага да осигури парите за специалния кран,

Българските политици станаха мишени във виртуална игра

На шарен фон и под фона на забавна музика се появяват мишени с лицата на известни български политици

Утре времето ще е облачно

До полунощ все още на места в южните и източните райони от страната ще има превалявания и гръмотевици. До сутринта явленията постепенно ще затихнат, облачността временно ще се разкъса.
Утре ще бъде с предимно значителна облачност. Отново главно в Южна България и североизточните райони ще има превалявания и гръмотевична дейност. До полунощ все още на места в южните и източните райони от страната ще има превалявания и гръмотевици. До сутринта явленията постепенно ще затихнат, облачността временно ще се разкъса. Утре ще бъде с предимно значителна облачност. Отново главно в Южна България и североизточните райони ще има превалявания и гръмотевична дейност.

Държавата прибира 87,5 млн. лв. годишно от концесии

София /КРОСС/ 495 са действащите концесии за добив на природни ресурси, за които е сключен концесионен договор. Това отговориха от министерството на икономиката и енергетиката на въпроси на "24 часа" кой къде и какво вади от недрата на земята ни. В това число влизат и концесионните договори, сключени с общините. По групи подземни богатства броят на концесиите е:* За метални полезни изкопаеми, включително злато и сребро - 18 бр.* За индустриални минерали - 73 бр.* За нефт и природен газ - 17 бр.* За твърди горива - 19 бр.* За строителни материали - 309 бр.* За скалнооблицовъчни материали - 58 бр.* За минни отпадъци - 1 бр. По данни за 2013 г

Летище София пусна директни полети до Малта

Полетите от летище София до Малта се увеличават с нова въздушна линия. Тя ще се обслужва от авиокомпанията Wizz Air. Излитанията от София са в...

Ремонт оставя днес и утре Варна без тролеи

Поради ремонтни работи на бул. "Трети март" и на кръстовището с бул. "Ян Хуняди" ще бъде изключено захранването на тролейната мрежа на 14 и 15 юни 2014 година. През това време трол...

Една година ДАНСwithme при променлив успех в страната

На 14 юни 2013 година по предложение на премиера Пламен Орешарски парламентът избра без дебати и за по-малко от 15 минути депутата от ДПС Делян Пеевски за председател на Държавната агенция „...

Сестрата на Неймар прави фотосесия, докато брат й вкарва голове

Докато Неймар вкарва голове, сестра му Ирма направи поредната моделска фотосесия в Ботаническата градина в Сао Пауло. Те я момичето от плакатите за маркови дрехи. Повече от 8 часа Ирма се преоблича...

Утре ще е облачно

До полунощ все още на места в южните и източните райони от страната ще има превалявания и гръмотевици. До сутринта явленията постепенно ще затихнат, облачността временно ще се разкъса.
Утре ще бъде с предимно значителна облачност. Отново главно в Южна България и североизточните райони ще има превалявания и гръмотевична дейност. До полунощ все още на места в южните и източните райони от страната ще има превалявания и гръмотевици. До сутринта явленията постепенно ще затихнат, облачността временно ще се разкъса. Утре ще бъде с предимно значителна облачност. Отново главно в Южна България и североизточните райони ще има превалявания и гръмотевична дейност.

Националите с пета загуба в Световната лига

/КРОСС/ Националният ни отбор по волейбол записа пета поредна загуба в тазгодишното издание на Световната лига. Воденият от Камило Плачи тим отстъпи като гост на Русия с 0:3 (18, 22,15). Мачът бе първи между двама тима в група В.Дебют за националния ни тим направиха Красимир Георгиев (централен блокировач) и Георги Сеганов (разпределител). Втори пореден мач като основен разпределител игра Добромир Димитров.В неделя от 15,00 ч. (бъл. врeме) е втория мач Русия - България.

Президентът на Украйна обеща адекватен отговор на терористите, свалили самолета с военни


Терористите, свалили украинския военнотранспортен самолет и причинили смъртта на 49 души, ще да бъдат наказани и ще получат адекватен отговор, каза днес украинският президент Петро Порошенко след среща с шефовете на ведомства и служби от сферата на отбраната и сигурността. Той обяви 15 юни за ден на траур за загиналите.

На 29 май проруските бунтовници свалиха военен хеликоптер близо до Славянск, като загинаха 12 души, включително генерал, припомня "Асошиейтед прес". Според агенцията...

Полицията във Варна отчита ръст на кражбите на автомобили за първите пет месеца на годината

Полицията във Варна отчита ръст на кражбите на автомобили за първите пет месеца на годината. За същия период на миналата година регистрираните кражби на автомобили са 129, за първите пет месеца на настоящата година кражбите са 151.

Мъж нападна с брадва охраната в столичен хипермаекет

/КРОСС/ Мъж нападна с брадва охраната в столичен хипермаекет. До случката се стигнало, след като нападателят се опитал да изнесе брадвата без да я плати. При опит да бъде претърсен той извадил оръжието и ударил с нея по главата един от охранителите. Пострадалият е с лека контузия, а случаят се разследва.

Бареков започва сондажи за разширяване на коалицията

София /КРОСС/ "България без цензура" започва едномесечни разговори за евентуално разширяване на коалицията. Националният съвет на регионите даде мандат на лидера Николай Бареков да преговаря с партии, които да влязат в съюза между ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден за предсрочните парламентарни избори.Бареков посочи три варианта за изборите - ББЦ да се яви сама, да запази коалицията си или да я намали, както и вариант да я разшири. Разширяването е най-желаното от партията, обяви лидерът след заседанието на висшия партиен орган. Категорично разговори няма да се водят с ГЕРБ, БСП, ДПС и Атака. Той уточни, че има един-два субекти, към които има предпочитания сред партньорите, като назова за най-желана НФСБ. Решението обаче ще се вземе от Националния съвет в средата на юли. Тогава ще започне и подреждането на кандидат-депутатските листи. Имената в тях ще бъдат предложени до 15 юли от областните и общински ръководства. Националният съвет избра и Светлин Танчев за зам.-председател на ББЦ, както и областният лидер в Благоевград Динко Рашков за член на Изпълнителния съвет, заедно с Танчев.Бареков коментира и предстоящото заседание на КСНС при президента. Плевнелиев доказа, че е еднопартиен президент като не покани ББЦ и РБ и единственото, което ще направи с това заседание е да узакони сделката между ГЕРБ и ДПС за предсрочния вот, каза лидерът на ББЦ

Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.

Акцентите от новините в 17 часа:
Прокуратурата е поискала да бъдат задържани за постоянно Георги Христов, Красимир Методиев и Венцислав Върбанов, обвинени в опит за убийство на Делян Пеевски. 
Днес се навършват 365 дни от началото на протестите срещу назначението на депутата Делян Пеевски за шеф на ДАНС....

Мъж нападна с брадва охраната в столичен Кауфланд

Мъж нападна с брадва охраната в столичен Кауфланд

Мъж е нападнал с брадва охраната в столичен Кауфланд, предаде БНР.

От МВР обясниха, че скандалът станал, след като нападателят се опитал да изнесе брадвата без да я плати. При опит да бъде претърсен мъжът извадил металния предмет и ударил по главата един от охранителите. Пострадалият е с лека контузия, а случаят се разследва.

Пипнаха две деца, пребили набор, издирват и трети бияч

Двама младежи са задържани за нанесен побой над свой връстник, а трети се издирва от полицията в Пловдив.

Втори хотел на морето стана жертва на потопа

/КРОСС/ Прах, висящи кабели, откъртени лампи останаха във фоайето на хотел „Голдън Явор" в курорта „Златни пясъци", където рухна таванът, а рецепцията буквално изчезна пред погледа на ужасените гости. Туристите са били евакуирани, след като гипсокартонът падна върху главите им.Това е вторият хотел, който се руши след потопа, изсипал се над курорта снощи. Подобен ужас изживяха и гостите на хотел "Мелия". Парадоксално е, че част от клиентите на "Мелия" били настанени в "Голдън Явор" и преживели шока повторно.Пороят буквално превърна части от Златните в малка Венеция.Дъждът наводни магазинчетата в сутеренната част на големия хотел „Адмирал".Служители с навити крачоли и боси изпомпваха вода от търговските обекти, съобщава Флагман.бг.

Гришо подчини третия в света

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за финала на турнира на тревни кортове "Куинс" в Лондон. Хасковлията подчини световния номер 3 Станислас Вавринка с 6:2, 6:4 и чака победителя от срещата между Радек Щепанек и Фелисиано Лопес.

Гришо наказа номер 3 в света

/КРОСС/ Григор Димитров се класира за финала на турнира на тревни кортове "Куинс" в Лондон. Хасковлията постави на колене световния номер 3 Станислас Вавринка с 6:2, 6:4. В спор за трофея българинът ще се изправи срещу победителя от срещата между Радек Щепанек и Фелисиано Лопес.

Мъж нападна с брадва охраната в столичен магазин

Мъж е нападнал с брадва охраната в хипермаркет в столичния квартал „Дружба” , съобщава БНР. Скандалът станал, след като нападателят се опитал да изнесе брадвата, без да я плати. При опит да бъде претърсен мъжът извадил брадвата и ударил по главата един от охранителите. Пострадалият е с лека контузия, а случаят се разследва. Към 10.30 часа е подаден сигнал в МВР за възникналия инцидент. В момента полицията издирва нападателя.

Лечков: Спечелил съм си парите по честен начин

София /КРОСС/ В държавата днес има много зависимости. Просто трябва да се надгражда, да се строи, да се прави нещо. Ние в България гледаме да попречим и само там се съюзяваме, каза пред Нова телевизия и Сашо Диков бившият кмет на Сливен Йордан Лечков. Той бе категоричен, че си е спечелил парите по честен начин. С моите пари съм си изградил целия бизнес, който държавата го фалира. Той добави, че има проблеми, тъй като не дава рушвети нито на полицаите, нито на прокурорите.Според Лечков Бойко Борисов не се е провалил като премиер. Лидерът на ГЕРБ обаче поел ангажименти, които не изпълнил - например децентрализацията. Това според Лечков е една от причините за спада на резултата на ГЕРБ с близо 1 млн. гласа.Елате в Сливен, сега градът е още по-разкопан, обяви бившия градоначалник. Той се върна към времето си в сливенското кметство и обясни, че това е далеч по-трудна работа, отколкото това да работиш например в Народното събрание. Това била и една от причините в момента повечето заемащи висши длъжности да са "парашутисти".

Григор Димитров отива на финал в Лондон

Григор Димитров стигна до първия си финал на турнир на трева при професионалистите, съобщава сайтът на Асоциацията на професионалните тенисисти.
Българският тенисист се класира за мача за титлата на турнира в Лондон. На полуфиналите Димитров победи световният №3 и водач в схемата Стан Вавринка от Швейцария с 6:2, 6:4 и малко повече от час игра. Григор Димитров стигна до първия си финал на турнир на трева при професионалистите, съобщава сайтът на Асоциацията на професионалните тенисисти. Българският тенисист се класира за мача за титлата на турнира в Лондон. На полуфиналите Димитров победи световният №3 и водач в схемата Стан Вавринка от Швейцария с 6:2, 6:4 и малко повече от час игра.

Експерти: Ако плащаме неустойки за „Южен поток”, трябва да се търси наказателна отговорност

Надявам се тези, които са подписвали договори за изграждането на проекта "Южен поток", да са имали достатъчно ум, така че да не плащаме неустойки след замразяването му. Коментарът направи пред телевизия „Европа” Димитър Абаджиев - бивш член на борда на компанията, отговаряща за Набуко.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване