06/21/17 06:18
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 21 юни, сряда

 Овен 21 март – 20 април

Постъпете като реката, заобиколете преградите, които срещате по пътя си. Не влизайте в директни сблъсъци на интереси и позиции. Ще се наложи да научите урока по дипломатичност. От днес Слънце и Меркурий ще ви гледат в пречупващ аспект от знака на Рака. Професионалните и семейни дела ще бъдат противопоставени. Не пътувайте в командировка, ако у дома имат нужда от вас. В същото време не позволявайте на близките да ви отклоняват от целите, които преследвате и които може да ви помогнат да печелите за всички.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април - 20 май

Ден на печалби и постъпления в личния ви бюджет. Каквото подхванете ще тръгне като по вода, ще се развива добре във времето напред, ще ви носи пори, слава и обществено признание. Един от най-силните ви и печеливши дни. Не пропускайте срещи и разговори, които биха ви донесли предимства. Подпишете нов договор, гонете си интереса и се внедрете в нова пазарна ниша. И любовта няма да ви подмине. Каквото посадите ще се хване, каквато идея получите и дадете ще донесе ползи и дълго ще обслужва интересите ви.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Този ден ви освобождава както от приятни, така и от неприятни ангажименти. Каквото приключите в срок ще ви донесе пари, награди и предложения в бъдеще. Разделяте се и с нещо, което ви е сездавало доста затруднения. Слънцето и Меркурий напускат вашия знак, а това ще редактира семейните и бизнес инициативите, ще смени посоката, ще размени приоритетите и ако до момента сте натискали педала на служебната амбиция, сега вече ще работите повече за близките и дома. Някой ще планира и капарира почивката си.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Слънцето навлиза във вашия знак в 04ч.15мин по Гринуич. Малко след това и Меркурий ще го последва. Ще навлезете в активен период, в който битката за кокала ще се развихри и ще отприщи насъбрания потенциал. До новолунието във вашия знак може да поставите ултимативни условия, да влезете в конфликти с тези, които не ви оценяват, притискат ви и ви неглижират. Този ден се свързва със стихията на водата. Време е да тръгнете напред, да докажете какво можете и желаете. Предстоят конфликти на интереси и позиции.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес може да се измъкнете от неудобна връзка или среща и да помислите повече за личния си интерес. Ще се наложи да водите неприятни разговори, ще изневерявате и ще ви изневеряват. След този ден нещата при вас ще бъдат съвсем различни и отношенията ви ще се развиват на нова основа. Поставете ултиматуми, гонете си интереса, не допускайте да ви отклоняват от целта. Амбицята ви в професионален и бизнес план ще се окаже много по-силна от любовта и секса. Ще оставите след себе си едно разбито сърце.

Работа-6

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Един от най-силните ви и амбициозни дни. Може да стигнете далече напред в работата и сделките, да подпишете изгоден договор и да реализирате печалби. Не се отказвайте от намеренията си независимо спънките, които срещате. Мислете за нещо прекрасно и то ще ви се случи. Каквото посадите в градината ще се хване. Пътувайте, вижте света от друг ъгъл и различна гледна точка. Ще ви върнат дълг, но не само финансов. Това ще помогне да излезете с чест от задръстена ситуация. И сънищата ви ще се сбъднат.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес и утре ще извървите дълъг път нагоре и напред към целите и положенията, които си поставяте като задачи, като лична и професионална перспектива. И любовта ще върви до вас или ще я срещнете някъде по пътя. Препоръчват се пътувания към морето и всякакъв тип водни процедури. Може да получите прозрание за пътя напред, за решението на предстоящите проблеми и задачи. Този ден ще помогне да направите избора на нова посока и цел в живота. Върнете дълговете на внимание и обич и очаквайте подобни жестове.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Този ден ще ви даде сила за внедряване в нова среда. Интуитивно ще напипате вярната посока, ще направите жестовете, които другите очакват от вас и ще кажете точните думи на точното място. Слънце и Меркурий вече ви гледат в брилянтен аспект от знака на Рака. Поставете ребром въпросите, които не търпят отлагане. Не се съобразявайте с тези, които не са в час с променящите се изисквания и условия на момента. Наблегнете повече на работата и деловите връзки. Любовта в момента остава на заден план.

Работа-6

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес и вие ще си отдъхнете, ще преодолеете някакво препятствие или ситуацията при вас ще се разведри от само себе си. Слънце и Меркурий вече не ви гледат в опозиция. Шефовете ще обърнат внимание на вашите проекти и предложения и колегите ще ви подкрепят. Нещо застопорено в миналото ще тръгне напред и ще изведе и вашата кандидатура на по-предни позиции. Не протакайте преговори. Утрешният ден ще постави нови ограничения, за които не сте подготвени. Планирайте сделка с недвижим имот.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Съдбата отваря прозорец на сила за родените в третата декада, но за родените в първата декада една врата ще се затръшне под носа. В любовта нещата са ясни и изчистени, но на работното място ще попадате в засади, ще губите време и средства, за да защитите проектите си. В момента е важно да не се отказвате от целта. Каквото не успеете да уредите днес, ще се разреши и потръгне утре, но след това два дни ще ближете рани и ще обирате негативите. Отворете сърцето си, дайте възможност на тези, които ви обичат да направят нещо за вас.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Труден ден за любовта и интимните ви отношения. Родените около 5-10-и февруари ще опитат и жилото и меда на една неравностойна връзка. Луна и Венера ви гледат в нехормоничен аспект от знака на Телеца. В отношенията ще се чувства силен материален привкус и вместо за любов ще се мисли повече за пари. До вечерта ще намерите начин да разрешите поне един проблем и в утрешния ден ще направите крачка напред. Доверете се на предчувствието си и ще излезете с чест от ситуация, която не ви дава мира и покой.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Късметът ще ви следва стига да се доверите на предчувствията си и да следвате гласа на интуицията. Нека те ви водят дори и в момент, когато сте на изпит и нещата се решават със знания. Ще си пробиете път сред конкуренцията и до вечерта ще постигнете поне една важна за вас цел. От днес Слънце и Меркурий ще ви гледат в брилянтен аспект от знака на Рака. Вероятно е да дочакате повишение и преназначение. Поне една цел ще бъде постигната, така че действайте активно и си гонете интереса. Утре ще е по-трудно.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица. Застанете на старта и чакайте знак. Навлизате в период на победи и лични рекорди. В края на октомври и начолото на ноември ще постигнете важна за вас цел. Юридически ще сте в стихията си, ще подпишете изгодни договори и ще постигнете по-добри условия на живот и работа.

Родените днес притежават артистичен и музикален талант, който ще им помогне да преуспеят и станат известни. Имат призвание да водят, да определят приоритетите и да откриват нови области в изкуството и знанието. От особено значение е да намерят своята половинка от минали прераждания родена около 5 май 2013 г.

Зченатите днес ще бъдат добри, прилежни и услужливи, но ще страдат от алергии и инфекции. Ще работят за благото на ближния и ще имат връзки с благотворителни организации. Ще бъдат много обичани и ценени.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване