07/05/17 05:36
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 5 юли, сряда

 Овен 21 март – 20 април

Ден на омиротворение, на жестове спрямо вас от страна на длъжниците ви, на хората, които в миналото сте обгрижили или обичате и цените в настоящето. Ще се разменят жестове на внимание. Ще ви направят услуга, която в бъдеще ще оцените повече, отколкото на момента. Добре е да се погрижите и вие за тези, които обичате. В този ден мъдростта ни помага да победим чувствата, да излезем от кръга на неразбирането и агресията. Родените в първата декада ще направят крачка, която променя положително бъдещето им.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Навлизаме в деня на сърцето. Жестовете ще се помнят, ще сближават сърца и души и ще помагат да се научат някои уроци. Направете някому дължим и желан подарък. Правете това, за което ви помолят, а не това, което смятате, че е нужно на другия. Опитайте да влезете в положението на тези, с които имате намерение да се скарате. Туширайте конфликтите. Дайте си още един шанс и в любовта. Днес Венера напуска вашия знак, а с нея може да си отиде едно чувство и присъствие, което трудно ще забравате и прежалите.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден за милост и състрадание. Венера навлиза във вашия знак, прави ви една идея по-добри, обичащи и разбиращи. Имате шанс да стопите дистанциите с нужните и любимите ви на сърцето хора. Никъде на отивайте без подарък. Днес всеки жест е от огромно значение, ще се запомни и ще се коментира във времето напред. Превърнете във виц един скандал. Може да обърнете на майтап и най-неприятните отношения. Позволете в живота ви да влезе малко повече ведрина и разбиране. Ще ви приемат там, където не се ви допускали в миналото.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на инвентаризация в отношенята, на опити за сближаване и прояви на обич на фона на цялата агресия случваща се навън. Някой ще получи достъп и пропуск за места и връзки, които е пропуснал да създаде във времето назад. Близо до вода ще получите неочаквано вдъхновение. Идете до някой фонтан, размислете отново над решенията си и коригирайте действията си спрямо усещането, което ще получите. Една усмивка и жест на внимание ще свърши повече работа от един скъп подарък. Включете тежката артилерия на любовта.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Венера вече ви гледа в хармоничен аспект, а това ще стопли отношенията, които времето и разстоянията са охладили. Забравете омразата. Проявете алтруизъм и снизхождение към грешките на другите. Не всички имаме шанс да бъдем лъвове в живота. Сега е момента да подкрепите нечия инициатива, да кажете една добра дума на събрание и да издигнете нечия успешна кандидатура. Имате шанс да си спечелите приятелство за цял живот. Утре Марс ще навлезе във вашия знак, ще ви дари със сила и жизненост.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Дева 23 август – 22 септември

Родените в първата декада ще имат притеснения в чувствата, ще тръгнат към раздели, за които в бъдеще може да съжаляват. Опитайте да спасите връзките си, които са поизтънели във времето. Подновете едно забравено и доверено приятелство. Нищо да не се прави с голяма амбиция и желание за печалба. Бъдете алтруисти, направете дарителски и приятелски жест и до два дни ще се радвате на нещо желано и мечтано. Венера и Луна ви гледат в пречупващи аспекти. Едно заминаване и преместване ще остави разбити сърца.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Символи на деня са Свещенният граал, чашата и сърцето преливащо от любов, но не тази, която сме склонни да превръщаме само в секс, а тази другата, скритата, задушевната, вечната и стоплящата. В такъв момент сме склонни да разберем мотивацията в поведението на приятелите и враговете и да направим опит за сближаване и туширане на недоразуменията. Направете поне един добронамерен жест и ще получите нужното ви обгрижване и обезпечение. Дейте кредит на доверие на каещите се грешници в живота ви.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Венера вече не ви гледа в опозиция, а това ще помогне да преглътнете взаимните обиди, неразбиране и разочарования и да си дадете втори шанс в деловите и лични връзки. Един от дните, в които молитвите се чуват, жестовете се запомнят и в отношенията се появава някаква топла светлинка. Някой ще си върне любовта, друг ще спечели нова, трети ще стопи дистанциите с нужните и предани хора. Направете някому желан и нужен подарък. Всичко, което правите с грижа и любов към ближния ще коригира връзките ви в положителна посока.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не бързайте със скъсването на отношения в личен и професионален план. В хороскопа ви се образува кърмичен кръст. Дайте си втори шанс във всички отношения и положения, в които имате намерение да обърнете гръб, да скъсате дългогодишна връзка и приятелство. Луната от вашия знак е в опозиция на Венера. В такъв момент не бива да се допускат скандали, да се пристъпва с омраза и сърдене към предстоящите действия и разговори. По добре замълчете вместо да кажете нещо, за което ще съжалявате. Оръжията да се заменят с рози.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за прошка и състрадание. Включва се космическият канал на любовта. Очистете мислите от негативизма, простете, обичайте и позволете да ви обичат. Козирогът е набеждаван за сухар, за прекално амбициозин и отдаден на пряката си дейност. В момента работата ви ще зацикли, ако не дадете шанс на любовта да се прояви. Нищо да не се прави на всяка цена и без мисъл за другите. Направете някому желан и смислен подарък. Бъдете всеотдайни и се опитвайте да разберете мотивацията в поведението на околните.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февмруари

Ден за визуализация на астрални образи. Помолете се за нещо и ще го имате. Навлизате в благ и успокояващ връзките ви период. От днес Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от Близнаците, а това положение ще ви даде втори и трети шанс в любовта, ще стимулира приятелските и роднински връзки, ще остави на заден план омразата и сърденето. Дарете и ще получите подарък. Прояви на разбиране и състрадание ще свършат същата работа. Станете мост между други двама и личните ви връзки ще се отпушат. Не товарете сърцето.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден, в който молитвите ви могат да бъдат чути. Съсредоточете се в близост до вода, помолете се, изпратете цялате си любов към някого и към света. Ще получите неочаквано вдъхновение. Родените в първата декада да не взимат прибързани решения, особено за раздели и заминавания, които ще ги отдалечат от близки и любими. Нищо амбициозно да не се предприема. Бъдете сигурни, че ще потъне в прахта на времето и ще ви донесе повече загуби. Скандалите са лош знак и разболяват. Обичайте в деня на сърцето и позволете да ви обичат.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка. Тя носи в себе си кръста, който гледа нагоре. Ще се натоварите максимално със задачи и задължения, но в края на годината ще излизите на по-висока позиция и в следващата година ще пътувате, ще заемете нов пост, ще промените местоживеене или начин на живот. Сега е време да си поемете отговорностите.

Родните днес ще се опитват да избягат от любовта, но в крайна сметка тя ще ги намери. Ще научат урока, че никаква амбиция не е по-силна от любовта към ближния. Луна и Венера са противопоставени в хороскопа им. Дълго време ще живеят далече от някого, когото обичат. Ще пресъздават чувствата си в изкуството.

Заченатите днес ще изпият до дъно чашата на страданието и изпитанията. Ще стигнат до пречистване и някакво особено прераждане преживе, което ще им даде и лечителски сили.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване