07/28/17 06:27
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 28 юли, петък

 Овен 21 март – 20 април

Ден на тежки конкурентни битки, особено за родените във втората декада. Законът ще ви санкционира при ваше или чуждо нарушение. Не се доверявайте на никого, не преотстъпвайте колата или правата си на някой друг. Вероятни са спекулации с личните ви данни и вещи. Сънищата от тази сутрин намекват за това, което трябва бързо да се приключи преди да се започне каквато и да било нова инициатива. Направете лична и професионална инвентаризация. На всички нива спазвайте закона и не давайте повод за компромат.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април - 20 май

Родените в края на април ще трябва да изпълняват команди докато другите с по-голяма вероятност ще командват и определят съдбините на околните. Дава ви се възможност да влезете в нова среда, да опитате от забранени и разрешени плодове и да изпитате забравени удоволствия. Някой ще си плати, друг ще мине тънко, ще използва потенциала на приятели и познати. Вероятни са обаждания от далече. Плановете ви се променят. Налагат се пътувания, които утре ще ви отведат на приятно място, а в неделя на неприятно.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ще имате нужната подкрепа с каквото и да се захванете. Ден на допълнителни юридически защити. Ще уредите документи, ще получите повече права и възможост за внедряване в перспективна среда тук или в чужбина. Днес и утре е добре да се пътува, да се търсят нови места и странични доходи и по някакъв начин да се затвори производствения цикъл. Родените във втората декада ще сключат обезпечен и перспективен договор и може да попаднат на нещо, което търсят отдавна. Гърнето ще си намери похлупака и в любовта.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес пътят ви е като бягане с препятствия. Ще ви ограничават колеги и близки с претенции и изисквания. Шефовете ще са неотстъпчиви и няма да ви влизат в положението, а тези които обичате ще ви обърнат гръб в труден момент. Помощта ще дойде от неочаквано място, а за някой и от чужбина. Доверете се на интуитивните си усещания. Ден на телепатичните контакти. Ако мислите за някого той ще ви се обади. Ако запазите спокойствие ще разберете и усетите нещо, за което не сте си давали сметка. Вечерта законът ще ви санкционира.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден, в който ще спечелите допълнителни юридически защити, протекции и пари. Законът ще работи във ваш интерес, както и хората, с които сте свързани. Дори и конкуренцията ще ви направи услуга с грешен и ненавременен ход. Обадете се на близки в чужбина. Не се бавете и колебайте, направете нужните връзки и задвижете въпрос, който ви притеснява от доста време. Не е време за недоволство, не се оплаквайте, а работете и си движете нещата. Навлизаме в период на поглъщане и усвояване на енергия от космоса.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Дева 23 август – 22 септември

Използвайте всяка минута от днешния ден за утвърждаване на дейноста ви за преместване в нов дом и на нова позиция, за уреждане на документи и разрешителни. Законът ще ви покровителства, дори и да направите нарушение. В живота ви може да се появи неочакван благодетел. Добре е да се водят дела, да се подават искови молби и жалби. Ще получите отговор на запитвания. Нещо благоприятно за вас ще се уреди и ще даде стимул на бъдещата ви дейност и лични връзки. Обадете се на тези, за които непрекъснато мислите.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

В ранния следобед Луната е в съвпад с Юпитер във вашия знак. Аспектът стимулира развитието на всяка ситуация във ваша полза и интерес. Публичните ви изяви ще са успешни, ще бъдете подкрепени на изпити и конкурси, ще получите и повишението, на което отдавна се надявате. Тази вечер и в любовта няма да останете на сухо. В живота ви се прокрадва една спонсорираща и блага сила. Може да получите покани за чужбина. Не се отказвайте, действайте активно в юридически план и ще имате това, за което претендирате отдавна.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Символ на деня е щъркел излизащ от облак. Много неща в живота ви ще се оправят, а и бебето ще се окаже на път или тази вечер ще го направите. Тенденцията е да се уреди нещо зациклено, да потръгне и стане това, което отдавна не помръдва в живота ви, а поддръжката му коства много усилия. Доверете се на вътрешното си усещане, оставете сърцето да ви води. Ден на телепатичните контакти. Ще срещнете някой, с когото отдавна търсите връзка или сте прекратили отношения. Съдбата ще ви сблъска с хора важни за бъдещето ви.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ще получите нови предложения, договори и документи. Ще пренаредите пъзела на отношенията и може да влезете в нова среда. Ще спечелите дело и ще направите успешен ход. Не претендирайте за много пари, а поставете адекватни на ситуацията изисквания. Интуитивно ще усетите как да постъпите, какво да направите и кажете в дадена ситуация. Явете се на конкурси. Търсете начин за работа и учене в чужбина. Планирайте пътувания към хора способни да ви спонсорират или да ви дадат капацитетно мнение.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Труден ден за родените във втората декада. Ще ви изпреварват на финалната права хора без ценз, но с повече протекции от вас. Вероятно е да влезете в битки със закона или с негови служители. Бъдете внимателни и се доверете на интуитивното си усещане във всяка ситуация. Обикновено се доверявате само на логиката и ума, но днес това няма да ви помогне, даже напротив. Ситуациите, в които попадате ще са лишени от логика и смисъл, ще изискват нестандартен подход и мислене. Внимавайте утре с техника и транспорт.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят ще предложи късмет и успехи на родените във втората декада. Правото и законът ще действат във ваша полза и интерес. Ще подпишете изгоден договор, ще се докажете и направите най-доброто в една напечена ситуация. Добре е да подадете документи и искови молби, да си търсите правата, парите и собственоста. Някой ще ви направи безплатна реклама. Вечерта може да намерите нещо, което е важно и за друг. Направените връзки ще ви осигуряват трамплин за бъдещите успехи. Може да се надявате на спонсориране и реклама.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Доверете се на вътрешното си усещане и ще си спестите доста неприятности. Ако мислите за някого, непремено му се обадете. Може да има нужда от нещо. Намерете тихо и спокойно място и се отдайте на размисъл. Взетите днес решения ще помогнат на много хора да продължат напред, дори и в една безисходна житейска ситуация. Ще влизат в сила важни закони или нещо незаконно ще се премахне. Темида ще работи в полза на масите. Не се оплаквайте от живота си. Ще видите как до края на деня поне за нещо ще има правосъдие.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е деветка. До средата на октомври уредете въпроси и юридически положения, които сте оставили висящи. В последните два месеца на годината юридическата ви позиция ще е нестабилна. Може да се променят негативно за вас условия по договори и служебни ангажименти. Правото и законът ще водят протекционна политика спрямо конкуренцията и шефовете ви. Предстои ви лична инвентаризация.

Родените днес са стари духове. Ще срещнат сродната си душа родена около 5-10 октомври. На всеки 12 г в живота им ще настъпват драстични промени и премествания на ново място. Ще имат изключителна работоспособност и борбеност на характера. Родените към обед ще направят завидна кариера.

Заченатите днес ще изживеят дълъг живот на мечтател и странник. Ще обикалят много страни и народи в търсене на идеала. От малки ще имат определана цел и открито ще я преследват.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване