Пиян шофьор уби жена при катастрофа в Сливенско

Лек автомобил "Мерцедес", управляван от 45-годишен мъж от София и лек автомобил "Опел" се сблъскаха на главен път І-6 между селата Трапоклово и Горно Александрово, съобщиха от ОДМВР-Сливен.

Съботен бис

Маша повишава прираста в Хасково

    


Момче се прави на интересно, скачайки върху пейка в Световния ден на ходенето в Перник

Днес ученици от няколко училища ходеха пеш в чест на Деня на Перник и Световния ден на ходенето, предаде репортер на zaPernik.com

В световния ден на ходенето в Перник се включиха ученици от Икономиката, 13 училище, Руското училище и Езиковата гимназия. Най-активно, с най-много ученици участва Икономиката.

Пешеходният маршрут е от Двореца на културата, през централната алея, парка, и пак обратно до Двореца на културата, където се проведе томбола с...

Продължава

Селена Гомес още тъгува за Джъстин Бийбър

Селена Гомес все още тъжи за раздялата си с Джъстин Бийбър. Това заключи TMZ, след като хубавелката се разплака на свое изпълнение в Бруклин.


По време на изпълнението на баладата „Love Will Remember Селена Гомес все още тъжи за раздялата си с Джъстин Бийбър. Това заключи TMZ, след като хубавелката се разплака на свое изпълнение в Бруклин. По време на изпълнението на баладата „Love Will Remember", Селена не успя да сдържи сълзите си и се разплака. Вероятната причина за емоционалната реакция на Селена е текста на песента, в който е включен

Селена Гомес продължава да тъгува по своя бивш приятел

Селена Гомес все още тъжи за раздялата си с Джъстин Бийбър. Това заключи TMZ, след като хубавелката се разплака на свое изпълнение в Бруклин.


По време на изпълнението на баладата „Love Will Remember", Селена не успя да сдържи сълзите си и се разплака. Вероятната причина за емоционалната реакция на Селена е текста на песента, в който е включен Селена Гомес все още тъжи за раздялата си с Джъстин Бийбър. Това заключи TMZ, след като хубавелката се разплака на свое изпълнение в Бруклин. По време на изпълнението на баладата „Love Will Remember", Селена не успя да сдържи сълзите си и се разплака. Вероятната причина за емоционалната реакция на Селена е текста на песента, в който е включен

Верижна катастрофа във Филипините, 20 загинали

Камион а фураж се удря в задната част на пътнически

Греков: Земята ни не е толкова привлекателна за чужденците

/КРОСС/ Земеделските земи в България не са толкова атрактивни, че да бъдат изкупени масово от чуждестранни граждани. Така коментира, горещата напоследък тема за преразглеждане на закона, позволяващ изкупуването на наша земя от чужденци, земеделският министър Димитър Греков. "Личното ми мнение е, че няма крайна опасност чужденците да завземат земята ни, защото българската земя не е така комасирана, не е уедрена", коментира още в ефира на Нова телевизия министърът. Според Греков разделението на земята на парцели от 5 - 8 дка. не представлява интерес за закупуване от чужди земеделски производители. Освен това много от собствениците вече имат дългосрочни договори с арендатори, до изтичането на които така или иначе ще минат години. За непривлекателността на земеделските площи у нас допринасят също климатичните изменения и проблемите с напояването. "Виждате каква е ситуацията в много от земеделските страни, където има изградени хидромелиоративни съоръжения, а у нас има толкова много проблеми с напояването. Как да дойде земеделски производител от друга държава, когато не може да разчита на него. Наред с това нашата земеделска продукция е с висока себестойност", заяви още министърът на земеделието и храните. Той заяви, че мораториумът за покупка на наши земи от чужденци е бил разгледан и отхвърлен от Комисията по външни работи.  

10 неща, които таксиджиите не искат да знаете

Пристигнал папата в София и се качил на едно такси, за да разгледа забележителностите. Не след дълго решил и той да покара малко жълтата кола, сменили се те с шофьора и продължили обиколката. По едно време ги спира КАТ. Полицаят поискал документите, а папата попитал:
- Ти не ме ли познаваш? Аз нямам паспорт, ето диадемата и жезъла. 
Погледал го п Пристигнал папата в София и се качил на едно такси, за да разгледа забележителностите. Не след дълго решил и той да покара малко жълтата кола, сменили се те с шофьора и продължили обиколката. По едно време ги спира КАТ. Полицаят поискал документите, а папата попитал: - Ти не ме ли познаваш? Аз нямам паспорт, ето диадемата и жезъла. Погледал го п

Алексей Петров завел дело срещу Люба Кулезич

„Алексей Петров е завел дело срещу мен. Искът е за 50 000 лв. и е заради предаване от миналата година". Това обяви тази сутрин Люба Кулезич в ефира на Нова телевизия. Исковата молба срещу водещата е заради клевета в нейното предаване. Тя разбрала за иска от домоуправителя на блока, където живее. Той й казал, че двама "оперативни работници" я били търсили по този повод и поискали тя да отиде в полицейското управление. Кулезич не уточни за кои нейни твърдения в ефир е завел дело Алексей Петров, допълва „24 часа

ВИДЕО: Хофенхайм подаде жалба заради гола - фантом, иска преиграване

Хофенхайм подаде жалба срещу резултата от мача с Байер Леверкузен заради гола - фантом, отбелязан от гостуващия тим на "аспирините". От Хофенхайм изразиха надежда, че Германската футболна федерация ще разгледа случая и ще анулира резултата от срещата. Те спечелиха двубоя с 2:1, благодарение на недействителен гол на Щефан Кислинг. Нападателят стреля с глава след центриране от корнер, топката мина отстрани на вратата и влезе в нея през дупка в мрежата. Попадението обаче бе зачетено от съдията Феликс Брих. Хофенхайм в официалния си микроблог в Туи...

Преговорите за кабинет в Германия ще се водят от 12 екипа до декември

В Германия няма да бъде съставен нов кабинет преди декември. За това предупредиха канцлерът Ангела Меркел и генералният секретар на Християндемократическия съюз Херман Грьое, предаде ДПА. Целият ноември ще отиде за преговори между ХДС и Германска социалдемократическа партия (ГСДП).  Партиите ще създадат 12 преговорни екипа по различни проблеми и сфери на политиката. Основното искане на лявоцентристката ГСДП е въвеждане на единна минимална работна заплата. Ако се приеме предложената почасова ставка от 8,50 евро, това ще означава незабавно повишаване на доходите за милиони работници в икономически изоставащата Източна Германия. Според добре осведомени източници социалдемократите щели да поискат финансовото министерство и да се откажат от външното. Това значи, че сегашният финансов министър Волфганг Шойбле може да стане външен министър.

Ето къде ще ни дебнат камерите на КАТ днес

И днес шофьорите ще бъдат следени с камерите на КАТ за нарушения на Закона за движение по пътищата. Списъкът къде ще са  разположени камерите се публикува на страницата на И днес шофьорите ще бъдат следени с камерите на КАТ за нарушения на Закона за движение по пътищата. Списъкът къде ще са разположени камерите се публикува на страницата на "Пътна полиция" към СДВР. Ето къде ще са разположени камерите днес:

Банкнотата от 2 лева става монета

Банкнотата от два лева много скоро ще излезе от обращение. Двулевката с лика на Паисий Хилендарски повече няма да се печата.Това става ясно от доклад на Българската народна банка /БНБ/. Според документа през последните години печатането на банкноти генерира загуба на печатницата на БНБ. Банкнотата от два лева ще бъде заменена с монета, съобщи БГНЕС. Не е посочено кога точно това ще се случи. Банкоматите у нас не признават банкнота по-ниска от 10 лева.

Филмова музика на открито

На 21 октомври, ден преди откриването на четвъртото издание на „Смешен филм фест“, музикантите от оркестър „Габрово“, под диригентството на Николай Венков, ще изпълнят популярни парчета от филмова музика. Концертът е на 21 октомври от 17.00 часа на откритата сцена на ул. „Радецка” и е част от съпътстващите събития, включени във фестивалната програма. "Солистите на оркестъра Стефан Косев и Цвети Рудева ще пеят за любов, раздяла и „още нещо“, защото е време за „Смешен филм фест”, съобщават организаторите на фестивала.  ...

Държавният дълг на САЩ мина 17 трилиона долара

Държавният дълг на САЩ официално мина границата от 17 трилиона долара, съобщава "Уолстрийт Джърнъл", като се позовава на информация от американското министерство на финансите. Товасе случва за първи път в историята. За един ден дългът е нараснал с 328 милиарда долара и е стигнал 17,027 трилиона, след като правителството на САЩ в резултат навлезлия в сила закон за повишаване на тавана на държавния дълг, отново получи възможност да заема пари. В началото на седмицата рейтинговата агенция Фич даде негативна прогноза по сегашния суверенен рейтинг ААА на САЩ.

Берлускони казва “ciao” на политиката за две години

Силвио Берлускони. Снимка: Уикимедия

Италиански съд взе решение в събота забраната за бившия премиер Силвио Берлускони да не участва на избори и да напусне парламента да бъде със срок 2 години, предаде АФП, позовавайки се на италиански медии.

Берлускони може да обжалва решението, а забраната трябва да бъде одобрена от Сената, на който той е член.

На 1 август тази година Върховният касационен съд – най-висшата съдебна инстанция в Италия, потвърди присъдата от 1 година затвор, наложена на бившия премиер Силвио Берлускони за данъчни измами.

През октомври 2012 г. съдът в Милано осъди политика на четири години затвор, но по силата на амнистията за престъпления преди 2006 г. присъдата се намали автоматично до една година затвор.

Берлускони обаче няма да излежи зад решетките и тази една година, тъй като е в напреднала възраст и ще бъде под домашен арест или ще полага обществено полезен труд.

Статията "Берлускони казва “ciao” на политиката за две години" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

25 % от проститутките в Австрия са българки

¼ от нерегистрирани имигрантки, които проституират в Австрия, са българки, а 30% идват от Румъния, пише австрийският в. „Клайне цайтунг ¼ от нерегистрирани имигрантки, които проституират в Австрия, са българки, а 30% идват от Румъния, пише австрийският в. „Клайне цайтунг". Следват жени, които идват от други страни-членки на ЕС като Полша, Унгария, Словакия или Чехия. Едва след тях се нареждат нигерийските гражданки.

25 % нелегално работещите като проститутки в Австрия са българки

¼ от нерегистрирани имигрантки, които проституират в Австрия, са българки, а 30% идват от Румъния, пише австрийският в. „Клайне цайтунг". Следват жени, които идват от други страни-членки на ЕС като Полша, Унгария, Словакия или Чехия. Едва след тях се нареждат нигерийските гражданки. 






















¼ от нерегистрирани имигрантки, които проституират в Австрия, са българки, а 30% идват от Румъния, пише австрийският в. „Клайне цайтунг". Следват жени, които идват от други страни-членки на ЕС като Полша, Унгария, Словакия или Чехия. Едва след тях се нареждат нигерийските гражданки.

Слънчево днес в Хасково, утре облачно, но без валежи

Слънчево ще бъде времето днес в Хасково, съобщиха от Метеорологичната обсерватория в града. Температурите ще достигнат 19 градуса. Утре се очаква заоблачаване, но без валежи. Температурите отново ще са високи - около 20 градуса. През следващата седмица също ни очаква хубаво време. В понеделник термометрите ще достигнат 22 градуса, а във вторник и сряда - до 26....

Областният управител ще помага на община Бобов дол да се справи с водния заем

Ангажимент за решаване на проблема с водния заем на община Бобов дол е поел областният управител Иван Каракашки. Той е разговарял с кмета на общината Кирил Станчев и зам.- кмета Детелина Борисова. Община Бобов дол плаща по 60 000 лв. на месец, за да изплаща водния заем, изтеглен в мандата на Йорданка Каленичкова. Водопроводът все още не е приет от РДНСК, каза областният управител. Общината има да връща още 2, 1 млн. лв.„Ще се търси решение от републиканския бюджет. Общината връща заема за водопровода, а той се ползва от „Кюстендилска вода". Т...

Осъществи ли се справедливо приватизацията на земеделските земи у нас?

Или как предложенията на плана Ран-Ът не намериха своята проекция в действителността

    


Свободни места за 11 висшисти в Стара Загора

11 свободни работни места за висшисти обяви Бюрото по труда в Стара Загора. Търсят се медицински сестри, учител в детска градина, социален работник, двама електроинженери. Още толкова са свободните работни места за специалистите със средно образование. Вакантните позиции са за двама механици на плетачно оборудване, монтажник на фотоволтаици, четирима международни шофьори, категория С+Е и други. Най-много са свободните работни места за специалисти с работнически професии - над 30.  ...

Заради водната криза жители на Омуртаг ще блокират пътя Варна - София

Заради безводието в Омуртаг жителите на града се заканиха да блокират през двата почивни дни пътя Варна - София за един час по обяд. В интервю за Дарик Петър Чечев - един от организаторите на акцията, покани на протеста и главния прокурор Сотир Цацаров, на когото местните искат да предадат документи за нарушения и злоупотреби, заради които хората в Омуртаг от години са на воден режим. Проблемът с безводието в Омуртаг може да бъде решен окончателно до края на 2014 година, потвърди и областният управител на Търговище Емел Расимова. Районната здравна инспекция правела редовни проби, за да не се стигне до епидемии или болести заради водния режим в общината. И строящата се в момента ВиК инфраструктура в Омуртаг може да не отговаря на изискванията, заяви по Дарик регионални...

Арестуваха двама българи за източване на банкови карти във Виетнам

Двама българи са били арестувани във Виетнам по обвинение за източване на пари с фалшиви кредитни карти. Йордан Валентинов Тодоров и Мартин Василев Попов са били задържани на 16 октомври във виетнамския град Хо Ши Мин. При обиск на единия от мъжете са били намерени 41 карти и 12, 7 милиона виетнамски донга, които се равняват на 600 долара.При последвалата проверка се установява, че почти всички от намерените карти са подправени, а при обиска на хотелската стая, в която се помещавал Тодоров са намерени и извлечения от банковите сметки. Българите са признали, че са откраднали 111 млн. донга (5230 долара).

Лекар на годината е д-р Бинка Попова

Българският лекарски съюз утвърди като носител на най-високия почетен знак "Лекар на годината"-2013 доц. д-р Бинка Попова от Клиниката по ортопедия и травматология към университетска болница "Царица Йоанна", съобщиха от БЛС. Връчването на отличието ще стане на официалната церемония по случай 19 октомври - Ден на българския лекар.Доц.д-р Бинка Константинова Попова - Русева за първи път в България извършва успешна реплантация на напълно ампутирана през дланта ръка, след което работи насочено в областта на микрохирургията. Направила е около 300 реплантации и редица оперативни интервенции в областта на реконструктивната микрохирургия.Специализирала е в Съединените щати, има редица участия като докладчик в Канада, Унгария, Южна Корея. Дългогодишен преподавател към МУ - София, научен ръководител...

В Москва представят в снимки откритията от Свещари

Фотоизложба от 30 снимки представя в Москва откритията на проф. Диана Гергова от Свещари през последните години. Експозицията е подредена в Българския културен институт в Москва, кадрите са дело на фотографа Драгомир Богомилов от Исперих, започват от откриването на златното съкровище преди близо година, последните снимки са на колесницата с два коня, открита миналия месец. Надсловът на изложбата е „Завещано от траките”. Експозицията се открива на 23 октомври, ще остане в руската столица 20 дни. Авторът и проф. Гергова ще присъстват на откр...

Нова добавка в храните се бори с рака на дебелото черво

/КРОСС/ Има ли храни, които понижават риска от развитието на рак на дебелото черво? Все повече хора се интересуват от този въпрос, след като у нас през последните 15-20 години коварното заболяване засяга почти всеки трети българин, а медиците са категорични, че една от причините за появата му е нерационалното хранене. "След като вложихме доказания с противораковите си свойства антиоксидант - ликопен, в колбасите, в момента разработваме проект за синтез на биопродукти, които могат да се влагат в млечните произведения, майонезата и сосовете", посочи доц. Панайот Денев, зам.-ректор на Университета по хранителни технологии в Пловдив, който организира научната конференция „Хранителна наука, техника и технологии 2013", посветена на своя 60-годишен юбилей на висшето учебно заведение. Доц. Денев уточни, че разработката е за получаване на сукроестери, при които захарта е заменена с инулин - пребиотик, който помага за развитието на полезната микрофлора в дебелото черво на човека. Естерите на инулина, който се разгражда в дебелото черво, а не в стомаха, понижават риска от рак в него. Обогатяват се с фибри, омега-3 и омега-6 мастни киселини, които понижават нивото на холестерола в организма и храните добиват диетични функции. Тези добавки в храните са са разработени по подобие на природните сукроестери, които се синтезират от тютюна, патладжаните и домати и служат за защита от вредители

Откриха погребение на дете и воин оракул край Приморско

Открит е богат набор от гробни дарове, които свидетелстват, че погребаният жрец е заемал сравнително високо място в социалната йерархия

Компрадори


Препубликуваме текста от портала "Култура". Вътрешните заглавия са на редакцията:

Имам да кажа пак няколко думи за занимателните намествания и нагласяния в жалоните на публичното говорене у нас напоследък. Наскоро написах за свежата струя на все по-буйно разцъфващите есета с фразеологизмите и на избуялите мощно метафори, които превземат подобно на увивни растения парламентарните дебати и езика на политическите лидери. И тази седмица не ни спести

упражненията по стил в...

Най-интересните безплатни бизнес курсове в интернет

С развитието на технологиите става все по-възможно да получим качествено бизнес обучение от най-реномираните професори по света, без да ни се налага...

"Тренто" достигна полуфиналите на световното


Италианският "Тренто" победи "Панасоник" с 3:0 (25:18, 25:19, 25:22) и се класира за полуфиналите на световното клубно първенство по волейбол.

Българският национал Цветан Соколов отбеляза 13 точки и отново беше най-резултатен за четирикратните световни шампиони, които завършиха на второ място в своята група A.

Отборът записа два успеха от три мача и ще спори за място на финала с победителя от другата група "Локомотив" (Новосибирск).

Мачът между "Тренто" и...

Елитните ресторанти в Япония вдигат тост за Шиндзо Абе

Чуждестранните клиенти се увеличават заради поевтиняващата йена, отчитат ресторантьори

    


Ташева от "Атака" била "любимия" политик на Башар Асад

Антон Хекимян дебютира като водещ на публицистично предаване бе ознаменуван със страшен женски скандал в тудиото на "Тази събота" Депутатката от "Атака" Магдалена Ташева и пиар експертката Деница Сачева се хванаха за косите по проблема за бежанците в страната.

Изчистиха листата пред Двореца на културата, тези в парка – в понеделник

Пред Двореца на културата се чистят листа от служители на озеленяване.

Работничките са започнали работа от 7 часа сутринта. В почистването участват 25 човека.

Репортер видя, че листа пред Двореца на културата няма, но след Двореца, посока парка е пълно с листа. Отговорничката на чистачите каза обаче, че листата в парка ще бъдат почистени в понеделник. След като свършат работата си докрай пред Двореца на културата работниците ще бъдат разпуснати, за да...

Продължава

Пиян сърбин паркира Аудито си в река Чая

Сърбски шофьор с 1,38 промила алкохол влезе в насрещното на пътя Пловдив – Смолян снощи и падна с автомобила си в река Чая.

Родригес връзва "синия" бюджет

Вечното дерби днес е сред решаващите дати за ... бюджета на “Левски”. 
Предстои ключов оглед за класата на Гари Родригес с цел трансфер през януари. Ще има и съгледвачи от Русия и Украйна, но най-сериозен е интересът от “Металург” (Донецк). Клубът  обмисля дали да привлече холандеца за заместник на бившия “син” Зе Суариш, чийто договор изтича през Вечното дерби днес е сред решаващите дати за ... бюджета на “Левски”. Предстои ключов оглед за класата на Гари Родригес с цел трансфер през януари. Ще има и съгледвачи от Русия и Украйна, но най-сериозен е интересът от “Металург” (Донецк). Клубът обмисля дали да привлече холандеца за заместник на бившия “син” Зе Суариш, чийто договор изтича през

Алексей Петров е завел дело срещу Люба Кулезич

„Алексей Петров е завел дело срещу мен. Искът е за 50 000 лв и е заради предаване от миналата година „Алексей Петров е завел дело срещу мен. Искът е за 50 000 лв и е заради предаване от миналата година", обяви тази сутрин Люба Кулезич в ефира на Нова телевизия. Исковата молба срещу водещата е заради клевета в нейното предаване. Тя разбрала за иска от домоуправителя на блока, където живее. Той й казал, че двама "оперативни работници" я били ...

Алексей Петров е завел дело за клевета срещу Люба Кулезич

„Алексей Петров е завел дело срещу мен. Искът е за 50 000 лв и е заради предаване от миналата година", обяви тази сутрин Люба Кулезич в ефира на Нова телевизия.
Исковата молба срещу водещата е заради клевета в нейното предаване. Тя разбрала за иска от домоуправителя на блока, където живее. Той й казал, че двама "оперативни работници" я били ... „Алексей Петров е завел дело срещу мен. Искът е за 50 000 лв и е заради предаване от миналата година", обяви тази сутрин Люба Кулезич в ефира на Нова телевизия. Исковата молба срещу водещата е заради клевета в нейното предаване. Тя разбрала за иска от домоуправителя на блока, където живее. Той й казал, че двама "оперативни работници" я били ...

Безработицата сред младежите в Испания достигна рекордните 56%

В Испания безработицата сред младите хора достигна рекордните 56%. Все повече квалифицирани и образовани младежи напоследък решават да напуснат страната си и да потърсят реализация в държави като Германия и дори в Латинска Америка.

И дъщерята на Деси Моралес с роля в сериала "Четвърта власт"

Млада напориста журналистка е на церемония за връчване на награди. Тя се качва на втория етаж на залата, а там стои финансовият министър.

Млада напориста журналистка е на церемония за връчване на награди. Тя се качва на втория етаж на залата, а там стои финансовият министър. "Мислех, че между нас няма лични въпроси", казва той. Отдалечава се, за да говори по телефона. Но не след дълго тя се приближава и страстно го целува. Министърът всъщност е Владо Карамазов, който влиза в този

Дългът на САЩ нахвърли 17 трлн. долара за първи път в историята

Задълженията нараснаха с 328 млрд. долара в първия ден след споразумението

    


Отбелязваме Деня на българския лекар

/КРОСС/ Тази година се чества 20-ти юбилеен Ден на българския лекар. На традиционна церемония с концерт, ще бъдат връчени отличията на лекарите, излъчени от Регионалните колегии на Българския лекарски съюз, като носители на почетен знак „Лекар на годината",„Мениджър на годината" и лекар с „Изключителен принос в развитието на българската медицина". Всяка година празникът се отбелязва на 19 октомври, когато църквата почита и Св. Иван Рилски - Чудотворец, считан за покровител на лекарите и закрилник на всички българи. Преподобният Чудотворец е най-големият български светец. Роден е около 876 година в село Скрино, край Дупница. По това време из цяла България започнали да се строят църкви и манастири. Отначало Иван постъпил в близкия манастир "Св. Димитрий" под самия връх Руен, но не останал задълго в обителта, а се отдал на живот в пълна самота, молитви, пост и лишения.Преподобният Иван Рилски се подвизавал на много места, докато най-после се установил в Рилската планинска пустиня, където останал до края на живота си. Там той основал манастир - Рилския, който съществува вече 1000 години.

ВиК - Габрово плаща редовно на Басейнова дирекция

Сметките на ВиК са отблокирани, дружеството си плаща редовно сметките към Басейнова дирекция. Това заявиха в отговор на питане на „100 вести“ от пресцентъра на дружеството по повод информация, че дружеството е с блокирани сметки. Вестникът публикува информация, свързана със застудяването. Всички детски градини и училища в община Габрово са обезпечени с гориво за отопление, информираха от дирекция „Образование и социални дейности“ в Общината. Към 18 октомври все още проблеми има в база 2 на ЦДГ „Перуника“, в която тече ремонт и предстои проба н...

Пиян сръбски шофьор катастрофира и падна с колата си в река край Пловдив

Пиян сръбски шофьор  на 57 години катастрофира на пътя Пловдив  - Смолян  и падна в река Чая, съобщи „Фокус“. Сигналът е получен снощи към 21:00 часа. Лекият автомобил „Ауди“ е навлязъл в лентата за насрещно движение, блъснал се  е челно в лек автомобил Жигули, като след удара, Аудито е паднало в реката. 
Оказана е медицинска помощ на сърбина, пре Пиян сръбски шофьор на 57 години катастрофира на пътя Пловдив - Смолян и падна в река Чая, съобщи „Фокус“. Сигналът е получен снощи към 21:00 часа. Лекият автомобил „Ауди“ е навлязъл в лентата за насрещно движение, блъснал се е челно в лек автомобил Жигули, като след удара, Аудито е паднало в реката. Оказана е медицинска помощ на сърбина, пре

Литургия в Рилския за деня на Св. Иван Рилски

След службата по традиция около храма ще бъде извършена лития, след което ще бъде осветен барелеф на небесния покровител на манастира.

Ловешки художник вае скулптури с резачка

За майсторлъка си Александър Иванов взе втора награда от конкурс в Австрия

Сирия да допусне конвои с помощи, призова САЩ

Продължаващата вече месец военна обсада остави

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване