Разкритието: Кой застреля Георги Илиев?

Мая Костадинова разкрива кой застреля Георги Илиев в неделя от 22:30 по TV7.

Депутатите избират заместник на Бисеров на извънредно заседание във вторник

Депутатите решиха да се проведе извънредно пленарно заседание следващия вторник. В дневния ред трябва да се избере нов заместник-председател на Народното събрание и председател на правната комисия. Тези постове бяха освободени след оставката на Христо Бисеров. Освен ключовите постове в парламента, депутатите ще разглеждат и проектобюджета за следващата година.  ...

Триумфът на „Братя Минкови“ - без аналог

LE PHOTOGRAPHE извоюва единствения златен медал за България от Alliance du Monde-Франция

    


Хилари Клинтън привлича Холивуд в социални проекти

/КРОСС/ Американският сенатор Хилари Клинтън иска да привлече холивудски артисти за подпомагане на социални проекти, пише „ The Hollywood Reporter".Тази сутрин Клинтън ще пристигне в Лос Анджелис. Целта на посещението й е насърчаване на две инициативи на фондацията „Клинтън": образованието в предучилищна възраст и националните доброволчески служби. Инициативата на бившия държавен секретар бе подкрепена от група продуценти, писатели и други творчески деятели. В рамките на визитата си Клинтън ще проведе редица срещи, на които ще бъде обсъдена възможността развлекателната индустрия да се включи в подпомагането на американския народ.

Златото поскъпва

Златото с незабавна доставка поскъпна с 0,3% до 1 311.13 долара за тройунция в 14:20 ч. на борсата в Сингапур, предаде "Блумбърг". Металът с...

Харманлиец бере душа след кървава свада заради девойка

31-годишен харманлиец е с опасност за живота след побой. Вчера около 11 часа на спешния телефон е получен сигнал за побой на улица „Тракийска” в Харманли, информират от пресцентъра на ОД на МВР-Хасково.

На място е изпратен автопатрул, който установил, че баща и син на 46 и 18 години, живеещи на същата улица, нанасят побой с дървени колове на комшията си. От побоя мъжът е със средна телесна повреда и контузна рана на главата. Настанен е в хасковската болница с опасност за живота.

Родствениците са задържани до 24 часа в полицейското управление. По първоначални данни спорът между тях е заради отношения между 18-годишния младеж с девойка от рода на потърпевшия. Образувано е досъдебно производство.

Хасково Новини

Европейският комисар по търговията е обвинен в укриване на данъци

Карл де Гухт трябва да внесе в белгийската хазна 900 хил. евро

    


Цветанов пак пита: Защо ДАНС информира ДПС за Бисеров?

Твърди, че по казуса службите са заобиколили Цацаров

    


Депутатите заседават извънредно във вторник, избират заместник на Бисеров

Парламентът ще заседава извънредно на 12 ноември - вторник, съобщи „Фокус". Заседанието ще се проведе от 10.00 до 16.00 часа. 

Програмата предвижда избиране на заместник-председател на Народното събрание, попълване на състава на Комисията по правни въпроси, първо гласуване на проекта за бюджет на Държавното обществено осигуряване за 2014 г., Парламентът ще заседава извънредно на 12 ноември - вторник, съобщи „Фокус". Заседанието ще се проведе от 10.00 до 16.00 часа. Програмата предвижда избиране на заместник-председател на Народното събрание, попълване на състава на Комисията по правни въпроси, първо гласуване на проекта за бюджет на Държавното обществено осигуряване за 2014 г.,

Парламентът замрази възрастта за пенсиониране

Депутатите върнаха възможността за ранно пенсиониране на военни с приетите на първо четене промени в КСО

    


Синовете на Бисеров - в бизнеса с ВЕИ

Доведеният син на Христо Бисеров Ивайло Главинков и собственият му син Дамян са въртели сериозен бизнес с електроенергия от ВЕИ, съобщават някои медии. Съпругата му Мария пък е взела от тях големи суми като заеми.

В Плевен правят демонстрация на хирургия на живо в 3D формат

Плевен /КРОСС/ Първата у нас демонстрация на хирургия на живо в 3D формат ще бъде направена в Плевен. Операцията с робота Да Винчи ще бъде извършена от професор Григор Горчев в клиниката по гинекология на университетската болница. Тя ще бъде предавана в специализирания център на Медицинския университет по време на Четвъртата национална конференция по миниинвазивна гинекологична хирургия, в която участват международни учени. Идеята е демонстрацията на операция на живо в реално време в триизмерен образ да започне да се прилага в медицинското обучение на студентите и в следдопломната квалификация на лекарите-специалисти. Първоначално този тип обучение ще се реализира в дисциплини като анатомия на човека, хирургична анатомия и ендоскопска хирургия, съобщи БНР.

Енерго-про извърши подготовка на съоръженията си за работа през зимния сезон

Енерго-про Мрежи подготви съоръженията от електроразпределителната мрежа на Североизточна България, собственост на компанията, преди наближаващия зимен сезон. Подготвителните работи включиха технически дейности по всички съоръжения в това число 27 подстанции и 98 възлови станции, 11 391 трафопоста (ТП), над 3 450 км кабелни линии средно напрежение (СН), 6 860 км кабелни линии ниско напрежение (НН), 15 017 км въздушни електропроводи СН и 16 855 км въздушна мрежа НН, намиращи се на територията от 28 924 квадратни километра.

Понижиха кредитния рейтинг на Франция

Рейтинговата агенция "Стандард енд Пуърс" понижи кредитния рейтинг на Франция от АА+ на АА.

Сорос дари 1 млн. долара за пострадалите сирийци

/КРОСС/ Известният американски милиардер Джордж Сорос дари 1 милион долара за подпомагане на сирийците, пострадали от въоръжения конфликт в близкоизточната държава, предаде РИА "Новости".Сорос е внесъл парите във фонд в неправителствената организация „Международен комитет на спасението", който се занимава с хуманитарните въпроси на Сирия.

Еврокомисар обвинен във финансови измами

Карел де Гухт

Еврокомисарят по търговията Карел де Гухт беше обвинен във финансови измами, съобщиха световните агенции.

Де Гухт е обвиняван в това, че е укрил приходи от продажба на акции, като не е посочил тези данни в данъчната си декларация. Очаква се еврокомисарят да се изправи пред съда, като властите ще поискат той да върне в бюджета 900 000 евро.

Делото ще започне по всяка вероятност в края на ноември.

Часове преди да бъде оповестена информацията за обвинението срещу него Карел де Гухт обяви, че е готов за нов мандат като еврокомисар след изборите следващата пролет. Де Гухт посочи, че не смята да се връща в белгийския парламент.

Статията "Еврокомисар обвинен във финансови измами" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Шарлатанки обраха 80-годишна жена от Симеоновград

80-годишна възрастна жена от Симеоновград бе окрадена от шарлатанки. 25-годишния внук на жената съобщил за случая  в  РУП-Харманли, информират от Областната дирекция на МВР.

В хода на разследването станало ясно, че в къщата й на улица „Съединение” дошли 2 жени, които твърдели, че развалят магии. За да извършат ритуала обаче, трябвало всичкото злато и пари, които жената имала да им бъдат предоставени.

Старицата извадила наличните си 600 лева, 2 златни пръстена и златна турска лира, които измамничките завили в кърпа. Като приключили с „процедурата” те си тръгнали, а потърпевшата установила, че в кърпата нямало ни пари, ни злато. Работата по случая продължава.

Хасково Новини

Неизвестен чупи витрина за 4 бутилки вино

Две взломни кражби са регистрирани през денонощието. Първата е от ресторант на булевард „България” в Свиленград, осъществена между 23:00 часа и 07:00 часа. Неизвестен извършител е счупил стъкло на външна хладилна витрина и е откраднал 4 бутилки вино.

Втората кражба е на медна заземителна шина и 3 проводника, след като е скъсал мрежа на въздухопровод на станция в землището на тополовградското село Устрем. Освен това е срязал и 2 маркуча за входяща и изходяща нафта, всичко на обща стойност около 700 лева. Образувани са досъдебни производства.

Хасково Новини

Надим Шехади, анализатор: Терористите в Сирия са творение на режима


Надим Шехади е анализатор в програмата за Близкия изток и Северна Африка в кралския институт за международни отношения Чатъм Хаус в Лондон. Преди това той е директор на Центъра за ливански изследвания в Оксфорд от 1986 до 2005 г. Красимир Янков разговаря с експерта за Сирия в рамките на четвъртата конференция Sofia Platform, която е посветена на предизвикателствата пред демократизацията и сигурността на Балканите и Близкия изток и се проведе в София в края на миналата седмица.
...

Светлозар Лазаров: Полицията не издирва Христо Бисеров

София /КРОСС/ Полицията не издирва Христо Бисеров, защото няма постъпило такова искане от съответните институции. Това заяви пред ТВ7 главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.„Килърите 5" са подготвяли убийството на сочения от МВР за наркобос Кирил Кирилов-Киро Японеца. В престъпната група участват Йоско Йосифов-Йоско Костинбродския и неговият приближен Ивайло Симеонов-Богьовеца. Именно те са искали да отстранят Японеца. Срещу двамата и още трима души вече са повдигнати обвинения за организирана престъпна група с цел отвличания и убийства. Петимата бяха задържани при полицейска акция в сряда.Главният секретар на МВР отказа да коментира заплахите за убийство срещу лидера на „България без цензура" Николай Бареков с аргумента, че преди него трябва да се произнесе прокуратурата.Преди дни Николай Бареков съобщи, че Бойко Борисов е поръчал убийството му и сезира прокуратурата за това.

Депутатите избират заместник на Бисеров на извънредно заседание във вторник

Парламентът ще заседава извънредно на 12 ноември - вторник, съобщи „Фокус Парламентът ще заседава извънредно на 12 ноември - вторник, съобщи „Фокус". Заседанието ще се проведе от 10.00 до 16.00 часа. Програмата предвижда избиране на заместник-председател на Народното събрание, попълване на състава на Комисията по правни въпроси, първо гласуване на проекта за бюджет на Държавното обществено осигуряване за 2014 г.,

Верижна катастрофа на "Цариградско шосе" се размина без ранени

Движението по бул. „Цариградско шосе" е затруднено заради верижна катастрофа, съобщава Фокус. 

В ПТП-то са участвали три коли. Задръстването е поне 2 км, а забавянето - между 15-20 минути.






























































Движението по бул. „Цариградско шосе" е затруднено заради верижна катастрофа, съобщава Фокус. В ПТП-то са участвали три коли. Задръстването е поне 2 км, а забавянето - между 15-20 минути.

Facebook преработва драстично бутона "Like"

Социалната мрежа ще се сбогува с дизайна на палеца си, който в Арабските страни има обидно значение

    


Капсули сменят рейса на Острова (видео)

„Подовете“ са много малки автомобили, които се придвижват по релси с помощта на гумени колела, с плъзгащи се врати за влизане и излизане. Пътниците ще могат да ги извикат с помощта на своите смартфони, като цената на едно пътуване ще е 2 паунда

32-ма старейшини подкрепят кмета за "незаконосъобразните решения"

Само 19 от общинските съветници се явиха в началото на днешната извънредна сесия, която бе свикана заради изявленията на кмета, че в Пловдив се предлагат и гласуват незаконосъобразни решения от местния парламент. Предесателят на ОбС арх Илко Николов прекрати сесията, поради липса на кворум Първият коментар на кмета Иван Тотев бе „че темата не интересува хората и общинските съветници и затова залата е празна”. Той отрече да има политическо поръчение за съветниците от ГЕРБ да не присъстват на днешната извънредна...

Кризата срива доверието към правителствата

Най-рязък спад на доверието към управляващите е отчетен в Гърция, отчитат от ОИСР

    


Германия и Бразилия срещу електронното следене

Бързите развития в областта на технологиите увеличават способността за следене, прехващане и събиране на данни, което може да наруши човешки права, се казва в документа

Ректорът на УНСС към окупиралите зала студенти: Това не е ваш дом и дай боже да не бъде


Това не е ваш дом и дай боже да не бъде, казва ректорът на УНСС проф. Стати Статев в речта си на 29 октомври пред окупиралите аудитория в учебното заведение студенти, показва видео от срещата, излъчено от "Господари на ефира". На въпросната среща е и бил даден съвета към младите хора да емигрират, като не им харесва в България, заради който професорът трябваше да се оправдава.

В речта си Статев обвинява студентите в наглост, защото са избрали да окупират точно тази зала, заплашва ги,...

Части от В. Търново без вода до 16:00 ч.

"ВиК Йовковци" уведомява своите абонати, че във връзка с продължаващи монтажно-строителни дейности по готов участък от водния проект, водата ще остане спряна до 16:00 ч. днес (петък) за следните великотърновски улици: ул. "Клокотница", ул. "Балканска", ул. "Мармарлийска", ул. "Стара планина", ул. "Средна гора", ул."Момина крепост", ул. Тракия, ул. "Мизия", ул. "3-ти Март" и ул. "Любен Каравелов".Водоподаването ще бъде нарушено и по високите етажи (от 3-ти етаж нагоре) на сгради, намиращи се в централна градска част на гр. Велико Търново.От друж...

Депутатите на крака пред шефа на парламента

Да честитим празника на българската полиция, Архангеловци и Ангеловци, и всички, които празнуват, с тези думи председателят на парламента и именник Михаил Миков откри заседанието.

Депутатите замразиха възрастта за пенсиониране

Върнаха и ранното пенсиониране за военни

    


Седмият епизод от „Междузвездни войни” излиза в края на 2015-а

/КРОСС/ Премиерата на седмия епизод от космическата сага „Междузвездни войни" ще бъде на 18 декември 2015 година. Това съобщи Collider, позовавайки се на официално изявление от компанията Дисни. Филмът, над който работи режисьора Джей Джей Ейбрамс, ще стане първият в историята на поредицата, чиято премиера няма да бъде през май.Първоначално се планираше новият епизод да излезе през май 2015 г., а снимките на лентата трябваше да започнат в началото на следващата година. През октомври обаче бе съобщено, че е отстранен сценаристът Майкъл Арнд и сега сценаристи ще бъдат Джей Джей Ейбрамс и Лорънс Касдан, който работи по петия и шестия епизода от сагата.На 18 декември 2015 година на екран ще излезе и пълнометражният филм по играта Warcraft, който може да стане опасен конкурент седмата част на „Междузвездни войни".

По една линейка на 27 000 българи

Една линейка се пада на 27 000 души у нас. Същевременно около 211 000 българи са лишени от възможността да получават адекватна спешна помощ, защото трябва да чакат за кола повече от 30 минути. По-голямата част от населението на страната (58%) живее на разстояние до 20 минути от филиал за спешна медицинска помощ, а 27 на сто чакат между 20 и 30 минути да пристигне доктор.

Видеоконтролът днес

Ежедневният контрол по спазване на скоростта в града продължава, съобщават от Пътна полиция – Сливен. Полицейски служители  следят за спазването на скоростта на територията на град Сливен. Автомобили с мобилни камери за видеонаблюдение са на най-натоварените улици в града. Днес, 31 октомври, засилено присъствие има на булевардите ”Цар Симеон” и “Банско шосе”. ...

Лудогорец премина груповата фаза на Лига Европа

Лудогорец стана вторият български отбор, който преодолява груповата фаза на Лига Европа след равенство 1:1 като домакин на Черноморец (Одеса). С този резултат отборът събра 10 точки и се класира за 1/16-финалите в турнира. В оставащите два мача от групата българският шампион има шанс да спечели дори и първото място в групата. Това може да стане още в следващия мач, ако Лудогорец изкара равен с ПСВ (Айндховен) като домакин. В четвъртък вечерта тимът от Разград загуби първи точки в надпреварата след оспорван двубой с Черноморец. Българите на моменти показа известни колебания в играта си. Футболистите на Лудогорец откриха резултата още със старта на второто полувреме при отлична скоростна атака, завършена от Жуниор Кишада. Гостите от Черноморец стигнаха до изравнително попадение, дело на Олексий Гай в 64-ата минута след остро центриране. Това беше първият гол, който Лудогорец допуска в груповата фаза. Българският тим остава начело във временното класиране в група B с 10 точки. Те вече са недостижими за последните два отбора "Черноморец" с 4 точки и "Динамо" (Загреб) с една, претърпял загуба с 0:2 като гост на ПСВ в другата среща от групата. Първите български отбор, който премина груповата фаза на Лига Европа бе Левски (София) през сезон 2005/2006 година. Тогава "сините" достигнаха 1/4-финал в турнира, което остава най-големият успех на български отбор в европейските клубни турнири след 1989 година.

Клавирен концерт днес

Известен български пианист и преподавател ще свири на разградска сцена заедно с местни млади таланти.   Концертът на Евгени Желязков с участие на възпитаници на Музикална школа „Илия Бърнев“ започва в 18,30 ч. в зала „Филхармония“. Само преди няколко месеца Желязков бе жури за участниците в конкурса за млади пианисти „Димитър Ненов“, които ще свирят днес с него: Несрин Метин, Кристина Дончева, Сезер Емиров и Шукрие Динчерова....

Въпросите, на които жените не отговарят

Много от представителките на нежния пол, например, крият с колко мъже са имали сексуални отношения по една проста причина – не искат да бъдат съдени

Виж кой спечели два билета за Children of Bodom

Готови ли сте за разтърсващ финландски метъл? Е, само след няколко дни (13 ноември) Children of Bodom ще Ви залеят точно с това в зала Универсиада! Със сигурност всички Вие, феновете, ще препълните сградата, но един от Вас спечели безплатен двоен пропуск за концерта. Това е Николай Генадиев (James), който отговори правилно на въпроса ни как се казва последният албум на Children of Bodom. Верният отговор е Halo of Blood. Екипът на actualno.com ще очаква Николай Генадиев да се свърже с нас на телефон 0895 79 51 79, за да уточним връчването на наградата. Честито!  

Китаец осъди жена си – родила му грозни деца

Любовна история в Китай приключи със съд и развод. Джан Фенг успя да осъди съпругата си за 120 000 долара заради факта, че му родила ужасно грозни деца. В началото историята им наистина започнала красиво. Фенг срещнал красиво момиче и се оженил за нея. В резултат на обичта, която изпитвали един към друг, семейството им започнало да се увеличава. Лошото обаче било, че колкото повече растели децата им, толкова по-грозни ставали те. Разгневеният съпруг обвинил красивата си жена, че именно тя е виновна за това. Само с това той успял да си обясни ужасната външност на двете си момичета и едно момче. Неочаквано станало ясно, че преди да се превърне в красив лебед, съпругата му всъщност била доста грозновата. Преди да се запознаят, тя подобрила външния си вид в Южна Корея срещу 10...

„Спиралата на времето и ключът на синхронността” - шедьовър, който събира наука и духовност, история и политика

Представете си, че Вселената е жива и се опитва да общува с нас посредством синхронността и Закона на кармата.  Представете си, че историята на нашата планета е поредица от повтарящи се събития  – цикли, които изграждат Спиралата на времето и ни показват бъдещето. Възможно ли е днес да ставаме свидетели на осъществяването на древен план, който направлява целия живот на Земята чрез поредица от духовни уроци?   В „Енергийното поле на Вселената”, бестселър на New York Times, Wall Street Journal и USA Today, Дейвид Уилкок представи през призмата на най-новите научни открития от XXI век цялостна, непозната досегa картина на Вселената и прогнозира по-добро бъдеще за човечеството. „Спиралата на времето и ключът на синхронността“ е следващата стъ...

Депутатите замразиха възрастта за пенсиониране

Парламентът прие на първо четене промени в Кодекса за социално осигуряване, според които възрастта за пенсиониране ще бъде замразена, съобщава БТВ. Така от 1 януари 2014 година жените ще се пенсионират на 60 години и 8 месеца, а мъжете - на 63 години и 8 месеца. Необходимият стаж е 34 години и 8 месеца за жените и 37 години и 8 месеца за мъжете. Освен това се въвежда възможност за по-лесно предсрочно пенсиониране на лица, на които не им достигат до 2 години стаж или възраст. Ако лицата нямат стаж, те ще могат да се пенсионират при навършване на 65 години и 8 месеца, стига да имат поне 15 години стаж. Аргументите на БСП са, че в България възрастта за пенсиониране е сред най високите в ЕС. От ГЕРБ обаче коментираха, че с тези промени ще се задълбочат проблемите в Държавното обществено оси...

Младоликите жени живеят по-дълго

Жените, които имат по-млади лица и изглеждат много добре за годините си, живеят по-дълго и имат по-ниско кръвно налягане, установи изследване на британски и холандски учени, цитирани от в. "Дейли мейл". Според изданието това е първото научно проучване, което директно свързва продължителността на живота на дамите със скоростта на стареене на кожата на лицето им, предаде БТА. Ръководителят на екипа, д-р Дейвид Гън, който е изследовател за групата "Юниливър", заяви: "Ние безспорно установихме, че има връзка между кръвното налягане и риска от сърдечносъдови заболявания и показваната външно възраст. Изследването ни още веднъж потвърждава колко е важно да се води здравословен начин на живот." Високото кръвно налягане можело да бъде прочетено по лицето на жените не толкова по бръчките, колкот...

Изходът може да бъде променен

В „Спиралата на времето и ключът на синхронността” Дейвид Уилкок открива впечатляващи научни данни, които подкрепят твърдението, че всички на този свят споделяме едно и също съзнание. Например случай, при който 7000 души, медитиращи заедно с мисли за любов, мир и щастие, успяват да намалят терористичните актове по света със 72%. Нивото на войните, престъпленията, катастрофите и икономическите страдания спадат драстично само благодарение на тази малка група хора, медитиращи заедно, на едно и също място. Този факт е документиран в професионален научен доклад, приет и публикуван в „Журнал за рехабилитация на престъпници“. Изключени са всички други фактори като цикли, тенденции, климатични особености и почивни дни. Към 1993 г. петдесет други научни проучвания доказват с...

Едва един от 60 нелегални имигранти бива депортиран от Великобритания

Само един от 60 нелегални имигранти бива депортиран от Великобритания, разкриха шокиращи данни, съдържащи се в доклад на британски депутати, който показва също, че при едва 6% (един на 17) от сигналите на гражданите се започва разследване, пише „Дейли стар”. Проучването, изготвено за парламентарната Комисия за вътрешните работи, показва също, че в британската гранична агенция е имало висящи 432 029 случая, когато през март вътрешният министър въведе съкращения в службата. Председателят на комисията заяви: „Има достатъчно случаи, за да се напълни стадион „Уембли” пет пъти. Ако правителството иска да затегне политиката си по отношение на нелегалните имигранти, то ще трябва да предприеме ефективни действия.” Междувременно стана ясно, че за една седмица н...

Алена: 2014 година ще е лоша за България

Звездите сочат, че 2014 година няма да е никак положителна за България. Това заяви астроложката Алена пред Би Ти Ви. Годината е на Нептун, който предизвиква към човеколюбие. Ако не се съобразим с това, той ще ни залива с беди, посочи астроложката. Водещата Генка Шикерова пък я попита дали ще останат в ефир с колегата си Константин Караджов, тъй като научили, че по Нова година ги свалят. - "Няма такова нещо, работете си спокойно... Звездите са с вас". Меркурий ще бъде ретрограден през февруари, юни и октомври. Тогава не е подходящо да се подписват договори, разкри още Алена и допълни, избори догодина ще има, според звездите. Това изисква нашите политици да не подписват договори по това време в икономически план. "Южен поток" бе подписан иманно в такъв период, каза Алена. Съдбата заплаш...

Англия разтревожена относно сигурността в Бразилия

Рой Ходжсън очаква от групата по сигурността на националния отбор на Англия, да предоставят нормални условия на отбора му по време на Мондиал 2014. Притесненията на треньорския щаб идват от протестите в Сао Пауло и Рио де Жанейро от последните седмици. Ходжсън вярва, че светoвните финали ще протекат мирно, но ако вълненията в страната продължат, домакините и планьорите ще бъдат доста разтревожени. „Към момента това не ми е в главата и много повече ме интересува жребият по тегленето на групите за светвното на 6-ти декември. Надявам се единствено, че всички в Бразилия ще си свършат работата и ще осигурят едно нормално протичане на мондиала, докато сме там”, казва Ходжсън. Англичаните ще играят през юни, непосредствено преди световното, приятелски мач срещу Бразилия на обновения...

Търсят останки от обезглавен скелет

Разнищването на случая с намерените човешки кости в местността Шамако край хижа „Самоковището" над дупнишкото село Бистрица продължава. В четвъртък четирима криминалисти от РУП - Дупница, облечени в екипи за планина, търсиха останки от скелета на радиус 1 км от мястото, където беше открит. Местни жители ги видели да надничат зад всеки храст и камък. Търсачите се върнали в РУП капнали от умора. Източници, близки до полицията, съобщиха, че по останките от откритите фотоленти се очаква да се разбере чий е скелетът. Все още се чака ДНК експертизата от Националния институт по криминалистика и криминология в София. Тя ще бъде съпоставена с ДНК на изчезнали хора от Дупнишко, ако няма съвпадение, ще се разшири обхватът на списъка с изчезналите и в други райони на страната. В събота, 2 ное...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване