Сидеров изпрати писмо до Цветлин Йовчев

/КРОСС/ Лидерът на партия Атака изпрати официално писмо до министъра на вътрешни работи Цветлин Йовчев, свързано със образувано досъдебно производство по повод на инцидент на летище Варна. Ето и пълния текст на писмото: ДоМинистъра на вътрешните работиЦветлин Йовчев Господин Йовчев, Настоявам, в качеството си на министър на вътрешните работи, да отговорите защо Вашият служител от ОДП - Варна Костадин Колев нарушава законите на Република България. Това длъжностно лице Колев дава клеветнически изявления пред медиите. Според прокурор Цветанка Гетова и началника на ОДП - Варна Чавдар Нанков има образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител по повод на инцидент на летище Варна. Според българското законодателство, докато тече такава процедура, длъжностни лица, както и страни по производството нямат право да коментират случая, а какво остава това да се случва по медиите. Освен това според вътрешните разпоредби на МВР служител на полицията няма право да се изказва пред медиите без да е получил официално разрешение за това от пресцентъра на МВР. Началникът на ОДП - Варна Нанков отказа на народни представители да отговори лицето Костадин Колев служител ли е на МВР и получил ли е задължителното разрешение от пресцентъра на МВР да коментира досъдебно производство по медиите

Полицията се опасява от ескалация на тероризма

В затвора Христодулос Ксирос е поддържал приятелски отношения с членове на „Конспирацията на огнените ядра”. Властите се опасяват от съюз на старото и ново поколение гръцки терористи.

прочети повече

Как студът засегна авиопревозвачите в САЩ

JetBlue компенсира пътниците си с ваучери за пътуване и допълнителни точки в програмата за лоялност

    


Студът в САЩ взе 21 жертви и бавно започва да отслабва

Невижданият от десетилетия студ в Съединените щати взе 21 човешки жертви, но от сряда започва леко затопляне. Метеоролозите предвиждат повишаване на температурите, които обаче остават все още много ниски. Във вторник в множество райони на Щатите беше по-студено, отколкото на Южния полюс.

Соя ще има в готовата кайма

Соя ще има в готовата кайма въпреки забраната на ЕС, според която мляното месо трябва да е без съдържание на соя в него. Разпоредбата влезе в сила от...

Соя ще има в готовата кайма

Соя ще има в готовата кайма въпреки забраната на ЕС, според която мляното месо трябва да е без съдържание на соя в него. Разпоредбата влезе в сила от...

Най-ниските заплати за държавни служители стават 360 лв.

/КРОСС/ Правителството одобри промени в Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация. С измененията минималните размери на основните месечни заплати на служителите, които не достигат новия размер на МРЗ за страната, определен от 1 януари т. г., стават 340 лв. Минималните размери на основните месечни заплати на държавните служители, които не достигат определения със Закона за държавния бюджет за 2014 г. минимален размер за най-ниската длъжност, заемана от държавен служител, стават 360 лв.  

Обраха читалище в петричко село

Крадци обраха читалището в петричкото село Първомай навръх Йордановден, съобщи struma.bg. 

Неизвестни извършители задигнаха 5 настолни компютри и монитори, както и ксерокс и проектор за около 5 000 лв. Работата по случая продължава.
































Крадци обраха читалището в петричкото село Първомай навръх Йордановден, съобщи struma.bg. Неизвестни извършители задигнаха 5 настолни компютри и монитори, както и ксерокс и проектор за около 5 000 лв. Работата по случая продължава.

"Макларън" ще представи болида си онлайн преди "Херес"

"Макларън" ще направи онлайн премиера на своя болид за новия сезон във Формула 1, обяви екипът.

Тя ще се състои на 24 януари и следва актуалната в последните години тенденция за намаляване на разходите.

Решението на тима вероятно цели и избягване на допълнително напрежение в момент, когато цялата фабрика е съсредоточена над работата по новия автомобил.

През тази година Формула 1 ще премине през най-голямата промяна в техническите правила от десетилетия с...

Законови промени улесняват проследяването на огнестрелните оръжия

/КРОСС/ Правителството предлага на Народното събрание да приеме промени в Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия, с които в законодателството ни се въвежда Регламент (ЕС) 258/2012 за изпълнение на чл. 10 от Протокола на ООН срещу незаконното производство и трафика на огнестрелни оръжия, техните части и компоненти и боеприпаси. С новите текстове се прецизират правилата, уреждащи разрешенията за износ и мерките за внос и транзит на огнестрелни оръжия, техни части и основни компоненти в съответствие с регламента. Целта е да бъдат улеснени проследяването на огнестрелните оръжия и ефективната борба на правоприлагащите органи с незаконния им трафик.  

Темата с продажните попове влиза при Милен Цветков

 Темата с продажните попове от Перник,които търгуват кръста на Богоявление влиза в национален ефир. Този следобед от 16.20 часа цяла България ще види „традицията” на пернишките попове да продават кръста на Богоявление под формата на търг.

Гост в студиото ще е Петър Тишкин от zaPernik.com и дано се навие някой от продажните попове да се покаже, за да обясни на хората защо алчността надделява пред човечността по време на...

Продължава

САЩ изпращат допълнително войници и военна техника в Южна Корея

САЩ ще изпратят в Южна Корея още 800 войници, а също танкове и други бронирани автомобили, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.   Батальонът, танкове М1А2 и около 40 военни автомобила "Брадли" от Първа американска моторизирана дивизия, базирана във Форд Худ, Тексас, започва деветмесечна мисия в Южна Корея на 1 февруари.   Допълнителните сили и техника са част от ребалансирането на американските военни приоритети в Азиатско-Тихоокеанския район, отбеляза говорителят на Пентагона полковник Стив Уорън, цитиран от Асошиейтед прес.   Те ще осигурят на командирите в Корея допълнителен капацитет - две танкови роти и две роти от бронирани автомобили "Брадли", допълни той.   В Южна Корея са базирани около 28 000 американски войници.   Допълнителните сили се изпращат във време на изострено напрежение на Корейския полуостров, след като младият севернокорейски вожд Ким Чен-ун екзекутира влиятелния си чичо.   Южнокорейската информационна агенция Йонхап цитира висши военни източници, според които допълнителните американски сили ще бъдат разположени в северозападната провинция Гьонги, непосредствено до демилитаризираната зона, разделяща двете Кореи.

Кметът на Лондон иска двегодишна забрана на достъпа на имигранти от ЕС до социални помощи


Кметът на Лондон Борис Джонсън влезе в спора за имиграцията, като призова за по-строг контрол за отпускането на социални придобивки на хора от Европейския съюз, съобщи "Лондон ивнинг стандард". Той призова за пълна двегодишна забрана на достъпа до социални услуги за имигранти от новите страни - членки на ЕС, като Румъния и България.

Джонсън подкрепи намерението на британския премиер Дейвид Камерън да предоговори правомощията на Великобритания, така че неговата страна да не плаща...

Кметът на Лондон иска двугодишна забрана на достъпа на имигранти от ЕС до социални помощи


Кметът на Лондон Борис Джонсън влезе в спора за имиграцията, като призова за по-строг контрол за отпускането на социални придобивки на хора от Европейския съюз, съобщи "Лондон ивнинг стандард". Той призова за пълна двугодишна забрана на достъпа до социални услуги за имигранти от новите страни членки на ЕС, като Румъния и България.

Джонсън подкрепи намерението на британския премиер Дейвид Камерън да предоговори правомощията на Великобритания, така че неговата страна да не плаща повече...

Сотир Цацаров поиска имунитета на Сидеров

Искането е отправено към Миков, тъй като парламентът не заседава

    


"Макларън" ще представи болида си само онлайн преди "Херес"


"Макларън" ще направи само онлайн премиера на своя болид за новия сезон във Формула 1, обяви екипът.

Тя ще се състои на 24 януари и следва актуалната в последните години тенденция за намаляване на разходите.

Решението на тима навярно цели и избягване на допълнително напрежение в момент, когато цялата фабрика е съсредоточена над работата по новия автомобил.

През тази година Формула 1 ще премине през най-голямата промяна в техническите правила от десетилетия с...

Приета е Националната стратегия за учене през целия живот

/КРОСС/ Правителството прие Национална стратегия за учене през целия живот 2014-2020 г. Тя е насочена към постигането на европейската рамка за интелигентен, устойчив и приобщаващ растеж. Стратегията включва всички области на ученето и е адресирана до предучилищното възпитание и подготовка, общото училищно образование, професионалното образование и обучение, висшето образование, продължаващото обучение за възрастни, валидирането на резултати от неформално обучение и самостоятелно учене. Сред целите на националната политика за развитие до 2020 г. са високото ниво на знанията, възможността за иновации, адаптивността спрямо промените в естеството на работата и пълното социално включване. Стратегията за учене през целия живот отчита новите цели и обхват на ученето, групите учещи, доставчиците, методите за учене/преподаване, инициативите за търсене/предлагане на учене, подкрепящите мерки, прозрачността и сравнимостта, както и гарантирането на качество. Тя е стъпка в борбата с високата безработица, недостига на работници с необходима квалификация и бавния икономически растеж.Основните принципи на стратегията са свързани с повишаване качеството на образованието и обучението, изграждането на мислещи, можещи и инициативни личности, равен достъп до учене през целия живот, както и образование и обучение, съобразени с икономиката и пазара на труда. В изпълнение на стратегията се очаква към 2020 г. ученето през целия живот да се превърне в реалност за всички български граждани

Одобриха резултатите от заседанията на два Съвета на ЕС

/КРОСС/ Правителството одобри резултатите от участието на делегацията на България в две заседания на Съвета на Европейския съюз - „Външни работи/Търговия" и „Транспорт, телекомуникации и енергетика", част „Енергетика", проведени през декември 2013 г. Съветът „Външни работи/Търговия" заседава в рамките на IX министерска конференция на Световната търговска организация в Бали, Индонезия. Приетите на конференцията декларации и решения на страните-членки на СТО се оценяват като първото съществено споразумение, постигнато след създаването на организацията през 1995 г. Макар и да обхваща ограничен кръг въпроси, пакетът от Бали позволява да продължат преговорите от кръга Доха по основни теми като достъпа до пазара за промишлени стоки, ключови въпроси в преговорите по селското стопанство, търговията с услуги и др. Освен че запазва и продължава процеса на многостранни търговски преговори, постигнатото решение на практика укрепва доверието в многостранната търговска система и СТО като цяло. Най-значимият резултат в пакета е постигането на договореност по текста на споразумение за улесняване на търговията. В резултат на нея се очакват икономически ползи за световната търговия в размер на 1 трилион щатски долара, а също улесняване и значително ускоряване на митническите процедури при износ и внос на стоки

Бивш шеф на Пентагона разкритикува Обама в книга

В книгата си "На служба: мемоари на военния министър" Робърт Гейтс твърди, че президентът скептично е оценявал шансовете за успех на афганистанската стратегия на администрацията си

Делвинските баби привличат туристи с библиотека

/КРОСС/ Находчивите жители на благоевградското село Делвино привличат наши и чужди туристи с библиотека. Те водят гостите на селището в читалнята, където им показват различни заглавия на класици от българската и световната литература, пише Стандарт. „Всички са учудени, че в селото ни няма нито лекар, нито училище, нито магазин, но пък има библиотека. Това е така, защото без книги не можем", категорични са делвинските баби. Дамите от третата възраст са най-активни в литературните седянки. Навръх празници те се събират в читалнята и четат избрани произведения. „Няма нищо по-хубаво от поезията на Ботев и Вазов, на Яворов и Дебелянов. Много харесваме и разказите за българския селянин на Йордан Йовков и Елин Пелин", твърдят в един глас пенсионерките. Преди близо 7 години те се прочуха с големия си мерак да се направят библиотека и читалня в селото. Да я ползват хем те, хем децата и внуците им, когато са им на гости. Щом разбраха за желанието им да четат, от Министерството на културата, Асоциация „Българска книга" и Издателство „Захарий Стоянов" им подариха 300 тома съвременна литература. Пенсионерките искат да докажат на гражданите, че изкуството има място и на село. А благодарение на него пък в Делвино идват все повече туристи.  

Бейсинджър съжалява, че е участвала в "лоши комедии"

Ким Бейсинджър се извини за това, че е правила серия от "лоши комедии" по време на актьорската си кариера. "Осъзнавам какво означава да направиш един филм, но се е случвало да имам и ...

Шави може да поиграе и другаде преди пенсия

Звездата на „Барселона“ Шави Ернандес заяви, че иска да прекрати кариерата си в испанския гранд, но не е сигурно дали това ще бъде възможно. На пръв поглед една такава новина би би...

Млад мъж наръга с нож свой роднина в Кюстендилско

Кървава роднинска разпра завърши зле за 35-годишен от кюстендилското село Багренци, пише struma.com. 

След побой и скандал 25-годишният С. Симеонов. от село Багренци е задържан с полицейска заповед за 24 часа в ареста на РУП Кюстендил, тъй като нанесъл прободна рана в областта на корема на роднината си. 
Кървава роднинска разпра завърши зле за 35-годишен от кюстендилското село Багренци, пише struma.com. След побой и скандал 25-годишният С. Симеонов. от село Багренци е задържан с полицейска заповед за 24 часа в ареста на РУП Кюстендил, тъй като нанесъл прободна рана в областта на корема на роднината си.

Откраднаха близо 50 бона и ценни монети от дома на дървен бос в Банско

Крадци направиха крупен обир в дома на дървен бос в Банско, пише struma.com.

Вчера около 18:00 часа в РУП-Банско е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в град Банско. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че между 08:00 и 18:00 часа неизвестен извършител е проникнал в жилището на местен дървен бос с цехове Крадци направиха крупен обир в дома на дървен бос в Банско, пише struma.com. Вчера около 18:00 часа в РУП-Банско е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в град Банско. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че между 08:00 и 18:00 часа неизвестен извършител е проникнал в жилището на местен дървен бос с цехове

Мая Манолова няма да подкрепи забраната за снимане

Зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова (БСП) няма да гласува "за" предложението в проекта за нов Наказателен кодекс, който предвижда затвор  за снимане на граждани без тяхно съгласие. В интервю за Нова телевизия Манолова заяви, че не подкрепя текста, предложен за обществено обсъждане от Министерството на правосъдието. 

Чл. 146, ал 1 от проекта гласи, че "който противозаконно фотографира, филмира, записва или подлага на друго подобно действие другиго без негово знание...

Цветана Пиронкова мина и през Ерани и е на полуфинал в Сидни

Цветана Пиронкова продължава със сензационното си представяне на турнира в Сидни с награден фонд от 710 000 долара. Българката, която почна турнира от квалификациите, победи на четвъртфинала седмата в ранглистата италианка Сара Ерани и ще спори за място на финала с третата в света Петра Квитова от Чехия.

Ограбиха хасковлийка на улицата, харманлиец изгоря с 200 лева

65-годишна жена от Хасково е била нападната и ограбена около 21:30 часа снощи, информират от ОД на МВР. На пешеходния мост над реката до бул. “Илинден”, мъж е нападнал в гръб жената и със сила и отнема дамската чанта. В нея е имало лични документи и сумата от около 200 лв. Образувана е полицейска преписка.

В ранния следобед, същия ден 76-годишен мъж от Харманли е подал сигнал в местното полицейско управление за извършен грабеж. Той съобщил, че около 2 ч. в дома си в харманлийското с. Браница след почукване и в момент на отваряне на входната врата, е бил ударен по главата с приклад на пушка от неизвестно лице. След удара от портфейла му са отнети 200 лв. Образувано е досъдебно производство.


Полската крайна десница обяви, че ще се яви на евроизборите


Крайнодясното Полско национално движение (ПНД) заяви, че за пръв път ще има свои кандидати на изборите за Европейски парламент тази година, предаде "Франс прес".

Блокът е съставен от десетки малки националистически, ултракатолически и евроскептични групи, които се обединиха миналата година заради вота през май. "Ще представим листи с по десет кандидата във всеки от 13-те избирателни района", каза лидерът на движението Роберт Виницки, който също е кандидат за евродепутат. 
...

Alibaba забрани търговията с биткойн

Alibaba Group Holding - най-голямата платформа за електронна търговия в Китай, ще забрани търговията с биткойн (Bitcoin) и други виртуални валути,...

Арестуваха злоупотребили с помощи за увреждания от 11 септември

/КРОСС/ Десетки бивши служители на службите за извънредни ситуации на САЩ са арестувани в рамките на мащабно разследване за измами, включващи федерални помощи за увреждания, съобщиха властите в Ню Йорк. По данни на прокуратурата, сред задържаните са 72-ма полицаи, осем пожарникари и петима служители в затвора, предаде BBC. Срещу част задържаните са повдигнати обвинения за измамничество, заради това, че са предоставили невярна информация за състояние, заради коeто са нетрудоспособни след атаките от 11 септември. Вчера пред съда се явиха четирима мъже, сред които пенсиониран полицай и консултант за получаване на сертификати за неработоспособност, по обвинение в кражба в особено големи размери. Те бяха освободени под гаранция от 1 милион долара. Мъжете са обвинени, че са инструктирали бивши служители в службите как да симулират психични проблеми и да се провалят на тестовете за памет, за да получават помощи за увреждания.    

25-годишен наръга с нож свой роднина край Кюстендил

Кървава роднинска разпра завърши зле за 35-годишен от кюстендилското село Багренци, пише struma.com. 

След побой и скандал 25-годишният С. Симеонов. от село Багренци е задържан с полицейска заповед за 24 часа в ареста на РУП Кюстендил, тъй като нанесъл прободна рана в областта на корема на роднината си. 
Кървава роднинска разпра завърши зле за 35-годишен от кюстендилското село Багренци, пише struma.com. След побой и скандал 25-годишният С. Симеонов. от село Багренци е задържан с полицейска заповед за 24 часа в ареста на РУП Кюстендил, тъй като нанесъл прободна рана в областта на корема на роднината си.

Световноизвестният бизнес консултант Паоло Руджери със семинар във Варна

На 28.01.2014 г., вторник, от 13.30 часа в Хотел "Галерия Графит" - гр. Варна ще се проведе бизнес семинар на топ консултанта на малки и средни предприятия в Европа и САЩ Паоло Руджери. Бизнес форумът се организира от OPEN MIND MANAGEMENT и JCI BULGARIA с официалната подкрепа на UNICREDIT BULBANK.

Суши само за Гинес

Търговски център в Хонконг гони рекорд с вкусното изкушение

    


Скандалът "Сидеров" показа как се крепи коалиционният мир

/КРОСС/ „Скандалът с лидера на „Атака" Волен Сидеров ясно показва на какво се крепи коалиционният мир на това правителство и какъв човек осигурява парламентарното мнозинство, нужно за управлението на кабинета „Орешарски", каза в ефира на Bulgaria On Air председателят на СДС Божидар Лукарски. Той призова прокуратурата да предприеме нужните действия по отнемането на депутатския имунитет на Сидеров. „Не считам, че има опция това да не се случи, но в крайна сметка решението е на главния прокурор Сотир Цацаров", обясни още лидерът на СДС. Според него към момента „не мирише" на предсрочни избори, но създалата се ситуация не е нова и показва дебелокожието на управляващите и тяхното нежелание да отстъпят от властта по какъвто и да е начин. Относно новината, че Реформаторският блок поставя като свой приоритет през новия политически сезон свалянето на кабинета „Орешарски" и ще търси консенсус с други партии, организации и синдикати със същата цел, включително и ГЕРБ, Лукарски посочи, че разговорите с формации със сходни приоритети започват още през следващата седмица. Очаква се скоро да бъде създаден и Национален съвет на Реформаторския блок.  

"За" и "против" Сидеров. Сборен пункт – Съдебната палата

Полицейски кордон разделя привържениците му от противниците

    


Общуваме с децата си 1-1,5 часа седмично

Общуването с децата ни се свежда до 1-1.5 час на седмица, което е е нищожно малко. В малкото време за разговори и близост и за споделяне на проблемите, д-р Цветеслава Гълъбова, директор на психиатричната клиника "Св. Иван Рилски" , вижда причината за серията битови убийства напоследък.

Спипаха напушен шофьор в Свищов

/КРОСС/ Свищовски полицаи задържаха шофьор, употребил марихуана, съобщава великотърновската полиция. Водачът на лек автомобил "Форд" бил спрян за проверка и полицаите установили, че 24-годишният Е.К., неизвестен на полицията, е седнал зад волана след употреба на наркотични вещества. Пробата с техническо средство дала положителна реакция за марихуана, мъжът е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е с полицейска мярка за 24 часа. По случая е започнато бързо производство.  

Бивш конституционен съдия: Вероятно има основания за сваляне имунитета на Волен Сидеров

Главният прокурор ще реши дали има основание да поиска свалянето на имунитета на народния представител Волен Сидеров. Би трябвало да има. Това каза за Фокус бившият конституционен съдия проф. Димитър Гочев. 

„При тези данни, които бяха предоставени от полицията, би могъл да прецени, че има извършено престъпление от общ характер, и да поиска свал Главният прокурор ще реши дали има основание да поиска свалянето на имунитета на народния представител Волен Сидеров. Би трябвало да има. Това каза за Фокус бившият конституционен съдия проф. Димитър Гочев. „При тези данни, които бяха предоставени от полицията, би могъл да прецени, че има извършено престъпление от общ характер, и да поиска свал

Частично бедствено положение ще бъде обявено в "Полимери" - Девня

Все още не е обезопасена цистерна с опасен химикал в предприятието

    


Захари Карабашлиев се връща в България като главен редактор на "Сиела"


Писателят и драматург Захари Карабашлиев, който от години живее и пише в Сан Диего, се завръща за постоянно в България като главен редактор на "Сиела", съобщи официалният сайт на издателството.

Авторът на книги като появилия се и на английски през миналата година роман "18% сиво" и сборника "Симетрия" вече е поел длъжността. В момента той помага на издателството с подбора на англоезични заглавия, които са планирани за превод на български език.

Това е втора голяма промяна...

НИМХ: Зимата в България тепърва предстои

"Такива събития, каквито се случиха сега, ще има повече в бъдеще. Имам предвид: ниски температури, наводнения, интензивни валежи, суша на територията на Балканския полуостров”, каза проф. Александров

Захари Карабашлиев се завръща в България като главен редактор на "Сиела"


Писателят и драматург Захари Карабашлиев, който от години живее и пише в Сан Диего, се завръща за постоянно в България като главен редактор на "Сиела", съобщи официалният сайт на издателството.

Авторът на книги като появилия се и на английски през миналата година роман "18% сиво" и сборника "Симетрия" вече е влязъл в длъжността. В момента той помага на издателството с подбора на англоезични заглавия, които са планирани за превод на български език.

Това е втора голяма...

Изчезнаха близо 50 бона и ценни монети от дома на дървен бос в Банско

Крадци направиха крупен обир в дома на дървен бос в Банско, пише struma.com.

Вчера около 18:00 часа в РУП-Банско е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в град Банско. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че между 08:00 и 18:00 часа неизвестен извършител е проникнал в жилището на местен дървен бос с цехове Крадци направиха крупен обир в дома на дървен бос в Банско, пише struma.com. Вчера около 18:00 часа в РУП-Банско е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в град Банско. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че между 08:00 и 18:00 часа неизвестен извършител е проникнал в жилището на местен дървен бос с цехове

Броят на натровените в Япония нарасна до 1000 души

Повече от 1000 души са засегнати от замърсените с пестициди замразени храни в Япония.

Дете не ходи на училище, печели състезания по информатика

След това печели максимален брой точки на регионална олимпиада по информатика и би трябвало да се яви на националната като фаворит. Държавата обаче го дисквалифицира и му забранява да участва.
Божидар Димитров се обучава по американска програма вкъщи от майка си, която е сред родителите, изгубили доверие в образователната система и търсещи алтерна След това печели максимален брой точки на регионална олимпиада по информатика и би трябвало да се яви на националната като фаворит. Държавата обаче го дисквалифицира и му забранява да участва. Божидар Димитров се обучава по американска програма вкъщи от майка си, която е сред родителите, изгубили доверие в образователната система и търсещи алтерна

Дейвид Мойс: В момента "Юнайтед" играе и срещу съдиите

Мениджърът на "Манчестър юнайтед" Дейвид Мойс започна атака срещу съдията Андре Маринър след третата поредна загуба на тима.

"Червените дяволи" претърпяха поражение с 1:2 от "Съндърланд" в първия мач от полуфиналите за Купата на лигата.

Поставеният под напрежение Мойс подходи класически и изказа своите възражения срещу дузпата при нарушението на Том Клевърли срещу Адам Джонсън, довела до победния гол на Фабио Борини в 64-ата минута.

Мениджърът недоволства и...

Бивш конституционен съдия: Трябва да има основания за сваляне имунитета на Сидеров

Главният прокурор ще реши дали има основание да поиска свалянето на имунитета на народния представител Волен Сидеров. Би трябвало да има. Това каза за Фокус бившият конституционен съдия проф. Димитър Гочев. 

„При тези данни, които бяха предоставени от полицията, би могъл да прецени, че има извършено престъпление от общ характер, и да поиска свал Главният прокурор ще реши дали има основание да поиска свалянето на имунитета на народния представител Волен Сидеров. Би трябвало да има. Това каза за Фокус бившият конституционен съдия проф. Димитър Гочев. „При тези данни, които бяха предоставени от полицията, би могъл да прецени, че има извършено престъпление от общ характер, и да поиска свал

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване