Воин Войнов пое “Любимец”

Воин Войнов стана треньор на “Любимец”, а клубът нареди планове за светло бъдеще. В тях се включват сериозна селекция с доста чуждестранни футболисти. А до края на седмицата ще бъде ясно дали дебютантът в “А” група ще отиде на подготвителен лагер в Турция или Испания.

За последно Войнов води втородивизионния “Банско”, преди това работеше и в “Сл Воин Войнов стана треньор на “Любимец”, а клубът нареди планове за светло бъдеще. В тях се включват сериозна селекция с доста чуждестранни футболисти. А до края на седмицата ще бъде ясно дали дебютантът в “А” група ще отиде на подготвителен лагер в Турция или Испания. За последно Войнов води втородивизионния “Банско”, преди това работеше и в “Сл

Учени: Хапчетата за сън увеличават риска от инфаркт

Новото проучване е първото по рода си, което свързва сънотворните таблетки със сърдечносъдови проблеми

Газовата ни връзка с Румъния заработва до края на март

Артефакти и трудности при сондажите забавили проекта

    


Миков е предал на Сидеров искането за сваляне на имунитета му


В деловодството на Народното събрание днес в 13.41 часа беше внесено искане от главния прокурор за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров. Това съобщи пресцентърът на Народното събрание.

Председателят на парламента Михаил Миков е предоставил на Сидеров искането, за да се запознае с него и с оглед възможността в определения 14-дневен срок да заяви писменото си съгласие по искането.

14-дневният срок е минималният...

Миков е предал на Сидеров искането на главния прокурор за сваляне на имунитета


В деловодството на Народното събрание днес в 13.41 часа беше внесено искане от главния прокурор за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров. Това съобщи пресцентърът на Народното събрание.

Председателят на парламента Михаил Миков е предоставил на Сидеров искането, за да се запознае с него и с оглед възможността в определения 14-дневен срок да заяви писменото си съгласие по искането.

14-дневният срок е минималният...

Влак прегази майка и дете от кв. Изток

Влак прегази 36 годишната Лидия Георгиева, която е с психични отклонения от кв. Изток и шест годишното и детенце, което няма увреждания, научи zaPernik.com. Жестоката трагедия е станала в гр. Провадия.

Лидия е в неизвестност от 6 януари. От тогава роднините я търсят постоянно.  Лидия е на хапчета. Не е ясно в деня на смъртта си дали ги е пила.

Първо до влака е открито малкото момченце, после майката, в чиито дрехи имало билети за влака от...

Продължава

Борисов: Всички от ГЕРБ ще гласуваме за сваляне на имунитета на Сидеров

Всички депутати от ГЕРБ ще гласуват за сваляне на имунитета на Волен Сидеров. Това заяви в своя профил във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Ето и пълният текст на съобщението му: "Със съ...

Токов удар порази района около Орлов мост

Токов удар остави без ток голяма част от центъра на София, предаде Агенция „Фокус”. Засегнат е районът около Орлов мост. Засега не е ясно какво е предизвикало спирането на електри...

Депутати от "Атака" нахлуха в Нова телевизия

Инцидентът, започнал след края на предаването на Милен Цветков, продължи около половин час

Чакат 14 дни Сидеров сам да даде имунитета си

Председателят на парламента Михаил Миков

Най-големият полицейски синдикат осъди поведението на Сидеров

Най-големият полицейски синдикат – Синдикалната федерация на служителите на МВР (СФСМВР) огласи в сряда остра декларация, с която осъди поведението на лидера на "Атака" Волен Сидеров, чийто имунитет бе поискан от главния прокурор заради инцидента в самолета София – Варна отпреди два дни. Разследващите събраха достатъчно доказателства, че депутатът е нападнал словесно френския културен аташе, а след това гражданин и варненски полицай, като двамата отнесоха и удари в лицето. "По време на продължаващите близо година протести, многократно призовавахме нашите членове, нашите колеги и протестиращите граждани да сдържат агресията и да не допускат цивилизованият протест да се изражда в противозаконно насилие срещу граждани или служители на реда. Очевидно се налага да се обърнем с подобен призив към народните представители от 42-то Народно събрание на Република България", иронично отбелязват от полицейски синдикат. В декларацията им се посочва още, че "погазването на законите тъкмо от тези, които са избрани да ги създават, е позор за Народното събрание и е несъвместимо с идеята за парламентарна демокрация". "Съгласно действащото законодателство, служителите на МВР при изпълнение на служебните си задължения, са физически неприкосновени, а причиняването на телесна повреда на полицейски орган при, или по повод изпълнение на службата му, е престъпление по смисъла на Наказателния кодекс", напомнят от СФСМВР.

ФИФА шокира: Световно по Коледа

Важен фактор във ФИФА потвърди, че световното първенство в Катар няма да е в традиционните летни месеци юни и юли. Мондиалът през 2022 г. ще е в периода 15 ноември - 15 януари. Много важен детайл обаче убягна в изказването на генсека на световната централа Жером Валке: През коя година ще е турнирът?


Защото ако говорим за края на 2022 г., първе Важен фактор във ФИФА потвърди, че световното първенство в Катар няма да е в традиционните летни месеци юни и юли. Мондиалът през 2022 г. ще е в периода 15 ноември - 15 януари. Много важен детайл обаче убягна в изказването на генсека на световната централа Жером Валке: През коя година ще е турнирът? Защото ако говорим за края на 2022 г., първе

Проф. Константинов: ГЕРБ да прави кворум в парламента и наложи свои политики

"Aко "Атака" напусне, аз бих предложил едно нестандартно поведение на ГЕРБ – да се задължи да поддържа кворума с известен брой свои депутати и срещу това да получи изпълнение на някои от своите политически искания." Това предлага професор Михаил Константинов пред "Фокус", като визира евентуални действия на Волен Сидеров.

Кънев отвърна на удара: Женен съм

София /КРОСС/ Лидерът на ДСБ Радан Кънев коментира нападките, че Реформаторският блок ще влезе в съюз с ГЕРБ - с карикатура. "С тази неумела, но забавна "карикатура", илюстрирам едно явление на днешния ден: Множество публични говорители, които имат неотстъпно отрицателно отношение (често грубо) към Реформаторския блок, днес ожалват съдбата му след въображаемо "съглашателство" с ГЕРБ. Тяхната загриженост ме радва", написа Кънев в личния си профил във Фейсбук. Той добавя, че е женен и „за разлика от споменатите говорители, не съм политически полигамен. Членувал съм само в една партия досега, така ще е и занапред", завърши той.

РЗС: Изборният кодекс да не позволява хората с психически увреждания да попадат в листите

В новия Изборен кодекс да бъде предвиден текст, който да не позволява на хора с психически и ментални увреждания, освидетелствани от компетентни здравни органи, да бъдат кандидатирани и избирани за депутати.
Това призоваха от партията на Яне Янев в съобщение до медиите след скандала с Волен Сидеров. В новия Изборен кодекс да бъде предвиден текст, който да не позволява на хора с психически и ментални увреждания, освидетелствани от компетентни здравни органи, да бъдат кандидатирани и избирани за депутати. Това призоваха от партията на Яне Янев в съобщение до медиите след скандала с Волен Сидеров.

НАП проверява Българския хелзинкски комитет

Данъчна проверка на Българския хелзинкски комитет беше назначена от Националната агенция по приходите (НАП). За това съобщиха от самата организация днес. Това е първата данъчна проверка на БХК от основаването му през 1992 г. Организацията напомня, че през октомври 2013 г.

Прегазената край Варна с детето си е с психични отклонения, може да не е нещастен случай

Прегазените майка и сина край Провадия, Варненско са от Перник.
Лилия Георгиева, на 36 г., която е с психични отклонения, изчезнала на 6 януари. Тя била обявена за издирване от нейни роднини. Първоначално варненската полиция е открила трупа на сина й, който е на 6 години. След това се натъкнали и на майката. В дрехите й е намерен общ билет Прегазените майка и сина край Провадия, Варненско са от Перник. Лилия Георгиева, на 36 г., която е с психични отклонения, изчезнала на 6 януари. Тя била обявена за издирване от нейни роднини. Първоначално варненската полиция е открила трупа на сина й, който е на 6 години. След това се натъкнали и на майката. В дрехите й е намерен общ билет

Продават двореца в гр. Баня за 2,5 млн. евро

Доверецът в гр. Баня, построен и използван от българския цар Борис Трети, се продава за 2,5 милиона евро. Това става ясно от руски сайт, чрез който...

Екс военен министър захапа Обама

Бившият министър на отбраната на САЩ Робърт Гейтс разкритикува президента Барак Обама за афганистанската кампания, съобщи Би Би Си. Това стана в книгата “На служба: мемоари на военния министър”, където Гейтс твърди, че президентът скептично е оценявал шансовете за успех на афганистанската стратегия на администрацията си.

Приют за стари магарета (Елегия)


Текстът се препубликува от портала "Култура".

В нашия клас в Английската имахме един съученик, Иван (честит имен ден на патерица, Иване!), който остави неизгладим отпечатък във всеки от нас, неговите съученици. Още тогава, в онази толкова хаотична възраст, той ни показа силата на духа.

На бригадата в Обнова – това е било през 1975 или 1976, не помня точно, където разтоварвахме царевица от едни очукани вагонетки в едни обрасли с мъх хамбари и където имахме строга...

Газопроводът между България и Румъния тръгва от март

/КРОСС/ Газопроводът между България и Румъния ще бъде въведен в експлоатация в рамките на първото тримесечие на тази година. Това съобщиха от "Булгартрансгаз" ЕАД, изпълнител на проекта от българска страна. От дружеството допълниха, че се предвижда датата за въвеждане в търговска експлоатация да бъде до края на март.Обявената предварително дата беше 1 януари 2014 г. Промяната в първоначалните планове за пуск на газовото трасе се е наложила заради "извънредни и обективни затруднения, свързани с геоложките характеристики на участъка под река Дунав, където в момента се изпълнява подводната част на проекта".Сондажните работи били забавени, тъй като с напредването на сондажния тунел бил установен резистентен варовиков структурен комплекс, възпрепятстващ протичането на нормалната работа. Ако не се появят допълнителни усложнения, се очаква основният сондаж да бъде завършен през този месец, уточниха от дружеството.Строителството на сухоземната част на междусистемната газова връзка е продължило по-дълго от очакваното, тъй като по време на задължителните археологически наблюдения на газовото трасе е бил открит некропол от тракийско, римско и старобългарско време.От дружеството информираха, че работите са пред приключване и през следващия месец се предвижда да започнат окончателните комплексни изпитания. Газопроводът е с обща дължина 25 км, от които 15 км са на българска територия, 7,5 км - на румънска, а 2,5 км е подводният преход през река Дунав

Сидеров има 14 дни да се откаже от имунитета си

Михаил Миков му е предоставил искането на Цацаров

    


Миков връчи на Сидеров искането за имунитета му

Ако до 14 дни депутатът не даде съгласие за сваляне на имунитета му, искането ще бъде гласувано в НС

Пускат през март тръбата между България и Румъния

Газопроводът между България и Румъния ще бъде въведен в експлоатация през първото тримесечие на тази година, съобщиха от Булгартрансгаз.

HSBC: Подемът на американските акции няма да продължи дълго

За сметка на това банката очаква цените на акциите в Европа да нараснат силно

    


РЗС: Новият изборен кодекс да не позволява хората с психически увреждания да попадат в листите

В новия Изборен кодекс да бъде предвиден текст, който да не позволява на хора с психически и ментални увреждания, освидетелствани от компетентни здравни органи, да бъдат кандидатирани и избирани за депутати.
Това призоваха от партията на Яне Янев в съобщение до медиите след скандала с Волен Сидеров. В новия Изборен кодекс да бъде предвиден текст, който да не позволява на хора с психически и ментални увреждания, освидетелствани от компетентни здравни органи, да бъдат кандидатирани и избирани за депутати. Това призоваха от партията на Яне Янев в съобщение до медиите след скандала с Волен Сидеров.

Откриха и трупа на майката на блъснатото от влак детенце

/КРОСС/ Труп на жена, за която се предполага, че е майката на блъснатото от влак дете, е открит в района на междугарието Провадия-Житница. Тялото е намерено на километър от жп линията за Варна преди мястото, където е загинало детето, съобщиха за „24 часа" местни жители. В жената е намерен билет от влака София - Варна. Тя също е загинала от удара на машината. Не е ясно как детето се е озовало по-напред по маршрута.Предполага се, че то може да е слязло на някоя от предните гари и да се е опитало да се върне обратно с друг влак.Има и зловещо предположение, че майката и детето са блъснати от различни влакове през нощта.Майката и детето са от български произход и по непотвърдени данни са обявени за издирване от полицията в Перник.Говорителката на полицията във Варна Ивана Милева обеща по-късно да даде информация дали действително става дума за майка и син и дали това са два нещастни случая или две преднамерени убийства.

Явор Гечев: В суперите през 2014 половината стоки ще са български

През 2014 година българските хранителни стоки трябва да заемат повече от половината от предлаганите в супермаркетите, а това до голяма степен зависи и от тяхната реализация. Това каза в "Лице в лице" по bTV заместник-земеделският министър Явор Гечев.

Стойчо Стоев: Удари под кръста винаги ще има

„В България удари под кръста винаги ще има.“ Това заяви старши треньорът на „Лудогорец” Стойчо Стоев на първата за годината пресконференция вчера. „Абсурд е, ако говорим, че в нашето първенство всичко ще е окей.

В Германия хвалят Неделев за техника

Неофициалният 45-минутен дебют на Тодор Неделев в “Майнц” при 1:1 с белгийския “Остенде” е съпътстван с ласкави отзиви в немските медии, които имат пратеници в испанския курорт Марбея. 
 
“Майнц” с реми в дебюта на Неделев” е заглавието на списание “Кикер”.

В. “Алгемайне цайтунг” подчертава добрата техника на национала, няколко чудесни паса и Неофициалният 45-минутен дебют на Тодор Неделев в “Майнц” при 1:1 с белгийския “Остенде” е съпътстван с ласкави отзиви в немските медии, които имат пратеници в испанския курорт Марбея. “Майнц” с реми в дебюта на Неделев” е заглавието на списание “Кикер”. В. “Алгемайне цайтунг” подчертава добрата техника на национала, няколко чудесни паса и

Газопроводът с Румъния тръгва 3 месеца по-късно

Газопроводът между България и Румъния ще бъде въведен в експлоатация в рамките на първото тримесечие на тази година, съобщиха от "Булгартрансгаз" ЕАД, изпълнител на проекта от българска страна.
От дружеството допълниха, че се предвижда датата за въвеждане в търговска експлоатация да бъде до края на март.
Обявената предварително дата беше Газопроводът между България и Румъния ще бъде въведен в експлоатация в рамките на първото тримесечие на тази година, съобщиха от "Булгартрансгаз" ЕАД, изпълнител на проекта от българска страна. От дружеството допълниха, че се предвижда датата за въвеждане в търговска експлоатация да бъде до края на март. Обявената предварително дата беше

Спасените в морето край Варна сирийски бежанци са в Бусманци

Двамата млади мъже, които бяха спасени в морето край Евксиноград на 4 януари, вече се намират в бежанския лагер в Бусманци, научи Топ Новини Варна. Първо в неделя от Клиниката по термична травма на Военноморската болница бе изписан единият от нелегалните имигранти.

Сидеров има 14 дни да обяви дали се отказва от имунитета си

В деловодството на Народното събрание в 13:41 часа днес бе внесено искане от Главния прокурор за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу Волен Сидеров – народен представител в 42-рото Народно събрание, съобщиха от пресцентъра на парламента. 

Искането вече е предоставено на Сидеров от председателя на ... В деловодството на Народното събрание в 13:41 часа днес бе внесено искане от Главния прокурор за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу Волен Сидеров – народен представител в 42-рото Народно събрание, съобщиха от пресцентъра на парламента. Искането вече е предоставено на Сидеров от председателя на ...

Калуди Калудов ще пее в Русе в новогодишен концерт на 12 януари

Новогодишната галавечер на Русенската опера не е на 31 януари, както обикновено се прави, а на 12 януари. В тържествения спектакъл ще участват изтъкнати оперни певци, сред които Калуди Калудов и Венцеслав Анастасов - не по-малко известният брат на прочутия бас Орлин Анастасов. Ще прозвучат арии и дуети от оперите “Дон Жуан” на Моцарт, “Севилският б Новогодишната галавечер на Русенската опера не е на 31 януари, както обикновено се прави, а на 12 януари. В тържествения спектакъл ще участват изтъкнати оперни певци, сред които Калуди Калудов и Венцеслав Анастасов - не по-малко известният брат на прочутия бас Орлин Анастасов. Ще прозвучат арии и дуети от оперите “Дон Жуан” на Моцарт, “Севилският б

Намериха труп на жена на километър от убитото от влак дете

Труп на жена е открит недалеч до мястото, на което дете беше блъснато от влак. Това съобщи за Дарик говорителят на варненската полиция Ивана Милева.

Войн Войнов поема Любимец

/КРОСС/ Войн Войнов е новият старши треньор на Любимец. Войнов е постигнал договорка с президента на клуба Атанас Талев и ще води отбора през пролетта. Негов помощник ще бъде Анатоли Тонов, а в щаба ще остане Йордан Петков. 61-годишният специалист заменя на поста Красимир Мечев, който беше освободен вчера. Войнов за последно работи в столичния Славия като помощник на Асен Букарев до средата на октомври миналата година.

Папа Франциск развълнуван от историята на Дядо Добри

Папа Франциск публикува на страницата си във Фейсбук историята на 99-годишния Дядо Добри (Добри Добрев), който обикаля улиците, събирайки пари за църквата, съобщава сайтът crhoy.com. 

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева 


Светият отец разказва историята на бедния старец, който ежедневно изминава 10 км от дома Папа Франциск публикува на страницата си във Фейсбук историята на 99-годишния Дядо Добри (Добри Добрев), който обикаля улиците, събирайки пари за църквата, съобщава сайтът crhoy.com. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Светият отец разказва историята на бедния старец, който ежедневно изминава 10 км от дома

Четин Казак: Поведението на Сидеров е недопустимо, но то не е от вчера или днес


Председателят на правната комисия Четин Казак (ДПС) определи поведението на лидера на "Атака" Волен Сидеров на летището във Варна в понеделник вечерта като недопустимо за народен представител и председател на политическа сила.

Сидеров не от вчера или днес демонстрира подобно поведение, коментира Казак, потърсен от "Дневник" за коментар на ДПС по скандала с лидера на "Атака". Казак обясни, че партията му все още не е обсъждала въпроса и няма позиция по него, заради ваканцията на...

Багата е номиниран за "Завръщане на годината" в MMA

На 7 февруари 2014 г. в Лас Вегас ще бъде проведено шестото издание на Световните ММА награди. Регламентът за присъждането им е елементарен: печели онзи, за когото са гласували най-много хора, пише Б...

Джон Маккейн към Родман: Ти си идиот

Един от неуспелите кандидати за президент на САЩ в лицето на Джон Маккейн нарече баскетболната икона Денис Родман „идиот”, информира Нова телевизия. Мисля, че Родман не показва го...

Газопроводът между България и Румъния тръгва 3 месеца по-късно

Газопроводът между България и Румъния ще бъде въведен в експлоатация в рамките на първото тримесечие на тази година, съобщиха от Газопроводът между България и Румъния ще бъде въведен в експлоатация в рамките на първото тримесечие на тази година, съобщиха от "Булгартрансгаз" ЕАД, изпълнител на проекта от българска страна. От дружеството допълниха, че се предвижда датата за въвеждане в търговска експлоатация да бъде до края на март. Обявената предварително дата беше

Валери Божинов отказа на онкоболни деца

Българският нападател напът да скандализира обществото.

Явор Гечев: До 2018 г. българските домати ще са повече от вносните в магазините

Правим всичко, за да увеличим производството на типично български земеделски стоки и се надяваме към 2018 година българските домати и краставици да са повече от вносните в магазините. Това каза в студиото на bTV Явор Гечев.

Все повече търговски вериги слагат върху българските стоки националния ни флаг, за да ориентират купувачите. Правим всичко, за да увеличим производството на типично български земеделски стоки и се надяваме към 2018 година българските домати и краставици да са повече от вносните в магазините. Това каза в студиото на bTV Явор Гечев. Все повече търговски вериги слагат върху българските стоки националния ни флаг, за да ориентират купувачите.

Явор Гечев: До 2018 г. българските домати в магазините ще са повече от вносните

Правим всичко, за да увеличим производството на типично български земеделски стоки и се надяваме към 2018 година българските домати и краставици да са повече от вносните в магазините. Това каза в студиото на bTV Явор Гечев.

Все повече търговски вериги слагат върху българските стоки националния ни флаг, за да ориентират купувачите. Правим всичко, за да увеличим производството на типично български земеделски стоки и се надяваме към 2018 година българските домати и краставици да са повече от вносните в магазините. Това каза в студиото на bTV Явор Гечев. Все повече търговски вериги слагат върху българските стоки националния ни флаг, за да ориентират купувачите.

Дават 14-дневен срок на Сидеров да обяви дали се отказва от имунитета си

В деловодството на Народното събрание в 13:41 часа днес бе внесено искане от Главния прокурор за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу Волен Сидеров – народен представител в 42-рото Народно събрание, съобщиха от пресцентъра на парламента. 

Искането вече е предоставено на Сидеров от председателя на ... В деловодството на Народното събрание в 13:41 часа днес бе внесено искане от Главния прокурор за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу Волен Сидеров – народен представител в 42-рото Народно събрание, съобщиха от пресцентъра на парламента. Искането вече е предоставено на Сидеров от председателя на ...

Антидопинговият център мина първата стъпка към лицензиране от WADA


Българският антидопингов център e получил международен сертификат ISO 9001 от френската национална организация по стандартизация АФНОР, обяви Министерството на младежта и спорта.

Това е първата стъпка към лицензиране на лабораторията за допингов контрол от Световната антидопингова агенция (WADA).

Предстои процедура по придобиването на акредитация от Българската агенция по акредитациите, в която ще участват външни експерти от WADA. Очаква се процедурата да бъде финализирана...

MIXED UP 2 събира модерните изкуства в една изложба

През януари 2013 г. се проведе първото издание на изложбата „MIXED UP“. Тя предизвика голям интерес сред бургаската публиката със съчетанието на фотографии, графити платна и арт принтове. Тогава повече от 20 автори изложиха своите творби, сред тях бургаските графити артисти Esteo, Dilom, Raveo, фотографите Димитър Чобанов, Senna Ayd, Димитър Русев и др.

Второто издание на изложбата „MIXED UP 2“ ще се проведе през месец февруари 2014 г. в Културен център „Морско казино“. Този път изложбата ще е далеч по-мащабна, с международно участие, и ще изпълни две зали – „Георги Баев“ и „Александър Георгиев – Коджакафалията“.

Експозицията ще бъде открита на 04 февруари в 18.00 часа с музикален сет от DJ Jef Cut, а гостите и жителите на град Бургас ще имат възможността да я разглеждат до 26 февруари. Очакват се над 50 автора с общо около 150 творби.

Артистите, потвърдили участие до момента, са: Raveo, Dilom, Nasimo,Esteo, Oscar, 140 Ideas, Andonasty, STER, Shyne, Искрен Семков, Funne, Goat, Mute, Pyrotechnix Crew, Mobar (Германия), Reser (Италия), Ed-Mun (Бразилия), Sweet Damage Crew (Румъния), Creaturi Dragute (Румъния), RIOT 1394 (Австрия), Димитър Чобанов, Димитър Русев, Senna Ayd, Таня Маркова, Евгени Динев, Маргарита Карева (Русия), Caras Ionut (Румъния), Moussa Idrissi (Мароко), Илко Александров, Илка Антонова – ilchoni, Сибила Коритарева, Bast, Robertus Jozef (Холандия), Снежана Йорданова, Калин Костов – Kalynsky, Peter Stewart (Австралия), Jiří Míchal (Чехия), Динко Динев, Tri Joko (Индонезия).

Изложбата се организира от ME Click и Община Бургас.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване