ЦСКА замина за Турция, щабът е шокиран от напускането на Ангел Грънчов (видео)


Ръководството на ЦСКА е "в шок" от напускането на Ангел Грънчов. Младият защитник е разтрогнал заради неполучени заплати.

"Беше шок за всички нас. Всички заплати са му изплатени, не знам колко заплати има да взема отпреди", каза помощник-треньорът Анатоли Нанков. Твърденията са, че неизплатените възнаграждения на Грънчов са от времето на управлението на предишните собственици.

ЦСКА замина за Турция без треньора си Стойчо Младенов, който ще бъде на погребението на Георги...

Премиерът Орешарски поздрави Бохуслав Соботка

/КРОСС/ „Убеден съм, че традициите във връзките между нашите два народа ще благоприятстват за задълбочаване на ползотворно ни сътрудничество и партньорство в ЕС и НАТО, за благото на българския и чешкия народ", казва  премиерът Орешарски в поздравителен адрес до Бохуслав Соботка по случай назначаването му за министър-председател на Чешката република. Премиерът  отбелязва нашия интерес за обогатяване на традиционно добрите отношения между България и Чехия във всички области и изразява желание за сътрудничество с чешкия премиер, чрез което да допринесат за бъдещото ползотворно и динамично развитие между българския и чешкия народ.     

ЦСКА замина за Турция, щабът е шокиран от напускането на Ангел Грънчов


Ръководството на ЦСКА е "в шок" от напускането на Ангел Грънчов. Младият защитник е разтрогнал заради неполучени заплати.

"Беше шок за всички нас. Всички заплати са му изплатени, не знам колко заплати има да взема отпреди", каза помощник-треньорът Анатоли Нанков. Твърденията са, че неизплатените възнаграждения на Грънчов са от времето на управлението на предишните собственици.

ЦСКА замина за Турция без треньора си Стойчо Младенов, който ще бъде на погребението на Георги...

Кремъл: Русия няма да се намеси в случващото се в Украйна

Русия няма де намеси в антиправителствените протести в Украйна, заяви говорителят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков, предаде АФП. Говорителят каза още, че Русия вярва, че ръководството на страната ще намери решение на кризата. 

"Смятаме, че нямаме правото да се намесваме по какъвто и да е начин във вътрешните работи в Русия няма де намеси в антиправителствените протести в Украйна, заяви говорителят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков, предаде АФП. Говорителят каза още, че Русия вярва, че ръководството на страната ще намери решение на кризата. "Смятаме, че нямаме правото да се намесваме по какъвто и да е начин във вътрешните работи в

Разкриха престъпления, извършени от мъж от с.Александрово в съучастие с непълнолетни

На 21.01.т.г. около 02.00 ч. в Пето РУП- Бургас е получено съобщение за това, че трима младежи се опитват да отворят купето на лек автомобил, паркиран в раойна до бл. 12 в ж.к. «Лазур» – задържани са : Я.Ч., 17 годишен, П.В., 16 годишен / двамата от Бургас/ и Д.Ж., 23 годишен от с. Александрово, които успели да отворят предната дясна врата на л.а. «Ягуар», с бургаска регистрация. При извършения оглед е констатирано, че е счупено огледалото за задно виждане, намиращо се в купето на автомобила. Установено е, че същата вечер Я.Ч., П.В. и Д.Ж. извършили още следните престъпления :

- кражба на ловен нож от купето на лек автомобил «Форд Сиера», с пловдивска регистрация, паркиран в района на бл. 4 в к-с «Лазур», като кражбата е осъществена, чрез счупване на предния десен прозорец на колата

- нанасяне на материални щети / срязване на предната лява автомобилна гума, счупване на лявото странично огледало и срязване на гюрука/ на лек автомобил «Мерцедес Кабрио”, с бургаска регистрация, паркиран на ул. «Велико Търново» № 12 А в к-с «Лазур»

- опит за противозаконно отнемане на лек автомобил «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, паркиран в района на бл. 8 в к-с «Лазур», вследствие на което същият е с повреден «бош», изкъртени дръжки на предните врати и срязана предна лява гума

- опит за противозаконно отнемане на лек автомобил «Деу Тико», с бургаска регистрация, паркиран в района на бл. 12 в к-с «Лазур» / автомобилът не е приведен в движение, тъй като бил с повреден карбуратор/

По случаите в Пето Районно управление «Полиция» – Бургас е образувано бързо досъдебно производство. В резултат на допълнителните полицейски действия е установено, че Я.Ч. в съучастие с Д.Ж., са извършители и на следните престъпления :

- кражба на авто CD касетофон от л.а. «Мерцедес C 180”, с бургаска регистрация, паркиран в района на бл. 45 в ж.к. «Зорница»

- кражба на авто CD касетофон и две тонколони от л.а. «Фолксваген Поло», с бургаска регистрация, паркиран на ул. «Абоба» № 7 в ж.к. «Лазур».

Вещите – предмет на престъпленията са предадени с протокол за доброволно предаване. Работата по документирането на престъпната дейност на лицата продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» – Бургас.

 

 

 

Куритиба може да остане без мачове от Световното първенство

/КРОСС/ Стадион „Арена Байшада" в Куритиба може да бъде лишен от домакинство на мачове от Мондиал 2014, съобщава официалният сайт на ФИФА. Причината за това е в забавянето на темповете на строителството му. Окончателната дата за предаване на съоръжението беше променяна няколко пъти и последният срок беше 31.12.2013 г. Но тогава стадионът и свързаната с него инфраструктура бяха готови едва на 83%. Затова откриването му беше отложено за 29 март. Но вероятността това да стане не е голяма. „Ако трябва да бъдем честни, ситуацията не е обнадеждаващи. Строителството сериозно изостава от графика, а ние не можем да проведем мач на стадион, който не е готов. Искаме строителството да е завършено до 18 февруари, но за това властите трябва да предприемат сериозни мерки, да увеличат броя на работниците до 1500 души и да покажат съществен напредък. В противен случай да се играят мачове от Световното първенство в Куритиба ще бъде невъзможно", заяви генералният секретар на ФИФА Жером Валке. На този стадион трябва да се играят четири мача от груповия етап на първенството. Валке е категоричен, че, ако той не бъде готов, тези срещи ще бъдат разпределени между останалите стадиони. Освен в Куритиба, работа по довършване на стадионите има и в Сао Паулу, Куябе, Порто Алегри и Манаусе.  

Драгомир Стойнев: Започваме преговори с Турция за газова връзка

"Европа забрави индустрията. Откакто започна кризата, ЕС наля пари за спасяване на банковия сектор, но не бяха отделени пари за спасяване на европейската индустрия".

Метамфетамини и марихуана у помориец изнамериха полицаи

На 22.01.т.г. около 15.20 ч. на кръстовището на поморийските улици «Републиканска» и «Родопи», служители от Районно управление «Полиция» – Поморие, спрели за проверка л.а. «БМВ», с бургаска регистрация, управляван от 24 год. Н.А. от Поморие, като намерили и иззели полиетиленов плик с жълто-кафеникаво кристалообразно вещество /метамфетамин/ и суха тревна маса /марихуана/. Н.А. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Златанова: Започваме веднага да готвим план за действие по европрепоръките, по някои се работи


По някои от нещата, които са записани като препоръки в доклада на Европейската комисия, вече се работи. Планът за действие в съдебната система започва да се готви веднага и първата точка в него е незабавното възстановяване работата на Гражданския съвет към Висшия съдебен съвет (ВСС). Това заяви вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова в сутрешния блок на БНТ.

Тя обясни, че на заседанието на ВСС днес ще анализират заедно с членовете работата на съвета. По думите ѝ...

Пуснаха SMS-и на Кулезич с Борисов и Цветанов. Журналистката: Пиша си с всички партии

„Този компромат е умерзителен и е създаден, за да ме дискредитира като журналист на ГЕРБ, като зависим журналист. Това е опит за поредно пребиване на журналист, след като ме биха физически. Това е опит да бъда пречупена, да ми се затвори устата и да бъда квалифицирана като прислуга на бившите управляващи". Това каза пред Нова телевизия журналистът „Този компромат е умерзителен и е създаден, за да ме дискредитира като журналист на ГЕРБ, като зависим журналист. Това е опит за поредно пребиване на журналист, след като ме биха физически. Това е опит да бъда пречупена, да ми се затвори устата и да бъда квалифицирана като прислуга на бившите управляващи". Това каза пред Нова телевизия журналистът

Китай налага нови правила в сайтовете за видеосподеляне

Потребителите ще бъдат задължени да се регистрират с истинските си имена

    


Меси стигна 400 мача за Барса

В тези двубои аржентинецът има забележителните 331 гола

    


Парламентът прие проекта за нов Изборен кодекс

Парламентът прие на първо четене проекта за нов Изборен кодекс, внесен от Коалиция за България. В подкрепа гласуваха 110 народни представители, 74 бяха "против", а 8 се въздържаха. Преди това депутатите отхвърлиха на първо четене предложените от ГЕРБ промени в действащия Изборен кодекс със 73 гласа "за", 66 гласа "против" и 40 въздържали се.

Джихадисти, обединявайте се, призова Зауахири

Посланието, което е с времетраене повече от 5 минути

"Хубава си, моя горо", но на китайска цитра

Двете популярни произведения са специалният поздрав на участниците в китайския спектакъл към българската публика.

Спад в приходите на Hyundai Motor

Южнокорейският производител на автомобили Hyundai Motor отчете спад в приходите си за последното тримесечие на миналата година, предаде "Ройтерс". ...

Путин: Ако Русия се откаже от ядреното оръжие, това може да доведе до много тежки последици

МОСКВА. Рано или късно човечеството ще се откаже от ядреното оръжие, но този момент все още е далеч, констатира Владимир Путин. Със сигурност Русия  няма да унищожи ядрените си бойни глави едностранно, тъй като подобна стъпка може да има трайни и опасни последици за страната. На срещата със студентите от Националния изследователски ядрен университет (МИФИ), отговаряйки на въпросите, руският глава заяви, че ядрената триада продължава да изгражда гръбнака на военната отбрана на Русия. Руският президент обясни, че на даден етап много от страните разполагат с ядрено оръжие и нямат никакви намерения да се отказват от него: „При тези условия да се направи подобна стъпка би било странно от наша страна, и би могло да доведе до много тежки последици за страната ни и нашия народ“, подчерта Владимир Путин. Във връзка с това, едно от най-основните направления на държавната политика и отбрана е развитието на ядрения комплекс, в това число и поддръжката на ядрените триади, добави Путин.  

Гърция ще обяви 4 млн. евро награда за залавяне на ектремисти


Гърция ще преложи награда от 4 милиона евро за залавянето на няколко издирвани екстремисти, заяви министърът за обществения ред и защита на гражданите Никос Дендиас, цитиран от "Франс прес".

"Тероризмът представлява предизвикателство за нашата страна, за правосъдието и за усилията ни да стимулираме икономиката и да привлечем инвестиции... Гръцките власти ще направят всичко необходимо, за да се преборят с тероризма", подчерта Дендиас.

Властите в Гърция в момента издирват...

"Химко" става държавен срещу 50 млн. лв.

Придобиването на "Ремотекс" буксува, съобщи икономическият министър Драгомир Стойнев

    


"Химко" става държавен до края на февруари

Придобиването на "Ремотекс" буксува, съобщи икономическият министър Драгомир Стойнев

    


Сеул дава $1,5 млрд. за пето поколение мобилна мрежа

Свалянето на 1 гигабайт данни ще отнема малко повече от секунда

Mercedes C-Class пристига с избор от 12 двигателя

По-голяма част от версиите ще излязат на пазара още тази година

    


Публикуваха SMS-и на Люба Кулезич с Борисов и Цветанов, тя сезира прокуратурата

„Този компромат е умерзителен и е създаден, за да ме дискредитира като журналист на ГЕРБ, като зависим журналист. Това е опит за поредно пребиване на журналист, след като ме биха физически. Това е опит да бъда пречупена, да ми се затвори устата и да бъда квалифицирана като прислуга на бившите управляващи „Този компромат е умерзителен и е създаден, за да ме дискредитира като журналист на ГЕРБ, като зависим журналист. Това е опит за поредно пребиване на журналист, след като ме биха физически. Това е опит да бъда пречупена, да ми се затвори устата и да бъда квалифицирана като прислуга на бившите управляващи". Това каза пред Нова телевизия журналистът

Софиянци гневни: Купуват ни земята за пакетче семки!

Готвят протест заради Северната скоростна тангента

    


Google може да започне да приема биткойн

Биткойн (bitcoin) се превръща във все по-популярно средство за разплащане и редица компании започват да го приемат като такова. След като един от...

Кремъл: Русия се вълнува от случващото се в Украйна, но няма да се намеси

Русия няма де намеси в антиправителствените протести в Украйна, заяви говорителят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков, предаде АФП. Говорителят каза още, че Русия вярва, че ръководството на страната ще намери решение на кризата. 

Русия няма де намеси в антиправителствените протести в Украйна, заяви говорителят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков, предаде АФП. Говорителят каза още, че Русия вярва, че ръководството на страната ще намери решение на кризата. "Смятаме, че нямаме правото да се намесваме по какъвто и да е начин във вътрешните работи в

Разследването срещу Сидеров ще приключи с обвинителен акт

/КРОСС/ Разследването срещу Волен Сидеров ще влезе в съда и ще приключи с обвинителен акт, заяви главният прокурор Сотир Цацаров и обеща, че по случая ще се работи експресно. Това изявление той направи ден, след като Сидеров и депутатите от "Атака" се отказаха от имунитета си. Предстои да бъде разпитана френската гражданка, която е и дипломатически служител, но това ще стане след контакт с ръководителя на френската дипломатическа мисия. Предстои да бъде разпитан летателния състав и кабинния състав на самолета, предстоят и още няколко разпита пред съда, ще бъдат разпитани и народните представители, придружавали Волен Сидеров в пътуването му от София до Варна, обясни главният прокурор. "Имаше спекулации по въпроса защо не са били разпитани до момента. Аз отговорих на това. Не можеш да разпиташ някого, който размахвайки картата си се отдалечава от теб", коментира той. По отношение на Сидеров реакцията беше експресно адекватна на експресното му поведение, категоричен беше главният прокурор. Главният прокурор коментира изказването на Сидеров, който поиска също толкова експресно да се работи и срещу бившия премиер Бойко Борисов за използването на военната авиация и авиопарка на правителството."Основното разследване върху, което трябва да се концентрираме там са военните въздухоплавателни средства, там нещата не стоят добре. От 49 полета 22 са били празни и това е посочено от експертизата"

Разследването срещу Сидеров ще приключи с обвинителен акт

/КРОСС/ „Разследването срещу Волен Сидеров ще приключи с обвинителен акт", заяви главният прокурор Сотир Цацаров, съобщава Дарик радио. Причината е инцидентът на летище Варна, където лидерът на „Атака" и негови съпартийци се нахвърлиха върху гражданин и полицай. Главният прокурор определи доклада на Европейската комисия като реалистичен, защото отразява положението в страната, такова каквото е. Докладът е по-скоро позитивен, допълва Цацаров.    

20-годишен внук убил баба си в Гоце Делчев

20-годишният Мапио Х. е задържан рано тази сутрин за убийството на 77-годишната Магдалена Х., извършено снощи в Гоце Делчев, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Европейски избори без Европа

ВЛАДИМИР ШОПОВ*

Отдавна беше ясно, че много "европейско" в идните избори няма да има. И управляващи, и опозиция обявиха вота през май за време разделно и по този начин автоматически го превърнаха в референдум върху статуквото. Драмата вляво е на път съвсем да го превърне в изцяло местна политическа битка, за която Европа се явява единствено ВЛАДИМИР ШОПОВ* Отдавна беше ясно, че много "европейско" в идните избори няма да има. И управляващи, и опозиция обявиха вота през май за време разделно и по този начин автоматически го превърнаха в референдум върху статуквото. Драмата вляво е на път съвсем да го превърне в изцяло местна политическа битка, за която Европа се явява единствено

И на Борисов може да падне имунитетът, ако има основания

За всеки, за който има основание да се поиска имунитетът, ще се поиска, заяви главният прокурор Сотир Цацаров преди редовното заседание на Висшия съдебен съвет по повод призива на Волен Сидеров да бъде поискан имунитета и на Бойко Борисов.

20-годишен арестуван за убийството на възрастна жена, намерена в изба

77-годишна жена е открита мъртва в изба в Гоце Делчев, съобщиха от пресцентъра на благоевградската полиция. 

Сигналът е получен снощи около 19:00 часа. Било съобщено, че в избено помещение на частен дом е намерена починала 77-годишна жена с инициали Магдалена Х. По информация на БГНЕС жената е била бита от сина си.

Намерена е с прободни рани 77-годишна жена е открита мъртва в изба в Гоце Делчев, съобщиха от пресцентъра на благоевградската полиция. Сигналът е получен снощи около 19:00 часа. Било съобщено, че в избено помещение на частен дом е намерена починала 77-годишна жена с инициали Магдалена Х. По информация на БГНЕС жената е била бита от сина си. Намерена е с прободни рани

Арестуваха 20-годишен за убийството на възрастна жена

77-годишна жена е открита мъртва в изба в Гоце Делчев, съобщиха от пресцентъра на благоевградската полиция. 

Сигналът е получен снощи около 19:00 часа. Било съобщено, че в избено помещение на частен дом е намерена починала 77-годишна жена с инициали Магдалена Х. По информация на БГНЕС жената е била бита от сина си.

Намерена е с прободни рани 77-годишна жена е открита мъртва в изба в Гоце Делчев, съобщиха от пресцентъра на благоевградската полиция. Сигналът е получен снощи около 19:00 часа. Било съобщено, че в избено помещение на частен дом е намерена починала 77-годишна жена с инициали Магдалена Х. По информация на БГНЕС жената е била бита от сина си. Намерена е с прободни рани

Еротични войни: Мис Плеймейт vs. Джулиана

По повод изявленията на Джулиана Гани, че конкурсът "Мис Плеймейт" е нагласен и тя знае кои са победителките, организаторите изпратиха писмо до медиите.

Започваме преговори за интерконекторната връзка с Турция

Утре у нас пристига министърът на енергетиката на Турция

    


Р. Петков: ГЕРБ и ДПС се срещнаха с инвеститор за АЕЦ "Белене"

Инвеститорът е същият, който Делян Добрев доведе в Народното събрание, обясни енергийният министър Стойнев

    


IP адрес не е доказателство за нарушени авторски права, реши американски съд

/КРОСС/ Федералният съд във Вашингтон реши, че доказателства за изтеглено от даден IP адрес съдържание с неуредени авторски права не са достатъчни за обвинeние към притежателя на адреса за нарушаване на закона. Решението е част от дело след оплакване на филмовото студио, създател на филма Elf-Man, съобщава онлайн изданието TorrentFreak, цитирано от Dnevnik.bg. Делото съдържа списък с множество IP адреси, от които е било изтегляно съдържание на студиото без то да е получило съответната компенсация за това. Такива дела са честа практика в САЩ и са характерни с дългото си проточване.Обикновено ищците предоставят само списък с IP адреси като доказателство и искат от съдиите да наредят на интернет доставчиците да предадат имената на потребителите, които стоят зад адресите. Съдът обаче приема, че това не може да бъде доказателство кой действително е изтеглил файловете с неуредени авторски права, защото често акаунтите се ползват от повече от един човек."Филмовото студио е заявило просто, че обвинените са купили интернет достъп и не е показало, че други хора не са използвали тази връзка за изтеглянето на съдържанието", се казва в мотивите на съда.Решението може да има сериозен отзвук и в останалите подобни дела. То може и да не доведе до край на практиката за използване на IP адреси като мотив, но поне ще накара жалбоподателите да посочват по-конкретни доказателства, коментират от TorrentFreak.

Цените на жилищата са се понижили минимално през последното тримесечие

За цялата 2013 година е отчетен спад от 1,8% на цените на жилищата

    


Цитат на деня: Трябва да спрем обвиненията кой е по-лош, това не е състезание по красота


Крайно време е политиците да сложат край на това обвинение кой е по-лош. Това не е състезание по красота.

Това заяви вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова в сутрешния блок на БНТпо повод представения вчера мониторингов доклад на Европейската комисия.

"Да се замеряме с обвинения не ни помага", заяви още тя. По думите ѝ вместо това трябва незабавно да започне да се прави план за действие.

Нов скандал - депутати ходили да опознават Тайван

Четирима депутати от различни партии пътували през ваканцията до Тайван, за да опознаят страната. Имат много голям икономически растеж, така че защо да не видим този опит? Целта на посещението беше запознаване със страната, каза пред журналисти един от участниците в делегацията Венцислав Лаков.

ФеърПлей с удължаване на облигациите, защото не иска да продава хотела си

До края на 2013 г. не е подписан окончателен договор за продажбата на парцела на АДСИЦ-а в гр. Пловдив

    


Виновни за Кербала няма?

/КРОСС/ "Съветът по отбрана не намира за виновно никое длъжностно лице, на което да бъде вменена дисциплинарна отговорност по случая". Това цитира в понеделник министърът на отбраната Ангел Найденов от разсекретения доклад за жертвите на бомбената атака на база "Индия" в Кербала, при която загинаха петима български военнослужещи. Военният министър подчерта, че няма да търси истината с десетгодишната давност, а решението за отваряне на доклада е в отговор на обществения и журналистически интерес към изводите на тогавашната комисия. Това провокира бившият министър на отбраната Николай Цонев да зададе няколко въпроса, касаещи пропуските в армията

ГЕРБ осъди в декларация насилието срещу протестиращи в Украйна


Депутатите от ГЕРБ осъждат употребата на оръжие срещу демонстриращите на Евромайдана в Киев и призовават украинските власти да спрат насилието и да се вслушат в исканията на своите граждани, обяви днес в декларация от името на групата на ГЕРБ депутатът Джема Грозданова.

В сряда световните информационни агенции съобщиха за трима загинали при масовите антиправителствени протести в Украйна, след като полицията щурмува барикадите на протестиращите. Премиерът Микола Азаров заяви, че...

Задържаха баща и син от Хасково за притежание на дрога и антични монети

54-годишен хасковлия и 29-годишният му син са задържани за притежание на дрога и антични монети и предмети. Вчера след получена информация, хасковските криминалисти са извършили претърсване в жилището обитавано от бащата, намиращо се на булевард „България” в областния град, информират от ОД на МВР.

В него са открили 120 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо при полеви наркотест на амфетамин и електронна везна с остатъци по нея, реагиращи на канабис. В хода на претърсването в помещението е намерена разглобена двуцевна ловна пушка без полуложа и идентификационни номера и над 180 старинни антични монети. Открити са и метални антични предмети и елементи, за които днес предстои експертиза от експерт от Историческия музей.

В апартамент обитаван от сина му, намиращ се в същата сграда, полицаите откриват 60 грама канабис и 2 хапчета метаамфетамин.

Действията на полицейските служители са съгласувани и докладвани на Окръжна прокуратура – Хасково. Бащата, познат на органите на реда и синът му са задържани до 24 часа по образуваните 2 досъдебни производства.

Хасково Новини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Диабетик от Украйна колабира на Балон-фиеста в Разград

55-годишен участник от Украйна в балон-фиестата край Разлог е приет тази нощ в МБАЛ-Благоевград в тежко състояние, съобщи БГНЕС. 

Григорий А. е диабетик, но два дни не си е инжектирал инсулин, тъй като му свършил. След като снощи колабирал, с частен превоз, осигурен от управител на хотел "Римска баня" в село Баня, е транспортиран до МБАЛ-Благоев 55-годишен участник от Украйна в балон-фиестата край Разлог е приет тази нощ в МБАЛ-Благоевград в тежко състояние, съобщи БГНЕС. Григорий А. е диабетик, но два дни не си е инжектирал инсулин, тъй като му свършил. След като снощи колабирал, с частен превоз, осигурен от управител на хотел "Римска баня" в село Баня, е транспортиран до МБАЛ-Благоев

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване