GTA V пристига за Windows в края на март

/КРОСС/ Популярната видео игра Grand Theft Auto V съвсем скоро може да пристигне и за Windows, след като PC версията й вече беше забелязана в няколко онлайн магазини в Европа, включително в немския Amazon и този във Франция, предаде Cnet. Според цената, качена в сайта на Amazon Германия, играта ще струва 59.99 евро и ще работи както на Windows 7, така и на Vista. По-странното е, че в списъка с поддържаните операционни системи Windows 8 липсва. В сайта на GameHolds Grand Theft Auto V може да бъде предварително поръчана на промоционалната цена от 48.89 евро, а за дата на официалното й излизане се смята 31-ви март.  

БСП и ДПС могат да спечелят общо 9 евродепутата

"България без цензура" има потенциал да спечели едно депутатско място в Европейския парламент на предстоящите през май избори. Управляващите партии БСп и ДПС вероятно ще имат 9 мандата. Това прогнозира в интервю за BPost.bg математикът проф. Михаил Константинов.

Тефтерът на Цар Киро иззет незаконно

Пловдивската прокуратура започва разследване за корупционно престъпление във връзка с тефтера на Цар Киро, научи “Труд”. Държавното обвинение е издало нареждане оригиналът му да се търси в МВР, митниците и във всички останали институции.
“Ако оригиналът не бъде открит или ако тефтерът не е описан като веществено доказателство Пловдивската прокуратура започва разследване за корупционно престъпление във връзка с тефтера на Цар Киро, научи “Труд”. Държавното обвинение е издало нареждане оригиналът му да се търси в МВР, митниците и във всички останали институции. “Ако оригиналът не бъде открит или ако тефтерът не е описан като веществено доказателство

Раздадоха пари в Спартак 1918

Ръководството на Спартак 1918 в лицето на председателя на Управителния съвет Антон Фажев и членовете Хугас Месропов и Николай Станчев даде аванс за януари на всички футболисти с действащи договори. Играчите са получили парите след вчерашната втора тренировка на отбора.

Необикновена модификация на съветската „Лада”

/КРОСС/ Някога съветската автомобилна промишленост бе критикувана за това, че десетилетия подред на пазара са пускани едни и същи модели. А в действителност конструкторите през онези години бълвали все нови и нови идеи и не се страхували от вътрешна конкуренция. Руският сайт motor.ru припомня някои необикновени модификации на добре известни модели, на които за жалост не е дадена „зелена светлина". Сред тях е може би най-красивата и необикновена модификация на „Лада Самара".Европейските дистрибутори на руските возила със завидна регулярност отправяли към съветските заводи искания за модификации с купе-кабриолет. И ако през 60-те години на ХХ век все някак можело да мине и без такива, то през 80-те мнозина започнали да правят със собствени сили кабриолети на основата на ВАЗ-2108. Така се появили Lada Remo и Lada Natacha.Не седели със скръстени ръце и конструкторите в самия завод. Само че вместо баналното отрязване на тавана, те решили да създадат нещо по-специално. Така се родил ВАЗ-2108 Тарга. Единственият екземпляр на „осморка-ти-топ" била създадена в Центъра за стил на ВАЗ през 1988 г., а през 1992 г. бил унищожен. На приложената снимка ви предлагаме да се полюбувате на тази красавица.    

Необикновена модификация на съветската „Лада”

/КРОСС/ Някога съветската автомобилна промишленост бе критикувана за това, че десетилетия подред на пазара са пускани едни и същи модели. А в действителност конструкторите през онези години бълвали все нови и нови идеи и не се страхували от вътрешна конкуренция. Руският сайт motor.ru припомня някои необикновени модификации на добре известни модели, на които за жалост не е дадена „зелена светлина”. Сред тях е може би най-красивата и необикновена модификация на „Лада Самара”. Европейските дистрибутори на руските возила със завидна регулярност отправяли към съветските заводи искания за модификации с купе-кабриолет. И ако през 60-те години на ХХ век все някак можело да мине и без такива, то през 80-те мнозина започнали да правят със собствени сили кабриолети на основата на ВАЗ-2108. Така се появили Lada Remo и Lada Natacha. Не седели със скръстени ръце и конструкторите в самия завод. Само че вместо баналното отрязване на тавана, те решили да създадат нещо по-специално. Така се родил ВАЗ-2108 Тарга. Единственият екземпляр на „осморка-ти-топ” била създадена в Центъра за стил на ВАЗ през 1988 г., а през 1992 г. бил унищожен. На приложената снимка ви предлагаме да се полюбувате на тази красавица.  

Ди Каприо се раздели с имението си в Малибу

/КРОСС/ Известният холивудски актьор Леонардо ди Каприо се раздели с имението си в Малибу за 11.5 млн. долара. Звездата от „Вълкът от Уострийт" купи имота за 6 милиона. След известно време започна да го дава под наем срещу 74.5 хиляди месечно. Имотът разполага с основна къща, в която седем спални и къщи за гости. Миналото лято съседът му Джим Кери също продаде имота си, който бе в съседство с този на ди Каприо, срещу 13,4 милиона долара.

Обесилият се Радослав поискал от дядо си въже, казал, че ще тегли колата си

21-годишен младеж от дупнишкото с. Крайници се обеси във фургон край нивата на семейството си.
“Новината за смъртта на Радослав Божков потресе селото. Всички сме в траур! Още не можем да го приемем. Бе красиво, здраво, лъчезарно дете, много възпитано. Цялото им семейство са трудолюбиви хора”, каза кметицата на селото Марияна Димитрова... 21-годишен младеж от дупнишкото с. Крайници се обеси във фургон край нивата на семейството си. “Новината за смъртта на Радослав Божков потресе селото. Всички сме в траур! Още не можем да го приемем. Бе красиво, здраво, лъчезарно дете, много възпитано. Цялото им семейство са трудолюбиви хора”, каза кметицата на селото Марияна Димитрова...

Спецпрокуратурата задръстена от акциите на Цветанов

Спецпрокуратурата буквално е била заливана от медийните акции на МВР от времето на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Това обясни вчера главният прокурор Сотир Цацаров. Обвинител №1 изтъкна, че тези кухи разработки са блокирали работата на държавната институция и обричали на провал бъдещите дела по тях.

Баскетболният "Левски" привлече американското крило Майк Уилкинсън


Американският баскетболист Майк Уилкинсън премина в българския вицешампион "Левски".

Договорът на 32-годишното тежко крило ще бъде до края на сезона. Той ще се присъедини към новите си съотборници в събота. 

Уилкинсън е възпитаник на колежа в Уисконсин, но цялата му професионална кариера преминава в Европа.

Той записа много силни мачове с екипите на гръцкия "Арис", турския "Галатасарай" и руските "Химки", "Локомотив" (Кубан) и "Уникс" (Казан).
...

"Моята прекрасна лейди" след четвърт век

Мюзикълът е в памет на Лиляна Кисьова

    


Проверяват сметките за парно в София

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) ще провери декемврийските сметки за парно на софиянци. Това съобщи Еленко Божков, член на регулатора. “Нещо не е наред, моята сметка за декември е 238 лева, при положение че винаги съм получавам фактури до 150 лева”, възмути се Божков. “Топлофикация София” се отказа от промени в общите си у Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) ще провери декемврийските сметки за парно на софиянци. Това съобщи Еленко Божков, член на регулатора. “Нещо не е наред, моята сметка за декември е 238 лева, при положение че винаги съм получавам фактури до 150 лева”, възмути се Божков. “Топлофикация София” се отказа от промени в общите си у

Екоминистърът: За пет години са построени само две нови депа

София /КРОСС/ Министърът на околната среда Искра Михайлова заяви, че от 2012 година досега България е свършила много малко работа за изграждането на нови депа. За целия период на действие на Оперативна програма "Околна среда" от 2007-ма до миналата година са били построени само две, обясни министър Михайлова.В момента в процес на изграждане са 18 депа. Ние взимаме последния вагон на последния влак, за да можем да използваме пари, които Европейския съюз солидарно отделя за България. За съжаление закъснението от повече от четири години трудно се наваксва за няколко месеца. Аз приемам този сигнал от Европейската комисия като част от съвместната ни работа. Аз съм убедена, че те оценяват това, което правим, но същевременно ни показват, че то е крайно недостатъчно.По-рано днес стана известно, че Европейската комисия дава България на съд заради 113 сметища, които не отговорят на европейските норми за управление на отпадъците, съобщи БНР.

Ливан очаква около 1.5 млн. сирийски бежанци през 2014 г.

Ливан очаква около 1.5 милиона сирийски бежанци да навлязат на негова територия през 2014 година, пише вестник The Daily Star. 16.7 милиона долара ще бъдат необходими на Бейрут, за да се справи със с...

И тази вечер джакпотите оцеляха

София /КРОСС/ След като в днешния 7-ми тираж на ТОТО 2 никой не уцели пълните комбинации, във второ теглене на 6/49 печалбата ще достигне 1 480 000 лева, а в първо 590 000 лева. За играта 6/42 атрактивният джакпот се очаква да бъде 625 000 лева. Печелившите комбинации, които не бяха отгатнати днес, за първо теглене на играта 6/49 бяха 11, 16, 22, 26, 41, 46, за второ - 1, 5, 6, 28, 29, 43. За днешния тираж бяха подадени 258 526 броя квитанции, а постъпленията достигнаха сумата от 625 405 лева. За играта 6/42 днешните късметлийски цифри бяха 22, 25, 26, 39, 41, 42. Те не донесоха голямата печалба на нито една от 120 021 квитанции, които бяха на обща стойност 214 609 лева. В играта Тото Джокер маркирани бяха позициите 6, 9, 7 и цифрите 9, 0, 2. В първо теглене на играта 5/35 изтеглените числа бяха 6, 16, 24, 27, 31, а във второ - 8, 9, 10, 29, 32.Във „Втори ТОТО Шанс" традиционната голяма награда за тиражите в четвъртък е сумата от 10 000 лева, която днес грабна играч от Сливен. Следващият 8-ми тираж на БСТ е специален. Цената на един залог е 1.20 лева, а голямата награда в играта „Втори ТОТО Шанс" е луксозната кола Ford Mondeo.Нововъведената система за онлайн залагания на БСТ предоставя много възможности. Всеки може да играе ТОТО бързо и лесно, по всяко време чрез компютър, таблет или смарт телефон, с достъп до интернет. Залозите се приемат на страницата на БСТ - www.toto.bg.

Баба Тодорка била камбани в Берковица, след смъртта ползват електронна джаджа

Електронно устройство замени починалата клисарка на храма “Рождество на пресвета Богородица” в Берковица баба Тодорка, която 45 г. биеше камбаните. Камбанарията е направена през 1897 г. Двете камбани са изработени през 1845 г. в Будапеща и са подарени от дюлгерския еснаф.
Старицата се бе превърнала в легенда с благочестието си и обичта към... Електронно устройство замени починалата клисарка на храма “Рождество на пресвета Богородица” в Берковица баба Тодорка, която 45 г. биеше камбаните. Камбанарията е направена през 1897 г. Двете камбани са изработени през 1845 г. в Будапеща и са подарени от дюлгерския еснаф. Старицата се бе превърнала в легенда с благочестието си и обичта към...

Русия и ЕС започват нови преговори за "Южен поток"

Русия и Европейският съюз започват нови преговори по двустранните споразумения с шест страни членки на ЕС по проекта „Южен поток”. Преговорите по междуправителствените споразумения с България, Унгария, Гърция, Словения, Хърватия и Австрия, подписани през 2008 г.

Шпионската програма на NSA е незаконна, смятат експерти

Масовото събиране на данни от телефонните разговори от страна на тайните служби на САЩ е незаконно, смятат експерти от независимия Надзорен съвет за...

Плевнелиев: Политическата динамика остави реформите на заден план


До изборите за Европейски парламент през май ще нарастват популизмът, радикалният национализъм и разочарованието от политическите елити, прогнозира президентът Росен Плевнелиев пред посланиците в България, цитиран от прессекретариата си.

"Партии, проповядващи популистки тези и идеи, печелят все повече привърженици и поставят под въпрос основни европейски ценности. Затова резултатите от вота ще бъдат ключови за развитието на Европейския съюз", заяви държавният глава в речта си на...

Украинският кабинет готов за оставка, ако депутатите решат

„Въпросът за оставката на правителството е в компетенциите на парламента. Ако парламента събере достатъчно количество гласове, то правителството ще подаде оставка”, каза Николай Азаров

Губернаторът на Лвов подаде оставка след блокада

„Въпросът за оставката на правителството е в компетенциите на парламента. Ако парламента събере достатъчно количество гласове, то правителството ще подаде оставка”, каза Николай Азаров

Украина: кабинетът готов за оставка, ако Радата реши

„Въпросът за оставката на правителството е в компетенциите на парламента. Ако парламента събере достатъчно количество гласове, то правителството ще подаде оставка”, каза Николай Азаров

Хакерът Гуцифер падна в ръцете на ЦРУ

Хакерът Гуцифер, проникнал в имейл адресите на цяла плеяда високопоставени US политици, се оказа румънец и бе спипан в Букурещ при операция на румънските и американските служби. За ареста в сряда в Арад, близо до границата на Румъния с Унгария, съобщи Дирекцията за разследване на организираната престъпност и тероризма в северната ни съседка. Хакерът Гуцифер, проникнал в имейл адресите на цяла плеяда високопоставени US политици, се оказа румънец и бе спипан в Букурещ при операция на румънските и американските служби. За ареста в сряда в Арад, близо до границата на Румъния с Унгария, съобщи Дирекцията за разследване на организираната престъпност и тероризма в северната ни съседка.

Челси договори трансфера на Мохамед Салах

/КРОСС/ Английският футболен клуб Челси договори трансфера на полузащитника на швейцарския Базел и националния отбор на Египет Мохамед Салах. Това се съобщава на официалния сайт на отбора Лондон. Очаква се в най-скоро време играчът да договори личните си условия с клуба.

Протест в Бургас: Странджа не е манджа

/КРОСС/ Над 50 души от общо 340 заявили участие се включиха в протеста срещу приемането на ОУП на Царево и внезапното уволнение на шефа на парк Странджа, предаде burgasutre. Протестиращите недоволстват, че узаконяването на противоречивия устройствен план на Царево ще доведе до унищожаване на най-красивите места по крайбрежието, които са част от парк „Странджа". Те настояват да бъде върнат на поста уволненият в сряда дългогодишен директор на парка - един от най-ревностните противници за бетонирането на Странджа. И обещаха, че ако съдът не отмени решението, ще последва вълна от протести. С викове "Странджа не е манджа", "Искаме природа, не искаме бетон" и "Оставка", гражданите изразиха своята позиция и категорично се противопоставиха срещу застрояването там. Те носеха плакати с надписи: "Да не отстъпваме зелената Странджа от зелената мафия", "Кой продаде Странджа" и "Долу ръцете от природата". Сред протестиращите имаше и малки деца. Природозащитниците се заканиха, че на 28-ми този месец потестите ще продължат във всички големи градове на страната.  

Български актьор става охрана на Кенет Брана

Българският актьор Алек Алексиев стана охрана на Кенет Брана и това може да си види още днес у нас на предпремиерата на филма.
Това е ролята му в екшън трилъра “Джак Райън: Теория на хаоса”, в който се снима заедно със звезди като Крис Пайн и Кийра Найтли. Кенет Брана освен като актьор е и режисьор на филма.
В лентата участва и Кевин Костнър, но Българският актьор Алек Алексиев стана охрана на Кенет Брана и това може да си види още днес у нас на предпремиерата на филма. Това е ролята му в екшън трилъра “Джак Райън: Теория на хаоса”, в който се снима заедно със звезди като Крис Пайн и Кийра Найтли. Кенет Брана освен като актьор е и режисьор на филма. В лентата участва и Кевин Костнър, но

Плевнелиев свиква КСНС на 4 февруари

Президентът Росен Плевнелиев свиква Консултативния съвет за национална сигурност на 4 февруари. Темата на заседанието е "Стратегическите приоритети на България в контекста на Споразумението за партньорство с Европейската комисия за периода 2014-2020 г.".

Президентът свиква на 4 февруари съвета за национална сигурност


Президентът Росен Плевнелиев свиква Консултативния съвет за национална сигурност на 4 февруари, съобщиха от прессекретариата му.

Темата на заседанието е "Стратегическите приоритети на Република България в контекста на Споразумението за партньорство с Европейската комисия за периода 2014–2020 г." На отчетната си пресконференция в началото на тази седмица президентът обяви, че възнамерява да свика КСНС през февруари заради усвояването на евросредствата

Министър-председателят...

Държавата купува "Химко" до месец

До края на февруари държавата ще придобие "Химко Враца". Това съобщи по време на кръгла маса на тема "Реиндустриализация на българската икономика" министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев.

Toyota е №1 по продажби и през 2013 г.

Японският гигант очаква да премине границата от 10 млн. автомобила

    


Аштън ще се срещне с Янукович и лидерите на опозицията

/КРОСС/ Върховният представител на ЕС по въпросите на външната политика и сигурността Катрин Аштън обяви, че възнамерява да се срещне с украинския президент Виктор Янукович и представители на местната опозиция, съобщава „Ройтерс"."Ще отида в Киев следващата седмица, за да се срещне с президента Янукович и опозиционните лидери", каза тя. По думите на Аштън, че е необходимо "да се избегне по-нататъшно влошаване на ситуацията и да се проправи път за диалог".На 23 януари в Киев ще пристигне и комисарят по европейски комисар по разширяване и европейска политика за съседство и бивш министър по европейските въпроси на Чехия.

Тръгва първият български кораб по линията Варна – Кавказ

Първият български кораб по линията Варна-Кавказ завърши успешно своето тестово плаване извън акваторията на Пристанище Варна, съобщиха от пресцентъра на Министерство на транспорта. Целта на изпитанието е определянето на изправността и маневрените възможности на плавателния съд.

Венцислав Върбанов е новият шеф на асоциацията на земеделските производители

Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) преди месеци се раздели със своя председател Христо Цветанов, който съвместно с бившия зам.-министър на земеделието Светла Боянова започна участие в институт, който ще образова фермерите как да получат парите си от ЕС за новия програмен период.

Новият председател на Асоциацията на земед Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) преди месеци се раздели със своя председател Христо Цветанов, който съвместно с бившия зам.-министър на земеделието Светла Боянова започна участие в институт, който ще образова фермерите как да получат парите си от ЕС за новия програмен период. Новият председател на Асоциацията на земед

Бившият агроминистър Венци Върбанов оглави земеделска асоциация

Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) преди месеци се раздели със своя председател Христо Цветанов, който съвместно с бившия зам.-министър на земеделието Светла Боянова започна участие в институт, който ще образова фермерите как да получат парите си от ЕС за новия програмен период.

Новият председател на Асоциацията на земед Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) преди месеци се раздели със своя председател Христо Цветанов, който съвместно с бившия зам.-министър на земеделието Светла Боянова започна участие в институт, който ще образова фермерите как да получат парите си от ЕС за новия програмен период. Новият председател на Асоциацията на земед

Спецчастите в Киев съблякоха гол един от протестиращите

/КРОСС/ Спецчастите в Киев съблякоха един от протестиращите чисто гол в снега. Случаят с противника на властта е качена в YouTube, но може да бъде видяна само от регистрирани потребители над 18 годишна възраст. Датата на записа е 23 януари. "По този факт е назначена служебна проверка за установяване на обстоятелствата на случилото се. Ако се потвърди причастността на сътрудници на киевската полиция към обнародваните факти, правоохранителите ще понесат наказание съгласно законодателството", се казва в съобщение на пресцентъра, цитирано от "Интерфакс-Украина".    

Къде се позиционира България сред бизнес дестинациите в света?

Въпреки че не отбелязва значителен напредък, страната ни отново е сред най-атрактивните за инвеститорите в региона

    


Янукович иска Изтокът и Западът да спрат борбата за Украйна


Президентът Виктор Янукович призова Изтока и Запада да спрат битката за Украйна и заяви, че докато е държавен глава тя ще остане единна и неделима.

"Историческата съдба на Украйна е сложна от самото начало, още от времената на Киевската държава. Така е, защото земята ни лежи на кръстопът, на границата между Изтока и Запада. Влиянието на две такива различни цивилизации не може да не се отрази на менталността на различни части от нашия единен, повтарям, единен народ. Затова през цялата...

Закопчаха апашите, вдъхновили Скорсезе за филма „Goodfellas"

/КРОСС/ Близо 30 години след престъплението, в САЩ задържаха петима мъже, заподозрени в кражбата, описана във филма на Мартин Скорсезе „Goodfellas", съобщи АП. Обирът на терминала на „Луфтханза" на летището „Джон Кенеди" в Ню Йорк на 11 декември 1978 година се смята за един от най-големите в историята на САЩ. Тогава апашите успяха да задигнат около 5 милиона щатски долара в брой и ценности на стойност около 1 милиона долара. И петимата заподозрени са в ареста и очакват да се изправят в четвъртък пред федерален съд в Бруклин.

McDonald’s отчете спад в продажбите

Нови продукти забавят обслужването

Немските войници без порно татуировки

Германските военни - мъже и жени, трябва да се въздържат да си правят пиърсинги на носа, да носят косата си на гребен и да си правят татуировки с порнографски елементи, се казва в нов правилник на Бундесвера, предава АФП.
Разпоредбите, които влизат в сила на 1 февруари, целят да приспособят армията към новите тенденции като татуировки, пиърсинг Германските военни - мъже и жени, трябва да се въздържат да си правят пиърсинги на носа, да носят косата си на гребен и да си правят татуировки с порнографски елементи, се казва в нов правилник на Бундесвера, предава АФП. Разпоредбите, които влизат в сила на 1 февруари, целят да приспособят армията към новите тенденции като татуировки, пиърсинг

Договориха примирие в Южен Судан

Правителството на Южен Судан и южносуданските бунтовници подписаха споразумение за прекратяване на огъня, за да сложат край на конфликта помежду им, продължил 5 седмици, предадоха световните агенции, ...

Австралия спря река от пари за “Хизбула”

Австралийските власти разбиха гигантска международна схема за пране на пари, от която се облагодетелствали престъпни и терористични организации, включително “Хизбула”. Конфискувани са наркотици и авоари на обща стойност 512 милиона щатски долара, включително $ 22,8 милиона в брой, предаде Франс прес.
Австралийските власти разбиха гигантска международна схема за пране на пари, от която се облагодетелствали престъпни и терористични организации, включително “Хизбула”. Конфискувани са наркотици и авоари на обща стойност 512 милиона щатски долара, включително $ 22,8 милиона в брой, предаде Франс прес.

Миков към Мъркич: Пътят към ЕС е трънлив, но си струва

Поздравления за успеха в Брюксел, имахте много изпитания и трудности, но успяхте. Радвам се, че подкрепата на Сърбия за членство в ЕС беше наша национална позиция и ще продължим с нея, за да бъдем заедно в ЕС.

Да се върнат ограниченията за българи до 2018 г.

Това искат бунтари в партията на Камерън

    


Европейската комисия смята, че България трябва по-внимателно да раздава паспорти

Практиката на България да дава паспорти на чужди граждани, предимно на македонци, попадна в полезрението на Европейската комисия. Комисарката по правосъдие и вътрешен ред Вивиан Рединг коментира казуса в контекста на намерението на Малта да предоставя гражданство на всеки, който инвестира в икономиката на страната поне 650 000 евро.

Валери потрошила мебели за €3 млн. в Елисейския дворец

Валери Трирвильор е разбила мебели в Елисейския дворец на стойност 3 милиона евро. Това пише в сп. Closer в поредна порция разрития около любовната афера на френския президент Франсоа Оланд.

Пияни бежанци се млатят във "Военна рампа"

София /КРОСС/ Осем души от лагера за бежанци край столичния кв. "Военна рампа" са били задържани във Второ РПУ след скандал в сряда вечерта. Групата играела футбол, откъдето тръгнала разпрата. Влияние оказал и алкохолът, който бежанците внесли в общежитието.Скандалът прераснал в бой. Един от бежанците счупил стъкло и порязал ръката си. От управата на лагера отрекоха да е имало бой с ножове или други оръжия. Сигналът за сбиването е подаден от охраната на общежитието в 21,30 ч. Комендантът на лагера Петър Джуренов каза, че по принцип такива инциденти няма и бежанците са кротки. В общежитието живеят 842 души, лагерът е пренаселен. Бежанците са изнервени, защото трети месец чакат да получат статут.Междувременно 27-годишен сириец стана жертва на българо-иракска банда на пътя между Варна и Албена. Трима го нападнали и пребили и задигнали два джиесема, пари и картата на бежанеца. Арестувани са четирима заподозрени, съобщи "24 часа". Снимка: Булфото, всички права запазени

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване