ГЕРБ осъди действията на властта в Украйна

Партията на Борисов подкрепи протестиращите там

    


50 бунтовници убити при въздушни удари в Ирак

/КРОСС/Около 50 бунтовници са били убити при въздушни удари в размирната иракска провинция Анбар, предаде АФП. Става въпрос за ислямисти от „Ислямска държава Ирак и Левант", които контролират по-голямата част от Анбар и призовават сунитите да ги подкрепят срещу шиитите. Сред загиналите са и чужди граждани от арабски държави. По-рано премиерът Нури ал Малики призова местното население на борба срещу ислямистите, които воюяват срещу властите и подкрепящите ги племена. В изказването си Малики определя бунтовниците като "зло, на което е време да е сложи край". Припомняме, миналата седмица управляващите проведоха мащабна акция в Рамади и наложиха полицейски час. Вашингтон обяви, че ще предостави ракети и разузнавателни безпилотни самолети в опит да помогне на Ирак в борбата срещу ислямистите, подкрепяни от „Ал Кайда".  

Домашен нуга сладолед

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Рекорден брой на заразени от СПИН в Албания

През изминалата година в Албания е регистриран рекорден брой на заразени с вируса на СПИН. Това се казва в официален доклад на Института за обществено здравеопазване в Тирана.

Земетресение от 4,7 край Калифорния

Епицентърът е бил на 2,5 км под морското равнище

15 души са ранени в катастрофи през денонощието

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 12 тежки пътнотранспортни произшествия с 15 ранени, съобщиха от СБА.

Медведев: Не бързайте да наричате Асад престъпник

Руският премиер заяви, че всеки се ползва от презумпцията за невинност, а за гражданската война в Сирия са отговорни всички участващи страни

23 януари в историята

/КРОСС/ 393 г. - Римският император Теодосий I провъзгласява 9-годишния си син Хонорий за съимператор. 1482 г. - Излиза първо печатно издание на свещената еврейска книга Тора (Петокнижието)1556 г. - При най-смъртоносното земетресение в историята, в провинция Шенси, Китай, загиват 820 000 души.1558 г. - Руските войски нападат Ливония, което е начало на Ливонската война, целяща контрол на Русия над днешната територия на Естония и Латвия.1579 г. - Подписана Утрехтската уния, поставила основите на новата държава Нидерландия.1849 г. - Елизабет Блекуел се дипломира в Медицинския колеж в Дженива и става първата американка - лекар.1899 г. - Емилио Аквиналдо става първи президент на Филипините.1904 г. - Приет е Закон за университета, който преобразува Висшето училище в София в Български университет Братя Евлоги и Христо Георгиеви от Карлово (дн. Софийски университет "Св. Климент Охридски").1928 г. - Професор Михаил Арнаудов издига кандидатурата на драматурга Иван Грозев за Нобелова награда за литература през 1929 г.1943 г. - Втората световна война: Британски войски успяват да завладеят Триполи от Нацистка Германия.1950 г. - Ерусалим е провъзгласен за столица на новосъздадената държава Израел.1953 г. - Екзекутиран е Йосиф Тончев, католически свещеник, осъден за противонародна дейност от комунистическия режим в България.1978 г. - Швеция става първата държава в света, която забранява аерозолните опаковки, като мярка за съхранение на озоновия слой.1997 г

Ако има кворум, депутатите ще гласуват Изборния кодекс

/КРОСС/ Очаква се днес депутатите да гласуват на първо четене проекта за нов Изборен кодекс, внесен от Мая Манолова и група народни представители от Коалиция за България. Народните представители ще гласуват на първо четене и Законопроекта за изменение и допълнение на Изборния кодекс, внесен от Андон Андонов и група народни представители от ГЕРБ. Дебатите по двата текста се проведоха вчера, но гласуването беше отложено за днес, поради липса на кворум. Програмата на Народното събрание предвижда още: Второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за електронните съобщения; Първо гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за пътищата; Първо гласуване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за автомобилните превози; Второ гласуване на Законопроект за изменение на Закона за гражданското въздухоплаване; Второ гласуване на Законопроект за ограничаване изменението на климата; Второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Наказателно-процесуалния кодекс и др.  

Безредиците в Киев продължават, искат оставка на правителството още днес (на живо)

Продължават сблъсъци между полиция и протестиращи в Украйна, след като вечера бе съобщено за петима убити и над 300 ранени от началот на гражданското недоволство.

Десетки хиляди антиправителствени демонстранти отново се събраха снощи в центъра на Киев. И в този момент безредиците там продължават. Украйна продължава да е на ръба на ... Продължават сблъсъци между полиция и протестиращи в Украйна, след като вечера бе съобщено за петима убити и над 300 ранени от началот на гражданското недоволство. Десетки хиляди антиправителствени демонстранти отново се събраха снощи в центъра на Киев. И в този момент безредиците там продължават. Украйна продължава да е на ръба на ...

Дрогирани и болни от ХИВ правят секс за 2 лв.

Болни от ХИВ, пристрастени към хероина, проституират срещу дребни суми от 2 до 5 лева.

"САПАРД" влиза отново в съда

/КРОСС/ Делото за източване на 7 и половина милиона евро по програма САПАРД влиза отново в съда. Днес казусът, по който обвиняеми са бизнесмените Людмил Стойков, Марио Николов и още 5 души, ще се гледа от състав на специализирания наказателен съд. На първа инстанция Марио Николов получи 12 години затвор, а съпругата му - 5 години. През лятото на 2012 година всичките 7 присъди бяха отменени, а делото беше върнато в досъдебна фаза, заради процесуални нарушения при изготвяне на обвинителния акт. Провали се и делото за пране на пари срещу Людмил Стойков. Той беше обвинен за създаване на престъпна група, отклонила почти 13 млн. лева по програма "Сапард". На първа инстанция Стойков беше оправдан.

Затворът в Коридалос осъмна с нова директорка

Пренаселените килии и недостатъчният брой надзиратели били причината затворът да се превърне в институция, управлявана от затворените членове на “Конспирацията на огнените ядра”

прочети повече

Изборният кодекс на Манолова мина на първо четене в НС

"Сложихме точка на кодекса "Фидосова", радва се червеното острие

    


Св. свщмчк Климент, еп. Анкирски. Св. мчк Агатангел. Св. Павлин, еп. Нолански

/КРОСС/ 250 години след Рождеството на нашия Господ Иисус Христос, през царуването на Валериан, престолният град на Галатия - Анкира, отгледал принадлежащия към честен род свети мъченик Климент като плодовита млада лоза, обилно отрупана с гроздовете на много духовни дарования. Но родителите му не били единоверни: баща му бил езичник, служещ на идолското нечестие, а майка му - християнка, произхождаща от родители християни и възпитана в християнско благочестие и добри навици. Името й било Евфросиния. Тя била омъжена по принуда и не по свое желание встъпила в съюз с неверен мъж, тъй като родителите й се надявали да се изпълнят словата на светия Апостол: „неповярвал мъж бива осветен чрез вярващата жена". Но не се случило така, както те се надявали, защото мъжът си оставал в дълбочината на нечестието и обхванат от тъмнината на идолослужението. Той не само не искал да се обърне към светлината Христова, но и всячески се опитвал да увлече и съпругата си Евфросиния към своето нечестие. Тя също се стараела да го настави в пътя на истината, като ден и нощ го убеждавала и му показвала със своя пример спасителния път на живота, но не успяла да постигне нищо, тъй като сърцето му било закоравяло. Тя се молела на Христа да им изпрати милост, та, съединени с телесен съюз, да се съединят и духом в светата вяра; ако пък това е невъзможно, тогава да се разделят и телесно, тъй като при тях няма единодушие във вярата

Пътна обстановка в страната - 23 януари

Състояние на автомагистралите: АМ „Тракия”: Област Пазарджик: Във връзка с извършване на ремонтно-възстановителни работи на виадукт при км 67+027 на два етапа е въведена временна организация на движението. При извършване на първи етап от дейностите /ремонтни работи на ляво пътно платно/ в посока от Бургас към София, движението на тежкотоварните автомобили над 12 тона, включително с ремаркета и полуремаркета, се пренасочва по следния маршрут: гр.

Андрей Слабаков щял да купува подводница

Андрей Слабаков е твърдо решен да купи последната българска подводница - “Надежда”, пише жълт вестник. Той възнамерявал да я превърне в музеен експонат или да я използва за снимачна площадка на някой свой бъдещ филм. Намеренията си режисьорът разкрил само в тесен приятелски кръг, но въпреки това информацията достигнала до фирмата, която в края на м Андрей Слабаков е твърдо решен да купи последната българска подводница - “Надежда”, пише жълт вестник. Той възнамерявал да я превърне в музеен експонат или да я използва за снимачна площадка на някой свой бъдещ филм. Намеренията си режисьорът разкрил само в тесен приятелски кръг, но въпреки това информацията достигнала до фирмата, която в края на м

Ангел Кунчев: В началото на грипна вълна сме

У нас средно между 250 и 750 хил. души се разболяват от грип в зависимост от интензитета на епидемията

Ангел Кунчев: В началото грипна вълна сме

У нас средно между 250 и 750 хил. души се разболяват от грип в зависимост от интензитета на епидемията

Президентите да помогнат за диалога

Президентите на България в новата  история се събраха, за да обсъдят политическата ситуация в държавата, и това вече е окуражаващо. (Виж 4-а стр.)
Те са били единодушни, че на страната е необходим диалог между политиците и институциите, за да се преодолеят противопоставянето и напрежението не само между партиите, но и между хората. Констатацията и Президентите на България в новата история се събраха, за да обсъдят политическата ситуация в държавата, и това вече е окуражаващо. (Виж 4-а стр.) Те са били единодушни, че на страната е необходим диалог между политиците и институциите, за да се преодолеят противопоставянето и напрежението не само между партиите, но и между хората. Констатацията и

Разпитват в съда два рода от Грозден заради меле с брадви и мотики

Две фамилии от сунгурларското село Грозден година и половина не си говорят заради масов бой със секири, лопати и мотики, който завърши с осакатяване на млад мъж, баща на две деца.

Втори ден в Бургаския окръжен съд разпитват свидетели на фаталния удар със секира, който разцепил главата на Али Карък и едва не го убил. Две фамилии от сунгурларското село Грозден година и половина не си говорят заради масов бой със секири, лопати и мотики, който завърши с осакатяване на млад мъж, баща на две деца. Втори ден в Бургаския окръжен съд разпитват свидетели на фаталния удар със секира, който разцепил главата на Али Карък и едва не го убил.

Депутатите приеха на първо четене Изборния кодекс

Законопроектът на Коалиция за България беше подкрепен от 110 народни представители

    


Предстоящи събития за днес, 23 януари

/КРОСС/ София.  Държавният глава Росен Плевнелиев ще се срещне министъра на външните работи на Република Сърбия Иван Мъркич, който е на посещение в България. София.В сградата на Националния исторически музей в столицата, президентът Росен Плевнелиев ще даде традиционния прием за ръководителите на дипломатически мисии, акредитирани в Република България.София.От 09:00 часа започва редовното заседание на Народното събрание. София.От 09.30 часа ще се проведе заседание на ВСС.София.От 09.30 часа в Хотел „Шератон София - Балкан", площад „Света Неделя" 20, министър Драгомир Стойнев ще открие кръгла маса „Реиндустриализация чрез конкурентоспособност".София.От 10:00 часа ще се проведе заседание на Столичния общински съвет. София.От 10:0 часа Софийски градски съд - 29 състав ще заседава по дело НОХД №4708/2013 - срещу Илко Радев (чл. 119 вр. чл. 115 от НК, убийство извършено при превишаване пределите на неизбежна отбрана ).София.От 11:00 часа в сградата на ЦППКОП - пл. "Света Неделя" 6, ръководството на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност (ЦППКОП) ще даде пресконференция. На пресконференцията ще присъстват Бойко Великов, директор на ЦППКОП, Елеонора Николова, заместник-директор, ръководители от специализираната администрация в Центъра

Вестниците пишат...

/КРОСС/ Водещи заглавия в печата в. Труд - Без трус в София след евродокладав. 24 часа - Убити в Киевв. Стандарт - Грипът поваля 2 милионав. Новинар - Грипът дойде в столицатав. Дума - ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ: Битовата престъпност става приоритет на МВРв. Сега - Брюксел схвана, че гледа цирк в Българияв. Телеграф - Баш майстори ни обиратв. Монитор - Падат звездите от ресторантитев. Земя - Пак цирк в Парламентав. Всеки ден - Лияна в тайна връзка с Павел Черневв. България днес - Мая Манолова се омъжвав. Капитал - Докладът на ЕК за България: Корупция, непрозрачност и липса на реформи владеят съдебната системав. Преса - Депутати самодейци ще ни скарат с Китайв. Гелерия - Кулезич в шпионски скандал Водещи заглавия на вътрешните страници Брюксел: Без доклади нямаше да го има и този напредък - в. Труд - стр. 2, 3, 4Съветът на президентите зове за обединение - в. Труд - стр. 4ВОЛЕН САМ СИ ДАДЕ ИМУНИТЕТА - в. Телеграф - стр. 2СНЯГ НИ ЗАТРУПВА ПРЕЗ УИКЕНДА - в. Телеграф - стр. 6ЕК Марк Грей: Вярваме в България - в. Репортер - стр. 1, 3„Атака" хвърлят имунитети без никой да ги иска - в. Репортер - стр. 1, 2Прокуратурата протестира за делото „Костинброд" - в. Репортер - стр. 3Отложиха гласуването на Изборния кодекс - в. Репортер - стр. 3Заместниците на Цветанов на прокурор - в. Репортер - стр. 4Проверяват тефтерчето на Кирил Рашков - в. Репортер - стр. 5700 тръшна грипът за ден в София - в. Репортер - стр. 6Българите без охрана в Сочи - в. Репортер - стр

Борислав Сандов: Йордан Цонев има имоти на морето и играе "за" застрояването

„Опитват се да застроят цялата южна част на Черноморието - от Царево до Резово", каза в „Здравей, България" Борислав Сандов от партия „Зелените" по повод...

Ваньо Танов: Не съм виждал тефтерчето, но такова има

Аз не съм виждал тефтерчето, призна бившият шеф на Агенция „Митници" Ваньо Танов, но потвърди, че такова има. Пред Нова телевизия той разказа как и кога е научил за скандалните записки ...

Златото на Халкидики

На гръцкия полуостров Халкидики има златно находище, покрай което биха могли да се открият хиляди нови работни места. Мините обаче ще съсипят околната среда, убедени са природозащитниците. 5000 нов...

Вигенин не се депресирал от евродоклада

„Очакванията не бяха високи, нямаше как да е положителен

    


Къде ще бъдат днес камерите на столичния КАТ


 Всеки ден столичният КАТ сменя местоположението на камерите, които следят за нарушения на Закона за движение по пътищата. Списъкът за план-графика за разположението на устройствата се публикува на страницата на отдел "Пътна полиция" към СДВР. За удобство на читателите си "Дневник" публикува местата, където днес ще бъдат камерите.
 
Мобилни камери:
бул."България" връзка с Околовръстен път
 
бул."Д. Николаев"
 
бул. "Ботевградско шосе"- бензиностанция "Еко"...

Рождениците днес

/КРОСС/ Дарин Димитров, депутат в 42-рото НС от ПГ на ГЕРБ, 52з. Денис Ризов, музикант, бизнесмен, басист на група „Ахат", продуцент, телевизионен водещ, 50 г. Йордан Ефтимов, поет, литературен критик, става на 43 г. Константин  Атанасов, композитор, музикант, бивш член на „Щурците" (1969-1971), 65 г. Наим Сюлейманоглу, трикратен олимпийски шампион по вдигане на тежести, 47 г. Ферихан Ахмедова, депутатка в 42-рото НС от ПГ на ДПС. Хубен Чернелов, художник, живее и работи в Ню Йорк, 44 г. Адела Пеева, режисьор Хубен Черкелов, художник    

Телевизионно утро

/КРОСС/ БНТ, „Денят Започва" Тема: Как започва денят в столичния зоопарк? Тема: Ния Туджарова отблизо - за новата героиня от сериала „Под прикритие". Гост: актрисата Йоана Темелкова. Тема: Сблъсъци и жертви в Киев - докъде ще стигне протестът. Тема: Справя ли се България с бежанската вълна - оценката на евродепутатите. Тема: Критиките и препоръките от доклада на Европейската комисия. Гост: министър Зинаида Златанова. Тема: Теди Кацарова в подкрепа на болните от хепатит. Тема: Дни преди Олимпиадата в Сочи - какви са очакванията на най-добрият български ски бегач Веселин Цинзов? Гост: Веселин Цинзов.   БТВ, „Тази сутрин" Тема: Ще паднат ли сметките за телефон? Нов начин за изчисляване на времето за разговор. Тема: Поправки в Наказателния кодекс може да превърнат в престъпник всеки втори българин! Тема: На живо: сексскандал в училище! Преподавател и директорка уволнени след оплакване на децата! Тема: Грипната епидемия превзе и София. Ще има ли неочаквана ваканция за учениците? Тема: Докладът на европейската комисия: шамар за политиците или само дърпане на уши? Гости: Депутатите Илияна Йотова, БСП и Емил Радев, ГЕРБ Тема: Скандалите в БСП и войната на флашките. Гост: Румен Петков. Тема: След 9: Супергрупа „Фондацията" за големия си концерт в НДК.   Нова ТВ, „Здравей, България" Тема: Второ четене на тефтерчето с рушветите

Не било доказано, че Умаров е труп

Смятам, че докато не бъдат представени доказателства за смъртта на един или друг терорист (не искам да споменавам никакви имена), спецслужбите трябва да го смятат за жив”, коментира руският премиер Дмитрий Медведев.

AT&T продаде офиса си в Калифорния

Компанията ще наеме около половината от площите в комплекса

    


Прочулата се около Страхил Ангелов делегация в Сирия ще обяви резултатите от визитата си


Делегация от представители на различни граждански организации, политически партии и бизнеса, в която се оказа и депутатът от БСП Страхил Ангелов ще даде днес пресконференция за резултатите от визитата им в Сирия от 17 до 21 януари.

Според съобщението целта била да се запознаят на място с положението там и да направят първи стъпки за възстановяване на традиционното приятелство и сътрудничество между двете страни.

На пресконференцията ще бъдат споделени впечатления от...

23 януари в историята

393 г. — Римският император Теодосий I провъзгласява 9-годишния си син Хонорий за съимператор. 1482 г. — Излиза първо печатно издание на свещената еврейска книга Тора (Петокнижието) 1556 г. — При най-смъртоносното земетресение в историята, в провинция Шенси, Китай, загиват 820 000 души.

Разкъсана облачност, слаб дъжд в Родопите

Облачността над страната ще бъде разкъсана, над Южна и Североизточна България предимно значителна. Главно в Рило-Родопската област ще превали слаб дъжд. Северозападният вятър в Дунавската равнина до вечерта ще се ориентира от североизток и с него ще прониква студен въздух. Максимални температури - между 7° и 12°, по-ниски в североизточните ... Облачността над страната ще бъде разкъсана, над Южна и Североизточна България предимно значителна. Главно в Рило-Родопската област ще превали слаб дъжд. Северозападният вятър в Дунавската равнина до вечерта ще се ориентира от североизток и с него ще прониква студен въздух. Максимални температури - между 7° и 12°, по-ниски в североизточните ...

Днес да почерпят

Дарин Димитров, депутат в 42-рото НС от ПГ на ГЕРБ, 52 г. 

Денис Ризов, музикант, бизнесмен, басист на група "Ахат", продуцент, телевизионен водещ, 50 г. 

Йордан Ефтимов, поет, литературен критик, става на 43 г. 

Константин Атанасов, композитор, музикант, бивш член на "Щурците" (1969-1971), 65 г.

Наим Сюлейманоглу, трикратен олимпийски Дарин Димитров, депутат в 42-рото НС от ПГ на ГЕРБ, 52 г. Денис Ризов, музикант, бизнесмен, басист на група "Ахат", продуцент, телевизионен водещ, 50 г. Йордан Ефтимов, поет, литературен критик, става на 43 г. Константин Атанасов, композитор, музикант, бивш член на "Щурците" (1969-1971), 65 г. Наим Сюлейманоглу, трикратен олимпийски

Видео: Новините в 100 секунди

Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.

Ето акцентите днес:

Разкъсана облачност – до 12 градуса

Облачността над страната ще бъде разкъсана, над Южна и Североизточна България предимно значителна. Главно в Рило-Родопската област ще превали слаб дъжд. Северозападният вятър в Дунавската равнина до вечерта ще се ориентира от североизток и с него ще прониква студен въздух. Максимални температури - между 7° и 12°, по-ниски в североизточните ... Облачността над страната ще бъде разкъсана, над Южна и Североизточна България предимно значителна. Главно в Рило-Родопската област ще превали слаб дъжд. Северозападният вятър в Дунавската равнина до вечерта ще се ориентира от североизток и с него ще прониква студен въздух. Максимални температури - между 7° и 12°, по-ниски в североизточните ...

Преглед на печата от 23 януари


Държавно управление

Капитал Daily

Корупция, непрозрачност и липса на реформи владеят съдебната система
Според Брюксел представители на бизнеса вече губят надежда, че манипулациите в търговете някога ще спрат

Сега

1500 данъчни декларации са сгрешени заради гафа на НАП
Приходната агенция публикува нов образец на служебните бележки за изплатени трудови доходи

София маха напролет незаконните павилиони пред кино "Изток"
3 общински...

Само в "24 часа": "Парма" взе юношеския национал Георг Василев

Юношеският национал Георг Василев осъществи сензационен трансфер. Той отива в бившия тим на Христо Стоичков “Парма”, като първите 6 месеца нападателят на “Локо” (Сф) ще е под наем. През юни италианците могат да го купят, като цената му е 250 000 евро.
18-годишният Георг е син на легендарния играч на столичния “Локо” Иван Василев-Бозата.
Интересно Юношеският национал Георг Василев осъществи сензационен трансфер. Той отива в бившия тим на Христо Стоичков “Парма”, като първите 6 месеца нападателят на “Локо” (Сф) ще е под наем. През юни италианците могат да го купят, като цената му е 250 000 евро. 18-годишният Георг е син на легендарния играч на столичния “Локо” Иван Василев-Бозата. Интересно

15 млн. лв. взели фирми за снeгопочистване, въпреки че не вали

Сняг почти няма, но на пътни фирми по почистването му вече са преведени 15 милиона лева за поддържането на машините и хората в „режим на готовност". Колосалната сума е платена за месеците ноември и декември.

Поредна нощ на напрежение в Киев

Протестиращите продължават с издигането на барикади и ири минус 10 градуса; премиер Азаров заяви, че полицията е получила нареждане да използва възможно най-малко сила

Да спрем с обвиненията, не сме на състезание по красота!

Златанова очерта първите стъпки на кабинета след евродоклада

    


Убиха възрастна жена в Гоце Делчев, а 23-годишен бе намушкан в Белица

78-годишна жена бе открита снощи мъртва и окървавена в дома си в Гоце Делчев, а 23-годишен мъж е в болница с прободна рана в корема след инцидент в село край град Белица, съобщи БГНЕС. Към 19 часа ...

Златанова: Политиците не са в състезание по красота

Незабавно започваме да правим план за действие. Крайно време е политиците да сложат край на това обвинение кой е по-лош. Това не е състезание по красота, заяви пред БНТ вицепремиерът и министър на ...

Заради епидемията - операциите спират, училищата не затварят

От днес и в София е обявена грипна епидемия. От Столичната регионална здравна инспекция констатират увеличаване на броя на болните от остри респираторни заболявания. Според данни от 19 януари те са 1...

Русия няма да се намесва в протестите в Украйна

Русия няма да се намесва в бушуващите антиправителствени протести в Украйна, заяви Дмитрий Песков, говорител на президента Владимир Путин. "Ние смятаме, че нямаме никакво право да се намесваме...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване