Жилищата изместват офисите в Дубай

Из цял Дубай строителни фирми рестартират проекти, замразени след имотния срив в емирството през 2008 г.

    


Отмениха грипната епидемия в София

/КРОСС/ Грипната епидемия в София се отменя, съобщиха от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) - София. Като причина за решението от РЗИ посочват, че от 27 януари се наблюдава изразена тенденция на снижаване на заболеваемостта. В следващите дни се очаква тя да достигне обичайните стойности за сезона. На 21 януари в Софийска област беше обявена грипна епидемия. В София-град обаче не бяха затворени масово училища заради епидемията - само четири учебни заведения спряха учебния процес - 52 ОУ "Цанко Церковски", район Витоша", 5 ОУ „Иван Вазов", район „Витоша", 46 ОУ „Константин Фотинов", район „Възраждане", 176 ОУ „Св. св. Кирил и Методий", район "Нови Искър".    

Масов наплив на българи и румънци отчитат в Белгия

Масов наплив на работници от бившите комунистически страни от Източна Европа, включително от България и Румъния. Това става ясно от доклад за имиграцията в Белгия за 2013 г. Броят на румънците от 2003 г. насам е скочил от 4069 на 51 хил.

Одобриха схемите за националните доплащания на площ

Правителството одобри схемите за национални доплащания на площ за 2013 г., съобщават от правителствената пресслужба. В размер до 32 млн. лв. е...

Боклукът на Велико Търново накара "Титан" да се завърне във футбола

Бившите собственици на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов имат намерението да се завърнат във футбола, като поемат великотърновския „Етър", който в момента е във "В" група, съобщи „Янтра днес". Намерението на "Титаните" да подадат ръка на "виолетовите" обяви Венцислав Живков, който е управител на великотърновския клон на "Титан". Бившият изпълнителе Бившите собственици на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов имат намерението да се завърнат във футбола, като поемат великотърновския „Етър", който в момента е във "В" група, съобщи „Янтра днес". Намерението на "Титаните" да подадат ръка на "виолетовите" обяви Венцислав Живков, който е управител на великотърновския клон на "Титан". Бившият изпълнителе

ЕАЗИПА: Музикаутор и Профон представляват едва 10% от българските музиканти

/КРОСС/ Отвореното писмо на група български музиканти, членове на Музикаутор и Профон, е опит за заблуда и откровена манипулация на народните представители с цел да гласуват ЗИД на ЗАПСП, в който има специален текст за закриване на ЕАЗИПА като организация за колективно управление на права и утвърждаване на монопола им, в нарушение на водещия принцип за немонополизиране на авторскоправния сектор и утвърдените европейски и световни практики, пише в отговора на Европейската агенция за защита на изпълнителските, продуцентските и авторските права ЕАЗИПА. В сдруженията Музикаутор и Профон членуват общо около 2700 музиканти, (по данни от сайтовете на орган 13 г.), членовете на ЕАЗИПА са повече, отколкото в Музикаутор и Профон, взети заедно, но музикантите в България - носители на авторски и сродни права, нечленуващи в нито една от трите организации са над 25 хиляди души. Недопустимо е представители на Музикаутор и Профон да декларират становища от името на всички останали български музиканти, които не членуват в нито една организация, както и за музикантите-членове на ЕАЗИПА, за които тя писмено е забранила и на двете организации да събират и разпределят плащания, отбелязват от агенцията и допълват: „Лъжа е, че Музикаутор и Профон управляват 95% от българския и световен музикален репертоар, след като обхващат едва около 10% от българските музиканти, а що се отнася до чуждестранните - нямат валидно сключени договори

Имигрантско бебе, родено в Ковачевци, не съществува за държавата

Бебе, родено във Временния център за настаняване на имигранти в Ковачевци, не съществува по документи. Това съобщиха от пресцентъра на областната админстрация.   Според законовата процедура в специални карти на възрастните хора, които влизат в България, за да търсят убежище, са вписани децата, с които те са преминали границата.   Пеленачето обаче е родено в България и не е вписано в тази карта. От друга страна законът не позволява то да бъде регистрирано с ЕГН, докато майка му не получи статут на бежанец, обясни заместник-областният управител Галина Никодимова.   Документалните и процедурни неуредици, свързани с регистрацията на чуждите граждани у нас, създават проблеми, каза Никодимова. По думите й наскоро станало ясно, че представители на Хелзинкския комитет и на Върховния комисарят по бежанците са договорили с Агенцията по бежанците у нас чуждите граждани, които вече са получили статут на бежанци, да могат да остават в лагерите за временно настаняване, какъвто е и този в Ковачевци, 6 месеца след това.   Досега процедурата предвиждаше в 14- дневен срок те да напуснат центъра и да търсят външен адрес, или настаняване в интеграционен център. От областната администрация са поискали обяснение от Агенцията по бежанците.

Баба загина в пожар в Бозвелийско

78-годишна жена загина от обгазяване от собствената ù печка на дърва. Изгоря и част от къщата

Колекционери и нумизмати също възразиха срещу проекта за нов наказателен кодекс


Въведените в проекта за нов наказателен кодекс наказания при недеклариране на културна ценност вбесиха съюзите на колекционерите, нумизматите и антикварите.

Подготвеният от правителството проект за нов наказателен кодекс предвижда хората, които притежават нерегистрирана културна ценност, да бъдат наказвани със затвор до 4 години и глоба от 2 хил. лв. до 10 хил. лв. Ако притежават пък повече от три подобни предмета, затворът е до шест години, тежка глоба и конфискация.
...

Бебе на бежанци, родено в лагера в Ковачевци, не съществува по документи


Бебе, родено след настаняването на майката в бежанския лагер в Ковачевци, не съществува по документи, съобщи БТА.

Според законовата процедура, децата на възрастните хора, които влизат в България, за да търсят убежище, се вписват в специални карти. Тъй като бебето е родено в България, то не е вписано в тази карта. От друга страна законът не позволява то да бъде регистрирано с ЕГН, докато майка му не получи статут на бежанец.

Документалните и процедурни неуредици, свързани с...

Тони Бракстън обяви банкрут и си купи имение за 3 милиона долара

/КРОСС/ Тони Бракстън си купи имение за 3 милиона долара само дни след като обяви тотален банкрут.  Бракстън стана стана собственик на най-малката къща в ексклузивния комплекс на Калабасас The Oaks, която разполага само 4 спални и 5 бани. Новият й дом се намира близо до имението на Джъстин Бийбър. Според американските таблоиди парите Бракстън изарала с нейното риалити „Braxton Family Values", чийто трети сезон се върти в момента.    

Деп пръсна $100 000 за годежен пръстен на Амбърд Хърд

Дамата решавала кога двамата да се появят на публично място

    


Арестуваха деветима българи в Испания

23 души са арестувани в Испания и Франция при разбиването на мрежа за трафик на крадени коли. Десет души са задържани в Испания, като девет от тях са българи. Испанската полиция обяви, че "няколко българи са идентифицирани като вероятни извършители на автомобилните кражби", предаде AFP.

Българинът е жертва на секса

"Тъмни зори" е първата фройдистка книга, родена от български талант. Романът се появява през лятото на 1920 г. и предизвиква обществен земетръс. Той е художествена интерпретация на една теория на Кирил Христов, според която българинът е жертва на секса. Кирил Христов (1875-1944), поет, белетрист, драматург и преводач, е най-конфликтната фигура в

Златанова нахока НПО-тата за главинспектора

Зинаида Златанова се скара на неправителствените и съсловните организации за слабата активност по отношение на избора на главен инспектор към ВСС.

9 българи в мрежа за трафик на крадени коли, задържани са в Испания и Франция

23 души са арестувани в Испания и Франция при разбиването на мрежа за трафик на крадени коли. Десетина от групата са задържани в Испания, като девет от тях са българи. Испанската полиция обяви, че няколко българи са идентифицирани като вероятни извършители на автомобилните кражби, съобщи АФП.
Мрежата е присвоявала луксозни коли най-често от района 23 души са арестувани в Испания и Франция при разбиването на мрежа за трафик на крадени коли. Десетина от групата са задържани в Испания, като девет от тях са българи. Испанската полиция обяви, че няколко българи са идентифицирани като вероятни извършители на автомобилните кражби, съобщи АФП. Мрежата е присвоявала луксозни коли най-често от района

Изплатиха още 33 млн. лв. на животновъдите

Това е третият транш от националните доплащания за

Златанова обвини депутатите за забавения избор на съдебен инспектор

Според нея спънките пред Веселина Тенева били „формализъм"

ГЕРБ предлагат ГДБОП да се върне към МВР

Те предлагат структурата за подслушване и проследяване, която е в ДАНС, да бъде преместена в Агенция "Технически операции" към МС

До 48 см достига снежната покривка в някои райони на Варненска област

До 48 см достига снежната покривка в някои райони на Варненска област. Това съобщи за Радио „Фокус” – Варна Красимира Медникарова от сектор “Метеорология” към филиала на НИМХ във Варна. През вчерашния ден във вътрешността на региона е валяло предимно сняг.

Кампанията срещу рак на маточната шийка „посети” и парламента

Родителски организации протестират срещу рекламата на ваксината

Обявяват на търг книгата с молитви на династията Ротшилд

/КРОСС/ Книга с молитви, която е била притежание на династията еврейски банкери Ротшилд, ще бъде изложена на търг в Ню Йорк. Очаква се нейната цена да бъде между 12 и 18 милиона долара. Книгата се смята за шедьовър от епохата на Ренесанса и един от най-съвършените фламандски ръкописи.  Историята на артефакта е интересна. Годината на създаването му не е известна, но като се има предвид, че съдържа илюстрации на големите фламандски художници Жерар Хоренбо и Симон Бенинг, се предполага, че книгата е създадена около 1505-1510 г. През XVI век, книгата е била притежание на династията Вителсбах, след което е предадена на библиотека в Хайделберг. Напуска библиотеката през 1623 г. и пътя й се губи до 1868 г., когато с нея се сдобива фамилия Ротшилд във Виена. Отнета им е през 1938 г. от нацистите. След края на Втората световна война, Ротшилдови водят дълги дела с австрийското правителство, в опит да си върнат книгата с молитви. Те успяват да си я вземат чак през 1999 г. Впоследствие е изложена на търг в аукционна къща „Christie's" в Лондон, където е продадена за над 13 милиона долара на европейски колекционер. Сега книгата ще бъде изложена на търг отново, като се очаква цената й да бъде дори по-висока.  

Вицепремиерът на Либия оцеля при опит за покушение

/КРОСС/ Министърът на вътрешните работи на Либия Седик Абделкарим оцеля при опит за покушение, съобщава „Ал Арабия". Неидентифицирани лица са открили огън по автомобила, в който е пътувал Абделкарим, който е и вицепремиер на страната. При инцидента министърът не е пострадал. Други подробности не се съобщават.

44-годишен мъж е загинал във фабрика в Кърджали

/КРОСС/ 44-годишен мъж е загинал тази сутрин на работното си място - във фабрика за каучукови изделия, потвърдиха от ОД на МВР Кърджали. От дирекцията обясниха, че сигналът за инцидента е подаден в 9,00 часа. Смъртта е била констатирана от медицински екип, пристигнал в 9,13 часа на мястото на произшествието, каза директорът на Центъра за спешна медицинска помощ д-р Атанас Митков. Оперативна група извършва оглед в фабриката. Вече има образувано досъдебно производство. Очаква се официална информация за случая и от Дирекция "Инспекция по труда" Кърджали.  

Остров "Света Анастасия" отворен за посетители от май

Пътуваме до остров „Св. Анастасия” в Бургас от месец май, съобщиха от пресцентъра на общината.
Двупосочният билет до Остров „Св. Анастасия” в Бургас ще струва 9 лева, 6 лева ще е пътуването за учащи и пенсионери, а деца до 7 години и хора с увреждания ще се возят безплатно. Предвижда се на ден на има по 5 курса. Пътуваме до остров „Св. Анастасия” в Бургас от месец май, съобщиха от пресцентъра на общината. Двупосочният билет до Остров „Св. Анастасия” в Бургас ще струва 9 лева, 6 лева ще е пътуването за учащи и пенсионери, а деца до 7 години и хора с увреждания ще се возят безплатно. Предвижда се на ден на има по 5 курса.

"Титан" се завръщат във футбола заради боклука на Велико Търново

Бившите собственици на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов имат намерението да се завърнат във футбола, като поемат великотърновския „Етър Бившите собственици на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов имат намерението да се завърнат във футбола, като поемат великотърновския „Етър", който в момента е във "В" група, съобщи „Янтра днес". Намерението на "Титаните" да подадат ръка на "виолетовите" обяви Венцислав Живков, който е управител на великотърновския клон на "Титан". Бившият изпълнителе

9 българи са арестувани в Испания и Франция за трафик на крадени коли

23 души са арестувани в Испания и Франция при разбиването на мрежа за трафик на крадени коли. Десетина от групата са задържани в Испания, като девет от тях са българи. Испанската полиция обяви, че няколко българи са идентифицирани като вероятни извършители на автомобилните кражби, съобщи АФП.
Мрежата е присвоявала луксозни коли най-често от района 23 души са арестувани в Испания и Франция при разбиването на мрежа за трафик на крадени коли. Десетина от групата са задържани в Испания, като девет от тях са българи. Испанската полиция обяви, че няколко българи са идентифицирани като вероятни извършители на автомобилните кражби, съобщи АФП. Мрежата е присвоявала луксозни коли най-често от района

Еднодневна дървена ваканция в Шумен

Причината е непрекъснатият снеговалеж

    


Правителството одобри актуализация на Националната програма за младежта 2011 – 2015 г.

Правителството одобри актуализация на Националната програма за младежта 2011 - 2015 г., с която възложи на министъра на младежта и спорта Мариана Георгиева контрола върху изпълнението й, съобщиха от правителствената информационна служба.

Загадъчни, злокобни и изоставени...

Уникални кадри със забравени и от Бога места на планетата

    


Великобритания ще приема бежанци от Сирия

/КРОСС/ Великобритания е най-големият донор на хуманитарна помощ за Сирия след Съединените щати. Досега Лондон е отпуснал 600 милиона паунда, за да облекчи положението на засегнатите от гражданската война в страната.Управляващите консерватори на Дейвид Камерън обаче отказваха да допуснат сирийски бежанци на Острова.Тази позиция беше подложена на силна критика в парламента в Лондон не само от лейбъристката опозиция, но и от представители на всички партии. Днес се очакваше депутатите отново да разискват проблема.Либералдемократите, младшият коалиционен партньор на консерваторите, също оказваха силен натиск върху премиера Дейвид Камерън през последните седмици да не се вслушва в доводите на вътрешния министър Тереза Мей, която иска да затвори колкото се може повече канали за имиграция.Днес вицепремиерът и лидер на либералдемократите Ник Клег оповести, че Великобритания ще отвори вратите си за стотици сирийски бежанци, съобщава БНР.Искаме да помогнем на най-пострадалите - особено на жените, на момичета, на децата. Да помогнем най-вече на тези, които освен, че са изживeли всякакви други травми в този конфликт, са били подложени и на отвратително сексуално насилие, казва Ник Клег.Според източници, цитирани в британските медии, Обединеното кралство вероятно ще приеме около 500 сирийски бежанци

Арестуваха брата на Лео ди Каприо

/КРОСС/ Доведеният брат на актьора Леонардо ди Каприо и жена му се забъркаха в голям скандал. Няколко месеца двойката се криеше от полицията, местейки се от Лос Анджелис в Далас и Тексас.Според публикация в „ЕвроСМИ" братът на холивудската звезда е бил арестуван в Тексас по подозрение за притежание на тежки наркотици и кражби. По-рано в ареста попадна и съпругата му Чарити Мур, който също е обвинен в притежание на забранени препарати, кражба и неизпълнение на родителските си задължения спрямо дъщеря си. 6-гдоишното момиче за известен период от време не е посещавала училище. По време на арестите полицаите не са открили детето. Служителите на реда са се свързали с актьора, за да му зададат няколко въпроса. Пред следователите актьорът обяснил, че в последно време не е контактувал с брат си и племенницата си и не знае къде би могло да се намира момиченцето.

И 5-членен състав на ВАС одобри временната забрана за строителство на Камчийски пясъци

Петчленен състав на Върховния административен съд (ВАС) потвърди решението на тричленния, с което наложената от Министерството на околната среда и водите (МОСВ) забрана за строителство в черноморската местност Камчийски пясъци бе обявена за законна. Решението, публикувано на сайта на съда, е взето на 6 януари. То не подлежи на обжалване, но не решава окончателно казуса с Камчийски пясъци. Проектите за строителство в местността са на три фирми, придобили терените си чрез замени - "Рийс интернешънъл", "Бета форест" и "Мирта инженеринг". Именно те и обжалваха решението на тричленния състав на ВАС. През 2008 г. кабинетът Станишев изключи от горския фонд над 2708 дка в района на Камчия, част от които бяха придобити чрез заменки от "Бета форест" и "Мирта инженеринг" още през 2005 г. На мястото трябваше да се издигне "Иновативен комплекс за смесено жилищно обитаване и обслужващи дейности "Камчия парк". Разрешителните за комплекса бяха издадени на заменени терени и то без задължителната оценка за въздействие върху околната среда (ОВОС), заради което Европейската комисия започна наказателна процедура срещу страната ни. Двете фирми са притежание на австрийска компания "МЕТ Бетайлигунгсфервалтунгс ГмбХ" (дъщерна на “Райфайзен”), която е собственик и на известната сред природозащитниците фирма "Рийс интернешънъл". През 2006 г. по искане на "Рийс", която възнамерява да строи курорт в устието на река Камчия, последна инстанция на Върховния административен съд заличи защитената местност "Камчийски пясъци". Председател на съдебния състав, взел решението за Камчия, е Андрей Икономов, участвал в решенията за застрояване на Национален парк Пирин със ски зона Банско през 2002 г.; в опита за закриване на Природен парк Странджа през 2006 г., както и в отмяната на забраната за строителство на Витоша. Междувременно "Камчийски пясъци" бе обявена за защитена зона от НАТУРА 2000 по отношение на птиците, предстои да бъде обявена и за защитена зона по отношение на местообитанията. За да попречи на застрояването в местността "Камчийски пясъци", екоминистърът в правителството на ГЕРБ Нона Караджова на два пъти издаде заповед за временна забрана докато бъде проведена нова процедура, съобразена с опазването на защитени зони от НАТУРА 2000. С последната си заповед от август 2012 година тя спря изпълнението на одобрени от предишното правителство планове за застрояване, докато бъде направена нова екооценка, която да прецени съвместимостта им с предмета и целите за опазване на защитени зони от НАТУРА 2000. За тези планове е извършена процедура по екологична оценка, но не е извършена задължителната оценка за съвместимост с предмета и с целите за опазване на две защитени зони от НАТУРА 2000 - "Камчия" и "Комплекс Камчия". Двете зони са определени за опазване съответно на природни местообитания и на диви птици, а обявените инвестиционни намерения попадат в техните граници. Заповедта е издадена на основание на Закона за биологичното разнообразие. С решенията си тричленният, а сега и петчленният състав на ВАС фактически признават на законността на издадените от министъра заповеди. Окончателното предотвратяване на застрояването обаче сега ще зависи от новото ръководство на министерството и от това какви условия и режими ще бъдат заложени в предстоящото обявяване на новите зони по "Натура 2000".

"Мис Слънчице" по български

Мис Слънчице" е филм. Много хубав филм всъщност. За мечтата, за куража да се бориш за нея, за куража да си различен. И за другата мечта. Американската.
Тъпото на американската мечта е, че извън Америка, лишена от оная симпатична анимационна наивност, звучи пошло. На място като България, географски в Европа, но интонационно в Ориента - още 
Мис Слънчице" е филм. Много хубав филм всъщност. За мечтата, за куража да се бориш за нея, за куража да си различен. И за другата мечта. Американската. Тъпото на американската мечта е, че извън Америка, лишена от оная симпатична анимационна наивност, звучи пошло. На място като България, географски в Европа, но интонационно в Ориента - още

МС променя три закона, за да намали административната тежест

Министерския съвет (МС) е предложил промени в три закона в областта на културата, които да доведат до намаляване на административни тежести за...

МС променя три закона, за да намали административната тежест

Министерския съвет (МС) е предложил промени в три закона в областта на културата, които да доведат до намаляване на административни тежести за...

Жители на град Земен, с багери и фадроми са в готовност да помагат при усложняване на зимната обстановка в района

Жители на град Земен са в готовност да се включат в снегопочистването на пътищата в общината при необходимост, предаде репортер на ZaPernik.com.

Местни бизнесмени и собственици на багери и фадроми са в готовност да помагат на община Земен при появата на проблеми по отношение на снегопочистването. Преди 1 - 2 години те се включили в овладяване на зимната обстановка по пътищата. Общинската администрация има постоянна връзка с хората. Разходите по почистване, при...

Продължава

Шефът на ДАНС пак да се избира с указ на президента, иска ГЕРБ

Партията готова със законопроект за промени в сектор "Сигурност"

    


Първият софтуерен университет у нас ще отвори врати на 16 февруари


Първият софтуерен университет в България започва да приема първите си студенти. За момента се приемат кандидатури за безплатни подготвителни курсове по основни на програмирането. Те ще се проведат в периода март-април т.г.

Самият Софтуерен университет (СофтУни) ще отвори официално врати на 16 февруари. Той ще бъде базиран в София, но ще предлага и обучение по интернет.

Подготвителните курсове ще завършат с изпит, който ще има и ролята на приемен. Самото обучение на първия...

Големите надежди на общините

С големи надежди и с още по-големи кошници са тръгнали повечето общини към фонда “Региони” на правителството. 
Големи и малки кметства са внесли общо 1050 проекта на стойност 1,94 млрд. лв. Но наличните средства са само 350 млн. лв. 
В същото време всеки от местните управници е на мнение, че неговите обекти са приоритетни и от изключителна С големи надежди и с още по-големи кошници са тръгнали повечето общини към фонда “Региони” на правителството. Големи и малки кметства са внесли общо 1050 проекта на стойност 1,94 млрд. лв. Но наличните средства са само 350 млн. лв. В същото време всеки от местните управници е на мнение, че неговите обекти са приоритетни и от изключителна

Standard & Poor’s с по-ниска оценка за Украйна

Международната рейтингова агенция Standard & Poor’s понижи оценката си за Украйна от В- на ССС+ с отрицателна прогноза заради политическата нестабилност, предадоха световните агенции.
"Политическата нестабилност в Украйна значително е нараснала", обяснява агенцията в комюнике.
Според критериите ѝ Украйна вече попада Международната рейтингова агенция Standard & Poor’s понижи оценката си за Украйна от В- на ССС+ с отрицателна прогноза заради политическата нестабилност, предадоха световните агенции. "Политическата нестабилност в Украйна значително е нараснала", обяснява агенцията в комюнике. Според критериите ѝ Украйна вече попада

И Централната банка на Южна Африка вдигна основната лихва

Страната се опитва да защити обезценяващата се местна валута и да се предпази от отлива на капитали, както това вече направиха Индия и Турция

    


Видин очаква нова пожарна и спасителна техника

Видинската пожарна ще получи 5 пожарни и спасителни автомобила и една автомеханична стълба, съобщи Агенция Фокус. Техниката е изцяло нова и се очаква да бъде доставена до 1-2 месеца. Тя е осигурена п...

Борисов: Петното търсеше мен, а не аз него

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов категорично отрече твърденията на Николай Бареков, че е вербувал Бисер Миланов-Петното, за да предизвика антиправителствени протести. Ето какво пише във Facebook бившият ...

Община Варна подготвя нови информационни табели

Община Варна подготвя нови информационни табели. Те отговарят на всички европейски изисквания и ще бъдат поставени на ключови места и спирки в града. „Нуждата от актуална информация за култ...

Гърцките фермери заплашват с протести

Гръцките фермери отново заплашват с масови протести. Правителството се опитва да постигне споразумение, но опозицията напълно подкрепя исканията на фермерите. Започнаха преговорите на министъра на а...

България подновява споразумението си с Fitch

България ще подпише ново споразумение за държавен рейтинг с международната рейтингова агенция Fitch Ratings Ltd. Министерски съвет вече упълномощи министъра на финансите Петър Чобанов да сложи подписа...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване