Жълт код за потенциално опасни метеорологични явления

Жълт код за потенциално опасни метеорологични явления - снеговалеж и силен вятър е обявен за утре, за 8 области в страната, сочи справка в сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (Н...

Румен Петков: Не ние, а ръководството на БСП не изпълнява партийни решения

За самоизключването си знам толкова, колкото и вие. Днес ще опитам да получа официално писмо от председателя с обяснение защо и как ще бъда изключен. Но срещу нас явно се води война, има втърдяване на...

Един загинал при 7 тежки катастрофи катастрофи

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 7 тежки катастрофи с 1 загинал и 8 ранени, съобщават от пресцентъра на МВР. За района на София са станали 128 леки и 1 тежко ПТП с 1 ...

Преглед на печата от 29 януари

Държавно управление

Капитал Daily

Кражбите на автомобили растат силно
Застрахователните компании настояват за реални наказания на заловените извършители

Сблъсъкът за Странджа излиза на бис
С реставрирания модел на тройната коалиция

Сега

КС събори скандалния мораториум за продажба на земя на чужденци
Политическите сили предпочетоха да запазят мълчание

Европарите за градско развитие се концентрират в 10 града...

НОИ спести 167 млн. лв. от пенсии

С над 39 млн. лв. повече от планираните са били разходите на НОИ за болнични през 2013 г. Общата сума е била 329,6 млн. лв., показват предварителните данни за изпълнението на бюджета на общественото осигуряване за м.г. Преразходът е заради по-големия брой обезщетения и по-високия им размер (средно с 4%). По-големи от планираните ... С над 39 млн. лв. повече от планираните са били разходите на НОИ за болнични през 2013 г. Общата сума е била 329,6 млн. лв., показват предварителните данни за изпълнението на бюджета на общественото осигуряване за м.г. Преразходът е заради по-големия брой обезщетения и по-високия им размер (средно с 4%). По-големи от планираните ...

Крадат имоти с електронен подпис

Нова вълна измами с помощта на електронен подпис залива страната, алармираха нотариуси и полицаи. Става дума за прехвърляне на фирми, имоти, коли и акции без знанието на собствениците им, пише Стандарт.

Измамите стават с помощта на електронен подпис, който дава достъп на всеки негов притежател до масивите на Агенцията по вписванията и други институции. Така измамниците получават достъп до данните на собственици на фирми, подписите и печатите на нотариусите и начините за изповядване на сделките. Такъв случай бе регистриран в Плевен преди дни, където измамници успяха да отмъкнат фирмата на арендатор.

“По същата схема могат да откраднат не само фирмата, но и имота или колата на всеки българин. По-голямата прозрачност, която има сега в държавата, вече започва да се ползва за користни цели. Може да се злоупотреби с информацията, до която гражданите имат свободен достъп”, коментира за “Стандарт” вчера директорът на плевенската полиция Йордан Каменов по повод последната виртуална кражба на бизнес.

“В търговския регистър излизат всички данни за фирмите, активите и пасивите, оборотите, годишните данъчни декларации. Оказа се, че въобще не са защитени тези данни, защото законите са такива”, коментира още комисар Каменов.

Заради нова вълна измами обаче нотариусите искат да имат право да вписват сделки в Търговския регистър. Така те ще носят отговорността за прехвърлянията и с вписването ще потвърждават, че именно те са изповядали сделката, а не става дума за измама.

Адвокатите също са на мнение, че законът трябва да се промени. Според тях изискването с една декларация и копия на документи да се извършва прехвърляне на дялове и фирми дава възможност на престъпници да се възползват и да крадат чужда собственост.

Според шефа на Агенцията по вписвания Венцислав Спиридонов пък единственият изход за предотвратяване на подобни фирмени кражби е SMS известяването на собствениците. Според него трябва да бъде решен и проблемът за връзката между системите на Агенцията по вписванията и на нотариусите./КРОСС/

 

 

 

Обама: Украинците сами да определят бъдещето си!

Президентът ще наложи вето при опит за затягане на санкциите срещу Иран

    


Отпада наказателната такса за всички кредити

Наказателната такса за предсрочно погасяване на кредит – потребителски или ипотечен, ще отпадне. Това е част от промените в законодателството, подготвени от екип на ДПС, БСП и правителството, обяви шефът на бюджетната комисия Йордан Цонев (ДПС). Текстовете ще бъдат внесени до дни.

Наказателна такса при потребителски кредит няма да има, а при ипотечен ще отпада след първата година от договора, обясни Цонев. В момента при потребителските договори такса в размер на 0,5-1% има само ако лихвата е фиксирана. При ипотечните заеми обаче няма регламентация и таксата за погасяване със заем от друга банка варира от 0% до 6%, пише в.Труд.

Управляващите ще предоставят възможност на потребителите да избират между два вида договори за ипотечен кредит, както предвижда новата европейска директива в тази сфера. Идеята е клиентът да решава дали задължението му към банката да е до стойността на ипотекирания имот, или ще отговаря за кредита и с друго свое имущество, както е сега. “Отговорност до размера на обезпечението” значи, че ако кредитът не се изплаща, имотът бъде отнет и продаден, но цената на продажба не покрива задължението, банката няма да търси разликата от клиента. Според банкери при този вариант лихвата ще е по-висока и банките ще финансират до 50-60% от стойността на жилището. При втория вариант – с допълнително обезпечение, лихвите ще са по-ниски.

Депутатите са твърдо решени също така да въведат принципа лихвите по кредитите да се определят чрез сбор от пазарен индекс плюс фиксирана надбавка. Индексите ще се определят от БНБ или Националния статистически институт.

Йордан Цонев съобщи още, че е готов и законопроект за т.нар. бързи кредити, но все още тече съгласуване на текстове между институциите и подробности ще бъдат съобщени по-късно, предаде КРОСС.

 

 

 

Европарите за градско развитие се концентрират в 10 града

Лъвският пай от европейските пари за градско развитие по ОП “Региони в растеж” в следващия програмен период ще се концентрира в 10 града, а останалите 57 ще получат нищожни средства за следващите 7 години, пише Сега.

България прави пореден опит да спаси намерението си да отвори програмата за 67 града, докато Брюксел иска ресурсът да се концентрира в 6-7 града. За да не изглеждат сумите смешни при разпределението, програмата е пренаписана почти изцяло, като ресурсът за градове е вдигнат почти двойно. Последният й вариант беше публикуван снощи без никакъв дебат.

За 67-те града вече има 724.4 млн. евро (без 20-те процента национално съфинансиране) при 234 млн. евро досега. 45% от тази сума ще се концентрира в 9-те най-големи града плюс Видин. Видин влиза в групата на големите по изричното настояване на председателя на Народното събрание Михаил Миков, който е депутат от там, съобщи “Медиапул”. Столицата ще вземе близо 108.6 млн. евро, а всеки от другите девет – Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Благоевград и Видин – по 24 млн. евро.

Значително по-малко пари ще получат следващите 29 града – те ще си разделят 362 млн. евро. Още по-нищожно е финансирането за 28-те малки градчета, които получават 5% от общия ресурс, или 36 млн. евро. Разпределението на парите по градове бе съобщено от управляващия орган на оперативната програма на събитие на областния информационен център в София, което се оказа изненада и за самото регионално министерство.

Кметствата няма да се състезават за парите чрез проекти, а ще получават предварително определена сума за тях. Според старши експертът от управляващия орган на ОПРР Димчо Димов, цитиран от “Медиапул”, страната ни все още не е постигнала съгласие с Европейската комисия относно броя на градовете, които ще се финансират по оста за развитие. Има голяма вероятност от финансирането да изпаднат 28-те най-малки градчета.

Сериозното увеличение на парите за градовете е за сметка на ресурса за образователна, социална и здравна инфраструктура. Средствата за образователна инфраструктура са намалени от 447 млн. евро на 131.5 млн. евро, а за социална – от 437 млн. евро на малко над 200 млн. евро. Не е ясно с какви аргументи се прави такова сериозно преразпределение на приоритетите на новата оперативна програма. /КРОСС/

 

 

Нов протест срещу Орешарски във Велико Търново

Пореден протест на „Ранобудните студенти” срещу кабинета на Пламен Орешарски ще бъде проведен във Велико Търново. Той ще започне от 17:00 часа и ще е с надслов „ДОКЛАДван...

Пренасяне мощите на свещеномъченик Игнатий Богоносец

Заместникът на първия антиохийски епископ Еводий, знаменитият антиохийски свещеномъченик св. Игнатий Богоносец приел мъченическа съмрт през времето на император Траян  (98-117 г.). Той бил ра...

Обявиха жълт код в осем области на страната

Обилни снеговалежи се очакват в почти цяла България

    


Спират водата в някои части на София

Причините са ремонти на уличен водопровод

    


Заловиха апашите, окрали отец Иван

Полицията в Лом залови трима млади роми, които разбили и обрали две къщи от комуната на отец Иван в монтанското село Якимово. Миналата седмица отец Иван откри, че апаши са взломили и опустошили сграда, използвана за склад. Изнесена била тестомесачка, трифазен електромотор, метални рафтове и брашно. От друга къща пък били отмъкнати хладилник... Полицията в Лом залови трима млади роми, които разбили и обрали две къщи от комуната на отец Иван в монтанското село Якимово. Миналата седмица отец Иван откри, че апаши са взломили и опустошили сграда, използвана за склад. Изнесена била тестомесачка, трифазен електромотор, метални рафтове и брашно. От друга къща пък били отмъкнати хладилник...

Снежна сряда

Облачността над по-голямата част от страната ще бъде значителна, но чак по-късно през деня над Югозападна България ще започнат валежи от сняг. Ще се появи слаб, в Дунавската равнина до умерен, вятъ...

Премахват наказателната такса за кредитите

Потребителите ще избират между два вида договори за ипотечен кредит

    


На 29 януари рожден ден имат

Албена Кузманова, член на Инспектората на ВСС

Ангелина Милева, зам.-председател на КЗК

Ася Михайлова, социолог, бивш депутат

Георги Гроздев, писател, основател на издателство Албена Кузманова, член на Инспектората на ВСС Ангелина Милева, зам.-председател на КЗК Ася Михайлова, социолог, бивш депутат Георги Гроздев, писател, основател на издателство "Балкани" Проф. Греди Асса, художник, директор на фонд "13 века България" Проф. Жени Захариева, пианистка и педагожка Олег Недялков, банкер, създател и

"Ал Каида" набирала бойци за Сирия сред ромите в Пазарджик

ДАНС е била предупредена за подготвяната мисия

    


Силвена Роу бере биокафе арабика в Дубай

Българката Силвена Роу, която е шеф-готвач в Лондон, бере кафе от сорта арабика в Дубай и публикува снимката в личния си профил във фейсбук. В коментара към нея тя обяснява, че кафето е био. Роу е в Дубай, където работи по собствена верига от изискани заведения. Прави я съвместно с един от големите шейхове от Арабския свят. Предаването у нас - Българката Силвена Роу, която е шеф-готвач в Лондон, бере кафе от сорта арабика в Дубай и публикува снимката в личния си профил във фейсбук. В коментара към нея тя обяснява, че кафето е био. Роу е в Дубай, където работи по собствена верига от изискани заведения. Прави я съвместно с един от големите шейхове от Арабския свят. Предаването у нас -

200 хил. българи застават зад първата партия, родена в социалните мрежи

Онлайн платформата „Политическа Промяна Сега”, която наскоро представи проекта „Корупционна карта на България”, ще постави основите на ПП „Нова Българ...

Европейските средства за градско развитие се концентрират в 10 града

Лъвският пай от европейските пари за градско развитие по ОП "Региони в растеж" в следващия програмен период ще се концентрира в 10 града, а останалите 57 ще получат нищожни средства за сле...

Осиновиха бездомни кучета във виелицата

Сложната метеорологична обстановка не попречи на любителите на животни във Варна да осиновят безстопанствени кучета от приюта в с. Каменар. В понеделник 9 от обитателите на кучкарника намериха нови стопани, въпреки че в селото цял ден нямаше ток, а пътят бе заледен. От община Варна допълват, че други 3 четириноги са в процес на осиновяване.
В неде Сложната метеорологична обстановка не попречи на любителите на животни във Варна да осиновят безстопанствени кучета от приюта в с. Каменар. В понеделник 9 от обитателите на кучкарника намериха нови стопани, въпреки че в селото цял ден нямаше ток, а пътят бе заледен. От община Варна допълват, че други 3 четириноги са в процес на осиновяване. В неде

Действайте, или ще го направя аз, поиска Обама от Конгреса

В речта си за "За състоянието на Съюза" през конгресмените, американският президент призова за мерки, с които да се подпомогне средната класа като повишаването на минималната работна надница, програми за безработните

Борсата в Токио реагира на вдигането на лихвите в Турция

Токийската фондова борса започна сесията в сряда с покачване от 1,25%, при инвеститорски интерес по повод на вдигането на всички основни лихвени проценти от централната банка на Турция.

Очен скенер на стадионите в Германия

Очен скенер планира да въведе полицията на стадионите в Германия. Ще се проверяват ретините на всички запалянковци, влизащи на стадионите, с цел доказаните хулигани да не попадат с измама на арените.
"Проблемът е голям, а дори личната карта не е достатъчен контрол", каза Клемес Тьонис, президент на "Шалке". През последната година на много стадиони Очен скенер планира да въведе полицията на стадионите в Германия. Ще се проверяват ретините на всички запалянковци, влизащи на стадионите, с цел доказаните хулигани да не попадат с измама на арените. "Проблемът е голям, а дори личната карта не е достатъчен контрол", каза Клемес Тьонис, президент на "Шалке". През последната година на много стадиони

Реактор в Южна Корея изключи "необичайно"

Един от атомните реактори на Южна Корея в сряда сутринта се е изключил автоматично. Според агенция Ренхап, цитирана от РИА"Новости" сигналът е бил "необичаен".

Земетресение 5,1 в Иран

В западната част на Иран стана трус с магнитуд около 5,1, според информация на техерански сеизмологичен институт.

Ректор кръсти водка на себе си

Ректорът на ВТУ "Св.Св.Кирил и Методий" проф. Пламен Легкоступ кръсти водка на своето име. Питието е в специални бутилки, украсени с ръчно изработени етикети. Професорът разказва, че като му хрумнала идеята, купил водка, избрал подходящи шишета, а етикетите направил художникът доц. Пеньо Пенев, също преподавател в университета. 


Ректорът на ВТУ "Св.Св.Кирил и Методий" проф. Пламен Легкоступ кръсти водка на своето име. Питието е в специални бутилки, украсени с ръчно изработени етикети. Професорът разказва, че като му хрумнала идеята, купил водка, избрал подходящи шишета, а етикетите направил художникът доц. Пеньо Пенев, също преподавател в университета.

Любим виц на рапъра Ивайло Иванов-Играта

Любим виц на рапъра Ивайло Иванов-Играта
- Жена, сипи едно уиски!
- В девет сутринта?
- Хубаво, де, тури малко мюсли вътре!                                                                                                                                                                                             Любим виц на рапъра Ивайло Иванов-Играта - Жена, сипи едно уиски! - В девет сутринта? - Хубаво, де, тури малко мюсли вътре!

"Реал" (Мадрид) е полуфиналист за Купата на Краля


"Реал" (Мадрид) записа втора победа над "Еспаньол" с 1:0 и в реванша, за да се класира за полуфиналите от Купата на Краля.

Успехът за белите беше донесен от Хесе Родригес още в седмата минута след извеждащо подаване на Чаби Алонсо.

Столичани създадоха още редица отлични положения за гол, като най-активен в пропуските беше Кристиано Роналдо. Преди почивката с такъв се отчете и Анхел ди Мария, а основната преграда пред белите беше вратарят на каталунците Кико Касия.
...

Бунт срещу Камерън за имигрантите

Дейвид Камерън попадна под кръстосан огън на консерватори и лейбъристи заради изказването си завчера, че притокът на имигранти от България и Румъния след 1 януари е “в границите на разумното”. Малко след това премиерът обясни, че не разполага с официална статистика.
Съпартийците го обвиниха, че “мъти водата”. Очаква се утре над 50 депутати Дейвид Камерън попадна под кръстосан огън на консерватори и лейбъристи заради изказването си завчера, че притокът на имигранти от България и Румъния след 1 януари е “в границите на разумното”. Малко след това премиерът обясни, че не разполага с официална статистика. Съпартийците го обвиниха, че “мъти водата”. Очаква се утре над 50 депутати

"Ливърпул" разпиля "Евертън" в дербито, "Фулъм" отстъпи и на "Суонзи"


"Ливърпул" наложи пълна доминация в градското дерби с "Евертън" и разгроми своя съперник с 4:0.

"Мърсисайдци" показаха страхотна игра и не оставиха никакви шансове за хаотичния състав на гостите.

Червените започнаха с атаките от самото начало и вратарят на "карамелите" Тим Хауърд три пъти спаси тима си, преди да се пропука в 21-ата минута. Луис Суарес центрира от конерн и капитанът на "Ливърпул" Стивън Джерард откри резултата с глава.

Проблемите за "Евертън" в...

Над четвърт милион лева опука Община Перник за тазгодишната „Сурва“

Най-мащабната проява в региона е била финансово подкрепена от над 40 фирми, съобщиха от Общината. Сред спонсорите проебладават фирмите от региона, като сред тях са и почти всички големи местни предприятия. Министерството на културата, под чийто патронаж се провежда фестивалът, също има свой дял във финансирането. В организацията и провеждането са участвали около 200 доброволци. В тридневната фиеста са се включили над 6 000 участника.

И тази година фестивалните дефилета на групите и...

Продължава

Над четвърт милион лева опука за тазгодишната „Сурва“ Община Перник

Най-мащабната проява в региона е била финансово подкрепена от над 40 фирми, съобщиха от Общината. Сред спонсорите проебладават фирмите от региона, като сред тях са и почти всички големи местни предприятия. Министерството на културата, под чийто патронаж се провежда фестивалът, също има свой дял във финансирането. В организацията и провеждането са участвали около 200 доброволци. В тридневната фиеста са се включили над 6 000 участника.

И тази година фестивалните дефилета на групите и...

Продължава

„Юнайтед” бие с Ван Перси и Руни

„Манчестър Юнайтед” отбеляза с 2:0 на „Кардиф” дебюта на Хуан Мата. Испанецът пристигна от „Челси”, подписа в събота и излезе титуляр. За 85 минути на терена халфът показа класа.
След контузии в „Юнайтед” се завърнаха Робин ван Перси и Уейн Руни. Холандецът започна в стартовия състав, а след почивката бе заменен от англичанина. Ван Перси, който не „Манчестър Юнайтед” отбеляза с 2:0 на „Кардиф” дебюта на Хуан Мата. Испанецът пристигна от „Челси”, подписа в събота и излезе титуляр. За 85 минути на терена халфът показа класа. След контузии в „Юнайтед” се завърнаха Робин ван Перси и Уейн Руни. Холандецът започна в стартовия състав, а след почивката бе заменен от англичанина. Ван Перси, който не

Турската централна банка коригира лихви

Централната банка на Турция повиши основните лихвени проценти след кризисно заседание във вторник късно вечерта. Смелият ход подкрепя лирата до 2,18 спрямо долара от около 2,25.

„Реал” на полуфинал, Касияс с рекорд

„Реал” (Мадрид) се класира за полуфиналите за купата на Испания, след като удари „Еспаньол” с 1:0 в реванша на „Бернабеу”. „Кралете” спечелиха и първия мач със същия резултат в Барселона.
Двайсетгодишният Хесе Родригес отново блесна. Юношата на „балета” реши мача с гол още в 7-ата минута. Нататък се откроиха няколко пропуска на Кристиано Ронал
„Реал” (Мадрид) се класира за полуфиналите за купата на Испания, след като удари „Еспаньол” с 1:0 в реванша на „Бернабеу”. „Кралете” спечелиха и първия мач със същия резултат в Барселона. Двайсетгодишният Хесе Родригес отново блесна. Юношата на „балета” реши мача с гол още в 7-ата минута. Нататък се откроиха няколко пропуска на Кристиано Ронал

„Ливърпул” стъпка „Евертън” с 4:0

„Лиърпул” направи пореден паметен мач и то срещу градския съперник „Евертън” – вихрено 4:0 в 23-ия кръг на английското първенство. „Червените” потиснаха „сините” още от началото на 222-ото мърсисайдско дерби, но вратарят Тим Хауърд три пъти спаси своите. Докато в 21-ата минута Луис Суарес центрира и капитанът Стивън Джерард заби с глава. Даниел Стъ „Лиърпул” направи пореден паметен мач и то срещу градския съперник „Евертън” – вихрено 4:0 в 23-ия кръг на английското първенство. „Червените” потиснаха „сините” още от началото на 222-ото мърсисайдско дерби, но вратарят Тим Хауърд три пъти спаси своите. Докато в 21-ата минута Луис Суарес центрира и капитанът Стивън Джерард заби с глава. Даниел Стъ

„Ливърпул” стъпка „Евертън” с 4:0

„Лиърпул” направи пореден паметен мач и то срещу градския съперник „Евертън” – вихрено 4:0 в 23-ия кръг на английското първенство. „Червените” потиснаха „сините” още от началото на 222-ото мърсисайдско дерби, но вратарят Тим Хауърд три пъти спаси своите. Докато в 21-ата минута Луис Суарес центрира и капитанът Стивън Джерард заби с глава. Даниел Стъ „Лиърпул” направи пореден паметен мач и то срещу градския съперник „Евертън” – вихрено 4:0 в 23-ия кръг на английското първенство. „Червените” потиснаха „сините” още от началото на 222-ото мърсисайдско дерби, но вратарят Тим Хауърд три пъти спаси своите. Докато в 21-ата минута Луис Суарес центрира и капитанът Стивън Джерард заби с глава. Даниел Стъ

Рап обединение събира феновете на римите и ъндърграунд музиката в Перник

Уникално рап обединение ще събере на едно място всички фенове и изпълнители от Перник и региона този петък, предаде репортер на ZaPernik.com.

Събитието ще се проведе в местния клуб "Пер Ту", който се намира на Руския битак в центъра. Пернишкото MC Сахата ще е зад пулта и ще селектира яка рап музика, както и фрийстайл. Всеки, който чувства тази музика като своя е поканен. По - даровитите ще могат да израпират по някоя рима, тъй като ще има оупън мик, тоест...

Продължава

Бербатов слаб, „Фулъм” пада

Слаб „Фулъм” със слаб Димитър Бербатов логично отстъпи с 0:2 при гостуването на „Суонси” в битка за оцеляване във Висшата лига. 
В 61-ата минута Джонджо Шелви откри резултата след двоен рикошет. В 76-ата Бербатов изпусна Чико Флорес при центирране, испанецът стреля с глава, топката докосна главата на българина и влетя в мрежата. В 83-ата минута Бе Слаб „Фулъм” със слаб Димитър Бербатов логично отстъпи с 0:2 при гостуването на „Суонси” в битка за оцеляване във Висшата лига. В 61-ата минута Джонджо Шелви откри резултата след двоен рикошет. В 76-ата Бербатов изпусна Чико Флорес при центирране, испанецът стреля с глава, топката докосна главата на българина и влетя в мрежата. В 83-ата минута Бе

Заловиха близо 2 тона слонова кост в Того

Почти 1,7 тона слонова кост са конфискувани на 23 януари от полицията в контейнер на пристанище Ломе. Това е рекордно, за полицията в Того, количество.

Религиозен календар за 29 януари

Пренасяне мощите на св. Игнатий Богоносец. Св. мчк Димитрий Сливенски
 Св. Игнатий Богоносец приел мъченическа смърт по времето на император Траян. Той бил разкъсан от зверовете в римския цирк Максимус. 
Верни християни събрали костите му и ги върнали в родния му град Антиохия. 
Преди мюсюлманите да завладеят града през 637 г., светите мощи били Пренасяне мощите на св. Игнатий Богоносец. Св. мчк Димитрий Сливенски Св. Игнатий Богоносец приел мъченическа смърт по времето на император Траян. Той бил разкъсан от зверовете в римския цирк Максимус. Верни християни събрали костите му и ги върнали в родния му град Антиохия. Преди мюсюлманите да завладеят града през 637 г., светите мощи били

СНИМКИ! Буболечки излизат от ядките на магазин „Кауфланд” в Перник

Читател на сайта zaPernik.com пръв видя как буболечки излизат от пакета му с ядки, когато наредил стоката на касата за плащане в магазин „Кауфланд”, който се намира в центъра на Перник. Тогава е информирана касиерката на магазина за неприятната ситуация.

Репортер на сайта „За Перник” получава сигнал и отива на място на следващия ден, като се уверява, че щанда на ядките е пълен с житни гъгрици, които падат от пакетите. Явно от магазина не са...

Продължава

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване