Богатите азиатци предпочитат пазара на имоти в Австралия

Цените на имотите в Сидни и Мелбърн са скочили съответно с 13 и 12% през миналата година

    


Борисов нарече депутатите от мнозинството мързеливци

Голяма партия сме - има за всички да дадем. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента, на въпрос дали е разочарован от напускането на Красимир Стефанов, който отива в „България без цензура”.
Има да дадем на всички - и на Бареков, и на БСП, голяма партия, голяма организация сме”, каза още той. Голяма партия сме - има за всички да дадем. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента, на въпрос дали е разочарован от напускането на Красимир Стефанов, който отива в „България без цензура”. Има да дадем на всички - и на Бареков, и на БСП, голяма партия, голяма организация сме”, каза още той.

С над 4 млн. лв. правят "Сребърна" и "Бели Лом" по-привлекателни за туристите

/КРОСС/ 4 милиона и 200 хиляди лева от Оперативната програма "Околна среда" ще бъдат дадени за поддържане и устойчиво управление на националните резервати "Сребърна" и "Бели Лом". Проектът е на Районната екоинспекция в Русе и трябва да приключи през пролетта на 2015-а година. Средствата ще бъдат вложени в различни дейности по поддържане и възстановяване на гори, земи и водни площи в двата резервата, както и за рехабилитация на посетителската инфраструктура, строителство на нови съоръжения и образователни програми. Предвижда се за първи път от десет години насам да бъде почистен и укрепен каналът, който свързва езерото Сребърна с река Дунав, съобщи ръководителят на проекта Светлана Иванова: Започнала е подготовката по тази дейност. Втората дейност, това е изграждането на една експертна система за автоматично отчитане на водното ниво в канала и в езерото, тоест данните автоматично да се представят в управлението. С пари по проекта ще бъде ремонтиран природонаучният музей в резервата "Сребърна" и ще бъдат монтирани камери, които ще излъчват картина от живота на обитателите на езерото върху голям екран в реално време. Резерватът вече има своя страница в интернет. Предстои изработването на информационно-образователни пакети за деца и научнопопулярен филм за резервата.  

Ранобудният Борисов: БСП са поспаланковци, затова няма кворум

Мързи ги БСП, да се научат стават рано и да идват да работят. Аз 4 години им работих. Молят ми се да дам депутати, да се научат да стават, ето аз съм дошъл на работа рано. Това заяви в кулоарите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Татяна Буруджиева: Плевнелиев играе за още власт

С депутата от “Коалиция за България” ТАТЯНА БУРУДЖИЕВА разговаря ЗДРАВКА АНДОНОВА

- Пред провал ли е новият Изборен кодекс на БСП, г-жо Буруджиева? Вярна ли е хипотезата, че ако президентът Росен Плевнелиев наложи вето, което се очаква, и междувременно насрочи изборите за евродепутати по стария кодекс, то той ще важи за вота през май?

С депутата от “Коалиция за България” ТАТЯНА БУРУДЖИЕВА разговаря ЗДРАВКА АНДОНОВА - Пред провал ли е новият Изборен кодекс на БСП, г-жо Буруджиева? Вярна ли е хипотезата, че ако президентът Росен Плевнелиев наложи вето, което се очаква, и междувременно насрочи изборите за евродепутати по стария кодекс, то той ще важи за вота през май?

Животът свършва на 25

„Ако смятате, че животът ви е приключил след 30-тия или 40-тия рожден ден, имаме лоша новина – това се случва много по-рано,“ пише „Дейли мейл“. Оказва се, че болшинството от хората пазят най-добри спомени до навършването на 25 годнини.
В рамките на проучване, в което хора в пенсионна възраст трябва да разкажат биографиите си за 30 минути, показва, „Ако смятате, че животът ви е приключил след 30-тия или 40-тия рожден ден, имаме лоша новина – това се случва много по-рано,“ пише „Дейли мейл“. Оказва се, че болшинството от хората пазят най-добри спомени до навършването на 25 годнини. В рамките на проучване, в което хора в пенсионна възраст трябва да разкажат биографиите си за 30 минути, показва,

Кукли играят "Цирк? Цирк?! Цирк!!”

Първата частна куклена трупа у нас - Малък куклен театър “Слон”, ще представи най-новия си спектакъл в петъчната вечер. “Цирк? Цирк?! Цирк!!” - прелюбопитно заглавие, нали?! Можете да го гледате от 19,30 часа на сцената на театър “Ателие 313” в столичния кв. “Красна поляна”.
Автори на спектакъла са основателите на трупата... Първата частна куклена трупа у нас - Малък куклен театър “Слон”, ще представи най-новия си спектакъл в петъчната вечер. “Цирк? Цирк?! Цирк!!” - прелюбопитно заглавие, нали?! Можете да го гледате от 19,30 часа на сцената на театър “Ателие 313” в столичния кв. “Красна поляна”. Автори на спектакъла са основателите на трупата...

Носителите на "Оскар" благодарят повече на Мерил Стрийп отколкото на Господ


Мерил Стрийп безспорно води класациите, когато става дума за наградите "Оскар". Тя има най-много номинации за отличията на Академията - общо 18, от които за 35 години кариера е взимала статуетката три пъти. Тя е ненадмината дори, когато става дума за това колко пъти е споменавана в благодарствените речи по време на церемонията. В ново проучване на сп. Slate се твърди, че през последните малко повече от 10 години името Стрийп е споменавано от победителите в отделните категории по-често от името...

Графика на деня: Висока или ниска е цената за WhatsApp

Facebook е платила по 42 долара за потребител, докато в самата социална мрежа един потребител струва цели 141 долара

    


Обама посреща Далай Лама в Белия дом

Американският президент Барак Обама ще се срещне с тибетския духовен водач в изгнание Далай Лама в Белия дом днес в качеството му на уважаван религиозен и културен лидер, съобщават световните медии.
78-годишният Далай Лама, носител на Нобелова награда за мир, който живее в изгнание от 1959 година, е известен с мирната си борба за по-голяма Американският президент Барак Обама ще се срещне с тибетския духовен водач в изгнание Далай Лама в Белия дом днес в качеството му на уважаван религиозен и културен лидер, съобщават световните медии. 78-годишният Далай Лама, носител на Нобелова награда за мир, който живее в изгнание от 1959 година, е известен с мирната си борба за по-голяма

Бизнесмен: Лесно се крадат фирми - само с един протокол

/КРОСС/ Бизнесменът Павел Стоименов, който стана жертва на грандиозна измама и се раздели с бизнес за милиони, успя да си го върне, благодарение на съда. Зад престъпната схема стои банда от шестима роми, обясни той пред bTV. Четирима от тях имат електронен подпис, поясни бизнесменът. Според него подобни измами са възможни, тъй като управител на фирма се сменя с най-обикновен протокол, подаден в търговския регистър. "Има лесни начини да се крадат фирми - с обикновен протокол за смяна на управител. Той се подава в търговския регистър и този човек може да разпродава активите на дружеството", каза той. Според Красимир Катранджиев, председател на Съвета на нотариусите, тези протоколи за смяна на управителя на една фирма трябва да се удостоверяват пред нотариус - това е идеята на Нотариалната камара, сега действащото законодателство няма такова изискване, не се и съхраняват. Не могат да служат като доказателство в този си вид, поясни Катранджиев. „Няма бум на кражбите на фирми. Нещата относно кражбите на фирми са много защитени. Може онлайн по всяко време да се провери в Търговския регистър", заяви по телефона шефът на Агенцията по вписванията Венцислав Спиридонов. „Фирмата е една къща, която защитава по много начини. Най-важният от тях е, че когато влезе крадец, той бива заключен три дни в тази къща и ако фирмата има добър портиер, т.е. счетоводител - той може да бъде хванат за тези три дни и крадецът да не може да направи нищо

Кредитният рейтинг на НЕК падна заради дълговете

Рейтинговата агенция "Стандарт енд Пурс" намали кредитния рейтинг на Националната електрическа компания (НЕК) от "ВВ-" на "B+" с негативна прогноза. Негативна остава и дългосрочната перспектива пред държавната енергийната компания. Влошените кредитни показатели на НЕК през изминалата година са основната причина за понижението на рейтинга на държавната компания от "Стандарт енд Пурс". Дълговете на НЕК се увеличиха през изминалата година и вече възлизат на около 2.5 млрд. лева. В решението си за понижаване на рейтинга "Стандарт енд пуърс" е взела предвид неблагоприятните регулаторни решения, зададени от ДКЕВР и посочва, че НЕК не получава пълна компенсация за ВЕИ субсидиите по преференциалните цени за зелена енергия, както и за закупената енергия от когенерации. Друга причина за свалянето на рейтинга е невъзможността да се покрият разходи от 215 млн. лв. по дългосрочните договори с големите въглищни централи. Бизнес рисковете включват и несигурността по отношение на спрения проект АЕЦ "Белене". Според комюникето на агенцията при поет ангажимент за започване на строителство, особено без директна правителствена подкрепа, може да се промени и оценката за финансовия и бизнес риск на НЕК. Нещо повече - негативната прогноза отразява несигурността дали БЕХ ще продължи силната си финансова подкрепа и дали ще може да подпомага НЕК в близко бъдеще. Все пак от агенцията посочват, че прогнозата може да се промени, ако се появят доказателства за стабилизиране на финансовия рисков профил на НЕК. В края на 2013 г. "Стандарт енд пуърс" промени перспективата пред страната ни от стабилна на негативна заради политическия риск, който се оценява като висок. Въпреки че премиерът Пламен Орешарски е съгласен с тази оценка, икономическият министър Драгомир Стойнев съзря политически мотиви в промяната на перспективата.

11 загинали в самолетна катастрофа в Тунис

Самолет на медицинските части на либийската армия се разби южно от град Тунис. Загинали са всички 11 души на борда.

ЕП е на път да премахне анонимността за собствениците на офшорни фирми

Плащанията в брой в ЕС да бъдат ограничени до 7,5 хил. евро, предвиждат нови правила за борбата с пране на пари

    


Обама посреща Далай Лама в Белия дом. Китай: Срещата ще навреди на отношенията ни

Американският президент Барак Обама ще се срещне с тибетския духовен водач в изгнание Далай Лама в Белия дом днес в качеството му на уважаван религиозен и културен лидер, съобщават световните медии.
78-годишният Далай Лама, носител на Нобелова награда за мир, който живее в изгнание от 1959 година, е известен с мирната си борба за по-голяма Американският президент Барак Обама ще се срещне с тибетския духовен водач в изгнание Далай Лама в Белия дом днес в качеството му на уважаван религиозен и културен лидер, съобщават световните медии. 78-годишният Далай Лама, носител на Нобелова награда за мир, който живее в изгнание от 1959 година, е известен с мирната си борба за по-голяма

Нова детска градина в Стария Несебър

/КРОСС/ Община Несебър спечели поредния си проект по Програма за трансгранично сътрудничество България - Турция. Договорът за безвъзмездна финансова помощ бе подписан от заместник кмета на Община Несебър - Лазар Япаджиев в Министрество на регионалното развитие. Проектът е със заглавие „Трансгранично сътрудничество за подобряване на социално-образователната инфраструктура в общините Несебър и Къркларели" и е на стойност до 398 663,40 евро, като Община Несебър е водеща организация, а партньор е Община Къркларели. Общата цел на проекта и на общинската администрация, е подобряване на икономическия потенциал в зоната на сътрудничество, чрез развитие на социално-образователната инфраструктура в общините Несебър и Къркларели, която ще бъде постигната чрез развитие на две общински социално-образователни сгради. Ще бъде изградена целодневна детска градина в гр. Несебър - стара част, в която се предвижда създаването на група за деца с насоченост към изкуства и творчески изяви. Целите на проекта ще се постигнат чрез осигуряване на грижа, практически и трудово-образователни услуги на децата/учениците в трансграничния регион. С изграждането на детска градина в Несебър, ще се открият нови места за прием на деца в общината и ще се създаде естетична, функционална среда за игра, познание и развитие в сферата на изкуството

Част от Виница остава без вода

От ВиК-Варна съобщиха за Moreto.net, че поради възникнала авария без вода ще останат абонатите в част от високата зона на кв."Виница". Водоподаването в района ще бъде възстановено до 14 часа, уточняват от водоснабдителното дружество.

Майка и малолетните й дъщери позират голи, снимките - в нета

Настаниха децата в кризисен център след скандалните фотоси

    


Джак Лю: Сенчестото банкиране представлява глобална заплаха

Китай обаче е загрижен и няма да остави проблема просто така, смята финансовият министър на САЩ

    


Борисов: Голяма партия сме, можем да дадем депутати на всички

Голяма партия сме - има за всички да дадем. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента, на въпрос дали е разочарован от напускането на Красимир Стефанов, който отива в „България без цензура”.
Има да дадем на всички - и на Бареков, и на БСП, голяма партия, голяма организация сме”, каза още той. Голяма партия сме - има за всички да дадем. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента, на въпрос дали е разочарован от напускането на Красимир Стефанов, който отива в „България без цензура”. Има да дадем на всички - и на Бареков, и на БСП, голяма партия, голяма организация сме”, каза още той.

Бивш посланик в Москва: Янукович е делегитимиран, няма как да остане на власт

„Вече не се вярва на Янукович, в продължение на два месеца от него единствено се искаше да направи нови избори и да правителството да подаде оставка. Той вече е делегитимиран, няма как да остане на власт. В момента трябва да се спре кръвопролитието”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” бившият ни посланик в Москва Илиян Василев. „Вече не се вярва на Янукович, в продължение на два месеца от него единствено се искаше да направи нови избори и да правителството да подаде оставка. Той вече е делегитимиран, няма как да остане на власт. В момента трябва да се спре кръвопролитието”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” бившият ни посланик в Москва Илиян Василев.

Депутатите се успаха (обновена)

/КРОСС/ След снощното 15-часово заседание на парламента, днес депутатите не събраха кворум. В пленарната зала се регистрираха едва 118 народни представители. Нужни 120 депутати, за да започне заседанието, защото все още никой не е влязъл на мястото на оттеглилия се Владислав Горанов от ГЕРБ и на починалия Димчо Михалевски от БСП. Председателят на парламента Михаил Миков обяви 30-минутна почивка с надеждата работата по текстовете на Изборния кодексда продъжи. Снощи депутатите работиха до 12 ч. през нощта по приемането му. От групата на ГЕРБ влязоха само трима - Бойко Борисов, Вежди Рашидов и Делян Добрев. "Мързи ги да стават и да работят", коментира на излизане от залата Борисов. Голяма партия сме. Има да дадем на всички - и на Бареков, и на БСП, голяма партия, голяма организация сме. Това каза лидерът на ГЕРБ пред журналисти в парламента в отговор на въпрос - дали е разочарован от депутата Красимир Стефанов, който напусна групата и отива в ПП „България без цензура". До пълно приемане на новия Изборен кодекс ще работят днес депутатите днес, реши мнозинството след като от втория опит парламентът събра кворум от 126 души. По предложение на Петър Курумбашев от БСП днес няма да има парламентарен контрол, гласуваха народните представители. Ако до края на деня всички текстове на Изборния кодекс не се приемат, Народното събрание ще заседава извънредно в събота и неделя от 11.00 часа, прие още мнозинството

Депутатите се успаха

/КРОСС/ След снощното 15-часово заседание на парламента, днес депутатите не събраха кворум. В пленарната зала се регистрираха едва 118 народни представители. Нужни 120 депутати, за да започне заседанието, защото все още никой не е влязъл на мястото на оттеглилия се Владислав Горанов от ГЕРБ и на починалия Димчо Михалевски от БСП. Председателят на парламента Михаил Миков обяви 30-минутна почивка с надеждата работата по текстовете на Изборния кодексда продъжи. Снощи депутатите работиха до 12 ч. през нощта по приемането му. От групата на ГЕРБ влязоха само трима - Бойко Борисов, Вежди Рашидов и Делян Добрев. "Мързи ги да стават и да работят", коментира на излизане от залата Борисов. Голяма партия сме. Има да дадем на всички - и на Бареков, и на БСП, голяма партия, голяма организация сме. Това каза лидерът на ГЕРБ пред журналисти в парламента в отговор на въпрос - дали е разочарован от депутата Красимир Стефанов, който напусна групата и отива в ПП „България без цензура". По програма днес на депутатски питания трябва да отговаря вицепремиерът по икономическото развитие Даниела Бобева. Към нея е постъпило запитване за политиката и приоритетите на правителството в сферата на регионалното развитие и инвестиционното проектиране. В рамките на петъчния парламентарен контрол на въпроси на народни представители трябва да отговарят още вътрешният министър Цветлин Йовчев, министърът на транспорта Данаил Папазов и министърът на образованието Анелия Клисарова

Бивш посланик в Москва: Трябва да се спре кръвопролитието в Киев

„Вече не се вярва на Янукович, в продължение на два месеца от него единствено се искаше да направи нови избори и да правителството да подаде оставка. Той вече е делегитимиран, няма как да остане на власт. В момента трябва да се спре кръвопролитието”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” бившият ни посланик в Москва Илиян Василев. „Вече не се вярва на Янукович, в продължение на два месеца от него единствено се искаше да направи нови избори и да правителството да подаде оставка. Той вече е делегитимиран, няма как да остане на власт. В момента трябва да се спре кръвопролитието”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” бившият ни посланик в Москва Илиян Василев.

Липса на кворум, парламентът излезе в почивка

Парламентът излезе в почивка от 30 минути поради липса на кворум.
Tя бе поискана от председателя на парламента Михаил Миков, след като за втори път не се сформира кворумът, нужен за започване на парламентарното заседание.
Ако след почивката се регистрират достатъчно народни представители, се очаква депутатите да продължават с приемането на Парламентът излезе в почивка от 30 минути поради липса на кворум. Tя бе поискана от председателя на парламента Михаил Миков, след като за втори път не се сформира кворумът, нужен за започване на парламентарното заседание. Ако след почивката се регистрират достатъчно народни представители, се очаква депутатите да продължават с приемането на

Китай осъди срещата между Барак Обама и Далай Лама

/КРОСС/ Китай призова САЩ да се откажат от намерението за среща между президента Барак Обама и тибетския духовен водач в изгнание Далай Лама, като предупредиха, че планираната за днес среща в Белия дом "сериозно би навредила" на двустранните отношения между Пекин и Вашингтон", предаде Ройтерс. „Тибетският въпрос е строго национален и няма друга държава, която да претендира за правото да го разрешава", заяви говорител на китайското външно министерство. Причината за незабавната реакция е фактът, че до 2002-а година 78-годишният Далай Лама оглавяваше тибетското правителство в изгнание, което не признава властта на Китайската народна република върху Тибетския автономен регион. От Белия дом отговориха на обвиненията с довода, че „Далай Лама е международно признат религиозен и културен водач" и отбелязаха, че Обама вече се е срещал с него на два пъти - през февруари 2010 и юли 2011 г. От президентската администрация все пак се съгласиха на символична отстъпка и съобщиха, че разговорите ще се проведат в Стаята с картите, където Обама положи клетва като президент през 2009 г., вместо в Овалния кабинет. В началото на седмицата китайски дипломат заяви, че всички чуждестранни лидери, които се срещат с Далай Лама, „ще платят цената" за дързостта си.  

Стотици чехи подкрепиха Майдана с бдение, Янукович е нежелан в Прага


Стотици чехи се събраха на площад "Св. Вацлав" в столицата Прага в знак на подкрепа на протестиращите украинци. Те почетоха паметта на жертвите на насилието. Някои участници изгориха портрети на президента Виктор Янукович, на които пише "Фашист".

За април е планирано посещение на украинския държавен глава и столичната община и кметът вече отказаха да участват или финансират по къкавто и да е начин тази визита.

Правителството на Чехия също втвърди тона към Украйна след...

Пиян мъж плаши медици, не пратили линейка за дъщеря му

Пиян баща на 14-годишно момиче опита да нападне дежурните лекари в Спешното отделение в Благоевград, съобщи БГНЕС. Малко след 2 часа 40-годишният мъж пристигнал с автомобил и поискал медиците да дадат съвет на съпругата му каква терапия да приложи на 14-годишна им дъщеря, която била вдигнала температура. Пиян баща на 14-годишно момиче опита да нападне дежурните лекари в Спешното отделение в Благоевград, съобщи БГНЕС. Малко след 2 часа 40-годишният мъж пристигнал с автомобил и поискал медиците да дадат съвет на съпругата му каква терапия да приложи на 14-годишна им дъщеря, която била вдигнала температура.

Борисов призна: Ще дам депутати и на Бареков

Бойко Борисов потвъри думите на лидера на ББЦ Николай Бареков, че още депутати на ГЕРБ ще напускат и ще се присъединят към „България без цензура”.

ГЕРБ възмутени от изкуствено създаваното етническо напрежение

Силна тревога от зачестилите опити за изкуствено създаване и ескалиране на етническо напрежение изразиха с декларация депутатите от парламентарната група на ГЕРБ, предаде БГНЕС. От трибуната на Нар...

Леонардо ди Каприо дари 3 милиона долара за опазването на океаните

Фондацията на холивудския актьор Леонардо ди Каприо дари 3 милиона долара на организацията "Oceana", полагаща грижи за опазването на океаните, съобщи Контактмюзик. Дарението ще бъде използв...

И на четката за зъби ѝ се налага да стане умна

Компанията Procter & Gamble ще пусне на пазара презмесец юни смарт четка за зъби, която ще вкара зъболекаря във вашата баня, предаде БТА, позовавайки се на "Ройтерс". Новият продукт...

Мария Киркова застава на старт в Сочи днес в 14,45 часа

Мария Киркова ще се пусне днес в слалома от алпийските ски на Зимната олимпиада в Сочи. Първият манш от надпреварата започва в 14,45 часа, българско време, а вторият е предвиден за 18,15 часа. Киркова...

Шведската принцеса роди момиченце

Принцеса Маделин, най-малката дъщеря на шведския крал Карл XVI Густав и кралица Силвия, роди момиченце в Ню Йорк, предаде ДПА, позовавайки се на съобщение от двореца. Майката и новородената й дъщеря ...

5 400 души в община Варна попадат в забранителния списък за гласуване на евроизборите

В община Варна е предоставен списък от Главна Дирекция ГРАО на 5400 души, за които има данни, че са напуснали страната. Ако тези хора не потвърдят пребиваването си в България,  ще попаднат в ...

Volkswagen показа хибридния Golf GTE

С едно зареждане на батериите и пълен резервоар пробегът му достига 940 км. при смесен разход от само 1,8 л/100 км.

    


Съпругите на трудолюбивите мъже са по-здрави

Колкото по-дълго време работи мъжът в семейството, толкова по-здрава е жената, показва ново изследване.

12,4 млрд. лева несъбрани данъци заради сивия сектор

Само за пет години загубата от укрити доходи в страната е 12,4 млрд. лева, съобщи вчера изпълнителният председател на БСК Божидар Данев, който представи резултатите от изследване за ръста на сивата икономика у нас. Обемите на неформалния сектор нарастват средно с 3,4% годишно.

Volkswagen показа екологичен Golf GTI

Хибридът Golf GTE разполага с мощност от 202 к.с.

    


S&P отново свали рейтинга на Украйна, предупреди за опасност от фалит на страната


Рейтинговата агенция Standard & Poor's отново понижи суверенния рейтинг на Украйна - за втори път през последните три седмици и предупреди за опасност от фалит на страната, съобщи Ройтерс.

След като политическата ситуация в страната се влоши значително, се увеличи риска от фалит, мотивира агенцията решението си да свали рейтинга на Киев до ССС. Предишното му равнище беше ССС+.

В същото време перспективата по него се определя като негативна. Това на практика означава, че...

LinkedIn отваря платформата си за дълги постове

Досега такива можеха да пишат само личности от ранга на Барак Обама, Бил Гейтс и Ричард Брансън

    


Система от уравнения с неизвестни

/КРОСС/ След заявеното от екслидера на ДСБ Иван Костов, че партньорството на Реформаторския блок с ГЕРБ е невъзможно, политологът Огнян Минчев предлага "система от уравнения с неизвестни", в която задава редица въпроси с молба всеки дясно-центристки политически лидер - който се счита за такъв - да им отговори - не публично, а сам за себе си, уточнява политологът.  Във Фейсбук дневника си Минчев написа: Партньорството на Реформаторския блок с ГЕРБ е невъзможно - заяви Иван Костов

Искате да сте кмет? Трябва да са живели поне 6 месеца на съответното място

  Поне половин година трябва да се живели в съответното населено място всички бъдещи кандидати за кметове и общински съветници. Това решиха...

Подписват споразумение за мир в Киев

Президентът Янукович, лидерите на опозицията, представители на ЕС и Русия Страните се споразумяха по време на преговорите да подпишат договора за умиротвряване на страната днес по обяд. В Киев от вчера преговарят представители на властите, на опозицията и пратеници на ЕС.

Суровият петрол се насочи към седмично поскъпване

Лекият суров петрол (WTI) се насочи към шесто седмично поскъпване, след като студеното време в САЩ доведе до ръст на търсенето на горива за...

Виена - най-добър град за живеене в света

Виена е градът с най-добро качество на живот в света, гласи най-новата класация за 2014 г. на консултантската агенция “Мърсър”. В нея доминират европейските градове. На второ място е Цюрих, а на четвърто - Мюнхен. Между тях се е вмъкнал един град от Нова Зеланция - Окланд. В челната петица се е наредил и Ванкувър в Канада, който е най-високо

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване