Технологичният сектор поведе европейските борси надолу*

Печелившите акции трябва да се издирват с лупа, казва анализатор


Социалните мрежи деформират мнението ни за собственото ни тяло

Времето прекарано в разглеждане на снимки, публикувани в социалните мрежи от наши приятели създава грешно впечатление у дамите за собствения им външен вид, установи скорошно проучване.

Китайска банка дава 5 млрд долара за руски регион

Китайската банка за развитие потвърди намерението си да отдели 5 млрд. долара за развитие на руския Далечен изток.

Полицията се оттегли от хотела, където издирва Александра от Поморие, остави го разбит (снимки)

Полицаите вече се оттеглят от хотел Полицаите вече се оттеглят от хотел "Лагун", където се провеждаха издирвателни операции на изчезналата Александра от Поморие. Автобус с барети още е пред хотела, но скоро и той ще се оттегли. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Веселин Тошев е собственик на "Лагун", който има и други обекти.

Еврофутбол: Ливърпул с предимство пред Манчестър Сити

/КРОСС/ Ливърпул е с по-големи шансове за успех срещу Манчестър Сити в предстоящия напрегнат двубой за титлата в английската Висша лига. Това са очакванията на българския букмейкър „Еврофутбол“, който даде коефициент 2.20 за победа на „мърсисайдци“, докато ставката за успех на „небесно сините“ е 2.65. Равенството е оценено на 3.15. Сблъсъкът е с номер 103 в програмата на „Еврофутбол“. Левски се очаква да надвие Литекс при домакинството си в събота от 16:15 ч. в родната „А“ група. Ставките за мача с номер 294, който е сред десетките с възможности за залози на живо, са: „1“- 1.80  „Х“- 3.00  „2“- 2.80. Сериозни са шансовете на Лудогорец срещу Черно море във Варна. Показват го и коефициентите на „Еврофутбол“: „1“- 3.40  „Х“- 3.20  „2“- 1.60. Двубоят е под номер 300 в програмата и се предлага също като „live“

Инспектор следи варненските съветници за отсъствия

Инспектор от канцеларията на Общинския съвет вече следи местните народни избраници от Варна дали присъстват и вземат активно участие в работата на постоянните комисии, видя репортер на “Черно море”. Нововъведението е наложено от промените в хоноруването на работата на съветниците, което бе прието по време на 28-ото заседание на местния парламент.

Шофьор без книжка уби момиче в Плевен

Шофьор без книжка уби момиче на 23 г. при зверска катастрофа на централна улица в Плевен около 22,30 ч в четвъртък.
На път за гарата неправоспособният Никола Стефанов, на 25 г. навлязъл с опела си в опасно кръстовище. На мокрия от дъжда паваж и при жълт светофар със страхотна сила се забил в рено, което отнело предимството му. Шофьор без книжка уби момиче на 23 г. при зверска катастрофа на централна улица в Плевен около 22,30 ч в четвъртък. На път за гарата неправоспособният Никола Стефанов, на 25 г. навлязъл с опела си в опасно кръстовище. На мокрия от дъжда паваж и при жълт светофар със страхотна сила се забил в рено, което отнело предимството му.

Пешеходци събориха загражденията на улица "Търговска"

Пешеходци събориха загражденията на ремонтиращата се улица "Търговска" в Перник, установи проверка на ZaPernik.com.

Строителни работници извършват разбиването на старите плочки по улицата на метри от пешеходци. Причината е, че самите преминаващи са съборили загражденията.

Преди 2 седмици започна ремонтът на пешеходната улица, който е част от мащабното преобразяване на централната градска част на Перник. От двете страни на улицата бяха оставени по...

Продължава

Куче души за дирите на Алекс, намериха гривна

Гривна на изчезналата Александра от Поморие е открита в училищния двор. В издирването се включи и полицейска овчарка. 20 тежко въоръжени полицаи таражшат хотел "Лагун", за чийто собственик се смята, че е бил длъжник на бащата на момиченцето, който се занимавал с лихварство

Нов финансов провал за Шварценегер

Завръщането на Арнолд Шварценегер като екшън герой в киното засега е огромно разочарование. Като изключим малките му роли в умерено успешните филм от поредицата “Непобедимите”, бившият губернатор на Калифорния и някога звезда №1 на Холивуд не успява да се свърже с масовата публика. Премиерният екшън “Саботаж” е поредното ново заглавие с Арнолд в Завръщането на Арнолд Шварценегер като екшън герой в киното засега е огромно разочарование. Като изключим малките му роли в умерено успешните филм от поредицата “Непобедимите”, бившият губернатор на Калифорния и някога звезда №1 на Холивуд не успява да се свърже с масовата публика. Премиерният екшън “Саботаж” е поредното ново заглавие с Арнолд в

МВФ: Страните да засилят мерките за икономическо възстановяване

Международният валутен фонд (МВФ) предупреди правителствата по света, че трябва да предприемат повече мерки за гарантирането на устойчиво...

Гривна на изчезналата Александра открита в училищния двор

Гривна на изчезналата Александра от Поморие е открита в училищния двор, съобщи bTV.
В издирването на детето се включи и куче-овчарка, както вече "24 часа" писа. Детето изчезна снощи на връщане от училище. Детето скоро имало рожден ден. Вчера то било на училище, отишло на театър и след това на занималня. Гривна на изчезналата Александра от Поморие е открита в училищния двор, съобщи bTV. В издирването на детето се включи и куче-овчарка, както вече "24 часа" писа. Детето изчезна снощи на връщане от училище. Детето скоро имало рожден ден. Вчера то било на училище, отишло на театър и след това на занималня.

Държавната администрация функционира чрез 124 хил. структури


Държавната администрация в момента функционира чрез 124177 структури, досега обект на консолидация са били 14% от нея, а правителството има програма за по-пълна консолидация и засилване на контрола. Това съобщи по време на парламентарния контрол вицепремиерът Даниела Бобева. 

Тя съобщи, че правителствената Стратегия за развитие на администрацията до 2020 г. не предвижда съкращения и уволнения, а препозициониране на хората, така че да се подобри работата. 

Бобева информира,...

Украйна се насочва към европейския газ

Не можем да платим наложената от Русия политическа цена и затова преговаряме с ЕС, заяви украинският енергиен министър


Откриха гривна на изчезналата Александра в училищния двор

Гривна на изчезналата Александра от Поморие е открита в училищния двор, съобщи bTV.
В издирването на детето се включи и куче-овчарка, както вече Гривна на изчезналата Александра от Поморие е открита в училищния двор, съобщи bTV. В издирването на детето се включи и куче-овчарка, както вече "24 часа" писа. Детето изчезна снощи на връщане от училище. Детето скоро имало рожден ден. Вчера то било на училище, отишло на театър и след това на занималня.

1572 студенти ще стажуват в държавната администрация това лято


Държавната администрация планира през това лято да вземе на стаж 1572 студенти, съобщиха от пресслужбата на правителството. Днес в 14 ч. ще бъдат публикувани позиции, за които могат да кандидатстват желаещите.

Програмата се провежда за трети пореден път. Стажовете, обявени по програмата за тази година, са с над 470 повече от миналата. За летен стаж в държавната администрация могат да кандидатстват всички студенти, които се обучават в страната или чужбина без значение от степента,...

Работници в "Ремотекс" се канят да протестират в София (видео)


Протестиращите работници и синдикалисти от радневското предприятие "Ремотекс" искат спешна среща с министъра на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев.

Те настояват Стойнев лично да им каже какви мерки смята да предприеме държавата за решаването на проблема с предприятието, което не работи от няколко месеца, а служителите не са получавали заплати повече от една година, предаде БГНЕС.

Напрежението сред тях ескалира след изявлението на министър Стойнев, че държавата се...

Търсят 1572 стажанти за държавната администрация

Всички свободни позиции ще бъдат публикувани днес

Изнасяме и внасяме най-много от Германия

През януари 2014 г. изнасяме най-много стоки за Германия като общият им обем се равнява на 457,9 млн. лева. Вносът на германски стоки в България...

Шест номинации за Бяла в конкурса „Чети и пътувай“

Конкурсът „Чети и пътувай“ (READ&TRAVEL) се организира за втора поредна година към Международно туристическо изложение „Културен туризъм“ Велико Търново. Официалното представяне на номинациите се състоя вчера, съобщиха от Община Бяла за Moreto.

Полиция щурмува хотел в Поморие

Около 10 ч. полицейски служители са щурмували х. "Лагун" в Поморие. Предполага се, че акцията е свързана с изчезналата първокласничка Александра Тодорова, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

"Селфи" в президентството

Със спонтанно "селфи" на генералния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, президента Росен Плевнелиев и бившия министър на външните работи Соломон Паси завърши официалната церемония по награждаването на Расмусен с орден "Стара планина" I степен в президентството.
Инициатор на неформалната снимка бе Паси, който минути по-късно я публикува в Туитър. Със спонтанно "селфи" на генералния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, президента Росен Плевнелиев и бившия министър на външните работи Соломон Паси завърши официалната церемония по награждаването на Расмусен с орден "Стара планина" I степен в президентството. Инициатор на неформалната снимка бе Паси, който минути по-късно я публикува в Туитър.

Румен Петков: Главният прокурор да се заеме сериозно с Орешарски

“Препоръчвам на главния прокурор да се заеме сериозно с Пламен Орешарски, защото той за пореден път предлага за назначение хора, които не отговарят на законовите изисквания. Така Орешарски отново доказа, че работи в услуга на Пеевски, Станишев и съпругата му Моника”, заяви в петък членът на гражданското движение АБВ и бивш вътрешен министър в правителството на тройната коалиция Румен Петков. По същото време негов колега бе Орешарски, който бе финансов министър в същото правителство.   Ден по-рано Румен Петков обеща всеки ден да оповестява данни, които доказват "незаконното и неморалното поведение на министър-председателя Орешарски", когото той нарече "слуга на Пеевски".   В петък Петков обясни, че за първото му "разкритие" като "безспорно доказателство служели публикуваните преди часове на сайта на парламента предложения за председател и членове на Комисията за защитата на личните данни".   "В чл. 8 от Закона за защита на личните данни е казано, че за членове на комисията се избират български граждани, които имат висше образование по информатика, право или са магистри по информационни технологии. При внимателен прочит на две от петте биографии се вижда, че Цанко Вълков и Веселин Целков нямат висше образование нито по информатика, нито по право, нито са магистри по информационни технологии", поясни Петков, цитиран от пресслужбата на АБВ.   "Направени са опити тези пропуски в биографията им да бъдат прикрити, което е недвусмислено свидетелство, че Орешарски се опитва да заблуди обществото и за пореден път да действа задкулисно. Тези кандидатури, въпреки че са в нарушение на закона, в сряда са одобрени от Министерския съвет. А сега са предложени за гласуване на Народното събрание", казва още Петков.   "Ето това е моето днешно доказателство, че ни управлява човек, чиито действия са задкулисни и в ущърб на държавността", заяви Петков и обеща да продължи с "разобличенията".

Найденов закичи Расмусен със "Свети Георги" - I степен

Министърът на отбраната Ангел Найденов връчи на генералния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен почетния знак "Свети Георги" - I степен. Наградата беше дадена за принос в утвърждаването на НАТО като най-силния съюз за колективна отбрана в света.

Расмусен, Плевнелиев и Паси със "селфи" в президентството (обновена)

Със спонтанно Със спонтанно "селфи" на генералния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, президента Росен Плевнелиев и бившия министър на външните работи Соломон Паси завърши официалната церемония по награждаването на Расмусен с орден "Стара планина" I степен в президентството. Инициатор на неформалната снимка бе Паси, който минути по-късно я публикува в Туитър.

Декларация от ПП ГЕРБ

/КРОСС/ По време на дебатите за националния  бюджет представителите на управляващото мнозинство, в лицето на БСП, ДПС и „Атака“, пламенно твърдяха, че публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите“ ще бъде изпълнявана по нов по-прозрачен начин. Мощна словесна и сугестивна енергия беше впрегната както от тях, така и от членовете на Министерски съвет, за да убедят българските граждани, че средствата ще бъдат разходвани въз основата на ясни критерии и ще постигнат реален и измерим ефект – ще стимулират икономическото развитие и ще доведат до по-висока заетост. 500-те милиона обаче, така бодро заявени от кабинета „Орешарски“ като възможност за развитие и растеж на регионите и преодоляване на различията между населените места, се превърнаха в безпрецедентен пример за начертаване на разделителни линии. След като стана ясно, че финансирането на общините е било одобрено без наличие на критерии, анализ на нуждите, финансова и техническа обосновка, спазване на фундаментални принципи за равнопоставеност, ефективност и ефикасност при разходването на публични средства, правителството на Орешарски доказа, че няма непреодолими за него висоти. Започна да се разбулва мъглата около Министерството на младежта и спорта, което разполага с 20 милиона за „Изграждане на многофункционални спортни площадки и покрити плувни басейни към тях“

Омбудсманът на ЕС: Еврокомисията да разпространи документи по отстраняването на комисар Дали


Омбудсманът на Европейския съюз Емили О'Райли призова днес Европейската комисия да разпространи преписката, свързана с отстраняването на еврокомисаря по здравеопазването и политиката за потребителите Джон Дали (Малта) през 2012 г., предаде БТА.

Според О'Райли мотивите на Еврокомисията да откаже обществен достъп до тази информация са неубедителни. По нейните думи разгласяването на преписката би показало, че комисията се е отнесла сериозно с този въпрос и би било пример за прозрачност...

Шведски юноши пострадаха при катастрофа в Полша

Петима души са пострадали при катастрофа с автобус в Полша, съобщи местната полиция.

Пирински: Този вариант на ЕС и на общоевропейска политика не трябва да продължава повече по този начин

Предстои ни една много отговорна и сложна задача - да получим подкрепа за една последователна и социална политика в България и Европа, различна от политиката на неолиберализма, която се води вече десетилетия. Това заяви кандидатът за евродепутат Георги Пирински на среща с граждани в район Триадица в столицата, съобщиха от пресцентъра на БСП. Предстои ни една много отговорна и сложна задача - да получим подкрепа за една последователна и социална политика в България и Европа, различна от политиката на неолиберализма, която се води вече десетилетия. Това заяви кандидатът за евродепутат Георги Пирински на среща с граждани в район Триадица в столицата, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Конституцията на Крим определя 3 официални езика

Кримският парламент днес прие конституция, която определя Крим като република на Руската федерация, предаде Униан. В текста се посочва, че анексираният Крим е „демократична и законова държа...

Утре улица "Орловска" ще бъде затворена за движение

Във връзка с предстоящо асфалтиране – част от дейностите по водния проект, Ви уведомяваме, че на 12.04.2014 г., ул. „Орловска“ - в участъка от ул. „Л. Каравел...

Албена Михова отпадна от Dancing stars, хубавата Елена се връща (Галерия)

Албена Михова отпадна от танцувалната надпревара Dancing Stars. След истински холивудски екшън, тя отстъпи в прекия дуел с нейния колега-актьор Дарин Ангелов. Зрителският вот определи Дарин да остане в шоуто с 80% гласували за него. Дори и Петко Димитров, с когото двамата се близки не успя да наклони везните в нейна полза. Албена Михова отпадна от танцувалната надпревара Dancing Stars. След истински холивудски екшън, тя отстъпи в прекия дуел с нейния колега-актьор Дарин Ангелов. Зрителският вот определи Дарин да остане в шоуто с 80% гласували за него. Дори и Петко Димитров, с когото двамата се близки не успя да наклони везните в нейна полза.

Подпалиха погребална агенция в Берковица

Неизвестни са подпалили офис на траурна агенция в Берковица. Пламъците са обгорили част от ковчезите, но пожарникарите са загасили огъня, съобщиха от полицията.
Пожарът е избухнал в погребалното бюро "Оркус Д" ЕООД в кооперативния пазар в Берковица в петък малко след 1 часа. Подпалвачите разбили задната врата на офиса, Неизвестни са подпалили офис на траурна агенция в Берковица. Пламъците са обгорили част от ковчезите, но пожарникарите са загасили огъня, съобщиха от полицията. Пожарът е избухнал в погребалното бюро "Оркус Д" ЕООД в кооперативния пазар в Берковица в петък малко след 1 часа. Подпалвачите разбили задната врата на офиса,

Американски и френски военни кораби навлязоха в Черно море

/КРОСС/ Американският ескадрен миноносец „Доналд Кук" и френският военен кораб „Дюпюи де Лом" навлязоха в Черно море, съобщи РИА Новости. „Доналк Кук" е третият кораб на американските въоръжени сили, който посещава Черно море в последно време. През февруари САЩ отправи  фрегатата  „Тейлър", която да осигури безопасността при провеждането на Олимпиадата в Сочи. Корабът заседна край черноморското крайбрежие на Турция, с което превиши срока на легално пребиваване във водите на Черно море.През март американският ескадрен миноносец „Тръкстън" премина през Босфора в Черно море, за да участва във   военни учения съвместно с български и румънски кораби. Според американското военно командване, изпращането на ескадрения миноносец в Черно море е с цел да се успокоят съюзниците от НАТО. Съгласно конвенцията от Монтрьо, военните кораби на страните, които нямат излаз на Черно море, не могат да остават в акваторията му повече от 21 дни. Според изказване на руския външен министър Сергей Лавров, пребиваването на американските военни кораби на територията на Черно море често превишава установените от конвенцията срокове. Турският политолог Фатих Ер заяви, че визитата на американските кораби няма за цел да наплаши Русия и още по-малко, да провежда военни операции срещу нея."Не мисля, че на практика американците имат някаква особена цел, като изпращат военните си кораби в Черно море

МВР мълчи за Александра, но работи по отвличане

Полицията вече работи по версия отвличане на 8-годишната дъщеря на лихвар от Поморие - Александра. Първолачето е в неизвестнвост от вчера следобед, когато се прибирало от занималнята в училище.

Албена Михова отпадна от Dancing stars, хубавата Елена се връща (Галерия)

Албена Михова отпадна от танцувалната надпревара Dancing Stars. След истински холивудски екшън, тя отстъпи в прекия дуел с нейния колега-актьор Дарин Ангелов. Зрителският вот определи Дарин да остане в шоуто с 80% гласували за него. Дори и Петко Димитров, с когото двамата се близки не успя да наклони везните в нейна полза. Албена Михова отпадна от танцувалната надпревара Dancing Stars. След истински холивудски екшън, тя отстъпи в прекия дуел с нейния колега-актьор Дарин Ангелов. Зрителският вот определи Дарин да остане в шоуто с 80% гласували за него. Дори и Петко Димитров, с когото двамата се близки не успя да наклони везните в нейна полза.

Стоян Янкулов – Стунджи на път към Варна преди третия си албум с Елица

Брас асоциация пристига днес във Варна в пълен състав от 19 музиканти за проекта „The Art Of Big Band” („Изкуството на биг бенда”) на пианиста и композитор Ангел Заберски, научи Moreto.net. Проектът ще бъде официален финал на Европейския музикален фестивал Варна 2014, който се организира от музикална агенция „Елит мюзик“ и фондация „Елит – ЛИК“ в партньорство с „Кантус Фирмус“ и Община Варна и е в подкрепа на кандидатурата на Варна за Европейска столица на културата 2019.

Пеле: Ако играех сега, бих избрал Барселона

"Техният стил се най-много доближава до стила на Сантос по мое време"


В енергетиката няма "баничари или еколози", както при бившите!

Премиерът не подкрепя създаването на магазини само с BG стоки


Автомобилният пазар в Китай забавя ход

Продажбите на коли през март записаха ръст, който обаче е по-малък от предходните месеци


Пирински: Този вариант на ЕС и на общоевропейска политика не трябва да продължава повече по този начин

Предстои ни една много отговорна и сложна задача - да получим подкрепа за една последователна и социална политика в България и Европа, различна от политиката на неолиберализма, която се води вече десетилетия. Това заяви кандидатът за евродепутат Георги Пирински на среща с граждани в район Триадица в столицата, съобщиха от пресцентъра на БСП. Предстои ни една много отговорна и сложна задача - да получим подкрепа за една последователна и социална политика в България и Европа, различна от политиката на неолиберализма, която се води вече десетилетия. Това заяви кандидатът за евродепутат Георги Пирински на среща с граждани в район Триадица в столицата, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Отново за двойния аршин на центъра за градска мобилност

/КРОСС/Вчера от медиите научихме как съпругата на президента попаднала под услугите на Център за градска мобилност. Не си пуснала СМС за паркираното в центъра возило и верните стражи на търговското дружество моментално я заскобили. Това е снимка на случката, представляваща доказателството за събитието. Граждани справедливо отбелязаха в коментарите си, че скобата изглеждала като "фотомодел", тъй като била твърде лъскава и с никаква маркировка по нея. В същото време друг гражданин сигнализира за банална случка:"Докараха ме да се чувствам доносник. Гледам днес към 9 сутринта еничерски усърдните служители на ЦГМ вече закопчали някой нещастник на „Кн. Мария Луиза” 67Б. В същото време зад закопчания се виждат две коли с незаконни пропуски. След малко, като дойдоха да разкопчават, запитах служители защо уважават незаконни пропуски? Раздразнено ми беше предложено да си гледам работата. Разясних им, че с мойте 100 лева на година им плащам заплататите, а в отговор ме посъветваха да си сменя апартамента. По-късно се оказа, че закопчаното русо създание било забравило да си турне пропуска и служителите мирно и тихо й свалиха скобата

Силен трус разлюля Папуа Нова Гвинея

Трус с магнитуд 7 е регистриран в Папуа Нова Гвинея, става ясно от справка на сайта на Европейския сеизмологичен център.
Земетресението е регистрирано към 10:10 часа българско време на дълбочина 10 километра под земната повърхност.
То е разтърсило провинция Бугенвил.
Епицентърът на труса се намира на 611 километра северозападно от Хониара в Трус с магнитуд 7 е регистриран в Папуа Нова Гвинея, става ясно от справка на сайта на Европейския сеизмологичен център. Земетресението е регистрирано към 10:10 часа българско време на дълбочина 10 километра под земната повърхност. То е разтърсило провинция Бугенвил. Епицентърът на труса се намира на 611 километра северозападно от Хониара в

Сидеров окачи на оградата пред президентството "тиквен медал" за генералния секретар на НАТО

"Вместо държавен орден, ще дам на генералния секретар на НАТО тиквен медал", обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който с група свои депутати и поддръжници заформи протестна демонстрация пред президентството.
Това се случи, докато в тържествената зала на "Дондуков" 2 държавният глава награждаваше шефа на НАТО Андерс Фог Расмусен с орден "Стара "Вместо държавен орден, ще дам на генералния секретар на НАТО тиквен медал", обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който с група свои депутати и поддръжници заформи протестна демонстрация пред президентството. Това се случи, докато в тържествената зала на "Дондуков" 2 държавният глава награждаваше шефа на НАТО Андерс Фог Расмусен с орден "Стара

Франция: Комуникацията по работа след 18 ч.– незаконна

Френските работници могат – и даже са длъжни – да игнорират служебната комуникация след края на работния ден

Пирински: Този вариант на ЕС и на общоевропейска политика не трябва да продължава повече

/КРОСС/Предстои ни една много отговорна и сложна задача - да получим подкрепа за една последователна и социална политика в България и Европа, различна от политиката на неолиберализма, която се води вече десетилетия. Това заяви кандидатът за евродепутат Георги Пирински на среща с граждани в район Триадица в столицата. „Нашата програма е свързана с Манифеста на ПЕС, тъй като стремежът ни беше да свържем онези политики, които се развиват на европейско равнище и важните за всички нас социални политики”, каза още той. Пирински поясни, че  платформата на социалистите  се състои от десет основни точки, които са направени така, че да покажат, че българските граждани не могат и не трябва да са граждани втора ръка в Европа. „Това има своите конкретни измерения, тъй като на всички е ясно на каква свръх експлоатация са подложени много от българите, работещи в страни-членки на ЕС”, добави той. По думите му втората точка от  програмата на БСП е свързана с труда и заплатите, с  твърдението на всички европейски социалисти, че ЕС не трябва да бъде само икономически и паричен съюз, а до голяма степен трябва да е социален

Франция: Без служебни обаждания и мейли след 18 ч.

Френските работници могат – и даже са длъжни – да игнорират служебната комуникация след края на работния ден

Атака се отчете с тиквен медал пред шефа на НАТО

В знак на протест срещу връчването на орден "Стара планина"

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване