20-годишен перничанин е задържан за побой на свой съгражданин

20-годишен перничанин е задържан за побой на свой съгражданин.

Инцидентът е станал вчера, около 18,30 ч. в пернишкия кв. „Караманица”. 20-годишният О.E. се скарал с 29-годишният Б.К. Разправията прераснала в побой, при който пострадал по-възрастния мъж. Настанен е в реанимация на МБАЛ „Р. Ангелова” – Перник със счупен череп и опасност за живота. Криминалисти от Първо РУП – Перник извършили оглед на местопроизшествието и...

Продължава

Цигари и два компютъра са откраднати от магазин в пернишкото с. Мещица

 Цигари и два компютъра са откраднати от магазин в пернишкото с. Мещица.

Посегателството е извършено вчера през нощта, когато неизвестни разбили входната врата на магазин за хранителни стоки и задигнали неустановено количество и марки цигари, настолен и преносим компютри. Предприети са всички действия за установяване на извършителите.

Започнато е досъдебно производство.

"168 часа": Пияният Георги Димитров изхвърлен от църква

Иван Бутовски
Скандал в юношеските години на Георги Димитров провокирал пословичната му омраза към религията. Конфликтът сигурно е станал и причината за атентата в черквата Иван Бутовски Скандал в юношеските години на Георги Димитров провокирал пословичната му омраза към религията. Конфликтът сигурно е станал и причината за атентата в черквата "Света Неделя". Бъдещият шеф на Коминтерна създал неразбория по време на проповед срещу алкохола и цигарите - именно тези пороци, които го убиват.

7 души пострадаха при сблъсъци в Одеса

/КРОСС/ 7 души бяха ранени в Одеса в резултат от сблъсъците между противници и привърженици на новата власт  в Украйна, съобщи РИА Новости. Стълкновенията са възникнали пред хотела, където е отседнал кандидатът за президент на Украйна Олег Царев, който пристигнал в града заради участие в мероприятия, посветени на 70-тата годишнина от освобождението на Одеса от фашистите. Хотелът бил обкръжен от радикали от „Десния сектор", заплашващи с разправа. Активисти от местната милиция се притекли на помощ. В интервю за в."Российская газета" Олег Царев заяви, че назначените от Киев нови ръководители на регионите на Южна и Източна Украйна разполагат с въоръжени отряди за разгонване на протестиращите. Кандидатът за президент смята, че провеждането на избори в Украйна сега не е необходимо. Според него, преди това в конституцията следва да бъдат внесени ред промени - да се въведе федерално устройство и руският език да бъде обявен за национален.    

16 пчелни кошера са изгорели в пернишкото с. Студена

 Инцидентът е станал в периода 08-10 април в махала „Рибарица”. Освен пчелните семейства е изгоряла и дървена барака, собственост на 67-годишният П.К. Причините не са установени. Криминалисти от Второ РУ „Полиция” – Перник разследват случая.

Образувано е досъдебно производство.

Расмусен се сдоби и с тиквен медал от "Атака"

Депутатите на "Атака" се събраха пред Президентството на протест срещу шефа на НАТО Андерс фог Расмусен. Те посрещнаха кортежа му за аудиенцията при Плевнелиев с викове "Убиец!" Тиквен медал за Расмусен донесе Волен Сидеров, възмутен, че президентът му връчва орден "Стара планина".

Гласуваме с квадратче и кръгче

Парламентът прие промяната в дизайна на бюлетините по настояване на ДПС, прие се и предложението на ГЕРБ в ЦИК да има още един член

Тежко въоръжени полицаи атакуваха хотел „Лагун“ в Поморие

/КРОСС/ 20 тежко въоръжени полицаи щурмуваха току-що семейния хотел „Лагун“ в центъра на Поморие. 7 полицейски коли охраняват района около 5-етажния хотел, а въоръжените полицаи с бронежилетки и качулки в момента претърсват стаите, ресторанта, пералното помещение и подземията на хотела. Става въпрос за издирване във връзка с отвлечената 9-годишна Александра. В една от хотелските стаи е намерено огромно количество цигари, предава “Флагман.бг”. 2-ри и 3-ти клас в ОУ „Иван Вазов“ днес не излязоха в междучасие между 9 и 10 часа. Децата току-що бяха узнали, че Алекс я няма. За последно вчера приятелите й са я видели на новите люлки в училище около 16,30 часа. От училището до жилищната кооперация на сем. Тодорови има около 400 метра разстояние, като може да се мине по главната улица, както и през малките пресечки зад РПУ-то. Районът е изключително оживен и е трудно да бъде отвлечено дете, без да бъде забелязано от свидетели. Припомняме, че малката дъщеря на поморийския бизнесмен Веселин Тодоров – Германеца изчезна мистериозно миналата вечер. Възможно е да се касае за отвличане. Момиченцето е третокласничка в училище „Иван Вазов” и не се е прибрала у дома си след занятия, макар че вече наближавало полунощ. Семейството е подало и сигнал в полицията.    

Реал - Байерн и Челси - Атлетико на 1/2-финалите в ШЛ

Първите срещи са на 22-и и 23-и април, а реваншите на 29-и и 30-и


НСИ: Износът на България за трети страни намалява с 14.2%

През периода януари - февруари 2014 г. износът на България за трети страни намалява с 14.2% спрямо същия период на 2013 г. и е в размер на 2.4 млрд. лeвa, съобщиха от НСИ.

Вижте как създадоха изкуство на дърво в централния парк на Перник - ВИДЕО

Здравейте, относно публикацията за нестандартното изкуство на дърво в градския парк, случайно попаднах на клипче в youtube от създаването му:

ЕК одобри проекта за Западната дъга на столичния Околовръстен път

За изпълнението е предоставена безвъзмездна финансова помощ в размер на 44 млн. лева


Financial Times: Украинската криза е урок за Китай, може да наблегне на своите собствени териториални претенции

Последиците от украинската криза ще бъдат усетени далеч отвъд границите на Европа. Един от най-важните странични ефекти ще бъде урокът за Китай, че статуквото в Азия може лесно да бъде променено без последствия, коментира Financial Times.
Азия комбинира високите технологии на 21 век с някои силни проблеми на 19 век: силен национализъм, Последиците от украинската криза ще бъдат усетени далеч отвъд границите на Европа. Един от най-важните странични ефекти ще бъде урокът за Китай, че статуквото в Азия може лесно да бъде променено без последствия, коментира Financial Times. Азия комбинира високите технологии на 21 век с някои силни проблеми на 19 век: силен национализъм,

НСИ: Износът на БГ за ЕС намалява с 2.6% през януари 2014 г.

През януари 2014 г. износът на България за ЕС намалява с 2.6% спрямо същия месец на предходната година и е в размер на 2.0 млрд. лева, съобщиха от НСИ.

Пореден кораб на НАТО влиза в Черно море

Още един кораб от силите на НАТО се очаква днес да навлезе в акваторията на Черно море. Снощи там влезе разузнавателният кораб "Дюпюи дьо Лом", съобщи за Интерфакс Главният щаб на руския Военноморски флот. Очаква се този кораб да остане в Черно море до 30 април, посочи събеседник на агенцията в щаба.

В опит да се пребори с опонентите си, Ердоган ще увеличи правомощията на разузнаването


Правителството на Турция търси одобрението на парламента за подсилване на тайните служби на страната, съобщи "Ройтерс". Според критиците на премиера Ердоган целта на мярката е да се засили контрола на правителството над репресивния апарат.

През последната година проповедникът Фетуллах Гюлен демонстрира своето влияние в полицията и съдебната система, което предизвика гнева на премиера. Ердоган обвини организацията на Гюлен в създаване на конспирация срещу него, която включва...

Москва предупреди руснаците да не идват в България

Причината са договорите ни за екстрадиране със САЩ

Балкански фестивал по боен спорт "Приятели на полицията" започва в Перник

Община Перник ще бъде домакин на третия Балкански фестивал по бойни спортове „Млади приятели на полицията” на 12 и 13.04.2014г.

Организатори са Спортната Асоциация на МВР , Централен Полицейски Таекуон-до Клуб и Спортните клубове от гр.Перник.

Над 400 състезатели от България, Гърция, Македония и Сърбия ще вземат участие в спортната инициатива.

Фестивалът е традиционен и се провежда трета поредна година под патронажа на кмета на Община Перник.

Сменете паролите си за Facebook и Gmail още сега

Преди броени дни експерти откриха сериозен пробив в сигурността на интернет трафика, засягащ милиони потребители по цял свят. Стана ясно, че...

БСП чака още този месец програмата на кабинета за реиндустриализация


Ние очакваме още до края на този месец правителството да обяви програмата за реиндустриализация, казва в интервю за "Труд" зам.-председателят на БСП Янаки Стоилов. По думите му в нея трябва да има конкретни елементи за създаване на нови и за възстановяване на класически производства.

Депутатът  дава за пример очакваното встъпване на държавата като собственик на "Химко" - Враца. "Освен прекия икономически ефект, това би се възприело като знак за преход към производителна икономика и...

Сменете паролите си за Facebook и Gmail още сега

Преди броени дни експерти откриха сериозен пробив в сигурността на интернет трафика, засягащ милиони потребители по цял свят. Стана ясно, че...

НСИ: Плановете на промишлените предприятия са за свиване на инвестициите

Инвестиционната бизнес анкета на НСИ, проведена сред промишлените предприятия през март 2014 г., осигури информация за реализираните от тях инвестиции през 2013 г. и инвестиционните им планове за настоящата година, съобщиха от НСИ.

Селфито завладя и родната политика

След като миналата година Барак Обама, Дейвид Камерън и датската премиерка Хеле Торнинг-Шмит си направиха прословутото селфи на погребението на Нелсън Мандела, явно и българският политически елит реши...

Левски без трима основни футболисти срещу Литекс

Днес стана ясно, че Левски излиза срещу Литекс без няколко от най-силните си играчи. Владимир Гаджев, Аймен Белаид и Борислав Цонев бяха наказани от Дисциплинарната комисия на Българския футболен съ...

Лора Караджова: Бременна съм и съм много щастлива

Нарочената за непослушно момиче Лора Караджова, най-сетне се кротна . Тя има сериозна връзка и вече е бременна. “Бременна съм и съм много щастлива. Мисля, че е дошъл точният момент за това,...

Реал - Байерн и Атлетико - Челси на полуфиналите в Шампионската лига

Финал преди финала в Шампионската лига. Фаворитите в турнира Реал (Мадрид) и Байерн (Мюнхен) ще мерят сили в епичен полуфинален сблъсък. Хосеп Гуардиола срещу най-големия си съперник - Реал. Това отре...

Клисарова: Завършването на основно образование след 9 клас ще бъде обсъдено

Предложението за завършване на основно образование след 9 клас, което бе дадено от Синдиката на българските учители, ще бъде поставено на дискусия на страница на Министерството на образованието, пр...

Financial Times: Украинската криза е урок за Китай, че статуквото в Азия може лесно да бъде променено

Последиците от украинската криза ще бъдат усетени далеч отвъд границите на Европа. Един от най-важните странични ефекти ще бъде урокът за Китай, че статуквото в Азия може лесно да бъде променено без последствия, коментира Financial Times.
Азия комбинира високите технологии на 21 век с някои силни проблеми на 19 век: силен национализъм, Последиците от украинската криза ще бъдат усетени далеч отвъд границите на Европа. Един от най-важните странични ефекти ще бъде урокът за Китай, че статуквото в Азия може лесно да бъде променено без последствия, коментира Financial Times. Азия комбинира високите технологии на 21 век с някои силни проблеми на 19 век: силен национализъм,

Мащабен пробив в сигурността на Heartbleed, препоръчва се смяна на пароли

/КРОСС/ Светът е ставал свидетел на много бъгове и подозрителна активност. Но не и на пробойна в такъв мащаб. Става въпрос за дупка в сигурността на Heartbrake, която позволява буквално източването на потребителски пароли, независимо от сложността им. Всъщност, пробойната, открита от Codenomicon, беше демонстрирана с видео, показващо кражбата на парола на потребител на Yahoo.com. Пробойната засяга OpenSSL – сертификат за сигурност, който е използван от милиони уебсървъри по света, за да гарантира сигурността на обмена на данни. Всъщност, дупката в сигурността е налична от около 2 години насам, но бе открита (официално) в началото на тази седмица (7 април). Според официалното съобщение на Codenomicon, които дори създадоха сайт на Heartbleed, анализаторите на компанията са успели да се сдобият с огормно количество лични данни за потребители, без дори да оставят следи за присъствието си на сървърите, от които са източили информацията. Според сайта на Heartbleed потенциално уязвими са всички сайтове, които използват версии на OpenSSL между 1.0.1 и 1.0.1f. Как да разберете дали сайтът, който използвате е сигурен? За съжаление няма публично достъпен начин, по който да проверите версията на OpenSSl, която използва определен сайт. Но може да използвате услугата SSL Server Test на Qualys, в която ежедневно се качва информация за версиите на SSL сертификатите на голяма част от сайтовете в интернет

Промениха изборната бюлетина, увеличиха състава на ЦИК

Номерата на кандидатите, чрез които ще се отбелязват преференциите, ще бъдат оградени в кръг, вместо в квадрат. Това стана с приемане на второ четене промени в Изборния кодекс.
Изменението бе по предложение на депутата от ДПС Четин Казак. „За” гласуваха 65 депутати, „против” – 23, 19 се въздържаха.
ДПС се аргументираха, Номерата на кандидатите, чрез които ще се отбелязват преференциите, ще бъдат оградени в кръг, вместо в квадрат. Това стана с приемане на второ четене промени в Изборния кодекс. Изменението бе по предложение на депутата от ДПС Четин Казак. „За” гласуваха 65 депутати, „против” – 23, 19 се въздържаха. ДПС се аргументираха,

Мащабен пробив в сигурността на Heartbrake, препоръчва се смяна на пароли

/КРОСС/ Светът е ставал свидетел на много бъгове и подозрителна активност. Но не и на пробойна в такъв мащаб. Става въпрос за дупка в сигурността на Heartbrake, която позволява буквално източването на потребителски пароли, независимо от сложността им. Всъщност, пробойната, открита от Codenomicon, беше демонстрирана с видео, показващо кражбата на парола на потребител на Yahoo.com. Пробойната засяга OpenSSL – сертификат за сигурност, който е използван от милиони уебсървъри по света, за да гарантира сигурността на обмена на данни. Всъщност, дупката в сигурността е налична от около 2 години насам, но бе открита (официално) в началото на тази седмица (7 април). Според официалното съобщение на Codenomicon, които дори създадоха сайт на Heartbleed, анализаторите на компанията са успели да се сдобият с огормно количество лични данни за потребители, без дори да оставят следи за присъствието си на сървърите, от които са източили информацията. Според сайта на Heartbleed потенциално уязвими са всички сайтове, които използват версии на OpenSSL между 1.0.1 и 1.0.1f. Как да разберете дали сайтът, който използвате е сигурен? За съжаление няма публично достъпен начин, по който да проверите версията на OpenSSl, която използва определен сайт. Но може да използвате услугата SSL Server Test на Qualys, в която ежедневно се качва информация за версиите на SSL сертификатите на голяма част от сайтовете в интернет

Бинев „сръчка” ЕС за имотите по Северната тангента

Евродепутатът уведоми съюза за протестите на хората

Подготвят за запълване дупките по улица "Софийско шосе" в Перник

Работници подготвят проблемните участъци по улица "Софийско шосе" за ремонт, засне обектива на ZaPernik.com.

От ранни зори със специализирана техника се реже асфалта около дупките.

Миналата година по същото време бяха запълнени дупки по оживената улица. На няколко места се "отвориха" същите дупки, на друг пък ремонтът се оказа успешен.

Депутатите промениха изборната бюлетина и увеличиха състава на ЦИК

Номерата на кандидатите, чрез които ще се отбелязват преференциите, ще бъдат оградени в кръг, вместо в квадрат. Това стана с приемане на второ четене промени в Изборния кодекс.
Изменението бе по предложение на депутата от ДПС Четин Казак. „За” гласуваха 65 депутати, „против” – 23, 19 се въздържаха.
ДПС се аргументираха, Номерата на кандидатите, чрез които ще се отбелязват преференциите, ще бъдат оградени в кръг, вместо в квадрат. Това стана с приемане на второ четене промени в Изборния кодекс. Изменението бе по предложение на депутата от ДПС Четин Казак. „За” гласуваха 65 депутати, „против” – 23, 19 се въздържаха. ДПС се аргументираха,

Решено: Пускаме бюлетина на кръгчета и квадратчета

На изборите на 25 май ще пускаме бюлетина на квадратчета и кръгчета.

Прогнозите за ръста на брутния вътрешен продукт на Румъния се подобряват


Добрите новини, идващи от повечето макроикономически показатели през първите два месеца на годината, накараха анализаторите да подобрят и прогнозите си за ръста на брутния вътрешен продукт на Румъния тази година към 3 - 3,5 на сто, пише днес румънският вестник "Зиарул финанчиар", цитиран от БТА.

Досега анализаторите прогнозираха тази година растежът да се забави спрямо миналата година, като в началото на 2014 г. прогнозите сочеха ръст на икономиката от 2.3 на сто. Миналата година...

Йовчев за изчезналото в Поморие дете: Работим по различни версии

Вътрешният министър отказа да коментира дали става въпрос за отвличане


Крим прие новата Конституция

/КРОСС/ Парламентът на Крим прие новата Конституция на региона, за която са гласували 87 депутата, а Република Крим и градът с федерален статут Севастопол бяха включени в списъка на субектите на Руската федерация в Конституцията на Русия. Новата редакция на Основния закон на страната беше публикувана днес на официалния сайт за правна информация. Двата нови субекта са включени в списъка по член 65 от Глава III от Конституцията на Русия - "Федеративно устройство". Съгласно документа, Крим представлява « демократична правова държава в състава на Руската Федерация». «Територията на републиката е единна и неделима част от територията на Русия», се казва още в новата Конституция на Крим. Конституцията на Крим се съдържа от 10 глави и 95 члена, като основните точки на документа са сходни с членове от Основния закон на Русия. В текста се посочва, че източникът на властта на Република Крим е кримският народ, която е част от многонационалния народ на Руската Федерация. Отбелязва се също «пряк израз на върховната власт на народа са - референдум и свободни избори», а превземането на властта и присвояването на правомощията на властта са недопустими. Конституцията регламентира три официални езика: руски, украински и татарски

Спор между пенсионер и ЧЕЗ за 400 лева сметка за ток

400 лева сметка за ток е в основата на спора между пенсионер от Врачанско и местното енергодружество, съобщи bTV. Мъжът твърди, че не е нарушил правилата и не дължи пари, от ЧЕЗ обаче са категорични, че електромерът е бил манипулиран.
Спорът между Борислав Нешев от село Търнава и местното енерго се точи вече цяла година. 400 лева сметка за ток е в основата на спора между пенсионер от Врачанско и местното енергодружество, съобщи bTV. Мъжът твърди, че не е нарушил правилата и не дължи пари, от ЧЕЗ обаче са категорични, че електромерът е бил манипулиран. Спорът между Борислав Нешев от село Търнава и местното енерго се точи вече цяла година.

Крим прие новата Конституция

/КРОСС/ Парламентът на Крим прие новата Конституция на региона, за която са гласували 88 депутата, а Република Крим и градът с федерален статут Севастопол бяха включени в списъка на субектите на Руската федерация в Конституцията на Русия. Новата редакция на Основния закон на страната беше публикувана днес на официалния сайт за правна информация. Двата нови субекта са включени в списъка по член 65 от Глава III от Конституцията на Русия - "Федеративно устройство". Съгласно документа, Крим представлява « демократична правова държава в състава на Руската Федерация». «Територията на републиката е единна и неделима част от територията на Русия», се казва още в новата Конституция на Крим. Държавният Съвет на Крим ще предложи кандидатурата на Сергей Аксьонов за поста на държавен глава на Крим. Предложението ще бъде изпратено на президента на Русия Владимир Путин преди провеждането на изборите, съобщи РИА Новости.По-рано Държавния Съвет и Законодателното събрание на Севастопол, подготвили съвместен проект на обръщение към руския президент Владимир Путин за провеждане на избори в регионите на законодателната си власт през септември 2014 година.

Спор между пенсионер и ЧЕЗ за 400 лева сметка за ток

400 лева сметка за ток е в основата на спора между пенсионер от Врачанско и местното енергодружество, съобщи bTV. Мъжът твърди, че не е нарушил правилата и не дължи пари, от ЧЕЗ обаче са категорични, че електромерът е бил манипулиран.
Спорът между Борислав Нешев от село Търнава и местното енерго се точи вече цяла година. 400 лева сметка за ток е в основата на спора между пенсионер от Врачанско и местното енергодружество, съобщи bTV. Мъжът твърди, че не е нарушил правилата и не дължи пари, от ЧЕЗ обаче са категорични, че електромерът е бил манипулиран. Спорът между Борислав Нешев от село Търнава и местното енерго се точи вече цяла година.

Майката на Петко обжалва психоекспертизата

Майката на стрелеца от Лясковец Петко Савов – Стефана, обжалва назначената съдебно-психиатрична експертиза.

Подпалиха погребално бюро на скандален бизнесмен в Монтана

Частно погребално бюро пламна тази нощ в Берковица, съобщиха от полицията. Неизвестен пироман използвал запалителна течност и драснал клечката в траурната агенция, намираща се на кооперативния пазар. Пожарът лумнал към 1 и 26 часа. Подпалвачът проникнал след разбиване на задна врата на склад с ковчези. Изгорели перде в помещението и два ковчега. Частно погребално бюро пламна тази нощ в Берковица, съобщиха от полицията. Неизвестен пироман използвал запалителна течност и драснал клечката в траурната агенция, намираща се на кооперативния пазар. Пожарът лумнал към 1 и 26 часа. Подпалвачът проникнал след разбиване на задна врата на склад с ковчези. Изгорели перде в помещението и два ковчега.

ИАНМСП организира пресконференция на тема: Подкрепа за МСП за достъп до външни пазари и насърчаване на експорта

/КРОСС/ На 15 април 2014 г. (вторник) от 10:00 ч. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира пресконференция на тема: Подкрепа за МСП за достъп до външни пазари и насърчаване на експорта. Събитието ще се проведе в Националния пресклуб БТА на адрес: гр. София, бул. „Цариградско шосе” № 49. По време на пресконференцията ще бъдат представени прилаганите от ИАНМСП инструменти за развитие на външнотърговска дейност сред българските малки и средни предприятия, резултати от реализираните дейности и предстоящи промоционални прояви в страната и чужбина. В събитието ще участват Милена Христова, главен секретар на ИАНМСП, Тинка Каменова-Найденова, директор на дирекция „Финансово и административно-правно обслужване“, Борислав Димитрачков, директор на дирекция „Развитие и интернационализация на малките и средните предприятия", експерти от Агенцията, представители на българските фирми, взели участие на национални щандове в международни изложби, панаири и търговски мисии, организирани от Агенцията.      Пресконференцията се провежда по проект “Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма “Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013

Управляващите успяха да съберат кворум чак от трети опит благодарение на „Атака”

Пленарното заседание на Народното събрание и в петък за малко се провали, след като вчера такова изобщо не се състоя. Причината е същата – депутатите от „Атака” отсъстваха от залата и БСП и ДПС не успяха да съберат необходимите за кворум 121 народни представители.

Известни са победителите от конкурса за рисунка „Искам да бъда!"

/КРОСС/ Дългоочакваният момент настъпи. 600 рисунки на деца от цялата страна участваха в конкурса на „Сдружение Азбукари“ на тема „Искам да бъда!“ След дълго обсъждане, журито избра общо 12 победители. Те са разпределени в 3 възрастови категории. Категория от 5 до 7 години, първо място заема Мюге Адил на 7 години от село Самуил. Тя мечтае да стане ветеринарен лекар. На второ място е Йоанна Николаева, на 6 години от Търговище. Тя иска да бъде учител. На трето място е Кристиян Колев на 6 години от Търговище, който мечтае да стане състезател по плуване. Поощрителната награда в тази категория се отсъди на малката Надежда Начева от Павликени, тя е само на 5 годинки. Награди в категория от 8 до 12 години взимат Преслав Ненков, които заема първо място. Той иска да бъде танцьор, на 8 години е и живее в Силистра. На второ място е Анна Рибарска, на 11 години от Благоевград. Тя мечтае да се изявява с четката на бюлото платно. На трето място е Хелин Стефанова на 8 години от Търговище, нейната мечта е да стане певица. В тази категория поощрителната награда се връчва на Зорница Симеонова на 9 години от София, тя също иска да бъде художник. В категорията, в която се изявяваха най-големите от 13 до 18 години, победители са: първо място – Христина Тихова на 15 години от Силистра, мечтата и е да стане цирков артист, на второ място е Анжело Радев на 14 години от София, която иска да се изявява като компютърен аниматор

10 тайни на дългия брак

Бракът е партньорство, не само взаимоотношения


Народното събрание ще проведе извънредно заседание на 15 април от 14.00 до 19.00 часа

/КРОСС/Народното събрание ще проведе извънредно заседание на 15 април от 14.00 до 19.00 часа. Предложението беше внесено от Атанас Мерджанов от „Коалиция за България”.  В дневния ред на насроченото за вторник заседание в включено обсъждане на Закона за Сметната палата, избор на членове и председател на Комисията за защита на личните данни, второ гласуване на ЗИ на Изборния кодекс, първо гласуване на ЗИД на Закон за защита на конкуренцията.  

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване