Парламентът има кворум

/КРОСС/ Парламентът събра кворум, след като в пленарна зала се регистрираха 123 народни представители – от Коалиция за България, ДПС и „Атака”. Заседанието на Народното събрание беше открито, след което депутатите от ПГ на ГЕРБ влязоха в пленарна зала и бяха освиркани от депутати в залата.  

Все по-малко са фирмите, които бавят заплати

Намалява проблемът с бавенето на заплатите във фирмите от реалния сектор като общата сума на просрочените възнаграждения е намаляла с 30%, отчитат от...

Парламентът има кворум

Парламентът събра кворум, след като в пленарна зала се регистрираха 123 народни представители – от Коалиция за България, ДПС и „Атака”. Заседанието на Народното събрание беше открито, след което депутатите от ПГ на ГЕРБ влязоха в пленарна зала и бяха освиркани от депутати в залата.  

Statoil направи ново голямо откритие на газ и петрол в Северно море

Норвежката компания оценява общите залежи в интервала от 20 до 75 млн. барела петролен еквивалент


Над 5000 украинци всеки ден се обръщат към руската миграционна служба

Над 5000 украински граждани се обръщат всеки ден към Руската федерална миграционна служба с искане за временно убежище, разрешително за работа, разрешително за пребиваване или гражданство.
Това заяви ръководителят на Службата по въпросите за гражданството Валентина Казакова, цитирана от Интерфакс.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - Над 5000 украински граждани се обръщат всеки ден към Руската федерална миграционна служба с искане за временно убежище, разрешително за работа, разрешително за пребиваване или гражданство. Това заяви ръководителят на Службата по въпросите за гражданството Валентина Казакова, цитирана от Интерфакс. Виж тук новите електронни издания в MediaMall -

Намериха мъртъв англичанин край Разлог

По първоначални данни не става въпрос за насилствена смърт

Играй и спечели двоен билет за спектакъла „Селска чест”/”Джани Скики”

Феновете на Джакомо Пучини и Пиетро Маскани могат да тържествуват! В София предстоят представления на прочутите творби „Селска чест“ и „Джани Скики“. Музиката...

Станишев: Борисов лъже, ГЕРБ искаше ПАСЕ да извади Русия

Свидетели сме на тотално лицемерие в поведението на Бойко Борисов, обяви лидерът на БСП и ПЕС Сергей Станишев, предаде БГНЕС. Станишев бе категоричен, че Борисов говори едно в България, отпращайки ...

Мъжът, открит с инсулт от проститутки, почина

68-годишният мъж, открит с инсулт от трите жрици на любовта на главен път Е-79 край Благоевград тази нощ почина в реанимацията на МБАЛ.
В 14.20 часа в сряда Р.А. от село край Благоевград бе открит в безпомощно състояние от една от трите проститутки, обслужващи клиенти на разклона за село Бараково, на 5 км след Благоевград в посока Дупница. 68-годишният мъж, открит с инсулт от трите жрици на любовта на главен път Е-79 край Благоевград тази нощ почина в реанимацията на МБАЛ. В 14.20 часа в сряда Р.А. от село край Благоевград бе открит в безпомощно състояние от една от трите проститутки, обслужващи клиенти на разклона за село Бараково, на 5 км след Благоевград в посока Дупница.

НАТО: Русия да изтегли войските си от границата с Украйна

Историческото постижение за свободна и мирна Европа е под въпрос заради руската агресия срещу Украйна, заяви Андерс Фог Расмусен


Развитите икономики са продължили да увеличават данъчното бреме

То е нараснало за трета поредна година, като през 2013 г. се е увеличило в 21 от 34-те държави-членки на ОИСР


Напускането на залата - средство за разбиване на НС!

Миков и Местан зоват депутатите да са по-отговорни


Над 5000 украинци всеки ден се обръщат към руската миграционна служба

Над 5000 украински граждани се обръщат всеки ден към Руската федерална миграционна служба с искане за временно убежище, разрешително за работа, разрешително за пребиваване или гражданство.
Това заяви ръководителят на Службата по въпросите за гражданството Валентина Казакова, цитирана от Интерфакс.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - Над 5000 украински граждани се обръщат всеки ден към Руската федерална миграционна служба с искане за временно убежище, разрешително за работа, разрешително за пребиваване или гражданство. Това заяви ръководителят на Службата по въпросите за гражданството Валентина Казакова, цитирана от Интерфакс. Виж тук новите електронни издания в MediaMall -

Бойко Борисов: Който не може да събере мнозинство, няма право да управлява

/КРОСС/ Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов поиска незабавни избори 2 в 1. Борисов заяви пред журналисти в НС, че страната ни е без парламент и само се тресе и буксува на едно място. Борисов каза, че е пагубно българският парламент да е зависим от четвъртата партия. Той категорично изтъкна, че ГЕРБ са опозиция на сегашното правителство, припомняйки че са имали най-много гласове на парламентарните избори. Този който не може да събере мнозинство в парламента, няма право да управлява, каза Бойко Борисов.   

Бойко Борисов: Който не може да събере мнозинство, няма право да управлява

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов поиска незабавни избори 2 в 1. Борисов заяви пред журналисти в НС, че страната ни е без парламент и само се тресе и буксува на едно място. Борисов каза, че е пагубно българският парламент да е зависим от четвъртата партия. Той категорично изтъкна, че ГЕРБ са опозиция на сегашното правителство, припомняйки че са имали най-много гласове на парламентарните избори. Този който не може да събере мнозинство в парламента, няма право да управлява, каза Бойко Борисов.   

По дънки, суитчери и маратонки: Хората на Волен спасиха кворума!

Истинско шоу спаси кворума на парламента в петък. Час и половина БСП и ДПС опитваха да спасят кворума. Малко преди 9 и половина народните представители от Атака започнаха да влизат притичквайки, облечени не в парламентарно облекло.

Таня Андреева: В здравеопазването липсват правила, не пари

В здравеопазването липсват не толкова пари, колкото правила за харченето им. Така смята здравният министър Таня Андреева. Пред bTV тя заяви, че колкото и да се увеличи бюджетът на Здравната каса, той никога няма да е достатъчен, ако няма определени правила, по които да се работи.

Мъртъв възрастен англичанин е открит край Разлог

Възрастен англичанин на 80 години е открит мъртъв край Разлог, съобщиха от пресцентъра на областното управление на МВР в Благоевград. Няма данни за насилствена смърт. Най-вероятно мъжът е получил инфаркт, посочват от полицията. Към момента не се съобщава дали починалият е постоянно пребиваващ в България или е турист. Близките на англичанина са уведомени за случая. Предстои да бъде направена аутопсия на тялото, чрез която ще бъдат установени точните причини за смъртта.

Мъртъв възрастен англичанин открит край Разлог

Възрастен англичанин на 80 години е открит мъртъв край Разлог, съобщиха от пресцентъра на областното управление на МВР в Благоевград. Няма данни за насилствена смърт. Най-вероятно мъжът е получил инфаркт, посочват от полицията. Към момента няма яснота дали починалият е редовно пребиваващ в България или е турист. Близките на англичанина са уведомени за случая. Предстои да бъде направена аутопсия на тялото, чрез която ще бъдат установени точните причини за смъртта.

Има логика в номинациите на Бареков, ББЦ има шанс

Има логика в подбора на номинациите за еврокомисари, които направи Николай Бареков, е мнението на единият номиниран - Симеон Сакскобургготски. Новите партии, включително "България без цензура" имат шансове като всички останали, е прогнозата на Царя за евровота.

Расмусен зове Русия за диалог по кризата с Украйна

"Не обсъждаме военни опции, но НАТО е фокусирано върху защитата на всички съюзници"


Замериха Хилари Клинтън с обувка

Тя избегна летящата обувка и след това се пошегува със случилото се

Изчезна дъщерята на крупен поморийски бизнесмен

8-годишната дъщерята на 55 годишния помориец Веселин Тодоров, с прозвище Германеца, не се е прибрала от вчера от училище, съобщи пресцентърът на полицията в Бургас.

Второ поредно понижение на износа, макар и минимално

Вносът за февруари също спада, като търговското салдо FOB/FOB се подобрява с 217 млн. лв. на годишна база


Пламен Орешарски посрещна главния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен

Министър-председателя Пламен Орешарски посрещна главния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен в сградата на Министерски съвет. Главния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен е на посещение в България по покана на президента Росен Плевнелиев. Расмунсен ще бъде награден с орден „Стара планина“ I степен. В рамките на визитата си у нас Андерс Фог Расмусен ще има срещи и с министъра на отбраната Ангел Найденов, и с министъра на външните работи Кристиан Вигенин. Около сградата на  Министерски съвет има засилено полицейско присъствие.   

Ангела Меркел пристига на посещение в Атина


Германският канцлер Ангела Меркел пристига днес на посещение в Атина за разговори с гръцкия премиер Андонис Самарас и срещи с представители на бизнеса и на компании, специализирани в иновациите, съобщават гръцките медии.

Визитата става при драконовски мерки за сигурност в гръцката столица. Заради посещението са забранени митингите и са затворени станции на Атинското метро. Въпреки забраната на протестите групи и партии, които са против меморандумите за финансова помощ, планират...

Комисия да разследва тайната среща на Плевнелиев с шефа на EVN

От няколко седмици в медийното пространство се търси отговор на това какво се е случило на тайната среща между президента ни Росен Плевнелиев и...

Кампания „Купи и дари“ провокира щедростта на варненци в навечерието на наближаващите великденски празници

Днес и утре ще се проведе десетото издание на кампанията „Купи и Дари”. Кампанията вече традиционно е израз на добрата воля и щедростта в навечерието на наближаващите великденски празници. И в дванадесетото си издание „Купи и Дари” ще събере продукти, които ще бъдат дарени на социално слаби семейства от Варна и региона и децата от Детско психиатрично отделение към УМБАЛ „Св.

Управляващите обмислят комисия да разследва срещата на президента с шефа на ЕВН

БСП, ДПС и “Атака” обсъждат да бъде създадена специална парламентарна комисия,  която да разследва връзките на президента Росен Плевнелиев с електроразпределителното дружество ЕВН. Това казва зам.-председателят на Народното събрание Алиосман Имамов в интервю за в.“Преса“. "Обществото трябва да знае каква е била целта на тази среща, какви разговори са били водени, по какъв начин е бил защитен интересът на страната ни", казва Имамов. Все още не се стигнало до конкретни решения, защото имало различни мнения дали парламентът трябва да се заеме с държавния глава, или направо да сезира по въпроса прокуратурата. Плевнелиев имаше среща с изпълнителния директор на ЕВН Щефан Шишковиц на 20 март във Виена по време на посещението си в австрийската столица. След като вестниците от групата на Делян Пеевски писаха за нея, от президентството обясниха,че срещата е била проведена по инициатива на ръководството на EВН. Това е причината тя да не бъде обявена, защото не е била предварително планирана в програмата на държавния глава.

Обмислят парламентарна комисия да разследва срещата на президента с шефа на ЕВН

БСП, ДПС и “Атака” обсъждат да бъде създадена специална парламентарна комисия,  която да разследва връзките на президента Росен Плевнелиев с енергоразпределителното дружество ЕВН. Това казва зам.-председателят на Народното събрание Алиосман Имамовв интервю за в.“Преса“. "Обществото трябва да знае каква е била целта на тази среща, какви разговори са били водени, по какъв начин е бил защитен интересът на страната ни", казва Имамов. Все още не се стигнало до конкретни решения, защото имало различни мнения дали парламентът трябва да се заеме с държавния глава, или направо да не сезира за проблема прокуратурата. Плевнелиев имаше среща с изпълнителният директор на ЕВН Щефан Шишковиц на 20 март във Виена по време на негово посещение в австрийската столица. След като вестниците от групата на Делян Пеевски писаха за нея от президентството обясниха,че срещатае била проведена по инициатива на ръководството на EВН. Това е причината тя да не бъде обявена, защото не е била предварително планирана в програмата на държавния глава.

Русия няма да си иска от Украйна $35,4 млрд.

/КРОСС/ Москва засега няма намерение да иска от Киев 35 млрд. долара, с които Русия фактически е субсидирала Украйна през последните четири години за сметка на занижените цени на газа, заяви пред в. „Коммерсант" говорителят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков. „Тази сума е просто илюстрация на противоречивата ситуация", обясни Песков. За субсидиите към Украйна Путин споменава в писмото си до европейските лидери, като в него той упреква партньорите от ЕС в нежелание да окажат реална подкрепа на Украйна. Кризата в украинската икономика до голяма степен е предизвикана от дисбаланса в търговията със страните-членки на ЕС, се казва още в писмото. По данни на източник на в. „Коммерсант", считано от четвъртък, Еврокомисията и другите ведомства на Евросъюза не са получили копия от писмото на Путин.

ЦСКА се доближава до Маркиньос

През лятото бразилецът най-вероятно ще облече отново екипа на червените


Югоизточна Украйна готова за повторение на щурма в Киев

/КРОСС/ Днес по обед (московско време) изтича ултиматумът на и. д. министъра на вътрешните работи на Украйна Арсен Аваков към протестиращите в Югоизточна Украйна.Напомняме, че в сряда (9 април) Аваков обеща да урегулира ситуациите в Луганска, Харковска и Донецка области в близките 48 часа, било то с преговори или със силови действия.В региона в пълна готовност е разположена бойна техника и няколко военни подразделения. Въпреки това, хората нямат намерение да се отказват от исканията си за провеждане на референдум за федерализацията на Източна Украйна, а част от тях и за присъединяването й към състава на Руската Федерация.В Луганск се увеличи числото на защитниците в превзетата сграда на Управлението на Службите за сигурност. Около сградата дежурят вече над 1500 души. Протестиращите са блокирали и базата на вътрешните войски на МВР, предаде телевизионния канал «Россия 24».В Донецк също очакват евентуален щурм. Под контрола на протестиращите се намира сградата на областната администрация. Около нея продължават да укрепват барикадите, а съседните улици са преградени с бодлива тел. Също така, беше обявено за създалата се собствена армия. За подкрепа на активистите са пристигнали няколко отряда на миньори от различни регионални области - около 200 души. Тук е моментът да отбележим, че в Донецк вече няколко дни се намират и бойците от Националната армия на Украйна и радикалите от «Десен сектор»

Треньорът на "Валенсия" след големия обрат: Показахме, че успехът е възможен


Треньорът на "Валенсия" Хуан Антонио Пици остана много доволен от себераздаването на футболистите си в мача с "Базел". Испанците заличиха загубата с 0:3 от първия мач и с 5:0 на "Местая" след продължения се класираха за полуфиналите в Лига Европа.

"Мачът беше много труден. Изоставането с три гола почти беше предопределило крайния победител. От неделя започнахме да се убеждаваме, че можем да продължим", каза Пици.

По думите му е сложно да се планират тактически подобни...

Лекият суров петрол поевтиня

Цената на лекия суров петрол (WTI) тръгна надолу на фона на спекулациите, че търсенето на гориво в САЩ ще се увеличи. Разликата между WTI и...

Топлофикация-София е финансово стабилна, проблем са старите задължения

Столичната община търси консултант, който да предложи изход за затъналото в дългове дружество, уточни председателят на СОС


Няма кворум; Борисов разказва вицове; Миков плаши с докладна

Парламентът отново срещна трудности в събирането на така сложно постижимия кворум. Днес, подобно на вчера, депутатите от „Атака” отсъстват, а тези от ГЕРБ отказаха да се регистрират. Председателят на парламента Михаил Миков пък плаши, че ще "обади" в списък до медиите, предателите на кворума.

Отменим ли постановление на Тато, спираме да местим стрелките

Правителството да отмени постановлението на Министерския съвет от 1979 г., с което се въвежда лятно и зимно часово време. Проекторешение, с което парламентът да задължи кабинета да го направи, внесоха депутатите от “Атака”.
Иска се отмяна и на постановлението на МС от 1997 г. - когато се уточнява, че смяната на времето става в последната неделя Правителството да отмени постановлението на Министерския съвет от 1979 г., с което се въвежда лятно и зимно часово време. Проекторешение, с което парламентът да задължи кабинета да го направи, внесоха депутатите от “Атака”. Иска се отмяна и на постановлението на МС от 1997 г. - когато се уточнява, че смяната на времето става в последната неделя

Хайде на театър! Постановката “Майстори” на поморийска сцена

Драматичен театър “Сава Огнянов” -Русе представя на 29 април 2014 г. в салона на читалище”Просвета-1888”постановката „Майстори” от Рачо Стоянов. Постановка – Орлин Дяков . Сценография и костюми – Виолета Радкова, хореография – Тихомир Благоев.

Участват:

Тихол – Венцислав Петков

Гена – Яна Стефанова – Хернани

Найден – Ивайло Ненов

Милкана – Мария Петкова

Живко – Йовко Кънев

Добри – Косьо Станев

Генчо – Тихомир Благоев

Янко – Крум Берков

Кольо – Кадри Хабил

За скитащия дух и митологичното завръщане…

“Майстори” е безспорно призната за най-хубавата българска драма.

В драмата “Майстори” Рачо Стоянов е направил един великолепен апотеоз на българката и на жената изобщо. Милкана в буквален и преносен смисъл е “мила” на всички и особено на автора. Тя е не само красива, фолклорно чиста, светла, тънка и висока, но и добра, умна, внимателна и деликатна, откровена, чувствителна и доброжелателна, признателна, любвеобилна, но и скромна, с богата и дълбока душевност. В какво е нейната вина?

Тя е повярвала на слуха, че Живко е умрял и няма да се върне. Тя знае – жената най-добре знае – цената на времето. И тази й постъпка е нарушение на фолклорната и митологична щампа – жената да чака докрай, дори и любимият да не се върне никога. Но всъщност в нарушението на дадената дума се отразява едно по-късно статукво на жената и нейната крачка към еманципацията в модерното общество. Тази лека забуленост и неяснота на образа говорят, че Рачо Стоянов не може да не е бил заразен и от “Цветя на злото” на Бодлер. Тази по-съвременна позиция на Милкана я прави равностойна на мъжете – и на Найден, и на Живко тя говори настойчиво, умно и убедително. Тя се явява в опозиция на двамата и всъщност е централната фигура в драматическия конфликт. Финалът на пиесата ясно изразява трагическата ирония, заложена в произведението, която поставя кавички на ключовата дума “майстори”. Не са никакви майстори тези, които погубват красотата… Ето какво говори във финалната сцена Живко:

“Мъртва, мъртва… Като крилат ангел, изрязан от майсторска ръка. Сега нашият облог е свършен, и двамата ние загинахме като майстори… В нея живееше и с нея погина нашето майсторство”.

Генчо Витанов

 

Къде най-често се появяват брадавиците?

Съществуват много средства за лечение на брадавици в домашни условия


Световен ден за борба с Паркинсон

На 11 април ежегодно се отбелязва Световният ден за борба с Паркинсон. Тази година тежко болните пациенти с Паркинсон в България вече се радват на възможностите за пълноценен живот, които най-съвреме...

И Стив Джобс не би се оправил с Топлофикация - София

Дори да събудим Стив Джобс и той да дойде да управлява, сигурно няма да се оправи с Топлофикация - София - има големи кражби, а наложените глоби са нула лева. Това заяви председателят на Асоциация ...

Местан: ДПС може да подреди листата си публично

ДПС може да подреди кандидатите си за европейски депутати на публично заседание. Това подметна лидерът на партията Лютви Местан в кулоарите на парламента след поредната порция въпроси за Делян Пеевски...

Булавто получи сертификат за официален производител на трансформации на Рено Нисан България

/КРОСС/ Булавто получи сертификат за „Официален производител на трансформации“ на Рено Нисан България за срок от 3 години, считано от 7 март 2014 г. Сертификатът е резултат от дългогодишно и ползотворно партньорство между двете компании. Още в края на 2013 двете компании осъществиха трансформацията и лансирането на версията Renault Master „Турист“, който получи златен медал от Международен панаир Пловдив 2013. Трансформацията на товарния микробус Renault Master L4H3 в пътнически Renault Master Tourist 17+1 бе разработена съвместно от Renault България и Булавто АД специално за Пловдивското изложение.  Благодарение на сключеното споразумение, Рено Нисан България и Булавто АД предлагат 3-годишна комбинирана гаранция на автомобила и трансформацията. Освен това транспортирането и доставянето на готовия автомобил на клиента извършва напълно безплатно. Клиентът получава директно един завършен продукт с пълна гаранция за качество и професионално изпълнение, съгласно всички технически разпоредби на Renault SAS. Булавто АД специализира в трансформирането на автомобили в следните категории: - Пътнически превози - Превоз на хора с увреждания  - Автомобили с търговски цели и мобилни услуги С това споразумение, двете компании дават ясен сигнал, че са готови да посрещнат нарастващия пазар на трансформирани и персонализирани автомобили в България.

Народното събрание отново няма кворум, Борисов поиска незабавни избори

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска незабавни парламентарни избори заедно с изборите за Европейски парламент. Борисов направи изявление в Народното събрание, след като за пореден ден парламентът не събра кворум, за да започне пленарното си заседание.

Сигурност за здравето на бебето още по време на бременността

Вече 25 години специалистите от Медицински комплекс “Д-р Щерев” са известни с това, че спомагат за създаването на най-голямата радост за доверилите им се пациенти – звънкия плач на бебе у дома.
През изминалите две десетилетия екипът на доц. Атанас Щерев е помогнал на бял свят у нас да се появят 5000 българчета, Вече 25 години специалистите от Медицински комплекс “Д-р Щерев” са известни с това, че спомагат за създаването на най-голямата радост за доверилите им се пациенти – звънкия плач на бебе у дома. През изминалите две десетилетия екипът на доц. Атанас Щерев е помогнал на бял свят у нас да се появят 5000 българчета,

Зам.- министър Маринова: Развитието на горските територии трябва да е приоритет и за общините

/КРОСС/ Развитието на горските територии трябва да е приоритет и за общините. Доброто управление на общинските горски територии може да допринесе за подобряване живота на хората в тези населени места. Това заяви зам.-министър д-р инж. Валентина Маринова по време на седмото Общо събрание на Асоциация общински гори, което се проведе в гр. Стара Загора. Зам.-министърът изтъкна, че приетите промени в Закона за горите за управлението на общинските гори и сключения Меморандум за сътрудничество с МЗХ са израз на добро  сътрудничество между най-големи собственици на гори - държавата и общините. Според нея с оглед на тези съвместни политики и занапред ще продължат общите усилия за повишаване на стопанската инициатива и изграждане на перспективни структури на управление.  „Добитата дървесина от общинските гори е 780 000 куб.м  или 11% от тази в страната. В общинските горски територии са залесени 3072 дка.“, отбеляза зам.-министърът. Тя подчерта, че контролът по опазването и ползването на горските територии ще бъде завишен. „Трябва да вземем бързи и неотложни мерки за засилване на контрола по опазването на горските територии“, заяви изпълнителният директор на Изпълнителна агенция по горите инж. Григор Гогов и добави, че държавата и общините трябва да работят заедно в тази насока. На заседанието на  Общото събрание на Асоциация общински гори  стана ясно, че 247 общини имат горски територии

Народното събрание не събра кворум

Народното събрание няма кворум. Въпреки очевидно малкото депутати в залата Председателят на Народното събрание Михаил Миков поиска регистрация на народните представители, регистрираха се само 110 народни представители, след което Михаил Миков обяви 30 минути почивка. След обявената почивка в зала се регистрираха 112 народни представители и отново не беше събран кворум. В пленарна зала присъстваха депутати от Коалиция за България, от ДПС, Бойко Борисов и Ивайло Московски от ГЕРБ, липсват депутати от „Атака”.Председателят на парламента Михаил Миков заяви че, тържественото заседание трябва да се отложи за сряда. Миков каза, че е очевидно нежеланието на депутатите от 42-то Народно събрание да заседават. Председателят на парламента заплаши, че ще разпространи пред медиите списъците на отсъстващите от заседания, като изтъкна факта че е имало в парламентарната сесия 7 провалени заседания и 7 извънредни заседания.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване