Др.Стойнев: ЕРП-та да уважават българите и България

В България всички чуждестранни инвеститори са щастливи. Електроразпределителните дружества искам да уважат българските граждани и да работят така, както работят в собствените си държави, коментира в "Панорама" Драгомир Стойнев. Топлофикация София също дължи 550 млн. лв. на НЕК. Имаме стратегия, която да доведе до либерализация на енергийна пазар.

Уго де Ана се завръща със "Самсон и Далила"

Световноизвестният режисьор и сценограф Уго де Ана, който направи впечатляващо откриване на сезон 2013/2014 в Софийската опера със своята постановка на "Аида" от Верди, ще се върне отново в България, съобщиха от националната ни трупа. Негова ще е и първата премиера от следващия творчески сезон - операта "Самсон и Далила" от Камий Сен-Санс се... Световноизвестният режисьор и сценограф Уго де Ана, който направи впечатляващо откриване на сезон 2013/2014 в Софийската опера със своята постановка на "Аида" от Верди, ще се върне отново в България, съобщиха от националната ни трупа. Негова ще е и първата премиера от следващия творчески сезон - операта "Самсон и Далила" от Камий Сен-Санс се...

Полиция остава да пази барикардирания в Черниче

Полицаи ще дежурят около къщата на 40-годишния Васил в симитлийското село Черниче. Това каза пред Агенция "Фокус" кметът на Симитли Апостол Апостолов.  По думите му, бащата на мъж...

Писмото на Путин: Газът за европейските потребители може да бъде отклонен

Bладимир Путин изпрати писмо до 18 лидери на европейски държави, купуващи руски газ, сред които е и българският премиер Пламен Орешарски. В него руският президент им съобщава за “възможни последици за транзита на газ” в Европа заради дълговете на Украйна.
Писмото е изпратено още до германския канцлер Ангела Меркел, италианския премиер Матео Ренци, Bладимир Путин изпрати писмо до 18 лидери на европейски държави, купуващи руски газ, сред които е и българският премиер Пламен Орешарски. В него руският президент им съобщава за “възможни последици за транзита на газ” в Европа заради дълговете на Украйна. Писмото е изпратено още до германския канцлер Ангела Меркел, италианския премиер Матео Ренци,

НАТО обмисля изпращане на подкрепления у нас

Засилване на военното присъствие на НАТО на българска територия заради руско-украинската криза. Задействането на такъв план като реакция на ситуацията в Черноморския регион се обсъжда в Алианса, стана ясно по време на вчерашната визита на генералния му секретар Андерс Фог Расмусен в страната ни.

Жената и тъщата на Веселин Тошев удушили Алекс с найлонова торба?

Жената на хотелиера Веселин Тошев – Северина Димитрова и нейната майка Светлана са убили малката Александра от Поморие. Те са познавали детето много добре, съобщава flagman.bg.
Светлана и Северина са следвали малката до жилищния блок, в който живее. Качили са се с нея и са я натикали към таванското помещение. Удушили са я с найлонова торба. Жената на хотелиера Веселин Тошев – Северина Димитрова и нейната майка Светлана са убили малката Александра от Поморие. Те са познавали детето много добре, съобщава flagman.bg. Светлана и Северина са следвали малката до жилищния блок, в който живее. Качили са се с нея и са я натикали към таванското помещение. Удушили са я с найлонова торба.

Васил Господинов взе бронзов медал от европейското по вдигане на тежести


Българският щангист Васил Господинов спечели бронзов медал в категория до 94 кг на европейското първенство по вдигане на тежести в Тел Авив. Той постигна 379 килограма в двубоя.

Братята от Полша Адриан и Томаш Зелински спечелиха златото и среброто.

Двадесетгодишният Господинов постигна три успешни опита в изхвърлянето - 165, 171 и 174 килограма и постави личен рекорд. В движението той остана втори, като пред него завърши само Адриан Зелински със 180 килограма.
...

Депутат от БСП пътува гратис, но не ще да плаща глоба

65-годишният депутат от БСП и преподавател в Софийския университет Методи Костадинов е хванат без билет от контрольорите в градския транспорт, но след заплахите от негова страна не е глобен

Връщат е-фишовете от мобилните камери

Връщане на електронните фишове, издадени от мобилните камери, подготвят депутатите от транспортната комисия към Народното събрание. Това ще стане с промени в Закона за движение по пътищата. Измененията бяха приети от комисията и предстои разглеждането им в пленарна зала.

Бащата на фламенко метъла свири в София

Създателят на фламенко метъла Бун Уудс ще изнесе акустичен концерт у нас заедно с двама други виртуози на китарата - Томас Цвийзен и Глен Рот. Те ще свирят на 15 май от 21 ч в столичния бар-клуб "Адамс". Тримата ще представят свои версии на хитови парчета на легендарни групи като Iron Maiden, Judas Priest, Black Sabbath, Deep Purple, Metallica... Създателят на фламенко метъла Бун Уудс ще изнесе акустичен концерт у нас заедно с двама други виртуози на китарата - Томас Цвийзен и Глен Рот. Те ще свирят на 15 май от 21 ч в столичния бар-клуб "Адамс". Тримата ще представят свои версии на хитови парчета на легендарни групи като Iron Maiden, Judas Priest, Black Sabbath, Deep Purple, Metallica...

Жената на хотелиера Тошев и майка й удушили Алекс с найлонова торба

Жената на хотелиера Веселин Тошев – Северина Димитрова и нейната майка Светлана са убили малката Александра от Поморие. Те са познавали детето много добре. Светлана и Северина са следвали малката до жилищния блок, в който живее. Качили са се с нея и са я натикали към таванското помещение. Удушили са я с найлонова торба.

Отвлякоха дъщерята на лихвар, намериха я убита

7-годишната дъщеря на известния лихвар от По­­морие Веселин Тодоров – Германеца беше отв­лечена в четвъртък вечерта и открита мъртва ден по-късно. Според неофициалната информация тъщата Свет­лана Димитрова и съпругата Северина на местния хотелиер Веселин Тошев, който дължал пари на таткото на Алекс, са замесени в престъплението.

Най-важните новини от деня, петък, 11 април

Греков: Цените на яйцата и месото може да паднат около Великден Напълно възможно е цените на яйцата и месото да паднат около Великден. Това заяви...

Косата на Катрин пада жертва на престола

Съвсем скоро Катрин може да се принуди да смени визията си и да се подстриже. Причината - невръстният й син принц Джордж постоянно я скубе.

Износът към Украйна се срива, към Русия расте

Износът на български стоки към Украйна се е сринал близо три пъти в разгара на конфликта между Москва и Киев. През януари и февруари родните фирми са изнесли към бившата съветска република продукция за общо 32 млн. лв. Година по-рано стойността на експорта е била 95 млн. лв. Това показват данните на Националния статистически институт (НСИ) за външн Износът на български стоки към Украйна се е сринал близо три пъти в разгара на конфликта между Москва и Киев. През януари и февруари родните фирми са изнесли към бившата съветска република продукция за общо 32 млн. лв. Година по-рано стойността на експорта е била 95 млн. лв. Това показват данните на Националния статистически институт (НСИ) за външн

Джаро става шеф на ченгетата от „Под прикритие”

Феновете на Джаро от „Под прикритие” ще могат да гледат любимия си мафиот в нова постановка. Актьорът, който беше убит в кримисериала, възкръсва на театралната сцена, но не като злодей, а като полицейски началник.

Купувачът на "Нова Българска Медийна група" основан преди 2 дни

Само преди 2 дни е учреденo дружеството, което купува Нова Българска Медийна група от Ирена Кръстева. Според сайта на службата по вписванията на Ирландия Media Maker Limited е създадено на 9 април 2014 г. Днес в съобщение до медиите НБМГ обяви , че продава дяловете си на това дружество. Негов собственик е Патрик Халпени, който е бил изпълнителен директор на Communiсorp. Group -  собственик на 6 български радиа и 1 телевизия. Собственик на Communiсorp. Group е най-богатият ирландец Денис О'Браян.

Откриха мъртва изчезналата дъщеря на лихвар от Поморие (Обзор)

Най-малката дъщеря на поморийския бизнесмен Веселин Методиев Тодоров - Александра, бе намерена мъртва снощи. Тялото на изчезналото 7-годишно момиче е било намерено на таванския етаж на къщата, в която живее семейството.
Детето бе в неизвестност от 10 април следобед.
Към 19 ч жена с белезници, съдебен лекар и голяма група полицаи бяха доведени в Най-малката дъщеря на поморийския бизнесмен Веселин Методиев Тодоров - Александра, бе намерена мъртва снощи. Тялото на изчезналото 7-годишно момиче е било намерено на таванския етаж на къщата, в която живее семейството. Детето бе в неизвестност от 10 април следобед. Към 19 ч жена с белезници, съдебен лекар и голяма група полицаи бяха доведени в

Георги Пирински се срещна с граждани на Поморие

Георги Пирински посети Поморие и проведе среща – разговор с жители на морския град. Основна тема в дискусията бяха предстоящите избори за Европарманет.

Накъде върви България и накъде ще върви? Това бе един от първите въпроси, които бяха обсъдени. „Важно и отговорно е всеки един от нас, който има право да гласува, много ясно да осъзнае за какви избори става дума, между какво се избира и какви са последиците от един или друг избор, който човек ще направи. Става дума за избор между две различни политики и две различни посоки, в които ще продължи да се развива България ”, изтъкна Георги Пирински.

Той запозна присъстващите с платформата на БСП за Евроизборите:„На първо място сме поставили нашата категорична позиция, че в Европейския съюз не може да има две категории граждани. Че всеки български гражданин е равноправен гражданин в Европейския съюз със всеки друг гражданин на която и да е друга европейска държава. Няма първа и втора класа гражданство. Има изписани права в основния договор на Европейския съюз.”

По думите му важни акценти в платформата са и въпросите как да работят европейските институции, каква да бъде бюджетната политика, каква външна политика да води Европейския съюз, теми като безработицата, демографската криза, защитата на майчинството и децата, борбата с монополите, реиндустреализацията, селскостопанската политика, защитата на природата.

Хората споделиха мнението си по важни за страната проблеми като масовата емиграция на специалисти от България към страните на Западна Европа, битовата престъпност и проблемите в земеделието.

По време на посещението си Пирински беше придружен от председателя на Областен съвет на БСП Николай Тишев.

 

Мъж се барикадира в Черниче, стреля с газов пистолет

Психично болен мъж се барикадира в дома си в село край Симитли, след като преби баща си, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Фотограф представи приказния свят на светулките

Това е фантастично постижение на фотографията - така е описана фотосесията на американския фотограф Винсънт Брейди. Не по-малко интересна е основната заслуга за впечатляващата композиция, а именно обектите в нея - малки нощни светулки.

Съседка заподозряна за смъртта на малката Алекс от Поморие

Седемгодишно момиченце бе открито мъртво, след като денонощие бе издирвано под дърво и камък в Поморие. Малката Александра, която е дъщеря на известния в региона бизнесмен Веселин Тодоров-Германеца, бе в неизвестност от 16 часа в четвъртък. 
Основната версия бе, че детето е отвлечено, съобщиха от полицията. Те припомниха, че бащата е подсъдим Седемгодишно момиченце бе открито мъртво, след като денонощие бе издирвано под дърво и камък в Поморие. Малката Александра, която е дъщеря на известния в региона бизнесмен Веселин Тодоров-Германеца, бе в неизвестност от 16 часа в четвъртък. Основната версия бе, че детето е отвлечено, съобщиха от полицията. Те припомниха, че бащата е подсъдим

ББЦ пита Орешарски къде са парите за земетресението

Културата е грижа на държавата, каза лидерът на ББЦ Николай Бареков на среща с културните дейци в Перник. Тук обаче на първо място хората се вълнуваха от покриването на щетите от земетресението: Ще попитаме министър-председателя Пламен Орешарски какво се случва с парите, които бяха обещани за щетите от земетресението, обеща Бареков.

В бюджета имало резерви за модернизация на армията

Средствата, които досега заделяхме за модернизация на войската, са недостатъчни, имаме вътрешни резерви, които ще се опитаме да използваме. Това заявил премиерът Пламен Орешарски на срещата си с генералния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен вчера. Орешарски подчертал, че по-нататъшното модернизиране на армията и адаптирането  към стандартите Средствата, които досега заделяхме за модернизация на войската, са недостатъчни, имаме вътрешни резерви, които ще се опитаме да използваме. Това заявил премиерът Пламен Орешарски на срещата си с генералния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен вчера. Орешарски подчертал, че по-нататъшното модернизиране на армията и адаптирането към стандартите

Изчезналата Александра е открита мъртва

Тялото на изчезналата Александра Тодорова от Поморие е било намерено на таванския етаж на блока, в който живее семейството. Първоначалната версия, по която работеше полицията, беше отвличане. Възможно е обаче да се касае и за междуличностни отношения. Официална информация по случая от полицията и от прокуратурата все още няма. От МВР заявиха, че има досъдебно производство, водят се процесуално-следствени действия. Директорът на ОД на МВР Бургас комисар Милен Димитров заяви, че информацията по случая ще дойде от Окръжна прокуратура – Бургас. От там на този етап не съобщават подробности.

Полицаи откриха тялото на осемгодишната Александра Тодорова малко след 19.00 часа в петък. Момичето е намерено мъртво, разпознато е от бащата. Тялото е откарано в Съдебна медицина – Бургас. От хотел в Поморие полицаи са извели съпругата и тъщата на собственика на хотела Веселин Тошев. По-рано полиция атакува този семеен хотел в Поморие и претърси всички стаи. Една от версиите, по която работи полицията, е, че детето е намерено в кола, било е задушено.

Днес в Народното събрание вицепремиерът и вътрешен министър Цветлин Йовчев увери, че МВР работи сериозно по случая. ‘Жена с инициали А.Г. е задържана за убийството на осемгодишната Александра Тодорова. От  полицията уточниха, че момичето е жертва на убийство и по случая е задържана жена, на която са повдигнати обвинения. Процесуално-следствените действия продължават.

 

Греков: Цените на яйцата и месото може да паднат около Великден

Напълно възможно е цените на яйцата и месото да паднат около Великден. Това заяви при посещението си в ДЛС "Чекерица" край пловдивското село Стряма,...

43 горски пожара мъчили Варна през 2013 г.

43 горски пожара са горели на територията на Регионалната дирекция по горите във Варна през 2013 година. Това отчетоха от институцията. За територията на Варна и Добрич, за която се грижим, имаме само 15 горски инспектори, което е крайно недостатъчно, алармира шефът на Горското в морската столица Емануил Димитров.

Защитата на Масларова се оплака от некомпетентни експерти

Вещите лица, изготвили комплексна строително-техническа експертиза по делото срещу бившия социален министър от тройната коалиция Емилия Масларова, са изготвили неправилно заключение. От това се оплака защитата вчера в Софийския градски съд и отчете пристрастност, предубеденост и некомпетентност у експертите. 
Масларова е подсъдима заедно с... Вещите лица, изготвили комплексна строително-техническа експертиза по делото срещу бившия социален министър от тройната коалиция Емилия Масларова, са изготвили неправилно заключение. От това се оплака защитата вчера в Софийския градски съд и отчете пристрастност, предубеденост и некомпетентност у експертите. Масларова е подсъдима заедно с...

Легенди на ЦСКА: Акциите са измама и далавера

В ЦСКА никога не може да е спокойно, независимо че отборът побеждава и дори мисли за шампионска титла. Ден след победата над „Ботев” някои от най-големите имена в историята на клуба дадоха пресконференция, на която обвиниха ръководството в далавера с акциите.

ЦИК заличи регистрацията на три партии за евровота


След проверката на ГРАО Централната избирателна комисия заличи регистрацията за участие в европейските избори на 25 май на три партии. Причината - недостатъчен брой валидни подписи до изискваните от закона 2500.

Анулираните регистрации са на Българска демократична общност, Партия на Българските комунисти и Национал-демократчна партия. 

Така на изборите ще участват 15 партии и 6 коалиции. В понеделник изтича срокът за регистрация на инициативните комитети, които издигат...

Изнесоха трупчето на малката Алекс, намериха я на тавана

Тялото на малката Александра е било намерено на тавана в кооперацията над семейния апартамент.

Тялото на Алекс открито на тавана

Телцето на малката Александра е открито на таванското помещение над апартамента, в който живеят родителите й - семейство Тодорови. Не е ясно дали детето е убито там. В този момент линейка изнася тялото на момиченцето, съобщава „Флагман”.

Обама пази полата на жена си (СНИМКИ)

Мишел Обама замалко да стане участничка в сцена, напомняща прочутата снимка на Мерилин Монро.
Първата дама на САЩ слиза от самолета Мишел Обама замалко да стане участничка в сцена, напомняща прочутата снимка на Мерилин Монро. Първата дама на САЩ слиза от самолета "ЕърФорс Уан" в Остин, щата Тексас, когато духва силен вятър. Само благодарение на навременната намеса на Барак Обама, Мишел не лъсва по бикини. Президентът положи ръка на задните части на съпругата си и я спаси от

Мадс Микелсен: Вторият сезон на "Ханибал" ще ви шокира!

Дългоочакваният втори сезон на адски успешния американски сериал “Ханибал” вече започна по АXN. Феновете на д-р Лектър чакат да видят още от мрачните страни на изисканата му личност. В ролята влиза най-успелият съвременен датски актьор Мадс Микелсен. Интервюто с Мадс е предоставено специално на “Труд” от AXN.

- Мадс, колко страшен е вторият Дългоочакваният втори сезон на адски успешния американски сериал “Ханибал” вече започна по АXN. Феновете на д-р Лектър чакат да видят още от мрачните страни на изисканата му личност. В ролята влиза най-успелият съвременен датски актьор Мадс Микелсен. Интервюто с Мадс е предоставено специално на “Труд” от AXN. - Мадс, колко страшен е вторият

Антибактериалните сапуни са безполезни

Ново проучване на Центъра за безопасност на околната среда на Университета в Аризона показа, че антибактериалните сапуни не вършат никаква работа, защото повечето хора не знаят как да си мият ръцете. Според д-р Ролф Халден, който ръководи изследването, използването на антибактериални сапуни е оправдано в болниците, защото там знаят как да ги използват.

Потвърдено! Намериха трупа на 7-годишната Александра на тавана в блока

Тялото на изчезналата 7-годишна Александра Тодорова от Поморие е било намерено на таванския етаж на къщата, в която живее семейството. Това съобщи съдебният лекар Косьо Янков, който преди малко излезе от сградата, пише "24 часа".
Той отказа да уточни причините за смъртта. "Часът на смъртта ще стане ясен също след аутопсията", допълни д-р Янков. Тялото на изчезналата 7-годишна Александра Тодорова от Поморие е било намерено на таванския етаж на къщата, в която живее семейството. Това съобщи съдебният лекар Косьо Янков, който преди малко излезе от сградата, пише "24 часа". Той отказа да уточни причините за смъртта. "Часът на смъртта ще стане ясен също след аутопсията", допълни д-р Янков.

Робота във Варна: За мен най-голямото поощрение са усмивките на децата

Веселин Георгиев, на 44 години, е лицето зад маската на Робота, който забавлява деца и възрастни на главната улица във Варна. Той е родом от Бургас. Там още през 1991-ва основава школа за танци в шоу формация "Веспа", с която печели международни награди, като например първо място в раздел "Хип-хоп" в курорта Кушадасъ, Турция.

Бербатов без титла този сезон

/КРОСС/ Старши треньорът на Монако Клаудио Раниери призна, че тимът му няма никакви шансове за титлата във Франция и ще съсредоточи сили да запази второто си място във временното класиране. Тимът на Димитър Бербатов изостава на цели 13 точки от лидера Пари Сен Жермен, който може да триумфира шампионския приз още този уикенд. Това би се случило ако Монако загуби при визитата си на Рен, а в същото време парижани надделеят над Лион в неделя. „Слуховете не ми влияят. Концентриран съм изцяло върху нашите цели и очаквам същото от моите футболисти. Единственото нещо, за което трябва да мислим е второто място", коментира Раниери. Наставникът бе подкрепен и от опитния бранител Рикардо Карвальо. „Треньорът върши много добра работа тук. Той помага много на отбора да се развива и да върви напред. Много съм доволен", каза той, цитиран от Гонг.  

Как влияе нощната работа върху организма

Дългите часове работа през нощта нанасят големи вреди на организма.

Хилари Клинтън бе замерена с обувка

Жена замери Хилари Клинтън с обувка по време на конференция в Лас Вегас, предадоха световните агенции. Бившият държавен секретар на САЩ избегна летящата обувка и веднага се пошегува със случилото се. "Някой хвърля ли нещо по мен? Това да не е част от Цирк дю солей?", реагира тя.

Веселин Тошев: Теглих кредит от 300 000 лева, моя работа си е дали го плащам

Хотелиерът Веселин Тошев теглил заем от 300 000 лева. Това заяви самият той пред "Флагман", но замълча дали го обслужва.
„Майната им на всички! Взех кредита, за да достроя ресторант към хотела. Моя работа си е дали го плащам”, каза Тошев.
Много е възможно семейството неистово да се е нуждаело от пари. Хотелиерът Веселин Тошев теглил заем от 300 000 лева. Това заяви самият той пред "Флагман", но замълча дали го обслужва. „Майната им на всички! Взех кредита, за да достроя ресторант към хотела. Моя работа си е дали го плащам”, каза Тошев. Много е възможно семейството неистово да се е нуждаело от пари.

Първо в "24 часа": Намериха трупа на 7-годишната Александра на тавана в блока

Тялото на изчезналата 7-годишна Александра Тодорова от Поморие е било намерено на таванския етаж на сградата, в която живее семейството. Това съобщи съдебният лекар Косьо Янков, който преди малко излезе от къщата.

Той отказа да уточни причините за смъртта. Тялото на изчезналата 7-годишна Александра Тодорова от Поморие е било намерено на таванския етаж на сградата, в която живее семейството. Това съобщи съдебният лекар Косьо Янков, който преди малко излезе от къщата. Той отказа да уточни причините за смъртта. "Часът на смъртта ще стане ясен също след аутопсията", допълни той В момента пред вход

Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.

Ето акцентите от вечерната емисия:

- Генералният секретар на НАТО  Андерс Фог Расмусен е на посещение у нас. 

- Докато течеше срещата между президента Росен Плевнелиев и генералния секретар на НАТО Андерс фог Расмусен под прозорците на президентството членове и привърженици на "Атака" протестираха. 

- Ръководителите на...

10 бона за Маркиньос и Камбуров на "Армията"

ЦСКА най-вероятно ще предложи по 10 хил. лева заплата на Мартин Камбуров и Маркиньос, за да се завърнат на "Армията" през лятото.

Расмусен: НАТО ще засили присъствието си у вас, разширява ученията

НАТО може да увеличи присъствието на свои войски в България и да планира повече съвместни маневри в региона. Това стана ясно от изявлението на генералния секретар на пакта Андерс Фог Расмусен след срещата му с президента Росен Плевнелиев. Той бе на 2-дневно посещение у нас.
България е силна с НАТО и НАТО е силен с България, заяви шефът на алианса. НАТО може да увеличи присъствието на свои войски в България и да планира повече съвместни маневри в региона. Това стана ясно от изявлението на генералния секретар на пакта Андерс Фог Расмусен след срещата му с президента Росен Плевнелиев. Той бе на 2-дневно посещение у нас. България е силна с НАТО и НАТО е силен с България, заяви шефът на алианса.

Джебчия ограби жена по време на тв интервю /видео/

/КРОСС/ Джебчия се опитва да обере жена в Рио де Женейро, докато тя дава телевизионно интервю на улицата по темата за местната престъпност, съобщиха BBC и Offnews. Операторът успява да заснеме как джебчията се пресяга да открадне колието на анкетираната, а репортерът го подгонва. Уличната престъпност в Бразилия е сериозен обществен проблем, особено в големите градове като Рио де Жанейро и Сао Пауло. Една от основните причини за това е разликата в социалните слоеве и стандарта на живот сред бразилците. video:http://www.youtube.com/watch?v=Zl_1rQ4JR6c

Wall Street задълбочи спада от четвъртък

Близо сме до техническа корекция, но не мисля, че пазарът върви към „меча“ територия, коментира анализатор


Банките харчат по 120 млн.евро за лобизъм в евроинституциите

Финансовата индустрия харчи поне 120 милиона евро годишно, за да влияе на политическите решения в Брюксел чрез различни лобистки групи. Данните са от изследване на неправителствената организация „Корпоративна Европа", Австрийската федерация на профсъюзите и Австрийската камара на труда и според тях показват сериозен проблем с демократичността на европейските институции.

НАТО ни посъветва да се превъоръжаваме

България трябва да върви към превъоръжаване и придобиване на нови военни способности. Това е един от изводите, който може да се направи след срещите на генералния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен с президента Росен Плевнелиев, премиера Пламен Орешарски и министрите на отбраната и външните работи вчера.
“Знам, че това не е лесно и не може да с България трябва да върви към превъоръжаване и придобиване на нови военни способности. Това е един от изводите, който може да се направи след срещите на генералния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен с президента Росен Плевнелиев, премиера Пламен Орешарски и министрите на отбраната и външните работи вчера. “Знам, че това не е лесно и не може да с

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване