Откриха най-древния прародител на тревопасните

В района на Канзас са намерени част от черепа, почти цялостният гръбначен стълб, тазът и костите на единия крайник на животното, което прилича на гущер

Едва 56% от у нас смятат, че религията води до нещо положително

Световно проучване показва, че мюсюлманите са най-верните поклонници

Представиха инвеститора на комплекс за милиони евро в Бяла

Днес бяха представени новите собственици за строителството на хотелския комплекс край Бяла, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

Сърбия настоява за обезщетение от НАТО за бомбардировките от 1999 г.

Сръбският президент Томислав Николич смята, че е оправдано страната му да иска обезщетение за бомбардировките над балканската държава през 1999 г., съобщава сръбският вестник “Политика“.Според Николич нападението на НАТО е нецивилизован прецедент и нещо, от което биха се срамували и варварските народи. Сръбският президент Томислав Николич смята, че е оправдано страната му да иска обезщетение за бомбардировките над балканската държава през 1999 г., съобщава сръбският вестник “Политика“.Според Николич нападението на НАТО е нецивилизован прецедент и нещо, от което биха се срамували и варварските народи.

"Изчезналите" 1.5 млрд. лв. от Здравната каса са дадени за пенсии


По устна информация след многобройни запитвания по време на дебатите за бюджета през зимата разбрахме, че "изчезналите" 1.5 млрд. лв. от Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) са отишли за пенсии и покриване на дефицити в социалната система. Това заяви зам.-министърът на здравеопазването Бойко Пенков по време на кръгла маса, посветена на Европейския ден на правата на пациентите.

Пред журналистите той обясни, че информацията се е чула в бюджетната комисията в парламента, където...

ГЕРБ се договаря с реформаторите за предсрочни избори

Бойко Борисов поиска от Реформаторския блок да се договорят за дата на предсрочни избори. Според предишния премиер има увеличение на безработицата и се готви нова задлъжнялост. "Единственото, което може да ги накара да направят предсрочни избори, е октомври-ноември, когато не могат да вържат бюджета. Чух, че още милиард и половина евро се готвят да емитират”, каза Борисов.

МВнР изпраща около 60 консулски служители в Русия, Украйна и Беларус


Близо 60 консулски служители от България ще заминат през туристическия сезон за Русия, Украйна и Беларус. Това се налага заради усложнената ситуация в Украйна, съобщи във Варна министърът на външните работи Кристиан Вигенин, който се срещна с представители на туристическия бранш, предаде БНР.
Министър Вигенин подчерта, Близо 60 консулски служители от България ще заминат през туристическия сезон за Русия, Украйна и Беларус. Това се налага заради усложнената ситуация в Украйна, съобщи във Варна министърът на външните работи Кристиан Вигенин, който се срещна с представители на туристическия бранш, предаде БНР. Министър Вигенин подчерта,

Социалистите в Европейския парламент няма да подкрепят санкции срещу Русия и спиране на „Южен поток”

Групата на социалистите и демократите няма да подкрепи резолюцията на Европейския парламент за Украйна, която ще бъде гласувана по-късно днес в Страсбург в навечерието на започващите в Женева преговори ЕС-САЩ-Русия-Украйна. „Преценихме, че ЕНП, Зелените и либералите, които са съвносители на документа, заемат много крайна позиция, зад която не можем да застанем”, съобщи Ивайло Калфин след заседанието на групата.

Путин не изключва военна намеса в Украйна

Руският президент за първи път призна, че военните без опознавателни знаци в Крим са били част от руската армия


Инвестиционното поделение на Morgan Stanley подкрепи тримесечната печалба

Банката реализира най-силен ръст от конкурентите си в приходите от търговията с инструменти с фиксиран доход


Как да се лекуваме на гърба на коня

От векове се знае, че конете са незаменими помощници на човека. Силно развити при тях са петте основни рецептора - вкус, мирис, зрение, слух и чувствителност при допир.
Но животните могат да съдействат и при лечението на деца с различни умствени и физически заболявания. Методът се нарича хипотерапия (от гръцки “хипос” - кон) От векове се знае, че конете са незаменими помощници на човека. Силно развити при тях са петте основни рецептора - вкус, мирис, зрение, слух и чувствителност при допир. Но животните могат да съдействат и при лечението на деца с различни умствени и физически заболявания. Методът се нарича хипотерапия (от гръцки “хипос” - кон)

Не може да се избира президент без промени в Конституцията

/КРОСС/ В Украйна не може да се избере президент, без да бъдат направени съответните промени в Конституцията, тъй като съгласно настоящия Основен закон има действащ, юридически легитимен и пълноценен президент на Украйна - Виктор Янукович, заяви руският президент Владимир Путин по време на «Пряка линия», която се проведе на 17 април. Президентът на Русия изтъкна, че Руската Федерация няма да може да признае резултатите на предстоящите президентски избори в Украйна, ако президентската кампания на кандидатите продължава да се съпровожда с нападения и агресия срещу кандидатите, каквото се случва постоянно.

Търновският владика освети 3000 великденски яйца

3000 великденски яйца и 300 козунака освети на Велики Четвъртък великотърновският митрополит Григорий. Те са дарени за празника от благодетели и ще бъдат раздадени след Пасхалното богослужение пред патриаршеската църквата 3000 великденски яйца и 300 козунака освети на Велики Четвъртък великотърновският митрополит Григорий. Те са дарени за празника от благодетели и ще бъдат раздадени след Пасхалното богослужение пред патриаршеската църквата "Св.Възнесение Господне" в крепостта Царевец в нощта на Великден. Яйца и козунаци ще има и за вярващите,

Станишев: Стига истерии за Пеевски

Не се бъркам в работата на другите партии. Аз отговарям за моята партия и си нося отговорност за това, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

59% от хората по света вярват, че религията има позитивно влияние

/КРОСС/ Според резултатите от световно проучване на "Галъп интернешънъл" 59% от хората вярват, че религията играе позитивна роля в техните страни. В допитването са взели участие 66 806 души от 65 държави, което е представително за 77% от световното население. Въпросът към анкетираните е бил: „Според Вас във Вашата държава религията като цяло има позитивна роля, негативна роля или няма никаква роля?" Сами по себе си жителите на страни от Западна Европа са по-скептични към религията, а повечето от хората определят себе си като атеисти. Нетният резултат (разликата между положителни и отрицателни отговори)за тези страни е 4%. В Източна Европа обаче хората изглежда се по-религиозни, тъй като там процентът е 33, а в Азия е 37%. България не се различава от другите страни от Източна Европа. Делът на хората, които смятат, че религията играе положителна роля в страната ни, е 56%. В някои страни се отчитат отрицателни нетни резултати (негативните оценки превишават положителните), като 6 от тях са в Западна Европа: Белгия, Дания, Франция, Холандия, Испания и Швеция. В световен мащаб с най-чувствителен отрицателен нетен резултат е Ливан (-43%). Обществото, което отрежда най-положителна роля на религията в страната си, е Индонезия - с 95% отговори, че религията играе позитивна роля. За сравнение: в САЩ и Великобритания например положителните оценки също са повече от отрицателните, но съответно с 43 и с 6%.  

ДПС номинира човека Пеевски, а не сатанизирания му образ

Той ще е втори в листата, а водач ще е Филиз Хюсменова


Невиждано! Намушкан от авер по чашка продължава запоя окървавен

продължил запоя в местна кръчма до сутринта.
Около 01,30 ч. през нощта в сряда, в заведение продължил запоя в местна кръчма до сутринта. Около 01,30 ч. през нощта в сряда, в заведение "Устрем", 44-годишният Димитър Г. се скарал с авера си по чашка Яни А. на 47 г. След като пили заедно в продължение на часове, двамата излези навън, за да изяснят отношенията си, но се сбили. В мелето Яни извадил нож и го забил в дясното рамо на Димитъ

Станишев към депутатите си: Законът за МВР да мине изцяло през комисия до 1 май

БСП и аз лично имаме много ясен ангажимент за приемане на новия закон за МВР, който е много важен за българските полицаи. Това заяви Сергей Станишев, председател на БСП и президент на ПЕС, пред журналисти в Бургас, съобщиха от пресцентъра на БСП.
Той обясни, че новият закон дава ясни правила за кариерно развитие, БСП и аз лично имаме много ясен ангажимент за приемане на новия закон за МВР, който е много важен за българските полицаи. Това заяви Сергей Станишев, председател на БСП и президент на ПЕС, пред журналисти в Бургас, съобщиха от пресцентъра на БСП. Той обясни, че новият закон дава ясни правила за кариерно развитие,

Лекари от Стара Загора спасиха прерязана ръка на пенсионер

Лекарски екип начело със съдовия хирург доц. д-р Таньо Кавръков от МБАЛ Лекарски екип начело със съдовия хирург доц. д-р Таньо Кавръков от МБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" /Университетска/ в Стара Загора спасиха дясната ръка на 66-годишния Петър Петров от тополовградското село Орлов дол след 3-часова операция. От медицинското заведение съобщиха, че циркуляр прерязал в областта на предмишницата ръката на мъжа,

Сърбия иска обезщетение от НАТО за бомбардировките от 1999 г.

Сръбският президент Томислав Николич смята, че е оправдано страната му да иска обезщетение за бомбардировките от 1999 г., съобщава сръбският вестник“Политика“.
Според Николич нападението на НАТО е нецивилизован прецедент и нещо, от което биха се срамували и варварските народи. Затова е нормално Сърбия да иска обезщетение, Сръбският президент Томислав Николич смята, че е оправдано страната му да иска обезщетение за бомбардировките от 1999 г., съобщава сръбският вестник“Политика“. Според Николич нападението на НАТО е нецивилизован прецедент и нещо, от което биха се срамували и варварските народи. Затова е нормално Сърбия да иска обезщетение,

Унищожиха голямо количество контрабандни цигари

2 149 400 къса цигари, 1183 пури и 193 кг тютюн бяха нарязани


Представители на АБВ посетиха дома за стари хора в Радомир

/КРОСС/ Георги Първанов, президент на Р България /2002-2012/ и представители на АБВ от Перник посетиха дома за стари хора „Св. Иван Рилски" в Радомир. На срещата бяха дискутирани въпроси относно грижата на държавата за възрастните хора. По време на дискусията бяха повдигнати важни теми, които се отнасят до провежданата социална политика у нас. Обитателите на дома повдигнаха въпроса - защо правителството на ГЕРБ 3/5 години замрази размера на пенсиите и защо увеличението на парите за старите хора, направено от сегашния кабинет, е по-скоро символично. За предстоящите Великденски празници хората в дома „Св. Иван Рилски" в Радомир получиха дарове. АБВ им подари билети за постановка на Драматичния театър в Перник.

Станишев към депутатите си: Законът за МВР да мине изцяло през комисия до 1 май

БСП и аз лично имаме много ясен ангажимент за приемане на новия закон за МВР, който е много важен за българските полицаи. Това заяви Сергей Станишев, председател на БСП и президент на ПЕС, пред журналисти в Бургас, съобщиха от пресцентъра на БСП.
Той обясни, че новият закон дава ясни правила за кариерно развитие, БСП и аз лично имаме много ясен ангажимент за приемане на новия закон за МВР, който е много важен за българските полицаи. Това заяви Сергей Станишев, председател на БСП и президент на ПЕС, пред журналисти в Бургас, съобщиха от пресцентъра на БСП. Той обясни, че новият закон дава ясни правила за кариерно развитие,

Газова бутилка взриви тераса на апартамент във Варна

Снощи в 22:11 часа е подаден сигнал за взрив на тераса на първия етаж на апартамент на ул. “Кап. Р. Николов” 1 във Варна, съобщиха за Moreto.net. На място е установено, че най-вероятно от 50 л. газова бутилка, която е била на терасата на апартамента, е изтекла газ и се е произвела детонация, вследствие на която е изхвръкнала 8 кв.

Придошла река наводни „Етъра”

/КРОСС/ Паркингът на Етнографския комплекс "Етъра" е наводнен, а калдъръмът на входа на музея е изронен, след като водите на река Сивек са придошли от проливния дъжд, излял се над Габрово, съобщи БНР. Водите се оттичат и няма опасност от нови щети, увериха от габровската община след оглед на място. Оказва се, че около 20 кв. м. калдъръм, поставен съвсем наскоро по проект за подобряване на туристическата инфраструктура, е изронен от силата на придошлите води на река Сивек. Предположенията на специалистите от администрацията са, че причината за наводнението е бент на реката, който се строи в близост до музея от Природния парк "Българка". В квартал "Етъра" е съборена и малка подпорна стена, няма застрашени хора. Наводнени са и няколко мазета на къщи на бул. "Столетов" в Габрово. Най-много дъжд е паднал в района на язовир "Христо Смирненски", където е водосборният басейн на Габрово. Измереното количество е 60 литра на квадратен метър.  

Папка с лични данни открита на столичната ул. "Позитано"

Папка с лични данни на хора от Своге, живеещи на различни места, е била открита на столичната ул. "Позитано", съобщи бТВ в четвъртък, позовавайки се на разказа на Стефан Чолаков. Той стана известен през 1997 г. с това, че успя да източи "легално" 181 млн. неденоминирани лева от българска банка.   Чолаков живее в центъра на София и докато разхождал кучето си, видял въпросната папка, захвърлена до боклукчийска кофа. Според него списъците вътре изглеждали като извадени от ГРАО. "Ако кучето намери няколко хиляди подписа, може да стане кандидат за евродепутат", коментира иронично мъжът.   "Ако не бях председател на Комисията за защита на личните данни (КЗЛД), щях да се смея, реагира на тази информация назначеният на този пост преди дни Венцислав Караджов. Той увери, че администраторите на лични данни ще бъдат подложени на допълнителен контрол.   Междувременно зам.-председателят на парламента и шеф на временната комисия за изработването на новия Изборен кодекс Мая Манолова (БСП) заяви пред бТВ, че разкритията около скандала с партийната "борса" за подписи представлявали положителен ефект от новия изборен закон.   "Това безобразие, с което партиите са свикнали, трябва да бъде преустановено. Що за партия е тази, която не може нормално да събере 2500 подписа", възмути се Манолова.   Въпреки това тя е против премахването на задължителния брой от 2500 подписа, за да се регистрира една партия за избори: "2500 броя подписи са минимален стандарт. В България има 300 партии. Какво би станало, ако няма минимален "входен билет" за участие в изборите, които са едно скъпо начинание?"   По думите й е възможно да има и провокации от граждани, които твърдят, че са участвали в дадена подписка, а всъщност това да не е вярно. Манолова добави и че очаква санкции за партиите, възползвали се от тази схема.   Тя не пропусна да нападне за пореден път президента Росен Плевнелиев, заключвайки, че ако подписите за предложения от него референдум за изборните правила бъдат проверени, както тези за евровота, "ще стане страшно".

Гришо отстъпи пред Ферер в Монте Карло

Испанецът елиминира нашето момче на 1/8-финалите на силния турнир


AC/DC отрекоха слуховете, че се разпадат

Малкълм Янг, който основа групата през 1973 г. заедно с брат си Ангъс, обаче ще си вземе почивка заради здравословни проблеми

Джони Деп не се справя с новите технологии

Холивудската звезда Джони Деп никога не е проверявал в Google какво пише за него, съобщи „Yahoo!”. 50-годишният актьор споделя, че изглежда "жалък", когато трябва да използва новите технологии. Освен това той признава, че се притеснява да не прочете някой неприятен слух за себе си.
"Никога не съм се търсил в Google. Няма и да го направя. Холивудската звезда Джони Деп никога не е проверявал в Google какво пише за него, съобщи „Yahoo!”. 50-годишният актьор споделя, че изглежда "жалък", когато трябва да използва новите технологии. Освен това той признава, че се притеснява да не прочете някой неприятен слух за себе си. "Никога не съм се търсил в Google. Няма и да го направя.

Всяка сладка черта на вашата котка има научно обяснение

Грапаво езиче, меки лапички, мустаци и вертикални зеници - какво се крие зад тях

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс - отново заедно?

/КРОСС/ Театрална премиера се превърна в първата публична поява на двойката Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс след раздялата им през август, пише The Los Angeles Times. Макар често да са засичани заедно, на дебюта на Содърбърг като театрален режисьор („Библиотеката") двамата за първи път от доста време насам се усмихнаха на фотоапарати, които не принадлежат на папараци. Содърбърг, който режисира Дъглас заедно с Мат Деймън в проекта на HBO „Зад свещника", спечелил „Златен глобус" за най-добър телевизионен филм, има опит и с актьоската работа на Зита-Джоунс. Тя участва в проектите му „Странични ефекти", „Трафик" и „Бандата на Оушън" 2. От раздялата си през август Дъглас на няколко пъти споделя по различни поводи, че двамата се опитват да закрепят брака си, от който имат две деца - на 13 и 11 години. „Просто си взехме малка почивка. Разговаряме. Мисля, че всичко ще бъде наред, много се надявам", коментира актьорът зад кулисите на наградите „Еми" през септември, след като взе наградата за „Зад свещника". През март пред Hello! майката на Дъглас - Даяна Дил, коментира, че двамата са заедно и че родители и деца живеят като семейство, след като Зита-Джоунс се е преместила в съседна къща.  

Джони Деп стои далеч от интернет

Холивудската звезда Джони Деп никога не е проверявал в Google какво пише за него, съобщи „Yahoo!”. 50-годишният актьор споделя, че изглежда Холивудската звезда Джони Деп никога не е проверявал в Google какво пише за него, съобщи „Yahoo!”. 50-годишният актьор споделя, че изглежда "жалък", когато трябва да използва новите технологии. Освен това той признава, че се притеснява да не прочете някой неприятен слух за себе си. "Никога не съм се търсил в Google. Няма и да го направя.

Мистериозно изчезна млада жена в Бургас

Униформени полицаи от ОД на МВР-Бургас, както и служители на общинската дирекция Управление на кризи, обществен ред и сигурност (УКОРС) са блокирали централния вход на Морската градина и свалят наред видео записите от камерите. Местният сайт Флагман.бг съобщава, че се издирва 25-годишна жена, която липсва вече 40 часа.В момента вървят разпити на персонала на ресторантите в горната част на бул. “Богориди“, представят им се снимки на младата жена с въпроси дали е влизала в съответното заведение. Наоколо са струпани много ресторанти, между които и култовият „Златна котва“.

България в топ 5 на страните с най-много новорегистрирани коли

/КРОСС/ Регистрацията на нови пътнически автомобили в Европа през март отбеляза солидно повишение за седми пореден месец, показват данни на Асоциацията на европейските автомобилостроители (ACEA). Продажбите (регистрацията) на нови пътнически автомобили в Европейския съюз се повишиха през третия месец на годината с цели 10,6% на годишна база (спрямо март 2013-а) след повишение с 8% през февруари. Така в рамките на първото тримесечие на годината регистрацията на нови автомобили се повиши с цели 8,4% до 3,24 млн. броя след шест поредни години на понижение. Въпреки че през март бяха регистрирани около 1,44 млн. нови пътнически автомобили, това представляват най-слабите резултати за третия месец на годината, откакто ACEA започна да провежда своето проучване през 2003-та година. Продажбите на нови автомобили във Великобритания регистрираха през март ръст от 17,7%, а в Испания - повишение с 10%. Във Франция регистрацията на нови автомобили отбеляза повишение от 8,5%, в Германия - с 5,4%, а в Италия - с 5,0%. Според проучването на ACEA продажбите на нови автомобили в България през март са регистрирали ръст от 37,6% на годишна база до 1736 броя от 1262 броя през март 2013-а година. Това отрежда на нашата страна престижното 5-о място сред всички страни - членки на ЕС, като по-голям растеж на регистрацията на нови автомобили е отчетен само в Кипър (скок от цели 79%), Португалия (с 47%), Полша (с 41,3%) и Румъния (с 37,7%)

Крачунов: Загубата от Локо (Пловдив) дойде точно навреме

"След мача с Локо Пловдив нищо не сме си говорили. Не е имало драми. Това поражение ще ни помогне да си стъпим на краката. В доста мачове показахме добра игра и постигнахме доста победи. Хубаво е...

В Испания: Меси предава Барселона заради Аржентина

Испанските футболни експерти изразиха недоумението си от безличната игра на Лео Меси, който отново се представи крайно неубедително. Вчера Барселона загуби от Реал Мадрид с 1:2 в битката за Купата на ...

Челси плаща 185 000 паунда на седмица на Диего Коща

Ръководството на Челси прави всичко възможно, за да си осигури централен нападател от световна класа. Последната информация, относно амбициите на „сините" е, че те са в напреднала фаза ...

Участниците в Къртицата празнуват Великден с децата си

В четвъртък вечер супергероите ще търсят съвършения баланс, за да успеят в деликатната мисия „Топчета”. Две топчета, летва и стъклена кутия ще тестват търпението на участниците, к...

Гаджев като Гонзо: За Левски е по-добре да не играе в Европа

"Може би ще е по-добре, ако не играем в Европа, за да се изгради един силен отбор, какъвто Левски имаше преди известно време", заяви играчът на "сините" Владимир Гаджев."Ако и...

Клей чудовището Ферер се оказа голяма хапка за Григор Димитров

Първата българска ракета при мъжете Григор Димитров не успя да запише трети успех на тазгодишния Мастърс в Монте Карло и загуби с 0:2 сета от шестия в света Давид Ферер – 4:6, 2:6. Така Григ...

Печалбата на GE спадна, но надхвърли очакванията

Индустриалните продажби на конгломерата растат, докато тези във финансовото поделение се понижават


4 млрд. и 183 млн. лева са изплатени по европейските фондове за последните десет месеца

На 4 183 649 416 лева възлизат реално изплатените средства по европейските фондове за периода 1 юни 2013 г. – 10 април 2014 г. Това показва справка, изготвена от Дирекция „Информация и системи за управление на средствата от ЕС“ на база на данни, подадени от съответните министерства и институции, опериращи с европейски средства.

Майката на Стоян Балтов настоя за доживотни присъди за убийците му

/КРОСС/ Майката на убития през 2008 г. в Студентски град студент Стоян Балтов поиска доживотни присъди без право на замяна за подсъдимите. На последното заседание преди постановяването на присъди за Александър Данаилов, Светлозар Стоилов и Вили Георгиев, Зарка Балтова каза, че ако тримата са невинни, досега са щели да го тръбят непрестанно, но вместо това те гузно мълчат. „Нека майките им да не ги видят никога, както аз няма да видя сина си", настоя жената. „Убиха семейството ми, унищожиха ме като мравка, ей така за удоволствие", каза Балтова, цитирана от бТВ. Процесът е пред финал на втората съдебна инстанция - Софийският апелативен съд. Градските съдии осъди Стоилов и Данаилов на по 18 г. затвор. Вили Георгиев беше оправдан. Прокуратурата настоя и той да бъде пратен зад решетките.  

Полицаи блокираха морската градина в Бургас, търсят изчезнала жена

Централният вход на Морската градина е блокиран от полицаи от ОД на МВР-Бургас, както и служители на общинската дирекция Управление на кризи, които проверяват и свалят наред видео записите от камерите, съобщава „Флагман“. Според източници на медията, се издирва 25-годишна жена, която липсва вече 40 часа. Централният вход на Морската градина е блокиран от полицаи от ОД на МВР-Бургас, както и служители на общинската дирекция Управление на кризи, които проверяват и свалят наред видео записите от камерите, съобщава „Флагман“. Според източници на медията, се издирва 25-годишна жена, която липсва вече 40 часа.

"Екзакта" дава почти 3% разлика между ГЕРБ и БСП

Реформаторският блок, България без цензура и АБВ получават много близки резултати, като дистанцията между тях се измерва с десети от процента, според проучването

Млади европейци поискаха промени в правилата за вземане на решения в ЕС


Липсата на участие и представителство на младите хора в политиката на Европейския съюз и в евроизборите става все по-осезаема и тревожна, особено във времена, когато "залогът никога не е бил по-висок". До това заключение стигнаха участниците на конференция в Брюксел по темата, съобщи EurActiv.

Младите хора не са привлечени от политиките на ЕС

В обсъждането участваха експерти и млади политици, събрани от Европейския политически център и гражданския проект "Лаборатория за...

Кои са най-богатите в хип-хопа?

Шон "Диди" Кумс оглавява класацията със състояние от $700 млн.


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване