Тонев пропусна реми на "Астън Вила"

Александър Тонев остана резерва при ремито на "Астън Вила" - 0:0 у дома срещу "Саутхемптън". Точката е жизненоважна за отбора от Бирмингам, а при победа спасението щеше да изглежда сигурно.

Дебютантът във Висшата лига "Кардиф" вече е съвсем близо до завръщане във втория ешалон, след като не успя да спечели у дома срещу "Стоук" - 1:1.  Гостите Александър Тонев остана резерва при ремито на "Астън Вила" - 0:0 у дома срещу "Саутхемптън". Точката е жизненоважна за отбора от Бирмингам, а при победа спасението щеше да изглежда сигурно. Дебютантът във Висшата лига "Кардиф" вече е съвсем близо до завръщане във втория ешалон, след като не успя да спечели у дома срещу "Стоук" - 1:1. Гостите

Москва призна за изпращането на допълнителни части край границата с Украйна

Прессекретарят на руското президентство Дмитрий Песков призна в ефира на руски телевизионен канал, че към частите, които са постоянно дислоциирани в западните региони на Русия, поради събитията в Украйна по украинската граница са разположени допълнителни сили, предаде УНИАН.
„Има войски в района на границата с Украйна. Прессекретарят на руското президентство Дмитрий Песков призна в ефира на руски телевизионен канал, че към частите, които са постоянно дислоциирани в западните региони на Русия, поради събитията в Украйна по украинската граница са разположени допълнителни сили, предаде УНИАН. „Има войски в района на границата с Украйна.

Паднало дърво спря влаковете между Перник и София

Влаковете между Перник и София се движат с огромно закъснение заради паднало дърво в района между Горна Баня и Владая. Три влака са спрели на гара Драгичево и чакат.

Инцидентът е станал около 14:00ч. днес.

Украйна обяви "Великденско примирие"

Кремъл отрича да има контрол над въоръжените лица, които искат украинските източни райони да последват Крим и да бъдат анексирани от Русия

Кремъл призна: Пратихме допълнително войски край границата с Украйна

Прессекретарят на руското президентство Дмитрий Песков призна в ефира на руски телевизионен канал, че към частите, които са постоянно дислоциирани в западните региони на Русия, поради събитията в Украйна по украинската граница са разположени допълнителни сили, предаде УНИАН.
„Има войски в района на границата с Украйна. Прессекретарят на руското президентство Дмитрий Песков призна в ефира на руски телевизионен канал, че към частите, които са постоянно дислоциирани в западните региони на Русия, поради събитията в Украйна по украинската граница са разположени допълнителни сили, предаде УНИАН. „Има войски в района на границата с Украйна.

Ердоган щял да каже през май дали ще се кандидатира за президент


Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган може да обяви в средата на май окончателното си решение дали ще участва в президентските избори през август, заяви днес вицепремиерът Бюлент Арънч, цитиран от информационният сайт Уърлд булитин.

"Ние се надяваме, че той ще обяви решението си в средата на май, след като обсъди въпроса с президента Абдуллах Гюл", заяви Арънч пред журналисти в град Бурса.

За първи път турците ще избират пряко своя президент с гласуване на 10 август....

Трус 7,5 по Рихтер се усети край Папуа - Нова Гвинея

Епицентърът на подземния трус е бил на 87 километра югозападно от град Арава, а огнището му - на дълбочина 30 километра

Путин взел еднолично решението за анексия на Крим

"Разширяване на НАТО ще бъде сериозна заплаха за Русия"


Разширяване на НАТО ще бъде сериозна заплаха за Русия

Москва ще бъде принудена да предприеме мерки за своята сигурност


Експедиция с участието на 7 деца е блокиран от буря на Северния полюс

Седем 16-годишни деца са попаднали в снежна буря на Северния полюс. Руската младежка арктическа експедиция е достигнала до полюса на ски, когато внезапно времето рязко се влошило, а евакуацията вече била невъзможна. Прессекретарят на детския омбудсман в Русия Ренат Абдеев заяви, че са загубили връзка с експедицията, а храната и горивото им е в много ограничени количества.

Благодатният огън дойде в България

Очакваният с нетърпение самолет, носещ чудодейния огън, пламнал на святото християнско място в Йерусалим, вече кацна на летище Пловдив, предаде БГНЕС. Чудодейният огън тръгна веднага към различни е...

Левски би Лукойл в Правец

Лукойл Академик загубиха с 93:97 от Левски в Правец, в мач от предпоследния кръг на първенството по баскетбол на България. Поражението изгледа и финансовият благодетел на тима Валентин Златев в компан...

Федерер докосва първа титла в Монако

Роджър Федерер докосва първата си титла на турнира в Монако. Швейцарецът стигна до финала, след като срази втория в схемата и света Новак Джокович - 7-5, 6-2. Досега Федерер е играл на три финала на турнира и все губеше от Рафаел Надал. Миналата година Джокович счупи дългогодишната доминация на Рафа в Княжеството.

Швейцария ликува със своя Роджър Федерер докосва първата си титла на турнира в Монако. Швейцарецът стигна до финала, след като срази втория в схемата и света Новак Джокович - 7-5, 6-2. Досега Федерер е играл на три финала на турнира и все губеше от Рафаел Надал. Миналата година Джокович счупи дългогодишната доминация на Рафа в Княжеството. Швейцария ликува със своя

Появиха се невиждани детски кадри на Пол Уокър

Сред фотографиите има още и такива на актьора от детските му години, като тийнейджър и дори от първите му кастинги в киното.

Благодатният огън пристигна в България

Стотици миряни го посрещнаха на летище "Пловдив"


Свлачище спря влака от София за Бургас

Свлачище и паднало върху релсите дърво тази сутрин са спрели бързия влак от София за Бургас в района на село Долно Камарци.

Как да се сприятелите с баща си

Връзката баща и син може да се превърне в едно страхотно приятелство


Съзвездие от космонавти гостува на Камчия

Истинско съзвездие от космонавти се събра в Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия". Повод за визитата бе 35-годишнината от полета в Космоса на първия български космонавт Георги Иванов. На 9 март т. г. пък светът отбеляза 80-годишнината от рождението на Юрий Гагарин - първият човек извършил полет в Космоса.

Трима души са застреляни в Лиеж

/КРОСС/ 9-годишно дете и придружаващият го 37-годишен мъж са убити на място, след като неизвестно лице, пътуващо в автомобил, е открило огън по тях. Инцидентът е станал късно снощи пред входа на спортна зала в град Визе, близо до Лиеж в Белгия. При инцидента има и трети пострадал - жена, която е вървяла заедно с мъжа и детето. Тя е получила тежки рани и рано тази сутрин е починала в лионска болница. Според полицията,жената е майка на детето.По случая е започнато разследване. Засега обаче няма данни за това колко са нападателите и какъв е бил автомобилът, с който са се придвижвали, съобщиха от прокуратурата в Лиеж.Ясно е само, че и тримата убити нямат криминално досие.

Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.

Ето акцентите от вечерната емисия:

- Велика събота е! Най-благословения ден от Страстната седмица. Денят, в който очакваме Христовото Възкресение. Патриарх Неофит ще оглави вечерното богослужение за Възкресение Христово.

- Проруските сепаратисти продължават да окупират административни сгради в поне 10 града на Източна Украйна.

-...

Ботьо Ботев: Карамански не е мой човек

Не сме искали да задържим Иво Карамански, за да го скрием. Поддържал съм контакти както с него, така и с останалите от подземния свят. Карамански не е мой човек. Той бе ползван за агент, но не от мен. Беше човек на бившя командос Иван Иванов.

Валенсия се измъкна на косъм от загуба срещу Осасуна

С гол на Жонас в 82-ата минута Валенсия измъкна 1:1 при гостуването си на Осасуна в мач от 34-ия кръг на Примера дивисион. Домакините откриха резултата още в 19-ата минута чрез Ориол Риера. След попад...

Украйна обяви примирие заради Великден

/КРОСС/ Украинското правителство обяви, че няма да атакува проруските сепаратисти по време на великденските празници. Украинският външен министър Андрей Дещица заяви пред медиите, че специалната операция срещу проруските нашественици, завзели административни сгради в източната част на страната ще бъде спряна за честването на най-големия православен празник Великден .Той уточни, че военната операция ще продължи, ако привържениците на федерализацията не освободят административните сгради.    

"Борусия" с великденско голово шоу

"Борусия" (Дортмунд) направи голов спектакъл и за Великден. На своя "Сигнал Идуна Парк" европейският вицешампион разгроми "Майнц" с 4:2. За съжаление в групата на гостите не бе българският национал Тодор Неделев.

Мачът започна по дортмундски! Гол на Оливер Кирх в 6-ата минута взриви трибуните. Но "Майнц" отвърна на удара - японецът Шинджи "Борусия" (Дортмунд) направи голов спектакъл и за Великден. На своя "Сигнал Идуна Парк" европейският вицешампион разгроми "Майнц" с 4:2. За съжаление в групата на гостите не бе българският национал Тодор Неделев. Мачът започна по дортмундски! Гол на Оливер Кирх в 6-ата минута взриви трибуните. Но "Майнц" отвърна на удара - японецът Шинджи

Трус от 7.5 бе регистриран до остров Бугенвил


Земетресение с магнитуд 7.5 е било регистрирано в Соломоново море край остров Бугенвил (Папуа-НоваГвинея), съобщи Геофизическият институт на САЩ, цитиран от Ройтерс.

Епицентърът на подземния трус е бил на 87 километра югозападно от град Арава, а огнището му - на дълбочина 30 километра.

Засега няма сведения за загинали или пострадали, както и за опасност от цунами.

Днес сутринта край бреговете на Папуа-Нова Гвинея бе регистрирано земетресение с магнитуд 6.9....

Линейка с пациент катастрофира в квартал "Подуяне"

Линейка с пациент аварира в тревните площи между двете платна в столичния квартал "Подуяне", съобщава БулФото. Инцидентът е станал в събота следобед на бул. "Данаил Николаев". Линейката е поднесла върху мократа настилка, ударила се е в бордюра и се е качила върху зелените площи между двете платна на булеварда. При инцидента няма други засегнати автомобили или пострадали пешеходци. Според непотвърдена информация на БулФото в автомобила е имало пациент. Екипи на КАТ извършват оглед на мястото, за да установят причините за инцидента. Най-вероятно обаче шофьорът на линейката е загубил контрол над колата заради мократа настилка по пътищата.

Русия опрости 90% от дълга на Северна Корея

/КРОСС/ Руският парламент е гласувал да бъдат отписани близо 10 милиарда долара от дълга на Северна Корея. Очаква се решението да улесни изграждането на газопровода до Южна Корея през територията на Северна Корея, предаде „Ройтерс". Русия опрости дълговете на редица обеднели съюзници от съветската ера, сред които и Куба. Комунистическата икономика на Северна Корея, изпитваща сериозни затруднения, е точно 2 процента от икономиката на съседната Южна Корея. На 18 април Долната палата на Държавната дума е ратифицирала споразумението от 2012 година за отписване на почти целия севернокорейския дълг, възлизащ на 10,96 милиарда долара към 17 септември 2012 година. Останалата част от 1,09 милиарда долара ще бъде погасявана през идните 20 години на равни вноски на всеки 6 месеца.Руският заместник -министър на финансите Сергей Сторчак заяви, че тези пари могат да бъдат използвани за финансиране на съвместни проекти в Северна Корея , включително за изграждане на газопроводи и жп линии в Южна Корея.

Сепаратистите в Славянск не се отказват от идеята за федерализация на Украйна

Медиите в Славянск са прекъснали работа заради осъществяван натиск от страна на сепаратистите. Ръководителят на градската организация на Националния съюз на журналистите съобщи, че репортерите в Славянск работят във военни условия - прибират им техниката и ги задължават да предават материалите си.

Бивш политзатворник: България не е успяла заради маневрите на Живков

София /КРОСС/ С Тодор Живков се познаваме лично. Имам много лични разговори с него, изпили сме много бутилки уиски заедно. Политиката му беше грешна, защото постави в зависимост българската икономика. Това разказа пред Нова телевизия бившият политически затворник Петър Бояджиев. България не е успяла точно заради маневрите на Живков. Той се е кълнял пред мен, че друго не е можел да направи и е правил най-доброто. Това не е вярно, това са дребни сметки. Това не е политическа стратегия. Точно поради тази причина тези мощности, които той създаде, бяха неефективни, коментира той. „Познавам лично Андрей Луканов. Той искаше да ме убеди, че трябва да съм му съюзник. Но аз му казах, че няма да умре в кревата. Не го заплашвах, но като му гледах комбинациите, знаех какво ще стане. Той пусна толкова криминални, раздаде им пари. Той беше обладан от мисълта, че ще създаде капитализма и ще бъде неговият Бог. На 10 ноември българите бяха подведени. Тогава руснаците изгониха Тодор Живков. Питам Живков как така бързо сдаде властта. А той каза, че руснаците са му я дали и сега са решили да си я вземат. Българите се объркаха и си помислиха, че са им подарили свободата. А свободата не се подарява. По този начин те останаха в един мутирал комунизъм. В България липсва правовата държава. Собствеността и до сега се държи под контрол, а човек има нужда от собственост", отбеляза Бояджиев.

Свлачище спря влака от София за Бургас

Свличане на земна маса и паднало върху релсите дърво тази сутрин са спрели бързия влак от София за Бургас в района на село Долно Камарци, съобщи btvnews.
Композицията спряла неочаквано в един от тунелите по подбалканската линия около 11,30 часа. „Изведнъж настана паника и силно притеснение у пътуващите. Оказа се, че има само двама кондуктори във Свличане на земна маса и паднало върху релсите дърво тази сутрин са спрели бързия влак от София за Бургас в района на село Долно Камарци, съобщи btvnews. Композицията спряла неочаквано в един от тунелите по подбалканската линия около 11,30 часа. „Изведнъж настана паника и силно притеснение у пътуващите. Оказа се, че има само двама кондуктори във

Русия опрощава 90% от дълга на Северна Корея

Очаква се това да улесни изграждането на газопровод до Южна Корея


7,5 по Рихтер в Папуа-Нова Гвинея

Трус с магнитуд от 7,5 по Рихтер бе регистриран в събота следобед на територията на Папуа-Нова Гвинея. Епицентърът на земетресението е на западното крайбрежие на островите Бугенвил, с дълбочина 39 км. До момента няма данни за пострадали хора или за материални щети. Няма обявена тревога за опасност от цунами. По-рано днес в същия район бе отчетен друг силен трус с магнитуд 6,9 по Рихтер. При сутрешното земетресение също няма данни за жертви или за материални щети.

Нещата, които една жена никога не трябва да прави за един мъж

Има неща, които дамите просто не трябва да жертват в името на любовта


Кабаков прекрати пловдивското дерби

Пловдив /КРОСС/ Съдията Георги Кабаков прекрати пловдивското дерби между отборите на Локомотив и Ботев. Мачът бе спрян в 43-ата минута заради изстъпления на агитката на домакините, които заляха терена с бомбички. Бяха запалени и няколко военни димки. Привържениците на Ботев пък им отговориха със сингнални ракети.Мачът бе прекратен вече веднъж преди това, но продължи. Реално, нямаше никакви причини за подобно поведение, след като на терена резултатът бе 0:0 без сериозни положения.Преди мача също така имаше сблъсъци между агитките.Дисциплинарната комисия на БФС ще заседава във вторник по казуса. Очаква се санкциите да са жестоки, след като вече този сезон имаше няколко издънки и сериозни наказания за "смърфовете" заради публиката.

Зума разплакан: Няма полза от говорене...

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) и легенда Христо Бонев се разплака след прекратеното дерби с Ботев (Пловдив). Дълго след излизането на абсолютно всички от стадион Локомотив Христо Бонев същ...

"Милан" с пета победа поред

"Милан" спечели петата си поредна победа и разгроми "Ливорно" с 3:0 в италианската Серия А. Марио Балотели поведе "росонерите" с гол в 43-ата минута. Адел Таарабт и Джампаоло Пацини забиха още две попадения след почивката.

С успеха "Милан" вече мечтае за участие в Лига Европа наесен. До идването на треньора Кларънс Зеедорф, а и след първите му "Милан" спечели петата си поредна победа и разгроми "Ливорно" с 3:0 в италианската Серия А. Марио Балотели поведе "росонерите" с гол в 43-ата минута. Адел Таарабт и Джампаоло Пацини забиха още две попадения след почивката. С успеха "Милан" вече мечтае за участие в Лига Европа наесен. До идването на треньора Кларънс Зеедорф, а и след първите му

Стоянович: Не съм уреждал срещата на Орешарски с Божков

София /КРОСС/ Не съм уредил срещата на Пламен Орешарски с Васил Божков. Това заяви пред Нова телевизия министърът на културата Петър Стоянович.По времето, когато Орешарски се е срещал с Божков, Стоянович е имал своите ангажименти в централата на СДС.Припомняме, тази въпросната среща коства кандидатурата на Пламен Орешарски за кмет на София, издигнат от СДС. За кмет се кандидатира тогавашният син лидер Надежда Михайлова, загубила впоследствие катастрофално изборите от Стефан Софиянски.Министърът на културата не се притеснява от критиките, че произлиза от виден род на демократи, а сега е част от ляво управление. Бях поканен от Пламен Орешарски, изтъкна той и подчерта десните убеждения на министър-председателя. Освен това днешната БСП няма характера на БКП, срещу която са се борили предците му.Петър Стоянович защити своя съветник Борис Данаилов и призна, че той „има картонче". Няма законово основание той да бъде лустриран, подчерта културният министър.Що се отнася до темата Държавна сигурност, Стоянович е на мнение, че не сме имали кураж да се изправим срещу този проблем, когато му е било времето. Според него още в началото на прехода е трябвало страната ни да вземе ясна позиция по темата Държавна сигурност.

Доц. д-р Христо Бозов дари Великднески подаръци на деца от дом "Княгиня Надежда"

Празник за Великден подари днес градската организация на „България без цензура“ във Варна на малчуганите от Дома за деца, лишени от родителски грижи „Княгиня Надежда“. Козунаци, сокчета, лакомства, шоколадови яйца, играчки, пъзели, федербали, топки и др.

Ултраси провалиха пловдивското дерби

Ултрасите на Локомотив Пловдив прекратиха дербито с градския съперник Ботев, след като изсипаха канонада от димки и бомбички върху игрището и футболистите на "канарчетата".

ЕС не смята „Южен поток” за приоритет

Европейскията съюз не смята построяването на газопровода „Южен поток” за приоритет. Това заяви Сабине Бергер - прес секретар на еврокомисаря по...

Русия опрости $10 млрд. дълг на Северна Корея

Русия опрости над 10 милиарда долара дълг на Северна Корея. Невижданата щедрост на Москва е заради амбициите й да построи газопровод до Южна Корея.

Федерер победи контузения Джокович и стигна до швейцарски финал в Монте Карло


Швейцарски финал очаква зрителите на тенис турнира в Монте Карло. Роджър Федерер се наложи със 7:5, 6:2 срещу Новак Джокович и ще опита да спечели една от малкото купи, които не е вдигал.

Другият швейцарец Станислас Вавринка победи с 6:1, 7:6 (3) Давид Ферер в по-ранният мач.

Очаквайте подробности!


Свлачище спря влака София-Бургас

/КРОСС/ Свличане на земна маса и паднало върху релсите дърво тази сутрин са спрели бързия влак от София за Бургас в района на село Долно Камарци.Композицията спряла неочаквано в един от тунелите по подбалканската линия около 11:30 часа. „Изведнъж настана паника и силно притеснение у пътуващите. Оказа се, че има само двама кондуктори във влака, пълен с хора точно преди празниците", написа ни нашият читател.По думите му повече от час не се е появил помощен вагон, който да разчисти пътя на бързия влак, макар свлачището да е станало само на около 2 километра от съседната гара Долно Камарци.Кадрите, изпратени от читателя, показват хора, които са принудени да пренасят багажа си сами до гарата.Към момента представители на БДЖ и НКЖИ не могат да бъдат открити за коментар. Според сайта на БДЖ, влакът е трябвало да пристигне в Бургас около 17:27 часа днес, съобщи bTV.

Съдийският наблюдател Любе Спасов: Не съм виждал такова нещо в цяла Европа

"Полицията трябва посериозно да се отнася към тези неща - каза съдийският наблюдател Любе Спасов. - При канонада от камъни, бомби и димки не може да се играе. Още в 4-ата минута съдията спря мачът, по радиоуредбата феноветебяха предупредени. Слава Богу, че не беше ударен футболист или съдия. Добре, че Сърджан Лукин не пострада, след като едната бом "Полицията трябва посериозно да се отнася към тези неща - каза съдийският наблюдател Любе Спасов. - При канонада от камъни, бомби и димки не може да се играе. Още в 4-ата минута съдията спря мачът, по радиоуредбата феноветебяха предупредени. Слава Богу, че не беше ударен футболист или съдия. Добре, че Сърджан Лукин не пострада, след като едната бом

Христос воскресе, възкресе, воистина, воистину… – кое е правилно?

Великденски яйца в Бачковския манастир. Снимка: архив e-vestnik

С великденския поздрав „Христос воскресе!” всяка година се раждат най-разнообразни словосъчетания в есемеси, фейсбук, туитър.

Някои пишат „воЗкресе”, други „воСкресе”, „вЪзкресе” и т. н. В отговора пък има още повече варианти „воистину”, вместо „воистина”, дори „во истуну возкресе”, „во истине”, дори „во скресе”.
Кое е правилно?

Старата църковна форма е „Христос воскресе! – Воистина воскресе!”
Среща се и с осъвременяване от сегашния правопис – от възкръсна – возкресе или възкресе. Не е фатално голям проблем да се напише и „възкресе”.
Но „Христос възкръсна! – Наистина възкръсна!” е вече прекалено осъвременяване.

Има особено претенциозни, които отделят„во” от „истина”, с неясно какви мотиви – „во истину”. В старите църковни книги е слято – „воистина” и е еднозначно на „наистина”.

Маниаци по архаичните форми го пишат и в падеж – „Воистину воскресе” или „Воистине воскресе” – според това дали е възкръснал в името на истината (Бог) или е възкръснал наистина.

Уви, няма никакво място за дълбинни тълкувания и философстване. Изразът идва от учудването на хората, които са станали свидетели на възкръсването на Христос. Някои спонтанно са повтаряли – „Наистина възкръсна!”.

От сравнение с чужди езици се вижда, че смисълът е „възкръсна наистина” – с което хората са изразили така учудването си на гроба на Христос:

Christ is risen! He is risen indeed!

Christus (Der Herr) ist auferstanden! Er ist wahrhaftig auferstanden!

Cristo è risorto! È veramente risorto!

Cristo resucitó! En verdad resucitó!

Kristo resurektis! Vere (li) resurektis!

Христос Воскресе!Воистина Воскресе!

Христос воскресна! Навистина воскресна!

Христос воскрес! Воистину воскрес!

Христос васкрсе! Ваистину васкрсе!

Хрыстос уваскрос! Сапраўды ўваскрос!

Christus is opgestaan! Hij is waarlijk opgestaan!

Kristus er oppstanden! Han er sannelig oppstanden!

Christus (re)surrexit! Vere resurrexit!

Hristos a înviat! Adevărat a înviat!

Chrystus zmartwychwstał! Prawdziwie zmartwychwstał!

Kristus vstal z mrtvých! Vpravdě vstal z mrtvých!

Христóсъ воскрéсе! Вои́стину воскрéсе!

Қьырса Дыбзахеит! ИҵабыргныДыбзахеит!

Ha Mašiyaḥ qam! Ken hu qam!

Al-masīḥ qām! Ḥaqqan qām!

Mesih dirildi! Gerçekten dirildi!

Христос тiріліп тұрды! Шынымен тiріліп тұрды!

Xrist bol shaltgaan! Ter bol etcesiin unen shaltgaan!

Kristo’pastitaha! Satvam Upastitaha!

Crysto punuthitohoylo! Shottoè punuthito!

Chúa ki-tô đã phục sinh! Qu̓a thật ngàiđã phục sinh!

Pkhristos aftooun! Alethos aftooun!

Ново силно земетресение на Папуа-Нова Гвинея

Трус с магнитуд 7,5 бе регистриран привечер на западното крайбрежие на островите Бугенвил в Папуа-Нова Гвинея, предават осведомителни агенции, позовавайки се на информация от сайта на геоложката служба на САЩ.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване