Националките громят в Баку

Волейболните националки стартираха с разгромно 3:0 (17, 19, 17) над Португалия във втория турнир от европейските квалификации в Баку. 

Българките бяха категорични в превъзходството над отбора, победил изненадващо в София с 3:2 другия фаворит - Азербайджан, който по-късно снощи срещна тима на Гърция. 

Селекционерът Владимир Кузюткин заложи на Волейболните националки стартираха с разгромно 3:0 (17, 19, 17) над Португалия във втория турнир от европейските квалификации в Баку. Българките бяха категорични в превъзходството над отбора, победил изненадващо в София с 3:2 другия фаворит - Азербайджан, който по-късно снощи срещна тима на Гърция. Селекционерът Владимир Кузюткин заложи на

Лиляна Павлова: Дори боецът Мая Манолова е смачкана след евроизборите

В неделя се реализира вота на недоверие. Лидерът на БСП и ДПС казваха, че ще получат подкрепа за парламента и за кабинета "Орешарски". А след изборите обърнаха приказката.Дори боецът Мая Манолова е смачкана. така коментира думите на лидера си Бойко Борисов в парламента, че социалистите са като "болни прасета" бившият министър на регионалното развитие Лиляна Павлова.

Задържаха мъж в ИУ-Варна за непристойно поведение

23-годишен мъж е бил задържан вчера на територията на Икономически университет - Варна за извършване на непристойни действия към граждани, съобщават от пресцентъра на варненската полиция за Moreto.net. Задържаният е отправял нецензурни думи и обиди.

Награждават нашенците, участвали в спасителната акция в Сърбия

Българските пожарникари и спасители се завърнаха от мисията

Адвокатът на Цветанов: Присъдата на Цветанов бе написана предварително

"Присъдата, която произнесе днес Софийския градски съд е била написана предварително. Доказателство за това е, че съдията прочете подробни мотиви в съдебната зала", заяви сензационно пред ПИК адвокат Менко Менков.

Минути по-рано Цветан Цветанов бе признат за виновен от Софийския градски съд по делото за т.нар. 6 „не“-та, поставени от него като отказ за прилагане на СРС срещу бившия шеф на антимафиотите във Велико Търново Орлин Тодоров, въпреки искането на съда.

Магистратите му...

Продължава

Пернишката художничка Йоана Николова ще представи 21 творби в авторска изложба в Минна дирекция

Пернишката художничка Йоана Николова ще представи 21 творби в авторска изложба в Минна дирекция, съобщиха от народно читалище "Миньор - 2005" за ZaPernik.com.

Йоана Николова – познатата и непозната перничанка, подреди 21 творби. Позната, заради обичаните и интерпретирани от нея теми, съвсем по йоановски, заради откровено ясния рисунък, обладал двуизмерното възприятие на образите от нашия ден. Образи с невероятна плътност на житейската философия за...

Продължава

Калфин: Не приемаме тезата, че правителството е непродуктивно, защото работи под натиск

София /КРОСС/ Не приемаме тезата, че правителството е непродуктивно, защото работи под натиск. Истинската причина за неговата нефункционалност е слабият парламент и липсата на ясно коалиционно споразумение за управлението на държавата. Това заяви по време на пресконференция евродепутатът и водач на листата на АБВ за проведения на 25 май евровот Ивайло Калфин. „Предсрочни парламентарни избори ще има тогава, когато реши ДПС или когато „Атака" реши да не влиза в парламента. Очевидно е от поведението им до момента, че това няма да се случи. За сметка на това видяхме поредното демонстративно вдигане на залозите, със заплахи и поясняване, че кабинетът може да продължи до тогава, до когато решат тези две политически сили. Това са третата и четвъртата политически сили, избрани на изборите за НС. Не е нормално да се случва такъв политически процес в България. Говори още и за ремонт на кабинета. Трябва да се обясни защо. И ние ще държим да има отговор на въпроса какво свърши този кабинет и по-скоро, какво не свърши, както и какво налага сега да се сменят министри? Кой дава оценката на кабинета? БСП ли? ДПС ли? Досега не сме чули от тях критична нотка към правителството, но сега казват, че ще правят промени в него. Или това е начин за пореден път да се отклони вниманието на обществото и да се изкара още няколко месеца на власт", посочи Калфин.Ивайло Калфин коментира и някои от аспектите на изборния процес по време на евровота

Певецът Джордж Майкъл е бил приет в болница отново


Британският поппевец Джордж Майкъл е бил хоспитализиран след припадък в дома си миналия четвъртък, съобщава британската преса, позовавайки се на лондонската спешна помощ и официален представител на звездата.

Според парамедиците две линейки са били повикани на адреса на певеца в Северен Лондон в 8 часа сутринта на 22 май. Свидетели твърдят, че те прекарали там няколко часа, след което пациентът е бил откаран в болница. "Джордж Майкъл беше хоспитализиран за рутинни изследвания", заяви...

Убиха член на най-силния престъпен клан в черногорския град Бар

Мирко Мичич, член на най-силния престъпен клан в черногорския град Бар, бе убит снощи в засада край хотел "Тополица" в Бар, съобщават черногорските медии.

Мичич бил убит, докато карал веросипед. Полицията арестува заподозрения в убийството Ненад Мърдак.

Мичич е известен на полицията като член на най-силния престъпен клон в Бар, ръководен по-рано от Лука Джурович, който загина в пътна катастрофа в Котор.

50 пожарникари и спасители отводняват в София и Габрово

30 сигнала за наводнени участъци на територията на София и 12 сигнала за територията на град Габрово

ДКЕВР обмисля парното да поскъпне почти навсякъде


Цената на топлоенергията на почти всички топлофикации ще се вдигне от 1 юли, ако Държавната комисия за енергийно и водно регулиране одобри окончателно доклад за това, разгледан на днешно закрито заседание. Предстои новите цени да бъдат обсъдени публично и с топлофикационните дружества. 

Предложението е в София цената да нарасне с 11.6%, в Пловдив - с 10.3%, във Варна - с 11.5%, в Русе - с 18.9%, в Габрово - с 13.1%. Единствено за Перник се предлага намаление на цената с 10.3%. ...

Маналова: Абсурд е коалиция между БСП и Бареков

БСП тепърва ще прави анализ на изборите. Този въпрос не е спешен. Аз също имам своя анализ: БСП систимено има проблеми с евро изборите. На тях показваме нисък резултат, заяви в „Лице в лице” зам.-шефът на парламента Мая Манолова.

Светлозар Лазаров: Не пропускаме нито една хипотеза за убийството на Шмид

"Убийства се правят по две причини - лични мотиви или засегнати интереси, които обикновено са финансови, свързани с определени цели на търговска дейност, легална или нелегална", каза пред журналисти главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров, на въпрос, дали се работи по случая с убийството на бизнесмена от Своге Красимир Гочев - Шми "Убийства се правят по две причини - лични мотиви или засегнати интереси, които обикновено са финансови, свързани с определени цели на търговска дейност, легална или нелегална", каза пред журналисти главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров, на въпрос, дали се работи по случая с убийството на бизнесмена от Своге Красимир Гочев - Шми

Жълт код утре за Варна заради валежи

За източната половина на страната за утре, 30 май, е обявен жълт код, а са останалата част оранжев код във връзка с предстоящите обилни валежи, научи Moreto.net. Жълт код очаква и Варна утре заради интензивни валежи, придружени с гръмотевични бури, градушки и шквалови прояви на вятъра - резки промени в посоката и скоростта му.

ЕС удължи санкциите срещу Сирия до юни 2015 г.


Европейският съюз обяви днес, че ще удължи до 1 юни 2015 г. режима на санкции срещу Сирия, който включва петролно ембарго и замразяване на авоарите на близките до режима на Башар ал Асад, предаде агенция "Франс прес".

Решението беше публикувано днес в Официалния вестник на ЕС. Ограничителните мерки засягат 179 души и 53 фирми, чиито авоари са замразени и които ще бъдат засегнати от визовите ограничения. Сред тях е сирийската централна банка.

От предишния черен списък са...

Здравният министър в служебния кабинет ще е новият шеф на ВМА

Бившият здравен министър от служебния кабинет полк. проф. Николай Петров е предложен за началник на Военномедицинската академия, съобщи правителствената пресслужба Кабинетът предлага на президента да назначи Петров и да го удостои с висшето офицерско звание "бригаден генерал", считано от 3 юни тази година. В момента Петров е началник на Катедра по анестезиология, реанимация и интензивно лечение при ВМА. Сегашният шеф на ВМА доц. Крум Кацаров ще бъде сменен по предложение на Министерството на отбраната.

За цял живот прочитаме по 1 млн. писма на работа

10 месеца говорим по телефона, пием по 34 хил. чаши кафе


Да се смееш ли, да плачеш ли: Бисери от матурите

Да се смееш ли, да плачеш ли: Бисери от матурите

17:33 | 29.05.20146210Автор: ПИК

Share

Десетки бисери изловиха проверяващите на матурата по български език и литература. “Животът и изкуството в стихотворението “Кино” на Никола Вапцаров” се падна на зрелостния изпит на 21 май.

Абитуриентите можеха да си изберат жанр - интерпретативно съчинение по произведението или есе. Масово се спряха на второто.

Преди началото на изпита министърът на образованието проф....

Продължава

Трамвай дерайлира заради потопа в София

Трамвай дерайлира при Летния театър на бул. Трамвай дерайлира при Летния театър на бул. "Драган Цанков". Трамваят е дерайлирал заради поройния дъжд над София, съобщават от Столична община. Не е ясно дали има пострадали. Трамваите от линия 10 ще обръщат временно на пл. Журналист. Очаквайте

Предлагат проф. Николай Петров за шеф на ВМА

Правителството предлага на Президента на Република България да издаде указ, с който да назначи полк. проф. Николай Петров за началник на Военномедицинската академия и да го удостои с висшето офицерско звание „бригаден генерал”, считано от 3 юни 2014 г., съобщиха от пресслужбата на Министерски съвет.
Проф. Петров е роден на 29 август 1959 г. в гр. Правителството предлага на Президента на Република България да издаде указ, с който да назначи полк. проф. Николай Петров за началник на Военномедицинската академия и да го удостои с висшето офицерско звание „бригаден генерал”, считано от 3 юни 2014 г., съобщиха от пресслужбата на Министерски съвет. Проф. Петров е роден на 29 август 1959 г. в гр.

Предлагат проф. Николай Петров за шеф на ВМА

Правителството предлага на Президента на Република България да издаде указ, с който да назначи полк. проф. Николай Петров за началник на Военномедицинската академия и да го удостои с висшето офицерско звание „бригаден генерал”, считано от 3 юни 2014 г., съобщиха от пресслужбата на Министерски съвет.
Проф. Петров е роден на 29 август 1959 г. в гр. Правителството предлага на Президента на Република България да издаде указ, с който да назначи полк. проф. Николай Петров за началник на Военномедицинската академия и да го удостои с висшето офицерско звание „бригаден генерал”, считано от 3 юни 2014 г., съобщиха от пресслужбата на Министерски съвет. Проф. Петров е роден на 29 август 1959 г. в гр.

Мълния удари светофара до НДК


Мълния е ударила светофара на кръстовището между булевардите "Черни връх" и "България" в София, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Заради това светофарът, който се намира до Моста на влюбените край Националния дворец на културата, не работи.

Представиха топката за Мондиала

/КРОСС/ Официалната топка за финалите на Световното първенство в Бразилия brazuca Final Rio бе представена в Рио де Жанейро. Дизайнът на топката е вдъхновен от зелено-златните цветове на трофея на първенството и е разновидност на adidas brazuca, която беше пусната през месец декември миналата година.Решаващият мач, в който ще бъде определен новият световен шампион, ще се проведе на 13 юли на стадион "Маракана" в Рио де Жанейро. video:http://www.youtube.com/watch?v=IwZb1Fsz7ZA

Мълния удари светофара на НДК


Мълния е ударила светофара на кръстовището между булевардите "Черни връх" и "България" в София, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Заради това светофарът, който се намира до Моста на влюбените край Националния дворец на културата, не работи.


Съдът: Цветанов е виновен! 4 години затвор ефективно! Ще лежи в общежитие от открит тип!

Цветан Цветанов бе признат за виновен от Софийския градски съд по делото за т.нар. 6 „не“-та, поставени от него като отказ за прилагане на СРС срещу бившия шеф на антимафиотите във Велико Търново Орлин Тодоров, въпреки искането на съда.

Магистратите му определиха наказание от 4 години затвор. Присъдата е ефективна и ще се изпълнява при първоначално общ режим. Магистратите постановиха също, че наказанието следва да се изтърпи в затворническо общежитие от открит тип, като това в...

Продължава

Светлозар Лазаров: Убийство на Шмид трудно може да се разкрие за няколко дни

"Убийства се правят по две причини - лични мотиви или засегнати интереси, които обикновено са финансови, свързани с определени цели на търговска дейност, легална или нелегална", каза пред журналисти главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров, на въпрос, дали се работи по случая с убийството на бизнесмена от Своге Красимир Гочев - Шми

Манолова: БСП ще си направи един много самокритичен анализ

/КРОСС/ „Момчил Неков получи голяма част от своите преференции поради факта, че той бе номер 15 в бюлетината. Избирателите просто са препотвърдили подкрепата си за БСП и в полето за преференциите. ГЕРБ и ББЦ се спасиха от подобен проблем, тъй като са с номера над номер 18. Техните избиратели съвсем дисциплинирано са посочвали номер 1 при преференциите.„ Това заяви в предаването „Лице в лице" по бТВ зам.-председателят на Народното събрание и депутат от БСП Мая Манолова. Тя не пожела да коментира думите на Лютви Местан, че предсрочните избори са неизбежни. „Той има основания да е доволен от евроизборите, тъй като ДПС се представи много добре. Съдбата на това правителство зависи от мнението на партиите и действията, които ще предприеме самият кабинет. Важно е, когато се отчита една година от управлението на кабинета „Орешарски", да се поставят конкретни цели. Анализът на изборите от страна на БСП не е спешен. Аз също имам своя анализ за тези резултати - БСП системно има проблем с еврозиборите. Не успяхме да убедим избирателите си, че този вот е повече от европейски избори, тъй като нашите опоненти ще счетат резултатите като предпоставка за промени в националната политика", коментира Манолова. Тя отново повтори, че проблемът при БСП е, че партията не е успяла да убеди избирателите си да идат да гласуват на тези избори

Правят си експерименти с ремонта на "Цариградско шосе"

В пълен абсурд започва да се превръща ремонта на бул. „Цариградско шосе” при четвърти киломентър. Поправката на едното платно, което в момента е затворено, трябваше да е завършена...

81 сигнали за наводнени места и приземни етажи са постъпили в Столична община

Общо 81 сигнали за наводнени места и приземни етажи са постъпили в Столична община вследствие на обилните валежи през последните часове над София, съобщиха от пресцентъра на общината. От сигналите д...

Ученици се вдигнаха на протест срещу Марин Льо Пен

"Франция, събуди се", "Не на F-омразата" - с тези лозунги хиляди младежи протестираха във Франция срещу Националния фронт след историческата победа на крайнодясната партия на Мар...

Оланд посети "петлите" в Клерфонтен

Френският президент Франсоа Оланд посети тренировъчния лагер на националния отбор в базата Клерфонтен, съобщава "L'Equipe". Той се срещна с ръководителите на спорта в страната, както и с пре...

Трамвай дерайлира заради пороя в София

Трамвай дерайлира при Летния театър на бул. "Драган Цанков".
Трамваят е дерайлирал заради поройния дъжд над София, съобщават от Столична община. Не е ясно дали има пострадали. Трамваите от линия 10 ще обръщат временно на пл. Журналист.
Очаквайте Трамвай дерайлира при Летния театър на бул. "Драган Цанков". Трамваят е дерайлирал заради поройния дъжд над София, съобщават от Столична община. Не е ясно дали има пострадали. Трамваите от линия 10 ще обръщат временно на пл. Журналист. Очаквайте

ЕС удължи санкциите срещу Сирия до 1 юни 2015 г.

ЕС съобщи, че ще удължи до 1 юни 2015 г. режима на санкции срещу Сирия, които включват ембарго върху петрола и замразяване на авоари на близки до режима на Башар Асад, съобщава И Ю Обзървър. Решението беше публикувано в Държавен вестник на ЕС.

Влак премаза възрастна жена в Пловдив

Влак премаза възрастна жена в Пловдив. Пострдалата веднага е откарана в болница, където са ампутирани и двата й крака. Инцидентът е станал на жп линията близо до стадион "Пловдив", съобщи "Марица".

Машинистът на пътническия влак Карлово-Пловдив видял жената, но нямал никакво време за реакция. Колелата на машината са прерязали и двата крайника на жертвата над коленете. 60-годишната жена е жива, откарана е в КАИЛ, но е в изключително критично състояние. Според лекарите шансовете й за...

Продължава

Над половината от проверените обществени поръчки са с нарушения

Над половината (55%) от проверените обществени поръчки 2482 на стойност 2.5 млрд. лв. са с нарушения. Това е установила Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) през 2013 г., съобщи правителствената информационна служба.   По-голямата част (31%) от нарушенията са свързани с неспазване на принципите за публичност и прозрачност, свободна и лоялна конкуренция, равнопоставеност и недопускане на дискриминация.   Сключени са неправомерно 522 договора за над 269 млн. лв. без да са спазени изискванията на Закона за обществените поръчки. При 146 от случаите става въпрос за възлагане на малки обществени поръчки без да са събрани три оферти. При 27 обществени поръчки е установено, че възложителите са поставили условия, които дават предимство или необосновано ограничават участието на кандидатите в процедурите.   При други 38 договора са сключени анекси към договори за обществени поръчки без законови основания за това, с които са изменяни цени, срокове за изпълнение и др.   При 44 случая неоснователно са проведени процедури на договаряне без обявление или договаряне с покана вместо провеждане на открита процедура.   При всяка четвърта от проверените поръчки (599) са констатирани нарушения, които имат процедурен характер – неспазване на срокове, неизпращане на информация за публикуване, внасяне и освобождаване на гаранции на кандидатите за участие и за изпълнение на поръчки и др.   При извършените финансови инспекции са установени нарушения на бюджетната и финансовата дисциплина за над 113 млн. лв. Установените нарушения са на Закона за счетоводството и на нормативните актове, уреждащи бюджетната, финансово-стопанската или отчетната дейност, при извършването на разходи без да са одобрени средства по бюджетите, използване на целеви субсидии не по предназначение и други.

Нов метод избавя пациенти от хемороиди за 30 минути

Доц. Валентин Попов прилага нов метод в Александровска болница

С нов метод безболезнено и само за 30 минути доц. Валентин Попов от Александровска болница избавя пациентите от хемороиди.
Модерната хирургична интервенция, която се прилага в Клиниката по обща чернодробна и панкреатична хирургия (по-известна като Първа хирургия) в университетската Доц. Валентин Попов прилага нов метод в Александровска болница С нов метод безболезнено и само за 30 минути доц. Валентин Попов от Александровска болница избавя пациентите от хемороиди. Модерната хирургична интервенция, която се прилага в Клиниката по обща чернодробна и панкреатична хирургия (по-известна като Първа хирургия) в университетската

Врачката на Берлускони: Станишев отстъпва мястото си на жена

Партиите ще седнат заедно на масата на преговорите. Това са ГЕРБ, ДПС, БСП и България без цензура, "Атака" също ще участва във взимането на компромисни решения за доброто на страната. Това каза ясновидката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова по ТВ7.

България ще разполага с близо 1,9 млрд.евро за ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура”

Правителството прие проекта на оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура” 2014-2020 г. като основа за преговори с Европейската комисия. Опера ивната програма е многогодишен документ за планиране на инвестициите за развитие на транспортната инфраструктура на България със средства от Кохезионния фонд и Европейския фонд за Правителството прие проекта на оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура” 2014-2020 г. като основа за преговори с Европейската комисия. Опера ивната програма е многогодишен документ за планиране на инвестициите за развитие на транспортната инфраструктура на България със средства от Кохезионния фонд и Европейския фонд за

ДКЕВР предлага с 11,6% по-скъпо парно за София от 1 юли

С 11,6% да се повиши цената на топлинната енергия за абонатите на „Топлофикация София“ от 1 юли, предлагат в свой доклад от Държавната комисия за...

Арестуваха мъжа на американката за незаконно оръжие

Съпругът на 30-годишната американка Алиша, която скочи от осмия етаж в Бургас, 61-годишният Грег е бил арестуван, но за притежание на незаконно оръжие.

Проектът за новата оперативна програма за транспорт е готов

Проектът за новата оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура” за периода 2014 – 2020 г. е готов. Той вече е приет от Министерски...

Лазаров: Всички български спасители в Сърбия ще бъдат наградени

Всички български участници в спасителната операция в Сърбия ще бъдат наградени, в момента търсим най-добрия вариант и поради обективни причини няма да обявя наградите.
Това каза пред журналисти главният секретар на МВР Светлозар Лазаров по повод завръщането на спасителния екип, който България изпрати в помощ на пострадалите от наводнението в Всички български участници в спасителната операция в Сърбия ще бъдат наградени, в момента търсим най-добрия вариант и поради обективни причини няма да обявя наградите. Това каза пред журналисти главният секретар на МВР Светлозар Лазаров по повод завръщането на спасителния екип, който България изпрати в помощ на пострадалите от наводнението в

С близо 1,9 млрд.евро ще разполага България за ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура”

Правителството прие проекта на оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура” 2014-2020 г. като основа за преговори с Европейската комисия. Опера ивната програма е многогодишен документ за планиране на инвестициите за развитие на транспортната инфраструктура на България със средства от Кохезионния фонд и Европейския фонд за Правителството прие проекта на оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура” 2014-2020 г. като основа за преговори с Европейската комисия. Опера ивната програма е многогодишен документ за планиране на инвестициите за развитие на транспортната инфраструктура на България със средства от Кохезионния фонд и Европейския фонд за

Започваме преговорите с ЕК по ОП "Околна среда"

Кабинетът одобри проекта на ОП „Околна среда“ 2014-2020 г. за внасяне в Европейската комисия, с което ще стартират официалните преговори по нея,...

BOTANICUS - 100% натурална козметика от Чехия с традиция и качество!

Ръчно изработените натурални козметични продукти BOTANICUS използват оригинални, традиционни рецепти в съчетание с откритията на съвременната наука и гарантират съдържанието на природни и растителни масла, растителни алтернативи на синтетични материали, естествени емулгатори, естери, растителни екстракти, естествени восъци и активни съставки. Ръчно изработените натурални козметични продукти BOTANICUS използват оригинални, традиционни рецепти в съчетание с откритията на съвременната наука и гарантират съдържанието на природни и растителни масла, растителни алтернативи на синтетични материали, естествени емулгатори, естери, растителни екстракти, естествени восъци и активни съставки.

BOTANICUS - 100% натурална козметика от Чехия с традиция и качество!

Ръчно изработените натурални козметични продукти BOTANICUS използват оригинални, традиционни рецепти в съчетание с откритията на съвременната наука и гарантират съдържанието на природни и растителни масла, растителни алтернативи на синтетични материали, естествени емулгатори, естери, растителни екстракти, естествени восъци и активни съставки. Ръчно изработените натурални козметични продукти BOTANICUS използват оригинални, традиционни рецепти в съчетание с откритията на съвременната наука и гарантират съдържанието на природни и растителни масла, растителни алтернативи на синтетични материали, естествени емулгатори, естери, растителни екстракти, естествени восъци и активни съставки.

Македонски вестник нареди Станишев сред кандидатите за еврокомисар по разширяването

/КРОСС/ Бившият български премиер Сергей Станишев, сегашният министър на външните работи на Словакия Мирослав Лайчак и бившият шеф на полската дипломация Радослав Сикорски са най-сериозните кандидати да заемат мястото на Щефан Фюле за нов комисар по разширяването на Европейския съюз. Това твърди скопският вестник "Вечер".Заинтересовани да заемат това комисарско място имат по-малките страни-членки. Ръководенето на този ресор им дава възможност и да се почувстват значими, колкото и останалите страни членки, които по принцип имат решаващата дума при решаването на финансовите и кадровите политики, пише "Вечер" и припомня, че преди Фюле комисар по разширяването беше финландецът Оли Рен, а преди него - германецът Гюнтер Ферхойген.Въпреки че напоследък в европейските кръгове се говори за възможно отпадане на функцията комисар по разширяването, това няма да се случи, тъй като европейските лидери разбират, че това би разширило евроскептицизма в страните-кандидатки за членство, продължава вестникът, като не уточнява какъв е източникът на твърденията му, съобщи Медиапул.

Съдът в Бургас пуска английски педофил от ареста след 72 часа

Бургаският окръжен съд не уважи предложението на Окръжната прокуратура в Бургас да бъде взета мярка за неотклонение задържане под стража на Алън Доу, който е разследван по досъдебно производство за блудство с малолетни, съобщиха от пресцентъра на съда.

Той е британски поданик , постоянно пребиваващ в България. Окръжна прокуратура - Бургас поиска Бургаският окръжен съд не уважи предложението на Окръжната прокуратура в Бургас да бъде взета мярка за неотклонение задържане под стража на Алън Доу, който е разследван по досъдебно производство за блудство с малолетни, съобщиха от пресцентъра на съда. Той е британски поданик , постоянно пребиваващ в България. Окръжна прокуратура - Бургас поиска

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване