Салма Хайек ще кара лятото в България

Салма Хайек ще изкара голяма част от лятото си в България. Тя пристига у нас в края на седмицата, за да участва в нов проект.

Една седмица не могат да съборят ограда на плажа

Със започването на летния сезон по Българското Черноморие веднага започнаха и нарушенията. Незаконна ограда около плажа “Кабакум-север” обаче не може да бъде съборена от властите вече една седмица.
Концесионерът на плажа е опънал ограда на ивицата, което е забранено по закон. Местната власт и регионалното министерство засега си прехвърлят топката Със започването на летния сезон по Българското Черноморие веднага започнаха и нарушенията. Незаконна ограда около плажа “Кабакум-север” обаче не може да бъде съборена от властите вече една седмица. Концесионерът на плажа е опънал ограда на ивицата, което е забранено по закон. Местната власт и регионалното министерство засега си прехвърлят топката

Започва Междусъюзническата война

Междусъюзническата или Втората балканска война е въоръжен конфликт между България, от една страна, и Сърбия, Гърция, Черна гора, Румъния и Османската империя, от друга, през лятото на 1913 година. Пр...

Българка стана световна шампионка по ускорен шах

Младата пловдивска шахматистка Виктория Радева стана световна шампионка по ускорен шах във възрастовата група до 13 години, съобщи БГНЕС.Първото Световно първенство по ускорен шах се провежда в момент...

Дешан: На Световно е трудно да спечелиш с три гола

Тимът на Франция изглежда променен под ръководството на Дидие Дешан. Селекционерът заслужи поздравления за представянето на тима му срещу Хондурас, а след мача заяви следното:"Мисля, че това е ед...

Цунами наводни 50 къщи в село Турия, жена изпадна в шок!

Цунами отнесе огради и наводни къщи в село Турия. Приливната вълна е била с височина над два метра, отнесла е две коли.

Трети фалстарт на делото срещу Станишев

Софийският градски съд (СГС) в понеделник ще направи трети опит да разгледа делото срещу лидера на БСП Сергей Станишев, но той отново ще се провали.

Кметъла Цонко Цонев в парче на Румънеца и Енчев

Кметът на Каварна Цонко Цонев се включи в новото парче на Румънеца и Енчев “Лято”.
Градоначалникът обаче не пее, а на финала на песента казва: “Говори Цонко Кметъла. Лятото е супер, насладете му се. България е ваша. Животът е прекрасен. Само хевиметъл!”
Тримата се запознали покрай абитуриентските балове в черноморския град. Първоначално се родила Кметът на Каварна Цонко Цонев се включи в новото парче на Румънеца и Енчев “Лято”. Градоначалникът обаче не пее, а на финала на песента казва: “Говори Цонко Кметъла. Лятото е супер, насладете му се. България е ваша. Животът е прекрасен. Само хевиметъл!” Тримата се запознали покрай абитуриентските балове в черноморския град. Първоначално се родила

Вечният град потъна във вода от небето

Неделната буря, придружена с проливни дъждове, предизвика сериозни затруднения на движението в Рим, съобщи местната гражданска защита, цитирана от световните агенции. В същото време хотелиери заплашиха метеоролозите със съд заради грешни прогнози.

Съпругата на Боевски питала с имейл МВнР как да го експулсират два месеца преди той да кацне на летище София

Бившият посланик на България в Бразилия Чавдар Николов не е виновен за липсата на информация във външното министерство за завръщането на Гълъбин Боевски в родината и предсрочното прекратяване на мандата му е незаконосъобразно. 
Това решава Върховният административен съд на 29 април т.г., с което слага край на сагата. Само два месеца по-рано, през Бившият посланик на България в Бразилия Чавдар Николов не е виновен за липсата на информация във външното министерство за завръщането на Гълъбин Боевски в родината и предсрочното прекратяване на мандата му е незаконосъобразно. Това решава Върховният административен съд на 29 април т.г., с което слага край на сагата. Само два месеца по-рано, през

Швейцария измъкна победа над Еквадор

Швейцария обърна Еквадор до 2:1 в мач от Група „Е“ на Мондиал 2014, игран на стадион „Насионал Мане Гаринча“ в столицата Бразилия.

Замислят скоростен влак Букурещ-Варна

Национална компания “Железопътна инфраструктура” ще обяви през втората половина на годината търг за реконструкцията на жп линията Русе - Варна. Общата стойност на проекта е 898 млн. лв. Той ще се финансира по оперативна програма “Транспорт”.
Проектът за тази жп линия е всъщност част от идеята да се прокара скоростен влак Букурещ - Гюргево - Русе - Национална компания “Железопътна инфраструктура” ще обяви през втората половина на годината търг за реконструкцията на жп линията Русе - Варна. Общата стойност на проекта е 898 млн. лв. Той ще се финансира по оперативна програма “Транспорт”. Проектът за тази жп линия е всъщност част от идеята да се прокара скоростен влак Букурещ - Гюргево - Русе -

Корнелия Нинова: В БСП сме разделени за оставката на Станишев

В БСП има три позиции за бъдещето на лидера Сергей Станишев, заяви в неделя депутатът от левицата Корнелия Нинова. Първата позиция е да подаде оставка веднага. Това искат 22 организации от Софийска област, откъдето съм депутат. Втората е, че той не трябва да подава оставка. Третата е промяна на лидерския пост, но не преди избори. Отиваме на избори и после сменяме председателя, а не сега да хвърляме енергия около поста на лидера, уточни Нинова пред Нова телевизия.   "Факт е, че партията не единна за Станишев. Но промяната не е свързана само със смяната на председателя. За мен са важни други неща. Какво правим? С кого? Това, което правим, добро ли е? Когато си отговорим ясно, можем да тръгнем напред. Аз не изключвам на предстоящите избори да се явим не в коалиция, а само като БСП. Също така трябва да си дадем сметка и кои са хората, които могат да свършат тази работа, че БСП да тръгне по нов път”, посочи Нинова.   Тя добави, че явно причината за загубата на евровота са и политиките, които са водили от БСП и фактът, че не са дали резултат. Нинова каза, че няма да става председател и член на Изпълнителното бюро на БСП. "За да станеш член на бюрото, председателят трябва да те покани. Ако Сергей ме покани, ще откажа. Мишок и подлец никога не съм била в живота си. Няма как да седна в стола на другарчето си”, заяви Нинова.   Тя коментира и оставката си, която даде като председател на социалната комисия. "Не е плод на емоция, не е героизъм. Така разбирам нещата. През 2009 година подадох оставка като секретар на партията, защото загубихме изборите. Тогава бях вторият човек в партията, защото нямаше заместници. Преди пет месеца подадох оставка като зам.-председател на парламентарната група. Групата трябваше да се гласува против даден закон, а реално се гласува шарено. Значи не съм си свършила работата, след като групата е разделена”, добави Нинова.

Близо 60 къщи и дворни места са наводнени в село Турия

Близо 60 къщи и дворни места са наводнени в село Турия

Близо 60 къщи и дворни места са наводнени в село Турия, община Павел Баня след поройните валежи днес следобед.Няма жертви. Всички жители са евакуирани, съобщиха от Оперативния център към ОУПБЗН Стара Загора. 

В Казанлък е наводнена сградата на Централна поща и множество гаражи и мазета. На терен в града работят 3 екипа на РСПБЗН Казанлък, като приоритетно се отводнява Пощата, за да се запазят телекомуникационните връзки. 

Заради дъждовете, от големия водосбор в Средна гора е причинено повишаване на водното равнище на реката в село Турия. Наводнени са около 60 къщи и дворни места в долната махала на селото. Всички жители са евакуирани. Жертви няма. Всички жители са евакуирани.

ВСС фиксира срок за всяко дело

За колко време се решава едно дело от постъпването му в съда до приключването му, изчислява Висшият съдебен съвет.
За да фиксира срока за различните видове процеси, Комисията по натовареността на магистратите изработи електронни анкетни карти, които ще представи утре. Всички съдии трябва да ги попълнят, ще им отнеме около половин час.
Анкетните к За колко време се решава едно дело от постъпването му в съда до приключването му, изчислява Висшият съдебен съвет. За да фиксира срока за различните видове процеси, Комисията по натовареността на магистратите изработи електронни анкетни карти, които ще представи утре. Всички съдии трябва да ги попълнят, ще им отнеме около половин час. Анкетните к

Орешарски с план за действие до септември

План със спешни за изпълнение мерки, който се простира до септември, се очаква да представи премиерът Пламен Орешарски пред Консултативния съвет по национална сигурност, свикан от президента Росен Плевнелиев във вторник.

Прокурор пак иска арест на тримата обвинени за Пеевски

Прокуратурата ще протестира освобождаването от ареста на тримата обвинени в опит за убийство на депутата от ДПС Делян Пеевски. Това съобщи за “Труд” вчера говорителят на Софийската градска прокуратура Елка Ваклинова.
“В тридневния срок наблюдаващият прокурор категорично ще внесе протест”, каза Ваклинова. Окончателното решение дали Георги Христов Прокуратурата ще протестира освобождаването от ареста на тримата обвинени в опит за убийство на депутата от ДПС Делян Пеевски. Това съобщи за “Труд” вчера говорителят на Софийската градска прокуратура Елка Ваклинова. “В тридневния срок наблюдаващият прокурор категорично ще внесе протест”, каза Ваклинова. Окончателното решение дали Георги Христов

План със спешни мерки на кабинета докладва Орешарски

План за спешни мерки на кабинета до септември се очаква да представи на КСНС при президента премиерът Пламен Орешарски. ако се споразумеят партиите на заседанието, можело да има оставка в сряда, ако не - избори в късна есен.

Украйна обяви, че ще затвори границата си с Русия


Украйна ще затвори границата си с Русия следващата седмица, обяви днес украинският министър на отбраната Михайло Ковал, цитиран от ИТАР-ТАСС. Той отбеляза, че украинската армия, съвместно с граничната служба, вече не позволява преминаването през 250-километров участък от браздата.

"Буквално за няколко дни ще бъде закрита напълно цялата източна граница", посочи Ковал. Той обърна внимание, че украински военни са разположени близо до руската граница заедно с граничари.

Вчера...

Русенци превземат София

Истински културен десант ще направи Русенската държавна опера тази седмица в София. Две от най-престижните български сцени ще посрещнат най-новите спектакли на трупата под диригентството на маестро Найден Тодоров, който е неин директор вече трети сезон.
Във вторник салонът на Софийската опера и балет сигурно отново ще е пълен, но този път... Истински културен десант ще направи Русенската държавна опера тази седмица в София. Две от най-престижните български сцени ще посрещнат най-новите спектакли на трупата под диригентството на маестро Найден Тодоров, който е неин директор вече трети сезон. Във вторник салонът на Софийската опера и балет сигурно отново ще е пълен, но този път...

Бареков посъветва Василев и Пеевски да не уреждат конфликта си "по такива брутални начини"

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков призова депутата от ДПС Делян Пеевски и мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев да не решават взаимоотношенията си "по такива брутални начини". В коментар за станалия вече публичен конфликт между Василев и Пеевски, включително с подозрения, че банкерът стои зад неуспешен опит за ликвидиране на депутата Пеевски, Бареков коментира в неделя пред ТВ7: Аз лично съветвам и двамата да проявят някакво смирение, скандалът между тях явно тормози цялата държава.   Неговото име фигурира заедно с това на Пеевски и Василев в сигнала на "Протестна мрежа" до прокуратурата за "организирана престъпна група". Преди дни главният прокурор даде да се разбере, че данъчните проверки на Бареков и Пеевски са пред финал, а лидерът на ББЦ е разследван и около финансирането на предизборната му кампания.   Бареков отново подчерта, че няма взаимоотношения с Пеевски и Василев. Той изрази притеснение, че вследствие на случилото се на улицата може се окаже цяла армия от безработни. Добре е тези взаимоотношения между политици и бизнесмени да не се решават по такива брутални начини, да имат обеца на ухото - политиката да не се смесва с бизнеса и обратното, каза лидерът на ББЦ, който е и евродепутат.   Бареков коментира, че си е позволил да вземе отношение, само за да защити ТВ7 от спекулациите, че обискират телевизията, което не е било вярно.   Подготвя се план Путин за България с Борисов като премиер, предупреди още Николай Бареков.   "Когато дойде отново на власт, той ще вземе целия бизнес. Този път ще е тотално, ще остави собствениците на фирмите само като управители", заяви лидерът на ББЦ и допълни, че само той може да го спре.   Освен фирми на ДПС и БСП, и Борисов има фирма, която строи "Южен поток", каза още Бареков, според когото ГЕРБ е втората партия след ДПС, която има обръчи от фирми. Премиерът очевидно е станал слуга на обръчите от фирми и затова му дърпаха ушите от САЩ, обобщи Бареков.   Станишев и Борисов взаимно ще се пазят, няма да се разследват, ще крадат заедно, защото ги е страх да не дойде Бареков, заяви още лидерът на ББЦ, предупреждавайки за задаващата се нова "чудовищна коалиция".   Той прогнозира, че Борисов ще продължи да строи проекта "Южен поток": "Днес започват да се цункат с Борисов, да се вземат и да се спасят от Бареков. Спасяват се от народа и правосъдието. Борисов няма да разследва "Южен поток". Там има фирми и на БСП, ДПС, ГЕРБ, откраднати са милиарди".   Веднага да се въведе експериментално задължителното гласуване, призова Бареков, чийто нов план е: спираме обръчите от фирми.   Лидерът на ББЦ каза, че при задължително гласуване партията му взема 40% и прави еднопартийно правителство.

Фотогалерия: Първата шампионска титла на Григор Димитров на трева


Българският тенисист Григор Димитров спечели първата си титла на трева. Той победи с 6:7, 7:6, 7:6 Фелисиано Лопес във финала в "Куинс клъб", за да вдигне четвъртата купа в кариерата си.

Швейцария посече Еквадор в 93-ата мин


Швейцария постигна първата драматична победа на световното в Бразилия, спечелвайки мача от група Е срещу Еквадор с попадение в 93-ата мин за 2:1.
Европейският тим постигна щастлив обрат, след като изостана в резултата в 22-ата мин. Тогава Енер Валенсия откри за Еквадор.
Спечелилият Шампионската лига с “Борусия” (Дортмунд) и “Байерн” немски Швейцария постигна първата драматична победа на световното в Бразилия, спечелвайки мача от група Е срещу Еквадор с попадение в 93-ата мин за 2:1. Европейският тим постигна щастлив обрат, след като изостана в резултата в 22-ата мин. Тогава Енер Валенсия откри за Еквадор. Спечелилият Шампионската лига с “Борусия” (Дортмунд) и “Байерн” немски

Собственикът на хотела в Несебър: Полицейската операция е убийство за бизнеса ми

Собственикът на хотела в Несебър: Полицейската операция е убийство за бизнеса ми

Нито един от моите служители няма нищо общо с ареститев хотела днес. Написаното в последните часове за хотела ми е направо убийство за бизнеса. Това коментира от Бразилия собственикът на хотел "Кантилена" Стойно Вергов, в който днес бяха задържани трима души при специализирана полицейска операция. 

Вергов в момента е на Световното първенство по футбол в Бразилия, но днешната случка го принуждава да търси билет и да се върне в страната по най-бързия нaчин.

„Тази акция направо е удар срещу бизнеса ми. Толкова години се старая да си градя имидж, поддържам сградата на ниво. Имам си вече постоянни клиенти, които са предимно чехи и словаци и сега тези новини буквално ще съсипят всичко. Имам над 90 обаждания от България, за да ме питат какво се случва в сградата. Направо не мога да повярвам”, коментира Вергов пред flagman.bg.

Според него постоянни клиенти вече са му звънили с въпрос какво точно се случва и дали акцията на полицията не е срещу него. Вергов, който е е от Сандански, призна ,че има сериозни проблеми с кредита си за хотела, който изплаща все още и ако не се занимава със страничен бизнес през зимата, няма да успее да изплати вноската си за годината.

Според него няколко от околните на неговия хотел вече са станали собственост на банките именно поради необслужвани кредити и той се крепи само на упоритостта си и желанието да не се предава.

По негови данни, получени от персонала на хотела, двамата мъже и младата жена са се настанили снощи като гости. Регистрирали са се според всички изисквания.

Персоналът днес е оказал пълно съдействие на полицията, личните и адресни карти на задържаните са предадени на служителите на реда. Записите от охранителните камери също са били свалени.

Америка най-после плаче на световното

За първи път на световното отбор от Америка не успя да победи съперник от друг континент - Еквадор падна с 1:2 от Швейцария. Досега в турнира тимовете от Северна и Централна или от Южна Америка имаха 5 победи, като единстквената загуба (на Уругвай) бе от “свои хора” - от Коста Рика с 1:3.
Еквадорецът Енер Валенсия откри в 22-ата минута срещу Швейц За първи път на световното отбор от Америка не успя да победи съперник от друг континент - Еквадор падна с 1:2 от Швейцария. Досега в турнира тимовете от Северна и Централна или от Южна Америка имаха 5 победи, като единстквената загуба (на Уругвай) бе от “свои хора” - от Коста Рика с 1:3. Еквадорецът Енер Валенсия откри в 22-ата минута срещу Швейц

Свидетел заковава триото, опитало да убие Пеевски

Свидетел, чиято самоличност е скрита под кодовото название 001, е един от основните козове, с които разполага прокуратурата срещу триото, опитало да убие депутата от ДПС Делян Пеевски.

Пак ще искат арести за атентаторите срещу Пеевски

Прокуратурата ще протестира в законния 3-дневен срок освобождаването на обвиняемите за подготовка на убийството на депутата от ДПС Делян Пеевски и ще иска от апелативния съд да ги задържи под стража.
Това заяви вчера пред “24 часа” Елка Ваклинова, говорител на Софийската градска прокуратура (СГП). 
По разследването срещу Георги Христов, Венцисла Прокуратурата ще протестира в законния 3-дневен срок освобождаването на обвиняемите за подготовка на убийството на депутата от ДПС Делян Пеевски и ще иска от апелативния съд да ги задържи под стража. Това заяви вчера пред “24 часа” Елка Ваклинова, говорител на Софийската градска прокуратура (СГП). По разследването срещу Георги Христов, Венцисла

На Салма Хайек й тръгна по вода у нас

Салма Хайек кацна в късния неделен следобед на летище "София". След час бавене във ВИП зоната холивудската звезда се появи на изхода в най-проливния дъжд.
Омъжената за милионера Франсоа-Анри Пино мексиканка бе цялата в черно - с тъмни очила, макар заслепяващото слънце да се бе скрило зад облаците, в черен панталон, черен шал и дори с яке. Салма Хайек кацна в късния неделен следобед на летище "София". След час бавене във ВИП зоната холивудската звезда се появи на изхода в най-проливния дъжд. Омъжената за милионера Франсоа-Анри Пино мексиканка бе цялата в черно - с тъмни очила, макар заслепяващото слънце да се бе скрило зад облаците, в черен панталон, черен шал и дори с яке.

Софиянец спечели 651 339 лева от тотото, големият джакпот оцеля


Участник от София спечели джакпот от 651 339 лева в първо теглене на играта 6/49 в 48-ия тираж на тотото. Щастливецът е играл с квитанция с четири обикновени комбинации и три позиции за Тото джокер на стойност 4,90лева.

Джакпотите в другите игри на СПОРТ ТОТО обаче оцеляха. Във второ теглене на играта 6/49 джакпотът се очаква да достигне 4 573 000 лева. За играта 6/42 очакваната сума е 1 413 000 лева.

В днешния тираж печелившата комбинация в първо теглене на играта 6/49...

Кандидат-студенти обявиха Васил Левски за сирак

„Левски е роден и израсъл без майка и без баща” и „Някои хора са произлезли от Адам и Ева, а други – от маймуните”. Това са малка част от тазгодишните бисери, сътворени от кандидат-студенти по време на най-масовия предварителен изпит по български език в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”.

Швейцария - Еквадор 2:1

1' Съставите на двата отбора:
Швейцария: Беналио, Лихщайнер, Джуру, Фон Берген, Родригес, Шакири, Бехрами, Джака, Инлер, Щокер, Дърмич.
Еквадор: Домингес, Паредес, Ерасио, Гуагуа, Айови, Л. А. Валенсия, Груево, Нобоа, Монтеро, Кайседо, Е. Валенсия.
Следете тук развитието на 1' Съставите на двата отбора: Швейцария: Беналио, Лихщайнер, Джуру, Фон Берген, Родригес, Шакири, Бехрами, Джака, Инлер, Щокер, Дърмич. Еквадор: Домингес, Паредес, Ерасио, Гуагуа, Айови, Л. А. Валенсия, Груево, Нобоа, Монтеро, Кайседо, Е. Валенсия. Следете тук развитието на

Истинската Франция се завърна! "Петлите" хвръкнаха високо над хондураските балтии - 3:0

Франция се завърна! "Петлите" спечелиха първия си мач от 20-ото световно първенство - срещу Хондурас с 3:0. По този начин европейският тим си спомни какво е успех, след срамния Мондиал преди...

Самолетът с 49-те убити в Източна Украйна свален от свои?

Военният самолет, който бе свален край Луганск с 49 души на борда, може да е бил ударен от самите украински антитерористични части, разположени на летището. Тази версия лансира вчера пресслужбата на самопровъзгласилата се Луганска народна република, предаде ИТАР-ТАСС.
Представител на сепаратистите обяви, Военният самолет, който бе свален край Луганск с 49 души на борда, може да е бил ударен от самите украински антитерористични части, разположени на летището. Тази версия лансира вчера пресслужбата на самопровъзгласилата се Луганска народна република, предаде ИТАР-ТАСС. Представител на сепаратистите обяви,

Собственикът на хотела в Несебър: Полицейската операция е убийство за бизнеса ми

Написаното в последните часове за хотела ми е направо убийство за бизнеса. Моля ви уточнете, че нито хотелът, нито хората в него, от последната чистачка до управителя, не познават арестуваните днес от полицията.
Това коментира от Бразилия Стойно Вергов, собственик на хотел „Кантилена”, в който днес бяха задържани трима души при специализирана Написаното в последните часове за хотела ми е направо убийство за бизнеса. Моля ви уточнете, че нито хотелът, нито хората в него, от последната чистачка до управителя, не познават арестуваните днес от полицията. Това коментира от Бразилия Стойно Вергов, собственик на хотел „Кантилена”, в който днес бяха задържани трима души при специализирана

Софиянец си изработи 651 бона с късмет от ТОТО-то

В днешния 48-и тираж на игрите на БСТ участник от София спечели джакпот от 651 339 лева в първо теглене на играта 6/49.

Трети фалстарт на делото срещу Станишев

Софийският градски съд (СГС) в понеделник ще направи трети опит да разгледа делото срещу лидера на БСП Сергей Станишев, но той отново ще се провали, научи “Труд”. 
Началото на процеса срещу Станишев за загубени 7 секретни доклада вече се отложи два пъти на 18 март и 12 май, защото той не може да получи препис от предложението на държавното Софийският градски съд (СГС) в понеделник ще направи трети опит да разгледа делото срещу лидера на БСП Сергей Станишев, но той отново ще се провали, научи “Труд”. Началото на процеса срещу Станишев за загубени 7 секретни доклада вече се отложи два пъти на 18 март и 12 май, защото той не може да получи препис от предложението на държавното

Собственикът на хотела в Несебър: Полицейската операция е убийство за бизнеса ми

Написаното в последните часове за хотела ми е направо убийство за бизнеса. Моля ви уточнете, че нито хотелът, нито хората в него, от последната чистачка до управителя, не познават арестуваните днес от полицията.
Това коментира от Бразилия Стойно Вергов, собственик на хотел „Кантилена”, в който днес бяха задържани трима души при специализирана Написаното в последните часове за хотела ми е направо убийство за бизнеса. Моля ви уточнете, че нито хотелът, нито хората в него, от последната чистачка до управителя, не познават арестуваните днес от полицията. Това коментира от Бразилия Стойно Вергов, собственик на хотел „Кантилена”, в който днес бяха задържани трима души при специализирана

Салма Хайек без охрана в София

Пороен дъжд посрещна Салма Хайек на летище София вчера следобед. Сексапилната мексиканска актриса пристигна с полет от Париж към 16,30 часа и след като отпочина около 40 минути, веднага побърза да се скрие в една от колите, очакващи я пред ВИП-а на Терминал 1.

Взрив в нефтозавод взе жертви в Русия

В Ачинския нефтопреработвателен завод в Русия стана взрив и започна пожар в неделя вечерта. Пожарът е локализиран на площ 400 кв.м, съобщи ИТАР-ТАСС.

Злато за ансамбъла от Баку

Бъл­гар­с­ки­те гра­ции от­но­во са злат­ни! Мо­ми­че­та­та от ан­сам­бъ­ла спе­че­ли­ха ев­ро­пейс­ка­та тит­ла на фи­на­ла на пет чиф­та бу­хал­ки от 30-ото кон­ти­нен­тал­но пър­вен­с­т­во по ху­до­жес­т­ве­на гим­нас­ти­ка в Ба­ку (Азер).

Папата оплака една уморена Европа

Европа често изоставя както възрастните хора, като ги поставя в графата "повече ненужни", така и младежите, като не успява да им осигури работа, изрази съжаление папата

Щвейцария измъкна трудна победа срещу Еквадор в 93-ата минута


Швейцария трябваше да чака до последните секунди на мача срещу Еквадор, за да победи с 2:1 на старта в група Е на световното първенство по футбол.

Два гола с глава от статични положения на срещата бяха на път да регистрират първото равенство на шампионата в Бразилия, докато Харис Сеферович не реализира в 93-ата минута за успеха на европейците.

Енер Валенсия откри резултата за южноамериканците в 22-ата минута, когато след изпълнение на свободен удар отляво беше оставен...

Докажете, че сте държавници!

Започва нова “Страстна седмица” за българските политици. Всички, които утре се събират при президента, трябва да загърбят партийни пристрастия и без сделки и извиване на ръце да се споразумеят как и кога да стигнем до предсрочни избори. Заради безсмисления скандал, в който живеем, бе понижен и кредитният ни рейтинг. Политиците едва ли са спос

При нас дойдоха фашисти, продават ни заради шистов газ

В Донецка област не обичат журналистите - твърдят, че не казват истината за тях - че не са сепаратисти, а мирни хора, които искат единна Украйна, но не и фашисти да я управляват. Сп оред тях истинската причина да ги продадат е заради шистовия газ. Това разказаха местните жители пред камерата на Елена Йончева.

Сепаратистите в Луганск: Ние свалихме украинския самолет

"На 13 юни наши специалисти по ПВО свалиха Ил-76, който караше военна техника, боеприпаси и подкрепление в нашия тил", заяви ръководителят на самопровъзгласилата се в Източна Украйна Луганска народна република Валерий Болотов

Гришо вдигна първи трофей на трева

Григор Димитров спечели титлата от силния турнир по тенис на свещената лондонска трева в Куинс. В изключително драматичен финал българинът надигра Фелисиано Лопес (Исп) с 6:7(8), 7:6(1), 7:6(6).

133 страни искат нов световен ред

Президентът на Боливия Ево Моралес призова Съветът за сигурност на ООН да спре работа, тъй като не се справя с постигане на мира между държавите, съобщи АП.
Моралес откри среща на върха на страните от Г-77 плюс Китай в боливийския град Санта Крус късно завчера. Тя обсъжда “създаването на нов световен ред”, Президентът на Боливия Ево Моралес призова Съветът за сигурност на ООН да спре работа, тъй като не се справя с постигане на мира между държавите, съобщи АП. Моралес откри среща на върха на страните от Г-77 плюс Китай в боливийския град Санта Крус късно завчера. Тя обсъжда “създаването на нов световен ред”,

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване