Газпром премина към авансово плащане за Украйна

Руската енергийна компания „Газпром” е въвела спрямо Украйна режим за авансово плащане, тъй като крайният срок за погасяване на дълга за газовите доставки вече е изтекъл, предаде РИА Новости.
В съобщението на компанията се казва, че просрочените задължения на Украйна към Русия за доставките на природен газ възлизат на 4,458 милиарда долара. Руската енергийна компания „Газпром” е въвела спрямо Украйна режим за авансово плащане, тъй като крайният срок за погасяване на дълга за газовите доставки вече е изтекъл, предаде РИА Новости. В съобщението на компанията се казва, че просрочените задължения на Украйна към Русия за доставките на природен газ възлизат на 4,458 милиарда долара.

Пирински: Бизнесът се страхува от завръщането на Борисов

/КРОСС/ Кабинетът си отива заради нарушеното партньорство на двете партии, които подкрепят кабинета. Така кабинетът не може да разчита на достатъчна сила, за да управлява, заяви заместник-председателят на Изпълнителното бюро на БСП Георги Пирински в интервю за БНТ. „Ясно е, че в политиката има редица фактори, които дават своето отражение", допълно той. Двата съществени въпроса, по думите му, са какво и кого избираме? Изборът е между две политики, посочи Пирински и допълни: „Борисов много ясно заяви, че иска да продължи политиката на ГЕРБ от последните 3,5 години. Сред деловите среди има страх от повторение на пресата върху фирмите по време на неговото управление". Според Георги Пирински най-удачно е изборите да са в края на септември.

Нагласеният конкурс за рейтинги на БНТ отива в КЗК

Нагласеният конкурс за фирма, която да доставя данни за рейтингите на БНТ, очаквано ще бъде обжалван пред Комисията за защита на конкуренцията.  Това става ясно от писмо до медиите на изпълнителния директор на една от двете пийпълметрични агенции у нас - "Медиарисърч". Както ОFFNews алармира, в условията на обществената поръчка държавната телевизия е заложила очевидно дискриминационно условие - доставчикът на тв рейтинги да й дава и данни за аудиторията на радиата и пресата. На тези три условия едновременно отговаря само една компания на пазара - ГАРБ, с която и сега телевизията работи. "От 2008 г. насам, това е четвъртата процедура на БНТ за доставка на пийплъметрични данни и в нея за пръв път, заедно с данните за телевизионна аудитория, БНТ изисква данни за аудиториите на радиа и печатни медии, при това от един единствен доставчик", коментира Иван Генчев. Той посочва, че нито една друга телевизия не поставя подобни условия. Ръководената от него "Медиарисърч" вече е сезирала КЗК за това. Преди това фирмата е поставила въпроса пред самата телевизия, пред Съвета за електронни медии и пред медийната комисия в парламента, но отговор не последвал. По повод публикацията на OFFNews по темата, oт БНТ отговориха , че не виждат нарушение, а данните с радио и преса са им нужни, за да вземат "по-информирани маркетингови решения".

"Няколко страници" от Достоевски и Мариус Куркински

/КРОСС/Тази вечер в зала 3 на НДК Мариус Куркински ще играе отново "Няколко страници" "Избрах няколко страници от Братя Карамазови, просто те ме достигнаха в този момент. Любов е главното в тях и отношенията между човека и Бога", казва актьрът и режисьор Мариус Куркински.  „Предпочитам класиците, защото са по-добри, по-хубаво пишат. Съжалявам, че така го казвам, но... Много ми харесва факторът време - да отпратя спектакъла в минало време, в далечно време. Така хората трябва да могат по-лесно да пътуват с мисълта си. И когато стигнат до класически спектакъл - Шекспир, да речем, или антична драма - и се докоснат до него, разберат го, като че ли става чудо. Изчезват всичките години, изчезва времето, което ги дели", смята Мариус Куркински. С новия си моноспектакъл по фрагменти от романа на Ф.М. Достоевски „Братя Карамазови" Мариус Куркински гостува в няколко града в страната. 

Десислава Раянова: От времето на социализма държавата нехае за хората с увреждания

"Отношението на държавата към трудовозаетите хора с увреждания не се е променяло от времето на социализма. Не става дума само за законодателството, което урежда проблема, но липсва и адекватен модерен подход".Това ще заяви днес в парламента на форум за правата на пациента Десислава Раянова, председател на Асоциацията на хората с множествена

ДКЕВР реже тарифите на тока от слънце с над 50%

ДКЕВР възнамерява да намали с над 50% цената на тока, произведен от вятърни и слънчеви централи. Докладът и проекторешението ще бъде обсъдено днес в комисията. По отношение на вятърните електроцентрали се предлага намаление на преференциалната цена с 21%.

Младежката организация на ГЕРБ-Перник проведе турнир по пейнтбол

Младежката организация на ГЕРБ-Перник проведе турнир по пейнтбол. В него се включиха и областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска, организационният секретар Владислав Караилиев и областният координатор на ЖГЕРБ-Перник Милена Миланова.

Участниците се разделиха на два отбора, като изиграха общо четири кръга. Те показаха, че са заредени с много хъс и спортен дух. Победител в турнира стана отбора на областният координатор Вяра Церовска, който демонстрира...

Продължава

Газпром премина към авансово плащане за Украйна

Газпром премина към система на авансово плащане след изтичането на ултиматума към Украйна, съобщиха световните агенции.

Украинските медии: Външният министър на Украйна произнесе нецензурни обиди по адрес на Путин

/КРОСС/ Изпълняващият длъжността външен министър на Украйна Андрей Дещица, който в събота посети сградата на руското посолство в Киев, която бе нападната от радикали, произнесе в присъствието на журналисти и под одобрителните викове на тълпата, нецензурни обиди по адрес на руския президент Владимир Путин, предаде телевизия RT. В събота вечерта посолството на Руската федерация в Киев бе нападнато от демонстранти. Протестът пред сградата прерасна в безредици, зданието бе замеряно с камъни. Събралите се демонстранти преобръщаха паркираните наблизо автомобили, свалиха руското знаме от сградата и нарисуваха нацистка свастика на оградата пред посолството. При това, тълпата не срещна никаква съпротива от страна на правоохранителните органи. Руското външно министерство изрази възмущение от провокативните действия на демонстрантите в Киев по отношение на посолството. Съдейки по видеозаписа, разпространен от украинската телевизия Hromadske.tv, външният министър на Украйна Андрей Дещица заявява пред събралите се пред сградата на посолството, че е солидарен с протестиращите и дори „самият той би стоял тук”. Освен това, Дещица произнася и нецензурни обиди по адрес на руския държавен глава Владимир Путин, които бяха посрещнати от аплодисменти и одобрителни възгласи от страна на тълпата. video:https://www.youtube.com/watch?v=BS4ADfNk3OE#t=20

Силен дъжд наводни улици и предизвика задръствания във Варна

Силният дъжд предизвиква задръствания във Варна, съобщи Фокус. Колони от автомобили се образуват по пътя от базар „Левски” до кръстовището с ВиК – Варна в посока София. Придвижването по пътния участък отнема над 30 мин.
Заседнали автомобили има в образуваните локви по бул. „Христо Смирненски” преди пресечката с ул. Силният дъжд предизвиква задръствания във Варна, съобщи Фокус. Колони от автомобили се образуват по пътя от базар „Левски” до кръстовището с ВиК – Варна в посока София. Придвижването по пътния участък отнема над 30 мин. Заседнали автомобили има в образуваните локви по бул. „Христо Смирненски” преди пресечката с ул.

Наводнени улици и задръствания заради силния дъжд във Варна

Силният дъжд предизвиква задръствания във Варна, съобщи Фокус. Колони от автомобили се образуват по пътя от базар „Левски” до кръстовището с ВиК – Варна в посока София. Придвижването по пътния участък отнема над 30 мин.
Заседнали автомобили има в образуваните локви по бул. „Христо Смирненски” преди пресечката с ул. Силният дъжд предизвиква задръствания във Варна, съобщи Фокус. Колони от автомобили се образуват по пътя от базар „Левски” до кръстовището с ВиК – Варна в посока София. Придвижването по пътния участък отнема над 30 мин. Заседнали автомобили има в образуваните локви по бул. „Христо Смирненски” преди пресечката с ул.

България с резерв от природен газ за три месеца

Няма опасност от газова криза у нас при евентуално спиране на доставките за Украйна. В България има резерв от ценния ресурс, който ще стигне за три...

Съдът ще гледа делото срещу Станишев за изгубените секретни документи

Софийският градски съд ще заседава по дело срещу лидера на БСП Сергей Станишев.

Делото срещу него е за изгубените секретни документи, докато е бил премиер.

В края на октомври миналата година Станишев с писмо поиска от главния прокурор Сотир Цацаров процесът да се ускори. Според лидера на левицата забавянето дава възможност за спекулации по темата. Дни по-късно прокурорът внесе в парламента искане за снемане имунитета на Станишев и за даване на разрешение за възбуждане на...

Антон Тодоров: Делян Пеевски не обича да връща пари

Делян Пеевски не обича да връща пари и оттук идва големият проблем. Той дължи пари на Цветан Василев (40 милиона за "Булгартабак") и оттук последваха събитията, които наблюдаваме. Има едно натрупване на напрежение, което заплашва стабилността на банката, убеден е Тодоров. Той съобщи, че отказалият се евродепутат има огромен заем и от Пощенска банка.

С 20 млрд. евро забогатяха българите за 10 години

C 20 млрд. евро, или близо 40 млрд. лв. забогатяха българите за 10 г. - от 2004 г. досега. Това покава анализ на “УниКредит” за финансовите активи на домакинствата у нас.
През 2004 г. българите са разполагали с малко над 7 млрд. евро в депозити, акции и други финансови инструменти. До края на тази година се очаква богатството им да достигне C 20 млрд. евро, или близо 40 млрд. лв. забогатяха българите за 10 г. - от 2004 г. досега. Това покава анализ на “УниКредит” за финансовите активи на домакинствата у нас. През 2004 г. българите са разполагали с малко над 7 млрд. евро в депозити, акции и други финансови инструменти. До края на тази година се очаква богатството им да достигне

Бизнесът е най - силно затруднен в намирането на подходящи за дейността си кадри в пернишко

За целите на предстоящото трето издание на изследването "Регионални профили: показатели за развитие", през месец май 2014 г. ИПИ проведе социологическо проучване сред 1680 фирми в цялата страна.

Проучването включваше въпроси, оценяващи очакванията на бизнеса за динамиката на инвестиционната активност и приходите на предприятията, както и за броя на наетите лица. Резултатите, които получихме, са в унисон с консенсуса за стабилизиране на трудовия пазар и...

Продължава

Авария в подстанция „Слънчев бряг“

По данни от Електроенергийния системен оператор (ЕСО) в 09:47 ч. на 16 юни 2014 г. е регистрирана повреда в подстанция „Слънчев бряг“, собственост на ЕСО и оперирана от системния оператор. В резултат без електрозахранване за периода от 09:47 ч. до 10:35 ч. беше част на к. к. Слънчев бряг, както и части от Несебър, Св. Влас и Равда, съобщиха от компанията. Електрозахранването вече е възстановено, като към момента без електрозахранване единствено остава част от Равда. Очаква се пълното възстановяване на захранването да стане в близките часове.

EVN България поддържа постоянна връзка с ЕСО и оказва необходимото съдействие на ЕСО за максимално бързото възстановяване на електрозахранването за всички клиенти.

Титлата от Лондон не помогна на Григор Димитров да се изкачи в световната ранклиста

Григор Димитров остана на своята 13-а позиция в световната ранглиста на АТР. Най-добрият български тенесист спечели вчера турнира на трева в Лондон и вече е много близо до влизане в Топ 10. Начело в...

"Нафтогаз" с ответен иск - съди "Газпром" за 6 млрд. долара

Украинската държавна енергийна компания "Нафтогаз" съобщи, че е завела иск за 6 млрд. долара срещу руския газов гигант "Газпром" пред Международния арбитражен съд в Стокхолм, пре...

Извънредно заседание на парламента утре заради референдума

Народното събрание ще проведе извънредно заседание утре, като единствената точка в дневния ред ще бъде за провеждането на референдум в България. Заседанието ще бъде от 14:00 часа, съобщава "Фокус...

Фестивал на вкусовете от Италия у нас

Най-интересното кулинарно събитие тази година - „Вкуси 2019”, ще продължи цяла седмица. Началото му е 16 юни, от 18 часа, а фокусът на инициативата ще бъде представянето на италиан...

Уругвай се скри преди решителния мач срещу Англия

Старши треньорът на Уругвай Оскар Табарес взе изненадващо решение да закрие тренировката на отбора три дни преди решаващия мач от група D на футболния Мондиал 2014 срeщу Англия. Изходът от сблъсъка ...

Черноморец запазва името си

Референдумът за промяна на името на града се оказа неуспешен

Кълнове - "живата" храна, която подмладява

Варивата - едни от първите растения, култивирани от човека, са много полезни за сърцето. Освен това понижават риска от диабет и съдържат важни аминокиселини. Но ако се оставят да покълнат, те стават с над 300 пъти по-полезни - с толкова нарастват благотворните вещества в тях. Покълналите зърна на боба например съдържат също толкова протеин, Варивата - едни от първите растения, култивирани от човека, са много полезни за сърцето. Освен това понижават риска от диабет и съдържат важни аминокиселини. Но ако се оставят да покълнат, те стават с над 300 пъти по-полезни - с толкова нарастват благотворните вещества в тях. Покълналите зърна на боба например съдържат също толкова протеин,

Сръбски четници се присъединиха към опълченците на ДНР

/КРОСС/ Съпротивлението срещу киевската хунта все повече се превръща в интернационално. Редиците на опълчението на Донбас се запълват с доброволци от Италия, Чечения, Полша, Израел, Русия и Сърбия, съобщава РИА Новости. Както съобщи сръбското издание www.dnevne.rs., в Донецка област са пристигнали сръбски четници. Заедно с четниците в Донецк пристигна и Братислав Живкович президента на сръбското движение. Преди заминаването си в Москва, през която пътувал за Донецк, Живкович дал кратко интервю на летището «Никола Тесла». Той сподели, че неговата организация не могла да остане безучастна относно призивите на братята-казаци от Новорусия. На призива откликнали 10 участника от сръбското движение, което е аналогично на руското казачество. Преди да навлязат в редиците на опълчението на ДНР, четниците ще преминат 7-дневен подготвителен курс.Освен всичко, четниците доставиха хуманитарна помощ за разрушения от украинските военни Донбас. Както поясни Живкович, тяхната група ще оказва помощ за обезпечаване на хуманитарни конвои, идващи от Русия. В Сърбия много добре разбират значението на тази мисия, като й придават първостепенно значение, тъй като киевските нацисти са лишили много беззащитни хора от най-необходимите неща за оцеляване: покрив над главата, медикаменти, бебешки храни, хигиенични средства и т. н.    

Молебен за българските журналисти

/КРОСС/В столичния катедрален храм "Света Неделя" ще бъде отслужен молебен за българските журналисти по повод отбелязването на 170-ата годишнина от началото на българската журналистика и 120 години от създаването на организирано журналистическо движение у нас. Именно в храма "Света Неделя" се е състоял първият молебен за българската журналистика с участието на висшия клир на Българската православна църква. Обособяването на официалната църковна журналистика става с учредяването през 1900 година на официалния орган на Светия Синод "Църковен вестник". 20 години по-късно той започва да издава като своя притурка и списание "Духовна култура". Молебенът ще бъде отслужен от Бранитския епископ Григорий, викарий на Софийския митрополит.  

Адвокат на арестуван по случая „Пеевски“: В СРС-тата няма и метафора за убийство

Един от арестуваните по обвинение в опит за убийство на Делян Пеевски - Георги Христов, е стабилизирал здравословното си състояние, след като съдът го пусна на свобода. Това обясни адвокатът му Николай Хаджигенов пред в сутрешния блок на Нова телевизия.
 "Моят клиент има хипертония втора степен и диабет. Един от арестуваните по обвинение в опит за убийство на Делян Пеевски - Георги Христов, е стабилизирал здравословното си състояние, след като съдът го пусна на свобода. Това обясни адвокатът му Николай Хаджигенов пред в сутрешния блок на Нова телевизия. "Моят клиент има хипертония втора степен и диабет.

Наводнени улици затрудняват трафика във Варна

Движението на автомобили по варненските улици е силно затруднено от проливния дъжд. По повечето централни булеварди има задръствания заради образувани големи локви и закъсали коли. В района на ул. „Девня“ и на бул. „Приморски“ нивото на водата на места достига до 15-20 см.

Сандовил: Нов завод, нов Trafic и 50 години съвършенство

/КРОСС/ Отворен през 1964, заводът в Сандовил чества своята 50-та годишнина, oтваряйки нова глава в своята история, за пръв път предстои заводът да започне произвовството на лекотоварни автомобили: новият Trafic (който ще бъде лансиран това лято) и версията с висок покрив на Opel/Vauxhall Vivaro, произвеждани преди в Испания (в завода на Nissan във Барселона) и Великобритания (в завода на General Motors в Лутън). Tова ново индустриално приключение е свързано с пълно трансформиране на завода. Вследствие на трансформация, свързана с инвестиция в размер на 230 млн. евро, и три години на изключителни усилия, заводът може да се сравнява с построена на ново производствена мощност. Предизвикателството сега е успешното стартиране на производството на новия Trafic и Opel/Vauxhall Vivaro, продължавайки същевременно да се поддържат най-високите стандарти за Laguna и Espace, които заводът ще продължи да произвежда до появата на техните наследници, след което производството им ще бъде прехвърлено в завода Renault Douai. Изграждането на завода в Сандовил започва в края на 1963 с цел посрещане на нарастващото търсене на автомобили. Заводът е разположен на стратегическа географска позиция: на бреговете на Сена и близо до пристанището в Хавър. В течение на изминалите 50 години, заводът в Сандовил е произвел над 8 млн. автомобила

Валери Димитров: Данните от проверката на „Авиоотряд 28" бяха фалшифицирани

/КРОСС/ Участвах в изготвянето на този нескопосан нов Закон за Сметната палата. Той е много по-лош от предишния. Сметната палата, която сега ще действа, няма да бъде обективна, заяви бившият председател на Сметната палата проф. Валери Димитров в интервю за ВTV. Според него палатата трябва да е независима от политически вмешателства. Най-добре е тя да има конституционен статус или поне ръководството да бъде избирано с квалифицирано мнозинство. Деветчленната комисия на Сметната палата е по-лош модел, добави Димитров.  Новата Сметна палата трябва да докаже независимостта си от партийните централи чрез работата си. Тази колегия трябва да започне тепърва да приема одитни доклади, посочи той. Помолен да коментира думите на Татяна Дончева, че новата Сметна палата ще изнася неверни данни за имотното състояние на депутата от ДПС Делян Пеевски, професорът заяви, че декларация трудно може да бъде манипулирана. „Декларациите трудно може да бъдат манипулирани, защото се подават в електронен и писмен вариант. От друга страна, Сметната палата няма право да проверява влоговете. Определени данни в декларациите са непроверими. Нека да се извърши проверка на декларациите на Пеевски и да се види дали са били манипулирани", заяви Димитров. Обвиненията на Йордан Цонев за прикриване на докладите на „Авиоотряд 28" са демонстрация на невежество. Никога, по никакъв начин не съм получавал инструкции по одитни доклади. Изнесените данни бяха фалшиви

Валери Диитров: Данните от проверката на „Авиоотряд 28" бяха фалшифицирани

/КРОСС/ Участвах в изготвянето на този нескопосан нов Закон за Сметната палата. Той е много по-лош от предишния. Сметната палата, която сега ще действа, няма да бъде обективна, заяви бившият председател на Сметната палата проф. Валери Димитров в интервю за ВTV. Според него палатата трябва да е независима от политически вмешателства. Най-добре е тя да има конституционен статус или поне ръководството да бъде избирано с квалифицирано мнозинство. Деветчленната комисия на Сметната палата е по-лош модел, добави Димитров.  Новата Сметна палата трябва да докаже независимостта си от партийните централи чрез работата си. Тази колегия трябва да започне тепърва да приема одитни доклади, посочи той. Помолен да коментира думите на Татяна Дончева, че новата Сметна палата ще изнася неверни данни за имотното състояние на депутата от ДПС Делян Пеевски, професорът заяви, че декларация трудно може да бъде манипулирана. „Декларациите трудно може да бъдат манипулирани, защото се подават в електронен и писмен вариант. От друга страна, Сметната палата няма право да проверява влоговете. Определени данни в декларациите са непроверими. Нека да се извърши проверка на декларациите на Пеевски и да се види дали са били манипулирани", заяви Димитров. Обвиненията на Йордан Цонев за прикриване на докладите на „Авиоотряд 28" са демонстрация на невежество. Никога, по никакъв начин не съм получавал инструкции по одитни доклади. Изнесените данни бяха фалшиви

Отново куршуми по време мач в Бразилия

Демонстрациите започнаха заради повишените цени на билетите за градски транспорт, а в последните седмици се стигна и до стачка на транспортните работници за по-високо възнаграждение, която сериозно притесни властите, но бе прекратена преди дни. В деня на откриването на Мондиала и летищните власти в Рио де Жанейро стачкуваха с искания за повишаване на заплатите.

Адвокат Хаджигенов:Няма опит за убийство на Пеевски

Няма доказателства и данни за абсолютно нищо. Няма нито опит за убийство, нито приготовление за такова. Това заяви в студиото на Нова телевизия Николай Хаджигенов, адвокат на един от обвинените в опит за убийство на Делян Пеевски -Георги Христов.

Адвокат на арестуван по случая „Пеевски“: В СРС-тата няма и метафора за убийство

Един от арестуваните по обвинение в опит за убийство на Делян Пеевски - Георги Христов, е стабилизирал здравословното си състояние, след като съдът го пусна на свобода. Това обясни адвокатът му Николай Хаджигенов пред в сутрешния блок на Нова телевизия.
 Един от арестуваните по обвинение в опит за убийство на Делян Пеевски - Георги Христов, е стабилизирал здравословното си състояние, след като съдът го пусна на свобода. Това обясни адвокатът му Николай Хаджигенов пред в сутрешния блок на Нова телевизия. "Моят клиент има хипертония втора степен и диабет.

Треньорът на Босна: За нас са важни мачовете с Иран и Нигерия


Селекционерът на Босна и Херцеговина Сафет Сушич определи загубата от Аржентина с 1:2 като приемлива.

Това бе първият двубой на страната на световно първенство, а балканците ще разчитат на останалите две срещи от група F срещу Нигерия и Иран за класиране в следващата фаза.

"Обективно погледнато е трудно да се противопоставим на Аржентина, те са фаворит за световната титла. Но аз мисля, че играхме добре и през двете части на мача", каза Сушич.

"Когато играеш...

60 необитаеми къщи след наводнението в село Турия

Започна отстраняването на щетите от снощното наводнение в село Турия, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Ексшефът на Сметната палата: Моделът на голяма партийно конструирана Сметна палата е порочен

Ексшефът на Сметната палата: Моделът на голяма партийно конструирана Сметна палата е порочен

От работата на тази Сметна палата ще си проличи дали членовете й вършат професионално работата си, или изпълняват инструкциите на партийни централи. Това заяви бившият шеф на одитния орган проф. Валери Димитров пред Би Ти Ви.

Той беше свален от поста си, след като със законови промени Сметната палата стана колективен орган, в който влизат партийни номинации.

„Това, че някой е избран с политическа подкрепа, не значи непременно, че е нечий слуга”, подчерта той, но в същото време подчерта, че превръщането на Сметната палата в колективен орган е погрешно решение. Според Димитров, това е станало с помощта на „нескопосан законопроект, който стана закон”.

„За мен този модел на голяма партийно конструирана Сметна палата е порочен”, заяви той и посочи, че никъде в Европа не се използва такава организация. Според Валери Димитров, най-добре е Сметната палата да има конституционен статус, като най-малкото за избор на ръководство трябва да се изисква мнозинство, което да свидетелства за политически консенсус.

Бившият шеф на одитния орган отхвърли обвиненията, че е изпълнявал политически поръчки от ГЕРБ, като, по думите му, управляващите са демонстрирали невежество при интерпретацията на докладите за МВР и правителствения авиоотряд: „Тези данни, които бяха изнесени, бяха фалшиви и невярно изнесени”.

„Очевидно аз моите заместници бяхме неудобни за това мнозинство, което искаше да конструира свой модел на Сметната палата”, коментира Димитров.

Той определи като „малко вероятно” служители на одитния орган да са подменяли публикуваните онлайн декларации за имотното състояние на различни лица, сред които и депутата Делян Пеевски.

Валери Димитров посочи, че журналистите могат да поискат оригиналните документи по Закона за достъп до информацията.

По думите му към момента има някои непроверими от Сметната палата данни, сред които са например банковите влогове.

Седми сме по спад в цените на жилищата

Нареждаме се на седмо място по спад в цените на жилищата през първото тримесечие на 2014 г. Това сочи класацията на Global Property Guide. По...

Седма титла за Федерер в Хале

Швейцарецът Роджър Федерер защити титлата си на турнира по тенис на трева в германския град Хале с награден фонд 711 хиляди евро. Поставеният под номер 2 Федерер надделя на финала над Алехандро Фая (Колумбия) със 7:6, 7:6 и заслужи трофея за седми път.

Румен Петков и Методи Андреев се ръфаха в ефир

„Ще помоля господин Андреев да не раздава квалификации за АБВ“, ядоса се Петков още на първите коментари на опонента си.„Я ми кажете, каква е разликата между вас и БСП, та се видяхте като отделна партия? Вие слушате и не разбирате какво ви казвам“, не му остана длъжен Методи Андреев, бивш шеф на Комисията по досиетата в ефира на Нова телевизия.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване