Политиците да отговорят честно за ползите от всеки проект за нова енергийна мощност

София /КРОСС/ България се нуждае от отговорен дебат за бъдещето на енергийния сектор в страната, който да определи дали се стремим към изграждането на поредните нови енергийни мощности или ще заложим на качеството и енергийната ефективност. Това заяви президентът Росен Плевнелиев, който разговаря на "Дондуков" 2 с европейския комисар по действия в областта на климата Кони Хедегор. Държавният глава подчерта, че и днес страната ни продължава да произвежда много повече електрическа енергия от нуждите на гражданите и бизнеса.Политиците да дадат честен отговор на обществото за ползите от реализирането на всеки проект за нова енергийна мощност и как той ще се отрази на разходите за електроенергия на бизнеса и на домакинствата, призова още Росен Плевнелиев. „Гражданите могат да направят информиран избор, само ако разполагат с конкретни цифри за стойността на мощностите и бъдещата цена на енергията", подчерта президентът.Според държавния глава, вместо да поема дълг от 10 млрд. евро за изграждането на нова атомна електроцентрала, страната ни би имала много по-голяма полза от национална програма за енергийна ефективност. „Резултатите от пилотния проект за енергийна ефективност доведоха до намаляване с над 40% на разходите на домакинствата за ток. Днес Европейската комисия може да предложи на България много повече средства и да постигнем много по-големи резултати", отбеляза президентът

"Булгартабак" закрива сметките си в КТБ

Към 16 юни 2014 г. дружествата от групата "Булгартабак" нямат кредити в Корпоративна Търговска Банка (КТБ), обяви в съобщение до медиите пресслужбата на холдинга. В съобщението се уточнява, че дават тази информация по повод публикации относно кредити на дружеството. "Всички кредити са погасени. В момента компанията е в процес на закриване на всички свои банкови сметки в КТБ", уточниха от "Булгартабак". По-рано днес от ръководството на КТБ съобщиха, че "Булгарабак холдинг" има кредити към различни банки и че нямат данни за депозитни и разплащателни сметки на цигарения холдинг в банката и е започнал "процес на закриване". Банката е акционер в БТ холдинг - държи малко над 6%. Изпълнителният директор на КТБ Георги Христов съобщи, че заедно с друг акционер в "Булгартабак" - Едуардо Миролио, са настояли да бъде свикано общо събрание на холдинга, на което да се вземе решение за разпределение на дивидент.

Катастрофа в Благоевград! Три леки автомобила се удариха

Катастрофа в Благоевград! Три леки автомобила се удариха

Три леки автомобила са се сблъскали леко в Благоевград, няма пострадали. Пътният инцидент е стана около 16.00 часа на булевард „Димитър Солунски“, съобщи "Фокус".

Учебен автомобил спира на пешеходна пътека. В този момента е ударен от движещ се зад него лек автомобил, ударен от трети. Няма пострадали, само материални щети. Към този час е интензивно движенирто в Благоевград, но няма сериозно натоварване по главен път Е-79 и второкласния път Симитли - Разлог - Гоце Делчев.

Водачите трябва да се движат с повишено внимание в участъка Разлог - Добринище. На места пътните настилки са мокри.

В сила остава временната организация на движението заради строежа на автомагистрала „Струма” в района между Сандански и ГКПП „Кулата”. Движението е отклонено и се осъществява през Петрич – Дрангово – Марино поле - Чучулигуво – Кулата. 

Безобразна сеч на гората довела до потопа в Турия?

По първоначални оценки нанесените щети са за над 300 хиляди лева. Наводнени са къщите по поречието на реката и тези, които се намират в ниската част на селото. Животните са спасени, оказана е и помощ на болен човек, който от 8 години е неподвижен и е изпаднал в шок от случващото се.

Орешарски: Загрижени сме от ескалацията на напрежението в палестинските територии

/КРОСС/ Загрижени сме от ескалацията на напрежението в палестинските територии в следствие на отвличането на трима израелски младежи край град Хеброн и призоваваме за тяхното освобождаване, се казва в позиция на министър-председателя Пламен Орешарски. Той изтъква категоричната позиция на България срещу всички форми на насилие. „Приветстваме усилията на Израел и Палестина през последните седмици, с които показаха воля за диалог и за установяване на мир и сигурност в региона. Изразяваме надежда, че страните ще се въздържат от действия, които биха довели до нова ескалация на напрежението и ще продължат да търсят общ език по пътя към трайно разбирателство", отбелязва още министър-председателят Пламен Орешарски.    

Орешарски: Загрижени сме от ескалацията на напрежението в палестинските територии

"Загрижени сме от ескалацията на напрежението в палестинските територии в следствие на отвличането на трима израелски младежи край град Хеброн и призоваваме за тяхното освобождаване", се казва в позиция на министър-председателя Пламен Орешарски. Той изтъква категоричната позиция на България срещу всички форми на насилие. „Приветстваме усилията

ЕК ще подкрепи "Южен поток" при отстраняване на нарушенията

Еврокомисията ще бъде готова да подкрепи проекта "Южен поток", ако бъдат отстранени нарушенията на третия енергопакет на ЕС.

5 милиона справки онлайн с ПИК, очитат от НАП

Над 5 милиона справки онлайн са направили клиентите на НАП, които имат персонален идентификационен номер (ПИК) за е-достъп до услуги на Агенцията. До момента в цялата страна са издадени 200 000 персонални кода, като 70% от тях са на физически лица.

От днес действа мирен план, обяви Порошенко

Предприемат „решителни действия" за възстановяване безопасността

Журналисти: Защо БНБ мълчи; атакува се банковата система

Както аз, така и никой в тази страна освен неколцина, нямат преки доказателства, че прокурори са зависими от Делян Пеевски. Обаче има обществено пространство, в което се правят анализи и коментари. Дори да си послужим само с квотите от политическите партии в парламента, които участват в номиниране при избиране на висшите магистрати, можем да предположим, че съществуват подобни топли връзки.

Милер: Третият енергиен пакет не пречи на строителството на „Южен поток”

/КРОСС/ Строителството на газопровода "Южен поток" не противоречи на изискванията на "третия енергиен пакет". Това каза на пресконференция в Москва председателят на Управителния съвет на "Газпром" Алексей Милер. По думите му пред строителството на тръбата няма никакви пречки. Що се отнася до експлоатацията, той отбеляза, че първо трябва в срок да бъде завършено строителството.

Гечев: Никой не е прочел присъдата на кабинета

София /КРОСС/ В момента държавните финанси се намират в добро състояние и българските граждани няма за какво да се притесняват. Бюджетът се изпълнява по план, финансовите средства се събират по план и няма база за притеснение. Това каза пред bTV Румен Гечев, депутат от Коалиция за България. Но трябва да се отбележи, че в междупартийните и междуличностни битки не трябва да се намесват банките и банковия сектор, каквито неща наблюдаваме в последно време.„Южен поток" ще се строи, заяви депутатът, като добави, че така или иначе ние сме една малка брънка от проекта и едва ли заради нашето нежелание или временни проблеми проектът ще спре задълго. Никой не е прочел присъдата на кабинета „Орешарски", но наблюдавайки работата на парламента в последните месеци и едва ли не треперенето дали всеки ден ще се събере кворум за започване на заседанието се видя, че така повече не може да продължава. Българският народ беше избрал да има такъв паритет в НС и очевидно, че той трябва да се произнесе още веднъж, затова колкото по-бързо отидем към предсрочни избори толкова по-добре, заяви Румен Гечев. Да, обсъждани са различни дати за провеждането на предсрочен вот и БСП продължава да настоява, че те трябва да са възможно най-скоро

Откриха нов "рус ангел" в Гърция

Русо дете е намерено в ромско семейство на гръцкия остров Родос. Властите се натъкнали на случай, който е много подобен на този с малката Мария от Фарсала, който предизвика отромен скандал и междунаро...

Общината се зае да подобрява движнието в Сливен

Десетки граждани на Сливен се събраха днес пред Стария бряст в центъра на града на протест срещу безобразията по пътищата. Протестът бе организиран чрез социалната мрежа Facebook, заради инцидент на...

Безмилостна Германия разгроми немощна Португалия

С хеттрик на Томас Мюлер и гол на Мат Хумелс Германия разби Португалия с 4:0 в двубой от група "G" на световното първенство по футбол, състоял се на стадион "Арена Фонте Нова" в Са...

Корабен магнат с четири танкера в Дубай е ръководил мрежата за трафик с наркотици

Макис Янусакис, бившата му съпруга и други трима гърци, които бяха арестувани след откриването на над един тон хероин в къщата на жената в предградието Филотеи ще дадат показания в сряда.

прочети повече

Сливен излезе на протест срещу безобразията по пътищата

Сливен излезе на протест срещу безобразията по пътищата

Близо 50 души се събраха в Сливен на протест срещу безобразията по пътищата, предаде „Фокус”-Сливен. Протестът се проведе пред Старият бряст, а на него присъстваха предимно майки с деца.

Протестиращите ще настояват всички пешеходни зони в града да бъдат обезопасени, за да нямат достъп автомобилите до тях, на подходите към детски градини и училища да се изградят легнали полицаи, да бъдат разделени булевардите от велоалеите с огради тип решетки, пешеходните пътеки да бъдат релефни оцветени в сигнални цветове и осветени, всички знаци в града да бъдат обновени и изчистени, да бъдат поставени камери на всички пешеходни пътеки и в районите на детски градини и училища, каруците да бъдат забранени и да има санкции при нарушение, както и да има повече санкции за шофьорите, които не спират на пешеходни пътеки и не дават предимство на пешеходците.

Денонощен най – строг контрол от страна на органите на реда, въвеждане на синя зона в центъра на града, както и на площад „Хаджи Димитър” също са сред исканията на протестиращите. Протестите в Сливен продължават до края на седмицата. 

Денят в снимки

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

15 години затвор за банковия похитител в Сливен

Върховният касационен съд остави в сила решението на Бургаския апелативен съд от февруари месец тази година, с което бе постановено наказание от 15 години затвор за банковия обир в Сливен, извършен от Стефан Петров Стефанов. Решението на ВКС не подлежи на обжалване. На 23 март 2011 г. Стефанов направи опит да обере банков клон в центъра на Сливен. При нахлуването в трезора той простреля охранителя Станчо Станев и взе шестима служители в банката за заложници. Заложническата криза продължи повече от 18 часа, през които Стефанов пусна всички заложници и се предаде. Прокуратурата го обвини, а съдът го прие за виновен по девет обвинения, сред които опит за убийство и въоръжен грабеж.

Самуел Ето'о вероятно ще пропусне мача с Хърватия


Капитанът на Камерун Самуел Ето'о почти сигурно ще пропусне втория мач от световното първенство срещу Хърватия в сряда, заради контузия.

Ето'о не тренира два дни и е малко вероятно да се възстанови навреме за ключовия двубой от група А в Манаус.

"Лекарите потвърждават, че вероятно няма да мога да играя, заради контузията в коляното, която ми причинява болка", напика 33-годишният нападател в "Туитър".

Камерун и Хърватия загубиха първите си мачове и са изправени...

Йотингер: Има опасност от газова криза в Европа през зимата

Еврокомисарят по енергийните въпроси Гюнтер Йотингер обяви, че европейските страни са изправени пред газова криза тази зима след като Русия спря...

Президентът на Боливия покани Русия в "Г77" на развиващите се държави


Президентът на Боливия Ево Моралес предложи на Русия да се присъедини към "Групата на 77-те" (Г77), която в момента провежда среща на върха в боливийския град Санта Крус, съобщи "РИА Новости". В момента организацията се председателства от Боливия. Целта на срещата на върха пък е създаването на нов "дневен ред" за ООН.

"Призоваваме Русия и други страни да се присъединят към Г77, за да могат да се включат в нашите благородни дела за благото на народите. Нуждаем се от интеграция в името...

"Булгартабак" закрива сметките си в КТБ

Към днешна дата "Булгартабак" няма непогасени кредити в тази банка, заявиха от холдинга

Техническа неизправност причини пожар в един от новите варненски автобуси

Сигнал за пожар в един от новите автобуси „Соларис“ е получен вчера около 19.00 часа, научи Moreto.net от пресцентъра на полицията. Превозното средство е било паркирано в ж.к. “Вл. Варненчик”. Причината за инцидента е техническа неизправност.

Варненски акробати завоюваха 3 първи места

Успех за Варна донесе държавният индивидуален шампионат по спортна акробатика във Велико Търново. Мъжката двойка на клуб „Акрос“ – Калоян Николов и Виктор Тодоров, във възрастта младежи (12 – 18 г.) завоюва цели 3 титли – в балансовата и темповата комбинации, както и във финала.

Окончателно: Банковият похитител в Сливен ще лежи 15 г. в затвора

Върховният касационен съд остави в сила решението на Бургаския апелативен съд от февруари месец тази година, с което бе постановено наказание от 15 години затвор за банковия обир в Сливен, извършен от Стефан Стефанов, съобщи БГНЕС.

Решението на ВКС не подлежи на обжалване.

На 23 март 2011 г. 27-годишният Стефан Петров Стефанов нахлу в клон на Върховният касационен съд остави в сила решението на Бургаския апелативен съд от февруари месец тази година, с което бе постановено наказание от 15 години затвор за банковия обир в Сливен, извършен от Стефан Стефанов, съобщи БГНЕС. Решението на ВКС не подлежи на обжалване. На 23 март 2011 г. 27-годишният Стефан Петров Стефанов нахлу в клон на

ВКС потвърди: 15 години затвор за банковия обирджия от Сливен

София /КРОСС/ Върховният касационен съд остави в сила решението на Бургаския апелативен съд от февруари месец тази година, с което бе постановено наказание от 15 години затвор за банковия обир в Сливен, извършен от Стефан Петров Стефанов. На 23 март 2011 г. Стефанов нахлу в клон на "Инвестбанк" в центъра на Сливен, простреля охранителя Станчо Станев и взе други шестима служители в банката за заложници. Той пусна поетапно заложниците, като последната задържана жена бе освободена 18 часа след началото на заложническата криза. Прокуратурата го обвини, а съдът го прие за виновен по девет обвинения, сред които опит за убийство и въоръжен грабеж.Решението е окончателно и не подлежи на обжалване. Снимка: Булфото, всички права запазени

Откриха намушкана клошарка - пияна и дрогирана

55-годишна жена с рани по тялото е била открита снощи на ул. „Магнолия“ във Варна.

Мирният план в Украйна минава през децентрализация на властта

От понеделник в Украйна започва да действа мирен план, заяви президентът на страната Петро Порошенко. "Ще бъде предложено прекратяване на огъня като начало. Надявам се това да стане още тази седмица", каза Порошенко на заседание на Съвета за национална сигурност и отбрана. Той каза, че не е необходимо да се навлиза в "продължителен преговорен процес" и че основната част от мирния му план е изложена в речта му при встъпването в длъжност като държавен глава. Държавният глава съобщи, че тази седмица ще внесе във Върховната Рада проект за изменението на конституцията. "Този проект предвижда ключовия елемент на мирния план – децентрализацията на властта”, посочи Порошенко по време на заседание на Съвета за национална сигурност и отбрана. Въпреки изявлението на Порошенко, в Източна Украйна продължиха сблъсъците между правителствените сили и прорурските сепаратисти. Т.нар. опълченци в "Донецката народна република" съобщиха, че в неделя вечерта над селището Горловка са били свалени два безпилотни самолета на правителствените сили. Други опълченци - в "Луганската народна република", казаха, че правителствените сили тази нощ отново са обстрелвали с миномети и оръдия село Металист, отстоящо на няколко километра от Луганск Неизвестни въоръжени лица пък са влезли в Донецк в клон на Националната банка на Украйна, съобщи кметът на града Александър Лукянченко. По думите му в центъра на Донецк положението е напрегнато и затова гражданите не трябва да минават в близост до банката.

Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.

Ето съдържанието на вечерната емисия:

Делян Пеевески беше извикан на разпит в Столичното следствие. Депутатът от ДПС обясни, че двучасовият разпит е бил по сигнала на "Протестна мрежа" и за готвеното покушение срещу него.

От Корпоративна Търговска банка дадоха пресконференция по повод информацията за поръчано убийство на Делян Пеевски и...

Задушлива миризма обхвана Велико Търново

Задушлива миризма обхвана Велико Търново

Задушлива миризма обхвана Велико Търново в ранния следобед. Граждани сигнализираха за проблема, съобщава „Дарик”.

Проверка в институциите показа, че никой не знае кой е причинителят на дима и откъде идва той. Сигнали не са подавани в полицията и пожарната служба.

От екоинспекцията съобщиха, че при тях е постъпил един сигнал за подобен проблем. Екипи от ведомството правят проверка. П

редполага се, че някъде в района са запалени стърнища, а вятъра носи пушека към града.

ЕК организира извънредна среща по газовия въпрос

/КРОСС/ Европейската комисия свика извънредно заседание на координационната група за газа във връзка с провала на тристранните преговори между Русия и Украйна с посредничеството на Европейската комисия. Това съобщи ИТАР-ТАСС, позовавайки се на източник в европейските институции.Припомняме, че от 10 часа днес Газпром" въведе режим на авансово плащане за руския газ за "Нафтогаз Украйна". Руската газова компания обясни решението си с "хронично неплащане" от страна на Украйна. В допълнение, "Газпром" подаде иск в международния арбитражен съд в Стокхолм срещу "Нафтогаз Украйна" с искане за възстановяване на задълженията в размер на 4,5 милиарда долара.

МВФ намали прогнозата за икономическия растеж на САЩ

Също така обяви, че страната няма да стигне до „пълна заетост"

Реформаторите против връщането на Борисов като премиер

Реформаторите против връщането на Борисов като премиер

Насрочване на подходяща дата за предсрочни избори, сформиране на силен служебен кабинет, разкриване на всички документи по проекта Южен поток и смяна на ръководството на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране.

Тези свои очаквания заявиха от Реформаторския блок, ден преди консултациите при Президента във връзка с политическата криза у нас.

От коалицията настояват още за обсъждане на ясни критерии, по които ще бъде номиниран кандидатът за български еврокомисар. Реформаторите не приемат възможността за кандидат да бъде издигнат лидерът на БСП Сергей Станишев и са против завръщането на Бойко Борисов на премиерския пост.

Бъдещият служебен кабинет трябва да гарантира честността на парламентарните избори, заяви лидерът на СДС Божидар Лукарски.

„Включително и с номинацията на министъра на вътрешните работи и зам.-министъра на вътрешните работи, които да бъдат консенсусни фигури между всички политически сили, които са поставени в европарламента. Освен това считаме, че предвид досегашното провеждане на избори, е наложителна и смяната от служебното правителство на всички областни управители. Знаете, че голяма част от провеждането на изборите е именно в правомощията на областните управители", добави той.

Енергийният експерт Трайчо Трайков посочи, че управляващите не дават най-важните отговори по проекта Южен поток и припомни, че претенциите на Европейската комисия към България са по две линии - за предимството на руски компании в строежа на тръбата и за това ще може ли други доставчици на газ да я използват.

„Сегашното правителство игнорира и омаловажава забележките и на едната, и на другата част от европейските експерти. Това означава, че искат да направят „Южен поток" по тотално корумпиран начин, който да е против европейските правила, що се отнася и до процедурите, и до енергийното законодателство", каза още Трайков.

Ненко Темелков: БСП трябваше да е по радикална! Ще се мобилизираме и ще постигнем коренно различен резултат на следващите избори

Лидерът на БСП Перник Ненко Темелков смята, че партията е трябвало да бъде по-радикална в лявата си политика, особено в частта за доходите. "Правителството засегна интересите на ЕРП-тата, намялявайки цената на тока на два пъти и в полза на обикновените граждани", каза Ненко Темелков.

Според него малкия процент, с който се вдигнали пенсиите не се усетил от хората, особено с тези, които получават ниски пенсии.

Ненко Темелков смята, че резултата от евровота няма да има нищо общо с...

Продължава

Даниела Бобева: Българското правителство има готовност да осигури газ за минимум 3-4 месеца

„Българското правителство има готовност да осигури газ за максимално дълъг период от време, минимум 3-4 месеца. Ние имаме решение на Министерския съвет да се нагнетяват допълнителни количества в хранилището в Чирен. Имаме идеи и за алтернативни доставки“, съобщи зам.

ВКС потвърди: 15 години затвор за банковия обир със заложници в Сливен

Върховният касационен съд остави в сила решението на Бургаския апелативен съд от февруари месец тази година, с което бе постановено наказание от 15 години затвор за банковия обир в Сливен, извършен от Стефан Стефанов, съобщи БГНЕС.

Решението на ВКС не подлежи на обжалване.

На 23 март 2011 г. 27-годишният Стефан Петров Стефанов нахлу в клон на Върховният касационен съд остави в сила решението на Бургаския апелативен съд от февруари месец тази година, с което бе постановено наказание от 15 години затвор за банковия обир в Сливен, извършен от Стефан Стефанов, съобщи БГНЕС. Решението на ВКС не подлежи на обжалване. На 23 март 2011 г. 27-годишният Стефан Петров Стефанов нахлу в клон на

Мариус Куркински: Вече съм стар човек, страхувам се само да не загубя вярата си

Верен на себе си, Мариус Куркински отново поставя моноспектакъл, но за първи път в НДК, а не в театър. В понеделник в зала 3 поставя Верен на себе си, Мариус Куркински отново поставя моноспектакъл, но за първи път в НДК, а не в театър. В понеделник в зала 3 поставя "Сънят на смешния човек" по Достоевски. Същевременно играе в "Хамлет" на Явор Гърдев и в "Ревизор", където е и режисьор на спектакъла. От известно време не се показваше в медиите, казваше, че не му се говори за

Слънчев бряг издирва първия си чужд гост

Слънчев бряг издирва преки роднини на първия чужд турист, посетил курорта, съобщиха вчера от “Съюза на собствениците - Слънчев бряг”.
Проверка в летописната книга на туристическия комплекс показва, че на 8 юни 1959 г. първият гост на “Слънчев бряг” е Франтишек Силвестър от град Острава, Чехия. В нея е уточнено дори, Слънчев бряг издирва преки роднини на първия чужд турист, посетил курорта, съобщиха вчера от “Съюза на собствениците - Слънчев бряг”. Проверка в летописната книга на туристическия комплекс показва, че на 8 юни 1959 г. първият гост на “Слънчев бряг” е Франтишек Силвестър от град Острава, Чехия. В нея е уточнено дори,

Никой не ме е натискал да осъдя Цветанов!

Натискът, който се оказва от изказванията на защитата на Цветан Цветанов и по специално от адвокат Ханс Петер Ул, е политически. Това е обидно за България. Отправят безпочвени твърдения срещу семейството ми, което е за втори пореден път по делото, допълни още магистратът.

Милер: Европа не може да осигури реверсните доставки на газ за Украйна

/КРОСС/ Европейските доставчици не могат да осигурят физически реверсните доставки на газ за Украйна. Това заяви по време на пресконференция директорът на „Газпром" Алексей Милер.Той посочи, че никои европейски доставчици не могат да осигурят реверсните доставки на газ, на които разчита Украйна като алтернатива на идващия от Русия природен газ.Той подчерта, че Украйна се разпорежда с руския газ като със свой. „Тя няма право на това. Собствеността на руския газ в украинския тръбопровод не се променя", посочи Милер.

Привърженик на НАТО се готви да стане следващия премиер на Финландия


Финландският министър по европейските въпроси и външната търговия Александер Стуб, който иска да намали данъците и да вкара неутралната си страна в НАТО, спечели лидерството на своята консервативна партия този уикенд. Това означава, че най-вероятно той ще поеме премиерския пост по-късно този месец, пише агенция "Ройтерс".

Завършилият в САЩ и Великобритания 46-годишен полиглот и спортист ще застане начело на управляващата петпартийна коалиция след оттеглянето на министър-председателя...

Хеликоптер откара Швайни на преглед след сритване

Полузащитникът на Германия Бастиан Швайнщайгер е бил откаран спешно на преглед при специалист преди мача между бундестима и Португалия. Транспортирането му до болницата в Еунаполис, на 60 километра от...

Ван Перси: Да не се надценяваме след 5:1

Нападателят на Холандия Робин ван Перси призова съотборниците си да не летят в облаците след разгромната победа над световния шампион Испания в първия кръг от груповата фаза на Световното. "След...

Обявиха ни за най-енерго зависими и неефективни в Европа

Заяви еврокомисарят за действия в областта на климата Кони Хедегор

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване