Делото срещу Станишев пак отложено


Делото срещу Сергей Станишев, обвинен за изгубването на седем секретни доклада на ДАНС и МВР по времето, когато е бил премиер (2005 - 2009 г.), отново не тръгна в Софийския градски съд. Съдия Александра Йорданова отложи процеса за 29 септември, тъй като на Станишев все още не е връчено постановлението на прокуратурата, с което нказателната отговорност беше заменена с искане за административно наказание.

Според обяснението на юристи проблемът възниквал от това, че постановлението на...

Наводнението в Турия било предивзикано от горска сеч

Причината за случилото се в Турия е фактът, че гората се изсича непрекъснато и няма какво да задържи водата, цитира местни жители кметският наместник на павелбанското село Невена Соколова пред „Фокус". Снощното наводнение бе причинено от падналия порой и придошлите води на местната река.

За над 300 хиляди лева по първоначална оценка са нанесенит Причината за случилото се в Турия е фактът, че гората се изсича непрекъснато и няма какво да задържи водата, цитира местни жители кметският наместник на павелбанското село Невена Соколова пред „Фокус". Снощното наводнение бе причинено от падналия порой и придошлите води на местната река. За над 300 хиляди лева по първоначална оценка са нанесенит

"Аспарухово пее и танцува" се състоя този уикенд във Варна

"Аспарухово пее и танцува 2014" се състоя този уикенд във Варна. Традиционният празник бе открит в 10:00 часа в събота с киноложка изложба и фолклорни изпълнения, съобщи репортер на Moreto.net. Разнообразната програма на 47-тото издание на традиционния празник на район Аспарухово включваше спортни демонстрации с кучета, концерти на НГХНИ „К.

С гравюра от Ватикана бранят проекта на Небет тепе

Пловдив /КРОСС/ Гравюра на Пловдив, съхранявана във Ватикана, доказва че на Небет тепе и имало 14-метрова кула и крепости стени. Това съобщи кметът Иван Тотев, който в неделя се е срещнал с директора на Националния исторически музей Божидар Димитров.Гравюрата е правена 50 години по-рано и от най-старата известна до сега илюстрация на Пловдив от 1533 година. Директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров е поел ангажимента Пловдив да получи копие от гравюрата, каза кметът. Димитров е обещал още да помогне с каквото може за реализирането на проекта за Небет тепе. На общината ще бъдат представени снимки на града от края на 19-ти век от архивите на бившия зам.-министър на културата и настоящ зам.-кмет на София Тодор Чобанов.

Починало 24-годишно момче спаси 4-ма души

Починало 24-годишно момче спаси 4-ма души

24-годишно момче, изпаднало в мозъчна смърт, спаси живота на 4-ма души в русенската болница. Младежът е бил с мозъчен кръвоизлив, съобщиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването.

Благодарение на момчето са Извършени четири трансплантации - две бъбречни в Александровска болница, чернодробна в болница "Лозенец" и трансплантация на сърце в болница "Света Екатерина".

Всички пациенти са в добро постоперативно състояние

Спряно е разследването на банковия обир в Кърджали

Спряно е разследването на банковия обир в Кърджали

Окръжната прокуратура в Кърджали е спряла наказателното производство по обира на клон на "Уникредит Булбанк" в града.

Като причини за решението се изтъква факта, че извършителите са неоткриваеми, банката оспори акта, а Окръжният съд определи жалбата като недопустима, предаде БГНЕС.

На 27 ноември 2013 г. ден двама маскирани нахлуха в сградата в центъра на града и задигнаха около 30 000 лева и 1000 евро. Веднага след това от прокуратурата съобщиха, че работят по "горещи следи", незабавно бяха затворени всички изходи на Кърджали, но крадците не бяха заловени. Наказателното производство бе образувано срещу неизвестен извършител, но с прокурорско постановление е спряно на 19 май 2014 г.

Ограбената банка в жалба настоява търсенето на крадците да не спира и твърди, че не са извършени всички възможни процесуално-следствени действия, както и че разследването не е било достатъчно обхватно.

Магистратите приемат, че жалбата на банката е процесуално недопустима като подадена от лице, което няма процесуална легитимация да обжалва прокурорското постановление за спирането на наказателното производство.

Определението на съда не подлежи на обжалване или протестиране.

Ангел Найденов: БСП няма да предложи дата за избори

По-скоро могат да бъдат предложени политически консултации, по време на които да се вземе решение за датата на изборите, заяви министърът на отбраната пред журналисти

За здрави кости и за отслабване яжте сладолед

Сладоледът не просто ни разхлажда лятото. Според лекарите той е от полза за нашето здраве и се препоръчва за здрави кости, добра психика и ведро настроение.

Бадема и Менди избягаха от ЦСКА

Торнадо се изви на лагера на ЦСКА в Боровец - Емил Гъргоров разтрогна договора си, а къде е Джаксън Менди до снощи в щаба на армейците не знаеха.

Всичко започна с изявлението на втория капитан Гъргоров пред треньора Стойчо Младенов, че отборът няма да тренира в понеделник. Причината е липсата на пари и безкрайните неизпълнени обещания на Алексан Торнадо се изви на лагера на ЦСКА в Боровец - Емил Гъргоров разтрогна договора си, а къде е Джаксън Менди до снощи в щаба на армейците не знаеха. Всичко започна с изявлението на втория капитан Гъргоров пред треньора Стойчо Младенов, че отборът няма да тренира в понеделник. Причината е липсата на пари и безкрайните неизпълнени обещания на Алексан

"Грийнпийс" загуби 3.8 млн. евро от дарения заради валутни спекулации


Неправителствената екологична организация "Грийнпийс" е загубила 3.8 млн. евро през изминалата година от дарения заради спекулации на валутните пазари, съобщи британският вестник "Гардиън".

От съобщението на организацията става ясно, че през втората половина на 2013 г. един от нейните служители от главния й офис в Амстердам е сключил договори за обмяна на валута, спекулирайки със слабото евро по това време. По-късно през годината обаче, след укрепването на валутата, "Грийнпийс" е...

Без ток във варненска област утре ще са...

Поради профилактика и неотложни ремонтни дейности и профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, утре - 17 юни - вторник, без електрозахранване ще са следните райони: - от 09:00 ч. до 17:00 ч. - са възможни смущения на електрозахранването в района на: гр.

Парламентарната библиотека излезе за пръв път извън дома си


Библиотеката на Народното събрание излезе за пръв път от пределите си и гостува на Русенския университет по инициатива на народните представители от Коалиция за България Екатерина Заякова и Добрин Данев. Под егидата на ректора, проф. дтн Христо Белоев и по повод 135 години парламентаризъм в България днес бе открита експозиция с ценни материали.

Общо 64 архивни единици бяха експонирани във фоайето на Ректората. Изложбата е на разположение на интересуващите се граждани и на 17 юни....

ФИФА ще разгледа работата на технологията на голлинията


ФИФА ще преразгледа излъчването на кадри от технологията на голлинията след объркването в мача на световното първенство между Франция и Хондурас.

При неделната победа на "петлите" с 3:0 нововъведението влезе в употреба за първи път, като с негова помощ бе определен автогол на вратаря Ноел Ваядарес за крайния резултат.

Повторениятя първо показаха графика, че няма попадение, след това и как топката е преминала голлинията след контакт със стража на Хондурас. Селекционерът на...

Горска сеч причинила наводнението в Турия? (Снимки)

Причината за случилото се в Турия е фактът, че гората се изсича непрекъснато и няма какво да задържи водата, цитира местни жители кметският наместник на павелбанското село Невена Соколова пред „Фокус Причината за случилото се в Турия е фактът, че гората се изсича непрекъснато и няма какво да задържи водата, цитира местни жители кметският наместник на павелбанското село Невена Соколова пред „Фокус". Снощното наводнение бе причинено от падналия порой и придошлите води на местната река. За над 300 хиляди лева по първоначална оценка са нанесенит

Перничани: Янакиева пак ни излъга, потънали сме в лайна! Вижте болката на хората - ВИДЕО

От години живущите на улица "Люлин" № 121 в град Перник живеят сред лайна. Общината е абдикирала от проблема. Няколко пъти от местната управа са изпращали комисии, които са правили огледи и до там.

Преди година ZaPernik.com запозна обществото в пернишко с проблемния имот. За проблема тогава ни сигнализира госпожа Василева, която живее сред фекалии и вечна влага и мухъл. Вместо да се реши, казусът става все по - кошмарен. Целият двор на къщата на...

Продължава

Цветни кадри от „Пеперудите“ на Соня Немска

Блондинката загатва част от визиите, на които е заложила в новия си сингъл. В тайна остава обаче една от тях, с която изпълнителката иска да изненада феновете си.

Депутат от Бундестага: Г-жо Меркел, Вие предадохте Европа!

 Скандално изявление в Бундестага направи заместник-председателят на партията на левите Сара Вагенкнехт. Обръщайки се към Ангела Меркел, тя я обвини, че заблуждава народа си и подкрепя бандитския режим, който в момента е представляван от президента-търговец Петро Порошенко:

- Нашето правителство уж подкрепяше тези сили, които бяха за демокрация и Европа, която е срещу олигарсите, бедността и корупцията. А днес Вие подкрепяте правителство, в което четирима министри принадлежат към националистическата партия, и открито са срещу евреите и руснаците, правителство, което води война срещу собствения си народ. Вие подкрепяте президент, който проведе предизборната си кампания със своите откраднати милиарди и с помощта на своята телевизия.

Още повече, каза депутатът, 100 години след Първата световна война и ужасите на Втората световна война, германското правителство помага за разпалването на нова война в сърцето на Европа.

- Украйна затъва в гражданска война. Вие заблуждавате нашето общество, премълчавайки това, което наистина се случва там. Вие криете, че богатите украински олигарси, като военните лидери на талибаните, финансират своите частни армии, че те безсрамно ограбват страната.

Вагенкнехт обвинява Меркел, че тя е помогнала за това, бедността в Европа да продължава да расте.
- Ако бедността на населението продължава да расте, ако социалното неравенство излиза извън контрол, такава Европа ще загине. И Вие също сте виновна за това, г-жо Меркел. Вие предадохте Европа!

Сара Вагенкнехт нарече политиката на Меркел по санкциите срещу Русия безотговорна, над която отдавна се смеят американските нефтени и газови концерни.

"Мирът и сигурността в Европа са невъзможни без Русия, и още повече, срещу Русия", - каза депутатът от Бундестага.
Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/2014_06_11/Deputat-ot-Bundestaga-G-zho-Merkel-Vie-predadohte-Evropa-5959/

Мистериозна задушлива миризма обхвана Велико Търново

Велико Търново /КРОСС/ Мистериозна задушлива миризма обхвана Велико Търново в ранния следобед. Граждани сигнализираха за проблема и в редакцията на Дарик радио. Наша проверка в институциите показа, че никой не знае кой е причинителят на дима и откъде идва той. Сигнали не са подавани в полицията и пожарната служба.От екоинспекцията съобщиха, че при тях е постъпил един сигнал за подобен проблем. Екипи от ведомството правят проверка. Предполага се, че някъде в района са запалени стърнища, а вятъра носи пушека към града.

Спекулира се, че източваме държавните фирми, обяви Петър Чобанов


"Спекулира се, че предприятията са източвани, което не отговаря категорично на истината, но същото не може да се твърди за периода 2010-2013 година. Няма изземване на извънредни средства, а се касае за нормалното плащане на дивидент, съгласно нормативната уредба".

Това обяви финансовият министър Петър Чобанов, цитиран от пресцентъра си повод публикация на в. "Сега" днес, че държавата търси спешно пари заради слабото изпълнение на приходната част на бюджета.

Както по-рано...

Новите плочки на Янакева в центъра на Перник са като от рекламата на кравата Милка! Освен това цвета им прилича на пепелината в ТЕЦ-а и на мръсни въглища! Срамота!

Плочките, които кмета на Перник Росица Янакиева поставя в центъра на Перник са като от рекламата на Милка. "Мязат точно като рекламата на шоколада „Милка”, в която кравата надува паважа", каза общинският съветник от партия ЛИДЕР Стойчо Василев.

Според него качеството на полаганите нови настилки в Перник е отвратително. Според съветника ремонтът трябва да бъде качествен, а контролът върху му трябва да се засили, за да не повтори „Кракра...

Продължава

Българо-шведски форум се състоя във Варна

Форум, посветен на сътрудничеството и деловите възможности между България и Швеция, се проведе във Варна. Събитието бе организирано от почетния консул на Кралство Швеция във Варна Константин Дараданов. С присъствието си уважиха Хелена Алин, посланик на скандинавската държава и Ева Валдер – генерален директор по търговията към МВнР на Швеция, съобщиха от общината за Moreto.

Точат здравната каса с лекари-мъртви души

Пловдив /КРОСС/ Лекари получават до 900 лева на месец, за да оставят дипломите си в болници, които да откриват нови отделения с тях. Това заяви лидерът на „България на гражданите" в Пловдив доц. д-р Димитър Шишков. Той даде конкретен пример с анестезиолог, който работи в Германия, но си е оставил дипломата в частна клиника, за да може там да бъде открито допълнително отделение.Шишков обясни, че за да се открие ново отделение или нова болница, е нужно да се разполага с определен брой персонал. „Точно тук играят роля дипломите, защото по документи всичко е изрядно, но физически хората ги няма в болницата" разясни той.Шишков заяви още, че вече е разгласил случая с анестезиолога и е бил заплашван по телефона от шефа на частната клиника.Той предупреди, че от началото на годината са дадени само половината от заработените по клинични пътеки пари на болниците в града. „До септември месец ще стигнат парите, после ще настъпи колапс в здравеопазването. Това правителство не направи нищо парите , взети от Дянков -1,5 млрд.лв. да бъдат върнати към Здравната каса, защото това беше буферът, който можеше да осигурава извънредни ситуации. Не могат да се съберат парите от данъкоплатците за здраве. Лекарите отново ще останат без заплати, няма ефективно да бъдат лекувани пациентите", предупреди урологът. Според него здравната система е корумпирана, а в Пловдив има предалено много болници, защото през тях се пренасочвали пари към партийните централи.

България ще бъде домакин на конференция на НАТО

България ще бъде домакин на конференция на НАТО

България ще бъде домакин на Конференция на НАТО със стратегическите военни партньори на ниво началници на отбраната, която ще се състои от 17 до 19 юни в София, съобщиха от Министерството на отбраната.

Тя е организирана от Съюзното командване на НАТО по трансформациите и ще бъде открита на 18 юни от началника на отбраната ген. Симеон Симеонов и върховния командващ на Съюзното командване на НАТО по трансформациите ген. Жан-Пол Паломерос.

На конференцията са поканени 69 делегации и се очаква да участват около 300 представители на държавите-членки на НАТО и държавите-партньори по инициативите "Партньорство за мир", "Средиземноморски диалог", "Истанбулска инициатива за сътрудничество" и "Партньори около света". Ще участват и представители на командвания и структури на НАТО.

Форумът ще даде възможност за създаване на общи позиции сред широк кръг партньори и членове на Алианса, както и за обмен на идеи за състоянието и по-нататъшното развитие на процесите, свързани с отбраната и сигурността в трансевропейската атлантическа общност.

Конференцията ще включва две основни части - пленарно заседание на ниво началници на отбраната и заседания на работни  групи на експертно ниво. В рамките й се предвиждат срещи на началника на отбраната ген. Симеон Симеонов с ген. Жан-Пол Паломерос, както и със заместник-върховния командващ Съюзното командване на НАТО по операциите ген. Ейдриън Брадшо.

От БСП продължават да увъртат за оставката на кабинета

Зам.-председателят на парламента Мая Манолова очаква на утрешното заседание на Консултативния съвет при президента да бъде насрочена дата за предсрочните избори. Това стана ясно от собствените й думи ...

Официално: Куман пое Саутхямптън, брат му ще му помага

Английският Саутхямптън назначи холандския специалист Роналд Куман за свой нов мениджър. Бившият защитник на Холандия ще замени на поста Маурисио Почетино, който напусна в края на сезона, за да поеме...

Великобритания не планира военна намеса в Ирак

Великобритания няма да се намеси по военен път, за да помогне на Ирак да се бори срещу джихадистите. Това заяви днес британският външен министър Уилям Хейг. Запитан от журналист на BBC дали Великобри...

Лекарят на Италия: ФИФА трябва да въведе пауза по време на мачовете

Лекарят на Италия Енрико Кастелачи заяви, че по време на мачовете на Мондиал 2014 съдийската бригада трябва да вмъкне малка пауза, в която играчите да могат да пият вода и да се отпуснат. "Би би...

Google нанася сериозен удар върху конкурентите си

Последната сделка на Google, с която придоби компанията за сателитни снимки Skybox за 500 млн. долара, може да се окаже много хитър ход. Това смята...

Окончателно: 15 г. за обирджията от Сливен

Върховният касационен съд потвърди присъдата на Стефан Стефанов.

БНТ винаги ще е на топа на устата

Добре е, че “Труд” подхваща обществена дискусия за БНТ - не защото медията е в кой знае каква нечувана криза, а защото на “Сан Стефано” е добре да свикнат с това винаги да са под прицел. Не са далеч времената, в които работещите там се чувстваха едва ли не недосегаеми. Веднъж Кедъра - Камен Алипиев, даже си беше позволил да ми държи сметка защо съм Добре е, че “Труд” подхваща обществена дискусия за БНТ - не защото медията е в кой знае каква нечувана криза, а защото на “Сан Стефано” е добре да свикнат с това винаги да са под прицел. Не са далеч времената, в които работещите там се чувстваха едва ли не недосегаеми. Веднъж Кедъра - Камен Алипиев, даже си беше позволил да ми държи сметка защо съм

Бионичен панкреас ще улесни живота на диабетиците

Експерименталното портативно устройство премина през изпитания и показа, че може постоянно да наблюдава кръвната захар и автоматично да дава инсулин или медикамент за покачване на захарта в зависимост от необходимостта

Килограми марихуана откриха в дома на варненец

Килограми марихуана откриха в дома на варненец

Килограми марихуана са открити при полицейска акция в дома на 33-годишен варненец. Само сухата тревиста маса е била 3,3 кг, като разследващите са открили още 114 броя растения в различен стадий на растеж от рода на конопа и 72 саксии с остатъци от коренова система. От апартамента са иззети също електронна везна, лампи, оборудване и препарати. След кратък престой в ареста варненецът е пуснат под парична гаранция в размер на 3000 лв., определена му от Окръжния съд. Мъжът има чисто съдебно минало.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/210916-%D0%BA%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%85%D1%83%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%B2-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%86.html

Килограми марихуана са открити при полицейска акция в дома на 33-годишен варненец. Само сухата тревиста маса е била 3,3 кг, като разследващите са открили още 114 броя растения в различен стадий на растеж от рода на конопа и 72 саксии с остатъци от коренова система.

От апартамента са иззети също електронна везна, лампи, оборудване и препарати. След кратък престой в ареста варненецът е пуснат под парична гаранция в размер на 3000 лв., определена му от Окръжния съд. Мъжът има чисто съдебно минало.

Видео: В Холандия изчислиха, че Робен е поставил нов рекорд за бързина


Шокиращата победа на Холандия срещу Испания с 5:1 продължава да бъде най-вълнуващият момент от началото на световното първенство.

Крайният резултат доведе до няколко исторически постижение, включително най-тежка загуба за световен шампион, а според холандския вестник De Telegraaf и до нов рекорд - за най-висока скорост, развита от футболист. 

Изданието е изчислило, че при впечатляващия си гол за 5:1 Ариен Робен е развил скорост от 37.0 км/ч. По този начин той е подобрил...

Бобева: Можем да осигурим газ за минимум 3-4 месеца

Кабинетът има готовност да осигури природен газ за минимум 3 или 4 месеца, заяви вицепремиерът Даниела Бобева. По думите ѝ в стратегията за...

Вносът на България от ЕС е намалял

През първото тримесечие на 2014 г. вносът в България от страни от Европейския Съюз (ЕС) се е понижил, като неговият размер достига над 3 млрд. евро....

Вносът на България от ЕС е намалял

През първото тримесечие на 2014 г. вносът в България от страни от Европейския Съюз (ЕС) се е понижил, като неговият размер достига над 3 млрд. евро....

Манолова: Подаваме оставка без митинги и протести

Заместник- председателят на Народното събрание Мая Манолова очаква утре на Консултативния съвет при президента да бъде определена дата за предстоящите, предсрочни парламентарни избори. "Надявам се ГЕРБ да успокоят тона за утре.

Кондьо дава старт на едно палаво лято с „Мацко“

Звездата на Diapason Records отново се изявява като автор на музиката и представя танцувално парче с доста закачливи рими.

Компанията Malwarebytes обяви, че е открила как да спре кибератаките срещу Windows


Според статистиката на Microsoft средно около 1.3 млрд. души използват Windows всеки ден. Поради тази причина платформата на софтуерния гигант е и любима на хакерите, които постоянно търсят нови начини да преодолеят нейната сигурност и да се сдобият с данните на потребителите.

Създателите на компанията Malwarebytes смятат, че са открили начин значително да увеличат сигурността на Windows. До степен, че атаките срещу платформата да са почти невъзможни. Разбира се, за целта...

МУ-Варна обучава спецекипи по антитероризъм

Варна /КРОСС/ Първият в страната Международен работен семинар по антитероризъм, организиран от Медицинския университет във Варна съвместно с Посолството на Израел в България, бе открит днес, 16 юни 2014 г., в морската ни столица от ректора на университета проф. д-р Красимир Иванов и посланика на Израел Н. Пр. Шаул Камиса Раз. Лектори и консултанти на уникалното по рода си събитие са 7 водещи специалисти от Израел, сред които директорът на Специализирания институт по контратероризъм в Херцлия, Израел - Боаз Ганор, и заместник-директорът на института - Ейтан Азани. Сред лекторите са и петима ръководители на медицинските антитерористични звена в университетските болници „Хадасса" в Йерусалим и „Рамбам" в Хайфа. В рамките на семинара ще бъдат обучени първите у нас спецекипи по конвенционален и неконвенционален антитероризъм и по медицинските аспекти на антитероризма. Това стана ясно на провелата се във Варненската университетска болница днес пресконференция с инициаторите на събитието - Медицински университет във Варна и Посолството на Израел.„Изключително важно е обучението по антитероризъм да започне възможно най-рано, още в училищата, а след това и в университетите, както планираме в най-скоро време да направим ние. Но по-важното е, че за да има успех тази инициатива, тя трябва да обхване абсолютно всички институции в страната", заяви по време на пресконференцията проф

Стоичков: Бразилия ще спечели, ако ФИФА каже

Бившият нападател на "Барселона" и България Христо Стоичков смята, че Бразилия ще триумфира с титлата на домашния Мондиал.

Стоичков казва това с уточнението, че за петкратните световни шампиони това ще бъде възможно само в случай, че такова е желанието на президента на ФИФА Сеп Блатер.

"Победата на Бразилия на Мондиала в много голяма степен зависи от желанието на Блатер. Всичко е в неговите ръце. Това обаче е неправилно. Да си спомним за дузпата на бразилците...

Продължава

Медсестра е скочилата от 7-ия етаж в Пловдив

Бивша медицинска сестра е пловдивчанката, която в неделя сутринта скочи от 7-ия етаж на блок 149 в квартал Бивша медицинска сестра е пловдивчанката, която в неделя сутринта скочи от 7-ия етаж на блок 149 в квартал "Тракия". Оказа се, че живее в същата сграда. Часове наред полицията не можеше да установи самоличността й, тъй като комшиите от входа твърдяха, че не са я виждали друг път. Според криминалистите причината за объркването е,

Намериха пребита варненка на улицата

Варна /КРОСС/ 55-годишна жена е била открита от минувачи да лежи в безпомощно състояние състояние на ул. „Магнолия" вчера вечерта, съобщиха за Moreto.net от полицията. При пристигане на място на екипи на органите на реда е установено, че тя има порезни рани по тялото. При последващ преглед станало ясно още, че има счупени ребра и ръка.Задържано за 24 часа е лице, за което е установено, че е било с жената преди случилото се. Тепърва ще се установява каква е връзката му със състоянието на жената.

Бареков: Аз съм алтернативата на Борисов за премиер

София /КРОСС/ Бойко Борисов е един от най-слабите премиери в историята на България. Той е слаб като Марин Райков, който беше служебен министър-председател. Аз съм алтернативата на Борисов за премиер, заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков.Той нападна остро бившия министър-председател за дейността му в социалната политика. "Борисов е експерт в геноцида на българските майки и пенсионери. Повече от половината български граждани не го искат за министър-председател. Призовавам тези, които искат едно социално и справедливо управление, да гласуват за мен", допълни Бареков, който в момента е на път за Загреб, където заедно с колегата си - депутата Светлин Танчев ще участва в голям форум на европейската Консервативна партия.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване