Министерски съвет отдавал имоти на външни лица без наем

ГЕРБ ползвали Авиоотряд 28 като такси, но забравили да си платят

Заловиха международна група за пране на пари и бутикова дрога

Под ръководството на Националната агенция за престъпността (НАП) на Великобритания бе проведено разследване на територията на четири държави (България, Великобритания, ЮАР и Испания), съобщиха от прокуратурата.

Карабинери ни върнаха съкровище от Италия

Голяма колекция от предмети с културно-историческа стойност, изнесени нелегално от България, бяха върнати на страната ни на официална церемония в Посолството на България в Рим. Това съобщи за Фокус Божидар Димитров, директор на Националния исторически музей, който присъства на церемонията.

Google променя търсачката си в Европа под натиска на ЕК

Група компании подаде жалба срещу технологичния гигант, защото той промотира свои продукти за сметка на конкурентите си

    


Apple патентова нов тип стилус за смартфони и таблети


Apple получи патент за нов тип стилус. Така се наричат дигиталните писалки за смартфони и таблети, които придобиват популярност благодарение на S-Pen вариацията на Samsung.

Изглежда, че от Apple са забелязали интереса на потребителите към допълнителните възможности и удобства на стилусите и са разработили своя версия. Тя се казва iPen и може да се използва за множество различни дейности, съобщава онлайн изданието ZDNet.

Идеята е iPen да работи на модулен принцип. Тя ще...

Над 590 000 лева за годишнината от смъртта на цар Самуил

/КРОСС/ Правителството отпусна над 590 000 лева за отбелязване на 1000-годишнината от смъртта на българския цар Самуил. С парите ще разполагат Българската академия на науките и Министерството на отбраната. Те ще бъдат организатори на събитията, включени в програмата за отбелязване на годишнината. Около 9800 лева ще струва преместването на паметника на владетеля, който се намира на входа на закритото военно поделение в Кресна, в центъра на града. В програмата са включени 18 прояви през годината, между които международна научна конференция, изложби, концерт, издаване на юбилейни книги.  

Витес загуби от АЗ и остана втори

Два гола през първото полувреме сломиха Витес

    


Зам.-директорът на агенция „Митници" е уволнен

Зам.-директорът на агенция "Митници" Румен Данев е уволнен, потвърди в кулоарите на Народното събрание министър-председателят Пламен Орешарски. 

Данев, чийто ресор е "Митническо разузнаване и разследване и последващ контрол", беше назначен на 9 януари като втори заместник на изпълнителния директор Павел Тонев. 

Попитан за причината премиерът Зам.-директорът на агенция "Митници" Румен Данев е уволнен, потвърди в кулоарите на Народното събрание министър-председателят Пламен Орешарски. Данев, чийто ресор е "Митническо разузнаване и разследване и последващ контрол", беше назначен на 9 януари като втори заместник на изпълнителния директор Павел Тонев. Попитан за причината премиерът

ООН: В Сирия се вършат тежки престъпления срещу деца

Сирийските опозиционни групи, подкрепяни от Запада, наемат деца на бежанци в съседните страни, а правителствените сили арестуват и измъчват деца, свързани с бунтовниците, се казва в доклад да генералния секретар на ООН Бан Ки-мун, цитиран от Ройтерс. В доклада се констатира, че в ранните стадии на близо 3-годишния въоръжен конфликт сирийските правителствени сили са били до голяма степен отговорни за тежките престъпления срещу деца. По-късно, със задълбочаването на конфликта, все повече зачестяват злоупотребите и престъпленията срещу деца и от по-организираните бунтовнически сили. "Страданията, понасяни от децата в Сирия от началото на войната и документирани в този доклад, са неописуеми и неприемливи", отбелязва Бан Ки-мун в доклада с дата 27 януари, разпространен в интернет. Изнесените факти са за периода между 1 март 2011 и 15 ноември 2013 г. Според генералния секретар на ООН опозиционните групи наемат и използват деца както за помощници, така и за войници. "Особено тревожни са случаите на наемане на деца сред бежанските маси в съседните страни. Повечето от описаните случаи се отнасят до групи, свързани със Свободната сирийска армия, и до въоръжени групи на сирийските кюрди", отбелязва Бан Ки-мун. Правителствените сили са "отговорни за арестите и измъчванията на деца за предполагаеми или фактически връзки с опозицията, и използването на деца като живи щитове", добавя той. В доклада се описват и някои от мъченията, на които са били подлагани сирийски деца - "бой с метални жици, камшици, дървени или метални тояги; електрошокове, включително в областта на гениталиите; изтръгване на ноктите на пръстите на ръцете и краката; сексуално насилие, включително изнасилване или заплаха с изнасилване; симулирани екзекуции; горене с цигари; лишаване от сън; изолиране в единични килии; измъчване на близки хора пред очите на децата".

Трети състезател се контузи на трасето за слоупстайл в Сочи, Шон Уайт се отказа от дисциплината


Словенката Чилка Садар стана поредната жертва на олимпийското трасе за състезанията по сноуборд в слоупстайла в Красная Поляна, а легендарният Шон Уайт се отказа от дисциплината заради "твърде голям риск от контузии".

22-годишната сноубордистка е получила травма в крака по време на днешната сутрешна тренировка, след като е паднала на последния скок.

Садар не е могла да се изправи самостоятелно и да ходи, което е наложило да бъде изнесена от пистата на ръце. След това тя е...

Сидеров: ГЕРБ спряха "Белене" под външен натиск

/КРОСС/ Въпросът за спирането на АЕЦ "Белене" е геополитически и лобистки, защото Турция и Румъния строят ядрени централи и те нямат изгода България да има такава мощност, Гърция също няма изгода. Така лидерът на "Атака" Волен Сидеров обясни защо групата му предлага да се отмени решението на парламента от 2012-а г. за прекратяване изграждането на централата и отговори задочно на въпроса на Бойко Борисов защо точно "Атака", след като това бе предизборно обещание на БСП. Лидерът на партията Волен Сидеров бе категоричен, че спирането на проекта е ход, продиктуван на ГЕРБ по геополитически причини от външни сили. В интервю за Националното радио той предупреди, че ако това правителство продължи политиката на ГЕРБ, има опасност да изгубим арбитражното дело за централата, и че ако правителството не започне спешни преговори за удължаване живота на Пети и Шести блок на АЕЦ "Козлодуй", то през 2019-а година ще останем без ядрени мощности.    

Българският трибагреник се развя в Сочи

Церемонията по издигането на българското знаме съвпадна с пристигането на щафетата с олимпийския огън.

Военен лагер за новите тв къртици

Казармата вече не е задължителна, но участниците във втория сезон на “Къртицата” по ТВ7 ще живеят досущ във военен лагер. Това е основната идея, около която се очаква да завъртят сценария на шоуто продуцентите Иван и Андрей и техният екип, научи “Труд”. Така новите тв къртици ще трябва да минават през различни мисии, достойни за рейнджъри, за да Казармата вече не е задължителна, но участниците във втория сезон на “Къртицата” по ТВ7 ще живеят досущ във военен лагер. Това е основната идея, около която се очаква да завъртят сценария на шоуто продуцентите Иван и Андрей и техният екип, научи “Труд”. Така новите тв къртици ще трябва да минават през различни мисии, достойни за рейнджъри, за да

Орешарски: Не се предвижда актуализация на бюджета, но има цяла година

“Със степен на условност мога да кажа, че не се предвижда актуализация на бюджета, но има цяла година”, коментира премиерът Пламен Орешарски в Народното събрание и препоръча този въпрос да бъде поставен след лятната пауза, когато правителството отчита степените на изпълнение.

В отговор на опасенията на опозицията от евентуално преразглеждане на държавния бюджет той потърси сметка на ГЕРБ за тяхната финансова политика при управлението на кабинета „Борисов”.

„ГЕРБ да обяснят за 8-те млрд. лв. влошаване на фискалната позиция при техния мандат – увеличени дългове с около 4,4 млрд. лв. и намален фискален резерв приблизително 4 млрд. лв. Когато обяснят тази тяхна политика, тогава да задават въпроси”, заяви министър-председателят и, след като уточни, че следи бюджетния процес през целия преход, добави, че от 1997 г. досега дебат за актуализация на бюджета са правили само ГЕРБ през 2010 г.

Що се отнася до референдума, той заяви, това е висша форма на демокрацията и не трябва с него да се злоупотребява. По думите му въпросите трябва да са правилно формулирани и да са ясни. Трябва да има достатъчно време за дебат в обществото преди референдума, каза още премиера.

Премиерът не даде подробности за уволнението на зам.-началника на Агенция „Митници” Румен Данев, назначен на поста преди около месец. Той посочи единствено, че информация, която имал, била „неблагоприятна” за Данев.

Пламен Орешарски оценява изпълнението на приходите за миналата година като удовлетворително „на фона на оценките на приходните агенции със старите ръководства при смяната на правителствата, които оцениха, че неизпълнението ще стигне до 1 млрд. лв.”

„Неизпълнението на данъчните приходи е с около 480 млн. лв.”, обясни Орешарски. Това, по думите му, показвало, че крайното неизпълнение значително е свито и означавало, че особено в края на миналата година, постъпленията са доста добри. „Ще припомня, че бюджетът можеше да бъде почти балансиран, ако бяхме продължили практиката на нередовно възстановяване на ДДС на фирмите”, заяви той с критика към управлението на ГЕРБ.

Той призна, че България все още изостава от средноевропейските доходи, каквато е и констатацията на МВФ.

Той направи лаконичен коментар на доклада на Европейската комисия за борбата с корупцията. „От всичко, което съм чел, като че ли липсата на координация на усилията на всички институции. Борбата с корупцията трябва да се води не само с конкретни мерки , но трябва и комплексен подход. Необходим е орган, който да координира усилията на всички институции”, обясни той, без да навлиза в подробности.

Орешарски отрече, че ще се среща с руския президент Владимир Путин в Сочи на Олимпиадата, каквато надежда беше изразил в интервю за ИТАР-ТАСС. Той обясни, че в програмата му няма такава среща, а „на коктейли не се обсъждат сериозни теми като АЕЦ „Белене”. „Ще коментирам след арбитража”, заяви той, както при всеки друг коментар по отношение на Втората атомна електроцентрала.

Отхвърлиха проекта на "Атака" за национализация на ЕРП-тата

Дебатът за възобновяване на АЕЦ „Белене“ бе отложен докато в парламентарната комисия по енергетика не се явят министрите Стойнев и Чобанов

    


Липсата на закуска в детството вреди на сърцето по-късно

Може да доведе до развитие на метаболитен синдром

    


ВМРО: Много важни теми чакат решението на народа

/КРОСС/ ВМРО-Българско национално движение подкрепя идеята парламентарни и извънпарламентарни сили, с участието на президента да обсъдят на кръгла маса важни теми за провеждане на референдум. Отказът на властта през последните години да се допита до хората по въпроси, засягащи техния живот и развитието държавата, доведоха до натрупване на много важни отлагани решения. Точно по тези теми народът трябва да се произнесе чрез референдум. Подобни теми са броят на народните представители и техният имунитет; възможността на избирателя да отзовава собствените си народни избраници, които не са отговорили на очакванията му; забрана на монополното положение на фирми у нас и много други. Припомняме, че ако Народното събрание приеме решение за провеждане на референдум, не е целесъобразно той да е само по трите въпроса, зададени от президента. Напомняме също, че от 2010 г. над 330 000 подписа, събрани и внесени според изискването на закона от ВМРО за провеждане на референдум не намериха отговор по време на управлението на ГЕРБ. Парламентът игнорира мнението на българските избиратели по темата „За" или „против" членството на Турция в ЕС". Подписката отлежава с години в народното събрание без решение и отговор още от времето, когато настоящия президент, сега поддръжник на референдумите, г-н Плевнелиев, беше вице-премиер.      

Бареков: Ще вкарам Борисов и Станишев в затвора!

/КРОСС/ „Разговорите с ВМРО са в напреднала фаза, същото е и със Земеделски народен съюз. Преди 22 февруари няма как да вземем решение, защото имаме условие техният представител в парламента и председател г-н Румен Йончев да напусне групата Коалиция за България. На 22-и колегите имат управителен съвет, на който ще вземат това решение. Ако г-н Румен Йончев напусне Коалиция за България, то БСП и ДПС вече няма да имат 120 души мнозинство. Това е моя заслуга. Питам какво направи Борисов за 8 месеца протести? Успя да втвърди БСП, а Николай Бареков с ловки политически ходове успя да ги разпадне. Сега ми е много интересно, ако БСП и ДПС не успеят да вкарат най-много депутати в Европарламента, дали ще продължат да държат, че в този случай се налагат предсрочни парламентарни избори", това заяви лидерът на „България без цензура" Николай Бареков пред в. "Марица". „Социологическите сондажи сочат, че ние сме трета политическа сила и над нас са само двете партии БСП и ГЕРБ, които масово не се харесват на хората", допълни Бареков и добави: „За разлика от Сидеров, Станишев, Борисов и другите аз не смятам да излъжа хората. Смятам да проведа мащабна операция "Чисти ръце", защото без нея ние не можем да подменим сегашния политически елит. Ако искат да имат моралното основание да говорят, всички стари лица - Борисов, Първанов, Станишев - трябва да минат през "Чисти ръце"

Кабинетът разпредели 500 милиона лева за регионите

Кабинетът „Орешарски" одобри разпределението на 499,345 млн. лева от публичната инвестиционна програма за растеж и устойчиво развитие на регионите, съобщи министърът на финансите Петър Чобанов на пресконференция в Министерския съвет.

Мъж запали апартамента си и се хвърли от осмия етаж заради семейни проблеми!

57-годишен мъж е запалил апартамента си и след това е скочил от 8-ия етаж. Това каза говорителят на полицияята от Сливен Първолета Мандинска, цитирана от "Фокус".

Трагичният инцидент се е разиграл тази сутрин. Съседи на мъжа са подали сигнал.

Огънят в дома е изгасен от противопожарната служба.

От полицията уточниха, че става въпрос за самоубийство, зад което по всяка вероятност стоят семейни причини.

"Триза" изнася част от производството си в България

Българското дружество от групата е купило терен от 27 хил. кв.м в индустриалния парк "София Изток" в района на Елин Пелин край София, съобщи "Капитал"

Спипаха две българки с 54 кг амфетамини във Финландия

Пазарната им стойност се оценява на над 1 млн. евро

Уволниха зам.-директорът на агенция „Митници"

Зам.-директорът на агенция Зам.-директорът на агенция "Митници" Румен Данев е уволнен, потвърди в кулоарите на Народното събрание министър-председателят Пламен Орешарски. Данев, чийто ресор е "Митническо разузнаване и разследване и последващ контрол", беше назначен на 9 януари като втори заместник на изпълнителния директор Павел Тонев. Попитан за причината премиерът

Плевнелиев призова прокуратурата да покаже всичко, свързано с "тефтерчето" на Златанов

Президентът Росен Плевнелиев призова прокуратурата да покаже цялата информация за прословуто "тефтерче" на скандалния бивш шеф на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (КПУКИ) Филип Златанов. "Моят апел към прокуратурата е: моля, покажете всичко, защото това, че някой си служител в някаква комисия е решил да не се произнесе по същество, всъщност не облагодетелства, а точно обратното - ощетява българския президент. Повече от ясно е, че той не е бил в конфликт на интереси. Докажете го и го кажете публично!", заяви държавният глава. Преди ден прокуратурата предаде на съд Филип Златанов, но делото ще се води, без да обхване всички случаи от "тефтерчето". Прокуратурата смята, че той е извършил незаконни действията при проверките срещу президента Росен Плевнелиев, неговата съветничка и бивш зам.-председател на Комисията за финансов надзор Димана Ранкова и бившия главен одитор на Сметната Палата Лилия Бунева. Прокуратурата смята Филип Златанов за виновен, защото е прикрил от обществото водената проверка срещу Росен Плевнелиев, от което държавният глава е извлякъл облага. Така на президента са му били спестени имиджовите щети, смятат от Софийската градска прокуратура. "Самият Плевнелиев обаче няма никакво отношение към действия на Златанов", допълниха пред Mediapool от прокуратурата. Преди две седмици Комисията за конфликта на интереси в новия си състав излезе с официално съобщение, че Росен Плевнелиев не е в конфликт на интереси. От публикуваното съобщение се разбира, че прекратяването на проверката е укривано една година.

81-годишна за малко не изгоря в дома си в Русе

Къщата се е запалила от туристическа газова бутилка

Пламен Орешарски разполага с неблагоприятна информация за уволнения от митниците Румен Данев

 „Трябва да попитате ресорните му началници“. Това отговори министър-председателят Пламен Орешарски на брифинг в парламента на въпрос на защо е уволнен зам.-директорът на Агенция „Митници“ Румен Данев само месец след назначаването му.

Информацията за шокиращата смяна на върха на институцията бе съобщена от ПИК ексклузивно по-рано днес.

Припомняме, че ресорен началник на Данев е министърът на финансите Петър Чобанов, с чиято заповед...

Продължава

Единната сметка за задълженията противоречи на Конституцията

Решението на Конституционния съд е по искане на група народни представители от 41-то Народно събрание

    


Най-честите "бъгове" в човешкия "хардуер"

Какви са нещата, за които мозъкът ви греши всеки ден

    


"Газпром" стана единствен търговец на газ в Армения


Руската компания "Газпром" увеличи от 80% на 100% собствеността си в дружеството "АрмРосгазпром", което доставя природен газ на арменския пазар. Съобщението на руската страна, а промяната е от 21 януари - 4 дни след подписването на договор за придобиване на остатъчния дял. В средата на януари медиите в Русия съобщиха, че дружеството ще бъде прекръстено на "Газпром Армения".

Сумата зад тази сделка още не е известна, но министърът на енергетиката и природните ресурси на Армения Армен...

Заместник-директор напуска митниците само месец след като е назначен

/КРОСС/Заместник-директорът на Агенция "Митници" Румен Данев е бил отстранен само един месец след назначаването му, съобщи премиерът Пламен Орешарски пред журналисти и посъветва репортерите да питат шефовете на Данев за причините. Орешарски призна, че до него достигнала "неприятна информация" за този човек. От агенцията потвърдиха, че Данев вече не е зам.-директор, но не е уволнен, а сам напуснал поста си днес, уточнявайки, че Министерството на финансите назначава и уволнява в агенцията. Румен Данев бе назначен в началото на януари 2014 г. за зам.-директор с ресор "Митническо разузнаване и разследване и последващ контрол" на мястото на Николай Попов, който стана съветник на финансовия министър. Преди това той оглавяваше дирекция Митническо разследване и разузнаване.  

Отровено писмо до най-добрия приятел на човека


"Способи и специфики при борба с улични вредители" На първо четене заглавието звучи като безпристрастен наръчник за справяне с насекоми в градината. И вероятно това е целта на създателите на тази страница в социалната мрежа Фейсбук, а именно – да не се става ясно директно от името на страницата за какво съдържание точно става дума.

А то е основно рецепти на отрови, имена със снимки на ефектни отровни вещества, жестоки снимки на убити безстопанствени кучета, начини за унищожаването...

Евродепутат към Шулц: Кога ще информирате ЕП за парите на Моника Станишева?

"Кога председателят Мартин Шулц ще информира официално Европарламента за обстоятелствата около отпуснатия от ГД „Комуникации" грант от 60 000 евро на фирмата "Актив груп"...

Ямайският тим по бобслей си изгуби шейната преди Сочи

Неприятна изненада очакваше отбора на Ямайка по бобслей за зимните олимпийски игри. При пристигането на карибските олимпийци в руския курорт Сочи, се оказа, че багажът им е бил загубен. Най-неприятнот...

В София ще се проведе една различна среща, подправена с вино и положителни емоции

На 12 февруари, сряда, екипът на "Ивент Зона" организира вечер на виното и любовта в офиса на фирмата,"Брейн Тръст", с любезното съдействие на пловдивската енотека "Бендида".

Умелите технолози ще направят кратка презентация, подправена с хапки и вино, заобиколени от изкуство - универсалният език на общуване между хората независимо от бизнес и социалната им среда. Това е определящо и за избора на място за срещата - пространство, където...

Продължава

Депутати ругаят като каруцари

Истинският парламентаризъм е немислим без ругатнята. Изстреляна от трибуната, хулата буди заспалата зала и напомня на депутатите защо са дошли в камарата.

Попържването пали спорове и дискусии, вдъхновява нестандартни парламентарни речи. Вулгаризмите вадят словото на оратора от скуката, правят го цветисто, сочно, завладяващо. Без псувните Истинският парламентаризъм е немислим без ругатнята. Изстреляна от трибуната, хулата буди заспалата зала и напомня на депутатите защо са дошли в камарата. Попържването пали спорове и дискусии, вдъхновява нестандартни парламентарни речи. Вулгаризмите вадят словото на оратора от скуката, правят го цветисто, сочно, завладяващо. Без псувните

Националният отбор на БНФК отпътува за европейско първенство в Лисабон, Португалия

НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР НА БНФК ОТПЪТУВА ЗА EВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО В ЛИСАБОН, ПОРТУГАЛИЯ

 Днес, 5 февруари 2014 г. Националният отбор старша възраст, девойки, младежи, жени и мъже до 21 г. на Българската национална федерация КАРАТЕ отпътува за участие в 41-то Европейско първенство, което ще се проведе от 5 до 10 февруари в Лисабон, Португалия.

Националният отбор на БНФК ще бъде представен от седем каратеки: Габриела Горанова, кадети 14-16 години, категория до 54 кг., от КК „Петромакс” Плевен, вицешампион от Балканско първенство...

Продължава

Световната банка ни помага

Правителството одобри плана за действие за 2014 г., включващ мерките и интервенциите на експертите от Световната банка по оперативните програми,...

Световната банка ще подкрепя реформите в България

Правителството одобри плана за действие за 2014 г., включващ мерките и интервенциите на експертите от Световната банка по оперативните програми,...

Одобриха две разрешения за добив на подземни богатства

Одобрени са проектите на две разрешения за търсене и проучване на подземни богатства, съобщават от правителствената пресслужба. Първото от тях ще...

Ти да видиш: Не на 10, Facebook бил на 112 години!

Facebook всъщност е на 112 години. Или поне името му…

Нелегално изнесена колекция ни върна Италия

Награждават участвалите в операцията италиански и български полицаи

Сирийските бежанци претовариха системата в България

Американско радио: Партии ги посрещат с ксенофобия

    


Спряха с полиция строителство върху площадка в "Слатина“

Екипи на Общинска полиция и на Първо районно управление в столицата спряха работата на строителната техника на ул. „Андрей Николов" в район „Слатина", съобщи bTV. В нарушение на заповед на кмета на София строителят е отворил втори вход към обекта, който преминава през друг частен имот и възпрепятства достъпа на граждани до жилищата им. Достъпът на Екипи на Общинска полиция и на Първо районно управление в столицата спряха работата на строителната техника на ул. „Андрей Николов" в район „Слатина", съобщи bTV. В нарушение на заповед на кмета на София строителят е отворил втори вход към обекта, който преминава през друг частен имот и възпрепятства достъпа на граждани до жилищата им. Достъпът на

Варна ще разполага с повече пари за култура през 2014–та

Увеличение с 22 % спрямо средствата за културни дейности от миналата година са заложени в бюджета за 2014 – та. С това сумата по перото набъбва до 13 млн. 314 хил. лева. Размерът на средствата бе одобрен от общинската комисия по култура и духовно развитие.

Пазарът на земеделска земя ще се развива с по-умерени темпове, твърди експерт

/КРОСС/Очаква се в определени области на страната цените на земеделската земя да започнат да падат, каза пред Bulgaria on Air Борислав Петков, председател на Българската асоциация на собствениците на земеделски земи.  От асоциацията очакват и спад на сделките като цяло на първичния пазар. По думите на Петков на пазара са останали т. нар. трудни сделки - земи с много собственици, както и земи, за които има сериозно разминаване между купувачи и продавачи. Очакванията му са това да отшуми за период от няколко месеца.Според експерта пазарът ще се развива с по-умерени темпове през годината. "Имайки предвид състоянието на земеделската земя в момента, тази еуфория, която беше, бързо отшумя", коментира Петков. Според него по-ниските изкупни цени на земеделската продукция през миналата година са отрезвили инвеститорите, а "инвеститорите-камикадзета" са се отдръпнали от пазара. "Цената на земята е функция от много фактори и приходът, който се получава от нея, е един от основните. При година, каквато беше 2013 г. - с добри добиви, но ниски изкупни цени, доста хора се отрезвиха. Земеделието е бизнес, който трябва да се гледа в дългосрочен аспект", допълни Петков. Той посочи, че тенденциите при цените на зърнено-житните култури са надолу и тази година. "Така е в световен мащаб - запасите се предвижда да са с около 4-5% повече, оттук и по-ниската цена. Не знаем какво ще се случи в Украйна

Ути Бъчваров е станал буквално неузнаваем от диета със специални билкови отвари

Ути Бъчваров е станал буквално неузнаваем, коментират от екипа на предаването му „Бързо, лесно, вкусно". Шоуменът свалил ударно 15 килограма, само за няколко месеца и се наложило спешно да стесняват готварската му униформа, пише "Всеки ден".

По коридорите на БНТ упорито се носи слух, че водещият бил силно притеснен заради новата концепция на предаването, което тръгва с орязан бюджет, и се вманиачил да подобри външния си вид за отрицателно...

Продължава

Телефонен измамник взе 7 000 лева от баба

Баба стана жертва на телефонна измама. Възрастната жена е дала 7000 лв. на непознат мъж, след като на домашния телефон снощи се обадил непознат Баба стана жертва на телефонна измама. Възрастната жена е дала 7000 лв. на непознат мъж, след като на домашния телефон снощи се обадил непознат "доктор", съобщи МВР. Измамникът обяснил, че дъщеря е паднала и си е счупила крака на три места. Той казал, че е необходимо незабавно да се направи операция, за да се поставят пирони в ставите, а т

Търсим помощ от ЕК, ако Турция продължи с проблемите за превозвачите

Ако Турция продължава да създава проблеми на българските превозвачи, правителството ще потърси съдействие от Европейската комисия. Това стана ясно от...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване