"Риболовът в тоалетната е забранен" или особеностите на "руските" олимпийски игри


Помните ли филмите "Особеностите на руския лов" и "Особеностите на руския риболов"? Ако погледнем от забавната страна на нещата, сега може да си представим сценария за евентуалното продължение "Особеностите на руските олимпийски игри".

А сценаристи - колкото пожелаеш. Журналисти и спортисти от цял свят използват социалните медии, за да разкажат за богатите си впечатления от Сочи. Градът, в който след два дни ще бъда открити зимните олимпийски игри, все още не е готов за посрещането...

Пол Уокър е завещал цялото си състояние на дъщеря си

Според предварителни информации състоянието му възлиза на 25 милиона долара

Може да търсим помощ от Европа заради Турция

Орешарски се надява проблемите с превозвачите да се решат скоро

    


Българските власти отрекоха напрежение с Турция, уточнява се посещението на Давутоглу


Посещението на външния министър на Турция Ахмет Давутоглу не е отменено, а отложено. В момента се уточнява и съгласува с турската страна нова дата на неговата визита. Това заяви за "Дневник" говорителят на Министерството на външните работи Ивайло Кашканов по повод статия в турския вестник "Заман", която съобщи за отложеното посещение на Давутоглу на 6 и 7 февруари и намекна за напрежение между София и Анкара.

По думите на Кашканов става въпрос за обичайна практика заради ангажименти...

Чобанов разпореди: 20 процента съкращения в НАП

Финансовият министър Петър Чобанов е разпоредил 20% съкращения в Националната агенция по приходите (НАП), стана ясно на редовното заседание на Министерски съвет в сряда.

Той е поставил задача пред изпълнителния директор на приходната администрация с ресурса, който ще бъде спестен с оптимизацията, да бъдат засилени контролните й функции, съобщи b Финансовият министър Петър Чобанов е разпоредил 20% съкращения в Националната агенция по приходите (НАП), стана ясно на редовното заседание на Министерски съвет в сряда. Той е поставил задача пред изпълнителния директор на приходната администрация с ресурса, който ще бъде спестен с оптимизацията, да бъдат засилени контролните й функции, съобщи b

Късметлия от София грабна 10 000 лева от Еврошанс

/КРОСС/ Даниел Шопов от столичния квартал „Надежда" спечели 10 000 лв. от лото играта Еврошанс. Това съвсем не е първата голяма печалба на Даниел от игрите на Евробет. Преди две години той беше един от късметлиите, изтеглен в кампанията „Печалба по избор", тогава спечели 25 000 лв. „Харесвам Еврошанс и се радвам, че късметът ме спохожда редовно. Преди да спечеля онези 25 000 лв. имах печалба от 8 000. Сега Фортуна ме награди с 10 000 лв., а през октомври на два пъти взех по 4 000 лв. Щастлив съм и пожелавам здраве, на мен и семейството ми. И нека  всички играчи на Евробет имат късмет, като моя", каза Даниел Шопов.    

Чобанов отчете пред МС изпълнението на Бюджет 2013

Дефицитът по консолидираната фискална програма (КФП) е 1,448 млрд. лв., или 1,8% от прогнозния БВП, по-малък от планирания с разчетите за 2013 г. 2% от БВП

Управляващите дублират обществени поръчки, заподозряха в ГЕРБ

6,5 млн. лева потънали за направата на вече съществуваща информационна система

ЕС готов да посредничи на високо ниво в Украйна

Европейският съюз обяви готовност да изпрати посредници на високо равнище на преговори между опозицията и властите за излизане от политическата криза в Украйна.   Опозиционният лидер Виталий Кличко заяви след среща с върховния представител на ЕС по външната политика и сигурността Катрин Аштън, че на първо място парламентът трябва да приеме закон за връщане на конституцията от 2004 г.   "Това ще позволи да се демонополизира властта в страната", заяви водачът на партия УДАР.   "Колкото до преговорите с президента Янукович, г-жа Аштън увери, че Европа е готова да упълномощи посредници на високо равнище да участват в преговори между опозицията и властта", добави Кличко.   Кличко се е срещнал и със самия Янукович, с когото обсъдили въпроса за връщането на конституцията от 2004 г. Според Кличко президентът казал, че този въпрос трябва да се решава на преговори в парламента и подчертал, че отговорност за ситуацията в страната "носи и опозицията".   На този фон руският вестник "Независимая газета" коментира, че Янукович обещава мир, но се готви за война. Вестникът цитира представителя на президента във Върховната рада Юрий Мирошниченко, който заявил, че Янукович е готов за предсрочни президентски избори. Опозицията обаче е убедена, че преди да предприеме такава стъпка, Янукович ще използва всяка възможност да се задържи на власт, включително силов сценарий, добавя вестникът.   Очаква се в петък Виктор Янукович да се срещне в Сочи с руския си колега Владимир Путин за първи път от декември. Срещата ще се състои преди откриването на Зимните олимпийски игри. Двамата президенти ще обсъдят двустранните отношения, каза говорителят Дмитрий Песков, цитиран от Франс прес.   Повече от два месеца Украйна е в дълбока криза заради геополитическия избор между ЕС и Русия. Протестите започнаха, след като Янукович се отказа да подпише споразумение за асоцииране с ЕС в замяна на икономическо сътрудничество с Русия.   След завоя в политиката на Киев Москва обяви, че ще отпусне 15 милиарда долара заем на почти фалиралата бивша съветска република, от които 3 милиарда вече са преведени. Цената на руския газ също беше понижена съществено.   След оставката на украинския премиер Микола Азаров обаче Путин даде да се разбере, че икономическото сътрудничество зависи от политическата ориентация на бъдещото украинско правителство.

Сдружение иска забрана за трансмазнините

След десетилетия на сатанизиране на наситените животински мазнини се оказва, че те не са вредни за здравето. Разбира се, ако се използват с мярка. От време на време дори резенче-две от смятаната за синоним на нездравословна храна сланина са полезни, обясниха лекарите, които отговарят на читатели в съботната рубрика на в. “24 часа” за здравословен След десетилетия на сатанизиране на наситените животински мазнини се оказва, че те не са вредни за здравето. Разбира се, ако се използват с мярка. От време на време дори резенче-две от смятаната за синоним на нездравословна храна сланина са полезни, обясниха лекарите, които отговарят на читатели в съботната рубрика на в. “24 часа” за здравословен

Създават временна анкетна комисия за Христо Бисеров

Народното събрание прие да бъде създадена временна анкетна комисия, която да разследва обстоятелствата, принудили заместник-председателя на парламента и на ДПС Христо Бисеров да подаде оставка от политическите си постове. Бисеров подаде оставка като заместник-председател на ДПС на 3 ноември, а малко след това се оттегли и от паста заместник-председател на Народното събрание.

ОИК започна работа за изборите в Сталево

Димитър Гавазов, председател на ОИК

Започна регистрацията на партии и коалиции за насрочените за 16 март частични избори за кмет димитровградското село Сталево. Те бяха насрочени с указ на президента Росен Плевнелиев, след като в началото на януари почина управникът на селото Панчо Панушев.

Свикана е Общинска избирателна комисия, която се помещава в общинска администрация, в стая № 12  на партерния етаж. Неин председател е главният юрист на общината Димитър Гавазов.

Крайният срок за регистрацията на партии, коалиции и инициативни комитети за издигане на кандидатури за кмет е до 8 февруари, събота до 17:00 часа. До 13 февруари пък е крайният срок за регистрацията на кандидатите. В края на работния ден, комисията ще изтегли жребий за определяне на номерата в бюлетината, информира Гавазов.

Избирателите с увреждания могат да подадат заявления за подвижна урна, в която да упражнят правото си на вот до 13 февруари. Предстои избирателните списъци, които подготвя дирекция “ГРАО”, да бъдат поставени на хранителния магазин на РПК в село Сталево, като до 18 февруари могат да бъдат подавани заявления по образец за промени в тях, а до 1 март- за допълнително вписване, информира секретарят на общината Венета Стоименова.

За изборите в Сталево ще бъде разкрита една секция. Право на вот в селото имат 366 души.

Димитър Димитров

 

 

 

 

 

 

Почват жп надлеза в Димитровград – затвориха западната тангента

От днес влезе в сила временната организация на движението около Водната кула в Димитровград. Затворена е западната тангента на ЖП надлеза  -  от кулата към спортна зала “Младост”. От рано сутрин работници на фирмата-изпълнител започнаха строително-монтажна дейност в участъка. Изсечени са дървета и храсти. Промените са във връзка със строежа на новото кръгово около Водната кула и новия ЖП надлез.

Целият трафик е пренасочен по източната тангента, в посока от Водната кула към новата автогара. Забранен е завоят наляво по бул. “Димитър Благоев”. Обходният маршрут до успоредния централен булевард “Г. С. Раковски” се стига по улица “Иван Вазов” или кръговото до бившия ресторант “Тракия”.

От 1 април предстои събарянето на стария ЖП надлез, като цялото движение ще бъде пренасочено по околовръстния път и детелината до „Неохим”.

Димитър Димитров

Прах над нормата е измерен в 12 града

Враца е с най-високи показатели по запрашеност

    


Българин хванат на хърватско-сръбската граница с над 25 кг марихуана

Българин е бил хванат с над 25 кг марихуана, предаде македонското електронно издание „Точка” като се позовава на хърватски медии. 60-годишният мъж е бил задържан на ГКПП „Баяково” на хърватско-сръбската граница.  
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS   
Наркотиците са били открити в автомобил Българин е бил хванат с над 25 кг марихуана, предаде македонското електронно издание „Точка” като се позовава на хърватски медии. 60-годишният мъж е бил задържан на ГКПП „Баяково” на хърватско-сръбската граница. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS  Наркотиците са били открити в автомобил

Биляна и Митко: Винаги очакваме жълти атаки

Известният модел Биляна Йотовска се похвали пред камерата на BLife, че всичко в личен и професионален план върви добре. Биляна, която има собствено танцово шоу, се появи на светско събитие с корена промяна в прическата й. На въпроса дали с новия фасон не е променила и по-сериозни неща в живота си, тя заяви:

"Атака" иска детски надбавки само за родители, навършили пълнолетие

„Атака” предлага промени в Закона за семейните помощи с искането право на детски надбавки да имат само родители, навършили пълнолетие. Пълната позиция на "Атака": В сег...

МС осигури средства за 1000-годишнината от смъртта на цар Самуил

Правителството предостави близо 591 хил. лв. по бюджетите на БАН и на Министерството на отбраната за организиране на събитията, включени в програмата за отбелязване на 1000-годишнината от смъртта н...

Продават лични бележки на папа Йоан Павел II в разрез с последната му воля

Книга с личните бележки на папа Йоан Павел II бе публикувана и ще бъде пусната в продажба в Полша. Начинанието се извършва, въпреки че в завещанието на папата изрично се посочва, че той иска записките...

Прокуратурата разследва за какво са похарчени 200 хил. лева, предназначени за бежанци

Прокуратурата е започнала разследване за какво са похарчени 200 хил. лева, които е трябвало да отидат за палатков лагер за бежанци. Това заяви вътрешният министър Цветлин Йовчев, предаде „24...

Два сигнала за иманярски набези в Смолян

В Регионалния исторически музей – Смолян през 2013 г. са получени два сигнала за иманярски набези, съобщи Агенция Фокус. И двата сигнала са достигнали при археолозите чрез полицията, като т...

Владо Пенев: Пред парите и славата избирам свободата

На корицата на новия брой на "Всичко за семейството" е известният актьор Владимир Пенев. В откровено интервю той признава, че не е избрал професията си от елементарна суета и би могъл да работи всичко, което му доставя радост. 

"Старая се да постигна не голяма популярност, а да съм почтен, да давам значение на всичко, което правя, и да запазя це На корицата на новия брой на "Всичко за семейството" е известният актьор Владимир Пенев. В откровено интервю той признава, че не е избрал професията си от елементарна суета и би могъл да работи всичко, което му доставя радост. "Старая се да постигна не голяма популярност, а да съм почтен, да давам значение на всичко, което правя, и да запазя це

Цачева: В затвора се радват на Митхат Табаков като на расов елен

/КРОСС/В затвора се радват на Митхат Табаков като на расов елен, заяви от парламентарната трибуна зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева.  Предложението ви измества темата. Може там да се включи и случаят с Митхат Табаков, който е зад решетките и му се радват като на расов елен. Оказва се, че някои хора след като се откажат от имунитет - стават клиенти на Темида", каза Цачева на колегата й от ДПС Йордан Цонев, който предложи във временната комисия по казуса "Христо Бисеров" да бъде включена и темата за евентуални разговори между Бойко Борисов и Бисер Миланов-Петното. Не поставяйте в деликатна ситуация Коалицията за България и си оттеглете предложението, апелира тя към Цонев. Депутатът от ДПС заяви, че няма да оттегли предложението си.  

Иззеха близо 3 км мрежи на бракониери

Близо 3 км бракониерски мрежи са иззели инспектори на агенцията по рибарство в и любители риболовци при нощна акция на язовир „Пясъчник“. Хванатите 120 кг риба са върнати във водоема.

САЩ са подслушвали и Герхард Шрьодер


Американската агенция за национална сигурност (NSA) e подслушвала телефона на германския канцлер Герхард Шрьодер поне от 2002 г., съобщи влиятелният германски всекидневник Sueddeutsche Zeitung, цитиран от "Ройтерс".

Причината за подслушването била съпротивата на социалдемократа срещу инвазията на САЩ в Ирак по време на президентството на Джордж Буш. Германският вестник се позовава на свои източници в американското правителство и в самата NSA.

"Имахме причина да мислим, че...

"Билд": Гърците са по-богати от германците

"Плащат по-малко данъци, имат повече имоти и вършат данъчни измами"

    

"Билд": Гърците са по-богати от германците

"Плащат по-малко данъци, имат повече имоти и вършат данъчни измами"

    


Людмила умря и Надежда Станева рече: България се отърва от голямо зло

За няколко години отношенията ми с Надежда Станева минаха от приятелство във вражда. За първото заслугата бе на доброволното ни преклонение пред словото, обвързало ни в неписан договор, и някъде най-накрая – и на факта, че тя бе първа братовчедка на моя тъст; за второто – непремислената ми откровеност пред вдовицата на Емил Манов, спусната... За няколко години отношенията ми с Надежда Станева минаха от приятелство във вражда. За първото заслугата бе на доброволното ни преклонение пред словото, обвързало ни в неписан договор, и някъде най-накрая – и на факта, че тя бе първа братовчедка на моя тъст; за второто – непремислената ми откровеност пред вдовицата на Емил Манов, спусната...

Оптимистични новини за еврозоната

Производството в еврозоната се е увеличило чувствително през януари като основната причина за това са новите поръчки, показва проучване върху...

Владо Пенев: Пред парите и славата избирам свободата

На корицата на новия брой на На корицата на новия брой на "Всичко за семейството" е известният актьор Владимир Пенев. В откровено интервю той признава, че не е избрал професията си от елементарна суета и би могъл да работи всичко, което му доставя радост. "Старая се да постигна не голяма популярност, а да съм почтен, да давам значение на всичко, което правя, и да запазя це

Комисията "Бисеров" ще проучва имало ли е среща на Борисов с Петното (допълнена)


Управляващите се наложиха временната парламентарна комисия, която ще разследва внезапната оставка на бившия заместник-председател Христо Бисеров, да проучва и появилата се информация за среща между лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и арестувания през януари Бисер Миланов – Петното.

Днес депутатите създадоха комисията със срок от три месеца по предложение на ГЕРБ, като целта е тя да разследва и законодателната дейност на Бисеров. В състава ѝ влязоха по трима души от всяка партия, а...

Пинкас Цукерман - за първи път в България като диригент

/КРОСС/ Легендата на американската класическа музика - Пинкас Цукерман гостува  отново в България в концерт от цикъла „Музиката на Америка". На 15 февруари в зала „България" публиката ще го чуе като солист и диригент със забележителния цигулков концерт на Бетовен. В програмата ще участва и виолончелистката Аманда Форсайт, съпруга и професионален партньор на Цукерман, която ще изпълни три пиеси за виолончело и оркестър от Макс Брух. След великолепното изпълнение заедно с друг световноизвестен цигулар - Вадим Глузман, това е поредното предизвикателство за музикантите от оркестъра на Класик ФМ радио. Оркестърът на Класик ФМ е свирил с Цукерман през 2006 г., но сега ще има възможност да работи с него и като диригент за цялостното изграждане на програмата.  През 2008 г. Пинкас Цукерман гостува в България и със своя камерен ансамбъл Zukerman Chamber Players.    

Комисията "Бисеров" ще се занимава и със срещата на Борисов с Петното


Управляващите се наложиха временната парламентарна комисия, която ще разследва внезапната оставка на бившия заместник-председател Христо Бисеров, да проучва и появилата се информация за среща между лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и арестувания през януари Бисер Миланов – Петното.

Днес депутатите създадоха комисията със срок от три месеца по предложение на ГЕРБ, като целта е тя да разследва и законодателната дейност на Бисеров. В състава ѝ влязоха по трима души от всяка партия, а...

БСП протестира срещу назначение на местен лидер на ДПС

БСП в Габрово излезе с декларация против назначаване на лидера на ДПС в Севлиево Али Алиев за временно заместващ директор в природен парк "Българка".
Титулярът Мая Радева е в болнични, след катастрофа миналата седмица.
В разпространената от общинския съвет на партията декларация се заявява, че назначението е неуместно и в разрез със закона. БСП в Габрово излезе с декларация против назначаване на лидера на ДПС в Севлиево Али Алиев за временно заместващ директор в природен парк "Българка". Титулярът Мая Радева е в болнични, след катастрофа миналата седмица. В разпространената от общинския съвет на партията декларация се заявява, че назначението е неуместно и в разрез със закона.

Apple отнасят остри критики в нова книга

Бившата репортерка на „Уолстрийт джърнъл“ Юкари Иватани Кейн ще публикува нова книга за Apple, засягаща ерата след смъртта на Стив Джобс. В труда си,...

Две възрастни варненки измамени по телефона само за ден

Вчера е бил подаден сигнал от 73-годишна жена от гр. Варна за това, че неизвестно лице, при проведен разговор по домашен телефон, я е въвело в заблуждения. Лицето представяйки се за лекар е описало ситуация, позната като сценарий за телефонна измама, а именно за пострадал при катастрофа син, който се нуждае от спешна операция.

"България без цензура" с 12 теми за референдум

ПП "България без цензура" предлага 12 теми към нацията за референдум. Новата формация приема предложението на президента Росен Плевнелиев за евроизбори, съчетани с всенародно допитване, но настоява за народния вот по конкретни теми, които са на дневен ред в обществото.

Наказаха израелски пилоти, пазели военни тайни на смартфоните си

Затвор, мъмрене и глоби за четиринайсет души, обвинени в престъпна небрежност

Илиян Томчев смени Младен Червеняков

Лекарят от Берковица Илиян Тимчев положи клетва като народен представител от "Коалиция за България" днес.
Тимчев влезе в парламента на мястото на дългогодишния депутат и вътрешен министър в кабинета "Виденов" Младен Червеняков, който беше назначен за посланик на България в Черна гора.
Червеняков беше водач на листата на левицата в Монтана за Лекарят от Берковица Илиян Тимчев положи клетва като народен представител от "Коалиция за България" днес. Тимчев влезе в парламента на мястото на дългогодишния депутат и вътрешен министър в кабинета "Виденов" Младен Червеняков, който беше назначен за посланик на България в Черна гора. Червеняков беше водач на листата на левицата в Монтана за

Приморско актуализира картата на своите защитени зони

karta primorskoПо инициатива на кмета на Община Приморско д-р Димитър Германов, подготовката за предстоящия туристически сезон 2014,  в Община Приморско започна по нестандартен начин, съобщават от Международния търговски и културен център – ГЕОПАН.

Екип от картографи и експерти по околната среда завършиха актуализацията на детайлната карта на природния и културно-исторически комплекс Ропотамо, изработена само преди една година. По препоръка на експертите, в новата версия на детайлната карта прецизно са очертани и представени т.н. буферни зони на защитените територии. Те най-често са обект на нарушения на режима им.

Целта е да се създаде надеждна геопространствена информация за сложния природнен и културно-исторически комплекс Ропотамо, в който биоразнообразие  и история се преплитат по уникален начин.

Актуализираната карта ще бъде отпечатана в специален тираж не само за целите на администрацията, а и за хотелиери, туроператори и места с голям публичен достъп.

В переспектива, създадената детайлна карта ще улесни  изработването на табели, указателни табла и необходимата информация за преминаване през атрактивните маршрути на полуострова на Приморско, които се радват на все по-голям интерес.

С изработката и актуализацията на детайлната карта на защитените територии, Приморско дава добър пример на останалите общини от крайбрежието. За нашето Черноморие липсва достатъчно по обем геопространствена информации, съвременни туристически карти и представянето на защитените територии като природни и културни атракции.

Цецка Цачева: "Атака" услужливо си оттегли предложението за „Белене"

Трябваше да върнете жеста на ПГ на „Атака", които така услужливо тази сутрин си оттеглиха предложението за „Белене". Това каза заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева при обсъждането на проект на решение за създаване на Временна анкетна комисия за проверка и установяване на всички факти и обстоятелства, довели до подаване на оставка от Х Трябваше да върнете жеста на ПГ на „Атака", които така услужливо тази сутрин си оттеглиха предложението за „Белене". Това каза заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева при обсъждането на проект на решение за създаване на Временна анкетна комисия за проверка и установяване на всички факти и обстоятелства, довели до подаване на оставка от Х

Очаква се ръст на новите работни места в САЩ

Анализаторите очакват новите работни места в САЩ да се увеличат с 185 000 през януари тази година. Компаниите в страната разкриха 74 000 през...

Мъжът, нападнал с отвертка жена си, може да остане парализиран

Мъжът, който нападна съпругата си с отвертка и падна по стълбите в жилището си, може да остане с трайни увреждания, съобщава struma.com. 

Роднините на пострадалия Стоян Димитров, твърдят, че има вероятност той да остане инвалид, за което ще съдят бившата си снаха. Счупването на прешлена е фатално и мъжът щял да остане парализиран. Мъжът, който нападна съпругата си с отвертка и падна по стълбите в жилището си, може да остане с трайни увреждания, съобщава struma.com. Роднините на пострадалия Стоян Димитров, твърдят, че има вероятност той да остане инвалид, за което ще съдят бившата си снаха. Счупването на прешлена е фатално и мъжът щял да остане парализиран.

Посрещаме 2014 г. с по-малко песимизъм

Домакинствата са по-малко негативни относно общата икономическа ситуация в страната, показва анкетата на НСИ за потребителското доверие

    


Доверието на потребителите през януари се покачва, твърди НСИ


През януари общият показател на доверие на потребителите се покачва с 5.9 пункта спрямо равнището си от октомври 2013 г. като при населението в градовете увеличението е 6.2 пункта, а сред населението в селата - 5 пункта.

Това показват данните от изследването на НСИ, което се провежда на всеки три месеца чрез анкета сред потребителите. Това е и причината данните от януари да се сравняват с тези от октомври.

През миналата седмица НСИ отчете и повишаване на оптимизма на...

Илиян Томчев се закле като депутат на мястото на Червеняков

Лекарят от Берковица Илиян Тимчев положи клетва като народен представител от Лекарят от Берковица Илиян Тимчев положи клетва като народен представител от "Коалиция за България" днес. Тимчев влезе в парламента на мястото на дългогодишния депутат и вътрешен министър в кабинета "Виденов" Младен Червеняков, който беше назначен за посланик на България в Черна гора. Червеняков беше водач на листата на левицата в Монтана за

МОК: Сочи е напълно готов за най-хубавата Олимпиада в историята

Сочи. /КРОСС/. Сочи е напълно готов за провеждане на Олимпийските зимни игри и вече посреща участниците и гостите, заяви на пресконференцията в главния медия център на Игрите-2014 президентът на МОК Томас Бах, отбеляза агенция Р-Спорт.„В Сочи всичко е готово за провеждане на Олимпиадата. Ние посетихме олимпийските селища, разговаряхме със спортистите, и нямаме съмнение, че всичко ще мине на най-високо равнище", заяви Бах.„Всички обекти са свръх съвременни, преминали тестуване и са с много добро качество, осигуряващи превъзходни условия за спортистите. Най-главната концепция е, че спортистите живеят в близост до спортните обекти: 80% от тях могат бързо и лесно да стигат пеша до обектите за тренировки и състезания. Такова нещо не съм виждал на нито една Олимпиада до сега. Тези условия много се харесаха на атлетите", добави президента на МОК.  

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване