Липса на ред в пернишкият съд - не е ли опасно?

Охраната озадачена

Днес 09.04.2014г в 8.20 м се бях пред вратата на Пернишкия съд, за да може в 9.00 да бъда първа на гишето, на което се дава свидетелство за съдимост.В 9.13 ч се налагаше да взема влака за София, защото клиент без моето пристигане и обслужване няма да може да започне работа и остава на улицата.Ако аз нямам клиенти и не работа ме чака същото.Какво се случва обаче?

Момчето от охраната каза, че се спазва стриктно реда и ще пука в 9.00 часа.Попитах го, кой осигурява спазването на реда...

Продължава

Въжена линия за 240 млн. долара свърза два града в Боливия (видео)


Лифт за 240 млн. долара вече свързва два града в Боливия, с което пътуването между тях се скъсява драстично, съобщи Ройтерс.

Досега пътниците от столицата Ла Пас за Ел Алто пътуваха по два часа с автобус, новото съоръжение ги превозва за 20 минути.

То е изградено от австрийската компания Doppelmayr Garaventa Group.

Предвижда се общо да има три въжени линии с 11 спирки, които покриват разстояние от 11 км.

Съоръжението се превръща в най-дългата въжена...

Цяла гора край Стара Загора изчезна (снимки)

Цяла гора край Стара Загора е изчезнала за по-малко от 10 години, алармираха зрители на Нова телевизия.
На снимки от Космоса, направени от Гугъл, ясно се вижда как през 2004 година има хубава горичка в старозагорския квартал Лозенец, а през 2013 година вече я няма.
Друг зрител пък изпрати клипове, на които ясно се виждат хората, Цяла гора край Стара Загора е изчезнала за по-малко от 10 години, алармираха зрители на Нова телевизия. На снимки от Космоса, направени от Гугъл, ясно се вижда как през 2004 година има хубава горичка в старозагорския квартал Лозенец, а през 2013 година вече я няма. Друг зрител пък изпрати клипове, на които ясно се виждат хората,

Майката на стрелеца от Лясковец обжалва експертиза

Жалбата е срещу решението на съда в Горна Оряховица

Лекари на протест заради отказ за лиценз на болница

Медици от Плевен и Видин протестираха пред Министерството заради отказа да се даде лиценз на частната болница по кардиология във Видин

"Хюлет-Пакард" призна, че е корумпирала служители, твърди Полша


Полското поделение на американската корпорация "Хюлет-Пакард" ще признае официално по-късно днес, че е раздавало подкупи на държавни служители, за да получи обществени поръчки за компютри.

Това заяви министърът на вътрешните работи Бартоломей Сенкевич пред националното радио, а засега няма официална реакция от компанията, която е една от най-големите в полския ИТ сектор.

Според "Ройтерс" полските власти съобщават за обвинени десетки служители като част от голямо...

"Хюлет Пакард" призна, че е корумпирала служители, твърди Полша


Полското поделение на американската корпорация "Хюлет Пакард" ще признае официално по-късно днес, че е раздавало подкупи на държавни служители, за да получи обществени поръчки за компютри.

Това заяви министърът на вътрешните работи Бартоломей Сенкевич пред националното радио, а засега няма официална реакция от компанията, която е една от най-големите в полския ИТ сектор.

Според "Ройтерс" полските власти съобщават за обвинени десетки служители като част от голямо...

Съпруг на соцдепутатка поема Комисията за личните данни

Членът на ЦИК Венцислав Караджов оглави Комисията за защита на личните данни по решение на правителството. Причината е, че мандатът на досегашната комисия е изтекъл още през декември 2012 г.

Русия не допринася за намаляване на напрежението в Украйна, смята Меркел

Германският канцлер Ангела Меркел обяви, че Русия не предприема необходимите стъпки за намаляване на напрежението около Украйна, съобщава Ройтерс. „За съжаление в много области не е ясно, че Русия допринася за намаляване на напрежението в украинската ситуация, каза тя в реч пред парламента.

Авиоотряд 28 е с нов устройствен правилник

Авиоотряд 28 има нов устройствен правилник, който отразява направените изменения в Закона за гражданското въздухоплаване, съобщават от...

Цветанов търси подкрепа за евровота във Валенсия

На евроизборите всички трябва да гласуваме за силна България и силна Европа, затова не подценявайте своя глас. Този апел отправи заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на срещата си с българите от област Валенсия късно снощи.

Италия спаси около 4000 мигранти в морето за 48 часа

От началото на годината броят на спасените е над 15 хил.

Шулц настоя ЕС да не налага нови санкции срещу Русия за момента


Председателят на Европейския парламент Мартин Шулц предупреди да се внимава с кризата в Украйна, като заяви, че за момента се противопоставя на нови санкции срещу Русия, предаде агенция "Франс прес".

Споменавайки "общите интереси" между Европейския съюз и Русия, той каза, че правдоподобността на съюза зависи от вземането на правилните решения. "ЕС предприе мерки и не наложително в момента да се налагат нови санкции", подчерта Шулц.

"Има общи интереси. Какъв е интересът на...

Алексей Петров ще изкара Великден в австрийска клиника

Съставът на съдия Румяна Ченалова от Софийски градски съд, който гледа делото "Октопод", разреши на Алексей Петров да се лекува в Австрия.

Югозападният регион с орязани държавни помощи за инвестиционни проекти

Заради почти двойния ръст на брутния вътрешен продукт на Югозападния регион на България, дължащ се най-вече на икономическото развитие на София-град, таванът на националните помощи за големи инвестиционни проекти по оперативните програми е свален наполовина от 1 юли 2014 г. Това става ясно от приета в сряда от правителството Карта на регионалните помощи на България за периода 2014-2020 г., която трябва да бъде одобрена от Европейската комисия. Съгласно предишната Карта на регионалните помощи в периода 2007-2013, която бе удължена до края на юни 2014 г. до влизането в сила на новите изисквания на Брюксел, и шестте региона у нас -  Северозападен, Северен централен, Североизточен, Югозападен, Южен централен и Югоизточен, имаха право да получават до 50 процента от брутния еквивалент на помощта. Тогава БВП на регионите е бил между 23.10 и 25.57 на сто, а на Югозападния, включващ София – 38.97% на глава от населението. Сега обаче БВП на Югозападния регион е стигнал 74.3 на сто и заради това се налага намаляване на тавана на държавната помощ на 25 процента. За останалите региони се запазва досегашният размер. Съществува обаче възможност за увеличение на техния таван до 60 на сто от брутния еквивалент на помощта за средните предприятия и 70 на сто за малките предприятия. За Югозападния район шансовете съответно са за вдигане на тавана до 35 на сто и до 45 на сто. Както за всички държави-членки, картите, одобрени въз основа на новите Насоки за регионална помощ за 2014 - 2020 г., се прилагат от 1 юли 2014 г. и изтичат на 31 декември 2020 г., допълват от правителствената пресслужба Приемането на Картата на регионалните помощи за периода 2014-2020 г. е от съществено значение за Управляващите органи на оперативните програми, на които ще се даде възможност да разработват схеми за регионална помощ за новия програмен период. Без наличието на одобрена и действаща регионална карта за България, предоставянето на средства по оперативните програми и от други източници се поставя под риск, посочват още от Министерския съвет. Документът обаче трябва да бъде одобрен и от Европейската комисия.  

Издигането на Пеевски за евродепутат отключи нов граждански протест

Издигането на депутата от ДПС Делян Пеевски за евродепутат дава старт на нов граждански протест. Той се организира в социалната мрежа Фейсбук и е насрочен за сряда, 9 април, от 19 ч. пред Министерския съвет. Организаторите на акцията са я нарекли "300" - толкова са дните от началото на антиправителствените протести, започнали през юни миналата година след избора на депутата от ДПС и медиен магнат Делян Пеевски за председател на ДАНС. Макар че името му се превърна в символ на задкулисието и до днес никой от управляващите не отговори на въпроса "Кой предложи Пеевски", съуправляващата партия ДПС възнамерява да го изпрати в Европейския парламент, където той ще представлява България. ДПС все още не са казали на коя позиция в евролистата ще е Пеевски, но според източници на Mediapool той ще е на сигурното   второ място  , което му гарантира избора в ЕП. Досега той е предложен от няколко структури на ДПС, включително тази в Кърджали, която е най-голямата на движението и откъдето е получил най-много номинации.

Съдът пусна Алексей Петров на лечение в Австрия

Съдът разреши на подсъдимите Алексей Петров и Марчело Джотолов да пътуват в чужбина.
Аллексей Петров ще напусне България поради наличие на хронично заболяване и ще замине на лечение в Австрия за периода 15 април - 31 май, с изключение на датите 19 и 26 май.
Съдът остави без уважение искането на Алексей Петров да напуска България в периода 1 юни – Съдът разреши на подсъдимите Алексей Петров и Марчело Джотолов да пътуват в чужбина. Аллексей Петров ще напусне България поради наличие на хронично заболяване и ще замине на лечение в Австрия за периода 15 април - 31 май, с изключение на датите 19 и 26 май. Съдът остави без уважение искането на Алексей Петров да напуска България в периода 1 юни –

Миков: Парламентът няма да работи само в почивните дни за цялата държава

Парламентът ще работи нормално преди изборите, с изключение на почивните дни, които са почивни за цялата държава, каза пред журналисти в парламента председателят на Народното събрание Михаил Миков.

„По всяка вероятно ще има и извънредни заседания, защото имаме доста работа. Практиката е в седмицата преди избори парламентът да не заседава. Така е Парламентът ще работи нормално преди изборите, с изключение на почивните дни, които са почивни за цялата държава, каза пред журналисти в парламента председателят на Народното събрание Михаил Миков. „По всяка вероятно ще има и извънредни заседания, защото имаме доста работа. Практиката е в седмицата преди избори парламентът да не заседава. Така е

1831 жилищноспестовни влога са компенсирани през 2013 г.

1831 жилищноспестовни влога са компенсирани през 2013 г. от Националния компенсационен жилищен фонд. Това е записано в одобрения от правителството...

Прокуратурата в Лвов е превзета

/КРОСС/ Ситуацията в Източна Украйна продължава да се накалява. В град Лвов, където във вторник се проведе митинг с искане за оставката на Владимир Гурал, назначен от новите власти в Киев за прокурор, всичко завърши с превземането на сградата на областната прокуратура. Десетки души нахлули в административната сграда, а милицията не успяла да спре тълпата. Напомняме, че жителите на Лвов не за първи път се обявяват против назначаването на Гурал за областен прокурор, обвиняван от тях в рушветчийство и злоупотреби със служебно положение. По-рано те провалили официалната церемония на представянето на народа на новоназначения прокурор.    

Тука има, тука няма – де е кворумът?

За малко днешното заседание на депутатите да пропадне. И въпреки че кворум беше събран, час преди официалния край на работния ден депутатите излязоха в нова почивка, от 20 минути. Причината - предложени промени в Закона за устройство на Черноморското крайбрежие. "Колеги, уж имаме съгласие, а не се получава. Или да влязат хората от барчетата, или да излезем в 20-минутна почивка", предложи вносителят на промените Борислав Гуцанов.

Нова защитена местност край Батак ще пази немската жълтуга


Нова защитена местност Немска жълтуга, която се намира в землището на град Батак, е обявена със заповед на министъра на околната среда и водите Искра Михайлова. За това съобщават от пресцентъра на Регионалната екоинспекция в Пазарджик.

Целта е опазването и съхраняването на растителния вид "Немска жълтуга", вписан в Червената книга на България и с природозащитен статус "критично застрашен вид". Районът – вече със защитен статут, е с обща площ 16,718 дка.

В страната ни...

Нова защитена местност край Батак ще пази критично застрашен вид


Нова защитена местност Немска жълтуга, която се намира в землището на град Батак, е обявена със заповед на министъра на околната среда и водите Искра Михайлова. За това съобщават от пресцентъра на Регионалната екоинспекция в Пазарджик.

Целта е опазването и съхраняването на растителния вид "Немска жълтуга", вписан в Червената книга на България и с природозащитен статус "критично застрашен вид". Районът – вече със защитен статут, е с обща площ 16,718 дка.

В страната ни...

Човек на БСП поема Националния център за обществено здраве

На изборите от 2009 г. Жени Стайкова е била кандидат за депутат от Кърджали

Контрабандни стоматологични инструменти и сребро пипнаха на Лесово

Близо 3 кг сребро и 1017 клещи, шпатули, пинсети и др. са открити при две проверки


Съдът разреши на Алексей Петров да се лекува в Австрия, Джотолов отива в Лондон

Съдът разреши на подсъдимите по делото „Малък Октопод” Алексей Петров и Марчело Джотолов да пътуват в чужбина.
Аллексей Петров ще напусне България поради наличие на хронично заболяване и ще замине на лечение в Австрия за периода 15 април - 31 май, с изключение на датите 19 и 26 май.
Съдът остави без уважение искането на Алексей Петров да напуска Съдът разреши на подсъдимите по делото „Малък Октопод” Алексей Петров и Марчело Джотолов да пътуват в чужбина. Аллексей Петров ще напусне България поради наличие на хронично заболяване и ще замине на лечение в Австрия за периода 15 април - 31 май, с изключение на датите 19 и 26 май. Съдът остави без уважение искането на Алексей Петров да напуска

Предотвратили терористични атаки по време на подготовката на олимпиадата в Сочи

По време на подготовката на oлимпийските игри в Сочи са били предотвратени терористични атаки срещу спортни обекти, съобщи директорът на руската ФСС Александър Бортников, цитиран от БНР.
По думите му това е станало възможно благодарение на съвместната работа със спецслужбите на чуждестранните партньори и използването на целия комплекс от По време на подготовката на oлимпийските игри в Сочи са били предотвратени терористични атаки срещу спортни обекти, съобщи директорът на руската ФСС Александър Бортников, цитиран от БНР. По думите му това е станало възможно благодарение на съвместната работа със спецслужбите на чуждестранните партньори и използването на целия комплекс от

Плахи надежди, че англичаните се връщат на българския имотен пазар

Пазарът на ваканционни имоти в България е в очакване тази година да се появят позабравените клиенти - англоговорещите. Това показват прогнозите на специализираната в този тип недвижими имоти компания "Грийн лайф".   В последните месеци се засилиха запитвания от англоговорящи клиенти за покупка на нови жилища в нови проекти, но към момента няма сделки, каза в сряда пред журналисти Теофил Петров, изпълнителен директор на компанията.   Според него това е една от индикациите, че ваканционният пазар се съживява и кризата за него е отминала. Англоговорящите клиенти основно търсят жилища с една спалня, но не за постоянно пребиваване, а за почивка.   И през 2014 г. пазарът на този тип имоти ще продължи да разчита на рускоговорещите купувачи. Този тип клиенти - представители на бизнеса и пенсионери, се интересуват от покупка на ваканционни имоти за постоянно живеене. Представителите на деловите среди обикновено са хора от средния мениджмънт в Русия, с малък бизнес, които разкриват в България ресторанти, магазини, малки рекламни агенции или агенции за недвижими имоти, или работя в областта на високите технологии. От компанията очакват тази година да има ръст на сделките не по-малък от 5 на сто, а при цените ръстът ще е от 1 до 3 на сто.   И при туризма има сериозни запитвания и има ръст спрямо 2013 година, защото страна ни е спокойна, близка, традиционна и желана от руските клиенти дестинация, коментира изпълнителният директор на компанията.   От компанията отбелязаха, че за страната ни е много важно какви санкции би предприел ЕС, защото клиентите са основно от Русия и пазарът е зависим от възможността на тези хора да пътуват и безпрепятствено да купуват жилища на територията на ЕС.   В зимните курорти кризата продължава, защото има сериозни инфраструктурни проекти, които остават нерешени и там сега основен е вторичният пазар, коментира изпълнителния директор на компанията. Англоговорещите клиенти търсят начин да продадат имотите си, купени преди кризата, но ценовите нива са ниски, защото търсенето е слабо.

За Великден метрото и градският транспорт с удължено работно време

За осигуряване превоза по време на християнския празник Възкресение Христово - Великден на 19 април 2014 г. срещу 20 април 2014 г. ще бъде удължено работното време по част от линиите на обществения транспорт, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Предотвратили терористични атаки при подготовката на олимпиадата в Сочи

По време на подготовката на oлимпийските игри в Сочи са били предотвратени терористични атаки срещу спортни обекти, съобщи директорът на руската ФСС Александър Бортников, цитиран от БНР.
По думите му това е станало възможно благодарение на съвместната работа със спецслужбите на чуждестранните партньори и използването на целия комплекс от По време на подготовката на oлимпийските игри в Сочи са били предотвратени терористични атаки срещу спортни обекти, съобщи директорът на руската ФСС Александър Бортников, цитиран от БНР. По думите му това е станало възможно благодарение на съвместната работа със спецслужбите на чуждестранните партньори и използването на целия комплекс от

Делегация от Военноморските сили на Катар на посещение във Варна

От 07 април до 10 април 2014 година на посещение в Република България е делегация от Военноморските сили на Емирство Катар, водена от генерал – майор Мохамед Насер Ал Моханнади – командира на ВМС на Катар. На 08 април 2014 г. в Щаба на Военноморските сили катарската делегация бе приета от заместник – командира на ВМС комодор Димитър Денев, съобщиха за Moreto.

Лекари на протест заради отказ за лиценз на частна болница

От болницата са подали жалба до ВАС заради мълчаливия отказ на министерството по издаване на разрешителното


Едно наум: Журналистите принизиха професията до платена любов


В рубриката "Едно наум" "Дневник" публикува прессъобщения, информации, откъси от материали, изказвания и т.н., които е важно читателите да прочетат заради контекста на случващото се.

По-долу публикуваме прессъобщение на "България без цензура", подписано от лидера на партията Николай Бареков. Близкият до банкера Цветан Василев и депутата от ДПС Делян Пеевски  бивш телевизионен водещ реагира на излъчено тази сутрин по Би Ти Ви интервю с Бисер Миланов - Петното, който съобщи, че е...

Едно наум: Журналистите принизиха професията до нивото на платената любов


В рубриката "Едно наум" "Дневник" публикува прессъобщения, информации, откъси от материали, изказвания и т.н., които е важно читателите да прочетат заради контекста на случващото се.

По-долу публикуваме прессъобщение на "България без цензура", подписано от лидера на партията Николай Бареков. Близкият до банкера Цветан Василев и депутата от ДПС Делян Пеевски  бивш телевизионен водещ реагира на излъчено тази сутрин по Би Ти Ви интервю с Бисер Миланов - Петното, който съобщи, че е...

Село на бунт в защита на храм - паметник на културата

Жителите на разложкото село Добърско се вдигнаха на бунт срещу превръщането на църква в действащ храм, съобщи bTV.
Църквата „Св. Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат" е паметник на културата и е под шапката на Националния исторически музей. Неврокопската митрополия обаче иска да си я вземе обратно от държавата. Жителите на разложкото село Добърско се вдигнаха на бунт срещу превръщането на църква в действащ храм, съобщи bTV. Църквата „Св. Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат" е паметник на културата и е под шапката на Националния исторически музей. Неврокопската митрополия обаче иска да си я вземе обратно от държавата.

Цяла гора край Стара Загора изчезна (снимки)

Цяла гора край Стара Загора е изчезнала за по-малко от 10 години, алармираха зрители на Нова телевизия.
На снимки от Космоса, направени от Гугъл, ясно се вижда как през 2004 година има хубава горичка в старозагорския квартал Лозенец, а през 2013 година вече я няма.
Друг зрител пък изпрати клипове, на които ясно се виждат хората, Цяла гора край Стара Загора е изчезнала за по-малко от 10 години, алармираха зрители на Нова телевизия. На снимки от Космоса, направени от Гугъл, ясно се вижда как през 2004 година има хубава горичка в старозагорския квартал Лозенец, а през 2013 година вече я няма. Друг зрител пък изпрати клипове, на които ясно се виждат хората,

Първият американски холокост

/КРОСС/ Американският индиански Холокост, известен като „500 годишната война" и „Най-дългия Холокост, който взел най-много жертви в историята на човечеството". Въпреки, че е най-огромният и най-дълго траещия - той се отрича. В САЩ и Канада не ги учат, че местното население е било екстерминирано. Избитите са между 95 000 000 и 114 000 000, но въпреки това рядко някой говори по темата.  Този момент от американската история рядко се преподава в училищата на САЩ и Канада. Причината е ясна: в резултат на „най-дългия холокост“ в историята на човечеството, са избити 95 от общо 114-те милиона местни индианци, живели на територията на днешните САЩ и Канада, пишат световни медии. Според книгата на Д. Стенард „Американският холокост“, издадена през 1992 г. от „Оксфорд юнивърсити прес“ тази цифра е дори повече от 100 милиона. „Концепцията на Хитлер за концентрационните лагери се дължи до голяма степен на изучаването на английския език и историята на САЩ. Той се е възхищавал на лагерите за бурите в Южна Африка и за индианците в дивия Запад и често пред най-близкото си обкръжение e споделял своето удовлетворение от „ефективността“ на унищожаването на коренните индианци“, пише в книгата си „Адолф Хитлер“ Джон Толанд

Правителството прие нов устройствен правилник на "Авиоотряд 28"


Правителството прие нов устройствен правилник на "Авиоотряд 28", който отразява направените изменения в закона за гражданското въздухоплаване, съобщиха от пресслужбата Министерски съвет.

С промените в закона за гражданското въздухоплаване авиационният оператор премина от Министерския съвет към министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Той ще осъществява и контрол върху дейността му.

В началото на февруари транспортният министър Данаил Папазов...

Търговският дефицит на Великобритания оправда очакванията

Дефицитът при стоките и услугите през февруари се е свил до 2,1 млрд. паунда от 2,2 млрд. през януари


Добърско на бунт в защита на църквата с Исус, летящ в ракета

Жителите на разложкото село Добърско се вдигнаха на бунт срещу превръщането на църква в действащ храм, съобщи bTV.
Църквата „Св. Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат Жителите на разложкото село Добърско се вдигнаха на бунт срещу превръщането на църква в действащ храм, съобщи bTV. Църквата „Св. Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат" е паметник на културата и е под шапката на Националния исторически музей. Неврокопската митрополия обаче иска да си я вземе обратно от държавата.

Легендарен кечист почина на 54 години


Легендарният кечист Джеймс Хелуиг, добил популярност под псевдонима Първичния боец, е починал внезапно във вторник на 54-годишна възраст. 

Само преди три дни Хелуиг беше въведен в Залата на славата на Световната федерация по кеч WWE, а в понеделник се появи на ринга в шоуто "Първична сила". 

"Ние сме шокирани и дълбоко опечалени от смъртта на една от най-култовите суперзвезди в кеча. Изпращаме искрени съболезнования на семейството, приятелите и феновете на Боеца", обявиха...

Бежанци скочиха от ТИР на Околовръстното шосе, полицаи ги гонят из полето

Двама бежанци са скочили от ТИР на Околовръстното шосе в София точно пред полицейската караулка на разклона за село Требич. Случката се разиграла късно снощи. Дежурните полицаи от Магистрална полиция ги подгонили през полето. След минути двамата били задържани, съобщи БНТ.
Снощи около 22:30 часа ТИР с пловдивска регистрация намалил на Двама бежанци са скочили от ТИР на Околовръстното шосе в София точно пред полицейската караулка на разклона за село Требич. Случката се разиграла късно снощи. Дежурните полицаи от Магистрална полиция ги подгонили през полето. След минути двамата били задържани, съобщи БНТ. Снощи около 22:30 часа ТИР с пловдивска регистрация намалил на

Миков обещава: Парламентът ще работи нормално преди изборите

Парламентът ще работи нормално преди изборите, с изключение на почивните дни, които са почивни за цялата държава, каза пред журналисти в парламента председателят на Народното събрание Михаил Миков.

„По всяка вероятно ще има и извънредни заседания, защото имаме доста работа. Практиката е в седмицата преди избори парламентът да не заседава. Така е Парламентът ще работи нормално преди изборите, с изключение на почивните дни, които са почивни за цялата държава, каза пред журналисти в парламента председателят на Народното събрание Михаил Миков. „По всяка вероятно ще има и извънредни заседания, защото имаме доста работа. Практиката е в седмицата преди избори парламентът да не заседава. Така е

Гуардиола ще бори Юнайтед със статични положения

В последните два дни футболистите на Байерн усилено тренират корнери и фаулове. "Баварците" смятат да изненадат Манчестър Юнайтед, като покажат перфектно позициониране при статичните положен...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване