Благотворителен коктейл днес събира пари за болни деца

Благотворителен коктейл ще събере артисти и бизнесмени днес от 18,30 до 20 часа в галерия „Графит". Инициатор е варненската доброволческа група „Розови очила“, която организира ателиета по изкуство, спорт и игра за деца от институции.

Руският посланик у нас: Санкциите на ЕС ще ударят тези, които ги иницират

Русия ще отговори на санкциите на ЕС, заяви руският посланик у нас Юрий Исаков пред Дарик. По думите му санкциите като цяло са не само малко продуктивни, но и вредни, защото се връщат като бумеранг към тези, които ги инициират.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS
„Първо, не искам да кажа, Русия ще отговори на санкциите на ЕС, заяви руският посланик у нас Юрий Исаков пред Дарик. По думите му санкциите като цяло са не само малко продуктивни, но и вредни, защото се връщат като бумеранг към тези, които ги инициират. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS „Първо, не искам да кажа,

Катерица нанесе щети за 300 000 долара

/КРОСС/ Катерица се заклещи в електроразпределителен блок в американския град Форт Уейн, щат Индиана, предизвиквайки силно повишаване на напрежението. Инцидентът е станал в обществения център „Mc Millen", който трябва да бъде открит на 7 юни. Изгорели са три нови системи за отопление, повредили се вентилационната и климатичната система. Нанесените щети са на обща стойност 300 000 долара. Виновникът за жалост не е успял да оцелее. Заради аварията откриването на центъра вероятно ще бъде пренасрочено за по-късна дата.

Препълнена зала посрещна Бареков и Евромайките в НДК

Основните каузи, за които ще се борят Евромейките са детските надбавки, които да се изчисляват на база нетен доход; всяка майка, родила второ дете да получава 350 лева, докато навърши 7 години; ранно пенсиониране на многодетните майки. Това стана ясно на Учредителния конгрес на женската организация на "България без цензура".

Лазаров: Битов е мотивът за убийството в Поморие

Повдигнато е обвинение на 39-годишна жена за извършено умишлено убийство, съобщи главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров по повод тежкия инцидент с осемгодишната Александра от Поморие.

Португалия е на път да приключи успешно спасителната си програма според Барозу


Португалия е на път да приключи успешно спасителната си програма за финансова стабилизация, започнала през 2011 година, заяви председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу, цитиран от агенция "Франс прес". Барозу каза това на конференция за растежа и заетостта в Лисабон.

Пострадала тежко от кризата с държавните дългове в еврозоната, Португалия получи заем от 78 милиарда евро от Европейския съюз и Международния валутен фонд през май 2011 г., като в замяна се ангажира да...

10 неща, които не знаете за Криско

1. Казва се Кристиан Радославов Талев.
2. Роден е на 11 май 1988 г. в София, но е израснал в Габрово.
3. Завършил е Априловската гимназия в Габрово. На въпроса добър ученик ли е бил отговаря: “До осми клас бях отличник в училище, а след това станах отличник в живота.” Учил е тонрежисура в Нов български университет, дори е работил като тонрежи 1. Казва се Кристиан Радославов Талев. 2. Роден е на 11 май 1988 г. в София, но е израснал в Габрово. 3. Завършил е Априловската гимназия в Габрово. На въпроса добър ученик ли е бил отговаря: “До осми клас бях отличник в училище, а след това станах отличник в живота.” Учил е тонрежисура в Нов български университет, дори е работил като тонрежи

Бинев: Европа е разделена на еврофедералисти и евроскептици

София /КРОСС/ В момента Европа не е разделена на ляво и дясно. Големият спор е между еврофедералисти и евроскептици. По-голямата част от евроскептиците са за това да има Европейски съюз, но той да не бъде лицемерен, да не си затваря очите пред собствените си проблеми. Това заяви в интервю за Дарик евродепутатът Слави Бинев.„Федералистите искат всичко, което казва Европа, независимо дали е истина или не, това да бъде прието като закон Божий, което не може да бъде така. Ние не можем да си затваряме очите. Това е големият проблем между федералистите и между евроскептиците - да няма двойни стандарти. Европа да не е мащеха за едни и майка за други. Аз съм евроскептик дотолкова, доколкото не искам да има двойни стандарти. Не искам Европа да бъде на две скорости, на три скорости, на 18 скорости. Не искам тя да ни спира фондовете и ние, българите, да плащаме цената за лошото управление, а те като дойдат тук, да спазват европейските протоколи, да се целуват и да се прегръщат с тези хора, които трябва да бъдат наказани", заяви Бинев.„Аз съм срещу лицемерието, срещу тази парадоксална протоколност. Не може ти да критикуваш всички - Русия, Китай Африка и т.н. за неприлагане на демокрацията в страните им, а да си затваряш очите, когато имаш проблеми в собствения за заден двор", добави Слави Бинев.

Първанов видя подготовка за купуване на евроизборите

Виждам подготовка за купуване на евроизборите, намерение да се подменят резултати, каза по Дарик радио лидерът на АБВ Георги Първанов. Той заяви, че до него са достигнали сигнали, че това се прави по места, но те не са документирани.

Ден за размисъл в Македония

/КРОСС/ В Македония днес е ден за размисъл преди президентските избори, които ще се проведат утре. Гражданите ще избират между четирима кандидати за държавен глава: Георге Иванов, предложен от управляващата ВМРО-ДПМНЕ, Стево Пендаровски от опозиционния Социалдемократически съюз на Македония, Иляз Халими от опозиционната Демократическа партия на албанците (ДПА) и Зоран Поповски от партия ГРОМ. Това са петите президентски избори в Македония от нейната независимост.Кампанията за президентските избори приключи в полунощ. За първи път тази година на президентските избори ще има възможност да гласуват и македонците в чужбина. Македонските гражданите, които са в затвора, в болница и тези под домашен арест ще гласуват утре, ден преди изборите. Право на глас в петите избори за президент в неделя ще имат 1 779 572 избиратели. Общият брой на гласоподавателите, които работят или живеят в чужбина е 70 305 души, а от тях право да глас имат 8 332 души, които са се регистрирали за гласуване. Гласуването в неделя ще приключи в 19:00 часа и ще се проведе в общо 3480 избирателни секции в Македония и 34 в чужбина. Тази година броят на избирателните секции в страната се е увеличил с 504 заради измененията в Изборния кодекс, според който в една избирателна секция не трябва да има повече от 1000 избиратели. Президентските избори ще бъдат следени от 8325 местни и 326 чуждестранни наблюдатели.

Кабинетът закрива ненужни съвети

Съвети за лова, за лечебните растения, за ГМО, за биологичното разнообразие, за психичното здраве, за читалищното и архивното дело получава Министерският съвет, ако се съди по списъка със структури към него. През годините на „Дондуков” 1 стихийно са създадени повече от 70 консултативни звена, за да осигурят широк консенсус и експертно мнение от неправителствения сектор по различни теми.

Влиянието на пазарите в Европа и САЩ се усещат по-осезаемо на БФБ

  В седмицата на 22-годишнината на Българската фондова борса (БФБ) родният пазар напомни за времето отпреди седем-осем месеца, когато...

Селена Гомес си търси мениджър

/КРОСС/ Селена Гомес си търси мениджър. Звездата обяви, че в бъдеще няма да ползва родителите си и планира да наеме професионалист.От 2007 г. насам за кариерата на Селена се грижеха майка й - актрисата Манди и вторият й баща Брайън. 21-годишната изпълнителка обаче смята, че вече е време ангажиментите й да се ръководят от професионалист.През последните няколко години графикът на певицата е претоварен. Някои таблоиди отвъд океана писаха, че причината за разкъсването на връзката с родителите й е заради Джъстин Бийбър. Майката на Селена и вторият й баща смятат, че канадският тийнейджър не е добра партия за Гомес.Близки до звездата обаче коментират, че въпреки че брюнетката се караше и се сдобряваше с Джъстин Бийбър, семейните й разпри не са причина за раздялата.

Калина Крумова стана първият председател на женската организация на ББЦ - "Евромайки"

Калина Крумова беше избрана за първи председател на женската организация на "България без цензура" - „Евромайки”, предаде „Фокус”. Крумова обясни, че...

Григор Димитров изтегли лош жребий в Монте Карло

Крайно неприятен жребий беше отреден на първата ни ракета при мъжете Григор Димитров на старта на първия клей Мастърс за годината - този в Монте Карло. Димитров влезе в четвъртината на осемкратния ша...

Сидеров: България трябва да има собствена позиция за санкциите срещу Русия

За България е неизгодно и вредно да подкрепи санкциите за Русия и трябва да се противопостави на забранителния списък, каза пред Дарик лидерът на "Атака" Волен Сидеров.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS
„ЕС не e казармен плац, на който да се марширува и да се козирува. За България е неизгодно и вредно да подкрепи санкциите за Русия и трябва да се противопостави на забранителния списък, каза пред Дарик лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS „ЕС не e казармен плац, на който да се марширува и да се козирува.

Започна учредителната конференция на женската организация на ББЦ

София /КРОСС/ Започна работа учредителната конференция на женската организация на "България без цензура" - "Евромайки". По програма в дневния ред на форума е избиране на ръководство. В препълнената Зала 8 на НДК са се събрали стотици майки от цялата страна. Конференцията стартира с химните на Република България и на Европейския съюз, след което гостите бяха поздравени от лазарки от село Пролеша. След това евромайката Даниела Колева прочете приветствено слово. "Жената не е само политик. Тя е победител и в други области на всекидневието" - така Колева се обърна към присъстващите в залата и специалния гост от Германия - Юта Клайншмит - единствената жена, печелила "Рали Дакар".Днес най-голямо влияние от жени върху политиката се упражнява в Северна Европа, където около 40 на сто от парламентаристите и към 50 на сто от министрите са жени. България изостава в това отношение и е редно българските жени да заемат своето достойно място в залата на успелите и можещи политици, мениджъри и общественици, посочи Колева.Някои определиха женската организация на ПП "България без цензура" като най-силната женска формация, която е съществувала от началото на прехода до днес

Мотивите за убийството на 7-годишната Александра са битови

Мотивите за жестокото убийство на 7-годишната Александра от Поморие са битови, заяви в събота пред бТВ главният секретар на МВР Светлозар Лазаров без да уточнява подробности. Той съобщи, че вече е повдигнато обвинение на Атанаска Георгиева, добавяйки, че "дали тя е виновна или не, ще реши съдът". "Моето мнение като служител на МВР е, че се касае за опит за отвличане вниманието на колегите и опит за насочване в конкретна посока - да се работи за отвличане, което да даде възможност на лицето да скрие трупа на детето", коментира още Лазаров. Попитан с какво се е занимавала арестуваната за убийството жена, той демонстрира обичайния си лаконичен стил: "Няма да бъде цензурно, ако ви кажа какво е правила последните дни, преди убийството на детето". "Семейството съдействаха дотолкова, доколкото имат информация. За съжаление, още вечерта детенцето е било убито... В 9.30 часа сутринта Атанаска Георгиева е изведена оперативно от жилището си. В 10.00 часа е щурмуван т.нар. хотел. Няма как атаката по отношение на хотела да е довела до убийството на детето. Още повече, че детенцето още предната вечер е било мъртво. Недопустимо е на гърба на житейски драми да се трупат политически дивиденти", каза още професионалният ръководител на МВР. 7-годишната Александра изчезна в четвъртък, като майка й бе подала сигнал в полицията в Поморие, че е изчезнала около 19.00 часа същия ден. Първончално от МВР не даваха никаква информация, като нямаше потвърждение и, че детето е отвлчено. 24 часа по-късно трупът на момиченцето бе намерен в жилището на Атанаска Георгиева.

Жители на Златоград след поморийската драма: Проверете смъртта на двамата съпрузи на Светла

/КРОСС/ Жители на община Златоград алармираха Флагман.Бг след направените разкрития около биографията на 61-годишната Светла Димитрова и двете й дъщери - Атанаска Георгиева - 43 години, и Северина Димитрова - 30 години. Двете дъщери са от различни бащи, и двамата са починали. Майка им е имала брак и с двамата. „И двамата ми мъже са починали, аз съм почтена жена", заяви самата Светла Димитрова пред Флагман тази сутрин.Според нейните съграждани от Златоград обаче имало доста съмнителни обстоятелства около смъртта на втория й мъж. „Минало е доста време и не можем да си спомним кой беше първият й мъж, от когото е Атанаска, но добре си спомняме ужасната трагедия с нейния втори съпруг - Петко Георгиев Димитров от съседната община Неделино."Обръщаме се към Флагман.Бг, за да припомним, че всички бяхме потресени, но МВР не си свърши работата около неговата мистериозна смърт", разказаха от Златоград. Флагман.Бг разполага със записи на тези твърдения. Петко Георгиев имал много добро семейство в Неделино, но го развалил заради връзката си със Светла. Той се преселил при нея и заживял в центъра на Златоград, в една от най-хубавите къщи, на метри от лобното място на Дельо Хайдутин. Къщата се намира до самото заведение „Орехчето" - най-посещаваното място между центъра и старата част на града. Много бързо след брака на Петко със Светла се родила Северина. Животът му със Светла обаче бил истински ад

Сидеров: Не трябва да козируваме пред ЕС, а да имаме собствена позиция за санкциите срещу Русия

За България е неизгодно и вредно да подкрепи санкциите за Русия и трябва да се противопостави на забранителния списък, каза пред Дарик лидерът на За България е неизгодно и вредно да подкрепи санкциите за Русия и трябва да се противопостави на забранителния списък, каза пред Дарик лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS „ЕС не e казармен плац, на който да се марширува и да се козирува.

Г-7 подкрепя санкции срещу Русия

Страните от групата на най-развитите икономики Г-7 ще подкрепят нови санкции срещу Русия ако Москва ескалира кризата в Украйна, заяви финансовият...

Съставени са два акта на управители на фризьорски салони във Варна за констатирани нарушения

Съставени и връчени са два акта на управители на фризьорски салони във Варна за констатирани нарушения, относно използване на биоцид с изтекъл срок и за задължителни хигиенни мероприятия, съобщиха от РЗИ за Moreto.net. През изминалата седмица са извършени 697 инспекции от служители, упражняващи държавен здравен контрол.

В Украйна "пламна" още един град – Славянск

Руското знаме се вее над сградата на милицията


Станишев: Само Борисов не поиска европейски пари за изостаналите ни региони

Белоградчик /КРОСС/ Всички преживявате упадъка - икономически, инфраструктурен от последните десетилетия. Бях безкрайно ядосан и вбесен, когато през февруари миналата година, когато ЕС договаряше парите за всяка една страна за периода 2014 - 2020 година България се оказа единствената, която в хода на тези разговори не използва възможността за това да поиска допълнителни средства за своите най-изоставени региони. Това заяви на среща с обществеността в Белоградчик председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев. Той даде примери на държави, които са успели да договорят допълнителни средства за изостаналите си региони: Испания получи 1 милиард и 700 милиона евро, Гърция получи милиард и 200, Италия получи също над 1 милиард и др. По думите на Станишев само тогавашният министър-председател на България Бойко Борисов не е поискал допълнителни средства и ние сме на нула. „Въпреки това, помнейки нашия ангажимент към Северозападна България, в разговорите, които се водят и скоро ще бъдат финализирани с ЕК, работим за това да има специална оперативна програма за Северозападна България, т.е. средства от всяка от оперативните програми да бъдат заделени специално за региона. За това вече има съгласие от ЕК", обясни лидерът на социалистите

Курумбашев: Няма вариант България да подкрепи икономически санкции срещу Русия

Силистра /КРОСС/ Идеята за реиндустриализация на европейско ниво ще бъде в полза на Област Силистра.Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за България Петър Курумбашев на срещата с членове и симпатизанти на БСП от различни поколения в Силистра. Според него евроизборите са най-малко интересни за българския избирател, макар предстоящите да са особено важни както за Европа, така и за България. Той заяви, че кандидатите на КБ ще търсят подкрепа от избирателите с посочване на ясни приоритети и изпълнени предизборни обещания като мерките по отношение на пенсиите, децата и младите семейства, майчинските и др. По „горещата" тема за Украйна и Русия Петър Курумбашев заяви: „Няма вариант България да подкрепи икономически санкции срещу Русия, защото България е страната, която от векове - по история и по дух, е най-близко и до двете страни. Българският национален интерес е да съхраним 250-хилядното българско население в Украйна, както и да бъде осъществен „Южен поток", защото ще има 7 000 работни места за две години;този проект е и една възможност да получаваме газ под Черно море пряко от Русия, което ни прави независими от всеки следващ конфликт в и за Украйна".

Местан изнесе урок по толерантност

София /КРОСС/ Различията не са ни проблем, те не са конфронтационен източник, а са богатство, което трябва да ни радва. Това заяви председателят на ДПС Лютви Местан при откриването на концерта по повод конкурсите "БУКЕТ" на ДПС.Това е предопределеността, която трябва да приемем, защото ние сме на Балканите, на един сложен кръстопът. Но днес ще стане ясно, че това не е само географски кръстопът, а е нещо по-сложно. Това е един ментален кръстопът, това е кръстопът, на който се срещат различни езици, различни култури, различни етноси, предопределени да живеят заедно, добави Местан. Той уточни, че не можем да бъдем заедно един до друг. "Това е островното съсъществуване на различията. Магията обаче е друга - не да живеем просто един от друг, а да живеем един с друг. Това вече е заедността. Това е онази магия, при която различията не просто са едно до друго, те влизат във взаимодействие, докосват се, прегръщат се, без да се асимилират. Затова ДПС чрез създателя си д-р Ахмед Доган издигна концепта на заедността като философия на политиката, която провеждаме и ние имаме самочувствието да бъдем един от важните съархитекти на българския етнически модел", каза още Местан.

Голф-ът, който уби 18-годишно момиче се е движил със 120 км./ч.

Автомобилът, който рано тази сутрин е самокатастрофирал на улица "Протожерица", в пернишкия квартал "Ралица" се е движил със 120 километра в час. Това казаха хора от квартала пред ZaPernik.com.

Тази сутрин между 6:20 и 6:30 часа лек автомобил "Фолксваген Голф" се е ударил в крайпътно дърво на улица "Протожерица". На място загива спътничката на шофьора - 18 годишната Габриела Христова. На шофьора, който също е 18 - годишен му е...

Продължава

Златоград в потрес след смъртта на Алекс: Проверете смъртта на двамата съпрузи на Светла

Жители на община Златоград алармираха Флагман.Бг след направените разкрития около биографията на 61-годишната Светла Димитрова и двете й дъщери – Атанаска Георгиева – 43 години, и Северина Димитрова – 30 години. Двете дъщери са от различни бащи, и двамата са починали. Майка им е имала брак и с двамата. Жители на община Златоград алармираха Флагман.Бг след направените разкрития около биографията на 61-годишната Светла Димитрова и двете й дъщери – Атанаска Георгиева – 43 години, и Северина Димитрова – 30 години. Двете дъщери са от различни бащи, и двамата са починали. Майка им е имала брак и с двамата.

Атанаска искала с sms-и откуп от родителите на Алекс!

Атанаска е пращала sms-и на родителите на Алекс, за да ги заблуди, че става въпрос за отвличане.

Повдигнато е обвинение за умишлено убийство по случая с убитото дете в Поморие


Осемгодишната дъщеря на поморийския бизнесмен Веселин Тодоров – Германеца, която бе обявена за изчезнала в четвъртък вечерта, бе открита мъртва в петък около 19 ч. По случая е повдигнато обвинение за умишлено убийство на Атанаска Георгиева. Дали тя е виновна или не, ще реши съдът. Това заяви главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров пред Би Ти Ви.

Тялото на детето на име Александра е било открито в дома на Георгиева - на таванско помещение, намиращо се над дома на...

ВТБ се оплака от британски натиск заради украинската криза

Всички руски банки са заплашени от санкции, посочи председателят на банката Андрей Костин


Жители на Златоград след поморийската драма: Проверете смъртта на двамата съпрузи на Светла

Жители на община Златоград алармираха Флагман.Бг след направените разкрития около биографията на 61-годишната Светла Димитрова и двете й дъщери – Атанаска Георгиева – 43 години, и Северина Димитрова – 30 години. Двете дъщери са от различни бащи, и двамата са починали. Майка им е имала брак и с двамата. Жители на община Златоград алармираха Флагман.Бг след направените разкрития около биографията на 61-годишната Светла Димитрова и двете й дъщери – Атанаска Георгиева – 43 години, и Северина Димитрова – 30 години. Двете дъщери са от различни бащи, и двамата са починали. Майка им е имала брак и с двамата.

Психично болен преби баща си и от вчера се е барикадирал в дома си

Цялата улица, на която се намира къщата на Васил Митков в с. Черниче, е отцепена. Мъжът се барикадира в дома си в късния следобед вчера, като до момента остава заключен. На място има засилено полицейско присъствие. В района не се допускат външни лица и журналисти.

Пуснаха сладолед за "вдигане на самолета"

Вече яденето на сладолед ще донесе допълнителна "наслада" на двойките. Британска компания пуска на пазара сладолед с виагра, който даже е в цвета на вълшебното хапче. Всяка топка, поставен...

Трупът на Алекс намерен в дома, нает от обвинената

Мотивите за убийството са битови, каза главният секретар на МВР Светлозар Лазаров

Трупът на Алекс намерен в дома на Атанаска Георгиева

Мотивите за убийството са битови, каза главният секретар на МВР Светлозар Лазаров

Евросоциалистите винаги са били по-справедливи към България според Станишев


Европейската десница е показала много по-малко ангажираност с проблемите на България, за разлика от социалистите, които винаги са били справедливи и са третирали България като равноправен партньор, заяви лидерът на БСП и на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев пред радио "Дарик".

Той даде пример с председателя на Европейския парламент Мартин Шулц, който много ясно и аргументирано заявил пред Европейския съвет позицията си за присъединяването на България и Румъния в...

Баба на 73 г. се бори за живота си след катастрофа

Шофьор без книжка прати в болница 73-годишна жена.

Станишев: Само Борисов не поиска европейски пари за изостаналите ни региони

Всички преживявате упадъка - икономически, инфраструктурен от последните десетилетия. Бях безкрайно ядосан и вбесен, когато през февруари миналата година, когато ЕС договаряше парите за всяка една страна за периода 2014 – 2020 година България се оказа единствената, която в хода на тези разговори не използва възможността за това да поиска Всички преживявате упадъка - икономически, инфраструктурен от последните десетилетия. Бях безкрайно ядосан и вбесен, когато през февруари миналата година, когато ЕС договаряше парите за всяка една страна за периода 2014 – 2020 година България се оказа единствената, която в хода на тези разговори не използва възможността за това да поиска

Сергей Станишев: Само Бойко Борисов не поиска европари за изостаналите ни региони

Всички преживявате упадъка - икономически, инфраструктурен от последните десетилетия. Бях безкрайно ядосан и вбесен, когато през февруари миналата година, когато ЕС договаряше парите за всяка една страна за периода 2014 – 2020 година България се оказа единствената, която в хода на тези разговори не използва възможността за това да поиска Всички преживявате упадъка - икономически, инфраструктурен от последните десетилетия. Бях безкрайно ядосан и вбесен, когато през февруари миналата година, когато ЕС договаряше парите за всяка една страна за периода 2014 – 2020 година България се оказа единствената, която в хода на тези разговори не използва възможността за това да поиска

Какви са доходите на семейство Обама

Президентът на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел са спечелили 503 183 долара за изминалата, съобщават щатски медии, цитирани от bTV. Това става...

Главен комисар Светлозар Лазаров: Повдигнато е обвинение на 39 годишна жена за умишлено убийство

Битов е мотивът за извършеното тежко престъпление спрямо осем годишното дете от Поморие

Повдигнато е обвинение на 39 годишна жена за извършено умишлено убийство, съобщи в интервю за предаването „Тази сутрин“ на бТВ главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров по повод тежкия инцидент с осемгодишната Александра от Поморие. Той уточни, че тялото на детето е открито в жилището обитавано от  жената, а мотивът за убийството е битов. Моето мнение като служител на МВР е, че се касае за опит за отвличане вниманието на колегите и опит за насочване в конкретна посока – да се работи за отвличане, което да даде възможност на лицето да скрие трупа на детето,  каза главен комисар Лазаров. В хода на разговора той разясни хронологията на събитията и действията, предприети от правоохранителните органи. В четвъртък около 19.00 часа в Районно управление на полицията в Поморие е постъпил сигнал, че Александра не се е прибрала. Полицейските служителите са започнали незабавни оперативно-издирвателни и процесуални мероприятия под ръководството на Окръжна прокуратура-Бургас. Уведомен е бил министъра на вътрешните работи и главния прокурор.  Работено е и се работи по всички версии -  финансови, бизнес, лични контакти. Наличната информация е, че детето е било мъртво още в четвъртък вечерта. Според главният секретар на МВР е недопустимо на гърба на житейски драми да се трупат политически дивиденти, визирайки коментари в медии, че претърсването на хотел в Поморие в хода на оперативно-издирвателните действия в петък сутринта е довело до убийството на детето.

Станишев: Само Борисов не поиска европари за изостаналите ни региони

Само Бойко Борисов не е поискал допълнителни средства за изостаналите си региони.

Васил Митков от село Черниче е изведен от дома си

След над 20-часова блокада бе проведена успешна операция


Въоръжени завзеха полицейско управление в Източна Украйна

/КРОСС/ Въоръжени са завзели полицейско управление в Източна Украйна, където проруски демонстранти продължават да окупират държавни учреждения в редица градове. Това съобщи "Франс прес", позовавайки се на украинския вътрешен министър Арсен Аваков."Въоръжени лица в камуфлажно облекло завзеха полицейския участък в град Славянск", съобщи Аваков на страницата си във "Фейсбук". Той допълни, че реакцията на властите ще бъде решителна.

Майката на Делян Пеевски живее повече в Брюксел, отколкото в България

"Напускането на Ирена Кръстева от медиите е очаквано. Просто тя напоследък прекарва повече време в Брюксел, отколкото в България". Това заяви за ПИК политологът Антон Тодоров.

Потърсихме мнението му относно новината, която първо ПИК съобщи вчера, че Ирена Кръстева се отказва от медиите и продава "Телеграф", "Монитор" и останалите вестници.

"За Кръстева явно е по-важна номинацията на сина й Делян Пеевски за евродепутат, Аз наричам това фабрика за луксозни съдби. Но като гледам коя...

Продължава

Курумбашев: Идеята за реиндустриализация на европейско ниво ще бъде в полза на обл. Силистра

Идеята за реиндустриализация на европейско ниво ще бъде в полза на Област Силистра. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за България Петър Курумбашев на срещата с членове и симпатизанти на БСП от различни поколения в Силистра, съобщиха от пресцентъра на БСП.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Идеята за реиндустриализация на европейско ниво ще бъде в полза на Област Силистра. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за България Петър Курумбашев на срещата с членове и симпатизанти на БСП от различни поколения в Силистра, съобщиха от пресцентъра на БСП. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване