Финалът за Купата на Аматьорската футболна лига премести датата на мача между "Миньор" и "Пирин" (Благоевград)

"Миньор" отложи гостуването си на "Пирин" в предпоследния кръг от първенството на Югозападната "В" група. Перничани ще играят в Благоевград на 27-ми май заради финала за Купата на Аматьорската футболна лига, в който срещат "Верея". Двубоят за аматьорския трофей е на 21-ви май в Коматево, а победителят ще бъде награден от президента на футболния съюз Боби Михайлов, пише Продължава

Москва може да спре доставките на газ за Украйна

/КРОСС/ Постоянният представител на Русия към ЕС Владимир Чижов не изключи възможността Москва да спре доставките на газ за Украйна, съобщи РИА „Новости". Причината е украинският дълг към „Газпром", който властите в Киев не признават.  По-рано министърът на енергетиката на Украйна Юрий Продан заяви, че страната няма намерение да плаща за руския природен газ по новата по-висока цена. В момента руският газ за Украйна струва 485 долара за 1000 куб. м, което е с около 25% по-скъпо от средната цена за Европа. До 1 април Киев плащаше 268 долара. От своя страна, руският министър на енергетиката Александър Новак обяви, че от 1 юни Москва ще изисква от Украйна да предплаща доставките на синьо гориво. Това се дължи на факта, че Киев не е платил задълженията си към компанията „Газпром", които според руската страна са 3,5 млрд. рубли. Украинските власти не признават този размер на дълга.

Борисов: Увеличението за МВР ще е догодина, при другото правителство

Новият Закон за МВР е част от предизборната кампания на БСП, пари за служителите на ведомството няма, а увеличенията ще бъдат изплащани догодина, "като дойде другото правителство." Това заяви в коментар по текстовете от новия Закон за МВР лидерът на ПГ ГЕРБ Бойко Борисов. Борисов обаче не отговори на въпроса дали очаква нови избори до края на годината. Бившият премиер се позова на становище на финансовия министър Чобанов, в което е посочено следното: "Законопроектът за МВР беше предоставен за междуведомствено съгласуване в края на месец октомври, когато съставянето на държавния бюджет за 2014 г. беше в своята финална фаза, поради което в проектобюджета на МВР за 2014 г. не са отразени новите моменти от проектозакона за МВР. В тази връзка, при всички обсъждания на проектозакона Министерството на финансите е изразявало становище, което поддържаме и към настоящия момент, че прилагането на новия закон за МВР през настоящата година може да се осъществи само в рамките на одобрените разходи по бюджета на МВР за 2014 г." Според Борисов това е "наглост" и "бруталност". "С една дума, да видите лъжецът Станишев какво прави, след като му е казано, че няма пари. Вкарват закон, за който нямат пари, правят го няколко дни преди изборите, за да излъжат полицаите, огнеборците и всички в МВР - да ги предупредя - техният министър им казва, че за този закон няма пари, това не е ли скандално?", попита риторично Борисов. Лидерът на ГЕРБ допусна, че след като в бюджета за 2014 г. няма пари за увеличения, текстовете от новия закон може да влязат от догодина. От думите му обаче стана ясно, че бившият премиер планира нов кабинет от 2015 г. На въпроса: "В тези заключителни разпоредби по този закон е възможно да бъде записана дата, в която влиза това увеличение, и то да бъде, например, от догодина", Борисов отговори: "А! И то да е догодина, като дойде другото правителство!"

ГЕРБ и БСП се замерят с обвинения в лъжи за парите за полицаите


Продължаващото обсъждане на проектозакона за МВР предизвика поредния словесен сблъсък между БСП и ГЕРБ и взаимни обвинения в лъжи и популизъм. 

Лидерът на най-голямата опозиционна партия Бойко Борисов обяви в кулоарите на парламента, че управляващите лъжат полицаите с обещания за по-високи заплати след одобряването на закона. В отговор шефът на вътрешната парламентарна комисия Атанас Мерджанов заяви, че бившият премиер спекулира целенасочено, за да пречи на промените в системата....

НФСБ с нов клуб в София

/КРОСС/ НФСБ откри нов клуб адрес на ул. „Нишава" 4 за кварталите „Бели Брези", „Красно село", „Хиподрума", „Лагера" и „Славия". На срещата със симпатизанти на партията бяха кандидатите за евродепутати Данчо Хаджиев (съпредседател на НФСБ) , Силвия Трендафилова, Александър Минев и Слави Георгиев.  „Нашата задача като политици е да направим така, че България да оцелее и нашето отечество да се развива, а не да позволим държавата да се разпада и младите да бягат навън. За нас интересите на България са над всичко - над личните, партийните, приятелските интереси" - заяви Данчо Хаджиев. Той обясни, че основната цел на НФСБ тази година е да се осигурят наблюдатели на Фронта във всички секции. „Отчитаме пропуска си на миналите избори. Играта не е честна и който няма представители в секциите, става жертва на измами и фалшификации. Всички големи партии имат полза повече малки партии да не прескочат прага, защото техните гласове след това се преразпределят към тях." - обобщи Хаджиев. Силвия Трендафилова допълни: „Евроизборите не се радват на висока популярност. Но трябва да се знае, че българският национален интерес може да бъде защитен и в Европейския парламент. Това вече го доказа представителят на НФСБ в ЕП Слави Бинев с дейността си за защита на интересите на българските граждани като евродепутат"

Курумбашев в Лондон: Определени политически фракции си играят със страховете на хората

Определени политически фракции си играят със страховете на хората, когато става въпрос за имиграция. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за България Петър Курумбашев на дебат на тема "Новите европейци във Великобритания - трябва ли да останем или трябва д си тръгнем".

Путин: Силата на Русия се крие в неразривната връзка между поколенията

/КРОСС/ От края на Великата отечествена война изминаха 69 години, но 9 май беше, е и ще бъде наш главен празник. Това е ден на националния триумф, на народната гордост, на скръбта и вечната памет. Силата и достойнството на Русия се крият в неразривната връзка между поколенията, която и занапред ще се съхрани, поставяйки службата за Отечеството преди всичко останало. Това заяви руският президент Владимир Путин в речта си по време на празничния парад на Червения площад в Москва, посветен на Деня на победата, предаде РИА „Новости". „Това е празник, в който триумфира всепобеждаващият патриотизъм", посочи Путин. В парада участваха около 11 хиляди руски военнослужещи.  

Местан: Управленската програма да се актуализира

Това ще се случи ако вотът на 25 май е положителен за партиите зад кабинета, в което съм дълбоко убеден, заяви председателят на ДПС пред "24 часа"

Георги Иванов-Гонзо ще играе в юбилея на "Левски"


Георги Иванов-Гонзо, който след края на настоящия сезон в А група ще поеме поста на спортен директор в "Левски", ще играе със синия екип в юбилейния мач срещу "Лацио", съобщават представители на "Фонд 100 години Левски". Това обаче не е бенефис за бившия нападател на отбора.

"Фондация "Фонд 100 години Левски" има удоволствието да ви съобщи, че в юбилейния мач срещу "Лацио" на терена със синия екип ще се появи един от легендарните футболисти на тима Георги Иванов-Гонзо. Същевременно,...

Експерти: Депутатите нямат право да разследват президента

Народните представители в комисии или не, нямат право да разследват държавния глава. Това заявиха експертите по конституционно право Екатерина Михайлова и Георги Близнашки пред бТВ. Според тях създадената преди ден по предложение на "Атака" комисия в Народното събрание за изясняване обстоятелствата около среща на президента Росен Плевнелиев с шефа на ЕВН във Виена е несъстоятелна и обречена от самото начало.  Аргументите на двамата юристи са, че има има решение на Конституционния съд, според което на парламентарен контрол подлежат само лица от правителството. Освен това в случая със срещата на Плевнелиев с шефа на ЕВН няма налице държавна измяна или нарушение на Конституцията, посочиха Михайлова и Близнашки. По думите им самите учредители на комисията са наясно с този факт, обаче са гласували "за" с цел да удовлетворят "Атака", която от своя страна да продължи да поддържа кворума в пленарна зала. ""Атака" да поддържа кворума, а другите да управляват - такава им е уговорката с цел популизъм. Затова те могат да извикат в комисията президента, но той няма как да отиде. Не може да бъде задължаван по закон", каза Михайлова. "Това начинание е ялово в зародиш. Просто това говорене им е удобно на "Атака". Естествено, че действат в комбина. Това се видя с единодушното гласуване на трите партии - БСП, ДПС и "Атака", допълни Близнашки, преподавател по конституционно право. Според него Плевнелиев е неугоден за "олигарсите - защитава демократичните принципи, защити протестите, затова систематично му орязват правата". Според Близнашки, традиционно надпартийни институции като ДАНС, разузнаване и съдебна власт сега се политизират, като властва "дух на партизанщина, който е брутален".

Треньорът на ФК "Верея" заряза отбора преди мача срещу "Миньор" за Аматьорската футболна купа в Пловдив

Наставникът на третодивизионния ФК "Верея" Петър Костадинов повече няма да води отбора, след като прие предложение да продължи треньорската си кариера зад граница.

Добрата работа на Костадинов в старозагорския клуб по време на 6-месечния му престой беше забелязана от чуждестранен клуб. Под негово ръководство ФК "Верея" се бори за промоция в "Б" група за следващия сезон и се класира за финала на турнира за Аматьорската футболна купа срещу...

Продължава

Нови нападения в Източна Украйна

Изстрели от автоматично оръжие са се чували в центъра на Донецк в нощта срещу петък. На улица „Университетска”, недалеч от Градския съвет на Донецк, около 1 ч. през нощта се е чула експлозия. Веднага след нея е последвала стрелба с автоматично оръжие.

Руският посланик у нас: Оценяваме, че позицията на България за Украйна е доста балансирана, макар и различна от подходите на Русия

Ние оценяваме, че официалната позиция на България по украинската криза е доста балансирана, макар да е различна от подходите на Русия, заяви за Фокус извънредният и пълномощен посланик на Руската федерация у нас Юрий Исаков.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Ние оценяваме, че официалната позиция на България по украинската криза е доста балансирана, макар да е различна от подходите на Русия, заяви за Фокус извънредният и пълномощен посланик на Руската федерация у нас Юрий Исаков. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS "Ние разбираме,

Рио Фърдинанд няма да се отказва от футбола

Защитникът обаче все още не знае дали ще остане в Манчестър Юнайтед


Като растат депозитите, ще расте ли и икономиката

Като растат депозитите, влоговете на домакинствата в банките вече са надхвърлили 40 милиарда лева. В същото време 8 месеца поред имаме дефлация на годишна база.
Ръстът на депозитите и дефлацията всъщност имат общ корен - депресивната икономика. Продължаваме да лежим на дъното и според последните данни, съобщени от Европейската комисия, Като растат депозитите, влоговете на домакинствата в банките вече са надхвърлили 40 милиарда лева. В същото време 8 месеца поред имаме дефлация на годишна база. Ръстът на депозитите и дефлацията всъщност имат общ корен - депресивната икономика. Продължаваме да лежим на дъното и според последните данни, съобщени от Европейската комисия,

Йотова: Не трябва да подценяваме ситуацията с бежанците. Има риск от нови бежански вълни

До края на 2014 г. силите за сигурност ще се оттеглят от Афганистан. Това е предпоставка за настъпване на безредици, които ще предизвикат нови бежански вълни. Не са утихнали останалите конфликти в арабския свят. Мизерията и бедността в някои африкански страни принуждават допълнително имигрантите да търсят път към Европа. Не трябва да подценяваме ситуацията с бежанците.

Еврото се срина, след като Драги обяви планове за допълнителни стимули

Единната валута записа най-слабото си дневно представяне спрямо долара от 19 март насам


Американският бизнес се изтегля от Китай

/КРОСС/ Американският бизнес напуска Китай и се връща обратно в САЩ, съобщи електронното издание Gazeta.ru.  Американските корпорации намаляват инвестициите си в китайската икономика, се казва в годишния си доклад за състоянието на бизнесклимата в Китай, изготвен от Американската търговска камара в азиатската държава. Основните причини за спада на инвестиционната активност са създадените от правителството в Пекин бариери за достъп до местния пазар, както и забавянето на ръста на китайската икономика. „Със забавянето на икономиката на Китай се променя и поведението на инвеститорите", обяснява председателят на Американската търговска камара Грег Гилън. „Изводите на организацията потвърждават и данните от допитване, проведено от Boston Consulting Group, сред представители на крупния американски бизнес. В края на 2013 г. над 50% от американските компании с годишен оборот, надхвърлящ 1 млрд. долара, са планирали да предприемат действия за изтеглянето на производствените си мощности от Китай и за връщането им в САЩ, или пък активно проучват тази възможност. Според бостънските анализатори т. нар. reshoring - процес на връщане на изнесено в чужбина производство в родната страна - вече се превръща в тенденция. САЩ стават привлекателни за бизнеса заради собствените енергийни източници, които се разработват напоследък. Освен това работната ръка в Азия вече не е толкова евтина, както беше в миналото

Утре спират водата на абонатите около бул. "Цар Освободител"

От ВиК-дружеството във Варна съобщиха за Moreto.net, че поради авария се налага спиране на водоподаването в малка част от местност Св. Св. Константин и Елена до 18 часа. Поради подмяна на водопровода на булевард "Цар Освободител", абонатите между булевард "8-и Приморски полк", булевард "Мария Луиза", ул.

Борисов за вота на недоверие: Защо провалиха „Южен поток”? Фалират основните ни енергийни компании

Днес ще внесем вот на недоверие по тема енергетика, заяви пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов.
„Заради проваленият проект на „Южен поток”, поради некомпетентността на Стойнев, главно. От това, че излъгаха обществото и правихме референдум за „Белене”, от това, че фалират основните ни енергийни компании, Днес ще внесем вот на недоверие по тема енергетика, заяви пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов. „Заради проваленият проект на „Южен поток”, поради некомпетентността на Стойнев, главно. От това, че излъгаха обществото и правихме референдум за „Белене”, от това, че фалират основните ни енергийни компании,

Затворена е част от пътя Пазарджик-Пловдив заради пропаднала носеща колона

Затворена е част от пътя Пазарджик – Пловдив заради пропадане на една от носещите колони на моста над река Луда Яна преди село Мало Конаре. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Движението на всички превозни средства се отклонява през село Огняново. На мястото има разположени екипи на "Пътна полиция", които дават указания на водачите. Извършва се щателен оглед на съоръжението от специалисти от Областното пътно управление в Пазарджик, Областното управление по пожарна безопасност и сектор "Пътна полиция".

Затворен е част от пътя Пазарджик – Пловдив заради пропадане на носеща колона

Затворен е част от пътя Пазарджик – Пловдив заради пропадане на една от носещите колони на моста над река Луда Яна преди село Мало Конаре. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Движението на всички превозни средства се отклонявано през село Огняново. На мястото има разположени екипи на "Пътна полиция", които дават указания на водачите. Извършва се щателен оглед на съоръжението от специалисти от Областното пътно управление в Пазарджик, Областното управление по пожарна безопасност и сектор "Пътна полиция".

Илияна Йотова: Не трябва да подценяваме ситуацията с бежанците. Има риск от нови бежански вълни

До края на 2014 г. силите за сигурност ще се оттеглят от Афганистан. Това е предпоставка за настъпване на безредици, които ще предизвикат нови бежански вълни. Не са утихнали останалите конфликти в арабския свят. Мизерията и бедността в някои африкански страни принуждават допълнително имигрантите да търсят път към Европа. До края на 2014 г. силите за сигурност ще се оттеглят от Афганистан. Това е предпоставка за настъпване на безредици, които ще предизвикат нови бежански вълни. Не са утихнали останалите конфликти в арабския свят. Мизерията и бедността в някои африкански страни принуждават допълнително имигрантите да търсят път към Европа.

Юрий Исаков: Оценяваме, че позицията на България за Украйна е доста балансирана, макар да е различна от подходите на Русия

Ние оценяваме, че официалната позиция на България по украинската криза е доста балансирана, макар да е различна от подходите на Русия, заяви за Фокус извънредният и пълномощен посланик на Руската федерация у нас Юрий Исаков.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
"Ние разбираме, Ние оценяваме, че официалната позиция на България по украинската криза е доста балансирана, макар да е различна от подходите на Русия, заяви за Фокус извънредният и пълномощен посланик на Руската федерация у нас Юрий Исаков. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS "Ние разбираме,

Илияна Йотова: Не трябва да подценяваме ситуацията с бежанците. Има риск от нови бежански вълни

До края на 2014 г. силите за сигурност ще се оттеглят от Афганистан. Това е предпоставка за настъпване на безредици, които ще предизвикат нови бежански вълни. Не са утихнали останалите конфликти в арабския свят. Мизерията и бедността в някои африкански страни принуждават допълнително имигрантите да търсят път към Европа. До края на 2014 г. силите за сигурност ще се оттеглят от Афганистан. Това е предпоставка за настъпване на безредици, които ще предизвикат нови бежански вълни. Не са утихнали останалите конфликти в арабския свят. Мизерията и бедността в някои африкански страни принуждават допълнително имигрантите да търсят път към Европа.

Първи зелен GoBio фестивал

За всички почитатели и последователи на здравословния и природосъобразен начин на живот предстои едно страхотно преживяване - първи GoBio фестивал. Събитието ще се проведе на 18 май 2014 г. в комплекс...

Змия смрази от страх играч на Портланд

Гигант от НБА пищя като малко дете от ужас, след като видя змия. Влечугото се вмъкнало в съблеканята на Портланд Трeйл Блейзърс в четвъртък, съобщават световните медии. Студенокръвното от вида на гър...

Седмица на бащата започва тази неделя

Със символично четене „Тате, почети ми“ на моста на НДК от 11 часа в неделя, 11 май, ще започне първата у нас „Седмица на бащата“. Всички деца и техните бащи, д...

Мая Манолова остава на поста си

Депутатите не пожелаха да се разделят с Мая Манолова като заместник-председател на Народното събрание. Те гласуваха против нейното предсрочно освобождаване на поста, предаде "Фокус". &b...

Гонзо започна с трансфера на футболисти от Черно море към Левски

Бъдещият спортен директор на Левски Георги Иванов вече осигури първото попълнение. Гонзо си е стиснал ръката със Симеон Райков, твърди "Тема Спорт". Така крилото за втори път ще облече синят...

Борисов: Управляващите провалиха „Южен поток” по най-глупавия начин

За една година управляващите успяха да провалят проекта „Южен поток” и то по най-глупавия начин – поне десет пъти обявяваха първи заварки, първи копки, начало на строеж....

Фандъкова призна, че недостигът в градините е твърде голям

От началото на тази година досега открихме 5 нови детски градини, предстои до края на годината да приключим още 9, а в същото време започваме още 6. Това каза Йорданка Фандъкова – кмет на ...

Кафето е полезно за зрението

Кафето съдържа един процент кафеин, но от седем до девет процента хлорогенна киселина, която е силен антиоксидант. При лабораторно изследване с мишки тя предотвратява дегенерацията на ретината

Особености на електронното правосъдие в България

В кратката работна седмица сайтовете на редица съдилища се оказаха с намалена работоспособност или въобще спряха да работят, съобщи capital.bg.

Въвеждането на електронно правосъдие беше припознато като основен приоритет от Министерството на правосъдието и Висшия съдебен съвет (ВСС). Очаква се за периода 2016-2020 г. за електронно правосъдие да бъдат отпуснати над 100 милиона лева.

Търсачката на Върховния административен съд (ВАС) не е работи, въпреки че за модернизирането...

Берлускони започна работа за Sacra Famiglia

/КРОСС/ Бившият италиански премиер Силвио Берлускони започна работа в полза на католическата фондация Sacra Famiglia, предаде ВВС.  Политикът се грижи за болни от болестта на Алцхаймер в приют близо до Милано, след като съд постанови да полага общественополезен труд един ден седмично след като бе осъден за финансови машинации. От социалната институция завяват, че отношението към политика е същото, както и към всеки един друг служител.  На 1 август 2013 г., след продължил няколко години процес, Берлускони бе осъден на четири години затвор. Заради промени в законодателството присъдата бе намалена на година и лишаването от свобода бе заменено с общественополезен труд.

Експерти: Депутатите не могат да разследват президента

Според конституционалистите самите учредители на комисията са наясно с това, но угаждат на "Атака" срещу поддържане на кворум

Двама съветници от Варна изневериха на партийните решения за заплатите

Съветниците Пламен Начков от БСП и Валентина Софрониева от ГЕРБ са се разграничили от партийната политика при гласуването на решението за намаляване заплатите на местните парламентаристи на последната сесия. За разлика от колегите си от групите, които са били „за”, Начков, който е и шеф на Бюрото по труда във Варна, и Софрониева са се въздържали, показа справка в списъка с поименното гласуване.

Борисов за вота на недоверие: Защо провалиха „Южен поток”? Защо?

Днес ще внесем вот на недоверие по тема енергетика, заяви пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов.
„Заради проваленият проект на „Южен поток”, поради некомпетентността на Стойнев, главно. От това, че излъгаха обществото и правихме референдум за „Белене”, от това, че фалират основните ни енергийни компании, Днес ще внесем вот на недоверие по тема енергетика, заяви пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов. „Заради проваленият проект на „Южен поток”, поради некомпетентността на Стойнев, главно. От това, че излъгаха обществото и правихме референдум за „Белене”, от това, че фалират основните ни енергийни компании,

Световната банка: Проектозаконът Нинова-Гечев е най-рисковият модел срещу нелоялните търговски практики

Според анализа на организацията мерките ще доведат до „голяма несигурност на пазара”
Моделът за борба с нелоялните търговски практики чрез промени в Закона за защита на конкуренцията /ЗЗК/ и въвеждане на понятието „значителна пазарна сила” /ЗПС/ е рисков и може да навреди на българския пазар. Това са част от изводите в доклад на Световната банка Според анализа на организацията мерките ще доведат до „голяма несигурност на пазара” Моделът за борба с нелоялните търговски практики чрез промени в Закона за защита на конкуренцията /ЗЗК/ и въвеждане на понятието „значителна пазарна сила” /ЗПС/ е рисков и може да навреди на българския пазар. Това са част от изводите в доклад на Световната банка

Николай Чирпанлиев: Хелзинкският комитет организира бунтове в бежанските лагери

- Г-н Чирпанлиев, преди празниците се разрази скандал между вас и "Хюман райтс уоч". Правозащитната организация изнесе доклад, в който се твърди, че бежанците са бити и унижавани от българските власти. Документът се позовава на разговори със 177 бежанци. Вие заявихте, че от тази организация са лъжци. Знаете ли с кои 177 бежанци е разговаряно и те - Г-н Чирпанлиев, преди празниците се разрази скандал между вас и "Хюман райтс уоч". Правозащитната организация изнесе доклад, в който се твърди, че бежанците са бити и унижавани от българските власти. Документът се позовава на разговори със 177 бежанци. Вие заявихте, че от тази организация са лъжци. Знаете ли с кои 177 бежанци е разговаряно и те

Ракета срещу градушка подпали къща край Сливен

Стопанинът се чуди защо от Полигона за борба с градушките стрелят по селата, вместо в облаците

Най-достойните българи на 2013-а

Дядо Добри и Иванка Петрова, майка на загиналия в Кербала рейнджър, бяха обявени за достойни българи на 2013 г. А наградата им бе връчена от министър-председателя Пламен Орешарски на официална церемония в Националната художествена галерия вчера.“Светецът от Байлово” е отличен като достоен българин, защото дари всичките ... Дядо Добри и Иванка Петрова, майка на загиналия в Кербала рейнджър, бяха обявени за достойни българи на 2013 г. А наградата им бе връчена от министър-председателя Пламен Орешарски на официална церемония в Националната художествена галерия вчера.“Светецът от Байлово” е отличен като достоен българин, защото дари всичките ...

Четирима пострадали след масов бой в Благоевград

Четирима са пострадали, сред тях и охранител, след масов бой в Благоевград. Сбоването е станало към 6.30 ч. пред дискотека в центъра на града, предаде БГНЕС.
Охранителят на заведението е с разбита глава и комоцио. След скенер следва настаняване в отделението по хирургия.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Четирима са пострадали, сред тях и охранител, след масов бой в Благоевград. Сбоването е станало към 6.30 ч. пред дискотека в центъра на града, предаде БГНЕС. Охранителят на заведението е с разбита глава и комоцио. След скенер следва настаняване в отделението по хирургия. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Четирима пострадали след масов бой в Благоевград

Четирима са пострадали, сред тях и охранител, след масов бой в Благоевград. Сбоването е станало към 6.30 ч. пред дискотека в центъра на града, предаде БГНЕС.
Охранителят на заведението е с разбита глава и комоцио. След скенер следва настаняване в отделението по хирургия.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Четирима са пострадали, сред тях и охранител, след масов бой в Благоевград. Сбоването е станало към 6.30 ч. пред дискотека в центъра на града, предаде БГНЕС. Охранителят на заведението е с разбита глава и комоцио. След скенер следва настаняване в отделението по хирургия. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Световната банка: проектозаконът Нинова-Гечев е най-рисковият модел срещу нелоялните търговски практики

Според анализа на организацията мерките ще доведат до „голяма несигурност на пазара”
Моделът за борба с нелоялните търговски практики чрез промени в Закона за защита на конкуренцията /ЗЗК/ и въвеждане на понятието „значителна пазарна сила” /ЗПС/ е рисков и може да навреди на българския пазар. Това са част от изводите в доклад на Световната банка Според анализа на организацията мерките ще доведат до „голяма несигурност на пазара” Моделът за борба с нелоялните търговски практики чрез промени в Закона за защита на конкуренцията /ЗЗК/ и въвеждане на понятието „значителна пазарна сила” /ЗПС/ е рисков и може да навреди на българския пазар. Това са част от изводите в доклад на Световната банка

Луксозният хотел SLS Beverly Hills си търси нов собственик

Собственикът на хотела иска да се възползва от възходящия пазар на луксозни имоти


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване