Пожар в хостел в центъра на София

Пожарна. Снимка: БГНЕС, Архив

Хостел пламна тази сутрин в централната част на София. 

От СДВР съобщиха за OFFNews, че сигналът е подаден около 7.55 часа тази сутрин.

Хостелът се намира в жилищна сграда на ул. “Св. Св. Кирил и Методий”, в близост до кръстовището с ул. “Княз Борис I” на шестия етаж. 

Няма информация за пострадали. На място са пратени два екипа на пожарната, а причините за пожара тепърва ще бъдат изяснявани. 

Статията "Пожар в хостел в центъра на София" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Искат да разбият бизнеса и да има само малки аптеки, твърди Марешки

В селата ние сме отворили рекламни пунктове, няма аптеки, там не се получават лекарства. Това заяви собственикът на веригата аптеки „Марешки" Веселин Марешки. Той категорично оправда твърденията, че в малките населени места се продават лекарства, като обясни, че тези пунктове играят ролята на преносители и лекарствата се получават от лекарите.„2 млн. гласуват за продукта, който аз им давам. Не може някой да излезе и да каже на 2 млн. души, че ги мамя. Не искат да има аптеки „Марешки", заяви пред TV7 собственикът. По негови думи целта на водената срещу него политика е да се разбие бизнеса и да има единствено малки аптеки, които не предлагат отстъпки на клиентите си."Не искат да махнат търговете, защото искат да разбият бизнеса", заяви още Марешки.Това обслужване на насел...

С 5% поскъпват билетите в БДЖ от Нова година

С 5% ще поскъпнат билетите от началото на 2014 г. Още не е утвърдено от транспортния министър с колко ще поскъпнат търговските влакове.Това каза за БНТ директорът на БДЖ Християн Кръстев. Той увери, че няма да има съкращение на персонала. Достатъчно е намален. Дори има места, където има нужда от още хора.Кръстев подчерта, че вчера е изпробвана системата за онлайн закупуване на билети и тя не е показала отклонения.Кредиторите отново са поискали да им се плаща. "До 14 декември трябва да платим 15 млн. лв.", поясни Кръстев. В момента дълговете на БДЖ са 604 млн. "Нямаме натрупани нови задължения, продължаваме да плащаме стари. За 10-годишния погасителен план смятам, че ще се справим със задълженията. Смятаме да увеличим пътниците, които ползват БДЖ. Парите в БДЖ са дадени от държавата са реал...

В Германия постигнаха съгласие за кабинета

Германският канцлер Ангела Меркел и лидерът на Социалдемократическата партия Зигмар Габриел постигнаха споразумение за съставянето на общ кабинет. След разговори в продължение на няколко часа двамата са изгладили различията си по много въпроси - пенсионната реформа, минималната надница и други. Очаква се коалицията между двете партии да встъпи в длъжност преди нова година. Споразумението между двата най-големи политически съперника в Германия се счита за изключителен напредък от страна на анализаторите. Така според проучванията на общественото мнение ще се изпълнят и очакванията на повечето германци за широка коалиция.      

Румен Петков: Не зная с какво мога да бъда полезен по случая с Мишо Бирата

Нямам обяснение на какво се базира интересът към мен и с какво мога да бъда полезен по случая с Михаил Михов-Мишо Бирата. Това заяви бившият вътрешен министър Румен Петков по повод изявленията на депутатите от парламентарната анкетна комисия за необходимостта по случая да бъдат разпитани той и президентът Георги Първанов.Петков обясни, че е познавал покойният бизнесмен от постовете, които той е заемал като президент на баскетболния клуб във Варна и след това на федерацията.Според него въпросите, свързани с новия тласък на ядрените амбиции на България трябва да бъдат разделени на две: такива, адресирани към Народното събрание и на първо място - към ПГ на Коалиция за България, и второ - към правителството, специално министър Драгомир Стойнев.„В приетата през 2011 г. от НС Енергийна стр...

Обогатяването на уран в Иран ще продължи!

Хасан Рохани призова ядреният спор със запада да спре

    

Иранският президент: Обогатяването на уран ще продължи!

Хасан Рохани призова ядреният спор със запада да спре

    


Кумицата на Наско Сираков строи къщи в Бурса за богаташи

Те са трима наши сънародници с 3 различни съдби, но с 3 общи неща помежду си - живеят в Бурса, преуспяват в бизнеса си и милеят за България. Найме Кашмер, съпругата на футболната легенда Мюмюн Кашмер (Милан Кашмеров) и кумица на Наско Сираков и Илияна Раева, е една от най-известните личности в 2-милионния турски град.
Те са трима наши сънародници с 3 различни съдби, но с 3 общи неща помежду си - живеят в Бурса, преуспяват в бизнеса си и милеят за България. Найме Кашмер, съпругата на футболната легенда Мюмюн Кашмер (Милан Кашмеров) и кумица на Наско Сираков и Илияна Раева, е една от най-известните личности в 2-милионния турски град.

Партията на Берлускони мина в опозиция

Правителството на Енрико Лета обаче оцеля при гласуването на вот на доверие

Оранжев код заради снеговалежи и навявания

Оранжев код е обявен за днес в Северна и част от Южна България заради снеговалежи и силен вятър, съобщиха от НИМХ. Кодът е в сила за 8 области - Видинска, Монтанска, Врачанска, Плевенска, Ловешка, Великотърновска, Габровска и Смолянска. В тези области ще духа умерен и временно силен североизточен вятър. Ще вали сняг и ще се образува снежна покривка около 15-20 см. Ще има виелици. Жълт код за потенциално опасно време е обявен в 16 области на Западна, Източна България, Североизточна и Югоизточна България. В областите Кюстендилска, Пернишка, София...

До 16 часа без ток ще са в ж. к. "Овча купел"

Спирането е заради авария в мрежата на "Топлофикация София"

    


Нов трус в Мраморно море

Земетресение бе усетено в Западна Турция край Мраморно море.

Три жертви на катастрофи пред денонощието

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 28 тежки катастрофи с 3-ма загинали и 31 ранени, 4-ма от които са с опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на МВР. За района на София са станали 154 леки и 6 тежки катастрофи с 1 загинал и 5-ма ранени. От началото на месеца са станали 494 катастрофи, загинали са 43, ранени са 608, с опасност за живота са 40. От началото на годината са станали 6229 катастрофи, загинали са 532, ранени са 7901.    

Настиналият колега е най-заразен на 3-ия ден

Човек прекарва средно около 2,5 години от живота си в настинки и грип. Солиден опит. И въпреки това всеки път, когато ни връхлетят температура, хрема, главоболие, отпадналост, кашлица, имаме чувството, че никога досега не ни е било толкова лошо и дискомфортът като че ли никога няма да свърши. Добронамерени приятели и цялото семейство ни предлагат Човек прекарва средно около 2,5 години от живота си в настинки и грип. Солиден опит. И въпреки това всеки път, когато ни връхлетят температура, хрема, главоболие, отпадналост, кашлица, имаме чувството, че никога досега не ни е било толкова лошо и дискомфортът като че ли никога няма да свърши. Добронамерени приятели и цялото семейство ни предлагат

Чартър отведе 46 имигранти обратно в Ирак

Операцията е с еврофинансиране и е съвместна с Гърция

    


Касапница в „Дървото на живота“

Божура и Геолога все по-нетърпеливо чертаят планове за общо бъдеще, нетърпеливи да избягат в далечната Америка. Но преди да могат да бъдат истински щастливи, съдбата отново ще се намеси. Този път, може би, фатално за не един и двама от героите на сагата.

Таксиметровият бранш - против премахването на горната възраст на такситата

Браншът е притеснен, че в превозите ще се "наводни" със стари, силно амортизирали се коли

    


Студентски протест срещу новия президент на Хондурас

В подкрепа на кандидата на левицата и срещу победителя във вота

Качихме на чартъра 46 иракчани

46 незаконно пребиваващи у нас иракски граждани бяха качени на чартърен полет обратно към страната им. Установено е, че не отговарят на условията за престой и пребиваване в България и им е отказан статут на бежанци.

15 см. сняг в Смолян, опасни снежни виелици в 8 области

Сняг

15 е снежната покривка в област Смолян, съобщи БГНЕС.

Обилен сняг там вали от към 4 ч. тази сутрин.

Общинските власти въведоха ограничения за леките автомобили, които трябва да се движат с вериги.

Сняг вали почти в цялата страна. Само в крайните югоизточни райони ще вали дъжд. След обяд от югозапад валежите ще отслабват. В Югозападна България ще спрат и облачността ще се разкъса. В София валежите от сняг ще спрат към обяд. В столицата максималната температура ще е минус 1°.

В страната максималните температури ще са между минус 2° и 3°, в най-южната част от крайбрежието на морето до 8°-10°.

В Смолян и още 7 области (Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново) е обявен оранжев код за опасно време заради снежни виелици. Очаква те сам да се натрупа 15-20 см. снежна покривка.

 

Статията "15 см. сняг в Смолян, опасни снежни виелици в 8 области" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Део нацепи дървата на баба си

Део не се страхува от тежка физическа работа.

Чужди клубове опитват да спрат волейболистки

Чуждестранните клубове на основни волейболистки в националния опитват да саботират подготовката на отбора за световната квалификация в началото на януари. Тогава в Самоков нашите приемат Чехия, Словакия и Беларус в битка за една виза за световното в Италия догодина. В офиса на централата ни има писмени запитвания за три състезателки да закъснеят за Чуждестранните клубове на основни волейболистки в националния опитват да саботират подготовката на отбора за световната квалификация в началото на януари. Тогава в Самоков нашите приемат Чехия, Словакия и Беларус в битка за една виза за световното в Италия догодина. В офиса на централата ни има писмени запитвания за три състезателки да закъснеят за

Части от столицата временно без вода до 21 часа

"Софийска вода" подменя спирателни кранове

    


Разбиха грузинска банда за отвличания в Москва

Московската полиция освободи заложник, за чието освобождаване похитителите искаха 8 милиона долара, съобщи ИТАР-ТАСС.

Патрик Чейнзън: Хибридният облак е пътят към бъдещето

Един експерт от Microsoft за развитието на облачните технологии през следващите години

    


Религиозен календар за 27 ноември

Преп. Теодосий Търновски. Св. вмчк Яков Персиец. Преп. Паладий 
Теодосий Търновски в пост и молитва се подвизавал в Келифарската гора край Търново, където основал манастир и просветна школа. 
Яков бил богат християнин. За да спаси семейството си от преследванията, той приел да извърши езически обред въпреки волята си. Това дълбоко огорчило майка Преп. Теодосий Търновски. Св. вмчк Яков Персиец. Преп. Паладий Теодосий Търновски в пост и молитва се подвизавал в Келифарската гора край Търново, където основал манастир и просветна школа. Яков бил богат християнин. За да спаси семейството си от преследванията, той приел да извърши езически обред въпреки волята си. Това дълбоко огорчило майка

15 метра коледно дърво на София грейва в неделя

15-метров бор ще грейне в над 800 м трицветни гирлянди, 200 лампички и множество топки. По традиция светлините на коледното дърво на столицата, което ще е пред х-л 15-метров бор ще грейне в над 800 м трицветни гирлянди, 200 лампички и множество топки. По традиция светлините на коледното дърво на столицата, което ще е пред х-л "Рила", ще бъдат запалени на 1 декември в 19 ч от кмета Йорданка Фандъкова. Около елхата ще бъде направена къщичката на джуджетата и шейна с елен. Празничната програма започва още

Фандъкова разпореди: Всички снегорини на пътя!

Правят втора обработка, автобусна линия №69 е спряна

    


120 машини чистят улиците на София

120 машини работят по улиците на София. Това съобщи пред БНР столичният кмет Йорданка Фандъкова в началото на работния ден. Движението на градския транспорт е нормално в момента. Но трафикът започна да се засилва. Продължаваме да чистим, но и продължава да вали, каза Фандъкова. Тя добави, че обработки са направени на улиците рано сутринта със смес и с избутване на снега. Фирмите имат за задача да изкарат цялата техника по улиците, тези, които не го направят, ще бъдат санкционирани, категорична е Фандъкова.  

От 8.00 до 16.00 часа днес няма да има ток в жк "Овча купел"

От 8.00 до 16.00 часа днес ще бъде спряно електрозахранването в част от ж. к. "Овча купел" за отстраняване на авария в мрежата на "Топлофикация София", съобщават от ЧЕЗ. Спирането на електрозахранването е по искане на "Топлофикация София" заради авария по тръбна мрежа, която е собственост на дружеството. Без електричество ще останат клиентите на ЧЕЗ в района на ул. "Феникс" и ул. "Иван Хаджийски", супермаркет CBA на ул. "Иван Хаджийски"; 149-о СОУ "Иван Хаджийски"; ж. к. "Овча купел II" - бл. 39А, бл. 29Б, бл. 43, бл. 44, бл. 45, бл. 46, бл. 34, бл. 29, бл. 29А, бл. 30, бл. 30А, бл. 31, болница "Доверие".          

Знае ли Стойнев, че законът не му позволява да преговаря, пита Овчаров

Икономическият и енергиен министър на България няма право да води преговори за нови енергийни мощности по закон. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия бившият енергиен министър Румен Орешарски. Той обясни, че министърът може само да опише необходимостите на страната, а Министерският съвет да ги утвърди. Съгласно Закона за енергетиката ДКЕВР обаче е структурата, която прави конкурс и определя кой да изгражда нови мощности при възможност да се строят такива, каза Овчаров. Според Румен Овчаров цялата шумотевица около посещението на Драгомир Стойнев в САЩ е „хвърляне на прах в очите на хората”. Още по времето на ГЕРБ бившият енергиен министър Делян Добрев води разговори с Westinghouse и посещението на Стойнев е продължение на тези вече започнали преговори, твърди бившият ...

Без вода в част от жк Троица

"Софийска вода" АД временно ще прекъсне днесводоснабдяването в някои части на столицата, съобщават отдружеството. Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Цар ИванАлександър", ж. к. "Света Троица", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа в района на ж. к. "СветаТроица", ж. к. "Фондови жилища" - карето между бул. "КонстантинВеличков", улиците "Габрово", "Скопие", "Подполковник Калитин","Никола Михайловски", "Крум Хр. Стоянов", бул. "Сливница", ул."Богданци", бул. "Вардар", ул. "Искрец", ул. "Илия Кушев", ул."Коньовица", бул. "Тодор Александров". След възстановяване на водоснабдяването е възможно временноповишаване на мътността на водата. Поради подмяна на спирателни кранове на ул. "Цветна градина"и ул. "Бреза", кв. "Лозенец", се налага спиране на водоподаванет...

На места пътищата са заснежени

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими. Пътните настилки са мокри, а по високите места и заснежени със заледени пътни участъци, съобщиха от АПИ. Състояние на Автомагистралите: АМ "Тракия": област Пазарджик: При км. 67+027, във връзка с ремонтно-възстановителни дейности се въвежда ВОД на два етапа: Първи етап - ремонтни работи в лявото платно в посока София, движението на тежкотоварни автомобил над 12т., включително с ремаркета и полуремаркета се пренасочва по следния маршрут: гр. Пловдив при пътен възел Север, при км. 126+200 - по път ІІ -64- околовръстен път гр.Карлово - път І-6 към София. В обхвата на виадукта при км. 67+027 движението на МПС се пренасочва двупосочно в платното Бургас-София. Затваря се платното София-Бургас. При възникване на аварийни ситуации т...

Никол Шерцингер: Нося лъвицата в себе си!

Певицата преживява болката от раздялата с Люис Хамилтън

    


4 ранени в катастрофа на непочистена улица в Благоевград (обновена)

Полиция. Снимка: БГНЕС

4 души пострадаха в катастрофа в Благоевград, съобщи полицията в областния град.

Микробусът “Мерцедес Вито”, превозващ 9 работници на месопреработвателна фирма, поднесъл, излязъл от пътя и се блъснал в дърво, съобщи БГНЕС.

Сигналът за катастрофата е подаден в полицията в 4:15 ч. сутринта на бул. “Св. Димитър Солунски”. Микробусът се е движил с несъобразена скорост откъм бензиностанция OMV към жп гарата.

В Благоевград вали обилен сняг от към 3 ч. тази сутрин, но улиците не са почистени. Снежната покривка е до 4 сантиметра.

Пострадалите са в В. М., Х. Х. на 39 г., И. Р. на 40г. и тримата от Благоевград и Г. С. на 50 г. от Бобошево.  

болницата в Благоевград. Няма опасност за живота им. Те имат контузии и съмнения за фрактури.

На 52-годишния шофьор В. М. е взета проба за алкохол.

Статията "4 ранени в катастрофа на непочистена улица в Благоевград (обновена)" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

9 ранени в катастрофа на непочистена улица в Благоевград

Полиция. Снимка: БГНЕС

Девет души пострадаха в катастрофа в Благоевград, съобщи полицията в областния град.

Микробусът “Мерцедес Вито”, превозващ работници на месопреработвателна фирма, поднесъл, излязъл от пътя и се блъснал в дърво, съобщи БГНЕС.

Сигналът за катастрофата е подаден в полицията в 4:15 ч. сутринта на бул. “Св. Димитър Солунски”. Микробусът се е движил с несъобразена скорост откъм бензиностанция OMV към жп гарата.

В Благоевград вали обилен сняг от към 3 ч. тази сутрин, но улиците не са почистени. Снежната покривка е до 4 сантиметра.

Пострадалите са в болницата в Благоевград. Няма опасност за живота им. Те имат контузии и съмнения за фрактури.

На 52-годишния шофьор В. М. е взета проба за алкохол.

Статията "9 ранени в катастрофа на непочистена улица в Благоевград" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

8 ранени в катастрофа на непочистена улица в Благоевград

Полиция. Снимка: БГНЕС

Осем души пострадаха в катастрофа в Благоевград. Двама от тях са в по-тежко състояние – те имат рани на главите.

Микробусът “Мерцедес Вито”, превозващ работници на месопреработвателна фирма, поднесъл, излязъл от пътя и се блъснал в дърво, съобщи БГНЕС.

Катастрофата е станала днес в 4,20 ч. сутринта на бул. “Св. Димитър Солунски”. Микробусът се е движил с несъобразена скорост откъм бензиностанция OMV към жп гарата.

В Благоевград вали обилен сняг от към 3 ч. тази сутрин, но улиците не са почистени. Снежната покривка е до 4 сантиметра.

Пострадалите са в болница. Правят се изследвания. Ранените имат контузии и съмнения за фрактури.

На шофьора е взета проба за алкохол.

Статията "8 ранени в катастрофа на непочистена улица в Благоевград" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Очаква се отстраняване на аварията на "Топлофикация София"

Очаква се тази сутрин да бъде възстановена аварията, която остави без топлоподаване няколко столични квартала.

Преглед на печата от 27 ноември


Държавно управление

Сега

Лекарствата от НЗОК няма да поскъпват за пациентите
Лекарският съюз сезира прокуратурата за резерва на касата, похарчен от ГЕРБ

Промените в регистрацията на газови уредби предизвикаха пълен хаос
КАТ молят шофьорите да пазят документите за монтирането на инсталациите и да не се трупат в пунктовете за регистрация

Новинар

Андреева: Лекарствата няма да поскъпват
Това заяви здравният министър д-р Таня...

Прокуратурата отказа да разследва Цветанов за “бебето от фризера”

Цветан Цветанов

За втори път прокуратурата отказа да образува дело срещу Цветан Цветанов по т.нар. случай “Горна Оряховица”, съобщава “Правен свят”.

Прокуратурата започна проверка по случая, при който бившият вътрешен министър огласи от трибуната на Народното събрание стенограма от СРС на разговори на лекари от Горна Оряховица, станал по-известен като “бебето от фризера”. Лекарите бяха обвинени от бившия вътрешен министър, че са умъртвили новородено. Цветанов изчете разсекретени записи от разговори на докторите, от които ставало ясно, че бебето е родено живо, но хвърлено във фризера. “Едно живо бебе е умишлено умъртвено и не му е даден шанс”, каза тогава Цветанов пред депутатите.

На 14 април тази година обаче прокуратурата обяви, че разследването срещу медиците е прекратено поради липса на доказателства за извършено престъпление. Цветанов пък се извини на набедените от него лекари.

На 14 ноември наблюдаващият случая прокурор е постановил отказ да образуване дело поради липса на извършено престъпление.

Много преди експертизата да потвърди, че лекарите не са извършили престъпление, прокуратурата бе сезирана от депутати от Коалиция за България със сигнал за извършено престъпление от министър Цветанов за използване на данни, събрани със СРС, извън нейното предназначение за целите на наказателното производство или за опазване на националната сигурност.

Основният мотив на държавното обвинение за втория отказ от разследване е, че преди да огласи тези данни, Цветан Цветанов е получил писмено и устно разрешение от прокуратурата. Установено е, че в 10.45 часа на 3 декември 2010 г. по телефона прокурор е дал позволение на Цветанов да обяви данните от записаните разговори на докторите.

В 11.30 ч. същия ден самата прокуратура във Велико Търново дава пресконференция по случая. А изказването на Цветанов е направено в 12.00 часа, е установила прокурорската проверка.

Любопитен момент в случая е, че наблюдаващият прокурор писмено е дал разрешение на Цветанов да обяви само и единствено имената на докторите, но не и съдържанието разговорите. 

Статията "Прокуратурата отказа да разследва Цветанов за “бебето от фризера”" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Министър предлага още една година строителна амнистия

“Има обективни причини хората да не могат да се възползват от амнистията за незаконните строежи и бих предложил удължаването на този срок с още една година.” Това заяви вчера пред журналисти министърът на инвестиционното проектиране Иван Данов. Той уточни, че е готов да направи такова предложение при предстоящата промяна на ЗУТ. “Има обективни причини хората да не могат да се възползват от амнистията за незаконните строежи и бих предложил удължаването на този срок с още една година.” Това заяви вчера пред журналисти министърът на инвестиционното проектиране Иван Данов. Той уточни, че е готов да направи такова предложение при предстоящата промяна на ЗУТ.

На 27 ноември рожден ден имат

Александрина Милчева, оперна певица

Андрей Бунджулов, социолог и политолог

Венцислав Чолаков, изпълнителен директор на Александрина Милчева, оперна певица Андрей Бунджулов, социолог и политолог Венцислав Чолаков, изпълнителен директор на "Булгартабак" Весела Андонова, член на Комисията за защита на конкуренцията Милена Йоич, художничка

16 германски града срещу нашите гастарбайтери

Те искат правителството да не допуска приток на работници

    

16 германски града срещу гастарбайтерите от България

Те искат правителството да не допуска приток на работници

    


Парите за реновирането на парка в село Дивотино не достигат, местни жители помагат

Реновират парк "Слатина" в пернишкото село Дивотино, предаде репортер на ZaPernik.com.

В момента тече първи етап от реновирането на парка. Това съобщи кметът на селото Румен Сергиев. Вчера са доставени част от плочките, като през днешния ден ще бъда докарани и останалите. Доставена е и тревата, която ще бъде засадена през пролетта на 2014 година.

Паркът е разположен на територия от 5 - 6 декара. Намира се преди центъра на Дивотино. Снегът, който...

Продължава

САС продължава делото срещу бившия шеф на "Софийски имоти"

Софийският апелативен съд ще заседава по дело срещу бившия директор на "Софийски имоти" Тошко Добрев и още 9 души, предаде БГНЕС. Освен Добрев подсъдими за неполагане на грижи и ощетяване на "Софийски имоти" при управлението му, както и за липса на контрол, са още: Симеон Симеонов, Емилия Бакърджиева, Петър Савов, Радост Патева, Галин Стоянов, Асен Дюлгеров, Димитър Василев, Васил Василев, Румяна Стоева. На 18 юли 2012 година едно от делата за злоупотреби в общинското дружество "Софийски имоти" беше отложено за неопределено време. Съдия-докладчик по него бе уволнената Мирослава Тодорова. Причината - Върховният административен съд все още не се е произнесъл по искането й за предварително спиране на решението, с което Висшият съдебен съвет й наложи най-тежкото дисциплинарно наказа...

20 медала и първо място за състезателите на спортен клуб „Надежда“

20 медала и първо място в комплексното класиране извоюваха състезателите по карате на габровския спортен клуб „Надежда“. Възпитаниците на треньорите Красимир Илиев и Йонко Иванов спечелиха осем златни, седем сребърни и пет бронзови отличия, с което спечелиха правото да вдигнат Купа Шумен. Купа Шумен се проведе в спортен комплекс "Плиска", град Шумен. В турнира взеха участие повече от 170 състезатели от 18 клуба, сред тях и представители на съседна Сърбия, които водиха битка в 42 категории. „Надежда“ (Габрово) се представи с 23-ма състезатели в ...

Почивка за интернет маниаци

В коя страна може да почивате и да ровите из нета в блаженство и спокойствие

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване