Нина Флорес и американската арт мечта


Истинските герои. Отново. Надяваме се, че и за вас тези срещи са удоволствие.

Нина Флорес е българка, която живее в САЩ и се опитва на своя глава да изгради кариерата си на художник. Тя рисува икони и в края на миналата година приключи втората си самостоятелна изложба, последвана от уъркшоп, който прави в университета "Уеслиън". Нина далеч не е най-успелият български творец в Америка, най-малкото защото е още в начало на артистичния си път. Но пък уверено е поела по него и е готова...

Нина Флорес и американската арт мечта


Истинските герои. Отново. Надяваме се, че и за вас тези срещи са удоволствие.

Нина Флорес е българка, която живее в САЩ и се опитва на своя глава да изгради кариерата си на художник. Тя рисува икони и в края на миналата година приключи втората си самостоятелна изложба, последвана от уъркшоп, който прави в Университета "Уеслиън". Нина далеч не е най-успелият български творец в Америка, най-малкото защото е още в начало на артистичния си път. Но пък уверено е поела по него и е готова...

Запалиха служебния автомобил на шефката по образованието в Перник Ваня Коконова

Както по - рано ZaPernik.com писа тази сутрин в квартал "Изток" бе запален автомобил "Шкода Фабия".

 ZaPernik.com научи, че това е служебната кола на скандалната шефка на образованието в Перник Ваня Коконова. Преди месеци в интернет коментари се появиха съмнения, че държавното возило се използва за лична употреба.

Тази сутрин, около 4:25 ч. е подаден сигнал на тел. 112, че на ул. „Ю. Гагарин” в пернишкия кв....

Продължава

Китайската нова година настъпва на 31 януари, Конят помага на пътешествениците

След малко повече от седмица настъпва на Китайската нова година, която се определя от лунния календар.
Наричана Чун Дзие - Празникът на пролетта, тя е най-дългият и важен празник в китайския календар. Тази година настъпва на 31 януари.
Празникът е съпътстван от ваканции, отпуски, тържества, шумни семейни трапези.
Много от новогодишните традиции След малко повече от седмица настъпва на Китайската нова година, която се определя от лунния календар. Наричана Чун Дзие - Празникът на пролетта, тя е най-дългият и важен празник в китайския календар. Тази година настъпва на 31 януари. Празникът е съпътстван от ваканции, отпуски, тържества, шумни семейни трапези. Много от новогодишните традиции

Обявиха грипна епидемия и в София

Столичната регионална здравна инспекция обяви грипна епидемия в София, считано от утре, 23 януари, съобщиха от РЗИ.

През периода от 13 януари до 19 януари 2014 г. в София са регистрирани 189 респираторни заболявания на 10 000 души население. 

От началото на настоящата седмица ежедневно се наблюдава рязко нарастване на броя на болните ... Столичната регионална здравна инспекция обяви грипна епидемия в София, считано от утре, 23 януари, съобщиха от РЗИ. През периода от 13 януари до 19 януари 2014 г. в София са регистрирани 189 респираторни заболявания на 10 000 души население. От началото на настоящата седмица ежедневно се наблюдава рязко нарастване на броя на болните ...

Животът с над 20% по-скъп от 2008 г.

Нарастването на издръжката на живота за последните 5 години е с 21.9 на сто. Това съобщиха от пресслужбата на КНСБ.
От началото на икономическата криза през 2008 год. издръжката на живота в стойностно изражение се е увеличила с над 101 лева на лице от 4-членно домакинство.
Данните от периодичното изследване на Института за социални и синдикални и Нарастването на издръжката на живота за последните 5 години е с 21.9 на сто. Това съобщиха от пресслужбата на КНСБ. От началото на икономическата криза през 2008 год. издръжката на живота в стойностно изражение се е увеличила с над 101 лева на лице от 4-членно домакинство. Данните от периодичното изследване на Института за социални и синдикални и

От утре и София е в грипна епидемия, учениците ще ходят на училище засега (допълнена)


От четвъртък (23 януари) и в София ще бъде обявена грипна епидемия. Засега обаче учениците ще продължават да ходят на училище, тъй като няма данни за висока заболеваемост сред тях. 

С разпореждане на Столичната регионална здравна инспекция (СРЗИ) от утре столицата официално е в грипна епидемия, след като в понеделник същата мярка беше приложена за София  област. В края на миналата седмица епидемия беше обявена и в Бургас, но от утре учениците се връщат в класните стаи.
...

Обявена е грипна епидемия в София от четвъртък


Грипна епидемия е обявена в София от четвъртък, 23 януари, съобщиха от Столичната регионална здравна инспекция (СРЗИ).

Ясно изразена е тенденцията на нарастване на заболяемостта от грип, показват всекидният надзор. За периода от 13 - 19 януари в София са регистрирани 189 респираторни заболявания на 10 000 души население. От 20 януари броят на заболелите вече достига епидемични нива на заболяемост.

Директорът на СРЗИ д-р Огнян Иванов е разпоредил ограничителни мерки в...

Обявена е грипна епидемия в София от четвъртък


Грипна епидемия е обявена в София от четвъртък, 23 януари, съобщиха от Столичната регионална здравна инспекция (СРЗИ).

Ясно изразена е тенденцията на нарастване на заболяемостта от грип, показват всекидният надзор. За периода от 13 - 19 януари в София са регистрирани 189 респираторни заболявания на 10 000 души население. От 20 януари броят на заболелите вече достига епидемични нива на заболяемост.

Директорът на СРЗИ д-р Огнян Иванов е разпоредил ограничителни мерки в...

Хванаха ученик с марихуана във варненско училище

На 17 януари около 09:00 часа, след подаден сигнал е последвала полицейска проверка в сградата на варненско училище. В непълнолетно лице, ученик в училището, е намерена и иззета суха тревиста маса, установена като марихуана, съобщават от пресцентъра на полицията.

Лео ди Каприо призна за зависимостта си

/КРОСС/ Холивудската звезда Леонардо ди Каприо се оказа шопинг маниак. Актьорът призна, че губи контрол над себе си, когато на витрината на някой магазин забележи яке или сако. Той не е фен на скъпи коли и огромни яхти, но не може да се откаже от манията си да купува палта и якета. „Моето изкушение е да си купувам якета. Аз не обичам коли или частни самолети. Аз нямам огромни запаси от дрехи, но ако видя яке... Може и да имам подобно, но веднага си го купувам", каза ди Каприо.Актьорът признава, че екстравагантните покупки не е в стила му. Най-скъпото нещо, което някога е купувал, е къща за майка му.

2 млрд. лв. глоба ни грози за „заменките“

Повече от 147 са заменките на гори с обща площ над 4000 декара, направени в периода 2003-2009 г., за които България трябва да отговори пред ЕК дали това е нерегламентирана държавна помощ.

РЗС: Отново еврошамар за България

/КРОСС/ РЗС излезе с официална декларация относно доклада на ЕК за България по механизма за сътрудничество и проверка за реформите в областта на правосъдието и вътрешния ред. Вижте пълния текст на декларацията на партията: "Днес Европейската комисия представи доклада си за България по механизма за сътрудничество и проверка за реформите в областта на правосъдието и вътрешния ред. Яне Янев бе единственият лидер на политическа партия, който още преди оповестяването на становището на ЕК, обяви, че в очаквания доклад съдебната система ще бъде направена на пух и прах. Докладът затвърди позицията на РЗС, че правителството на БСП, ДПС и Атака е неспособно да се справи с проблемите в областта на правосъдието и вътрешния ред, още по-малко да реализира реформа в тях. В доклада си Европейската комисия определя като разочароващ напредъка на България в областта на съдебната реформа, борбата срещу организираната престъпност и корупцията, негативни са и оценките за БОРКОР. Според наблюдателите напредъкът на българските власти е ограничен и крехък, а това е придружено и от редица провали. Висшият съдебен съвет е директно атакуван за наличието на зависимости, а българските власти за липсата на осъдителни присъди срещу знакови криминални фигури. РЗС определя доклада на ЕК като силно критичен по отношение на България и е ясен знак от страна на европейските партньори за липсата на доверие към правителството на тройната коалиция

Отпадат звездите за ресторанти и барове

МС одобри промени в Закона за туризма

    


ЕК препоръчва минимално изискуеми принципи за добива на шистов газ

/КРОСС/ Днес Европейската комисия прие препоръка, имаща за цел осигуряване на подходящи предпазни мерки за опазване на околната среда и климата във връзка с технологията за „фракинг" - хидравлично разбиване с големи водни количества, използвана по-специално при дейности във връзка със шистовия газ. Препоръката следва да послужи на всички държави членки, които желаят да използват такава практика, да предприемат мерки по отношение на рисковете за здравето и околната среда, както и да осигурят по-добра прозрачност на тази практика за гражданите. Също така, препоръката е насочена към създаване на равнопоставеност в рамките на стопанския отрасъл и към определяне на по-ясна нормативна рамка за инвеститорите. Препоръката е придружена от съобщение, в което са разгледани възможностите и предизвикателствата при прилагането на „фракинг" за добив на въглеводороди. И двата документа са част от по-широкообхватна инициатива на Европейската комисия за въвеждане на цялостна рамка за политиката в областта на климата и енергетиката за периода до 2030 г. Европейският комисар по околната среда Янез Поточник заяви: „Шистовият газ поражда надежди в някои райони на Европа, но в същото време е и причина за загриженост от страна на обществеността

Васил Велев е третото попълнение на ФК “Хасково 2009″

Третото зимно попълнение на ФК „Хасково” Васил Велев тренира днес за първи път с момчетата на Ямача. Той ще играе в първата контрола на отбора , която ще се проведе в петък с тима на “Любимец 2007″.

Дефанзивният халф Васил Велев идва от ” Ботев”  Враца, където е бил досега. 30- годишният футболист очаква много бъдещи успехи и добра игра с новите си съотборници.
Велев е играл в отбори от “А” група . Има опит в “Локомотив “София, ” Видима-Раковски” Севлиево, “Спартак” Варна.Той е третото ново попълнение след Явор Въндев и вратаря Николай Банков.Oтборът се готви усилено за гостуването в петък  и се надява на добър резултат.

Репортаж гледайте в новините
Анжелина Янева

Отпада категоризацията на заведения за хранене и развлечения

От самостоятелните заведения за хранене и за развлечения няма да се изисква да се категоризират, предвиждат одобрени от Министерския съвет в сряда промени в Закона за туризма.   Категоризацията на всички барове и ресторанти от години е един от спорните въпроси, разделящ туристическия бранш и тя ту се въвежда, ту отпада. За даването на звезди на всички заведения за хранене са хотелиерите, чиито доводи са, че в противен случай барове и ресторанти подбиват качеството на туристическите услуги и влияят зле на бизнеса. Против категоризацията са малките фирми, според които това е излишна тежест за бизнеса им.   Корекциите, които са приети на вносител, ще облекчат и режима за регистриране на туроператори и туристически агенти като се намаляват нормативно установените срокове за представяне на услугата, изискванията за образователния ценз и трудовия стаж на управителя на съответната фирма, както и за помещението, използвано за офис.   В закона ще се създаде нов раздел, свързан с организирания детски и ученически отдих и туризъм. По този начин ще бъде преодоляна съществуващата непълнота и неяснота за видовете форми на детски отдих и туризъм и за тяхната регламентация в отделна наредба към закона, посочват от правителствената пресслужба..   Създава се и възможност общински предприятия по смисъла на Закона за общинската собственост да могат да кандидатстват за получаване на удостоверение за извършване на туроператорска и/или туристическа агентска дейност. Предвидени са изменения, с които се облекчават собствениците на къщи за гости по отношение изискванията на Закона за храните и регламентите от хигиенния пакет за този вид обекти.   Преходните и заключителните разпоредби на проекта предвиждат някои изменения в отделни текстове на законите за ветеринарномедицинската дейност, за защита на растенията, за фуражите, за търговския регистър, за местните данъци и такси.

Грипна епидемия в София, ваканция за учениците

Столичната регионална здравна инспекция (РЗИ) обявява грипна епидемия в София от 23 януари, обявиха от здравната инспекция.

ГЕРБ към властта: Говорете по-малко, четете повече

Докладът е обективен, но по-негативен и критичен в сравнение с предните два доклада, заяви пред журналисти бившият правосъден министър Диана Ковачев и добави, че в новия доклад не се вижда политическа воля, каквато имало по тяхно време, а сега се отбелязвала загубата на доверие.

Седмокласник пребит заради гаджето си

Седмокласник от врачанското с. Три кладенци е бил пребит жестоко от двама по-големи ученици заради момиче. Инцидентът станал късно следобед във вторник на крайна улица в с. Лесура. Учещият в средищното училище в съседното с. Девене 14-годишен Теодоси Цв. изпращал след часовете своя съученичка, в която бил влюбен. Седмокласник от врачанското с. Три кладенци е бил пребит жестоко от двама по-големи ученици заради момиче. Инцидентът станал късно следобед във вторник на крайна улица в с. Лесура. Учещият в средищното училище в съседното с. Девене 14-годишен Теодоси Цв. изпращал след часовете своя съученичка, в която бил влюбен.

Дългът на страните от еврозоната намалява за пръв път от 2007 г.


Дългът на страните от еврозоната е намалял през третото тримесечие на 2013 г. за първи път от 2007 г. насам, съобщи БТА като се позова на публикуваните днес данни на "Евростат".

Данните за ЕС сочат увеличение, главно заради разликите във валутните курсове, като България е втора след Естония с най-нисък показател (17.3% от БВП).

В края на третото тримесечие на 2013 година държавният дълг на страните от еврозоната е бил 92.7% от БВП спрямо 93.4% в края на второто...

Откриха над 2 тона насипен тютюн в сено

28 кашона с тютюн без акцизен бандерол, укрити в сено, откриха полицаи в стопанска постройка във великотърновското село Ресен. Акцизната стока била пакетирана в черни полиетиленови плика и подготвена за свиване на цигари или за продажба в насипно състояние. Общото количество иззет тютюн е 2 436 кг, съобщиха от МВР. Предотвратени са щети за 28 кашона с тютюн без акцизен бандерол, укрити в сено, откриха полицаи в стопанска постройка във великотърновското село Ресен. Акцизната стока била пакетирана в черни полиетиленови плика и подготвена за свиване на цигари или за продажба в насипно състояние. Общото количество иззет тютюн е 2 436 кг, съобщиха от МВР. Предотвратени са щети за

ЕК: Работим с правителството за постигане на напредък

Твърдо решени сме да работим с правителството за постигане на напредък. Това заяви говорителят на Европейската комисия (ЕК) Марк Грей относно...

Лудогорец извъртя хикс на Рубин

Българският шампион с престижно реми в турския курорт Белек, завърши 1:1 с двукратния шампион на Русия Рубин (Казан).

ЕК: Работим с правителството за постигане на напредък

Твърдо решени сме да работим с правителството за постигане на напредък. Това заяви говорителят на Европейската комисия (ЕК) Марк Грей относно...

EK призовава за възраждане на европейската промишленост

/КРОСС/ Европейската комисия призовава държавите членки да признаят водещото значение на промишлеността като фактор за икономически растеж, заетост и повишаване на конкурентоспособността чрез мерки във всички области на политиката. Това е посланието на приетото днес Съобщение за възраждане на европейската промишленост. Комисията призовава Съвета и Европейския парламент да приемат представените законодателни предложения в областта на енергетиката, транспорта, космическия сектор и цифровите комуникации, както и да гарантират прилагането на необходимото законодателство, с което да завърши изграждането на вътрешния пазар. Необходими са и мерки за модернизиране на промишления отрасъл, като се отделят средства за иновации, ефективно използване на ресурсите, развитие на нови технологии, квалификация и достъп до финансиране с помощта на специална финансова подкрепа от ЕС. Комисията полага усилия Европа да предлага благоприятна среда за бизнеса чрез по-проста административна уредба и по-ефикасна публична администрация на национално и регионално равнище, както и на равнището на ЕС. Работи се и по други съществени механизми за достъп до пазара в трети държави - хармонизиране на международните стандарти, открити процедури за възлагане на обществени поръчки, защита на патентното право и дипломация на икономическата арена

Янаки Стоилов: Проблемна зона остава съдебната власт

Проблемните зони остават тези, които и преди са отбелязвани. Недостатъчно ефективните резултати на съдебната власт, нивата на корупция и липсата на резултати по предотвратяването на корупцията по високите етажи на властта. Има се предвид и осъдителните присъди на хората, които не ги изпълниха.Това коментира в кулоарите на парламента депутатът от БСП Янаки Стоилов във връзка с доклада на ЕК за напредъка на България.

Съветът на президентите: Трябва да се възвърне доверието на гражданите в институциите

Съветът на президентите се събра за втора поредна година на „Дондуков“ 2. Инициативата на държавния глава стартира през 2013 г. и се превърна в традиция за институцията. Президентите на България Желю Желев, Петър Стоянов, Георги Първанов и Росен Плевнелиев се обединиха около тезата, че днес е изключително важно да не се отклоним от националния идеал и посоката, зададена от българските възрожденци, будители и революционери.

Кметовете на общини в област Бургас подписаха меморандум за сътрудничество в областта на културата

Меморандум за сътрудничество в областта на културата и изкуството, културните и творческите индустрии, опазването на културното наследство бе подписан между областния управител Павел Маринов и кметовете на всички 13 общини в област Бургас, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Подписването на Меморандума е част от инициативите по проект „Платформа за културен обмен (CULTUR-EXP)  в Черноморския басейн“ изпълнявани в рамките на Съвместна оперативна програма „Черноморски басейн 2007-2013“. В него Областна администрация Бургас си партнира с организации от Грузия, Армения, Гърция и Молдова.

Основната цел на проекта е да осигури трансграничен обмен на култура чрез представяне на иновативна, многоезична IT платформа. Tя има за цел да събере на едно място различни изкуства и автори и да подпомогне от една страна потребителя, в търсенето на информация, от друга да послужи като лесен начин за контакт между творците от партниращите си държави. Платформата ще е и място, където любители на изкуствата и творци ще имат възможност да  дискутират, рекламират и организират културни дейности и събития.

Противодействието на корупцията изисква системен подход и заложените от кабинета дейности в екшън плана ще бъдат насочени към доизграждането и укрепването на тази система

Всяка една от забележките в доклада на ЕК трябва да ни мобилизира да работим в съответната посока – заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев

Смазващият начин, по който сочна диня експлодира на забавен каданс (ВИДЕО)

Какво бихте предпочели да видите как точно експлодира? Даден политик, или просто човек, който ви е наранил тежко? Злодеят в новия Батман? А какво ще...

Проверка за умишлено източване на „Ремотекс” иска КНСБ

Работниците без заплати от февруари миналата година

Чрез отказа за ОВОС България вече не може да спре Румъния да прави опасни сондажи в общи и близки територии

Чрез гласуването си против въвеждането на задължителна оценка на въздействието на околната среда (ОВОС) при добива на шистов газ, България на практика е загубила правото си да забрани на Румъния да из...

Проверки по гарите се извършват в област Пазарджик

Извършват се проверки по автогарите в област Пазарджик, съобщи Агенция Фокус. Стоянка Стойкова, председател на Регионалния съюз на превозвачите, изрази своето мнение относно темата пред  Рад...

Прогнозират топли и сухи февруари и март

След два дни ще настъпи неколкодневно захлаждане

Диана Ковачева: Чий е проектът за нов Наказателен кодекс

Опасявам се, че в момента България се отдалечава за пореден път от шанса да има нов Наказателен кодекс (НК). Опасенията ми възникнаха след изненадващото представяне на проекта на междуведомствена работна група като идеи, зад които безусловно застава Министерството на правосъдието (МП), а както стана Опасявам се, че в момента България се отдалечава за пореден път от шанса да има нов Наказателен кодекс (НК). Опасенията ми възникнаха след изненадващото представяне на проекта на междуведомствена работна група като идеи, зад които безусловно застава Министерството на правосъдието (МП), а както стана

Анхел Гурия: Наследството на глобалната финансова криза е много тежко

Икономическият растеж няма да се завърне, докато не видим ръст на инвестициите и заетостта, смята ръководителят на ОИСР

    


Възроденият Федерер победи непримиримия Мъри и ще срещне Надал в полуфиналите


Историческото съперничество между Роджър Федерер и Рафаел Надал ще има своя 33-и епизод в полуфиналите на Australian Open. 

Швейцарският тенисист достигна финалната четворка в Мелбърн за 11-а поредна година след победа над миналогодишния финалист Анди Мъри с 6:3, 6:4, 6:7 (6), 6:3. 

Четирикратният шампион затвърди отличните впечатления от убедителната победа над Жо-Вилфред Цонга в предишния кръг, постигайки успех и срещу четвъртия в световната ранглиста. 
...

Ковачев: Напълно погрешно да се сочат с пръст българите

/КРОСС/ Българският евродепутат от Групата на ЕНП (ГЕРБ) Андрей Ковачев взе участие в дискусията "Мобилността в Европа: 'Социален туризъм' или свободно движение на хора". Събитието, организирано от брюкселския офис на Фондация "Ханс Зайдел", се състоя в представителството на Федерална провинция Бавария в Брюксел. По темата изразиха позицията си еврокомисарят по правосъдието и заместник-председател на Европейската комисия (ЕК) Вивиан Рединг и евродепутатът и заместник-председател на Групата на ЕНП в Европейския парламент (ЕП) Манфред Вебер. Комисар Рединг наблегна на факта, че свободното движение на работници е една от четирите основни свободи в ЕС и същевременно едно от най-важните постижения на европейската интеграция. "Това право не може да се дели от другите. Една страна-членка може да бъде част от свободния пазар или изцяло, или да не участва в него." - заяви тя, по конкретно обръщайки се към министър-председателя на Великобритания Дейвид Камерън. Комисарят отбеляза още, че "14 мил граждани на ЕС живеят в друга страна-членка и че в страни като Германия има много свободни места за специалисти. Съвсем естествено е те да бъдат заети от граждани на други страни в ЕС". Андрей Ковачев се обяви против използването на темата с миграцията за популистки цели и насочи вниманието към нуждата от обективен дебат, базиран на цифри и факти

Федерер победи непримиримия Мъри и ще срещне Надал в полуфиналите


Историческото съперничество между Роджър Федерер и Рафаел Надал ще има своя 33-и епизод в полуфиналите на Australian Open. 

Швейцарският тенисист достигна финалната четворка в Мелбърн за 11-а поредна година след победа над миналогодишния финалист Анди Мъри с 6:3, 6:4, 6:7 (6), 6:3. 

Четирикратният шампион затвърди отличните впечатления от убедителната победа над Жо-Вилфред Цонга в предишния кръг, постигайки успех и срещу четвъртия в световната ранглиста. 
...

Съветът на президентите: Политическите лидери да спрат с реваншизма

Съветът на президентите се събра за втора поредна година на „Дондуков" 2. Инициативата на държавния глава стартира през 2013 г. и се превърна в традиция за институцията.Президентите на България Желю Желев, Петър Стоянов, Георги Първанов и Росен Плевнелиев се обединиха около тезата, че днес е изключително важно да не се отклоним от националния идеал и посоката, зададена от българските възрожденци, будители и революционери.

Обявяваме грипна епидемия и в София от утре, 700 болни за 1 ден

Грипна епидемия в София е обявена от утре, 23 януари, съобщи за Bnews д-р Ангел Кунчев, главен държавен здравен инспектор. Той обясни още, че МЗ препоръчва на регионалния инспекторат по образование да обяви и грипна ваканция в училищата поне за седмица, защото именно в ученическа възраст са най-многото болни.

Всички заменки на гори – нищожни, поискаха зелени

Представители на зелени партии дискутираха какви са

Британският посланик за евродокладите: Румъния се справя много по-добре от България


Румъния определено се справя много по-добре от България. Това заяви британският посланик в София Джонатан Алън по повод публикуваните по-рано днес доклади по механизма за сътрудничество и проверка за двете страни.

В профила си в Twitter Алън написа още, че България рискува да изостане, ако напредъкът на Румъния я доведе до изход от механизма.

При представянето днес на обобщението на докладите говорителят на Еврокомисията Марк Грей представи много повече критики за...

Шефът на парк "Странджа" бе уволнен

Директорът на парк "Странджа" инж. Стефан Златаров беше уволнен от Изпълнителната агенция по горите, съобщава offnews.bg. Това се случи седмица след като последна инстанция на Върховния административен съд остави в сила скандалния общ устройствен план на Община Царево. Златаров е подписал заповед за прекратяване на договора по взаимно съгласие. Директорът на парк "Странджа" инж. Стефан Златаров беше уволнен от Изпълнителната агенция по горите, съобщава offnews.bg. Това се случи седмица след като последна инстанция на Върховния административен съд остави в сила скандалния общ устройствен план на Община Царево. Златаров е подписал заповед за прекратяване на договора по взаимно съгласие.

Анализаторите не вярват в успеха на конференцията "Женева-2"

Започнаха преговорите между сирийската опозиция и представителите на режима на Башар Асад

    


11-годишно момче печели милиони от картините си

През юли миналата година 23 от творбите на Киърън Уилямсън са продадени за по-малко от 20 минути за сума от 242 095 лири, равняваща се на седмичната заплата на Уейн Рууни в "Манчестър Юнайтед"

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване