В новия НК няма да има текстове срещу хомосексуалистите

Депутатите подкрепиха ненаказуемост за жертвите на сексуално насилие

Плевнелиев отложи посещението си в Украйна

София /КРОСС/ Президентът Росен Плевнелиев отложи планираното си посещение в Украйна през месец май 2014 г. заради нарушенията на човешките права и политическата нестабилност в страната. Президентът е силно обезпокоен от ескалацията на напрежението в Украйна, довела да смъртта на цивилни граждани, и изразява своите най-искрени съболезнования към близките и семействата на загиналите, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.Употребата на сила срещу мирно протестиращи е неприемлива и не може да бъде решение на политическата криза в страната. Законите за ограничаване правата на гражданите са в нарушение на европейските ценности. Президентът призовава украинските власти да започнат диалог с опозицията и гражданското общество, с цел намирането на изход от ситуацията и нормализирането на обстановката в страната. Република България винаги е подкрепяла европейското развитие на Украйна. Въпреки че решението на украинските власти да отложат подписването на Споразумението за асоцииране беше разочарование както за страната ни, така и за ЕС, вратата на Европейския съюз остава отворена за една демократична Украйна, в която се спазват правата на човека.    

Скандални разкрития с тефтерче на цар Киро

Кирил Рашков, наричан цар Киро, отрече да е имал тефтерче с описание на давани пари на политици, данъчни и митничари, което бе публикувано вчера. Пред БНТ обаче ромският бос същевременно отбеляза, че тефтерчето е от преди 4 години.

"Корупция" в доклада на ЕК означава двойни проверки!

Гражданите успяха да спрат абсурдни назначения, радва се Кунева

    


Плевнелиев отлага планирано посещение в Украйна


Държавният глава Росен Плевнелиев отлага планираното си посещение в Украйна през май заради нарушенията на човешките права и политическата нестабилност в страната.Това съобщи прессекретариатът на държавния глава.

Президентът е силно обезпокоен от ескалацията на напрежението в Украйна, довела да смъртта на цивилни граждани, и изразява своите най-искрени съболезнования към близките и семействата на загиналите, се посочва още в съобщението.

"Употребата на сила срещу мирно...

Blackberry закъса, разпродава имотите си

Повечето сгради на канадската компания Blackberry ще бъдат продадени. Това съобщиха от самото дружество, цитирани от Money.bg. 

Повечето сгради на канадската компания Blackberry ще бъдат продадени. Това съобщиха от самото дружество, цитирани от Money.bg. "Целта на предприятието е да си поеме финансов въздух", обясни назначеният през ноември изпълнителен директор Джон Чен. Той не каза обаче колко ще спечели компанията от продажбата на сградите ...

Проверяват висш прокурор след интервю в "Труд"

Зам. главният прокурор Ася Петрова е била привикана в Етичната комисия на Висшия съдебен съвет (ВСС) заради нейно интервю в “Труд”. Тя била изслушана по нова проверка, образувана срещу члена на ВСС Камен Ситнилски, съобщи “Правен свят”.
На 2 декември м.г. Петрова заяви пред “Труд”, че Ситнилски  е въздействал по делото “Килърите”, на което тя е... Зам. главният прокурор Ася Петрова е била привикана в Етичната комисия на Висшия съдебен съвет (ВСС) заради нейно интервю в “Труд”. Тя била изслушана по нова проверка, образувана срещу члена на ВСС Камен Ситнилски, съобщи “Правен свят”. На 2 декември м.г. Петрова заяви пред “Труд”, че Ситнилски е въздействал по делото “Килърите”, на което тя е...

ЕК с още по-амбициозни цели за защита на околната среда

До 2030 година емисиите парникови газове трябва да намалеят с 40%, а потребяваната енергия от ВЕИ - поне 27% от общата

    


ЕК с още по-амбициозни цели за защита околната среда

До 2030 година емисиите парникови газове трябва да намалеят с 40%, а потребяваната енергия от ВЕИ - поне 27% от общата

    


Откриват прекия път за Маказа в началото на февруари

/КРОСС/ Прекият път за Маказа - от спирка Джебел до село Подкова, ще бъде открит на 4 февруари. Това съобщи на пресконференция областният управител на Кърджали Бисер Николов.За да пререже лентата на новата пътна отсечка ще пристигне лично министърът на регионалното развитие Даниела Терзиева.Новият пътен участък беше готов още в края на октомври миналата година, но неизправности с отчуждителните процедури по трасето и технически проблеми при изготвянето на документацията забавиха официалното му откриване.С влизането в експлоатация на новата пътна отсечка пътят Кърджали - Маказа се съкращава с около 15 километра.Губернаторът добави, че през тази година ще започне и изграждането на околовръстния път на Кърджали, който отклони тежкотоварния транспорт, за де не преминава през центъра на областния град. Идейният проект вече е приет, а работният ще бъде готов до края на февруари. За реализирането на целият проект парите са 240 милиона лева, които вероятно ще бъдат отпуснати по Оперативна програма транспорт на ЕС.

Истинското Hello Kitty идва на изложба у нас

Японски бобтейл - живият първообраз на световноизвестния анимационен герой Hello Kitty, ще бъде показан за първи път у нас по време на четвъртата международна фелиноложка изложба, която ще се проведе ...

Прочитът на Кънев: Сменете правителството, за да решите проблемите си

Реформаторският блок отдавна посочи нужните мерки за България, които бяха посочени днес в доклада на ЕК. Само ние казваме правилата как да стане промяната в страната ни. Ако можем да четем между редовете на доклада от ЕК, там пише: Ако искате да решите проблемите, сменете правителството си.

42 млн лв повече са платени през 2013г, в сравнение с 2012г по Програмата за развитие на селските райони

През 2013 г. са разплатени с близо 42 млн. лева повече в сравнение с 2012 г. по всички мерки от Програмата за развитие на селските райони. Те са и 26 процента от общоплатените средства по Програмата за целия период 2007 - 2013 г. Това съобщи днес на заседанието на Комисията по земеделие и храни заместник-изпълнителният директор на ... През 2013 г. са разплатени с близо 42 млн. лева повече в сравнение с 2012 г. по всички мерки от Програмата за развитие на селските райони. Те са и 26 процента от общоплатените средства по Програмата за целия период 2007 - 2013 г. Това съобщи днес на заседанието на Комисията по земеделие и храни заместник-изпълнителният директор на ...

Назначават нова ДНК експертиза на трупа на убития бургаски бизнесмен Стоян Стоянов

/КРОСС/ Да бъде изготвена нова ДНК експертиза, свързана с трупа на убития бизнесмен от Бургас Стоян Стоянов, решиха днес окръжни магистрати, след като стана ясно, че вещото лице, направило първата, е починало.Адвокатите на подсъдимите по делото "Гранити" поискаха да бъде назначено друго вещо лице, което след като се запознае с представеното заключение на вече починалия си колега, да го потвърди или да го отхвърли в съдебно заседание.Магистратите определиха да се назначи ДНК експертиза, която да се изготви по писмени данни, използвани от вещото лице при изготвяне на първоначалната експертиза, а не чрез ексхумация на тялото.В съдебното заседание днес съдът изслуша 14 вещи лица, представили около 20 експертни заключения по делото. Приети бяха заключенията им по техническа експертиза, съдебно-медицинска експертиза за оглед и аутопсия на трупа, комплексна медицинска експертиза, техническо изследване на документи и ценни книжа, дактилоскопна експертиза, балистична експертиза, съдебно-медицинска експертиза на веществени доказателства, физико-химична експертиза, графическа експертиза, техническа експертиза на мобилни телефони и телефонна техника, техническа експертиза на компютърна техника, геодезична и картографска експертиза, съдебно-икономическа експертиза.По време на заседанието отново бе направено искане за изменение на мярката за неотклонение "задържане под стража" на подсъдимия Стоян Колев

Amazon готви своя телевизия?

Google и Sony също правят подобни опити за интернет телевизия, след като по-рано тази седмица Intel продаде технологията си за това на Verizon Communications.

Борисов тялом в парламента, иначе във Фейсбук

Евродокладът и имунитетът на Волен Сидеров белязаха днешното заседание на парламента. Встрани от случващото се обаче остана лидерът на ГЕРБ. В началото на заседанието той влезе, регистрира се и след това напусна пленарна зала и повече не се върна. Час по-късно обаче се включи от социалната мрежа, за да критикува властта по повод усвояването на евросредствата.

Орешарски: Името Григор Димитров е марка за класен тенис

/КРОСС/ Името Григор Димитров е марка за класен тенис. Това пише министър-председателят Пламен Орешарски до Григор Димитров - първият български тенисист на четвъртфинал на турнир от Големия шлем.Изключително съм горд да Ви поздравя с великолепното представяне в Откритото първенство на Австралия по тенис.Цяла България следеше със затаен дъх всяко Ваше движение на корта в Мелбърн и нито часовата разлика, нито работният ден попречиха на страната да изпита удовлетворението от показаната игра и изключителното постижение за българския тенис, добавя Орешарски. Премиерът изказва увереността си, че възходът на Григор Димитров, започнал още преди години, когато е обявен за най-добър тенисист в Европа за момчета до 14 години, след което печели и титлата на 122-рото издание на тенис турнира „Уимбълдън" за юноши, ще продължи и занапред. Името Григор Димитров, познато преди време като името на най-талантливата млада надежда на българския тенис - първият български тенисист, спечелил турнир от Големия шлем, сега вече е марка за класен тенис. Име, с което се съобразяват всички противници, дори и водачът в Световната ранглиста на ATP - Рафаел Надал, днешен съперник на Григор Димитров - първият български тенисист на четвъртфинал на турнир от Големия шлем, се казва още в поздравителното писмо на министър-председателя.В заключение Пламен Орешарски пожелава на Григор Димитров да бъде здрав, да го съпътстват много късмет и много, много успехи по световните кортове

Първи тъмнокож африканец в Космоса

Мандла Масеко (25 г.) от градчето Мабопане, близо до Претория (ЮАР), ще стане първият тъмнокож астронавт. Всъщност - афронавт, както вчера го нарекоха световните медии... Любопитно е, че нито един роднина на Мандла никога не е излизал дори извън страната си.
Момчето спечели състезанието Lynx Apollo Space Academy competition, организирано от Мандла Масеко (25 г.) от градчето Мабопане, близо до Претория (ЮАР), ще стане първият тъмнокож астронавт. Всъщност - афронавт, както вчера го нарекоха световните медии... Любопитно е, че нито един роднина на Мандла никога не е излизал дори извън страната си. Момчето спечели състезанието Lynx Apollo Space Academy competition, организирано от

Скенер за длан заменя подписите и ПИН-кодовете

Ново иновативно устройство може да доведе до въвеждането на нов начив за потвърждаване на финансовите транзакции, пише ВВС. 
Устройството е наречено Pulse Walket и в момента се прилага в банкомати в Бразилия и Япония. Тя използва инфрачервена камера, с която се сканира уникална позиция на вените под кожата на дланите на всеки определен човек. Ново иновативно устройство може да доведе до въвеждането на нов начив за потвърждаване на финансовите транзакции, пише ВВС. Устройството е наречено Pulse Walket и в момента се прилага в банкомати в Бразилия и Япония. Тя използва инфрачервена камера, с която се сканира уникална позиция на вените под кожата на дланите на всеки определен човек.

Седем души са загинали при пожари във Варна и областта през 2013– та година

Седем души са загинали при пожари във Варна и областта през 2013– та година, пострадалите са 43-ма. Това съобщиха за Радио „Фокус” – Варна от областната дирекция на МВР – Варна. За същия период през 2012-та година при пожари са загинали десет души, пострадалите са 38.

Сидеров: Извънземните не влизат в контакт със Земята заради моя имунитет

Предотвратих Трета световна война, а доколкото разбрах и междугалактически конфликт, защото извънземните не влизат в контакт със Земята заради моя имунитет. Това заяви от парламентарната трибуна днес лидерът на "Атака" Волен Сидеров, след което той и колегите му се отказаха от депутатските си имунитети.

Плевнелиев притеснен, че няма споразумение между БСП-ДПС

"Не знаем формулата, кой взима решенията, какви са механизмите"

    

Плевнелиев притеснен от липсата на споразумение БСП-ДПС

"Не знаем формулата, кой взима решенията, какви са механизмите"

    


Любопитно: вижте какво се получава, когато съедините Африка и Южна Америка

Едва ли на някого му е хрумвало да съединява под специфичен ъгъл континентите Африка и Южна Америка. Едва ли е и най-умното нещо на света, с което да...

42 млн лв повече са платени през 2013г, в сравнение с 2012г по Програмата за развитие на селските райони

През 2013 г. са разплатени с близо 42 млн. лева повече в сравнение с 2012 г. по всички мерки от Програмата за развитие на селските райони. Те са и 26 процента от общоплатените средства по Програмата за целия период 2007 - 2013 г. Това съобщи днес на заседанието на Комисията по земеделие и храни заместник-изпълнителният директор на ... През 2013 г. са разплатени с близо 42 млн. лева повече в сравнение с 2012 г. по всички мерки от Програмата за развитие на селските райони. Те са и 26 процента от общоплатените средства по Програмата за целия период 2007 - 2013 г. Това съобщи днес на заседанието на Комисията по земеделие и храни заместник-изпълнителният директор на ...

Плевнелиев отложи посещението си в Украйна

Причината е нарушенията на човешките права

    


Сирийски хакери атакуваха Microsoft

Хакерската група Хакерската група "Сирийска електронна армия" (Syrian Electronic Army), поддържаща режима на сирийския президент Башар Ал-Асад, е извършила успешна атака срещу Microsoft, съобщава BBC. Един от интернет блоговете на компанията е бил изваден от строя. Малко по-рано два от нейните профили в социалните мрежи като Twitter станаха жертва на хакерски

Журналист за доклада на ЕК: За първи път упреците към съдебната власт не са толкова ярки

София /КРОСС/ През годините България има напредък след докладите на ЕК, хармонизирали сме се изцяло с ЕС. Последният доклад на ЕК критикува липсата на последователност от реформите, които се прилагат. Това заяви пред bTV бившият министър на правосъдието Диана Ковачева.Добре е да има приемственост - аз наследих от Маргарита Попова добра стратегия за развитие в съдебната система. Сега трябва да бъде продължено това, което ние започнахме - електронно правосъдие, добави Ковачева.Днешният доклад е интересен с акцента, който ЕК слага - за първи път упреците към съдебната власт не са толкова ярки, но ясно си личат критиките към изпълнителната и законодателната власт, кадруването, т.е. човешкият фактор, каза от своя страна журналистът Мирела Веселинова.„В България, когато се появи явен управленски проблем, първото което им хрумва на управляващите, е да се промени законът", посочи тя.Смисълът от тези доклади е голям, но у политическата класа има едно нежелание да изпълни тези препоръки, добави Веселинова. ЕК препоръчва дискусията за реформата в Наказателният кодекс да бъде по-голяма, дискусията за реформата трябва да бъде подложена на обсъждане от практикуващите професионалисти и гражданското общество, отбеляза журналистът.Според бившия министър на правосъдието Хараламби Анчев за първи път имаме един истински главен прокурор, „но инструментът, с който работи - прокуратурата, е толкова счупен, че не знам как ще работи".

България получи допълнителна квота за Олимпиадата в Сочи

София /КРОСС/ България получи една допълнителна квота за участие на зимните олимпийски игри в Сочи.Днес в Българския олимпийски комитет и БФ шейни се получи съобщение от Международната федерация по шейни (FIL), от което става ясно, че при преразпределението на квотите една от тях е отредена на България.Утре БФ шейни ще определи кой ще се състезава на олимпийския улей.Така българските спортисти на ХХІІ зимни олимпийски игри в Сочи ще бъдат 17, а спортовете в които ще бъдем представени - 6.

Песен от “Замръзналото кралство” на живо в София

Американското сопрано Марлиса Хъдсън ще бъде специалният изпълнител в уникалния мултимедиен спектакъл “Музикалното вълшебство на Disney”, съобщиха организаторите от “Кантус Фирмус”. В концерта на Оркестъра на Класик ФМ радио на 21 февруари в столичната зала “България” за първи път у нас ще звучат сюити от най-известните анимационни филми на Американското сопрано Марлиса Хъдсън ще бъде специалният изпълнител в уникалния мултимедиен спектакъл “Музикалното вълшебство на Disney”, съобщиха организаторите от “Кантус Фирмус”. В концерта на Оркестъра на Класик ФМ радио на 21 февруари в столичната зала “България” за първи път у нас ще звучат сюити от най-известните анимационни филми на

"Хулиганството" на Сидеров постъпи в прокуратурата

Възобновяват разследването срещу Сидеров за хулиганство и лека телесна повреда на длъжностно лице - униформен полицай. Наказателното производство срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров е за безобразията му на варненското летище.

Борил Богоев: Не само средствата са от значение при онлайн маркетинга

Най-важното, от което трябва да се пазим, е лошото планиране, съветва консултантът

    


Освободиха шефа на парк "Странджа"

Трудовият договор на директора на природен парк "Странджа" Стефан Златаров е бил прекратен вчера, 21 януари, съобщиха от Агенцията по горите.

Местан: Докладът е обективен

Лидерът на ДПС Лютви Местан заяви, че застава зад депутата Делян Пеевски, защото народният представител е спечелил доверието на хората. Местан припомни по повод критиките на ЕК за скандала "Пеевски", че всъщност неуспелият шеф на ДАНС е демонизиран в обществото, но получава пълната подкрепа на ДПС.

Кой сега е №1? Отговорът е добре известен...

Но да го направим официално: за пета поредна година VW Golf е най-продаваният автомобил в Европа. Това сочи статистиката на агенция Jato Dynamics. Според нея през 2013 г. Golf е бил реализиран в тираж...

България получи втора олимпийска квота в спускането с шейни


България получи една допълнителна квота в спускането с шейни за зимните олимпийски игри в Сочи, съобщи Българският олимпийски комитет.

Така страната ще има общо 17 представители в черноморския курорт, участващи в шест спорта.

Правото на допълнителен състезател е получено от Международната федерация по шейни при преразпределението на квотите и една от тях е била отпусната за България.

От Българската федерация по шейни ще обявят в четвъртък кой ще е вторият техен...

Хванаха изверг, дрогирал и изнасилил гимназистка

Обявен за общодържавно издирване бе открит и откаран в затвора в Бобов дол.  31-годишният Здравко Христов е осъден на 3 години и половина затвор за блудство, изнасилване и филмиране на жестоката гавра с малолетна ученичка от Езикова гимназия, но до сега се е укривал, пише struma.bg.

Вчера благоевградската полиция го е открила и ... Обявен за общодържавно издирване бе открит и откаран в затвора в Бобов дол. 31-годишният Здравко Христов е осъден на 3 години и половина затвор за блудство, изнасилване и филмиране на жестоката гавра с малолетна ученичка от Езикова гимназия, но до сега се е укривал, пише struma.bg. Вчера благоевградската полиция го е открила и ...

Китайският комунистически елит с тлъсти офшорни сметки

Включително близки до президента и бившия премиер

Брюксел представи нови цели за климата и енергетиката до 2030 г.


Намаляване на емисиите на парникови газове с 40% под равнището от 1990 г., въвеждане на задължение за целия Европейски съюз делът на енергията от възобновяеми източници да е най-малко 27%, по-амбициозни цели на политиката за енергийна ефективност, нова система за управление и нови показатели за изграждането на конкурентна и сигурна енергийна система. Това са основните положения в новата рамка за политиките на ЕС в областта на климата и енергетиката за периода до 2030 г., представена днес от...

Без грипна ваканция за столичните ученици

Отсъстващите по болест ученици не надвишават 30%

"Женева-2" започна очаквано – с размяна на обвинения

САЩ поиска преходно правителство без президента Башар Асад, сирийското правителство подчерта, че никой външен няма право да се меси в това решение, а опозицията излезе с предложение за съставяне на преходна власт

Прокуратурата се съгласи с препоръките на ЕК

Прокуратурата споделя изцяло препоръките в доклада на Европейската комисия по Механизма за сътрудничество и проверка.

Столичани си искат разрушената детска площадка, новият собственик - непреклонен за терена

София /КРОСС/ Няколко години хора от столичния район „Слатина" негодуват срещу унищожаването на детска площадка в близост до домовете си. Гражданите дори стигат до протести, в опит да запазят кварталната си градинка, съобщи TV7. От няколко години мястото в кв. "Гео Милев" е частен имот, собственост на арх. Венцислав Дучев, който се явява и управител на дружеството, което има намерение да строи 11-етажна жилищна сграда на въпросното мястото. Преди няколко месеца теренът около градинката се загражда, дърветата се изсичат, а катерушките се премахват. „Събори трафопоста, изсече дърветата, премахна плочките по тъмно, когато никой не може да го види и чуе", коментира живуща в района."Законни неща не се правят по тъмно", подкрепи я нейна съседка. Гражданите дежурят всекидневно и нямат намерение да позволят на машините да започнат строителни действия. Живущите очакват оградата да бъде премахната и мястото да си остане една зелена площ, където децата им могат да си играят както преди. Те са готови да възстановят всичко за собствена сметка, само и само да запазят зелената площ. Архитектът пък се надява, че те ще омекнат. От районната община твърдят, че въпросният терен никога не е бил детска площадка и притежава всички разрешения за жилищно строителство. 1999 година с решение на Общинския съвет земята е приватизирана и теренът е продаден на частно дружество

Реформаторският блок поиска помощ от Европа за проблемите от евродоклада


Партиите от Реформаторския блок настояха за по-силна подкрепа от Европа при решаването на проблема с правосъдието в България. На пресконференция днес, посветена на мониторинговия доклад на Европейската комисия (ЕК) за напредъка в правосъдието и вътрешния ред, лидерът на ДСБ Радан Кънев посочи, че очевидно механизмът за сътрудничество и проверка не работи.

Това е дванайсети негативен доклад за България, заяви Кънев и отбеляза, че тревожното не е, че е негативен, а че фактите в него са...

Бизнесмен, убил банкерка, поиска да даде сезонна работа на 1000 души

Убиецът на банковата чиновничка от Бургас поиска по-лек режим, за да може да продължи бизнеса си с билки, макар и задочно, съобщи bTV. Бившият военен Любомир Симеонов твърди, че може да осигури сезонна работа за 1000 души, въпреки че банката е спънала проекта му.

През септември миналата година билкарят разстреля регионалната директорка на месте Убиецът на банковата чиновничка от Бургас поиска по-лек режим, за да може да продължи бизнеса си с билки, макар и задочно, съобщи bTV. Бившият военен Любомир Симеонов твърди, че може да осигури сезонна работа за 1000 души, въпреки че банката е спънала проекта му. През септември миналата година билкарят разстреля регионалната директорка на месте

МОК: Писмото до унгарците не е реална заплаха


Международният олимпийски комитет (MOK) побърза да внесе успокоение след информацията за заплашително писмо до Унгарския комитет. Според организацията мейлът "не е истинска заплаха".

Унгарците обясниха, че са получили уверенията на МОК и домакините на зимните олимпийски игри в Сочи 2014, че писмото не бива да ги притеснява.

След информацията се разбра, че подобни мейли са получили олимпийските комитети на няколко европейски държави, сред които Германия, Великобритания и...

МВР ще бори основно битовата престъпност

Овладели сме кризата с бежанците, похвали се Йовчев

    


Варненските общински съветници актуализират възнагражденията си

Общинските съветници във Варна ще бъдат санкционирани финансово при закъснения и отсъствия от сесии и заседания на комисии - това съобщи Иван Луков - председател на местния парламент. Той информира, че на председателски съвет е взето решение 5 процента от възнаграждението да е санкцията за закъснение, 10 процента - за неявяване на комисия и 25 процента - за отсъствие от сесия.

Хванаха изверг, дрогирал и изнасилил непълнолетна

Обявен за общодържавно издирване бе открит и откаран в затвора в Бобов дол.  31-годишният Здравко Христов е осъден на 3 години и половина затвор за блудство, изнасилване и филмиране на жестоката гавра с малолетна ученичка от Езикова гимназия, но до сега се е укривал, пише struma.bg.

Вчера благоевградската полиция го е открила и ... Обявен за общодържавно издирване бе открит и откаран в затвора в Бобов дол. 31-годишният Здравко Христов е осъден на 3 години и половина затвор за блудство, изнасилване и филмиране на жестоката гавра с малолетна ученичка от Езикова гимназия, но до сега се е укривал, пише struma.bg. Вчера благоевградската полиция го е открила и ...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване