Дете от Димитровград прочете 146 книги за година – награждават го

Миналогодишният носител на наградата бе първокласникът Божидар Станчев, който прочете 102 книги

146 книги през миналата година е прочел ученик от димитровградско училище, отчитат от местната библиотека. Той ще получи награда от Детски отдел на официално тържество на 29 януари от 11 часа в фоайето на културната институция. Тогава ще бъде бъде оповестено името на носителя на наградата „Читател на годината 2013”.

Наградите са две в раздел до 14-години и за възрастни. Вторият подгласник сред децата е с 118, а третия 98 прочетени книги.

Най-четените творби и автори при децата са Български народни приказки, Иван Вазов, Пенчо Славейков, Пейо Яворов, а сред  световните майстори на приказките – Андерсън.

При възрастните най-ревностния читател на книгата е с 294 прочетени книги, втория с 288, а третия с 261.

Записаните читатели за 2013 г. са 1 732, от които над 650 са деца до 14-годишна възраст. През миналата година библиотеката е посетена от 21 280 димитровградчани и гости на града. Фондът й е увеличен с 1 665 нови издания, за които са похарчени  16 175 лв., отчетоха от библиотеката.

Хасково Новини

 

БСК възрази срещу измененията в закона за обществени поръчки

С промените ще се наруши конкуренцията при възлагането на поръчките и ще се създадат условия за корупция, смятат от камарата

    


"Сова-Харис": БСП ще има 7 евродепутати, ГЕРБ - 6

Пет политически партии ще имат свои представители в новия Европейски парламент, ако изборите бяха днес, сочат резултати на агенция „Сова Харис Пет политически партии ще имат свои представители в новия Европейски парламент, ако изборите бяха днес, сочат резултати на агенция „Сова Харис" от изследване, поръчано от вестник "Преса". Според агенцията БСП ще спечели седем депутатски места, ГЕРБ ще разполага с едно по-малко - 6, а Движението за права и свободи /ДПС/ ще спечели два мандата.

Страхил Ангелов свършил в Сирия дори църковна работа

Дипломатическите отношения не позволяват да се осъществяват посещения в Сирия от страна на правителствени органи, външен министър, но аз съм отишъл в качеството си на гражданин и народен представител,, но в никакъв случай не съм бил там на официално посещение, заяви по БТВ депутатът от КБ Страхил Ангелов.

Над 1500 души са ранени, а един е загинал при нови сблъсъци в Украйна

Почти 1500 души са ранени при сблъсъците между протестиращи и полиция през последното денонощие, съобщи "Франс прес". По данни на опозицията ранените са потърсили медицинска помощ от щаба на протестиращите и мобилните екипи за медицинска помощ, които дежурят край барикадите. Повечето са с травми на лицето, ръцете и краката. Почти всички пострадали отказват да отидат в държавните болници, за да не попаднат в полезрението на специалните служби. Пред входа на футболния стадион „Динамо" в центъра на украинската столица бяха възобновени сблъсъците между протестиращи и служителите на реда. След кратка пауза, която продължи няколко часа, активистите започнаха да хвърлят срещу милиционерите коктейли „Молотов", факли и пиратки. Пазителите на реда отговориха с шумови гранати и димки. Свидетели съобщават, че са чули изстрели от страна на полицията. По време на безредиците един от активистите е паднал от колонадата на стадион "Динамо", бил е откаран в болница и след известно време е починал. В същото време местно издание съобщи, че властите са подготвили план за прочистване на сърцето на протеста - площад "Независимост". Според източник на изданието от Съвета за национална безопасност и отбрана в операцията се планира да бъдат задействани почти 8000 сътрудници на вътрешните войски, милиционери и бойци от специалните части „Бeркут". Твърдението още повече нажежи обстановката в Киев, където междувременно лидери на опозицията преговарят с представители на режима за намиране на изход от кризата. Премиерът Николай Азаров предупреди, че управляващите ще бъдат принудени да използват сила срещу протестните действия, в случай че „провокаторите” не спрат да предизвикват сблъсъци. “Ако провокаторите не спрат, тогава властите няма да имат друг избор, освен да употребят сила, за да осигурят безопасността на хората”, заяви той.

Необичайно топлото време събра 7 души на протест пред НС

Пет коли на жандармерията обаче отново бяха преграда

Веселин Желев: Критиките на Брюксел може да доведат до спиране на евросредства

/КРОСС/ Докладът на Европейската комисия за България ще е остро критичен. Основното в него е, че страната ни няма убедителни резултати в борбата с корупцията и организираната престъпност. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България" Веселин Желев, кореспондент на Нова телевизия в Брюксел. Основните точки на критиката са първо назначенията в наблюдаваните сфери правосъдие и вътрешни работи. Най-голямо значение е отделено на назначаването на шеф на ДАНС. На второ място се отбелязва, че няма напредък в борбата с организираната престъпност - има хора, които успяват да избягат от правосъдието. На трето място се говори, че все още има политическо влияние върху съдебната система. „В доклада не са споменати имена", каза още кореспондентът на Нова и добави, че в него пише, че между България и партньорите ни в ЕС няма доверие. По думите му, не бива да изключваме възможността този доклад да спре евросредствата за страната ни.

Маги Желязкова вилнее след развода

След като официално обяви раздялата със съпруга си Боби, Маги Желязкова изглежда по-щастлива от всякога.

90 км нови пътища ще бъдат пуснати до края на годината

90 км нови пътища ще бъдат пуснати до края на годината. Повечето от тях ще бъдат автомагистрали. Това е заявил инж. Стефан Чайков, председател на УС...

Застреляха един от протестиращите в Украйна

/КРОСС/ По време на сблъсъците между радикалните протестиращи и украинските правоохранителни органи в украинската столица в нощта срещу сряда е бил застрелян демонстрант, съобщи руската агенция Интерфакс.  Медик от службата за спешна помощ съобщи, че раната е от стрелба със снайпер. Министерството на вътрешните работи на Украйна не потвърди и не опроверга информацията, че по време на сблъсъци на поддръжници на опозицията със силите на реда в Киев в сряда е починал един от демонстрантите. "Ако провокаторите не спрат, властта няма да има никакъв друг изход, освен да приложи предвидената от законите сила", заяви снощи премиерът Микола Азаров в интервю за телевизия "Русия 24".  

Реформират разделното събиране на боклук във Варна

Провалило се е разделното събиране на отпадъци, което през 2007 г. започна във Варна. Това е мнението на голяма част от общинските съветници от различни групи в морската столица. На заседанието на постоянната комисия “Благоустройство и комунални дейности” беше сформирана работна група, която да определи степента на ефективност на тази дейност на територията на града.

Страхил Ангелов: България трябва да възстанови загубените си позиции в Азия

/КРОСС/ Официалната позиция на България е, че в Сирия не трябва да отиват представители на правителството и външния министър. Аз отидох в Сирия в лично качество и в качеството си на народен представител. Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин" Страхил Ангелов, депутат от Коалиция за България. "Там се срещнах със студенти, които впрочем не подкрепят Башар Асад, с патриарха на страната, защото там живеят голям брой християни. Естествено всеки конфликт има две страни, така че се срещнах и с представители на правителството на Башар Асад, добави народният представител. Поканиха ме фондация „Славяни" - това са общественици с интерес към отношенията ни с тази страна", каза Ангелов. "Това в никакъв случай не беше безотговорен акт, особено на фона на това, че в България все пак живеят над 15 хиляди сирийски бежанци", заяви Страхил Ангелов и добави: "Много малко хора знаеха за посещението ми, включително и лидерът на партията Сергей Станишев. Истината е, че той многократно е казвал, че не трябва да ходим в Сирия, така че от него не може да се търси каквато и да е отговорност", каза депутатът.  Според него България с множество свои действия е загубила важни позиция в Азия и трябва да се правят постъпки за възстановяването на позициите, защото рано или късно размириците там ще приключат, отбеляза Ангелов.

Патрашкова: Продължавам да твърдя, че има записи с Първанов, Борисов и Петков

От прокуратурата твърдят, че не съм предоставила записи на разговори между Георги Първанов, Бойко Борисов и Румен Петков, но аз продължавам да твърдя, че записи има.Това каза главния редактор на в. „Галерия" Кристина Патрашкова пред Нова телевизия. „Аз, за да успокоя моя екип, защото държа на хората, с които работя, ги извиках и им пуснах част от От прокуратурата твърдят, че не съм предоставила записи на разговори между Георги Първанов, Бойко Борисов и Румен Петков, но аз продължавам да твърдя, че записи има.Това каза главния редактор на в. „Галерия" Кристина Патрашкова пред Нова телевизия. „Аз, за да успокоя моя екип, защото държа на хората, с които работя, ги извиках и им пуснах част от

VW Golf e лидер по продажби в Европа и за 2013 г.

Моделът на германците е следван на сериозна дистанция от Ford Fiesta и Renault Clio

    


Христо Иванов: Имаме нулева година в съдебната реформа

Еврокомисията може да разшири полето на наблюдение, според програмния директор на Българския институт за правни инициативи

    


Кои са най-желаните специалности в СУ

Тази учебна година СУ прие около 5000 първокурсници - бакалаври и магистри, и вероятно няма да има предложения от факултетите за увеличаване на местата през учебната 2014/2015 г.

Патрашкова: Продължавам да твърдя, че записи с Първанов, Борисов и Петков има

От прокуратурата твърдят, че не съм предоставила записи на разговори между Георги Първанов, Бойко Борисов и Румен Петков, но аз продължавам да твърдя, че записи има.Това каза главния редактор на в. „Галерия От прокуратурата твърдят, че не съм предоставила записи на разговори между Георги Първанов, Бойко Борисов и Румен Петков, но аз продължавам да твърдя, че записи има.Това каза главния редактор на в. „Галерия" Кристина Патрашкова пред Нова телевизия. „Аз, за да успокоя моя екип, защото държа на хората, с които работя, ги извиках и им пуснах част от

Царевец се руши, нужни са 2,5 млн. лева за ремонт

Царевец се руши - скали падат от стената на историческия хълм, нужен е спешен ремонт, за който трябват 2,5 млн. лв, сигнализира ТВ7.
Директорът на Историческия музей в града Иван Църов разказа, че най-неотложната дейност по укрепването на историческия обект е реставрацията на крепостните стени, заради разрушаването на хоросана по фасадата им.

Царевец се руши - скали падат от стената на историческия хълм, нужен е спешен ремонт, за който трябват 2,5 млн. лв, сигнализира ТВ7. Директорът на Историческия музей в града Иван Църов разказа, че най-неотложната дейност по укрепването на историческия обект е реставрацията на крепостните стени, заради разрушаването на хоросана по фасадата им.

Борисов в SMS към Кулезич: Обичам те!

Най-вярната журналистка на ГЕРБ Люба Кулезич се оказа замесена в шпионски скандал, става ясно от нейна комуникация с високопоставен полицейски началник, пише в днешния си брой вестник Галерия. Според изданието Кулезич получавала секретна информация за планирани действия на прокуратурата, за смени по високите етажи в МВР, преди те да са се състояли.

Италиански духовник е обвинен в пране на пари през Банката на Ватикана

Миналата година Нунцио Скарано беше обвинен и в незаконно изнасяне на 20 млн. евро от Швейцария в Италия

    


Италиански духновник е обвинен в пране на пари през Банката на Ватикана

Миналата година Нунцио Скарано беше обвинен и в незаконно изнасяне на 20 млн. евро от Швейцария в Италия

    


Централите няма да спечелят много при увеличение на тока за бизнеса!

До 2 седмици се очаква решение по предложението на АЕЦ "Козлодуй" и ТЕЦ "Марица Изток 2" за предсрочно вдигане на цената

    


Подслушването – лесно и безплатно

Техниката, с която държавата подслушва законно, може да бъде купена и от частни организации, обясниха специалисти, предаде Нова тв. „Държавното законно подслушване има определени маркери, п...

Тоти: Искахме тази победа повече от всичко друго

Късен гол на Жервиньо класира „Рома“ на полуфиналите за Купата на Италия и изхвърли „Ювентус“ от надпреварата късно снощи. Отборът от Рим, който бе победен на м...

Киселинен дъжд виновен за пермското измиране?

Климатичните модели обикновено попадат в новините, благодарение на прогнозите за бъдещето, но много изследователи ги използват и за изучаване на други планети и на миналото на Земята. С тяхна помощ ...

Царевец се руши, нужни са 2,5 млн. лева

Царевец се руши - скали падат от стената на историческия хълм, нужен е спешен ремонт, за който трябват 2,5 млн. лв, сигнализира ТВ7.
Директорът на Историческия музей в града Иван Църов разказа, че най-неотложната дейност по укрепването на историческия обект е реставрацията на крепостните стени, заради разрушаването на хоросана по фасадата им.

Царевец се руши - скали падат от стената на историческия хълм, нужен е спешен ремонт, за който трябват 2,5 млн. лв, сигнализира ТВ7. Директорът на Историческия музей в града Иван Църов разказа, че най-неотложната дейност по укрепването на историческия обект е реставрацията на крепостните стени, заради разрушаването на хоросана по фасадата им.

Президентът Плевнелиев ще се срещне с предшествениците си

Президентът Росен Плевнелиев организира в сряда среща с предшествениците си, под името „Съвет на президентите“. Държавният глава организира разговора по повод втората година от встъпването му в длъжност, съобщиха от прессекретариата на президента. Инициативата се провежда за втора поредна година. Началото й беше поставено на 22 януари 2013 г., когато Росен Плевнелиев покани на "Дондуков" 2 предшествениците си на поста по повод приключването на първата година от своя мандат.  Създаването на такъв съвещателен орган е един от 40-те му предизборни ангажимента, обявени на интернет страницата на президентската администрация. Държавният глава Росен Плевнелиев ще приеме президентите на Република България - Желю Желев, Петър Стоянов и Георги Първанов.

Министрите приемат Националната стратегия за насърчаване на малките и средните предприятия 2014-2020

Министерски съвет гласува днес на проект на решение за приемане на Национална стратегия за насърчаване на малките и средните предприятия 2014-2020 г.Очаква се на редовното заседание кабинетът да разгледа проект на решение за приемане на годишен доклад за състоянието и развитието на земеделието - 2013 г. Правителството ще гласува проект на решение Министерски съвет гласува днес на проект на решение за приемане на Национална стратегия за насърчаване на малките и средните предприятия 2014-2020 г.Очаква се на редовното заседание кабинетът да разгледа проект на решение за приемане на годишен доклад за състоянието и развитието на земеделието - 2013 г. Правителството ще гласува проект на решение

Кирил Рашков: Тефтерът не е мой, отпреди 4 години е

Ромският бос заяви, че не е притежавал такъв тефтер и почеркът не бил негов. Той обаче подметна и че не знаел как се е озовал този тефтер отпреди четири години сега в телевизията

Без големи очаквания започва международната конференция за Сирия в Монтрьо


Днес в швейцарския град Монтрьо се провежда международната конференция за Сирия, където светът се надява да постигне напредък в усилията за прекратяване на кървавата гражданска война.

Във вторник руският външен министър Сергей Лавров е пристигнал в Женева, откъдето ще се отправи към Монтрьо. Предполага се, че той е имал предварителна тристранна среща с американския държавен секретар Джон Кери и с генералния секретар на ООН Бан Ки Мун. Със сигурност обаче Лавров е провел отделни срещи...

Оправдаха украинец, признал, че е застрелял един от убийците на Андрей Луканов

Може ли някой да признае, че е убил човек и го е хвърлил увит във вериги в кладенец, после полицаи да извадят от посоченото място трупа точно по начина, описан в самопризнанията, а 14 години по-късно съдът да обяви този човек за невинен.
Оказва се напълно възможно, след като състав на Софийския градски съд е оправдал изцяло украинеца Алексей Може ли някой да признае, че е убил човек и го е хвърлил увит във вериги в кладенец, после полицаи да извадят от посоченото място трупа точно по начина, описан в самопризнанията, а 14 години по-късно съдът да обяви този човек за невинен. Оказва се напълно възможно, след като състав на Софийския градски съд е оправдал изцяло украинеца Алексей

Фестивалът "Любовта е лудост" ще е през юни, а не през август

Детски международен кинофестивал ще обогати културната програма на Варна. Стартът му се планира за април 2015 г., като конкурсните творби ще се оценяват от жури от подрастващи, анонсира Тошко Гяуров, директор на Фестивалния и конгресен център (ФКЦ). 
2014 г. пък ще е преломна за кинофестивала “Любовта е лудост”. Поредното му XXII издание ще старти Детски международен кинофестивал ще обогати културната програма на Варна. Стартът му се планира за април 2015 г., като конкурсните творби ще се оценяват от жури от подрастващи, анонсира Тошко Гяуров, директор на Фестивалния и конгресен център (ФКЦ). 2014 г. пък ще е преломна за кинофестивала “Любовта е лудост”. Поредното му XXII издание ще старти

Ирландия отново отвори посолството си във Ватикана след 2 години

Ирландия затвори посолството си във Ватикана през 2011 година

Сидеров се отказа от имунитета си с подигравки

От имунитета си се отказаха и всички депутати от парламентарната група на "Атака"

Приходи от операции с финансови активи намаляват загубата на Еврохолд за 2013 г.

Загубата на холдинга за миналата година се свива до 777 хил. лв. след минус 5,12 млн. лв. за 2012 г.

    


Сидеров се отказа от имунитета си

От имунитета си се отказаха и всички депутати от парламентарната група на "Атака"

Сидеров решава за имунитета си

Ако не направи това направи днес, по искането на Прокуратурата трябва да се произнесе Народното събрание

Около 1500 души са ранени при сблъсъците в Киев

Почти 1500 души са ранени при сблъсъците между протестиращи и полиция през последното денонощие, съобщи "Франс прес". Властите в Киев са подготвили план за прочистване на Евромайдан.

Докладът на ЕК - диагнозата остава същата, лечението зависи от реакциите

ЕК оповестява днес официално поредния си доклад за напредъка на България. Очакванията са текстът да бъде силно критичен. „Диагнозата остава същата, лечението зависи от реакциите – на властта, политици, институции, обществото” – около това мнение се обединиха Антоанета Приматарова от Център за либерални изследвания и Юлиана Николова – бивш директор на Европейски институт и преподавател.

Танов: Тефтерчето на Цар Киро е намерено още през 2011 г.

Иззет бил при обиски в Катуница, твърди бившият шеф на Митниците

    


Министри гласуват Национална стратегия за насърчаване на малките и средните предприятия 2014-2020

Министерски съвет гласува днес на проект на решение за приемане на Национална стратегия за насърчаване на малките и средните предприятия 2014-2020 г.Очаква се на редовното заседание кабинетът да разгледа проект на решение за приемане на годишен доклад за състоянието и развитието на земеделието - 2013 г. Правителството ще гласува проект на решение Министерски съвет гласува днес на проект на решение за приемане на Национална стратегия за насърчаване на малките и средните предприятия 2014-2020 г.Очаква се на редовното заседание кабинетът да разгледа проект на решение за приемане на годишен доклад за състоянието и развитието на земеделието - 2013 г. Правителството ще гласува проект на решение

К. Рашков: Тефтерчето е измислено; симпатиите на ромите ще са за БСП

Скандалното тефтерче, публикувано вчера, съдържащо описание на давани пари на политици, данъчни и митничари, приписвано на Кирил Рашков, не е автентично, съобщи по БНТ т.нар. цар Киро.

МВФ повиши прогнозата си за глобалния растеж до 3,7%

Световната икономика ще нарасне с повече от очакваното през тази година, показа актуализираната оценка на МВФ. Последните данни показват икономически растеж до 3,7% през 2014 г., докато през октомври миналата година прогнозата беше за увеличение от 3,6%.

РВД получи терен за нов радиолокационен комплекс на летище София

Държавното предприятие "Ръководство на въздушното движение" (РВД) получи терен до Терминал 2 на летище София за изграждане на нов радиолокационен комплекс на друга площадка. В сряда правителството реши да предостави на предприятието, което е на подчинение на транспортния министър, безвъзмездно правото да управлява част от имот - публична държавна собственост, в района източно от Терминал 2 на Летище София.   В полза на РВД е учредено право на строеж върху терена за изграждане на нов летищен радиолокационен комплекс и пътна връзка. Анализ на състоянието на настоящите радиолокационни комплекси констатирал необходимост от цялостната им модернизация и изграждането на нов на друга площадка на територията на летището, съобщават от пресслужбата на Министерския съвет.   В началото на декември 2012 г. РВД се сдоби с нова контролна кула, изградена са 15 млн. лв. от "Главболгарстрой" и с разгърната площ от 2400 кв. м. Това съоръжение е разположено западно от сградата на Терминал 2.   С друго решение правителството се е съгласила до се проведе търг с тайно наддаване за имот в местността "Сръбчето" край Русе (в близост до Дунав мост – бел. ред.), предоставен за управление на Държавното предприятие "Транспортно строителство и възстановяване". Имотът е с площ 11.9 дка с построени в него 10 промишлени, производствени, складови и селскостопански сгради, както и сгради за енергопроизводство, водоснабдяване и канализация. Той не е необходим за изпълнение на основната производствена дейност на предприятието и не се използва от 2002 г. В същото време за него се извършват разходи по опазването му, начислява се амортизация и се заплащат данъци и такси. С продажбата му ще бъдат реализирани приходи, с които ще се подобри финансовото състояние на държавното предприятие, аргументира се кабинетът.   Той е решил също така едновременно да се намали и увеличи капиталът на "Агенция дипломатически имоти в страната" (АДИС), чиято приватизация ту излиза на дневен ред, ту отпада. В капитала на дружеството ще бъде апортиран имот от ведомствения фонд на Министерството на външните работи, който не е подходящ за задоволяване на жилищни нужди, но може да бъде използван като офис. В същото време капиталът на АДИС ще бъде намален със стойността на правото на собственост върху друг апартамент, подходящ за живеене.

Започват мирните преговори за Сирия

Мирната конференция за Сирия „Женева-2” започва в Монтрьо при безпрецедентни мерки за сигурност, предаде ИТАР-ТАСС в сряда. Международната среща ще събере представители на близо 40 държави и регионални организации. Ще присъстват и делегациите на сирийския режим и опозицията. Това е най-голямата дипломатическа инициатива за намиране на изход от продължаващата от март 2011 година война в Сирия, при която загинаха повече от 130 хиляди души. Истинските преговори се очакват в петък. Тогава двете страни в конфликта - сирийската власт и бунтовниците, трябва да проведат първите си директни мирни преговори в присъствието единствено на посредниците на ООН.

Истина или лъжа: Диляна Попова си имала секс дневник

Диляна Попова не обичала да споделя с приятелки за интимния си живот, пише жълт сайт. Затова преди години тя започнала да води дневник, в който старателно описвала тайните си. В разказите си моделът не спестявал дори имената на партньорите си. По тази причина бившите гаджета на Попова били на нокти, че тетрадката може да види бял свят и всичко в не Диляна Попова не обичала да споделя с приятелки за интимния си живот, пише жълт сайт. Затова преди години тя започнала да води дневник, в който старателно описвала тайните си. В разказите си моделът не спестявал дори имената на партньорите си. По тази причина бившите гаджета на Попова били на нокти, че тетрадката може да види бял свят и всичко в не

Патрашкова: Записи има, но се съобразявам с източниците си

/КРОСС/ "Прокуратурата заявява, че аз не съм предоставила записите. Продължавам да твърдя, че записи има! И тъй като държа на хората, с които работя, ги събрах вчера и им пуснах част от записа". Това заяви пред Нова телевизия главният редактор на „Галерия" Кристина Патрашкова. Журналистката добави, че ще се съобрази с желанието на източниците си, които са преценили, че сега не е моментът да записите да бъдат предоставени. „В момента се води изключително важен диалог в обществото за задкулисието в политиката, защото се намесват имената на хора от управлението от последните 24 години. Аз не съм човек, който прави записи и не знам как този е бил направен. За разлика от случая „Мишо-Бирата", когато послушването бе от МВР в този случай съм убедена, че МВР няма пръст в това. Нямам абсолютно никакво понятие обаче точно къде са били хората, когато са били подслушвани", заяви Кристина Патрашкова в ефира на „Здравей България" по Нова телевизия. Атанас Чобанов от Биволъ заяви от своя страна, че същата техника, която се използва при подслушванията може да бъде използвана и от частни организации, въпреки, че те твърдят, че работят само с държавни такива. „Има една фалшива базова станция, която изцяло може да контролира вашия телефон", добави той. „По принцип техниката можете да си я купите онлайн и после сами да си я сглобите, а софтуера да си свалите от интернет

"Вълка от Уолстрийт" отново е най-гледаният филм в България

Създаденият по едноименната автобиографичната книга на брокера Джордън Белфорт филм е лидер вече десет дни

    


Баба детектив за пореден път надхитри ало измамници

Възрастна жена от Оряхово за втори път помага на полицията да задържи ало измамници, които няколко дни по-рано успели да оберат по същата схема жена от град Мизия.

„Даже ето тук съм си записала банкноти, ако искат да им диктувам някакви номера, просто да имам на момента, за да ги задържам колкото се може повече на телефона", казва 66-годишната С Възрастна жена от Оряхово за втори път помага на полицията да задържи ало измамници, които няколко дни по-рано успели да оберат по същата схема жена от град Мизия. „Даже ето тук съм си записала банкноти, ако искат да им диктувам някакви номера, просто да имам на момента, за да ги задържам колкото се може повече на телефона", казва 66-годишната С

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване