Парламентът на Крим взе решение за присъединяване към Русия

Референдумът за статута на автономната република ще се състои на 16 март

    


Парламентът на Крим взе решение да стане част от Русия

Референдумът за статута на автономната република ще се състои на 16 март

    


Отрязаха независимите от комисиите в парламента

ГЕРБ и БСП извадиха независимите депутати, които доскоро бяха в техните групи, от състава на постоянните комисии в Народното събрание.

ЕС замрази авоарите на Янукович и неговите приближени заради злоупотреби

Според Асошиейтед прес в списъка на лицата, които са обект на санкциите, фигурират най-близките сътрудници на Янукович, включително бившият вътрешен министър, министърът на правосъдието, главният прокурор, ръководителят на службите за сигурност и синът на Янукович. В списъка присъстват също бившият премиер Микола Азаров и неговият син.

Според Асошиейтед прес в списъка на лицата, които са обект на санкциите, фигурират най-близките сътрудници на Янукович, включително бившият вътрешен министър, министърът на правосъдието, главният прокурор, ръководителят на службите за сигурност и синът на Янукович. В списъка присъстват също бившият премиер Микола Азаров и неговият син.

Стотици избраха лидери на ББЦ в „Одесос” и „Приморски”

„България без цензура” обсъжда Закон за българските диаспори и правата на българите зад граница, както и проект за Национална доктрина за минимум 20 години напред, заяви зам.-председателя на партията Росен Петров във Варна

РЗС: Български доносници в Европейския парламент?

/КРОСС/ РЗС категорично настоява да се направят спешни законодателни промени, които да премахнат възможността действащи сътрудници на спецслужбите да заемат изборни длъжности.  Вече са водени предварителни разговори по този въпрос и има разбиране от достатъчно на брой народни представители склонни да подкрепят това наше предложение. РЗС има данни, че в XLII Народно събрание повече от 15 депутати са доносници на спецслужбите, а някои от тях взимат по-големи заплати от службите, отколкото от Народното събрание. Нещо повече, съществува реална опасност в Европейския парламент от България да влязат евродепутати-агенти на българските спецслужби. Три от партиите, имащи шанс да излъчат свои евродепутати, усилено спрягат имена на действащи агенти от българските спецслужби. Това ще бъде поредното черно петно върху страната. Ако до края на март не бъдат направени така необходимите законодателни промени, България ще стане нарицателно в новия европейски парламент. Всяка партия, която откаже да подкрепи нови текстове в закона, забраняващи на агентите да заемат публични длъжности, на практика ще признае, че политиката и се определя от службите.    

Майката на 6-годишното момиче, влязло в пубертета, съди Агенцията по храните

Майката на момиченцето, влязло преждевременно в пубертета заради хормони в пилешкото месо, смята, че от агенцията не извършват достатъчен контрол над производството, съобщи TV7.
В село Лясково, Айтос, кокошка снесе яйце с три жълтъка . Птицата рекордьор принадлежи на пенсионирания минен инженер от Бургас Петко Милевски, Майката на момиченцето, влязло преждевременно в пубертета заради хормони в пилешкото месо, смята, че от агенцията не извършват достатъчен контрол над производството, съобщи TV7. В село Лясково, Айтос, кокошка снесе яйце с три жълтъка . Птицата рекордьор принадлежи на пенсионирания минен инженер от Бургас Петко Милевски,

Сексът за една нощ за Ащън Кътчър бил мръсна работа

Наскоро сгоденият актьор сподели, че се радва да има сериозна половинка

    


Учете се да властвате над себе си

/КРОСС/ Учете се да властвате над себе си, казва украинският кардиохирург академик Николай Михайлович Амосов (1913-2002). Той е бил член на Украинската академия на науките и автор е на новаторски методи в кардиологията, на дискусионни работи по геронтология, проблеми на изкуствения интелект и социално инженерство. Списание 8 припомня някои от златните мисли на акад. Амосов за здравето: 1. Не се надявайте, че лекарите ще ви направят здрави. Те могат да спасят живот, да излекуват болест и да ви изведат на стартовата линия. Нататък - за да живеете надеждно - разчитайте само на себе си. По никакъв начин не омаловажавам могъществото на медицината, тъй като вярно й служа цял живот. Но също така познавам същността на здравето - на теория и на практика. Нека се похваля: провеждам експеримент със себе си - вече година и половина по три часа спортувам - бягане и гирички. 2. Лекарите лекуват болести, а здравето трябва да го добиеш сам с тренировка. Защото здравето - това са "резервните мощности" на органите, на цялата ни физиология. Те ни трябват, за да поддържаме нормални жизнени показатели - в покой и при натоварвания - физически и психически, а също така и за да не се разболеем. Например, за да не скачат кръвното и пулсът повече от един път и половина при упражнения или бягане, а задъхването да се успокои по-бързо. Или за да не се страхувате от течението, простудите да минават бързо без лекарства. И въобще, за да спите, ядете и пиете добре

Застреляха 5 телета край Дупница

38-годишен дупничанин е заявил вчера в полицията в Дупница, че 5 от телетата му са били застреляни в местността “Петров баир” край града, съобщи struma.com. Той отглеждал животните си, като ги пускал на свободна паша и така нанасял щети на чужди житни посеви.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, 38-годишен дупничанин е заявил вчера в полицията в Дупница, че 5 от телетата му са били застреляни в местността “Петров баир” край града, съобщи struma.com. Той отглеждал животните си, като ги пускал на свободна паша и така нанасял щети на чужди житни посеви. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Купете си вестник "24 часа" - вече и със sms

В MediaMall.bg вече може да закупите вестник В MediaMall.bg вече може да закупите вестник "24 часа" в PDF формат - като изпратите sms на стойност 1,20 лева. Също така от MediaMall.bg може да се закупуват архивни броеве на вестника до 3 месеца назад. При поискване е възможно да се закупуват и архивни броеве в PDF формат до 2002 г. включително - за целта пишете с конкретното си искане

Християни и мюсюлмани заедно ремонтират църква в село Нови извор

/КРОСС/Село Нови извор се намира на около 20 километра югоизточно от Асеновград на пътя за Първомай, близо до Араповския манастир. В селото има 311 жители - половината мюсюлмани, другата - християни. Заедно са поели инициативата да извършат основен ремонт на местната църква "Св. Георги". Църковното настоятелство и кметът на селото Айнур Нешадов, подкрепяни от Пловдивската митрополия и община Асеновград, започват кампания за набиране на средства за ремонт. Църквата е с обща площ около 130 кв.м., с камбанария, но до момента не й е правен ремонт. Освен покрива, който е изцяло продънен, вътре също има нужда от сериозен ремонт и освежаване, разказа кметът Нешадов. Православният храм "Св. Георги" е построен през 1915/1916 година, когато, по думите на кмета, основното за онова време турско население се изселва и на това място идват християни. През последните месеци кметът обикаля фирмите в района и до момента не е срещнал отказ. Получили са благословията и обещание за около 5 000 лева от Пловдивския митрополит Николай, както и подкрепата на Комисията по вероизповеданията. За ремонта са необходими между 30 000 и 40 000 лева, сочат изчисленията. Една част от материалите ще закупим, но друга са ни обещани от строителни фирми, ще се включат и с труд - надявам се до Гергьовден, когато е патронът на църквата, да приключим с ремонта, допълва Нешадов. Кметът обясни, че има готовност ремонтът да започне веднага, но ги спират климатичните условия.  

3 милиона причини да не си купите акции на ЦСКА

"ЦСКА направи нещо, което нито един клуб от Източна Европа не е постигал". Изречението е от официалния сайт на 31-кратния шампион на България. Става дума не за успехи на терена, внушителен т...

ЕС намекна, че Исландия може да отложи, вместо да спре евроинтеграцията


Посланикът на Европейския съюз в Рейкявик заяви в сряда, че Исландия може да спре опитите за присъединяване към ЕС, вместо да се отказва от тях, съобщи "Франс прес".

Матиас Бринкман спомена в интервю за исландската телевизия RUV "прецедентът" с Малта, която се присъедини към ЕС през 2004 г., след като спря преговорите докато на власт беше евроскептично правителство.

"Така че, погледнато по този начин, е възможно, но, разбира се, не за неограничен период от време, което,...

Парламентът спаси киселите краставички на Павел Шопов от "бомбаж"

Парламентът дефинира понятието "оцет" с приети на второ четене промени в Закона за виното и спиртните напитки.
Според мотивите на вносителите липсата на определение е допуснала злоупотреби от страна на недобросъвестни производители, които пускат на пазара опасни синтетично добити химикали.
През последните години на българския пазар са се увеличили Парламентът дефинира понятието "оцет" с приети на второ четене промени в Закона за виното и спиртните напитки. Според мотивите на вносителите липсата на определение е допуснала злоупотреби от страна на недобросъвестни производители, които пускат на пазара опасни синтетично добити химикали. През последните години на българския пазар са се увеличили

Стефан Данаилов се връща здрав от Париж

Стефан Данаилов се пребори с коварната болест и се връща от Париж с най-добрата вест!„Стефан Данаилов е здрав!”, обяви повече от щастлива Валерия Велева на страницата си във Фейсбук!

Това може да се случи и на вашето дете (видео)


Това може да се случи и на вашето дете.

Така най-кратко може да бъде обобщено посланието от видео, представено вчера и определено от английски и американски медии като "шокиращо", "не може да те остави безразличен" и "силно провокативно".

Клипът използва подхода да покаже какво се случва в живота на едно момиченце от единия до другия й рожден ден през различни моменти, като междувременно започва война. Вижте го:



Посланието е "Това, че не се случва...

Обраха банка в центъра на Ямбол

Обирът е бил извършен от двама маскирани; по непотвърдена информация задигнатите пари са 80 хил. лв.

ЕС замразява авоарите на Янукович и още 17 държавни служители от режима му

Бившият президент на Украйна Виктор Янукович, бившият ръководител на администрацията на държавния глава Андрей Клюев и още 16 украински чиновници влязоха в списъка на лицата, срещу които ЕС въвежда икономически санкции. Списъкът е публикуван в приложение към решението на Съвета на ЕС за въвеждане на икономически санкции.

Орешарски оптимист за евроединство за Украйна

Не приемаме каквато и да било инвазия, отсече той

    

Парламентът дефинира понятието "оцет"

/КРОСС/С приети на второ четене промени в Закона за виното и спиртните напитки парламентът дефинира понятието "оцет". Според мотивите на вносителите - Светла Бъчварова и група народни представители, липсата на определение е оставила отворена вратата за злоупотреби от страна на недобросъвестни производители, които пускат на пазара или влагат в храни опасни синтетично добити химикали. През последните години на българския пазар са се увеличили продажбите на оцет, приготвен от оцетна киселина, получена чрез химичен синтез, т. е. за производството му не се е използвало вино или етанол, а производни и деривати от разграждането на петрола, посочват вносителите. Според приетата в закона дефиниция "оцет" е „продукт, получен чрез оцетно-кисела ферментация или алкохолна и оцетно-кисела ферментация на вино, плодове /всяка тяхна част и/или сок/, плодово вино и етилов алкохол от земеделски произход". В зависимост от суровините, оцетът е винен, плодов, алкохолен, балсамов. С промените се въвежда и санкция за лицата, произвеждащи, разпространяващи или предлагащи за консумация оцет, произведен в нарушение на закона.  

Апаши задигнаха цигари за 1 000 лв. от магазин в Димитровград

Цигари на стойност около 1 000 лева са откраднати от магазин в Димитровград. Сигналът за кражбата е подаден вчера от материалното отговорно лице, което заявило, че в бакалията на улица „Патриарх Евтимий” в Димитровград е проникнато след разбиване на патрона на входната врата, информират от ОД на МВР.

Магазина се охранява от СОТ. Образувано е досъдебно производство.

Хасково Новини

Андрей Ковачев: ЕК е готова да работи за преодоляване на неравенствата в здравеопазването

/КРОСС/ В отговор на парламентарен въпрос на евродепутатa от ЕНП д-р Андрей Ковачев (ГЕРБ) Европейската комисия (ЕК) призова заинтересованите страни, имащи отношение към решаването на проблема с неравенствата в достъпа до качествено здравеопазване в отделните европейски страни, да изпратят коментарите си относно начините, по които те могат да бъдат измерени. Сред тях са организациите на пациентите, на лекарското и сестринското съсловие, на производителите на лекарства, на болниците и др. В началото на месец януари тази година Андрей Ковачев отправи писмен въпрос до Европейската комисия относно ролята й за постигането на напредък при осигуряването на равен достъп за всеки европейски гражданин до качествено здравеопазване. В писмото си Европейската комисия потвърждава, че всеки трябва да има достъп до здравеопазване - профилактика, диагностика и лечение - независимо от финансовото положение, пола или националната си принадлежност. Този принцип е залегнал в Хартата на основните права на ЕС, който европейските институции трябва да спазват в своите действия. Андрей Ковачев коментира: "Комисията - в лицето на комисаря по здравеопазването Тонио Борг - потвърди, че пациентите в Европа се сблъскват с проблеми при достъпа им до качествена диагностика, медицинска апаратура, болнична инфраструктура и лекарства. Европейският съюз няма правомощия да реши този общ за европейските граждани проблем, оставен изцяло в ръцете на националните правителства

Първо заседание на Националния щаб за мониторинг на обстановката в Украйна и минимизиране на рисковете за сигурността на страната

Щабът е създаден със заповед на министър-председателя. Негов ръководител е вицепремиерът и вътрешен министър Цветлин Йовчев

Пресцентърът разполага с видеоматериал

Депутатите спасиха киселите краставички на Шопов от "бомбаж"

Парламентът дефинира понятието Парламентът дефинира понятието "оцет" с приети на второ четене промени в Закона за виното и спиртните напитки. Според мотивите на вносителите липсата на определение е допуснала злоупотреби от страна на недобросъвестни производители, които пускат на пазара опасни синтетично добити химикали. През последните години на българския пазар са се увеличили

Двама са задържани на държавната граница

За последното денонощие на входа на държавната граница, на ГКПП, са задържани двама души, съобщиха от МВР.

Когато бравата означава сигурност

Една от най-известните български поговорки гласи „Моят дом е моята крепост“. Отношението ни към недвижимата собственост е пословично и желанието всеки да разполага със собствено жилище ни нарежда на едно от първите места в Европа. Според статистика, над 85% от анкетираните отговарят, че биха закупили имот веднага, ако разполагат с възможност за това.

Гърция не може да бъде таква, каквато беше преди кризата

Бегоня Кастиела, кореспондент в Гърция за един от най-големите испански вестници, ABC, разговаря с GRReporter и Фатима Табоада Лопез

прочети повече

Спор в парламента по законопроекта за Сметната палата

/КРОСС/Новият законопроект за Сметната палата цели да се възстанови статутът й на разпоредител със самостоятелен бюджет - част от държавния бюджет. Това заяви народният представител от Коалиция за България Румен Гечев по време на представяне на мотивите при първото гласуване на законопроекта за Сметната палата. Гечев е вносител на закона заедно с депутатите Йордан Цонев, Петър Кънев и Сергей Кичиков. От ГЕРБ определиха предлагания закон като "политическа поръчка на БСП и ДПС за слагане на ръка на Сметната палата". Според Менда Стоянова, целта на законопроекта е ясна-да се овладее Сметната палата и да се превърне в инструмент за политическа репресия към „чуждите". „Първо доказателство е връщане на 9-членна колегия, без изискване на стаж и опит в областта на Сметната палата. Румен Гечев в мотивите си каза, че Сметната палата е главен одитор, което не е вярно. В проекта на закона се предвижда членовете на Сметната палата да извършват цялата одитна дейност и тези членове, които ще бъдат шефове на одитите по различни доклади, не е нужно да са професионалисти. Премахва се изискването на одиторирите на най-висшата одитна институция в България да притежават сертификат за одитор. Защо се премахват, много просто, защото тези, които трябва да назначим сигурно нямат такива сертификати", заяви Стоянова

Гуцанов "яхва" регионалната комисия в парламента

Депутатът от БСП и бивш председател на общинския съвет във Варна Владислав Гуцанов е избран за председател Комисия по регионална политика и местно самоуправление. Той поема поста на мястото на починалия Димчо Михалевски.

В парламента: Сметната палата е изпълнявала поръчки

Сметната палата е била използвана за натиск и за поръчки. Това обяви шефът на бюджетната комисия Йордан Цонев, който написа нов закон за одитния орган

Университетът ли да ни ограмотява

БЪЛГАРИНО, знай своя род и език! На това са ни научили в училище, насън да ни бутнат, можем да го цитираме. Всички ли? За съжаление, не. 
Много е изговорено за плачевното състояние на образователната ни система. За това, че от година на година, от випуск на випуск задължителното средно образование бълва все по-неграмотни... българи. Ще помоля БЪЛГАРИНО, знай своя род и език! На това са ни научили в училище, насън да ни бутнат, можем да го цитираме. Всички ли? За съжаление, не. Много е изговорено за плачевното състояние на образователната ни система. За това, че от година на година, от випуск на випуск задължителното средно образование бълва все по-неграмотни... българи. Ще помоля

"Интер" подготвя нови големи трансфери, обяви Тохир


Новият собственик на "Интер" Ерик Тохир обеща осъществяването на нови големи трансфери от клуба през лятото.

След неговото пристигане "нерадзурите" взеха Ернанес от "Лацио", а в сряда официално обявиха привличането на капитана на "Манчестър юнайтед" Неманя Видич от лятото.

"Искаме да изградим нещо значимо в следващите три години. Взехме Ернанес, който е лидер в средата на терена, както и Видич, който ще поведе защитата. Трябват ни още нови играчи за следващия сезон", заяви...

УНИЦЕФ: Да направим невидимото видимо

/КРОСС/ Еврокомисарят Кристалина Георгиева, представителят на УНИЦЕФ за България Таня Радочай и председателят на ДАЗД Ева Жечева ще обявят началото на кампанията „Да направим невидимото видимо. Да спрем насилието над деца" на пресконференция в SOHO (ул. „Искър" 7). Пресконференцията ще се проведе от 15 ч. на 7 март.

Русия използва документи на НКВД да припомни, че украинци са воювали срещу СССР


Възмутено от думи на украинския посланик в ООН, руското министерство на външните работи разпространи на сайта си десетки документи, които "изобличават сътрудничеството на украинските националисти с хитлеровците в периода на Великата Отечествена война". Посочва се и че според свидетелства от разпити, те са действали и срещу поляци преди Червената армия да окупира Полша през 1939г. съгласно тайното споразумение от Пакта "Молотов-Рибентроп".

Проблемът е не, че не е имало такова...

Маскирани обраха инкасо служители пред банка в Ямбол

/КРОСС/Двама маскирани са обрали инкасо служители пред Общинска банка в центъра на Ямбол. Банката се намира в сградата на общината. По непотвърдена информация сумата е около 80 000 лева. Нападението е било извършено около 18:05 часа в сряда, на метри от мястото, където беше откриването на международния кукерски фестивал. Двама мъже с качулки причакали служителите до входа на банката и издърпали от ръцете им полиетиленовия плик с парите. Сумата е трябвало да бъде доставена до денонощния трезор. Сигнал за извършеното престъпление е подаден минути по-късно на телефон 112. Продължава провеждането на процесуално-следствени и оперативно-издирвателни действия за установяване на извършителите на престъплението. Образувано е досъдебно производство. От Окръжната прокуратура в Ямбол съобщиха, че следобед ще бъде назначен прокурор.  

5 афганистански войници загинаха при удар на НАТО

Инцидентът вероятно ще влоши обтегнатите отношения между коалицията на НАТО, водена от САЩ, и президента Хамид Карзай

Мъж се задуши на гробищата в Горня Оряховица

60-годишен мъж от Горна Оряховица е починал от задушаване в района на гробищния парк в града, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Велико Търново.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS

Вчера в 16.30 часа в Районно управление “Полиция” – Горна Оряховица е получен сигнал за починал мъж в дворно 60-годишен мъж от Горна Оряховица е починал от задушаване в района на гробищния парк в града, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Велико Търново. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Вчера в 16.30 часа в Районно управление “Полиция” – Горна Оряховица е получен сигнал за починал мъж в дворно

Кукерски фестивал на Великден в Елешница

/КРОСС/Англичани се стягат за участие в уникалния кукерски фестивал в разложкото село Елешница. Събитието, което събира стотици туристи от страната и чужбина, се провежда навръх Великден. Три семейства от Великобритания живеят от години в селището. Те са очаровани от българския фолклор и от местните обичаи и традиции. „Дори си купиха български народни носии. Те ще ги облекат и също ще са част от карнавалното шествие в селото. Ще танцуват, ще пеят. Може да сложат и кукерските премени. Чувстваме ги много близки, тъй като всички те са влюбени в родните ритуали", твърди кметът на населеното място Сашо Мицин. Англичаните тренират почти всеки ден, учат нови български народни хора и песни. Искат да се представят достойно по време на празника, а не само да участват в него. Над 100 кукери ще предизвикат удивлението на туристите, които всяка година идват от курортите Банско и Разлог, за да видят как се празнува Възкресение Христово с кукерско шествие. Маскираните мъже, жени и деца ще прогонят злите сили и ще възвестят пролетното пробуждане на природата. Те ще танцуват навсякъде, за да си отиде лошото, ще пожелаят на своите съселяни и на гостите си здраве, мир и берекет. Легенда гласи, че някога тукашните мъже работели из други краища на света като строители. На Великден обаче се връщали в родните си домове, за да помогнат на жените си да засадят нивите. Общият брой на участниците във фестивала ще е над 400.

88-годишен хасковлия оцеля по чудо при пожар в апартамента му

88-годишният Васил Ангелов оцеля по чудо при пожар в тристайното му жилище на хасковската улица „Добруджа”. Инцидентът стана днес преди обед, около 11:30 часа.

Сигнал за пожар е бил подаден на тел. 112 от работници на автомобилния сервиз зад, който се намира зад блока. Възрастният мъж се показал на терасата и ги помолил за помощ, тъй като не успял да отключи външната врата. За да спасят дядото от пламъците те разбили вратата. Пожарът е възникнал от електрическото одеало, с което бил завит възрастния мъж.

На мястото на инцидента пристигнаха две пожарни, които за минути изгасиха пожара. На адреса се отзоваха полицейски екипи и две линейки на Спешна помощ.

Възрастният мъж е в стабилно състояние. Приет е за наблюдение в Хирургично отделение на хасковската многопрофилна болница. Той е с изгаряния І-ва степен. Заради обгаряния по лицето му се е наложило да му направят снимка на бял дроб, информира за Хасково Новини медицинският директор на многопрофилната болница д-р Мариян Запрянов.

Димитър Димитров

Корнелия Нинова: Веригите повече няма да злоупотребяват с по-слабите

Законопроектът за изменение и допълнение на Закона за защита на конкуренцията беше широко обсъден преди внасянето му в НС. Промените са направени след анализи как са решени тези проблеми в европейското законодателство. Това заяви в ефира на БТВ зам.-председателят на ПГ на КБ и председател на Комисията по труда и социалната политика Корнелия Нинова.

Стефан Данаилов е здрав

Стефан Данаилов е здрав. Това съобщи самият той от Париж, където вчера приключиха контролните му прегледи, пише "Преса".

И петскенерът, и щателните пълни изследвания, включително и проби от костен мозък, паказали, че Ламбо е преборил коварната болест. 

Заедно с него е и проф. Георги Михайлов, национален консултант по хематология, който ... Стефан Данаилов е здрав. Това съобщи самият той от Париж, където вчера приключиха контролните му прегледи, пише "Преса". И петскенерът, и щателните пълни изследвания, включително и проби от костен мозък, паказали, че Ламбо е преборил коварната болест. Заедно с него е и проф. Георги Михайлов, национален консултант по хематология, който ...

Стефан Данаилов оздравя

Стефан Данаилов е здрав. Това съобщи самият той от Париж, където вчера приключиха контролните му прегледи, пише Стефан Данаилов е здрав. Това съобщи самият той от Париж, където вчера приключиха контролните му прегледи, пише "Преса". И петскенерът, и щателните пълни изследвания, включително и проби от костен мозък, паказали, че Ламбо е преборил коварната болест. Заедно с него е и проф. Георги Михайлов, национален консултант по хематология, който ...

Google инвестира 50 млн. долара в организатора на имотни търгове Auction.com

От 2010 г. насам чрез Auction.com са били продадени имоти на обща стойност 20 млрд. долара

    


"Зелени" индекси в ранната търговия на БФБ

В ранната търговия днес (6 март) индексите на Българската фондова борса (БФБ-София) бяха с ръстове. SOFIX се повиши с 0,90%, достигайки до...

Мъж почина от задушаване на гробищата в Горня Оряховица

60-годишен мъж от Горна Оряховица е починал от задушаване в района на гробищния парк в града, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Велико Търново.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS

Вчера в 16.30 часа в Районно управление “Полиция” – Горна Оряховица е получен сигнал за починал мъж в дворно 60-годишен мъж от Горна Оряховица е починал от задушаване в района на гробищния парк в града, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Велико Търново. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Вчера в 16.30 часа в Районно управление “Полиция” – Горна Оряховица е получен сигнал за починал мъж в дворно

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване