Отложиха за април делото за убийството на Яна, няма ги свидетелите

Делото срещу Николай Русинов - Чеци за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина беше отложено за 25 април 2014 г., от 10.00 часа. 

Причината бе, че двама от свидетелите не се явиха - Мирослав Цветков и Пламен Трифонов. Не се състоя очната ставка, предвидена за днешното заседание.







Делото срещу Николай Русинов - Чеци за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина беше отложено за 25 април 2014 г., от 10.00 часа. Причината бе, че двама от свидетелите не се явиха - Мирослав Цветков и Пламен Трифонов. Не се състоя очната ставка, предвидена за днешното заседание.

Един от убийците на Надежда Куцкова остава в ареста

Маламов се разкайвал, но съдът не прие аргументите на защитата му

    


Никол Шерцингер и Люис Хамилтън се сгодиха

Американските медии съобщават, че Люис е щастлив от отговора, след като паднал на колене пред дългогодишната си приятелка и задал въпроса. Според източници на Daily Star Sunday двойката планира да живее в Швейцария и да пътува, когато ангажиментите на Люис налагат това.                                         

Американските медии съобщават, че Люис е щастлив от отговора, след като паднал на колене пред дългогодишната си приятелка и задал въпроса. Според източници на Daily Star Sunday двойката планира да живее в Швейцария и да пътува, когато ангажиментите на Люис налагат това.

Върховния съвет провъзгласи Крим за независима държава

/КРОСС/ Върховния Съвет на Крим провъзгласи полуострова за независима държава. Крим отправи молба за присъединяване към състава на Руската Федерация, за което са гласували общо 96,77% жители на полуострова, това съобщи агенция Криминформ, позовавайки се на думите на ръководителя на комисията на Върховния Съвет по организацията на референдума Михаил Малишев. «Гласували са 1млн. 233 хил. 2 души, което съставлява 96,77% от избирателите. Болшинство от жителите на Крим са избрали единството с Русия», заяви Малишев. От своя страна, главата на градската избирателна комисия на Севастопол Валерий Медведев, съгласно окончателните резултати от преброяването на гласовете от референдума в Крим, 95,6% жители на Севастопол са гласували за присъединяването на полуостров Крим към състава на Руска Федерация.

Откриха девет неотваряни свитъка от Мъртво море

Свитъците са лежали необезпокоявани 60 години в три филактерии - малки кожени кутии с библейски стихове по тях, носени от евреите по време на сутрешна молитва

Пиронкова играе с казахстанка в Маями

Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова стартира в Маями срещу състезаваща се за Казахстан рускиня.

Делото за убийството в Борисовата градина беше отложено

Делото срещу Николай Русинов - Чеци за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина беше отложено за 25 април 2014 г., от 10.00 часа. 

Причината бе, че двама от свидетелите не се явиха - Мирослав Цветков и Пламен Трифонов. Не се състоя очната ставка, предвидена за днешното заседание.







Делото срещу Николай Русинов - Чеци за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина беше отложено за 25 април 2014 г., от 10.00 часа. Причината бе, че двама от свидетелите не се явиха - Мирослав Цветков и Пламен Трифонов. Не се състоя очната ставка, предвидена за днешното заседание.

Потвърдиха: 8 години затвор за майката, удушила новороденото си бебе

Пловдивският апелативен съд потвърди присъдата на Пловдивския окръжен съд, с която подсъдимата Юлияна И. беше осъдена на осем години лишаване от свобода при първоначален строг режим. Това съобщиха от пресцентъра на съда.
Юлияна Илинова беше призната за виновна в това, че на 18 юни 2012 г. умишлено е умъртвила новороденото си бебе - Юлиян И. Пловдивският апелативен съд потвърди присъдата на Пловдивския окръжен съд, с която подсъдимата Юлияна И. беше осъдена на осем години лишаване от свобода при първоначален строг режим. Това съобщиха от пресцентъра на съда. Юлияна Илинова беше призната за виновна в това, че на 18 юни 2012 г. умишлено е умъртвила новороденото си бебе - Юлиян И.

Доматите на борсата поскъпнаха с 25 стoтинки

Оранжерийните домати на борсата в петък бяха 25 ст. на кило по-скъпи, отколкото седмица по-рано, и стигнаха 2,10 лв., сочат данните на ДКСБТ. За периода вносните поскъпнаха само с 6 ст. и стигнаха същата цена.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

За седмица вносните краставици поевтиняха чув Оранжерийните домати на борсата в петък бяха 25 ст. на кило по-скъпи, отколкото седмица по-рано, и стигнаха 2,10 лв., сочат данните на ДКСБТ. За периода вносните поскъпнаха само с 6 ст. и стигнаха същата цена. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS За седмица вносните краставици поевтиняха чув

Киев започва частична мобилизация

Парламентът реши това заради намесата на Русия

    


Греков: Необходима е подкрепа за малките земеделски производители

23 % от производителите получават субсидия до 1000 лв., което е значително малко, за да се стартира едно малко земеделско стопанство, това...

Две деца откриха труп на мъж в коритото на Стара река

По неофициална информация, при извършения първоначален оглед на трупа не са установени данни за насилствена смърт. Тялото е откарано за аутопсия в София. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, която ще установи причината за смъртта на 53-годишния мъж.

Децата веднага споделили със свой съсед, когото видели пред блока, където живеят. От своя с По неофициална информация, при извършения първоначален оглед на трупа не са установени данни за насилствена смърт. Тялото е откарано за аутопсия в София. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, която ще установи причината за смъртта на 53-годишния мъж. Децата веднага споделили със свой съсед, когото видели пред блока, където живеят. От своя с

Арестуваният за убийството на Отвертката д-р Карастоянов влезе в болница

Единият от задържаните за убийството на Николай Радев-Отвертката - д-р Николай Карастоянов е докаран вчера около 10 ч. в хирургията на общинската болница в Дупница. Той е бил с белезници на ръцете и под полицейска охрана, пише Струма бг.Заради дъщерята на Карастоянов - Владимира стана кървавият екшън в „Колата", за който писахме по-рано. Единият от задържаните за убийството на Николай Радев-Отвертката - д-р Николай Карастоянов е докаран вчера около 10 ч. в хирургията на общинската болница в Дупница. Той е бил с белезници на ръцете и под полицейска охрана, пише Струма бг.Заради дъщерята на Карастоянов - Владимира стана кървавият екшън в „Колата", за който писахме по-рано.

89.3% от читателите на КРОСС: Крим ще бъде част от Русия

/КРОСС/1 233 002 души са дали вота си за това Крим да се присъедини към Русия, което представлява 96,77% от жителите в Крим. Това показват данните от преброяването на 100% от бюлетините, които бяха обявени от председателят на избирателната комисия Михаил Малишев, предаде Интерфакс. 83,1% от населението на Крим е упражнило своето право на глас на референдума вчера. От тях 2,51% са подкрепили оставането на републиката в състава на Украйна. За невалидни са счетени общо 0,72% от общия брой на бюлетините. Миналия понеделник ИА КРОСС попита своите читатели: "Ще стане ли Крим част от Русия?" Какво показват резултатите от анкетата днес, ден след референдума.  89.3% от участвалите са отговорили положително катоса посочили отговора "Да, въпреки заплахите на ЕС и САЩ за санкции на Русия".  Едва 7.5 % от читателите са предположили, че Путин ще отстъпи и са отговорили с "не". 3.2 % са казали "Не знам". Днес парламентът на Крим ще иска официално да го приемат в Руската федерация. Делегация отлита за Москва по-късно през деня. ЕС и САЩ не признават резултатите от референдума и го определят като незаконен. Затова днес ИА КРОСС пита: "Легитимни ли са резултатите от референдума в Крим, според вас?"      

89.3% от читателите на КРОСС: Крим ще бъде част от Русия

/КРОСС/1 233 002 души са дали вота си за това Крим да се присъедини към Русия, което представлява 96,77% от жителите в Крим. Това показват данните от преброяването на 100% от бюлетините, които бяха обявени от председателят на избирателната комисия Михаил Малишев, предаде Интерфакс. 83,1% от населението на Крим е упражнило своето право на глас на референдума вчера. От тях 2,51% са подкрепили оставането на републиката в състава на Украйна. За невалидни са счетени общо 0,72% от общия брой на бюлетините. Миналия понеделник ИА КРОСС попита своите читатели: "Ще стане ли Крим част от Русия?" Какво показват резултатите от анкетата днес, ден след референдума.  89.3% от участвалите са отговорили положително катоса посочили отговора "Да, въпреки заплахите на ЕС и САЩ за санкции на Русия".  Едва 7.5 % от читателите са предположили, че Путин ще отстъпи и са отговорили с "не". 3.2 % са казали "Не знам". Днес парламентът на Крим ще иска официално да го приемат в Руската федерация. Делегация отлита за Москва по-късно през деня.        

„Южен поток транспорт" определи доставчиците на тръби за втората линия на морския газопровод

/КРОСС/ „Южен поток транспорт" ще поръча над 75 000 тръби за втората линия на морския газопровод „Южен поток" на обща стойност около 800 млн. евро. „Марубени-Иточу" и консорциум „Сумимото" ще доставят 40% от количеството, а руските „ОМК Стийл" и „Ижора Пайп Милл" - съответно 35% и 25%. Морският газопровод „Южен поток" ще се състои от четири паралелни тръбопровода, всеки от които е с дължина 931 км. Всяка от четирите линии се състои от над 75 000 тръбни модула, по 12 м всеки.Договорите за доставките на тръби за първата линия бяха подписани през януари 2014 г. с производители от Германия и Русия. След доставянето и складирането на тръбите на черноморския бряг, изграждането на морската част от газопровода ще започне през есента на 2014 г. Стартът на експлоатацията на първата линия е насрочено за края на 2015 г. Морският газопровод „Южен поток", който ще премине през Черно море, е компонент от системата на газопровода „Южен поток", която ще повиши сигурността на доставяния от Русия природен газ към Централна и Югоизточна Европа, тъй като създава нов източник на доставки и осигурява допълнителен транзитен капацитет. Проектът ще допринесе за европейската енергийна сигурност със сигурен, надежден и екологично чист енергиен ресурс и ще помогне на страните-членки на ЕС да постигнат планираните намаления в емисиите на въглероден двуокис

Арестуван за убийството на Отвертката закаран в болница с кървящи хемороиди

Единият от задържаните за убийството на Николай Радев-Отвертката - д-р Николай Карастоянов е докаран вчера около 10 ч. в хирургията на общинската болница в Дупница. Той е бил с белезници на ръцете и под полицейска охрана, пише Струма бг.Заради дъщерята на Карастоянов - Владимира стана кървавият екшън в „Колата Единият от задържаните за убийството на Николай Радев-Отвертката - д-р Николай Карастоянов е докаран вчера около 10 ч. в хирургията на общинската болница в Дупница. Той е бил с белезници на ръцете и под полицейска охрана, пише Струма бг.Заради дъщерята на Карастоянов - Владимира стана кървавият екшън в „Колата", за който писахме по-рано.

Акциите на ИХ България поскъпват с 5% въпреки обезценката на Булярд*

Книжата на ЧЕЗ поетиняват на фона на ултиматума, поставен от енергийния министър Драгомир Стойнев

    


Изчезналият самолет на "Малайзия еърлайнс" може да е на контролирана от талибаните територия

Изчезналият самолет на малайзийските авиолинии може да е отвлечен и да се намира на територия, контролирана от талибаните в Афганистан или Пакистан, смятат източници от авиокомпанията. Те са заявили, че се чака разрешение от тези две страни, за да се направи проверка и да се установи дали самолетът е там.

Съдът потвърди: 8 години затвор за Юлияна, удушила новородения си син

Пловдивският апелативен съд потвърди присъдата на Пловдивския окръжен съд, с която подсъдимата Юлияна И. беше осъдена на осем години лишаване от свобода при първоначален строг режим. Това съобщиха от пресцентъра на съда.
Юлияна Илинова беше призната за виновна в това, че на 18 юни 2012 г. умишлено е умъртвила новороденото си бебе - Юлиян И. Пловдивският апелативен съд потвърди присъдата на Пловдивския окръжен съд, с която подсъдимата Юлияна И. беше осъдена на осем години лишаване от свобода при първоначален строг режим. Това съобщиха от пресцентъра на съда. Юлияна Илинова беше призната за виновна в това, че на 18 юни 2012 г. умишлено е умъртвила новороденото си бебе - Юлиян И.

Синята номинация за член на ЦИК под въпрос

Ивайло Ивков не иска да се отказва от адвокатската професия

Този път Путин много сгреши

/КРОСС/ Референдумът в Крим вкарва Русия в международна изолация. С анексирането на полуострова Путин въвлича страната си в конфликт, който няма как да спечели, твърди Инго Мантойфел, ръководител на руската редакция на Дойче веле.  Дори самият факт, че изобщо се стигна до провеждането на референдум за присъединяването на Крим към Русия, нагнети още повече взривоопасната обстановка в Украйна. При това резултатът от гласуването съвсем не е най-важното в случая. Важно е друго: а именно, че с този референдум Русия потъпка както конституцията на Украйна, така и редица ключови международни договорености. Президентът Путин води Русия към международна изолация, излизането от която ще е много, много трудно. Дори Китай не подкрепя агресивната му политика спрямо Украйна. Одобрение идва само от две посоки - от режима на сирийския президент Асад и от Северна Корея. Като по времето на Сталин От огромно значение е и фактът, че този референдум не може да се тълкува като израз на свободната воля на хората, обитаващи Крим - поради простата причина, че това допитване нито беше законно, нито пък независимо и свободно. Набързо спретнатият референдум не бе предходен от обществено-политическа дискусия по темата, затова пък се проведе в присъствието на въоръжени руски армейски части и свързаните с тях "сили за самозащита" на Крим

България може да стане политическата врата на Русия към Европа

Основен партньор на България си остава Европейският съюз, но при равноправни условия страната е длъжна да си сътрудничи и с Русия, и със САЩ. Това заяви лидерът на България без цензура Николай Бареков в интервю пред ИТАР-ТАСС

България и Турция подготвиха споразумение за газова връзка

/КРОСС/ Работни групи от България и Турция са изготвили споразумение за подготовка на проекта за газова връзка между двете държави. Това съобщиха в събота от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ). От информацията не става ясно кога и дали Турция и България ще сложат подписите си под меморандума. Документът урежда да се даде ход на предпроектно проучване, което е ключова част от строежа на газовата връзка и ще зададе всички технически аспекти, финансови параметри, възможностите за финансиране. Предпроектното проучване ще отчита и търговски, и пазарен интерес към съоръжението.Идеята за газова връзка между Турция и България е от осем години и получи нов тласък след срещата на министър Стойнев с турския си колега Танер Йълдъз в края на януари. Турция не е особено активна в преговорите, а когато през 2012 г. Европейската комисия отказа да финансира проекта, отношението на съседите охладня още повече. Сега междусистемната връзка Турция-България (ITB) е квалифицирана от ЕК като проект от „общ интерес" и страната ни може да кандидатства за финансиране от фонд Connecting Europe, отбелязва Капитал Daily.„Българска делегация ще обсъди в Турция проект за газопровод между двете държави, чиято цел е диверсификация на доставките на природен газ", съобщи преди няколко дни турското издание Hurryet. В публикацията се посочва, че тръбата ще е с дължина 114 км и ще бъде изградена за две години

18-годишната ученичка от Перник, която написа писмо до управляващите вдига будните българи на протест

18-годишната ученичка Валентина Георгиева, която написа писмо до управляващите, в което изрази възмущението си от работата им и нейни приятели организират протест, научи ZaPernik.com.

В социалната мрежа Фейсбук е създадено събитие за предстоящия протест. С него Валентина и приятелите й искат да бъдат допуснати до парламента и да изкажат своята гражданста позиция, да се направят промени, както в здравеопазването така и в образованието и да се възстанови селското...

Продължава

Крим и Севастопол поискаха присъединяване към Русия

Долната камара на руския парламент ще приеме „в най-кратки срокове“ законите, необходими за влизането на Крим в РФ

Цеца Ражнатович идва за нов голям концерт

Сръбската звезда гостува в Арена Армеец през ноември

    


Крим и Севастопол гласуваха за присъединяване към Русия

Долната камара на руския парламент ще приеме „в най-кратки срокове“ законите, необходими за влизането на Крим в РФ

Крим и Севастопол обявиха присъединяване към Русия

Долната камара на руския парламент ще приеме „в най-кратки срокове“ законите, необходими за влизането на Крим в РФ.

Официално 96,6% от гласовете в Крим са за Русия

Както бе обявено още снощи, парламентът на Крим гласува тази сутрин единодушно за присъединяване към Русия

Изчезналият компютърен специалист се самоубил

33-годишният Иван Лъчезаров Тодоров, който бе издирван от столичната полиция, е открит мъртъв, съобщиха от МВР. Тялото на младия мъж е открито в София в събота следобeд. По него не е имало следи от насилие.

Откриха мъртъв изчезналия компютърен специалист Иван Тодоров

33-годишният Иван Лъчезаров Тодоров, който бе издирван от столичната полиция, е открит мъртъв в събота - 15 март, съобщиха от СДВР.
Тялото на младия мъж е открито в София в събота следобяд. По него не е имало следи от насилие. Касае се за самоубийство, допълниха от столичната полиция.
33-годишният Иван Тодоров бе обявен за издирване от Първо РПУ 33-годишният Иван Лъчезаров Тодоров, който бе издирван от столичната полиция, е открит мъртъв в събота - 15 март, съобщиха от СДВР. Тялото на младия мъж е открито в София в събота следобяд. По него не е имало следи от насилие. Касае се за самоубийство, допълниха от столичната полиция. 33-годишният Иван Тодоров бе обявен за издирване от Първо РПУ

Преди 300 г. строят Пулевата къща само от дърво и глина

Къща на 300 г., направена само от дърво без нито един пирон, метална скоба или друг подобен елемент. При днешните технологии това едва ли е проблем, но за 1700-1725 г., когато е строена, е уникално. Сградата съществува и днес в панагюрското с. Баня в почти автентичния си вид.
Талпената къща, по-известна сред местните като Пулевата, Къща на 300 г., направена само от дърво без нито един пирон, метална скоба или друг подобен елемент. При днешните технологии това едва ли е проблем, но за 1700-1725 г., когато е строена, е уникално. Сградата съществува и днес в панагюрското с. Баня в почти автентичния си вид. Талпената къща, по-известна сред местните като Пулевата,

Кои са най-популярните марки според българските интернет потребители?

Samsung, Adidas, Nokia, Sony, LG, Coca-Cola, Nivea и Nike са марките, които присъстват най-силно в съзнанието на българския интернет потребител според проучване на Gemius. Те са най-често споменаванит...

Феновете на Черноморец вече могат да си закупят билети за реванша срещу Локомотив София

Стартира продажбата на билети за реванша в четвъртфинала между двата тима за Купата на България. Сблъсъкът е тази сряда от 18:00 часа, на стадион "Лазур". Цените на билетите ще бъдат 2 лев...

Четирима от обвиняемите в радикален ислям искат да бъдат оправдани напълно

Четирима от обвиняемите по делото за проповядване на радикален ислям пожелаха да бъдат оправдани. Прокуратурата поиска ефективна присъда за Ахмед Муса Ахмед и условни присъди за имама на Сърница Са...

Портних: Догодина Варна ще е сериозен претендент за най-добър град за живеене

Причината Варна да се развива със забавени темпове през последните години е слабото усвояване на европейски средства. Това заяви в интервю за Дарик кметът на града Иван Портних, според когото морската столица ще се превърне в сериозен претендент за първото място в класацията „Най-добър град за живеене” през следващата година, след като бъдат завършени проектите, които са в изпълнение.

Издирваният компютърен специалист Иван Тодоров е открит мъртъв

33-годишният Иван Лъчезаров Тодоров, който бе издирван от столичната полиция, е открит мъртъв в събота - 15 март, съобщиха от СДВР.
Тялото на младия мъж е открито в София в събота следобяд. По него не е имало следи от насилие. Касае се за самоубийство, допълниха от столичната полиция.
33-годишният Иван Тодоров бе обявен за издирване от Първо РПУ 33-годишният Иван Лъчезаров Тодоров, който бе издирван от столичната полиция, е открит мъртъв в събота - 15 март, съобщиха от СДВР. Тялото на младия мъж е открито в София в събота следобяд. По него не е имало следи от насилие. Касае се за самоубийство, допълниха от столичната полиция. 33-годишният Иван Тодоров бе обявен за издирване от Първо РПУ

Работниците от „Напоителни системи" в Пазарджик излизат на протест

/КРОСС/ Утре, 18 март 2014 г., от 12 до 13 ч. работници от „Напоителни системи" ЕАД ще протестират пред сградата на дружеството в Пазарджик (ул. „Пловдивска" 3).  В протеста ще участват членове на КНСБ и КТ „Подкрепа" от клон „Тополница", съобщава пресцентърът на КНСБ.Протестната акция е част от общия протест на работещите в „Напоителни системи" ЕАД. Миналата седмица протести проведоха работниците и служителите от Благоевград и Пловдив.Последното плащане за заплати на приблизително 1900-те работещи в дружеството бе на 21 декември 2013 г. Ръководството на дружеството и Министерство на земеделието и храните грубо нарушават българското трудово законодателство, което е вменило задължение на работодателите да изплащат не по-малко от 60% месечно от брутното трудово възнаграждение. В същото време то не може да бъде по-малко от минималната работна заплата за страната.Ако дължимите работни заплати не бъдат изплатени до края на тази седмица, се предвижда протест на работниците и служителите от дружеството и в София - пред Министерския съвет или Министерството на финансите.Заради неизплащане на заработеното си възнаграждение, вече втора седмица гладна стачка провежда Петър Стоянов - работник и член на КНСБ от „Напоителни системи" - клон „Среден Дунав" - Плевен. Към него се присъедини и Цветан Нинов от същото дружество в Плевен

Операторите ще се конкурират с качество и услуги, а не с цени

- Г-н Велан, обявихте, че вече сте избрали компанията, която да подмени мрежата на GLOBUL. Защо се налага това?
- Когато придобихме GLOBUL, видяхме, че трябва да инвестираме в подобряване на качествота на мрежата. Първото, което направхме, е повишение на скоростта за пренос на данни. Нашата стратегия е да предложим на клиентите - Г-н Велан, обявихте, че вече сте избрали компанията, която да подмени мрежата на GLOBUL. Защо се налага това? - Когато придобихме GLOBUL, видяхме, че трябва да инвестираме в подобряване на качествота на мрежата. Първото, което направхме, е повишение на скоростта за пренос на данни. Нашата стратегия е да предложим на клиентите

Обявен за издирване се прибра в Брадвари

27-годишният мъж изчезна в края на февруари

    


Мешерето иска да забрани фейсбук в ромските махали

Ромското мешере иска да забрани фейсбук и интернет в ромските махали. Ромският квартал в Бургас е сред тези, в които има интернет и повечето младежи използват социалната мрежа, съобщи Нова тв.
Това обаче е най-сигурният начин за трафик на хора, според Митко Доков, член на ромското мешере. Ето защо по Гергьовден, когато се събира ромският съд, Ромското мешере иска да забрани фейсбук и интернет в ромските махали. Ромският квартал в Бургас е сред тези, в които има интернет и повечето младежи използват социалната мрежа, съобщи Нова тв. Това обаче е най-сигурният начин за трафик на хора, според Митко Доков, член на ромското мешере. Ето защо по Гергьовден, когато се събира ромският съд,

България и Русия ръка за ръка в сферата на туризма

България била предпочитано място за почивка от руснаците

Последни данни: 97% от гласувалите в Крим избраха Русия

97% от гласоподавателите на референдума в Крим се произнесоха за присъединяване към Русия. Милион и половина избиратели имаха право на глас в...

Последни данни: 97% от гласувалите в Крим избраха Русия

97% от гласоподавателите на референдума в Крим се произнесоха за присъединяване към Русия. Милион и половина избиратели имаха право на глас в...

Доматите на борсата поскъпнаха с 25 стoтинки

Оранжерийните домати на борсата в петък бяха 25 ст. на кило по-скъпи, отколкото седмица по-рано, и стигнаха 2,10 лв., сочат данните на ДКСБТ. За периода вносните поскъпнаха само с 6 ст. и стигнаха същата цена.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

За седмица вносните краставици поевтиняха чув Оранжерийните домати на борсата в петък бяха 25 ст. на кило по-скъпи, отколкото седмица по-рано, и стигнаха 2,10 лв., сочат данните на ДКСБТ. За периода вносните поскъпнаха само с 6 ст. и стигнаха същата цена. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS За седмица вносните краставици поевтиняха чув

Чудо: Петричанка легна на релсите, влакът я подмина

44-годишната Добринка М. от Петрич направи опит за самоубийство вчера следобед. Жената легнала между релсите край Петрич и зачакала влака. Огромното возило, обаче незнайно как минало покрай нея без да я закачи. Когато машинистът и жепейците видели жената, извикали Спешен център и тя е настанена в болница. Днес сутринта е преведена в специализирано 44-годишната Добринка М. от Петрич направи опит за самоубийство вчера следобед. Жената легнала между релсите край Петрич и зачакала влака. Огромното возило, обаче незнайно как минало покрай нея без да я закачи. Когато машинистът и жепейците видели жената, извикали Спешен център и тя е настанена в болница. Днес сутринта е преведена в специализирано

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване