Боклукчийски камион гори в района на бившия ТЕЦ Перник, шофьорът го гаси с кофа вода

Боклукчийски камион гори в района на бившия ТЕЦ Перник, съобщи читател на „За Перник”.

Камионът се намира точно пред ромските блокове в Хумни дол. Шофьорът се опитва да угаси огъня с кофа вода.

Около возилото са се събрали хора и наблюдават.

Пожарът е средна работа –има пушек и огън.
 

Пукнатини и течове във варненска детска градина установи проверка на ДНСК

На територията на цялата страна бяха извършени проверки от Дирекцията за национален строителен контрол /ДНСК/ съвместно с участието на представители на Регионалните здравни инспекции /РЗИ/ и Областните дирекции на „Пожарна безопасност и защита на населението“ /ОД ПБЗН/ на всички държавни и общински детски градини, както и в държавните и общински учебни заведения.

Киев моли дипломатите си да преведат част от заплатата си за нуждите на армията

/КРОСС/ Министерството на външните работи на Украйна разпратило в дипломатическите си представителства в чужбина писма с предложение към служителите си да преведат част от заплатата си за нуждите на украинската национална армия, съобщил във вторник за РИА „Новости" украински дипломатически източник.Предлага се средствата да се изпращат по специална сметка в държавната хазна на Украйна. Към писмото имало и образец на заявление за служителите на Министерството на външните работи за превеждане на една надница.Според заявленията на ръководството на Украйна, украинската армия изпитва сериозни финансови затруднения. Правителството на Украйна смята да съкрати редица социални програми и за сметка на това да отдели за нуждите на отбраната 6,8 млрд. гривни (повече от 708 млн. долара).http://ria.ru

Плевнелиев свиква КСНС заради кризата в Украйна

На заседанието ще бъдат обсъдени потенциалните рискове пред България

    


В четвъртък избират ръководството на ЦИК

София /КРОСС/ Народното събрание ще избере председател, заместник-председатели и секретар на Централната избирателна комисия на 20 март 2014 г. - съгласно правилата за предложения за състав на ЦИК и избор на ръководство на Централната избирателна комисия. На 18 март 2014 г. в 18.00 часа изтече срокът, в който парламентарно представените партии и коалиции, както и партиите и коалициите, които имат избрани с техните кандидатски листи членове на Европейския парламент, но не са парламентарно представени, трябваше да направят предложения до президента за назначаване на останалите членове на Централната избирателна комисия. До 18.00 часа днес в деловодството на парламента са постъпили следните предложения: От ПГ на ПП ГЕРБ за председател на ЦИК - Маргарита Златарева От ПГ на Партия "Атака" за заместник-председател на ЦИК - Мария Мусорлиева От ПГ на ДПС за секретар на ЦИК - Севинч Солакова От ПГ на Коалиция за България за председател на ЦИК - Ивилина Алексиева  

Кишинев: Русия да не опитва да анексира Приднестровието

Президентът на Молдова Николае Тимофти предупреди Русия да не предприема никакви ходове да анексира Приднестровието по същия начин, по който пое контрола върху Крим в Украйна, съобщи Ройтерс.   Вчера председателят на самообявилия се парламент на Приднестровието Михаил Бурла каза в Москва, че Русия трябва да включи в територията си този рускоезичен регион, отцепил се от Молдова през 1990 г.   Тимофти заяви, че Русия ще допусне грешка, ако приеме молбата за анексиране на Приднестровието, отправена от Бурла. На пресконференция молдовският президент подчерта, че сепаратисткият парламент е незаконен орган, който не може да взема решение за включване в Русия.   По думите на Тимофти действията на Бурла са непродуктивни и няма да донесат добро нито за Молдова, нито за Русия.   "А ако Русия предприеме ходове да удовлетворяване на такива предложения, тя ще допусне грешка", каза президентът на Молдова.   По-рано във вторник руският президент Владимир Путин и руски лидери от украинската Автономна република Крим подписаха в Москва договор, според който тази територия става част от Руската федерация. Това присъединяване бе одобрено с голямо мнозинство на референдум в неделя в Крим. Преди това парламентът на Крим обяви едностранно независимост.   След отцепването си от Молдова сепаратистите от Приднестровието обявиха независимост на областта и водиха през 1992 г. кратка война с молдовската армия. Т.нар. Приднестровска република не е призната от нито една държава по света, включително и от Русия. През 2006 г. в Приднестровието имаше референдум, на който 97.2 на сто от гласовете бяха за присъединяване към Русия.

ГЕРБ:Приказките за национализация гонят инвеститорите

Повтарянията, че в НЕК няма проблем, ще ни докарат не проблем, а голяма беля. Това каза на пресконференция в централата на ГЕРБ депутатът от ГЕРБ Томислав Дончев. Той заяви, че от ГЕРБ няма да коментират ситуацията в енергетиката, а ще предложат три мерки за излизане от ситуацията.

ЕС не признава референдума в Крим

У нас Плевнелиев свиква КСНС за Украйна на 24 март

    

ЕС не признава референдума за Крим

У нас Плевнелиев свиква КСНС за Украйна на 24 март

    


ГЕРБ предлага спешни мерки за кризата в енергетиката

От ГЕРБ предлагат три спешни мерки за непосредствено овладяване на ситуацията, които ако бъдат приложени, ще донесат допълнително приходи в сектора за около 500 млн. лева.

Заявления за директни плащания се подават до 15 май

Кандидатите за директни плащания в тазгодишната кампания могат да подават заявления до 15 май, съобщи фонд Кандидатите за директни плащания в тазгодишната кампания могат да подават заявления до 15 май, съобщи фонд "Земеделие". Закъснелите могат да подават молби до 9 юни, но със санкция от 1 % за всеки ден закъснение. Документите се подават в Общинските служби "Земеделие". Новите бланки са публикувани на сайта на ДФ "Земеделие" www.dfz.bg, в менюто "Д

Просякиня остави милионно състояние

/КРОСС/ На 100-годишна възраст в Саудитска Арабия почина жена, прекарала около половин век в просия. След кончината й се оказало, че тя е оставила милионно състояние, спестено от просия. Години наред пропадналата Аиша проси милостиня по улиците на саудитския град Джида, превръщайки се в една от забележителностите му. Всички жители на града знаят лицето й. Никой обаче и не предполагал какво състояние е оставила старицата след смъртта си. Изяснено е, че потомствената просякиня е собственик на четири жилища в центъра на града, колекция от скъпоценности и златни монети. Съседът, който се е грижел за Аиша през последните години, споделя, че е един от малкото, които са знаели за богатството на жената. Той многократно я молил да се откаже от своя „занаят", но тя продължавала да излиза на улицата, казвайки, че спестява пари за черни дни.В имотите си Аиша пуснала да живеят бедняци. След смъртта й обаче жилищата ще бъдат прехвърлени на държавата, а семействата, обитавали апартаментите й, ще трябва да си намерят нов дом.

Кузман Илиев: Дефлацията в Япония е урок за Европа и САЩ

Според него се движим все повече към негативния японски дефлационен сценарий

    


Издирват 13-годишната Ралица за четвърти път

Столичната полиция издирва 13-годишната Ралица Владиславова Кръстева от София. Тя излязла от дома си на 13 март и оттогава е в неизвестност. Последно е забелязана в района на ж.к. "Хиподрума", съобщиха от МВР.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Ралица е висока 165 см, със слабо телосложение, Столичната полиция издирва 13-годишната Ралица Владиславова Кръстева от София. Тя излязла от дома си на 13 март и оттогава е в неизвестност. Последно е забелязана в района на ж.к. "Хиподрума", съобщиха от МВР. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Ралица е висока 165 см, със слабо телосложение,

Руски части атакуват украинска военна база в Крим


Украински войници в базата в столицата на Крим Симферопол са нападнати от руски военни, а един от украинските военнослужещи е ранен, предаде агенция "Ройтерс".

"Един от нашите войници е ранен във врата и ключицата. Барикадирали сме се на втория етаж. Централното командване е превзето, а командирът ни е пленен. Искат от нас да сложим оръжие, но ние не възнамеяваме да се предадем", заяви говорител на украинската армия.

"Напдат ни. Разполагаме с около 20 войници и още 10 или...

13-годишната Ралица изчезна за четвърти път

Столичната полиция издирва 13-годишната Ралица Владиславова Кръстева от София. Тя излязла от дома си на 13 март и оттогава е в неизвестност. Последно е забелязана в района на ж.к. Столичната полиция издирва 13-годишната Ралица Владиславова Кръстева от София. Тя излязла от дома си на 13 март и оттогава е в неизвестност. Последно е забелязана в района на ж.к. "Хиподрума", съобщиха от МВР. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Ралица е висока 165 см, със слабо телосложение,

Спасителя от Тракия едва свързва двата края

Стефан Стойчев, известен като спасителя от „Тракия”, след като измъкна куп ранени хора при катастрофата на автобус, в момента издържа семейството си с 550 лева. За постъпката си Стойчев стана „Мъж на годината” през 2011-а, а тогавашният вътрешен министър Цветан Цветанов му помогна да започне работа в пожарната.

Русия начерта новата граница с Украйна

Границата на Крим с Украйна се признава за държавна граница на Русия.
Това пише в документа за приемането на републиката в Руската федерация, предаде РИА Новости.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
„Границата на република Крим по суша, по протежение на територията на Украйна, Границата на Крим с Украйна се признава за държавна граница на Русия. Това пише в документа за приемането на републиката в Руската федерация, предаде РИА Новости. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS „Границата на република Крим по суша, по протежение на територията на Украйна,

ЕС в новия световен ред след Крим

Няма никакво съмнение, че след референдума в Крим и фактическото му анексиране от Русия, ни очаква нов световен ред. Ред, при който не всички държави се съобразяват с международните договори и закони и ред, при който има нова вълна на авторитаризъм в стратегически държави. Подготвен ли е Европей ...

Пуснаха Брендо от затвора

Евелин Банев-Брендо напуска ареста с решение на Софийския апелативен съд. Магистратите променят мярката му за неотклонение след близо двегодишно задържане под стража и след две присъди - седем и половина година присъда у нас и двайсет години присъда в Италия за наркотрафик.

Плевнелиев се срещна с Елизабет Втора в Лондон

Преди него единственият български държавен глава, приет от английската кралица, е Петър Стоянов през 2001 г.

Кметът на Тетевен е задържан при операция на ДАНС

Кметът на община Тетевен е задържан при операция на ДАНС, съобщават от агенцията.

Путин подражава на фашистите от XX век с анексията на Крим

Яценюк обяви, че конфликтът с Русия е навлязъл във „военната си фаза"

Денят в снимки

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

НПО-та искат постоянна кръгла маса за тотална смяна на законите

НПО-та поискаха от правосъдния министър Зинаида Златанова да бъде институционализирана постоянна кръгла маса, която да промени тотално законодателството ни, во главе с Конституцията, заради тежката криза, в която се намира съдебната ни система. Това се случи по време на обществен дебат за изготвения нов Наказателен кодекс, който предстои да бъде приет от Народното събрание.

Границата на Крим с Украйна става държавна граница на Русия

Границата на Крим с Украйна се признава за държавна граница на Русия.
Това пише в документа за приемането на републиката в Руската федерация, предаде РИА Новости.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
„Границата на република Крим по суша, по протежение на територията на Украйна, Границата на Крим с Украйна се признава за държавна граница на Русия. Това пише в документа за приемането на републиката в Руската федерация, предаде РИА Новости. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS „Границата на република Крим по суша, по протежение на територията на Украйна,

Разговорът Борисов-Танов за Мишо Бирата е автентичен

Йордан Цонев: Нещата са такива, каквито ги знае обществото

    


Р.Кънев:След 25 май Станишев и Орешарски ще си търсят работа

Правителството е неспособно да създаде среда, в която българи и чужденци да рискуват и да инвестират. Най-бързият път за откриването на нови работни места е оставката на сегашното правителството. Тя ще дойде на 25 май. Това заяви лидерът на ДСБ и говорител на Реформаторския блок пред журналисти в Пловдив.

Четирима сирийски имигранти се удавиха край Турция

Четирима души са се удавили, когато лодка, превозваща 8 сирийски имигранти към Гърция се преобърна в западната част на Турция.

Коя беше Лорън Скот?

След смъртта на Лорън Скот, ето историята ѝ от манекенството до дизайна и запознанството й с фронтмена на "Ролинг Стоунс" Мик Джагър

Цонев: Разговорът между Борисов и Танов е автентичен

/КРОСС/ Разговорът между бившия премиер Бойко Борисов и бившия шеф на Агенция „Митници" Ваньо Танов е автентичен. Това съобщи пред журналисти в парламента депутатът от ДПС и председател на Временната анкетна комисия за Мишо Бирата Йордан Цонев. Той посочи, че на провелото се днес заседание в комисията е изслушан служителят на ДАНС, отговарял за СРС-тата. Той е бил изслушван и от Постоянната подкомисия на 41-то Народно събрание относно контрола върху СРС-та. „Информацията, която той е дал тогава на подкомисията, се потвърди и днес. Тя е класифицирана", посочи Цонев. „Потвърждението на автентичността на разговора идва първо от самия Борисов, който не оспори, че има такъв разговор. Второ, от г-н Танов, който не оспори, че предмет на разговора с премиера е бил точно такъв, само че каза, че е имало и други разговори и това е сглобка от няколко разговора. Не се потвърди това, че е сглобка от няколко разговора. Нещата са такива, каквито ги знае обществото - разговор е имало и след него има настъпили последици, които ние сме длъжни да изследваме и да опишем в доклада си до Народното събрание", заяви депутатът.По неговите думи комисията се е концентрирала върху това да види дали действията на Агенция „Митници" по установяване на нарушения в акцизен склад са нанесли щети на бюджета, дали длъжностни лица са упражнили неправомерно правомощията си и са спрели проверки, които биха могли да предотвратят ощетяване на бюджета

Безизкопна технология се справя с авариите по канализацията във Варна

Възможност за прилагането на метода за безизкопна рехабилитация и полагане на водопроводни и канализационни тръби предстои да бъде осигурена със сключването на 3 – годишен договор между ВиК – Варна и фирмата „Строителна механизация“ от Казанлък, която се занимава именно с такива технологии.

Цонев: Разговорът на Борисов и Танов за Бирата е автентичен

Борисов потвърждава автентичността на разговора, Танов твърди, че е сглобен, но за това няма потвърждение, съобщи председателят на временната парламентарна комисия по случая "Мишо Бирата"

ЧЕЗ преведе на НЕК 8 милиона лева

ЧЕЗ са изплатили на НЕК вчера сума в размер на 8 072 719 лв. До края на месец март са предвидени още две плащания.
Това се казва в изявление на регионалния мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал, разпространено часове преди да изтече „ултиматумът" на ДКЕВР към трите ЕРП-та - до края на днешния вторник да приведат на НЕК близо 320 млн. лева. ЧЕЗ са изплатили на НЕК вчера сума в размер на 8 072 719 лв. До края на месец март са предвидени още две плащания. Това се казва в изявление на регионалния мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал, разпространено часове преди да изтече „ултиматумът" на ДКЕВР към трите ЕРП-та - до края на днешния вторник да приведат на НЕК близо 320 млн. лева.

Заявления за директни плащания се подават до 15 май


Кандидатите за директни плащания в тазгодишната кампания могат да подават заявления до 15 май, съобщи фонд "Земеделие". Закъснелите могат да подават молби до 9 юни, но  със санкция от 1 % за всеки ден закъснение.

Документите се подават в Общинските служби "Земеделие". Новите бланки са публикувани на сайта на ДФ "Земеделие" www.dfz.bg, в менюто "Директни плащания"/ Кампания 2014.

Фондът припомня, че през тази година по Схемата за преразпределително плащане за първите 300...

Комсомолски секретар оглави листата на Зелените

Журналистът Атанас Чобанов оглави листата за евровота на ПП „Зелените“.

Свастика се появи на еврейски паметник в Пловдив

Паметникът на благодарността на пл. Паметникът на благодарността на пл. "Цар Калоян" до централния младоженски дом в Пловдив осъмна надраскан с пречупен кръст, съобщи Plovdiv24.bg. Монументът, на който всяка година представители на еврейската диаспора в Пловдив отбелязват Деня на спасението на българските евреи от депортация в немските концлагери и отдават почит към жертвите на Хо

Оскверниха със свастика еврейски паметник в Пловдив

Паметникът на благодарността на пл. "Цар Калоян" до централния младоженски дом в Пловдив осъмна надраскан с пречупен кръст, съобщи Plovdiv24.bg.

Монументът, на който всяка година представители на еврейската диаспора в Пловдив отбелязват Деня на спасението на българските евреи от депортация в немските концлагери и отдават почит към жертвите на Хо Паметникът на благодарността на пл. "Цар Калоян" до централния младоженски дом в Пловдив осъмна надраскан с пречупен кръст, съобщи Plovdiv24.bg. Монументът, на който всяка година представители на еврейската диаспора в Пловдив отбелязват Деня на спасението на българските евреи от депортация в немските концлагери и отдават почит към жертвите на Хо

Салонът на изкуствата подарява на една пернишка абитуриентка ослепително облекло за бала

В рамките на Пролетния Салон на изкуствата в Перник една абитуриентка ще получи подарък- дизайнерски тоалет за бала.

Специално предизвикателство към абитуриентите отправят организаторите на Пролетния салон на изкуствата в Перник, съобщиха за читателите на ZaPernik.com от Двореца на културата.

Едно момиче, което се дипломира тази пролет, ще може да блесне на бала с дизайнерски тоалет, изработен специално за нея от студенти по моден дизайн от няколко висши училища. Момичето ще бъде определено с томбола, в която ще могат да се включат всички желаещи. За целта кандидатките трябва да...

Продължава

ЧЕЗ плати на НЕК 8 милиона лева

ЧЕЗ са изплатили на НЕК вчера сума в размер на 8 072 719 лв. До края на месец март са предвидени още две плащания.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Това се казва в изявление на регионалния мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал, разпространено часове преди да изтече „ултиматумът ЧЕЗ са изплатили на НЕК вчера сума в размер на 8 072 719 лв. До края на месец март са предвидени още две плащания. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Това се казва в изявление на регионалния мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал, разпространено часове преди да изтече „ултиматумът" на ДКЕВР

Агенция ИТАР-ТАСС си връща съветското име


Информационната агенция ИТАР-ТАСС ще си върне официалното име от времето на бившия СССР. 

Това означава, че ще отпадне Информационна телеграфна агенция на Русия (ИТАР) и ще се запази единствено Телеграфна агенция на Съветския съюз (ТАСС).

Новината съобщи  Лента.ру, позовавййки се на публикация в правителствения вестник "Российская газета". Според нея това решение е било взето на заседание на организационния комитет във връзка с празнуване 110-та годишнина от основаването...

Румънските власти забраниха достъп до страната на четирима унгарци, смятани за екстремисти


Румънските власти временно са забранили на двама членове на унгарската националистическа партия "Йоббик" - "Движение за по-добра Унгария", и на други двама души, за които се смята, че са членове на екстремистки организации, да пътуват до Румъния, предаде "Асошиейтед прес".

Говорителката на румънското министерство на вътрешните работи посочи, че четиримата са членове на структура, която се занимава с "националистически, екстремистки дейности", които представляват риск за обществения...

Топалов с първа загуба

Веселин Топалов намали шансовете си да стигне до мач за световната титла по шахмат, след като допусна първа загуба на претендентския турнир в Хантимансийск срещу Пьотър Свидлер (Русия) в петия кръг.

Българинът имаше черните фигури и се предаде на 48-ия ход. Така с 2 точки Топалов изостава сериозно от лидера Вишванатан Ананд (Индия) - 3,5 точки. Веселин Топалов намали шансовете си да стигне до мач за световната титла по шахмат, след като допусна първа загуба на претендентския турнир в Хантимансийск срещу Пьотър Свидлер (Русия) в петия кръг. Българинът имаше черните фигури и се предаде на 48-ия ход. Така с 2 точки Топалов изостава сериозно от лидера Вишванатан Ананд (Индия) - 3,5 точки.

Столична община против изплащането на дълговете на „Топлофикация“ с общински заем

София /КРОСС/ Столичната община се обяви против предложението на Министерството на икономиката и енергетиката тя да вземе облигационен заем от 500 млн. лв., за да изплати задължението на „Топлофикация" към Българския енергиен холдинг.Вземането на заем може да стане само и единствено за сметка на софиянци, заяви на брифинг в Столичната община Елен Герджиков, председател на Столичния общински съвет. По думите му не е справедливо всеки жител на този град да бъде натоварен с 500 лв., за да заплати старите задължения на "Топлофикация София" към БЕХ.Той каза, че предложението на МИЕ общината да вземе заем от 500 млн. лв., е отправено вчера от експерти на министерството в рамките на първата среща на работна група за "Топлофикация София". Целта на й е да започнат разговори за подготовка на споразумение за погасяване на дълговете на "Топлофикация" към БЕХ.Според председателя на стопанската комисия в СОС и зам.-председател на съвета Николай Стойнев се усеща рекетьорско отношение на държавата към общината. Стойнев изрази мнение, че държавата със своите механизми е създала условия, които са довели до огромен дисбаланс в енергийната система. Сега Столичната община по примера на държавата трябва да вземе няколкостотин милиона лева и да реши проблемите на енергетиката, коментира Стойнев предложението на МИЕ.

664,17 лв. среден осигурителен доход за януари, отчита НОИ

Националният осигурителен институт обявява, че размерът на средния осигурителен доход за страната за месец януари 2014 г. е 664,17 лв. Средномесечният осигурителен доход за страната за периода от 01.02.2013 г. до 31.01.2014 г. е 651,12 лв.

Първата сесия на Балканската парламентарна асамблея ще се състои на 10 май

Първата сесия на Балканската парламентарна асамблея се очертава да се състои на 10 май тази година в Букурещ. Това заяви Георги Пирински, председател...

Христо Кирчев: Москва няма интерес да спира газа

Варна /КРОСС/ Светът е много глобален и интегриран, за да започнем да го разделяме на студена, топла и не знам каква си война. Държавите са толкова взаимно зависими и обвързани, че никой няма интерес от горещи конфликти. Това коментира пред Дарик бившият кмет на Варна Христо Кирчев.„Отдавна Желязната завеса я няма. Отдавна целият свят е подчинен на капитализма. В тая глобализация икономиките на всички държави са обвързани помежду си. Днес не може да има Студена война, защото вътрешният продукт на натовските държави - ЕС и САЩ, е 34 трилиона долара при 820 милиона население. Русия е 140-милионна държава и има 2,2 трилиона долара БВП, т.е. разликата е 17 пъти. А трябва да има някакъв паритет", смята Кирчев. Според него никой няма интерес от войни, защото един горещ конфликт е страшно скъпо забавление, струващо милиарди.Бившият варненски градоначалник смята, че българският народ доста непредпазливо се плаши от събитията в Украйна. „Причина са нашите вътрешни неуредици, защото ние енергийно стоим много зле. Но спиране на газ няма да има, защото Москва няма интерес от подобен ход. Над 30% от приходите на Русия идват от енергоносителите", добави Кирчев.Според него не може да се прави сравнение между Крим и Косово, защото в украинската област не е имало изстъпление на украинци срещу руснаци. „В Косово сърбите постъпиха много жестоко спрямо албанците и затова Западът предприе военни действия", каза Христо Кирчев

Разбиха две банди за трафик на наркотици в Испания

Испанската полиция съобщи, че са разбити две банди за трафик на наркотици, по-специално кристални метамфетамин. Арестувани са 42 души, почти половината от тях са филипинци.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване