Д-р Виктор Новачков: Секциото е удобно за лекаря, но 10 пъти по-опасно за жената

Д-р Виктор Новачков завършва медицина през 1984 г. Започва като ординатор в АГ отделението в болницата в Тутракан, а 2 години по-късно печели конкурс за научен сътрудник в Института по акушерство и гинекология. От 1990 г. насам е последователно старши и главен асистент в СБАЛАГ "Майчин дом", София.

Райна във Facebook: Търся си гадже!

Често във Facebook попфолк певицата пуска обява „търся си гадже”. Оказва се, че Райна не търси гадже за себе си, а за минипиинчерите, за които се грижи и които обожава.

Бойко Борисов: Случаят в Карадере е пладнешки грабеж

Случаят в Карадере е пладнешки грабеж. Това коментира в Кърджали председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред над 150 младежи от структурите на млдежката организация на партията от Южна България, съобщи Случаят в Карадере е пладнешки грабеж. Това коментира в Кърджали председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред над 150 младежи от структурите на млдежката организация на партията от Южна България, съобщи "Фокус". "И пощальонът Стойнев вчера има наглостта да казва, че Добрев подписал за Карадере. Ама как не ги е срам? Делян Добрев е подписвал писма,

САЩ удрят със санкции строител на “Южен поток”

САЩ обявиха в четвъртък санкции (забрана за пътувания и замразяване на авоари) срещу най-близкия кръг на Владимир Путин и сред тях е милиардерът Генадий Тимченко. Според Ройтерс консорциум, воден от неговата “Стройтрансгаз”, ще спечели договора на стойност 3,5 млрд. евро за построяването на българския участък на газопровода “Южен поток". САЩ обявиха в четвъртък санкции (забрана за пътувания и замразяване на авоари) срещу най-близкия кръг на Владимир Путин и сред тях е милиардерът Генадий Тимченко. Според Ройтерс консорциум, воден от неговата “Стройтрансгаз”, ще спечели договора на стойност 3,5 млрд. евро за построяването на българския участък на газопровода “Южен поток".

Многоженството разрешено със закон в Кения

Парламентът в Кения прие закон, който позволява на мъжете да се женят за неограничен брой жени. При това съгласието на първоначалната съпруга няма да се изисква. Така министрите формализираха обичайна практика, в рамките на която многоженството е широко разпространено. Законът обаче срещна отпор от страна на жените членки на парламента. Парламентът в Кения прие закон, който позволява на мъжете да се женят за неограничен брой жени. При това съгласието на първоначалната съпруга няма да се изисква. Така министрите формализираха обичайна практика, в рамките на която многоженството е широко разпространено. Законът обаче срещна отпор от страна на жените членки на парламента.

Уличните протести във Венецуела нанесли щети за 10 млрд.

/КРОСС/ Щетите от уличните протести във Венецуела възлизат на 10 млрд. долара. Това съобщи "Ройтерс", позовавайки се на президента Николас Мадуро.„Това не е протест. Това е вандализъм. Това е тероризъм", каза Мадуро. Той отново заяви, че малка група се опитва да извърши преврат в държавата.Протестиращите участници са поискали освобождаване на задържаните от властите при демонстрациите. Все още около 40 души, сред които опозиционни лидери като Леополдо Лопес и чуждестранни журналисти са зад решетките.Повод за недоволството на хората станаха корупцията, лошото икономическо положение на страната и липсата на много стоки. Според президента обаче зад това стоят чужди сили, а всички проблеми в страната му се дължат на саботажи. Той изгони от Венецуела чужди медии заради начина, по който отразяват събитията там.    

Боев: Никой не говори за режим на тока

София /КРОСС/ Никой не говори за режим на тока. Няма да се случи такова нещо. ЕРП-тата са търговци на електрическа енергия, те не са производители. Ние не отнемаме лицензите на производителите, коментира пред TV7 председателят на ДКЕВР Боян Боев. „Разпределителното дружество притежава активите - мрежата, жиците. Снабдителното дружество е търговеца или дружеството, което купува енергията и ни я фактурира на всички нас. Те са търговците. Финансовият ресурс, който тръгва от населението към ЕРП-то, една част от тях отива към НЕК, с другата част те се разплащат към малките производители. Но на електроснабдителните дружества им се компенсират тези разходи за плащане. Процедурата е такава, че те трябва да ги предявят пред нас, след като е приключил отчетният период.Техният отчетен период приключи в края на юли 2013 година. Тоест сега в заявлението си към 31 март, което все още не са подали ЕРП-тата, трябва да представят тази отчетна информация, която ние да разгледаме. Механизмът или методиката, по която следва да бъдат възстановени тези разходи, следва да бъде изготвена от ДКЕВР. Не могат тези дружества сами да определят начина, по който да вземат този ресурс от системата. След като бяха налице факти и обстоятелства, с които дружествата блокираха паричния ресурс към НЕК, ние изискахме от тях информация, изготвихме наказателните постановления и в едно с това ние стартирахме процедурата за отнемане на лиценз", каза още Боев.    

За Путин, Хитлер, национал-предателите и nationalverräter


"Врагове на народа" би звучало по-добре, все пак днес в Русия Сталин масово е наричан от властта "ефективен лидер". Но не посмяха да цитират Сталин и в търсене на синоним нагазиха в кафявото. Вероятно са си мислили, че никой няма да забележи"

Това пише руският журналист Айдер Муждабаев по повод един от най-обсъжданите елементи от прочутата "кримска реч" на Владимир Путин, с която тази седмица на тържествено събиране на Федералното събрание на Русия той обяви анексирането на...

Прессекретариатът на президента: В ЦИК е запазено съотношението между парламентарните партии

По повод коментарите от последните дни относно назначението от президента Росен Плевнелиев на членове на Централната избирателна комисия, прессекретариатът на държавния глава разпространи съобщение, в което уточнява:

Централната избирателна комисия е независим държавен орган, формиран на партийно-квотна основа. В съответствие с принципа на полит По повод коментарите от последните дни относно назначението от президента Росен Плевнелиев на членове на Централната избирателна комисия, прессекретариатът на държавния глава разпространи съобщение, в което уточнява: Централната избирателна комисия е независим държавен орган, формиран на партийно-квотна основа. В съответствие с принципа на полит

Плевнелиев не отстъпва за състава на ЦИК

Президентът Росен Плевнелиев не отстъпва от указа си за броя на членовете в състава на ЦИК - бил спазил принципа на съотношението между парламентарно представените партии и коалиции.

Ивилина Алексиева: Провеждане на референдум заедно с евровота не би затруднило ЦИК


Ако могат да се спазят сроковете за решение за произвеждане на референдум по изборни въпроси и те бъдат насрочение заедно с вота за Европейски парламента на 25 май, това не би затруднило Централната избирателна комисия (ЦИК) да ги организира заедно. Това заяви председателят на новата ЦИК Ивилина Алексиева в предаването  "Седмицата" на "Дарик радио".

В момента ГРАО проверява подписката на над 500 000 души, събрани от Инициативния комитет начело с проф. Георги Близнашки, а Народното...

Плевнелиев запазил в ЦИК съотношението между парламентарно представените партии

По повод коментарите от последните дни относно назначението от президента Росен Плевнелиев на членове на Централната избирателна комисия, прессекретариатът на държавния глава разпространи съобщение, в което уточнява:

Централната избирателна комисия е независим държавен орган, формиран на партийно-квотна основа. В съответствие с принципа на полит По повод коментарите от последните дни относно назначението от президента Росен Плевнелиев на членове на Централната избирателна комисия, прессекретариатът на държавния глава разпространи съобщение, в което уточнява: Централната избирателна комисия е независим държавен орган, формиран на партийно-квотна основа. В съответствие с принципа на полит

Варненски ученици мерят сили в еко състезание

Ученици, участващи в проекта „Зелено бъдеще“ ще се включат в еко състезание на 23 март. Основните цели на инициативата са да бъдат демонстрирани придобитите знания за разделно събиране на отпадъците. Събитието ще се проведе в часовия диапазон от 13:00 -16:00 часа на територията на Морска градина, сцена Амфитеатър.

Кунева води листата на Реформаторския блок за евроизборите

Меглена Кунева е водач на листата на Реформаторския блок за евроизборите. Втори е Светослав Малинов, евродепутат, заместник-председател на Демократи за Силна България. Следват Божидар Лукарски, Корм...

Звездите на "Под прикритие" пяха с вокала на Hot Chocolate

Станислав Яневски (Ангел Якимов – Гелето, лична охрана и шофьор на Джаро) и Герасим Гергов — Гущера (престъпник, наркодилър, съюзник на Джаро) пяха, танцуваха и купонясваха заедно ...

Поне в 10 области България ще понесе щети от контрамерки на Русия, обяви Ангел Найденов


Поне в 10 области ще имат негативен ефект върху България, ако Русия предприеме контрамерки срещу наложените й санкции от страна на ЕС и САЩ. Това заяви министърът на отбраната Ангел Найденов в предаването "Седмицата" на Дарик радио.

Той изрази несъгласие с президента Росен Плевнелиев, който снощи в предаването "Панорама" на БНТ заяви, че "ЕС трябва да покаже, че ние сме готови да защитаваме ценностите, ако трябва – и да забравим калкулациите и да се обърнем към това кои сме ние и кои...

ЕСО разпореди ограничаване на производството от ВЕИ централи

Електроенергийният системен оператор (ЕСО) разпореди на всички ВЕИ централи на EVN, присъединени към електроразпределителната мрежа в Югоизточна България, да ограничат мощността си с 60% и да работят с мощност до 40% от инсталираната мощност.

Пазарът на луксозни стоки се прицелва в нова категория потребители

Когато става въпрос за покупки на луксозни стоки обаче, мъжете са много по-чувствителни към измененията в икономиката, което застрашава продажбите на компаниите

    


Да управляваш много хора е същото, като да управляваш малко – въпрос на организация

Да управляваш много хора е същото, като да управляваш малко - въпрос на организация - Сун Дзъ.

Борисов и Местан се канят на кафе в Кърджали

Лидерът на ДПС: Очаквам го в „Ориентал“, Лидерът на ГЕРБ: Среща във "Френд"

    


България е 12-та в ЕС по брой на молбите за убежище

/КРОСС/ България е на 12-то място в ЕС по брой на подадените молби за убежище през миналата година, според нов доклад на ООН. Страната ни обаче се нарежда на второ място след Унгария по процентен ръст на чужденците, които търсят международна закрила у нас.Рязко покачване на подадените молби за закрила поради кризата в Сирия се отбелязва в доклада на Върховния комисариат по бежанците към ООН озаглавен "Тенденции в областта на закрилата 2013-та". Афганистан, който през последните две години бе основна страна на произход на търсещите закрива по света, сега се нарежда на трето място след Сирия и Руската федерация вследствие на променящата се международна динамика, пише в доклада. Бежанците, подали молби в Европа, са с една трета повече спрямо 2012-та, като общият им брой е над 480 хиляди души. България се нарежда на второ място по процентен ръст с 6 980 молби предимно от сирийски граждани, което е 467 процента увеличение спрямо 2012-та година според данните в доклада на ООН.Българският червен кръст очаква нова вълна от бежанци през май, стана ясно на провеждащия се в Кърджали Национален събор на младежките структури на организацията. В помощ на имигрантите ще бъдат обучени доброволци, 60 младежи вече са преминали специален курс за работа с децата-бежанци, съобщи БНР.

Русия призовава ЕС отново да стъпи на прагматична почва на сътрудничество

/КРОСС/ Русия си запазва правото за адекватен отговор в случай на допълнителни санкции от страна на ЕС към Русия. Това заяви говорителят на Министерството на външните работи на Русия Александър Лукашевич. Той нарече решението на ЕС откъснато от реалността и призова организацията „отново да стъпи на прагматична почва на сътрудничество, отговарящо на интересите на нашите страни".Санкциите срещу РусияВ петък, 21 март, ЕС вписа 12 руски чиновници, разширявайки „черния списък" за Русия. На тях им се налага забрана за пребиваване на територията на страните-членки на общността, а техните сметки в европейски банки, ако такива бъдат открити, подлежат на замразяване.Първият вариант на „черния списък" за Русия бе приет на 17 март. В него бяха включени 21 души - 8 представители на ръководството на Крим, 10 руски парламентаристи и 3 военни - командващият Черноморския флот и командващите Южния и Западния военни окръзи.По този начин, броят на лицата, включени в „черния списък", стана 33 души. ЕС смята, че всички тези официални лица „носят лична отговорност за действията на Русия по отношение на Украйна".Освен създадения „черен списък" за Русия, Европейският съюз вече прие решение за замразяване на преговорите за облекчаване на визовия режим и подготовката за въвеждане на безвизов режим с Русия, както и за споразумението за партньорство Русия - ЕС

Вижте в какво превръщаме планетата си (СНИМКИ)

Фактът, че човешката дейност често води до плачевни резултати за природата, едва ли изненадва някого. Приемаме го едва ли не като част от всемирния...

Янаки Стоилов: Предстоят тежки избори

Според него в момента има условия за по-активни и последователни действия, в които ролята на левицата ще е водеща

MINI пристигна у нас в арт обстановка

/КРОСС/ Третото поколение на новото MINI пристигна у нас по емоционален начин - със специална експозиция до легендарния първи автомобил. Двата модела са изложени във временен автосалон в Towers Gallery в Sopharma Business Towers до 29 март.MINI е пораснало с 98 мм на дължина и 44 мм на широчина. Багажното пространство е увеличено с 51 до 211 литра. Автомобилът идва с три напълно нови задвижващи агрегати с технология MINI TwinPower Turbo. Трицилиндровият бензинов двигател на новото MINI Cooper развива максимална мощност от 100 кВт/136 к.с. Четирицилиндровият бензинов двигател на MINI Cooper S развива 141 кВт/192 к.с. Новото MINI Cooper D се задвижва от трицилиндров дизелов двигател с мощност 85 кВт/116 к.с.Нови са и серийната шестстепенна механична скоростна кутия и предлаганата като опция за всички двигатели шестстепенна автоматична трансмисия. Нов рекордьор по отношение на ефективността е MINI Cooper D със среден разход на гориво от 3,5 до 3,8 л/ 100 км. (Данни при тестовия цикъл на ЕС, в зависимост от избрания размер джанти и гуми). Освен това всички модификации на новото MINI отговарят на нормата за вредни емисии EU6. И интериора има също много промени. Скоростта и оборотите, както и други важни за пътуването данни се изобразяват върху оформения по нов начин комбиниран уред на кормилната колона

В Кения разрешиха многоженството

Парламентът в Кения прие закон, който позволява на мъжете да се женят за неограничен брой жени. При това съгласието на първоначалната съпруга няма да се изисква. Така министрите формализираха обичайна практика, в рамките на която многоженството е широко разпространено. Законът обаче срещна отпор от страна на жените членки на парламента. Парламентът в Кения прие закон, който позволява на мъжете да се женят за неограничен брой жени. При това съгласието на първоначалната съпруга няма да се изисква. Така министрите формализираха обичайна практика, в рамките на която многоженството е широко разпространено. Законът обаче срещна отпор от страна на жените членки на парламента.

HP се впускат в 3D-принтинга

/КРОСС/ От HP обявиха, че имат решение към редица от технологичните проблеми, които пречат на по-масовото разпространение на технологията. Мег Уитман, шефът на HP, заяви пред акционерите на компанията, че по-късно този месец ще бъде съобщена "значима технологична новина", с която ще бъде разкрито как ще се атакува пазара, който привлича погледите на инвеститори и специалисти от различни професионални области.Reuters напомнят, че много критици обвиняват технологията, че е неподходяща за масово разпространение и нейният потенциал е преувеличаван.Уитман заяви, че изследователите на компанията са разрешили много от проблемите свързани с ограниченията с качеството на основните материали, които се използват, което влияе също и на издръжливостта на завършения продукт."Всъщност, мислим, че разрешихме тези проблеми", сподели тя пред акционерите на компанията, събрали се на ежегодната среща на акционерите на HP. "Най-големият пазар тук ще е корпоративния сектор, произвеждайки части и прототипи по начин, който не е бил познат досега".От HP са изчислили, че продажбите на 3D-принтери и сходен софтуер ще достигнат сумата от $11 млрд. долара до 2021г. За 2012г. това число е $2.2 млрд, пише kaldata.com.

ОССЕ изпраща мисия в Украйна

Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа ще изпрати свои наблюдатели в Украйна. Мисията първоначално ще се състои от 100 души, цивилни специалисти, но при нужда броят им може да достигне 400, предадоха ИТАР-ТАСС и "Асошиейтед прес".

Поделенията на службата за спасение на Крим ще получат съвременно оборудване

/КРОСС/ В рамките на програмата за развитие на Кримския регион ще бъдат създадени нови структурни поделения, а вече съществуващите ще бъдат оборудвани със съвременно техническо оборудване. Основните насоки, по които ще се усъвършенства цялата система за защита на територията и населението от извънредни ситуации, пожарна безопасност и безопасност на водните площи е разгледана по време на работно съвещание под ръководството на министъра на извънредните ситуации на Русия Владимир Пучков. Предстои работа по социалното осигуряване и осигуряването на материалния стимул на служителите на службата за спасение, както и решение на жилищния им въпрос. Бе подчертано, че основна задача сега е създаването на такава спасителна служба, която да е в състояние да защити всеки жител и гост на полуострова. Към днешна дата в Крим действат 31 пожарни поделения и един аварийно-спасителен отряд. Броят на пожарникарите е 1226 души. Автомобилният парк е доста остарял, възрастта на автомобилите е между 25 и 35 години.

Радостин Стойчев и Матей Казийски тръгват за нова титла в Шампионската лига


Българите Радостин Стойчев и Матей Казийски ще направят опит да спечелят отново Шампионската лига по волейбол. Треньорът ще изведе "Халкбанк" във финалната четворка в надпреварата, на която турският отбор е домакин.

Сайтът на европейската конфедерация определи Стойчев за много амбициозен треньор. В материала за финалите се припомня, че специалистът участва в Шампионската лига за седми път, като досега три пъти е извеждал отбора си до титлата. И в трите случая това беше с "Тренто"....

Найденов: Подкрепям свикването на КСНС

София /КРОСС/ Подкрепям свикването на Консултативния съвет за национална сигурност към президента и опита му да потърси консолидирана позиция. Това коментира пред Дарик министърът на отбраната Ангел Найденов.„Каква ще е позицията след заседанието - трудно мога да кажа. Имаме действия на Русия, които нарушават териториалната цялост на Украйна - това беше позиция, заявена включително на различни международни форуми", обясни министърът.„Не могат да се признаят резултати на референдум, които са в нарушение на законодателството на Украйна и на международните норми", каза още Найденов.Той защити поведението на външния министър Кристиан Вигенин, който беше критикуван от някои социалисти заради посещението си в Украйна:„Не виждам нищо по-естествено от това министърът на външните работи да посети размирни райони, какъвто беше в случая този на Украйна, и да проведе срещи с управление, признато и прието от международната общност".Министърът припомни, че България до момента не е наложила вето за санкции срещу Русия.„Подкрепили сме съюзниците. Друг е въпросът за икономическите санкции - какво ще е отражението им върху българските интереси. Трябва да се направи оценка на въздействието и да представим нашата позиция. Не съм съгласен с президента, че това нямало значение, че били дребни сметки

Монакци от всички страни, съединявайте се! - фейлетон от Лола Монтескьо

ОТ главата си българинът се разболява много повече, отколкото от цигарите. Това не го казвам аз, ама въпреки това е верно. Казва го сърдечният хирург професор Чирков пред вестник “Марица”. Той е специалист, трябва да знае.
Че от главата се пати, е стара мъдрост, ама най-много се пати от българска глава. Да не давам списък с исторически ОТ главата си българинът се разболява много повече, отколкото от цигарите. Това не го казвам аз, ама въпреки това е верно. Казва го сърдечният хирург професор Чирков пред вестник “Марица”. Той е специалист, трябва да знае. Че от главата се пати, е стара мъдрост, ама най-много се пати от българска глава. Да не давам списък с исторически

Таско Ерменков: ЕРП-тата няма да си сменят собствениците при отнемане на лиценза

Лицензът на ЕРП-та може да бъде взет, но собствениците им ще се запазят, заяви депутатът от Коалиция за България Таско Ерменков в „На светло”.

Режим на тока няма да има

Режим на тока няма да има, ЕРП-тата са търговци на електрическа енергия, те не са производители. Ние не отнемаме лицензите на производителите, каза Боян Боев, председател на ДКЕВР в предаването „Факторът Кошлуков" по ТВ7.

Бионсе се снима в музея на Ане Франк в Амстердам

Бионсе може и да е заета, пътувайки за световното си турне, но Европа не я остави безучастна към красотата си и поп-иконата поспря за почивка именно тук. Тя и съпругът и Джей Зи се насладиха на историческия музей Ане Франк в Амстердам. Това дамата отрази в Инстаграм профила си, което ни напомня и за младата звезда Джъстин Бийбър Бионсе може и да е заета, пътувайки за световното си турне, но Европа не я остави безучастна към красотата си и поп-иконата поспря за почивка именно тук. Тя и съпругът и Джей Зи се насладиха на историческия музей Ане Франк в Амстердам. Това дамата отрази в Инстаграм профила си, което ни напомня и за младата звезда Джъстин Бийбър

Трима палестинци загинаха при сблъсъци с израелски военни

/КРОСС/ Трима палестинци загинаха при сблъсъци с израелски военни на Западния бряг на река Йордан, съобщи „Франс прес". Инцидентът е станал в бежанския лагер „Дженин". Израелската армия провеждала специализирана операция по арестуването на бойци от „Хамас". Военните са заобиколили дома му и когато той отказал да излезе, щурмували и убили бунтовниците. В резултат на атаката по улиците са излезели стотици местни жители, протестирайки срещу действията на военните. Стигнало се е до сблъсъци. Точна информация за броя на загиналите и ранените няма.

Жители в столичен квартал се страхуват от психично болен

От осем години живеещите в блок 42 в кв. "Лагера" излизат и се прибират в страх. Причината е, че на осми етаж живее 24-годишен младеж с диагноза параноидна шизофрения

Част от местност "Ален мак" без вода

От ВиК-дружеството във Варна съобщиха за Moreto.net, че поради авария част от местност "Ален мак" ще са без вода днес. Засегнат е района над хотел "Детелина", уточниха от водоснабдителното дружество. Аварията се очаква да бъде отстранена в ранния следобяд, а водоподаването възстановено до 15 часа.

Дончев: Имаме държава, но не сме я изстрадали

София /КРОСС/ Живеем в територията на медиите. За моя радост тя е много по-малка от територията на България, коментира пред Нова телевизия предприемачът Сашо Дончев. Тези, които са в медиите, не са представителната извадка на българския народ. Те наричат себе си често елити, не знам на какво основание. Можеш да се подготвиш за живота ,четейки много книги и завършвайки елитен университет, но живеейки самия живот можеш да го разбереш. Не само медиите се смятат за велики, но и техните гости. Това са едни хора, които те съветват как да живееш, а те лично не са направили нищо по този въпрос. Големият проблем е с 136-годишна давност. Това е, че българското общество не е имало привилегията да създаде своята държава. Ние имаме държава, но не сме я изстрадали. Това е държавата на нашите елити. Партизанщината у нас е ежедневие. Постепенно трябва да усетим, че сме граждани, всички права са нашите права. Трябва да си ги поискаме, да си ги възстановим и след това да започнем да водим разговора. Ако искаме да запазим държавата си, то мажоритарният вот няма да ни помогне. Политиката не е професия, тя е призвание, каза още Дончев.

Очаквано Кунева повежда листата на Реформаторите

Следват Светослав Малинов и Божидар Лукарски

    


Бившият шеф на "Северстал" в САЩ е обвинен в укриване на доходи


Бившият ръководител на американския филиал на голяма руска стоманолеярна компания бе обвинен в укриване на доходи от американски съд, предадоха Ройтерс и ИТАР-ТАСС.

Руският гражданин Виктор Липухин, който е имал право на постоянно пребиваване в щата Илинойс, бе обвинен вчера от федерален съд в укриване на между 4 и 7.5 милиона долара в две сметки в швейцарската банка Ю Би Ес между 2002 и 2007 г., съобщи в изявление американското министерство на правосъдието.

Липухин е бил...

Боев: Никой не говори за режим на тока

Никой не говори за режим на тока, заяви пред ТВ7 председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Боян Боев.

Президентът публикува методиката си за разпределение на местата в ЦИК


Президентът Росен Плевнелиев публикува методиката (виж карето долу), по която е изчислил разпределението на местата в Централната избирателна комисия (ЦИК) между парламентарните партии, както и своето тълкуване на Изборния кодекс. Той е представил два варианта, според които на ГЕРБ се полагат 7 членове, на БСП - 6, на ДПС и "Атака" - по двама, на НДСВ и "Синята коалиция" - по един.

В съобщение на прессекретариата на държавния глава отново се уточнява, че запазването на съотношението...

Да посетим музея Ане Франк в Амстердам с Бионсе

Бионсе може и да е заета, пътувайки за световното си турне, но Европа не я остави безучастна към красотата си и поп-иконата поспря за почивка именно тук. Тя и съпругът и Джей Зи се насладиха на историческия музей Ане Франк в Амстердам. Това дамата отрази в Инстаграм профила си, което ни напомня и за младата звезда Джъстин Бийбър Бионсе може и да е заета, пътувайки за световното си турне, но Европа не я остави безучастна към красотата си и поп-иконата поспря за почивка именно тук. Тя и съпругът и Джей Зи се насладиха на историческия музей Ане Франк в Амстердам. Това дамата отрази в Инстаграм профила си, което ни напомня и за младата звезда Джъстин Бийбър

Видео: Фойерверки на победата озариха Москва и Крим



Хиляди руснаци отбелязаха в Москва и Крим с тържества и фойерверки анексирането от Русия на украинския полуостров Крим, разказва Джулиън Кичънър от "Ройтерс".

Цветни експлозии озариха Кремъл, докато руснаците приветстваха поглъщането на Крим.

По-рано през деня руският президент Владимир Путин подписа закона за включването на района в Руската федерация.

Някои московчани като Димитрий не можеха да скрият колко много ликуват от всичко това: "Крим ни показа...

Видео: Фойерверки на победата озариха Москва и Крим



Хиляди руснаци отбелязаха в Москва и Крим с тържества и фойерверки анексирането от Русия на украинския полуостров Крим, разказва Джулиън Кичънър от "Ройтерс".

Цветни експлозии озариха Кремъл, докато руснаците приветстваха поглъщането на Крим.

По-рано през деня руският президент Владимир Путин подписа закона за включването на района в Руската федерация.

Някои московчани като Димитрий не можеха да скрият колко много ликуват от всичко това: "Крим ни показа...

10 млрд. долара стрували протестите във Венецуела

Президентът Николас Мадуро заяви, че уличните протести в страната през последния месец са нанесли щети за 10 млрд. долара, предаде Reuters. „Малцинството, което иска да извърши преврат, изв...

Движение „Гергьовден“ се присъединява към „България без цензура“

Коалицията между „България без цензура“, ВМРО и земеделците, ще се разширява. Това каза в интервю за Дарик Николай Бареков. Той заяви, че и движение „Гергьовден&ldquo...

По-тежки присъди за "Килърите" искат прокурори, адвокат се отказва

Доживотни присъди без право на замяна, искат прокурорите по делото "Килърите" в протеста си до Върховния касационен съд. Най-тежката санкция засяга Петър Стоянов-Сумиста, Васил Костов-Кеца и Георги Вълев. Доживотните им присъди бяха потърдени на втора инстанция от Варненския апелативен съд, но отпадна "без замяна".

Малайзия иска оборудване за подводно наблюдение от САЩ

Малайзия поиска помощ от САЩ да предостави оборудване за подводно наблюдение, което да помогне в издирването на изчезналия пътнически самолет „Боинг” 777.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване