Красотата на смесената кръв

СВЕТЛА ЙОРДАНОВА Най-привлекателните знаменитости в Холивуд дължат красотата си на факта, че са потомци на две или повече националности. Колкото по-смесен е произходът им, толкова по-привлекателна и впечатляваща е визията им.Уникалната красота на Анджелина Джоли определено е плод на добри гени. Дъщерята на холивудския актьор Джон Войт и модела СВЕТЛА ЙОРДАНОВА Най-привлекателните знаменитости в Холивуд дължат красотата си на факта, че са потомци на две или повече националности. Колкото по-смесен е произходът им, толкова по-привлекателна и впечатляваща е визията им.Уникалната красота на Анджелина Джоли определено е плод на добри гени. Дъщерята на холивудския актьор Джон Войт и модела

Си Дзинпин кацна в Амстердам

/КРОСС/ Председателят на КНР Си Дзинпин кацна в Амстердам, започвайки първата си официална визира в Европа, съобщи „Франс прес". Китайският политик е придружаван от съпругата си Пен Лиюан, няколко министри, както и двеста представители на китайския бизнес.В рамките на визитата си китайският лидер възнамерява да обсъди с лидерите на страните от ЕС кризата в Украйна. Той ще посети и срещата на върха по въпросите на ядрената сигурност в Хага. Освен Холандия, Дзинпин да посети Франция, Германия и Белгия.На срещата за ядрена сигурност, която ще се проведе в Хага, той ще се срещне с американския държавен глава Барак Обама.

ГЕРБ обяви първите четирима в евролистата, останалите - после

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви в Кърджали първите четирима в листата на партията за изборите за Европейски парламент. Водачът Томислав Дончев беше обявен по-рано, а следващите трима са Андрей Ковачев, Мария Неделчева и Владимир Уручев.

Опит за отвличане заради финансови неуредици

Полицаи предотвратиха опит за отвличане на младеж в София заради финансови неуредици.

Александър Томов обещава: Няма да съм мажоритарен собственик на ЦСКА

„Аз не желая да оставам мажоритарен собственик", обяви пред БНТ генералният акционер в ЦСКА Александър Томов, който коментира публичното предлагане на акции, което е вече в ход. Силният човек на „Армията" заяви, че продажбата на емисията върви доста добре, като допълни, че ако феновете застанат зад клуба, „червените" ще могат да си поставят директн „Аз не желая да оставам мажоритарен собственик", обяви пред БНТ генералният акционер в ЦСКА Александър Томов, който коментира публичното предлагане на акции, което е вече в ход. Силният човек на „Армията" заяви, че продажбата на емисията върви доста добре, като допълни, че ако феновете застанат зад клуба, „червените" ще могат да си поставят директн

Забраниха каруците в стария град на Поморие

/КРОСС/ Забраниха влизането на каруци в стария град на Поморие. Заповедта на кмета е в сила за летния сезон. Целта е превозните средства с животинска тяга да не правят лошо впечатление на туристите. Обикновено с каруци се придвижват ромите, които обикалят и събират отпадъци.В Поморие има много каруци, но при направената проверка се е установило, че едва 30 са регистрирани. Затова беше предприета спешна регистрация на каруци, коне и магарета. Предимствата от регистрацията са и за собствениците, тъй като при кражба липсващото може да им се върне.Собственикът на каруца Слави Мицов сподели горчивия си опит в това отношение - преди години му откраднали коня и той не можел да докаже, че е негов. Затова той е сред първите, които регистрираха животно и каруца.Освен, че са регистрирани, някои от местните роми поддържат добре своите каручки. Поддържани или не - движението им в стария град на Поморие спира от средата на май. Привилегировани ще бъдат само четири файтона и още толкова атракционни каручки, съобщи TV7.

Сделката на реформаторите с ГЕРБ е доброволно да сдадат десницата, обяви Надежда Нейнски


Сделката между Реформаторски блок и ГЕРБ включва реформаторите доброволно да сдадат десницата, обяви в Благоевград евродепутатът и кандидат за нов мандат от "Синьо единство" Надежда Нейнски, цитирана от партийния пресцентър.

Според нея тезата "няма леви, няма десни, всички срещу мафията" цели именно това. "Реформаторите дават десния си суверенитет на либерални и центристки партии. За това и ГЕРБ ги имат като партньори- защото по този начин ГЕРБ стават монополист в дясното политическо...

ЧЕЗ и EVN режат зелената енергия

Електроенергийния системен оператор разпореди на ЧЕЗ и EVN да огранимат производството на зелена енергия в Северозападна и Североизточна България.

Александър Томов: Не желая да съм мажоритарен собственик на ЦСКА

„Аз не желая да оставам мажоритарен собственик „Аз не желая да оставам мажоритарен собственик", обяви пред БНТ генералният акционер в ЦСКА Александър Томов, който коментира публичното предлагане на акции, което е вече в ход. Силният човек на „Армията" заяви, че продажбата на емисията върви доста добре, като допълни, че ако феновете застанат зад клуба, „червените" ще могат да си поставят директн

Служител от охраната на иракския президент застреля журналист

/КРОСС/ Служител от охраната на иракския президент Джалал Талабани застреля журналист. Това съобщи „Франс прес", позовавайки се на източник в правителствените кръгове .Според агенцията, убиецът е офицер от бригадата, охраняваща багдадската резиденция на Талабани. Жертвата е главният редактор на Радио "Свободен Ирак " Мохамед Бидайви. Инцидентът е станал, след като между журналиста и правоохранителя е възникнал спор. Причината за конфликта между двамата мъже се доуточнява.Офицерът веднага е избягал от местопрестъплението. Иракските власти подозират, че служителят може да се скрие при свои колеги. Те са помолили, ако това се случи, мъжът незабавно да бъде предаден на властите.

Папа Франциск към мафията: Кървавите пари и власт не можете да отнесете в следващия си живот

"Кървави пари, кървава власт - тях не можете да отнесете в следващия си живот. Покайте се, имате още време. Покайте се, иначе няма връщане назад от пътя към ада, който сте поели".
Това послание отправи папа Франциск по време на молитва в римска църква за близки на убити от мафията хора, съобщава британският вестник "Индипендънт". "Кървави пари, кървава власт - тях не можете да отнесете в следващия си живот. Покайте се, имате още време. Покайте се, иначе няма връщане назад от пътя към ада, който сте поели". Това послание отправи папа Франциск по време на молитва в римска църква за близки на убити от мафията хора, съобщава британският вестник "Индипендънт".

Феновете на Левски воюват с Батков на мача с Ботев

Феновете на Левски подеха открита война със собственика Тодор Батков. На мача с Ботев (Пд) от 28-ия плейофен кръг в "А" група ултрасите обърнаха знамената си, което е съвсем ясен знак за вой...

БАСТА ще участва самостоятелно на евроизборите

Извънреден национален конгрес на ПП БАСТА утвърди участниците в листата на партията за евроизборите. БАСТА ще участва самостоятелно на изборите за Европейски парламент. Това решение беше взето на Изв...

Киев ще съди Москва за присвоена собственост след анексирането на Крим

Национализацията на украинска собственост след анексирането на полуостров Крим и присъединяването му към Русия нанася на Украйна щети за стотици милиарди долари, заяви премиерът на Украйна Арсений Яценюк пред журналисти след завръщането си от Брюксел, където в петък подписа политическото споразумение за асоциирането на Киев към Евросъюза.   По думите му в момента се водят сериозен разговор относно финансовата отговорност на Русия за случилите се събития в Крим и предстои Киев да се обърне към международен съд с претенциите си.   Намерението за съд на Русия идва след като в петък руските лидери Владимир Путин и Дмитрий Медведев изчислиха, че Украйна трябва да върне на Москва 11 млрд. долара, които е получила авансово през отстъпка в цената на газа заради оставането на Черноморския флот в Крим след 2017 г.   Според Яценюк, с действията си относно Крим Руската федерация е извършила въоръжен грабеж над Украйна, национализирайки десетки обекти държавна собственост на Украйна.   Още на 6 март ръководството на автономната република Крим обяви намерението си национализира украинска собственост. На 10 март властите в Крим обявиха, че смятат за национализират военно-морския флот на Украйна там, а на 19 март след подписването на договора за присъединяване към Русия бяха национализирани украинските курорти, припомня Ройтерс.

Папа Франциск към мафията: Покайте се, няма връщане назад от пътя към ада

"Кървави пари, кървава власт - тях не можете да отнесете в следващия си живот. Покайте се, имате още време. Покайте се, иначе няма връщане назад от пътя към ада, който сте поели". Това послание отправи папа Франциск по време на молитва в римска църква за близки на убити от мафията хора, съобщава британският вестник "Индипендънт".

8 акта за пушене на закрито са издали инспекторите на РЗИ-Варна

През изминалата седмица са извършени 804инспекции от служители, упражняващи държавен здравен контрол, съобщиха от Регионалната здравна инспекция във Варна за Moreto.net. Във връзка със забраната за продажба на алкохолни напитки на лица под 18 години, служители при РЗИ-Варна са извършили 52 инспекции са извършили служители на РЗИ-Варна във връзка със забраната за продажба на алкохолни напитки на лица под 18 години.

Марихуана с екстази прати 12-годишен в болница

12-годишен е бил приет в благоевградската болница след като пушил марихуана.

Цвети излиза в 17 часа на корта в Маями

/КРОСС/ Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова се изправя днес срещу поставената под номер 5 в основната схема Анжелик Кербер (Германия) в мач от третия кръг на турнира в Маями с награден фонд 5,4 милиона долара. Двете тенисистки ще излязат на корта в 17,00 часа българско време. До момента Цвети и Кербер са изиграли общо три мача помежду си. Българката има 2 победи, последната от които бе на финала на турнира в Сидни в началото на годината, когато Цвети триумфира с първата си титла от WTA. При нов успех пловдивчанката ще си заслужи чек за 51 730 долара и 120 точки за световната ранглиста. Победителката от мача Пиронкова - Кербер ще мери сили на 1/8-финалите срещу Екатерина Макарова или Сара Ерани.

Къде е самолетът

Две седмици след като самолет Боинг 777 на Малайзия Еърлайнз изчезна по време на полет от Куала Лумпур за Пекин, мистерията около съдбата му и тази на пътниците е пълна.

И спешните отделения са без пари от януари

Спешните отделения са без пари от януари, алармираха вчера “Труд” техните директори. Ситуацията в тях е като в психодиспансерите. Както съобщихме, здравното министерство не е дало нито лев за психично болните хора. 
Заради неприета от здравното министерство методика не са преведени парите и за т.нар. амбулаторни спешни пациенти. Спешните отделения са без пари от януари, алармираха вчера “Труд” техните директори. Ситуацията в тях е като в психодиспансерите. Както съобщихме, здравното министерство не е дало нито лев за психично болните хора. Заради неприета от здравното министерство методика не са преведени парите и за т.нар. амбулаторни спешни пациенти.

Румъния предлага университет на Видин

Видин /КРОСС/ Румънският посланик н. пр. Антон Пъкурецу предложи ВУЗ на Видин, съобщиха от общината. Той гостува на кмета Герго Гергов за втори път от половин година насам и предложи в града да бъде открит филиал на медицинския университет в Крайова. Дипломатът доведе и шефове на този университет - Раул Попуску, заместник-декан и Михай Караджа, административен директор. Те оставиха на кмета папка с документи, в които са събрани всички условия и изисквания за откриването на филиала.В момента в Крайова се учат стотици младежи от България, вместо в румънския град, те могат да станат лекари и аптекари във Видин, изтъкна дипломатът.Г-н Антон Пъкурецу посети и областния управител на Видин Кръстьо Спасов. И на него направи същото предложение - за откриване на филиал на медицинския румънски ВУЗ във Видин. Кметът и областният управител не дадоха категоричен отговор. Те искат откриване на университет във Видин, за да се задържат младите хора в града.

630 млн. евро от ЕС отиват за селата

630,726 млн. евро за инвестиции в селска инфраструктура и подобряване на живота на хората са предвидени в Програмата за развитие на селските райони...

Суеверни сватбени ритуали

Не се женете на 13-то число или в събота

    


Гърция облекчава режима за руски туристи


Няма да има промяна във визовия режим за руските туристи, а издаването на шенгенски визи за тях ще бъде съкратено и даже ускорено. Това заявява главният секретар на Националната организация по туризма на Гърция (ЕОТ) Панос Ливадас от страниците на в. "Етнос".

Поводът за публикацията е гръцкото участие на туристическото изложение в Москва (MIT). Отбелязва се, че то е било впечатляващо и че сигналите от този пазар са особено оптимистични, тъй като предварителните резервации на руски...

Карамански направил мечката си на кюфтета

София /КРОСС/ Иво Крамански направил мечката, която отглеждал в двора си, на кюфтета. Това разказа Светослава Рудолф, която посвети съботната си рубрика по TV7 на историческите си интервюта с т. нар. бълагрски Кръстник. Журналситката сподели, че покойният бизнесмен се славел като голям кулинар. Един ден той я поканил у тях на пищна трапеза със "специални" кюфтета.Рудолф вкусила от специалитета на Карамански и потвърдила, че били разкошни, етнусиазмът й обаче бързо се изпарил, когато й казал, че били направени от мечето, което тя неведнъж снимала в двора му. Бизнесменът обяснил, че животното подивяло и почнало да създава проблеми и се наложили да го убият.Тази и още много други любопитни истории за едно от емблематичните имена на българския преход, журналистката разказа от първо лице.Рудолф разкри как е успяла да вземе първото си интервю, след бясно шофиране в столицата, бременна в осмия месец. Упоритостта й обаче се отплаща и тя застава лице в лице с Карамански, за да заснеме разкрития, които ще опишат историята на прехода от един много специфичен и малко познат за широката аудитория тогава ъгъл.    

ЦСКА събра 242 670 лв. от своите акции

809 души закупиха 80 890 книжа в първия ден от публичната продажба на ЦСКА.

Росен Петров: Да опощим въшките в политиката

София /КРОСС/ Споразумение за сътрудничество между партия "България без цензура" и партия "Движение Гергьовден" подписаха председателите на двете формации Николай Бареков и Драгомир Стефанов."Това беше много желан от нас миг. Това споразумение ще е основа за създаване на голям патриотичен съюз, който да се яви на няколко избори. То е изчистено, на базата на диалога между двете партии и основните принципи, на които сме стъпили, каза след подписването лидерът на "България без цензура" Николай Бареков. "Движение Гергьовден ще има представител в нашите листи за евроизборите - и Любен Дилов и Драгомир Стефанов са желани в тези листи", посочи още той.Имам доста приятели в Движението, призна Бареков. Един то тях е г-н Дилов - син. Той беше от един от моите лични мотиватори, че решението ми да напусна журналистиката и да премина в политиката е правилно. Той самият е човек, който е бил и в политиката, и в журналистиката, обясни лидерът на "България без цензура". Ние сме центристка формация и отиваме малко в либералния сектор. Хареса ми израза социал либерали. Социалното трябва да присъства в българската политика, но не като печатане на пари и национализация, а на основата на стъпването върху предприемчивостта на младите българи, посочи Бареков. По думите му "България без цензура" е партия, която има като поддръжници най-голям процент млади хора до 30-годишна възраст

Свършват пилотите

35% нарастване в търсенето на пътувания по въздуха. Утрояване на флотилията от самолети в региона. Необходими почти 13 000 нови самолета. Прогнозите за ръст в авиационната индустрия в Азиатско-тихоокеанския регион през следващите две десетилетия са впечатляващи.
Но в региона, а и по целия свят се появява един въпрос. 35% нарастване в търсенето на пътувания по въздуха. Утрояване на флотилията от самолети в региона. Необходими почти 13 000 нови самолета. Прогнозите за ръст в авиационната индустрия в Азиатско-тихоокеанския регион през следващите две десетилетия са впечатляващи. Но в региона, а и по целия свят се появява един въпрос.

42 кг злато и 5 млн. долара открити в дом на бившия енергиен министър на Украйна

В рамките на провеждащо се разследване за нанесени щети за над 4 млрд. долара на украинския бюджет в жилище на бившия енергиен министър Едуард Ставицки са били открити 42 кг злато и почти 5 млн. долара, съобщи в събота агенция УНН, цитирайки вътрешния министър на страната Арсен Аваков.   Обискирани са били общо три жилища на Ставицки, за който се твърди, че по време на протестите в страната, довели до сваляне на правителството и президента, е успял да замине за Италия. Разследващите са иззели и няколко скъпи ръчни часовника на световни марки, накити, както и много документи за недвижими имоти, акции в компании, документи за регистрация на офшорни компании, банкови карти и извлечения от редица банки.   Срещу бившия енергиен министър са повдигнати обвинения за присвояване и разхищаване на имущество чрез злоупотреба със служебно положение в особено големи размери, както и за пране на пари от престъпна дейност.   В петък в рамките на същото разследване бе арестуван изпълнителният директор на държавната петролна и газова компания „Нафтогаз“ Евгений Бакулин.

Пенсионер попадна в капан за работа, изгоря с 500 лв.

Двама мъже са били разкрити, че са измамили 78-годишен мъж във Велико Търново, от когото взели 500 лв. с обещание да му осигурят работа.

Куцкова: Политикът с най-грубо отношение към съдебната система е Цветанов

Цветан Цветанов е политикът с най-грубо и примитивно отношение към съдебната система и сега горчиво съжалява, заяви в студиото на „Тази събота" съдия Нели Куцкова. По думите й всички политици трябва да минат през съда, за да разберат необходимостта от презумпцията за невинност.

Куцкова припомни, че силовият министър в правителството на ГЕРБ непр Цветан Цветанов е политикът с най-грубо и примитивно отношение към съдебната система и сега горчиво съжалява, заяви в студиото на „Тази събота" съдия Нели Куцкова. По думите й всички политици трябва да минат през съда, за да разберат необходимостта от презумпцията за невинност. Куцкова припомни, че силовият министър в правителството на ГЕРБ непр

Малко над година ще продължи строителството на новата естакада на нос Шабла

Открита е обществената поръчка за инженеринг и строителство на нова естакада на нос Шабла. 6,2 млн. лева са предвидени за инженеринговата дейност и отделно 150 хил. лева за строителния надзор, обясниха пред Maritime.bg от Държавно предприятие “Пристанищна инфраструктура”.

ГЕРБ обяви първите четирима в листата си за евроизборите

Това са Томислав Дончев, Андрей Ковачев, Мария Неделчева и Владимир Уручев

Нейнски: Отношенията между Реформаторите и ГЕРБ са тежък политически компромис

Благоевград /КРОСС/ Сделката между Реформаторски блок и ГЕРБ включва реформаторите доброволно да сдадат десницата. Тезата: „Няма леви, няма десни, всички срещу мафията" цели именно това. Реформаторите дават десния си суверенитет на либерални и центристки партии. За това и ГЕРБ ги имат като партньори- защото по този начин ГЕРБ стават монополист в дясното политическо пространство. „Синьо единство" категорично се противопоставя на това, каза на пресконференция в Благоевград водачът на евролистата Надежда Нейнски. Тя се срещна с членове и симпатизанти в югозапдания град заедно със заместник председателите Ваньо Шарков и Маргарита Бойчева и координатор на гражданско сдружение „ЕВЕТ" за Югозападен регион- Зюлфин Колашов.Според „Синьо единство" модерната нова десница на България трябва да е европейска, да е горда с миналото си и със самочувстие да дава решения за бъдещето на страната. „Смятам, че отношенията между Реформаторски блок и ГЕРБ са тежък политически компромис" категорична бе Нейнски. Дясното управление между 1997-2001 година беше най- успешното управление на България и смятам, че е изключително погрешно да се слага знак на равенство между правителството на ОДС и правителствата с участието на НДСВ, каквото поставя Радан Кънев. Днес на карта е поставено всичко, което десните постигнаха през годините

Министърът на отбраната на Кипър почина

Министърът на отбраната на Кипър Тасос Мицопулос почина, след като получи инсулт, предаде ИТАР-ТАСС. Мицопулос е бил откаран в болница в петък, след като е бил намерен в безсъзнание на своето работно...

Болката - бичът на съвремието ни

Основавайки се на последните световни научни изследвания, в книгата си „Хроники на болката“ (ИК „Изток-Запад“) журналистът и писател Мелани Търнстром твърди, че...

Мъж опита да отвлече момче, полицаите го хванаха

Полицаи осуетиха опит за отвличане на 19-годишен младеж в София след сигнал от майка му, съобщиха от пресцентъра на МВР. Около 14:30 часа в четвъртък 42-годишната жена съобщила на телефон 112, че син...

Последно: Местан и Борисов седнаха на кафе

Бойко Борисов и Лютви Местан пият кафе в Кърджали. Кафето не е турско, защото заведението "Марая", където двамата решиха да се срещнат на неутрален терен, не предлага такова, предаде БГНЕС. ...

Куцкова: Цветанов се отнасяше най-примитивно към съдебната система

Цветан Цветанов е политикът с най-грубо и примитивно отношение към съдебната система и сега горчиво съжалява, заяви в студиото на „Тази събота Цветан Цветанов е политикът с най-грубо и примитивно отношение към съдебната система и сега горчиво съжалява, заяви в студиото на „Тази събота" съдия Нели Куцкова. По думите й всички политици трябва да минат през съда, за да разберат необходимостта от презумпцията за невинност. Куцкова припомни, че силовият министър в правителството на ГЕРБ непр

Фестивал на трабанта премина по улиците на Велико Търново /снимки/

Велико Търново /КРОСС/ За пореден път по улиците на Велико Търново се организира фестивал на соц возилата Трабант. Изложението на немските картонени коли съвпадна с празника на Старата столица - 22 март. Стотици търновци се събраха по обяд да разгледат автомобилите. Търновецът Ивайло Антов притежава над 60 Трабанта, част от които той показа в днешното международно изложение. Във феста участва и германец, влюбен в този автомобил. Снимки: Булфото, всички права запазени  

Отвлякоха младеж заради заеми на майка му

По сигнал за отвличане, подаден на тел. 112, служители от отдел “Престъпления с висока обществена опасност” при ГД “Национална полиция”, съвместно с колегите си от столичната полиция, откриват отвлечен 19-годишен софиянец. Сигналът е подаден от майка му.

12-годишен, пушил марихуана, приет в болница

12-годишно момче, пушило марихуана, е прието минути след 13:00 часа в болницата в Благоевград съобщи БГНЕС.
Сигналът е подаден към 12:50 часа в събота от улица "Липа" в района на ромската махала на Благоевград.
Според първоначалните данни на детето му е прилошало, след като е пушило марихуана. Момчето е със симптоми на стомашно неразположение, 12-годишно момче, пушило марихуана, е прието минути след 13:00 часа в болницата в Благоевград съобщи БГНЕС. Сигналът е подаден към 12:50 часа в събота от улица "Липа" в района на ромската махала на Благоевград. Според първоначалните данни на детето му е прилошало, след като е пушило марихуана. Момчето е със симптоми на стомашно неразположение,

Мойс видял слабости в "Байерн", ще опита да ги използва


Мениджърът на "Манчестър юнайтед" Дейвид Мойс твърди, че е забелязал слабости в играта на "Байерн". Двата отбора ще играят един срещу друг в четвъртфиналите в Шампионската лига.

Шотландският мениджър припомни, че никога досега в настоящия формат на надпреварата един отбор не е печелил титлата два пъти.

"Има няколко неща, които видях. Върху тях ще поработим и ще се опитаме да се възползваме. Те са шампионите, но не мисля, че досега носителят на купата я е печелил два пъти...

Пролетните зеленчуци във Варна не са изследвани за нитрати

Домати, произведени в Албания с по-ниско качество, но и на по-ниска цена, са най-търсени на пазара, установи репортерска проверка на Топ Новини Варна. Макар търговците често да заблуждават клиентите, почти всички пресни плодове и зеленчуци, които слагаме на трапезата си в момента, са вносни.

12-годишен в болница, пушил марихуана

12-годишно момче, пушило марихуана, е прието минути след 13:00 часа в болницата в Благоевград съобщи БГНЕС.
Сигналът е подаден към 12:50 часа в събота от улица 12-годишно момче, пушило марихуана, е прието минути след 13:00 часа в болницата в Благоевград съобщи БГНЕС. Сигналът е подаден към 12:50 часа в събота от улица "Липа" в района на ромската махала на Благоевград. Според първоначалните данни на детето му е прилошало, след като е пушило марихуана. Момчето е със симптоми на стомашно неразположение,

Над 600 души се включиха във фолклорната „Хайдушка софра“

/КРОСС/ Над 600 души от 29 танцови състава взеха участие в първия фолклорен фестивал за български хора и танци носещ името „Хайдушка софра". Фестът се прави за първи път в Хасково, но идеята е да се превърне в традиционен. В надиграването участваха самодейни състави, а основната им цел е да съхранят и популяризират българския фолклор. Снимки: Булфото, всички права запазени  

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване