"Левски" с първа победа в "А" група за 2014 г. Би "Ботев" с юноши и Топузаков

След дъжд качулка - “Левски” загуби шанс за титла и за купа и събра сили за първа победа в “А” група за 2014 г. От мачовете със “Славия”, “Локо” (Сф) и двете дербита с ЦСКА “сините” бяха спечелили само една точка.

“Левски” би “Ботев” (Пд) 2:0 три дни след отпадането от “канарчетата” за купата и поредната треньорска смяна. Въпреки спрените След дъжд качулка - “Левски” загуби шанс за титла и за купа и събра сили за първа победа в “А” група за 2014 г. От мачовете със “Славия”, “Локо” (Сф) и двете дербита с ЦСКА “сините” бяха спечелили само една точка. “Левски” би “Ботев” (Пд) 2:0 три дни след отпадането от “канарчетата” за купата и поредната треньорска смяна. Въпреки спрените

Виновниците за Лясковец ясни до 10 дни

Резултатите от проверката на акцията в Лясковец, при която една барета беше убита, а други негови колеги бяха ранени от психичноболния Петко Петков, ще бъдат ясни до 3 април. Това съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред ТV7.

Полицията откри изчезналата сирийка в София

За часове столични полицаи откриха невредима издирваната 18-годишна сирийка Хунаф Шейх Набу Баракат.

Овчаров: Енергетиката може да е в колапс преди изборите

Бившият енергиен министър в кабинета “Станишев” Румен Овчаров разкритикува решението на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) да започне процедура за отнемане на лицензите на електроснабдителнитедружества.
“Ако уреждането на задълженията на някой към някой друг е въпрос на отнемане на лиценз, Бившият енергиен министър в кабинета “Станишев” Румен Овчаров разкритикува решението на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) да започне процедура за отнемане на лицензите на електроснабдителнитедружества. “Ако уреждането на задълженията на някой към някой друг е въпрос на отнемане на лиценз,

Мъж в "Пирогов", прострелян от чичото на съпругата си

Чичо простреля мъжа на племенницата си с пушка след избухнал скандал в дупнишко село, съобщава Struma.bg
Инцидентът e станал днес следобед.
Кирил К. прострелял многократно 58-годишния Емил А. по цялото тяло. Раненият със собствената си кола успял да стигне до дупнишката болница.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Чичо простреля мъжа на племенницата си с пушка след избухнал скандал в дупнишко село, съобщава Struma.bg Инцидентът e станал днес следобед. Кирил К. прострелял многократно 58-годишния Емил А. по цялото тяло. Раненият със собствената си кола успял да стигне до дупнишката болница. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

24-ата титла на "Байерн" отложена за вторник

Спечелването на 24-ата титла в Бундеслигата от Спечелването на 24-ата титла в Бундеслигата от "Байерн" бе отложено за вторник. Макар и трудно, баварският гранд стигна до успех с 2:0 като гост на "Майнц 05" в 26-ия кръг. Преследвачът му "Борусия" (Д) обаче също би - 3:0 в Хановер срещу едноименния тим. Така "Байерн" продължи да води с 23 т. При победа над "Херта" във вторник мюнхенци ще

Прострелян успява да стигне сам с колата си до болница, транспортират го в "Пирогов"

Чичо простреля мъжа на племенницата си с пушка след избухнал роднински скандал в дупнишко село, съобщава Struma.bg
Инцидентът e станал днес следобед.
Кирил К. прострелял многократно 58-годишния Емил А. по цялото тяло. Раненият със собствената си кола успял да стигне до дупнишката болница.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1, Чичо простреля мъжа на племенницата си с пушка след избухнал роднински скандал в дупнишко село, съобщава Struma.bg Инцидентът e станал днес следобед. Кирил К. прострелял многократно 58-годишния Емил А. по цялото тяло. Раненият със собствената си кола успял да стигне до дупнишката болница. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,

Откриха 42 кг злато и $5 млн. в дома на ексминистър

5 милиона долара и 42 килограма злато откриха властите в Украйна в дома на бившия енергиен министър Едуард Ставицки.

Рогоносец се барикадира и заплаши да се самоубие

Побеснял заради изневярата на приятелката си мъж се барикадира в мезонета си във Варна и заплаши да се самоубие. 33-годишният Вальо се заключил в петък вечерта в жилището си на ул. „Цани Гинчев”.

Реформаторите полегнаха на Кунева

Бившата еврокомисарка Меглена Кунева ще води листата на Реформаторския блок на евроизборите през май, стана ясно вчера на официално представяне на кандидатите. Списъкът с мераклии за място в Европарламента бе утвърден на разширено заседание на Гражданския съвет на обединението.

Топалов отново с реми срещу азера Мамедяров

Веселин Топалов записа второ реми срещу азера Шахриар Мамедяров в рамките на претендентския турнир в Ханти-Мансийск. Двамата играха в първия кръг и тогава българинът бе с черните фигури. Сега 19-ият световен шампион бе с белите, а равенството дойде на 32-рия ход. След VIII кръг нашият гросмайстор е с 3,5 точки. Лидери с по 5 точки са Вишванатан Ана Веселин Топалов записа второ реми срещу азера Шахриар Мамедяров в рамките на претендентския турнир в Ханти-Мансийск. Двамата играха в първия кръг и тогава българинът бе с черните фигури. Сега 19-ият световен шампион бе с белите, а равенството дойде на 32-рия ход. След VIII кръг нашият гросмайстор е с 3,5 точки. Лидери с по 5 точки са Вишванатан Ана

Всеки пети моторист кара без каска

Всеки пети моторист кара без каска, това установи масираната акция на Пътна полиция, извършена от 10 до 16 март с цел намаляване на тежките катастрофи.

Защо е по-добре първо да бъдете приятели, а след това гаджета?

Съществуват редица предимства, които ще ви помогнат да имате по-стабилна връзка

    


По-тежки присъди за "Килърите” иска прокуратурата

Прокуратурата настоява за по-тежки присъди по делото „Килърите”. Петър Стоянов и още петима души са обвинени за участие в организирана престъпна група за поръчкови покушения и вече са с присъди на две съдебни инстанции.
Обвинението обаче настоява Върховният касационен съд да върне делото за ново разглеждане във Варна заради това, Прокуратурата настоява за по-тежки присъди по делото „Килърите”. Петър Стоянов и още петима души са обвинени за участие в организирана престъпна група за поръчкови покушения и вече са с присъди на две съдебни инстанции. Обвинението обаче настоява Върховният касационен съд да върне делото за ново разглеждане във Варна заради това,

"Левски" живна със "синя" кръв и посини "Ботев"

Мачът “Левски” - “Ботев” (2:0) се превърна в сбъдната синя мечта. Съживилият отбора резултат остава в сянката на начина, по който е постигнат. 
В своя дебют треньорът Елин Топузаков извърши революция в състава. Смени 7 титуляри от 0:2 с “Ботев” в реванша за купата в сряда. В стартовия тим се появиха трима 18-годишни, родени през 1995-а: Борислав и Мачът “Левски” - “Ботев” (2:0) се превърна в сбъдната синя мечта. Съживилият отбора резултат остава в сянката на начина, по който е постигнат. В своя дебют треньорът Елин Топузаков извърши революция в състава. Смени 7 титуляри от 0:2 с “Ботев” в реванша за купата в сряда. В стартовия тим се появиха трима 18-годишни, родени през 1995-а: Борислав и

Борисов и Местан пиха кафе в Кърджали (видео)

Бойко Борисов и Лютви Местан 15 минути пиха кафе в центъра на Кърджали. Точно в 16.30 часа лидерът на ГЕРБ влезе в заведението Бойко Борисов и Лютви Местан 15 минути пиха кафе в центъра на Кърджали. Точно в 16.30 часа лидерът на ГЕРБ влезе в заведението "Марая", където го чакаше лидерът на ДПС. Борисов поиска турско кафе, но се оказа, че напитката не се предлага в заведението. Местан му отговори, че ако е бил приел да му гостува в ресторант "Ориентал" щял да пие турско каф

Пипнаха цяла клика трафиканти на кокаин

Италианските антимафиоти разбиха в сътрудничество с колеги от няколко други страни изключително успешен канал за трафик на кокаин от Южна Америка в Европа. Далаверата за милиарди долари била организирана и контролирана от калабрийската ндрангета в тясно сътрудничество с черногорската мафия.

Прокуратурата иска по-тежки присъди за "Килърите”

Прокуратурата настоява за по-тежки присъди по делото „Килърите”. Петър Стоянов и още петима души са обвинени за участие в организирана престъпна група за поръчкови покушения и вече са с присъди на две съдебни инстанции.
Обвинението обаче настоява Върховният касационен съд да върне делото за ново разглеждане във Варна заради това, Прокуратурата настоява за по-тежки присъди по делото „Килърите”. Петър Стоянов и още петима души са обвинени за участие в организирана престъпна група за поръчкови покушения и вече са с присъди на две съдебни инстанции. Обвинението обаче настоява Върховният касационен съд да върне делото за ново разглеждане във Варна заради това,

Агресивен мъж вдигна на крак полицията във Варна

30-годишният Валентин се заключил в апартамента си и заплашвал, че ще се самоубие. Мъжът от дни тормозил съседите си

Лавров и Кери ще обсъдят в Хага кризата в Украйна

Руският външен министър Сергей Лавров и държавният секретар на САЩ Джон Кери ще обсъдят „вътрешнополитическата криза“ в Украйна на хода на срещата по ядрена сигурност, която ще се проведе в Хага в понеделник. Това съобщи Интерфакс в събота.   В петък от Държавния департамент на САЩ обявиха, е Джон Кери ще има редицадвустранни срещи в Хага, в точа число и с русия министър на външните работи Сергей Лавров.

19 души загинаха в Уганда, в езерото Албърт

Корабчето, с което са пътували, се е преобърнало

За комплексарите и колите

Много от шофьорите и мотористите, които кръстосват родните пътища, нямат глави на раменете, а полицията иска от тях да слагат каски и да се обезопасяват с колани.

Великденски пенсии от 4 април

Раздаването на пенсиите с добавките за Великден ще започне от 4-ти вместо от 7-и април. Това обяви в Хасково социалният министър Хасан Адемов. Целта е възрастните хора да получат парите преди празника.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS
Одобрените допълнителни средства към пенсиите за април са Раздаването на пенсиите с добавките за Великден ще започне от 4-ти вместо от 7-и април. Това обяви в Хасково социалният министър Хасан Адемов. Целта е възрастните хора да получат парите преди празника. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS Одобрените допълнителни средства към пенсиите за април са

Григор Димитров започна с трудна победа в Маями

Григор Димитров започна с трудна победа участието си в турнира от сериите "Мастърс" в Маями с награден фонд над 5 милиона щатски долара след успех над испанеца Алберт Монтанес с 6:1, 6:7 и 6:3. Съперник на нашия тенисист в третия кръг на турнира ще бъде японеца Кеи Нишикори, който отстрани Маринко Матошевич след 2:0 сета.   Григор Димитров проби първото подаване на Монтанес, след това затвърди пробива си и поведе с 3:1. До края на сета нашият тенисист не даде шанс на испанеца да вземе гейм и спечели с 6:1.   Втората част обаче бе много по-оспорвана - двамата печелеха геймовете, в които сервираха. Така се стигна се до тайбрек, в който Монтанес успя да обърне нещата в своя полза. Решаващ за изхода на мача се оказа четвъртият гейм на третия сет. Григор стигна до важен пробив и да си осигури аванс, който му помогна да вземе сета с 6:3, а с това и мача.

„Левски” надигна глава след победа над „Ботев”

„Левски” взе малко въздух, след като с лекота победи пловдивския „Ботев” с 2:0. Това бе първа победа за „сините” в „А” група за 2014 година и първа за новия треньор на тима – Елин Топузаков. Още в първата си атака „Левски” пропусна уникален шанс за гол.

Прострелян съпруг се откара сам до болницата

58-годишен мъж сам се откара в дупнишката болница след като е бил прострелян.

Взрив в клиника за лечение на наркомани в Колумбия

Трима души загинаха, а 12 бяха ранени в събота при експлозия в клиника за лечение на наркозависими в колумбийския град Меделин. Полицията смята, че това е дело на организираната престъпност.

Георги Низамов пее рок парчета с дъщерите си

Всяка седмица в понеделник и сряда Георги Низамов събира в раницата балетните пантофки и пачки и тръгва към залата за репетиции. Там трябва да остави двете си малки принцеси - 6-годишната Маргарита и Лили, която е на 4 г. Откакто започна предаването “Като две капки вода”, Низамов, който преподава актьорско майсторство на участниците, е предал задъл Всяка седмица в понеделник и сряда Георги Низамов събира в раницата балетните пантофки и пачки и тръгва към залата за репетиции. Там трябва да остави двете си малки принцеси - 6-годишната Маргарита и Лили, която е на 4 г. Откакто започна предаването “Като две капки вода”, Низамов, който преподава актьорско майсторство на участниците, е предал задъл

Мощно земетресение удари Чили

Земетресение с магнитут 6,2 удари Чили. Трусът е усетен в 12, 59 часа на обяд с епицентър 101 километра северозападно от крайбрежния град Икике.

По-ранно изплащане на априлските пенсии и великденските добавки към тях

Априлските пенсии и гласуваните от правителството великденски добавки към тях ще започнат да се изплащат от 4 април, а не от обичайната дата за даване на пенсиите 7 април. Това съобщи социалният министър Хасан Адемов в Хасково, където участва в среща на лидера на ДПС Лютви Местан с привърженици.   Идеята е възрастните хора да получат парите преди Великден, който е на 20 април, стана ясно от думите на министъра.   „В условията на криза според нас подпомагането на тази група български граждани е изключително важно”, каза още Адемов.   Одобрените допълнителни средства към пенсиите за април са 57.7 млн. лв. и са осигурени за сметка на преструктуриране на разходите по централния бюджет за 2014 г.   40 лева допълнително ще получат възрастните хора, на които пенсията или сборът от пенсиите заедно с добавките и компенсациите към тях, е до 150 лв. 30 лева ще бъдат добавени към пенсиите до 251,00 лв. По 20 лв. ще вземат пенсионерите с пенсии над 251 лв.

Митрополит Николай: Превземат ни с война срещу църквата

"Държавата нехае, тя е равнодушна и като че ли жестока към българската младеж и деца." Това заяви Пловдивският митрополит Николай по време на проповед пред десетки миряни в Чепеларе. Владиката пристигна в родопския град с чудотворната икона на Света Богородица - Златна Ябълка.
Дядо Николай упрекна политиците и медиите, че рушат църквата, която "Държавата нехае, тя е равнодушна и като че ли жестока към българската младеж и деца." Това заяви Пловдивският митрополит Николай по време на проповед пред десетки миряни в Чепеларе. Владиката пристигна в родопския град с чудотворната икона на Света Богородица - Златна Ябълка. Дядо Николай упрекна политиците и медиите, че рушат църквата, която

БФБорба блокира Валентин Йорданов

Валентин Йорданов остава шефа на Българската федерация по борба.

Първанов праща ГЕРБ, БСП и ДПС на резервната скамейка

Където и да погледнеш, ДПС кадрува. Има невероятен дисбаланс в политиката в страната, този дисбаланс дискредитира напълно, заяви лидерът на Движението АБВ и президент на страната в периода 2002-2012 г. Георги Първанов при среща със симпатизанти в Сандански в събота.   Той заяви, че управляващото правителство в момента е слабо правителство, а АБВ иска страната ни да има ясно управление и нещата да се правят по правилата.   "Ние ще направим всичко възможно да обърнем това статукво. Именно затова водач на евролистата на АБВ е Ивайло Калфин, един утвърден и доказал се политик. Човек, който е доказал качествата си в сферата, в която се развива", каза още Първанов.   "Трябва да сложим край на този апаратен принцип в политиката. Важно е на изборите да се гласува масово. Ако сега не стане промяната, не знам кога, не смея да мисля какво ще стане нататък. Сегашните управляващи ще продължат да си "развяват коня", смята Първанов.   Според него ГЕРБ, БСП, ДПС трябва да седнат на резервната скамейка."„АБВ не е еднодневка, прогнозирам, че след 25 май ще има и парламентарни избори, на които ние ще станем водеща политическа сила и ще подкрепим всички качествени кадри", продължи Първанов.

Първанов праща ГЕБ, БСП и ДПС на резервната скамейка

Където и да погледнеш, ДПС кадрува. Има невероятен дисбаланс в политиката в страната, този дисбаланс дискредитира напълно, заяви лидерът на Движението АБВ и президент на страната в периода 2002-2012 г. Георги Първанов при среща със симпатизанти в Сандански в събота.   Той заяви, че управляващото правителство в момента е слабо правителство, а АБВ иска страната ни да има ясно управление и нещата да се правят по правилата.   "Ние ще направим всичко възможно да обърнем това статукво. Именно затова водач на евролистата на АБВ е Ивайло Калфин, един утвърден и доказал се политик. Човек, който е доказал качествата си в сферата, в която се развива", каза още Първанов.   "Трябва да сложим край на този апаратен принцип в политиката. Важно е на изборите да се гласува масово. Ако сега не стане промяната, не знам кога, не смея да мисля какво ще стане нататък. Сегашните управляващи ще продължат да си "развяват коня", смята Първанов.   Според него ГЕРБ, БСП, ДПС трябва да седнат на резервната скамейка."„АБВ не е еднодневка, прогнозирам, че след 25 май ще има и парламентарни избори, на които ние ще станем водеща политическа сила и ще подкрепим всички качествени кадри", продължи Първанов.

Германия: Русия се опитва да разцепи Европа

“Референдумът в Крим... е в нарушение на международното право и опит да се разцепи Европа”, каза Франк-Валтер Щайнмайер пред репортери в Киев. Германският министър разговаря в събота с временния украински премиер Арсений Яценюк и и.д. президента Олександър Турчинов, преди да продължи визитата си в Донецк. “Референдумът в Крим... е в нарушение на международното право и опит да се разцепи Европа”, каза Франк-Валтер Щайнмайер пред репортери в Киев. Германският министър разговаря в събота с временния украински премиер Арсений Яценюк и и.д. президента Олександър Турчинов, преди да продължи визитата си в Донецк.

След хиляди уговорки Борисов и Местан обсъдиха ЦИК на кафе

След хиляди уговорки лидерите на ГЕРБ и ДПС се срещнаха на кафе в Кърджали. Поканата дошла от Бойко Борисов.

Деси Стоянова карала от Созопол до София без задно стъкло

Няма никакъв шанс водещата на “Преди обед” Деси Стоянова да се загуби в уличките около софийския хотел “Плиска”. Преди малко повече от 10 години тя научава района наизуст. Не че имала много свободно време да се разхожда - обикаля ги зад волана на учебна кола, докато кара курсове по кормуване.
Била страхотна ученичка, но не от хладнокръвните. Както Няма никакъв шанс водещата на “Преди обед” Деси Стоянова да се загуби в уличките около софийския хотел “Плиска”. Преди малко повече от 10 години тя научава района наизуст. Не че имала много свободно време да се разхожда - обикаля ги зад волана на учебна кола, докато кара курсове по кормуване. Била страхотна ученичка, но не от хладнокръвните. Както

Организирането на евровот плюс референдум нямало да затрудни ЦИК според шефката й

Ако могат да се спазят сроковете за решение за произвеждане на референдум по изборни въпроси и те бъдат насрочени заедно с вота за Европейски парламента на 25 май, това не би затруднило Централната избирателна комисия (ЦИК) да ги организира заедно. Това заяви председателят на новата ЦИК Ивилина Алексиева пред Дарик радио в събота.   Тя посочи, е в момента ГРАО проверява подписката на над 500 000 души, искащи референдум за изборна реформа, а Народното събрание има срок до 10 юни да се произнесе. В същото време парламентът още не се е произнесъл по предложението на президента Росен Плевнелиев за свикване на национално допитване по три въпроса - мажоритарен избор на част от депутатите, електронно и задължително гласуване.   Алексиева обеща сериозен контрол върху отпечатването, доставката и съхранението на изборните книжа и бюлетините.   По думите й предвиденото в закона експериментално машинно гласуване следва да бъде в секционни избирателни комисии близо до София, за да може ЦИК да следи и контролира процеса.   Алексиева заяви още, че няма да се дават пари на калпак по повод т.нар. медийни пакети, които предвиждат по 40 000 лв. за медийната кампания на партиите, които не получават държавна субсидия. ЦИК ще плаща на медиите, няма да дава пари на политическите субекти, каза още тя.   Скоро ще има среща с представители на Външно министерство, за да открият разяснителна кампания сред българите зад граница, за да са наясно с новите правила за разкриване на секции в чужбина, каза още Алексиева.   „Има възможност българските общности в чужбина да предлагат на дипломатическия и консулски представител къде да бъдат избирателни секции, както и самият дипломатически представител може сам да предложи след негови наблюдения къде да се отвори нова секция", посочи шефката на ЦИК.

Корабокрушение в Уганда, 19 загинали

Най-малко 19 души са загинали и 32-ма са изчезнали при корабокрушение в езерото Алберт в Уганда. Това съобщи днес говорителката на полицията Лидия Тумушабе.

Стоев и Жеков с купа в Румъния

Воденият от Мартин Стоев тим на Томис (Констанца) спечели Купата на Румъния по волейбол за мъже.На финала Томис победи Динамо (Букурещ) с 3:1 (25:19, 21:25, 25:15, 25:19) гейма.Тримата българи в съста...

Лукойл категоричен срещу Спартак в Плевен

Шампионът Лукойл Академик постигна победа като гост на Спартак (Плевен) с 88:71 в среща от 21-ия кръг на Националната баскетболна лига за мъже."Студентите" водеха през всичките 40 минути, а ...

Петя Неделчева с бронз във Варшава

Петя Неделчева спечели бронзов медал на сингъл жени на турнира по бадминтон в полската столица Варшава с награден фонд 15 хиляди долара. Възпитаничката на Орлин Цветанов, която е втора поставена, загу...

Елена Петрова с любов като на Яворов и Лора

Актрисата Елена Петрова изживява бурна любов като тази на поета Пейо Яворов и любимата му Лора Каравелова.

Търсят боинга по гореща следа

Снимките са от 18 март и показват отломки с размер 22 на 13 метра. Те са на 120 км южно от плаващи обекти, снимани от австралийски сателит на 16 март. Районът е на 2500 км югозападно от западния австралийски град Пърт. Заради сателитните снимки Австралия прати шест самолета да издирват отломките. Китай пък насочи кораби. Снимките са от 18 март и показват отломки с размер 22 на 13 метра. Те са на 120 км южно от плаващи обекти, снимани от австралийски сателит на 16 март. Районът е на 2500 км югозападно от западния австралийски град Пърт. Заради сателитните снимки Австралия прати шест самолета да издирват отломките. Китай пък насочи кораби.

Австрийска изненада в биатлона

Австриецът Симон Едер изненада в биатлона. 31-годишният състезател, който няма победа от 5 г., спечели преследването на 12,5 км от Световната купа в Осло. За него това е втори успех в кариерата. 
 Едер повали всичките 20 мишени и бе най-бърз по трасето. Той изпревари Александър Логинов (Русия) с 12,7 сек. А трети с изоставане от 20,7 сек завърши о Австриецът Симон Едер изненада в биатлона. 31-годишният състезател, който няма победа от 5 г., спечели преследването на 12,5 км от Световната купа в Осло. За него това е втори успех в кариерата. Едер повали всичките 20 мишени и бе най-бърз по трасето. Той изпревари Александър Логинов (Русия) с 12,7 сек. А трети с изоставане от 20,7 сек завърши о

Радостин Стойчев цитира Мандела: Победителят е мечтател, който не се предава


Българският волейболен треньор Радостин Стойчев използва цитат на Нелсън Мандела, за да обясни, че воденият от него "Халкбанк" ще се бори с всички сили за победа срещу "Локомотив" (Белгород). Двата отбора се класираха за финала в Шампионската лига.

Специалистът изрази притесненията си от силната игра на центровете на руснаците. Основен състезател в отбора е руският национал Дмитрий Мусерски.

"Все още не знам как можем да спрем центровете им. Но както и на пресконференцията...

Девойка се самоуби от любов

Момиче на 16 години загина трагично в Бургас, след като скочи от 12-ия етаж на блока, в който живее с родителите си, съобщиха от полицията. Най-вероятната причина за фаталния край на Мелица Василева е любовна мъка. "Мелица неотдавна се е разделила с приятеля си и го преживявала изключително тежко", казаха разследващите.




Момиче на 16 години загина трагично в Бургас, след като скочи от 12-ия етаж на блока, в който живее с родителите си, съобщиха от полицията. Най-вероятната причина за фаталния край на Мелица Василева е любовна мъка. "Мелица неотдавна се е разделила с приятеля си и го преживявала изключително тежко", казаха разследващите.

Земетресение 5,8 разлюля Чили

Земетресение с магнитуд 5,8 по скалата на Рихтер разрюля северната част на Чили, съобщи днес сеизмологичната служба на Чилийския университет.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване