"Халкбанк" на Стойчев и Казийски стигна убедително финала в Шампионската лига


Турският "Халкбанк" се класира за финала в Шампионската лига по волейбол. Домакините на финалната четворка, водени от Радостин Стойчев и капитана си Матей Казийски, спечелиха с 3:0 (25:21, 25:19, 25:19) срещу "Ястжембски".

"Халкбанк" превъзхождаше полския си съперник в срещата, която се игра пред 7000 зрители в Анкара. Турският състав, в чиято основа е ядрото на шампионския отбор на "Тренто", се възползва от по-стабилното си посрещана и по-успешната атака. В допълнение предимството...

Пиронкова отпадна от турнира в Маями

Българската тенисистка Цветана Пиронкова отпадна в третия кръг от турнира в Маями, след като се представи слабо срещу германката Анжелик Кербер и падна с 0:6, 2:6 за малко повече от час.   През първия сет Пиронкова спечели едва десет от всичките 36 разигравания, демонстрирайки сериозни проблеми със сервиса си, и не се възползва от двете си възможности за пробив,. Така сетът приключи с изразителното за играта и на двете 0:6.   Във втория сет нямаше съществена разлика в играта и германката продължи серията си до 11 поредни гейма в своя полза, за да поведе с 5:0. Тъкмо когато тя сервираше за спечелването на мача, Пиронкова направи първия си пробив.   Българката взе за първи път подаването си и намали до 2:5. Това сякаш ѝ подейства мотивиращо и тя поведе с 40:15. Кербер спаси двете възможности за пробив, последваха още няколко разигравания, но в крайна сметка германката спечели мача.

Цигани се млатиха в Казичене, двама пострадали

Цигани се биха тази нощ в Казичене. Двама са пострадали от мелето, съобщиха от столичната полиция.

БСП и АБВ се борят в Монтана

"Над 820 души има общинската организация на БСП в Монтана. Твърдението, че 1000 социалисти са напуснали и са преминали в АБВ не е вярно!", заявиха от ръководството на соцпартията. В Монтана се проведе извънредна конференция на местната структура на БСП, която обсъди ситуацията след напускането на привържениците на Георги Първанов и избра нови "Над 820 души има общинската организация на БСП в Монтана. Твърдението, че 1000 социалисти са напуснали и са преминали в АБВ не е вярно!", заявиха от ръководството на соцпартията. В Монтана се проведе извънредна конференция на местната структура на БСП, която обсъди ситуацията след напускането на привържениците на Георги Първанов и избра нови

Актьорите от хитовия сериал „Ало, Ало!“ и актьорите-дублажисти участваха в основаването на Клуб на почитателите на „Ало, Ало!“ в България

 На 19 март в E-motion Club бе основан Клуб на почитателите на „Ало, Ало!“ в България.

Събитието беше със специалното участие на английските актьори и техните колеги, направили дублажа на български език.

„Любимците на всички почитатели на „Ало, Ало!“ са в България по покана на преводача на сериала Златна Костова. А гостуването им при нас е резултат на скромното ни желание да направим Клуб на почитателите на „Ало, Ало!“ в България. Клубът ще се събира веднъж месечно, ще се прожектират избрани сцени от сериала и ще се забавляваме отново и отново с любимия сериал.“ разказа Тихомир Тодоров, управител на E-motion Club.

Преводачът Златна Костова нарече актьорите от „Ало, Ало!“ свои кумири и сподели, че от 10 години се е опитвала да се свърже с тях. След запознанството им в Лондон миналата година е започнала да търси съмишленици, за да ги доведе в България.

Английският сериал е изключително популярен в България и само ограничен кръг фенове успяха да присъстват.Организаторите бяха подготвили видео визитки на актьорите с откъси от любими епизоди. Емблематичните сцени, реплики от които са навлезли в ежедневието (като например „Слушайте внимателно, няма да повтарям“ и „Добрутро“), разсмяха дори английските гости.

Актьорите-дублажисти (Ева Демирева, Венета Зюмбюлева, Иван Райков, Стефан Димитриев, Веселин Ранков) бяха представени, като всеки от тях демонстрира промяната на гласа си, когато влиза в различните роли.

Английските гости заявиха, че според тях „Успехът на сериала в България се дължи на перфектния превод и на перфектния дублаж. Ние знаем, че да се дублира е изключително умение и благодарим на колегите от България.“

Любимците на публиката Хелга (Ким Хартман), Хер Флик (Ричард Гибсън), Ивет (Вики Мишел), Мими (Сю Ходж), Грубер (Гай Сайнър), Крабтрий (Артър Бостром) се чувстваха изключително комфортно в Английския салон на E-motion Clubи вечерта продължи до късно в непринудени разговори с българските им колеги и почитатели.

E-motion Club е най-големият Bar&Playклуб в България. Разположен е на 1000 кв.м. площ и предлага съчетание на всички любими занимания. Разделен е на три просторни салона и разполага с отлични билярдни маси, снукър маси, електронни датс мишени, touch-screen маси за интерактивни игри, Xbox 360 Kinect(интерактивна игра, в която тялото ви се сканира и ви пренася директно в играта, където вие се превръщате в супер герой или поп звезда), библиотека, специална уиски витрина.

Медиини Партньори: eCasting.bg и Klassa.bg

За допълнителна информация:

Милена Стратиева

0884 404 206

pr@emotionclub.bg

Източник: eCasting.bg, Националният Кастинг

1,1595 млрд. евро “играят” в испанската класика

Общо 1,1595 милиарда евро е стойността на “Реал” (Мадрид) и “Барселона”, които довечера се срещат на “Бернабеу”. “Кралете” водят с 3 точки пред “Атлетико” и с 4 пред каталунците 10 кръга преди края и при триумф ще замечтаят по-реално за злато.
“Белият” тим има футболисти, оценени на 571,4 млн. евро от “Трансфермаркт”. “Барселона” обаче е с по-скъп Общо 1,1595 милиарда евро е стойността на “Реал” (Мадрид) и “Барселона”, които довечера се срещат на “Бернабеу”. “Кралете” водят с 3 точки пред “Атлетико” и с 4 пред каталунците 10 кръга преди края и при триумф ще замечтаят по-реално за злато. “Белият” тим има футболисти, оценени на 571,4 млн. евро от “Трансфермаркт”. “Барселона” обаче е с по-скъп

Две леки земетресения в Югозападна България

Две леки земетресения бяха регистрирани в събота в Югозападна България, показва справка в сайта на Европейския сеизмологичен център.
Първият трус е регистриран в 17:21 часа и е със степен 2,9 по скалата на Рихтер. Епицентърът му е на 90 километра южно от София, на 14 километра южно от Благоевград и на 3 километра северозападно от Симитли. Две леки земетресения бяха регистрирани в събота в Югозападна България, показва справка в сайта на Европейския сеизмологичен център. Първият трус е регистриран в 17:21 часа и е със степен 2,9 по скалата на Рихтер. Епицентърът му е на 90 километра южно от София, на 14 километра южно от Благоевград и на 3 километра северозападно от Симитли.

Официално:Всички са мъртви в изчезналия самолет

Изчезналият самолет на Малайзийските авиолинии е паднал в Индийския океан, съобщи премиерът на страната Наджиб Разак. Авиокомпанията е уведомила близките, че никой от пътниците на борда не е оцелял.

Представят в Перник втора част на лекцията за историята на българите и духовната еволюция на човечеството

Втора част на лекцията "История на българите - духовния път на човешката еволюция" ще се проведе утре в Перник, съобщиха за читателите на ZaPernik.com.

Мероприятието ще се състои в художествена галерия "Марин Гогев" в пернишкия квартал "Изток" от 15 часа. Лекцията ще бъде представеня от Йордан Йорданов.

Организатор на събитието е Форум "Вдъхновение". Входът за лекцията е свободен.

Представят в Преник втора част на лекцията за историята на българите и духовната еволюция на човечеството

Втора част на лекцията "История на българите - духовния път на човешката еволюция" ще се проведе утре в Перник, съобщиха за читателите на ZaPernik.com.

Мероприятието ще се състои в художествена галерия "Марин Гогев" в пернишкия квартал "Изток" от 15 часа. Лекцията ще бъде представеня от Йордан Йорданов.

Организатор на събитието е Форум "Вдъхновение". Входът за лекцията е свободен.

Как по-лесно да открием и задържим сродната ни душа?

Как по-лесно да открием и задържим сродната ни душа и да заживеем в рая на земята разбираме от известния доктор на биологическите науки и специалист в областта на Новата биология Брус Липтън и книгата...

Мъжете предпочитат закръглените

През 1850 г. нито един ум на Земята не е подозирал, че човекът и маймуната са братовчеди. Днес вече не е възможно да се съмняваме в това, но е забавно да установим как тази вълнуваща истина се приема...

Рен излъга Марсилия като гост

Олимпик (Марсилия) продължи лошата си серия и отстъпи с 0:1 в домакинството си на Рен от 30-ия кръг на Лига 1.Абдулайе Дукур вкара единствения гол за бретанците в 77-ата минута, след като се измъкна о...

Торино удари Ливорно, Имобиле с хеттрик

След четири поредни загуби Торино се върна към победите и спечели като домакин с 3:1 срещу Ливорно в първия мач от 29-ия кръг на Серия "А".Големият герой за "биковете" бе техният г...

6 шамара за Венгер за мач №1000 в "Арсенал"

Мач №1000 за Арсен Венгер в 18-ия му сезон в “Арсенал” се превърна в пълно фиаско. “Челси” шамароса с 6:0 отбора на френския треньор и сякаш го изхвърли от състезанието за титлата.
Самюел Ето’о и Андре Шюрле вкараха бързо в разстояние на 120 секунди и в 7-ата минута резултатът вече бе 2:0. А в ложата Роман Абрамович започна да се усмихва в компани Мач №1000 за Арсен Венгер в 18-ия му сезон в “Арсенал” се превърна в пълно фиаско. “Челси” шамароса с 6:0 отбора на френския треньор и сякаш го изхвърли от състезанието за титлата. Самюел Ето’о и Андре Шюрле вкараха бързо в разстояние на 120 секунди и в 7-ата минута резултатът вече бе 2:0. А в ложата Роман Абрамович започна да се усмихва в компани

Два труса люшнаха Югозападна България

Две леки земетресения бяха регистрирани в събота в Югозападна България, показва справка в сайта на Европейския сеизмологичен център.
Първият трус е регистриран в 17:21 часа и е със степен 2,9 по скалата на Рихтер. Епицентърът му е на 90 километра южно от София, на 14 километра южно от Благоевград и на 3 километра северозападно от Симитли. Две леки земетресения бяха регистрирани в събота в Югозападна България, показва справка в сайта на Европейския сеизмологичен център. Първият трус е регистриран в 17:21 часа и е със степен 2,9 по скалата на Рихтер. Епицентърът му е на 90 километра южно от София, на 14 километра южно от Благоевград и на 3 километра северозападно от Симитли.

Украински граничари отрязаха изхода на Крим

Граничната служба на Украйна едностранно блокира изхода и изхода от Крим в Украйна.

Неща, които родителите трябва да знаят за малките деца

Изграждането на двигателни умения у детето е много важно

    


Две леки земетресения са регистрирани в Югозападна България


Два леки земни труса са регистрирани на територията на Югозападна България, показва справка на Европейския сеизмологичен център.

Първото земетресение е регистрирано в 17.21 часа и е със степен 2.9 по скалата на Рихтер. Епицентърът му е на 90 километра южно от София, на 14 километра южно от Благоевград и на 3 километра северозападно от Симитли. Огнището е на 1 километър дълбочина.

В 17.35 часа е регистриран и вторият трус. Той е с магнитуд 2 по Рихтер. Епицентърът му е на...

Андреа Бочели се ожени за приятелката си

Световноизвестният италиански тенор Андреа Бочели се ожени за дългогодишната си приятелка Вероника Берти, с която съжителстват от 12 години, предаде ДПА.

Двойката сключи брак снощи в манастира Монтенеро близо до Ливорно, област Тоскана, съобщи днес италианската информационна агенция АНСА.

Сватбата съвпада с втория рожден ден на дъщеричката на Бочели и Берти - Вероника. Сватбеният прием се състоя в дома на Бочели - вила Форте деи Марми край Пиза.

За Бочели това е...

Алиса Милано очаква второ дете

Звездата потвърди новината на сайта си в интернет, където публикува и картинка на щъркел, носещ бебе

Кой разпродаде ЕРП-тата?

Единственият лост на държавата за влияние върху поведението на частните ЕРП-та е отнемането на лицензите, смята независимият депутат Румен Йончев.

Две земетресения през 4 мин в Югозападна България

Две слаби земетресения бяха отчетени в Югозападна България, сочи сайтът на Европейския сеизмологичен център.

На 85 години почина Кирил Пандов - една от големите легенди на "Спартак" (Вн)

На 85 години късно снощи почина една от големите легенди на "Спартак" (Вн) - Кирил Пандов. Кирил Пандов е роден на 25 август 1928 г. Започва в юношите на "Шипченски сокол", а след това играе като халф в представителния отбор от 1946 до 1961 г.

Фотогалерия: 30 часа аржентинско танго


За четвърта поредна година група ентусиасти танцьори и професионални учители по аржентинско танго от България и Румъния си правят голяма, шарена и танцувална среща в София под името "30 часа милонга" по повод пролетното равноденствие.

Специално за него тази година в столицата пристигат гости от Сърбия, Македония и Турция, както и професионалната двойка от Аржентина Хосе Алмар и Хулияна Апарисио, които ще правят демонстрации и ще дават уроци. Освен тях в София ще дойде и двойка...

Митрополит пропусна празника на Търново

Великотърновският митрополит Григорий абдикира от празника на Велико Търново. Макар за света литургия, водосвет и освещаване на бойните знамена на старата столица да го чакаше дори вицепрезидентът Маргарита Попова, дядо Григорий така и не се появи. И не бе открит и за коментар.Най-разпространената сред търновци и духовните среди версия за отсъствие Великотърновският митрополит Григорий абдикира от празника на Велико Търново. Макар за света литургия, водосвет и освещаване на бойните знамена на старата столица да го чакаше дори вицепрезидентът Маргарита Попова, дядо Григорий така и не се появи. И не бе открит и за коментар.Най-разпространената сред търновци и духовните среди версия за отсъствие

Емилия Радева целува само 4-ма мъже на екрана

Емилия Радева влиза в Театралното училище с уникалната благословия на Константин Кисимов. Той я подрусва три пъти на коляното си, шляпва я веднъж по дупето и казва: Емилия Радева влиза в Театралното училище с уникалната благословия на Константин Кисимов. Той я подрусва три пъти на коляното си, шляпва я веднъж по дупето и казва: "Това е от мен за кадем. Хайде, върви си..." Но ето какво се случва преди това. Емилия завършва гимназия в родния Радомир и се изправя пред дилемата къде да продължи: в Художествена

Соцлегендата "Трабант" превзе улиците на Велико Търново

Изложението съвпадна с празника на старата столица

    


Пиронкова разбита в Маями

Цветана Пиронкова понесе тежка загуба на тенис турнира в Маями. Германката Анджелик Кербер, №9 в света, отнесе пловдивчанката с 6:0, 6:2 за час и 6 минути в мач от III кръг и взе реванш за загубата си на финала на турнира в Сидни. Все пак първата ни ракета успя да вземе два гейма след изоставане с 0:5 във втория сет и така избегна първо поражение с Цветана Пиронкова понесе тежка загуба на тенис турнира в Маями. Германката Анджелик Кербер, №9 в света, отнесе пловдивчанката с 6:0, 6:2 за час и 6 минути в мач от III кръг и взе реванш за загубата си на финала на турнира в Сидни. Все пак първата ни ракета успя да вземе два гейма след изоставане с 0:5 във втория сет и така избегна първо поражение с

Стефан Данаилов разказва за болестта си: Нямах усещането, че ми има нещо

Не съм имам чувството, че съм болен. Нямах усещането, че нещо приключва с мен. Стоях си вкъщи заради грипа, обяснява дългото си отсъствие от парламента Стефан Данаилов.

"Ливърпул" обърна "Кардиф" за 6:3 в шоу, "Сити" вкара пет на "Фулъм"


"Ливърпул" и "Манчестър сити" постигнаха важни и изразителни победи във Висшата лига. Червените направиха обрат за 6:3 срещу "Кардиф" като гост. "Гражданите" се наложиха с 5:0 срещу "Фулъм".

"Ливърпул" има 65 точки и изостава с четири от водача "Челси", но е с мач по-малко. "Манчестър сити" е с 63 точки, но пък има три мача по-малко от лондончани. Сините спечелиха с 6:0 срещу "Арсенал" в дербито на Лондон.

Луис Суарес отбеляза три гола за победата на "Ливърпул", а важна...

Китай проучва нови данни за отломки от изчезналия MH370

Забелязани са обекти, плаващи в океана - в южната зона на издирване на изчезналия малайзийски самолет

Трус от 6,2 по Рихтер разлюля Чили

Земетресение с магнитуд 6,2 по скалата на Рихтер е регистрирано в събота до бреговете на Чили, предаде "РИА Новости".
Трусът е регистриран в 8:59 местно време с епицентър в Тихия океан, на 90 километра от чилийския град Икике.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS 

Все още няма информация за Земетресение с магнитуд 6,2 по скалата на Рихтер е регистрирано в събота до бреговете на Чили, предаде "РИА Новости". Трусът е регистриран в 8:59 местно време с епицентър в Тихия океан, на 90 километра от чилийския град Икике. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS  Все още няма информация за

6,2 по Рихтер разлюля Чили

Земетресение с магнитуд 6,2 по скалата на Рихтер е регистрирано в събота до бреговете на Чили, предаде Земетресение с магнитуд 6,2 по скалата на Рихтер е регистрирано в събота до бреговете на Чили, предаде "РИА Новости". Трусът е регистриран в 8:59 местно време с епицентър в Тихия океан, на 90 километра от чилийския град Икике. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS  Все още няма информация за

Гард на иракския президент застреля журналист!

Главният редактор на радио "Свободен Ирак" Мохамед Бидайуи е бил застрелян от охранител на иракския президент Джалал Талабани.

Руски войски навлязоха в украинската авиобаза Белбек

Кримският премиер: Беше освободена от "чуждестранните войски"

    


Горе на сцената, малко над живота


"Следвай ги" е поредица на "Дневник", в която ви запознаваме с хора, за които си заслужава да научите. Повечето от тях са много млади и вече с успехи в своите области - изкуство, спорт, бизнес или в професиите, които са избрали. Други без значение от възрастта с дебют в мечтата си да създават нещо и с първи големи постижения. Приятни срещи.

В края на пети клас, учителката на Деница Даринова раздава на децата по листче, за да напише всеки какъв мечтае да стане. Години по-късно, тя им...

Аня Пенчева призна: Бях полусляпа

Сашо Диков покани на интервю бившата си Аня Пенчева. Пред него тя призна, че миналата събота е претърпяла операция на очите, която й е върнала зрението.

Заради "Фамилията" Деси Бакърджиева изруся и загуби бас

В 7 ч всяка делнична сутрин тя става, за да изпрати дъщеря си Анна Мариа на училище (малката е кръстена на нейната майка Иванка, но всички я знаят като Ани, и на бабата на актрисата - Мария). Целувки по бузата, подвикване - да внимаваш в час и да не стоиш гладна... Досущ като хиляди други родители. 
След това от майка става актрисата Деси В 7 ч всяка делнична сутрин тя става, за да изпрати дъщеря си Анна Мариа на училище (малката е кръстена на нейната майка Иванка, но всички я знаят като Ани, и на бабата на актрисата - Мария). Целувки по бузата, подвикване - да внимаваш в час и да не стоиш гладна... Досущ като хиляди други родители. След това от майка става актрисата Деси

България и САЩ ще обменят специалисти и експертиза в сферата на киберсигурността и комуникациите


България и САЩ ще обменят специалисти и експертиза в сферата на киберсигурността и комуникациите, съобщиха от пресцентъра на МВР. В рамките на посещението в САЩ вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев е разговарял с ръководителите на Националния целеви център и Националния интеграционен център за киберсигурност и комуникации на САЩ.

В последния ден от своето работно посещение в САЩ министърът посети Националния целеви център и Националния интеграционен център за...

Тежка загуба за Пиронкова в Маями

Цвети отпадна от Ангелик Кербер, която я разби с 6:0, 6:2

    

Два слаби труса в Югозападна България

Две леки земетресения станаха днес в Югозападна България, едното на границата ни с Македония, показва справка на БГНЕС в сайта на Европейския сеизмологичен център.

Евгения Завадска ни представя „Шътао и неговите беседи за живописта“

Труд, посветен на китайския естетически трактат „Беседи за живописта на монаха Горчива тиква”, писан от Шътао – знаменит художник от края на ХVІІ – началото на ...

ЕС спешно търси изход от енергийната си завсисимост от Русия

В търсене на изход от многогодишната си зависимост от руския газов гигант „Газпром”, ЕС поиска от Европейската комисия до юни да разработи и план за ограничаване на обвързаността си с монополната компания. Това се посочва в проекта на заключителния документ за срещата в Брюксел на държавните глави и правителствените ръководители на 28-те страни от ЕС.

400 000 гласа е целта на ДПС за евроизборите (видео)

Целта на ДПС за предстоящите европейски избори е минимум 3 и 400 000 гласа. Това са целите, които поставя лидерът на партията Лютви Местан. Той смята, че целта е достижима и ДПС може да направи повече гласове от предишните евроизбори. "За нас сега европейските избори са важни, защото ще рухна митът, че ние сме зависими от гласовете от чужбина", о

Пролетна победа! Отборът на "Металург" разгроми "Бенковски" с 2 : 1

Пернишкият отбор "Металург" продължава да мачка в окръжата футболна група. Днес металурзите победиха с 2 : 1 "Бенковски" (Копаница), предаде репортер на ZaPernik.com.

Мачът се изигра на стадиона в село Копаница. Над 50 зрители проследиха срещата между двата отбора, около 10 от тях бяха фенове на "Металург". 

Голмайстор на металурзите беше Мартин Стефанов, който два пъти улучи вратата на домакините.

"Игрището...

Продължава

Китай показа снимки на отломки, не са от Боинга

Пореден неуспешен ден на търсене на следи от изчезналия самолет MH370 на Малайзийските авиолинии.

Перник има театър, преди да стане град

Театърът в Перник е създаден през 1919 г. Точно 10 години по-късно - на 26 юни 1929 г., с Указ № 402 на цар Борис III Перник е обявен за град.
Не е познат друг подобен случай в световната театрална история. Този факт подсказва, че трябва да гледаме на перничани не само през призмата на голфо и винкело! 
Освен кюмюра,
те обичат и култура 
Театърът в Перник е създаден през 1919 г. Точно 10 години по-късно - на 26 юни 1929 г., с Указ № 402 на цар Борис III Перник е обявен за град. Не е познат друг подобен случай в световната театрална история. Този факт подсказва, че трябва да гледаме на перничани не само през призмата на голфо и винкело! Освен кюмюра, те обичат и култура

До 24° утре, във вторник захладнява

През нощта ще е ясно, утре - предимно слънчево и топло. Главно над западните райони ще има разкъсана висока облачност. Минималните температури в повечето места ще бъдат между 2° и 7°, максималните - между 19° и 24°, по Черноморието ще бъде малко по-хладно.
Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - През нощта ще е ясно, утре - предимно слънчево и топло. Главно над западните райони ще има разкъсана висока облачност. Минималните температури в повечето места ще бъдат между 2° и 7°, максималните - между 19° и 24°, по Черноморието ще бъде малко по-хладно. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) -

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване