Бареков кани Станишев на политическо кафе

След сладкото кафе на Борисов и Местан дойде ред и Николай Бареков да покани на кафе лидера на БСП Сергей Станишев, съобщава ТВ7. Според председателя на "България без цензура", Станишев трябва да отговори, ще подкрепи ли идеята за създаване на парламентарна комисия, която да разследва съмнителните връзки на президента Росен Плевнелиев.

Откраднаха буса с костюмите за "Фамилията"

Неизвестни откраднаха камион с дрехите на актьорите от сериала Неизвестни откраднаха камион с дрехите на актьорите от сериала "Фамилията". Освен по-голямата част от костюмите в микробуса са били и три чифта очила на Стефан Данаилов, с които той играе пред камерата като главния герой Борис Арнаудов. Големият актьор, който успешно се пребори с лимфом и от миналата седмица отново се върна към работните с

Куфар евакуира Националния музей по авиация и космонавтика във Вашингтон

/КРОСС/ Всички посетители и служители на Националния музей по авиация и космонавтика във Вашингтон бяха евакуирани заради подозрителен обект, съобщи CBS Local. По информация на полицията и служители на музея в една от залите на сградата е бил забелязан подозрително изглеждаш куфар. Същевременно до багажа е лежал в безсъзнание и неизвестен мъж. Сапьорите вече са в музея, а на мъжът са оказани медицински грижи. До този момент все още не е ясно колко дълго време музеят ще стои затворен. Националният музей по авиация и космонавтика е открит през 1976 година и разполага с над 60 000 експоната.  

Съд в Турция отмени блокирането на туитър


Административен съд в Анкара спря действието на решението на Дирекцията по телекомуникации в Турция за блокиране на достъпа до туитър, съобщи турската частна телевизия НТВ.
Прекият достъп до туитър бе блокиран в Турция на 20 март, след като премиерът Ердоган заплаши да изкорени мрежата от страната. Административен съд в Анкара спря действието на решението на Дирекцията по телекомуникации в Турция за блокиране на достъпа до туитър, съобщи турската частна телевизия НТВ. Прекият достъп до туитър бе блокиран в Турция на 20 март, след като премиерът Ердоган заплаши да изкорени мрежата от страната.

СМИ: Пилотът е отговорен за катастрофата на малайзийския Боинг

/КРОСС/ Възможно е капитанът на разбилия се Боинг на Malaysia Airlines, който умишлено се е отклонил от курса, да е виновен за катастрофата. "Това е било планирана предварително. Ако се вгледате в списъка на пътниците и членовете на екипажа, ще разберете, че на борда не е имало никой, с изключение на капитана, който да има достатъчно опит и знания, за да управлява самолета", разкри близък до разследването, цитиран от USA Today.Според изданието, полицията е разпитала роднините на малайзийския пилот Захари Ахмад Шаха, за да изясни поведението му малко преди катастрофата.

ФБР разби банда със 17 българи, точили банкови сметки (обзор)

ФБР и ДАНС разбиха българска банда, източила стотици хиляди долари от сметките на чужденци. Сред задържаните е и българин, превърнал се в звезда на престижен покер турнир. Арестите били извършени едновременно в САЩ и в България в ранните часове на вторник. У нас били спипани двама души, а зад океана с белезници били оковани 14 българи. ФБР и ДАНС разбиха българска банда, източила стотици хиляди долари от сметките на чужденци. Сред задържаните е и българин, превърнал се в звезда на престижен покер турнир. Арестите били извършени едновременно в САЩ и в България в ранните часове на вторник. У нас били спипани двама души, а зад океана с белезници били оковани 14 българи.

Ядосан Домусчиев показа на Томовците колко са ниско

Кирил Домусчиев нагледно демонстрира защо Лудогорец е напът към трета поредна титла, а ЦСКА се радва на черно-белите ленти. Докато шефовете на "червените" се скъсаха популистки да хвалят игр...

Нови 5 четвъртфиналисти в "Големите надежди"

Как ще се представят даровитите малчугани и кои пет ще се класират за четвъртфиналите, ще разберем в края на предаването по Нова ТВ тази вечер

С "Жена на всички времена" започна "Големите надежди"

Как ще се представят даровитите малчугани и кои пет ще се класират за четвъртфиналите, ще разберем в края на предаването по Нова ТВ тази вечер

Тина Търнър все така печели класации за най-секси крака


Певицата Тина Търнър, която е на 74 години, оглави класацията на музикалния канал VH1 за изпълнителките с най-красиви крака в шоубизнеса.

Второто място е за 24-годишната кънтри певица Тейлър Суифт.



Трета в класацията е Шакира, следвана Риана и нашумялата със скандалното си поведение Майли Сайръс, която е на пето място.

В топ 15 попадат още Дженифър Лопес, Кейти Пери и Лейди Гага.

През март 2013 г. Тина Търнър постави и друг рекорд - тогава...

Паунът: красавец, но измамник в любовта

Мъжкият паун не разчита само на красотата си, за да примамва самките. Той прилага своеобразна рекламна тактика: освен, че разтърсва пъстроцветното оперение на опашката си, птицата издава шепот, имитиращ звуците на любовната игра.

Варненчета взеха златен медал от конкурса „Орфеева дарба”

Вокална група „Приятели – БГ” от ОДЗ №14 „Дружба“ във Варна, с музикален ръководител Евелина Ангелова за втора поредна година участва в конкурса „Орфеева дарба” под патронажа на столична община, насочен към откриване на талантливи изпълнители в музикалното и танцово изкуство, научи Moreto.

"Лудогорец" победи ЦСКА и направи нова крачка към титлата


С попадение на Дани Абало в 77-ата минута "Лудогорец" спечели минимална победа с 1:0 при гостуването на ЦСКА и направи нова важна крачка към спечелването на трета поредна титла в А група. 

Отборът от Разград събра 64 точки след 29-ия кръг и се откъсна с шест пред втория "Литекс". ЦСКА пък допусна първо поражение от началото на годината и остава на трето място с 55 точки, като има пет аванс пред "Ботев" в битката за Лига Европа. 

Червените остават без победа срещу...

Volkswagen Golf става на 40 години

/КРОСС/ Тази година един от най-известните модели на Volkswagen, малкият гигант Golf, навършва 40 години. Семейството му планира да отбележи рождения ден на Techno Classica в Есен. На изложението ретро-феновете ще могат да видят един от най-старите съществуващи и в движение Golf-ове от първо поколение, дошъл директно от музея Stiftung AutoMuseum Volkswagen, както и няколко специални Beetle-a. От първия ден на Golf на поточната линия край Мителанд досега, 40 години по-късно, Volkswagen са произвели над 30 милиона Golf-a, разделени в 7 поколения. Събитието ще е с мото "40 години Golf" и ще се състои в зала номер 7 от 26-и до 30-март. Феновете на марката ще могат да видят един разполовен Golf I и да вземат автограф от германския пилот Ханс-Йоахим Щук. Колекцията от "Power Beetles"също няма да е за изпускане. Volskwagen ще представят седем изключителни представителя на Костенурката като Beetle ‘Salzburg', специална версия на New Beetle RSi и Volkswagen E-Bugster, пише Sportal.  

"Махабхарата" оживява на големия екран

/КРОСС/ Disney обяви намерението си да пресъздаде на големия екран един от основните свещени текстове на индуизма - епосът „Махабхарата". Пълнометражният анимационен филм ще излезе в две части. Режисьор на проекта ще бъде Абишек Капур, който вече два пъти е работил с компанията. „Индийската митология е символ на богатство от истории, които вдъхновяват хората на изкуството", казва директорът на индийското подразделение на компанията Сидхарту Роя Капура, цитиран от Business Standard. "Махабхарата" е най-амбициозното, всеобхватно произведение и, по наше мнение, може да бъде източник на прекрасна киносага. "Махабхарата" е един от най-почитаните от индийците текстове и включва митове за божествата на индуизма и притчи. Тук попада известната „Бхагавад гита", която разказва за разговора между аватара (божествено въплъщение) Кришна (Бхагаван) и воина Арджуна, състоял се на бойното поле Курукшетра между армиите на враждуващите родове Каурави и Пандави преди започването на битката за царството на предците им.

Енергодружествата: Прихванахме пари за НЕК, щяхме да фалираме

Прихванахме плащания към НЕК миналата година, защото в противен случай щяхме да фалираме и да създадем проблеми на електроенергийната система. Това казаха вчера пред депутати от енергийната комисия в парламента шефове на ЧЕЗ, ЕВН и Прихванахме плащания към НЕК миналата година, защото в противен случай щяхме да фалираме и да създадем проблеми на електроенергийната система. Това казаха вчера пред депутати от енергийната комисия в парламента шефове на ЧЕЗ, ЕВН и "Енерго про". От седмица тече скандал в енергетиката, че снабдителните предприятия са задържали 347 млн. лв. за

Откриха очевидец на убийството на Манджуков!

Свидетелят, който е видял всичко случило се пред входа на Борислав Маджуков е разказал, че нападателят стрелял и след това избягал към тъмната част на квартала, където няма камери.

Искат ефективен затвор за имамите в Пазарджик

Прокуратурата ще обжалва присъдите на окръжния съд в Пазарджик по делото за проповядване на радикален ислям. Това ще стане пред апелативния съд в Пловдив в 15-дневен срок, заяви прокурор Недялка Попова пред “24 часа”. След година и половина съдебно дирене на 19 март съдия Ивета Парпулова призна всички 13 обвиняеми в делото за виновни. Прокуратурата ще обжалва присъдите на окръжния съд в Пазарджик по делото за проповядване на радикален ислям. Това ще стане пред апелативния съд в Пловдив в 15-дневен срок, заяви прокурор Недялка Попова пред “24 часа”. След година и половина съдебно дирене на 19 март съдия Ивета Парпулова призна всички 13 обвиняеми в делото за виновни.

Бежанците с договори да учат и работят

Бежанците да подписват договори с държавата, предвижда стратегия, която се изработва в момента. Това обяви вицепремиерът и вътрешен министър Цветлин Йовчев вчера.
Договорът ще се предлага, след като чужденецът получи статут на бежанец. С него той ще се задължава да учи език и професия, както и да не отказва дадена работа. Ако не спазва договора, ч Бежанците да подписват договори с държавата, предвижда стратегия, която се изработва в момента. Това обяви вицепремиерът и вътрешен министър Цветлин Йовчев вчера. Договорът ще се предлага, след като чужденецът получи статут на бежанец. С него той ще се задължава да учи език и професия, както и да не отказва дадена работа. Ако не спазва договора, ч

УНИАН: България предложи да осигури безплатен отдих за децата, чиито родители са загинали на Майдана

България предложи да осигури безплатен отдих за децата, чиито родители са загинали по време на сблъсъци на киевския площад “Независимост”. Това е заявил посланикът на България в Украйна Красимир Минчев по време на среща с министъра на здравеопазването на Украйна Олег Мусий.

Росен Плевнелиев: Инфраструктурата е правилният път за страната ни

Държавният глава е на мнение, че трябва да се създаде национален институт за публична администрация, който да подготвя квалифицирани кадри

    


Лукашенко осъди бягството на Янукович

Президентът на Беларус Александър Лукашенко осъди бягството на сваления украински президент Виктор Янукович от страната. Държавният глава трябва да остава при народа си при всякакви обстоятелства, заяви Лукашенко, цитиран от ИТАР-ТАСС.
"Президентът трябва да бъде с народа си, колкото и да е тежко. Даже, Президентът на Беларус Александър Лукашенко осъди бягството на сваления украински президент Виктор Янукович от страната. Държавният глава трябва да остава при народа си при всякакви обстоятелства, заяви Лукашенко, цитиран от ИТАР-ТАСС. "Президентът трябва да бъде с народа си, колкото и да е тежко. Даже,

Баща и син смляха от бой продавач на авточасти

Преди време Николай Карапенов продава авточаст на стойност 3700 лева на фирма, с която има бизнес отношения. Плащането се бави повече от година. Затова той осъжда фирмата. След намесата на съдия изпълнител сумата набъбва до близо 7 000. Сега купувачите решили да си отмъщават.

Рим осъмна с плакати "Обама е нежелан гост"

/КРОСС/ Плакати в подкрепа на руския президент Владимир Путин и срещу президента на САЩ Барак Обама се появиха днес в италианската столица - точно в навечерието на официалното посещение на американския лидер, предаде РИА Новости. Плакатите, боядисани в цветовете на руското знаме, гласят: "Ние сме с Путин, Обама е нежелан гост. 27 март 2014 година". Авторите на тези твърдения са шест италиански крайно десни организации. Според тях Обама е символ на американския империализъм, който наказва тези, които не приемат агресивната му позиция, както е в случая с Русия в момента. "В отговор на демонизирането на Путин и руските политици ние ще припомним, че в Европа все още има 110 хиляди американски войници и 170 американски бази. Ние нямаме право на глас във външната политика. Нашата икономика страда от факта, че нашите страни са приели американската икономическа система", заяви един от организаторите на "протеста" пред телевизионния канал RAI News 24. Според италианските медии, администрацията на града вече е предприела необходимите мерки, за да се почистят улиците на Рим от плакатите. Обама ще бъде на официално посещение в Рим в периода 26-28 март. В четвъртък той ще се срещне с италианския президент Джорджо Наполитано, премиера Матео Рензи и папа Франциск.    

НЕК даде енергото на прокурор

Националната електрическа компания е сезирала прокуратурата за парите, които трите ЕРП-та са си прихванали от дължимите към нея суми. По последни данни на НЕК става въпрос за 350 милиона лева. Това съобщи вчера министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев.

Шикорски: ЕС трябва да се бори с украинската корупция

/КРОСС/ Най-голямата помощ, която Европейският съюз може да окаже на Украйна, е да се бори с украинската корупция на територията на всички страни от ЕС. Това обяви министърът на външните работи на Полша Радослав Шикорски по време на работното си посещение в Одеса.Той отбеляза, че е необходимо да се спазват законите за произхода на банковите активи."Ние не можем да настояваме Украйна от една страна да се бори с корупцията, а от друга корупционните пари да бъдат държани в нашите банки", каза ръководителят на полското външно министерство, цитиран от УКРИНФОРМ.По-рано министърът на вътрешните работи на Украйна Арсен Аваков призна, че в новите органи на властта се наблюдават "първите зародиши на корупция". От своя страна, премиерът Арсений Яценюк нареди да бъдат подготвени необходимите документи за създаването на финансова следствена служба , която ще замени ликвидираната данъчна полиция и ще се занимава с финансовите престъпления.

Лукашенко: Янукович трябваше да остане при народа си

Президентът на Беларус Александър Лукашенко осъди бягството на сваления украински президент Виктор Янукович от страната. Държавният глава трябва да остава при народа си при всякакви обстоятелства, заяви Лукашенко, цитиран от ИТАР-ТАСС.
Президентът на Беларус Александър Лукашенко осъди бягството на сваления украински президент Виктор Янукович от страната. Държавният глава трябва да остава при народа си при всякакви обстоятелства, заяви Лукашенко, цитиран от ИТАР-ТАСС. "Президентът трябва да бъде с народа си, колкото и да е тежко. Даже,

Стоев брутален: Няма как Лудогорец да е респектиран от ЦСКА

Стойчо Стоев довърши ЦСКА. Освен, че за пореден път победи "червените" и съименника си Младенов, той каза болезнената истина за настоящото статукво в българския футбол. "Няма как да сме...

Томов видя разлика в ЦСКА от есента

Александър Томов направи нещо рядко срещано. Лупи говори след загуба на ЦСКА. По принцип бившият депутат се покрива при негативни резултати, а е особено словоохотлив след победите. "Няма смисъл д...

Тодоров: Всичко ще бъде наред с лиценза

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров увери, че клубът ще вземе лиценз. Той коментира и играта на тима при загубата от Лудогорец с 0:1."Изиграхме най-силното второ полувреме от начал...

Москва затваря небето си за 30 минути, самолет на “Ер Франс” сменя курса


Русия неочаквано затвори част от въздушното си пространство заради военни учения, което принуди граждански самолет на “Ер Франс” да смени курса си и да пътува с 45 минути повече, съобщи Нюзру. Самолетът с 495 пътници и 22 души екипаж, който летял от Шанхай за Париж, кацнал в Хамбург, за да зарежда. Русия неочаквано затвори част от въздушното си пространство заради военни учения, което принуди граждански самолет на “Ер Франс” да смени курса си и да пътува с 45 минути повече, съобщи Нюзру. Самолетът с 495 пътници и 22 души екипаж, който летял от Шанхай за Париж, кацнал в Хамбург, за да зарежда.

“Ботев” чака още двама румънци

“Ботев” взема още двама румънци от лятото, съобщиха журналисти от букурещкия “Газета спортурилор” в Пловдив. Става дума за 29-годишния капитан на “Стяуа” Михай Пинтилий и 22-годишният Козмин Матей от “Динамо” (Букурещ). Двамата са разиграващи халфове, от каквито се нуждае “Ботев”. Това се видя и на мача с “Черно море”, завършил 1:1 в Коматево.
 
“Ботев” взема още двама румънци от лятото, съобщиха журналисти от букурещкия “Газета спортурилор” в Пловдив. Става дума за 29-годишния капитан на “Стяуа” Михай Пинтилий и 22-годишният Козмин Матей от “Динамо” (Букурещ). Двамата са разиграващи халфове, от каквито се нуждае “Ботев”. Това се видя и на мача с “Черно море”, завършил 1:1 в Коматево.

ББЦ с мораториум върху делата на частните съдебни изпълнители

Ние ще искаме мораториум за 6 месеца или година, докато се направи промяна в закона за частните съдебни изпълнители, който да съкрати техните правомощия, за да не дерибействат, заяви пред граждани в Ботевград зам.-председателят на ББЦ Ангел Славчев.

Еко модно шоу ще се проведе във Варна

На 23 март в Морската градина се проведе първото отворено събитие, организирано от AIESEC Варна по проект „Зелено бъдеще” - Еко състезание, научи Moreto.net. В надпреварата се включиха 5 училища : 7 СОУ „Найден Геров”, ОУ „ Йордан Йовков”, ОУ„ Черноризец Храбър” , ОУ „Ангел Кънчев” и ОУ „Константин Арабаджиев”.

Откриха очевидец на убийството на Манджуков

/КРОСС/ Има очевидец на убийството на бизнесмена Борислав Манджуков. Това съобщиха за NEWS7 източници от разследването. 39-годишният варненец беше застрелян с два куршума пред дома му на столичния бул. България. Свидетелят, който е видял всичко случило се пред входа на Маджуков е разказал, че нападателят стрелял и след това избягал към тъмната част на квартала, където няма камери. От прокуратурата съобщиха, че срещу Борислав Манджуков има три, а не 48 дела. Две от тях са във Варна за измама и за фиктивни сделки със зърно. Третото е в Специализирания съд и е резултат от полицейската акция "Цигараджиите" срещу контрабандата на цигари. През 2012 г. Манджуков беше арестуван, но освободен срещу 30 хил. лв парична гаранция. 48 са заявителските материали към полицията. Засега няма данни как е работило МВР по тях.  

Обвиниха Асен Генов в хулиганство

Заради боядисването на скултурната фигура на "Позитано" 20

Министър Данов: Няма никакъв проект за Карадере, само някакви фотошопски визуализации


"Няма проект за застрояване на Карадере. Няма нито строителни документи, нито кадастрални карти... само едни образи". Това каза министърът на инвестиционното проектиране Иван Данов по повод плановете на фирма "Мадара Юръп" за застрояването на местността Карадере край Бяла.

В отговор на депутатски въпрос по време на изнесено заседание на Комисията по инвестиционно проктиране в Перник, министърът посочи, че няма никакви строителни книжа и процедура за подобни намерения на територията...

Министър Данов: Няма никакъв проект в Карадере, само някакви фотошопски визуализации


"Няма проект за застрояване на Карадере. Няма нито строителни документи, нито кадастрални карти... само едни образи". Това каза министърът на инвестиционното проектиране Иван Данов по повод плановете на фирма "Мадара Юръп" за застрояването на местността Карадере край Бяла.

В отговор на депутатски въпрос по време на изнесено заседание на Комисията по инвестиционно проктиране в Перник, министърът посочи, че няма никакви строителни книжа и процедура за подобни намерения на територията...

ДАНС разби бардак за момичета по Фейсбук

Онлайн бардак, който предлагал момичета във Фейсбук, беше разбит при спецоперация на Дър­жавната агенция за национална сигурност. Ак­­цията била организирана след получен сигнал, че млади жени предлагат секс срещу заплащане на потребители в социалната мрежа.

Фарадж: Мястото на Великобритания не е в ЕС

/КРОСС/ Британският вицепремиер Ник Клег и лидерът на Партията за независимост Найджъл Фарадж ще участват тази вечер в едночасов дебат по радио LBC за мястото на Великобритания в Европейския съюз. Източник от националистическата партия заяви, че Фарадж очаква този момент от 20 години, за да изобличи лъжата, че Великобритания няма да е в състояние да просперира извън рамките на ЕС. Фарадж освен това смята, че членството на Великобритания в ЕС е най-важният въпрос за страната през последните 100 години. Втори дебат между двамата политици, преди европейските избори на 22 май, ще се състои следващата сряда по телевизията на ББС, предаде БНР.  

Керанов дава 2 бона за главата на килърите

Пловдив /КРОСС/ Давам 2 000 лв. награда за информация за наемниците, които се опитаха да ме убият. Това обяви пред „Марица" таксиметровия бос Радослав Керанов. „Сигурен съм, че полицията ще направи всичко по силите си , за да разкрие и нападателите , и поръчителят, но бих искал аз също да помогна. Така, че ако някой ми предостави достоверни данни , а ще му се отблагодаря" , заяви бизнесменът. Керанов заяви , атентатът срещу него трябва да бъде червена лампа за институциите, които е крайно време да се заемат с проблемите, които се трупат с години в таксиметровия бранш. „Смятам, че атаката срещу мен е заради изострената среда , в която работят таксиметровите компании. Но нужно ли е да бъде убит някой, за да започнат тепърва проверки" коментира Керанов.

Обама: Русия не можа да вбие клин между САЩ и ЕС

Президентът Барак Обама заяви, че Русия е сама на международната сцена по кризата в Украйна и погрешно е смятала, че ще успее да вбие клин между САЩ и ЕС. Обобщавайки резултата от 90-минутната си среща с президента на ЕС Херман ван Ромпьой и шефа на Еврокомисията Жозе Барозу, Обама каза: “Светът е по-сигурен само когато ЕС и САЩ действат като един. Президентът Барак Обама заяви, че Русия е сама на международната сцена по кризата в Украйна и погрешно е смятала, че ще успее да вбие клин между САЩ и ЕС. Обобщавайки резултата от 90-минутната си среща с президента на ЕС Херман ван Ромпьой и шефа на Еврокомисията Жозе Барозу, Обама каза: “Светът е по-сигурен само когато ЕС и САЩ действат като един.

Нововъзникнал японски остров порасна 70 пъти за 4 месеца

Новият остров, образувал се в края на ноември 2013-а от изригването на подводен вулкан в близост до японския архипелаг Огасавара, е нараснал за четири месеца 70 пъти. Това е установила службата за морска безопасност след направените измервания от хеликоптер.

Стоичков се прибра за фен купа, посрещна го Мика с гаджето си (снимки)

Христо Стоичков се прибра за кратко от САЩ в България. Но не заради професионални футболни дела, а за да обяви старта на най-големия турнир за аматьори “Каменица фен купа”. “Върнах се за няколко часа. Нямам време за български футбол”, заяви Камата. А попитан дали ще си купи акции на ЦСКА, отсвири темата със: “Следващия въпрос”. ЦСКА щял да Христо Стоичков се прибра за кратко от САЩ в България. Но не заради професионални футболни дела, а за да обяви старта на най-големия турнир за аматьори “Каменица фен купа”. “Върнах се за няколко часа. Нямам време за български футбол”, заяви Камата. А попитан дали ще си купи акции на ЦСКА, отсвири темата със: “Следващия въпрос”. ЦСКА щял да

Измамени: Манджуков ни завлече с хиляди!

“Такъв мошеник като Борислав Манджуков през целия си 75-годишен живот не съм срещал. Продължава да ни мами и от отвъдното. Превърна живота ми в ад, който продължава, и краят не се вижда.” Това сподели варненецът Пройно Маринов който води дълга неуспешна битка срещу убития бизнесмен и е на път да изгуби имотите си.
Манджуков бе застрелян с два “Такъв мошеник като Борислав Манджуков през целия си 75-годишен живот не съм срещал. Продължава да ни мами и от отвъдното. Превърна живота ми в ад, който продължава, и краят не се вижда.” Това сподели варненецът Пройно Маринов който води дълга неуспешна битка срещу убития бизнесмен и е на път да изгуби имотите си. Манджуков бе застрелян с два

Най-важните новини от деня, сряда, 26 март

Строим междусистемните газови връзки приоритетно Ние сме все още на 95% зависими от внос на руски газ. Това заяви по време на кръгла маса за...

BG банда краде по $1 млн. от банкомати в САЩ

Една от най-мощните български групи за източване на банкомати в САЩ беше разкрита след двегодишно съвместно разследване на ДАНС, ФБР и Вър­­хов­ната касационна прокуратура. Об­­що 16 българи са били задържани във вторник – 14 в Аме­рика и двама у нас, като са заподозрени за теглене на суми от чужди сметки и пране на пари.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване