Нов трус от 7,6 в Чили, 1 млн. евакуирани (обзор)

Втори мощен трус с магнитуд 7,6 по Рихтер разтърси северната част на Чили през нощта срещу четвъртък само 24 часа след първия, който беше с магнитуд 8,2.
Новият трус е най-мощният от над стотината вторични след първия, при който загинаха 6 души и бяха разрушени 2600 къщи.
Не се съобщава за нови жертви или пострадали. Втори мощен трус с магнитуд 7,6 по Рихтер разтърси северната част на Чили през нощта срещу четвъртък само 24 часа след първия, който беше с магнитуд 8,2. Новият трус е най-мощният от над стотината вторични след първия, при който загинаха 6 души и бяха разрушени 2600 къщи. Не се съобщава за нови жертви или пострадали.

Нови самолети - за добро и за лошо

Прекрасно е да живееш в сигурна среда. На нас това ни се получава единствено в международен план, тъй като страната ни от 10 г. е член на НАТО. Иначе по пътищата ни умират повече хора, отколкото на война.
Много е хубаво да можеш да разчиташ на силен съюзник. НАТО ни увери, че ако поискаме, ще ни предостави военна помощ във връзка с кризата с Украй Прекрасно е да живееш в сигурна среда. На нас това ни се получава единствено в международен план, тъй като страната ни от 10 г. е член на НАТО. Иначе по пътищата ни умират повече хора, отколкото на война. Много е хубаво да можеш да разчиташ на силен съюзник. НАТО ни увери, че ако поискаме, ще ни предостави военна помощ във връзка с кризата с Украй

Най-важните новини от деня, четвъртък, 3 април

Предлагат до 20% от месечния доход да идва от бонуси и премии 80% от получавания месечен доход на един работник да бъде гарантиран чрез основната...

Бареков всъщност не е свалил банковата и данъчната си тайна

/КРОСС/ Поредната легенда, разпространявана от лидера на "България без цензура" Николай Бареков - че се е отказал от данъчната и банковата тайна и финансите му са публични, бе опровергана. На въпрос на в. "Сега" дали наистина има постъпил документ от Бареков в Националната агенция по приходите за това и дали данъчните му декларации и банкови сметки вече са публични, от пресцентъра на приходната агенция отговориха: "Към момента няма депозиран писмен документ в НАП от Николай Бареков, с който да изразява съгласие за разкриване на данъчно-осигурителна информация". От НАП отказаха повече данни, тъй като по нареждане на прокуратурата тече пълна данъчна ревизия срещу него. Припомняме, че преди известно време лидерът на "България без цензура" заяви, че той е първият политик, отказал се от банкова и данъчна тайна, за да е всичко на показ. Неясно е кой плаща за десетките офиси на партията на Бареков, както и за предизборното му турне, което тече в момента из цялата страна, пише изданието.  

Киев вини Москва за пролятата кръв на Майдана, тя отрича

Според руският външен министър Сергей Лавров твърденията на сегашното украинско правителство, че бившите управляващи и руските спецслужби стоят зад убийствата на демонстранти, са в прониворечие с много от доказателства.

В Девня: Бареков да сложи на място крадливите политици

"Надяваме се, че господин Бареков ще сложи тези, които ни ограбват, на мястото им, обяви в Девня общинският лидер на "България без цензура" Диян Великов.

Предстоящи събития в страната за утре, 4 април

/КРОСС/ София.От 09.00 часа ще се проведе заседание Народното събрание. От 11:00 часа ще се проведе Парламентарен контрол. София.По повод 10-годишнината от присъединяването на Република България към Организацията на Северноатлантическия договор флагът на НАТО ще бъде издигнат на тържествена церемония пред сградата на Президентската институция. Държавният глава и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Росен Плевнелиев ще приеме строя на почетния караул пред Параден вход на „Дондуков" 2. София.От 09.30 Софийски градски съд, 6 състав, ще заседава по НОХД № С-204/2013 - срещу Димитър Аврамов и Методи Петков (чл. 304 б, ал. 1 от НК ). София.От 9:30 часа в централата на Конфедерация на труда „Подкрепа" /ул. „Ангел Кънчев" 2/ президентът на Конфедерацията д-р Константин Тренчев ще открие двудневна международна конференция на тема: „Работещи бедни - синдикални политики в подкрепа на най-уязвимите на пазара на труда." София.От 10:00 часа XVII въззивен състав ще разгледа мярка ВЧНД 1518/2014 за неотклонение на Георги Харизанов. София.От 10:00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Пътят към финансова самостоятелност: Старт на проекта за повишаване на капацитета на Сдружение "SOS Детски селища България" за набиране на средства." София.От 13:00 часа в залата на ул

Спартак Варна няма да атакува А група

Треньорът на вратарите в Спартак Илко Станчев призна, че клубът няма да атакува промоция в А група през настоящия сезон. „Все още е рано. Ръководството трябва да намери подходящи хора и ресурси, за да работим в тази насока. За А група са нужни много неща - по-здрава организация, финанси и т.

4,7 млн. тона жито прибираме това лято

Реколтата от пшеница в България ще бъде 4,7 млн. тона според последната прогноза на Световния съвет по зърното, обявена вчера от експертите на Со­­фийската стокова борса. Количеството е много добро, но това вероятно отново ще натисне надолу цените на житото, както се получи и през миналата година.

Цацаров се скара на МВР и прокурори - само регистрирали престъпността

МВР и прокуратурата да спрат да са просто регистратори на престъпленията, а да си вършат работата. В тази държава вече има Национален статистически институт. 
Този остър коментар направи обвинител №1 Сотир Цацаров по повод на палежа на автомобила на Генка Шикерова от Би Ти Ви. Цацаров заяви, че взема случаите на посегателства над журналисти... МВР и прокуратурата да спрат да са просто регистратори на престъпленията, а да си вършат работата. В тази държава вече има Национален статистически институт. Този остър коментар направи обвинител №1 Сотир Цацаров по повод на палежа на автомобила на Генка Шикерова от Би Ти Ви. Цацаров заяви, че взема случаите на посегателства над журналисти...

Строителството в курортите ще може да върви и в разгара на сезона


Строителството и ремонтите по Черноморското крайбрежие вече ще могат да се правят и в разгара на туристическия сезона, ако съответната местна община разреши. Това предвиждат промени в Закона за устройство на Черноморското крайбрежие , които парламентарната комисия по регионална политика одобри за второ четене, съобщи БНТ. 

Досега законът забраняваше да се извършва строителство и ремонт между 15 май и 1 октомври в населените места по морето. В същото време за курортните селища във...

Наплив от туристи въпреки меката зима

Българският зимен туризъм отбеляза ръст на туристите, въпреки необичайно меката зима тази година. Сметките показват, че курортите ни са посетени от...

Ето листата на БСП за евровота

Листата на Българската социалистическа партия за изборите за Европейски парламент.

Психопат уби трима и рани 16 в базата “Форт Худ” в Тексас (обзор)

Въоръжен мъж уби трима военни и рани 16 при стрелба във военната база “Форт Худ” в Тексас, САЩ, след което се самоуби, предадоха световните агенции.
Стрелецът е 34-годишният Айвън Лопес от тексаската военна база, твърдят американските медии.
Първите изстрели Лопес изгърмял в сградата на медицинската бригада на “Форт Худ” около 16,30 ч местно време. Въоръжен мъж уби трима военни и рани 16 при стрелба във военната база “Форт Худ” в Тексас, САЩ, след което се самоуби, предадоха световните агенции. Стрелецът е 34-годишният Айвън Лопес от тексаската военна база, твърдят американските медии. Първите изстрели Лопес изгърмял в сградата на медицинската бригада на “Форт Худ” около 16,30 ч местно време.

Бомба уби четирима руски военни в Чечения, има и ранени

/КРОСС/ В Чечения по време на инженерно разузнаване на местност четирима руски военни загинаха, а 11 други бяха ранени, вследствие на силен взрив, съобщи министерството на вътрешните работи на Руската федерация, предаде ИТАР-ТАСС. Бронетранспортьор с патрул от инженерно подразделение на вътрешните войски, в района на населения пункт Янди, Ачхой-Мартановски район, се натъкнал на щателно замаскирано взривно устройство, което избухнало мигновено. Ранените са настанени във военната болница на МВР в Грозни.      

Министър Кристиан Вигенин: НАТО e готова да ни даде военна помощ

България е получила уверение, че може във всеки момент да разчита на военна помощ от Организацията на Северноатлантическия пакт (НАТО). На този етап обаче правителството не е обсъждало предложението. Властта обаче се обедини, че трябва да се купуват нови изтребители.
Външният министър Кристиан Вигенин, който присъства на срещата на външните минист България е получила уверение, че може във всеки момент да разчита на военна помощ от Организацията на Северноатлантическия пакт (НАТО). На този етап обаче правителството не е обсъждало предложението. Властта обаче се обедини, че трябва да се купуват нови изтребители. Външният министър Кристиан Вигенин, който присъства на срещата на външните минист

Гръцкият парламент отне имунитета на петима депутати от неонацистката партия „Златна зора”

Гръцкият парламент отне депутатския имунитет срещу съдебно преследване на петима народни представители от крайнодясната партия „Златна зора”, разчиствайки пътя за нова серия криминални обвинения срещу нейни членове и ръководни кадри.

Липсата на кадри – пречка пред реиндустриализацията

Липсата на квалифицирана работна ръка може да се окаже сериозна пречка за процеса на реиндустриализация. Все повече процеси в индустрията се базират...

Защо няма топла вода в кв.Проучване втори ден

Любопитно-защо няма вода втори ден в кв. Проучване? Никъде не пише за авария, но сметката пак ще дойде за пълни 30 дни.Ще си плащаме, независимо, че се налага да греем на котлона!!!!

Сняг няма, но зимните курорти отчитат ръст на туристите

/КРОСС/ България отбелязва ръст на белия туризъм, въпреки необичайно топлата зима тази година. Сметките показват, че курортите ни са посетени от 2% повече туристи в сравнение с миналата година. От една страна новините за зимния сезон са изненадващо добри - ръст, макар и минимален на фона на безснежна зима, каквато в туристическия бранш не помнят от 40 години. От друга страната обаче очакванията бяха много по-големи - в курортите ни планираха ръст от 30-40%. В крайна сметка резултатите са следните: общо 1 250 000 туристи по време на зимния сезон при 8% ръст на тези от Турция и 10% спад при сърбите и македонците. Руснаците запазват броя си от миналата година. Разликата нагоре идва от повечето българи, които са карали ски по родните курорти. 1000 мегавата или работата на един блок от АЕЦ Козлодуй за 1 час са изразходвани само за първото покриване на пистите в Боровец с изкуствен сняг. Реално през целия сезон скиорите са карали на него, но пистите са били пълни. Местните хотелиери се радват, че са успели да се преборят за всички клиенти, които въпреки пролетното време са пожелали да посетят Банско не само като ски дестинация, но и като място за почивка. Пампорово запазва броя на посетителите си от миналия сезон. И трите курорта признават, че Олимпиадата в Сочи е дръпнала руските гости. Но и там сме доказали качество на зимния туризъм, предаде бТВ. "За Олимпиадата в Сочи главният контрольор на пистите беше българин. Т.е

Багери по морето и през лятото

Строителните дейности в селищата по морето през лятото вече няма да се ограничават толкова строго. За това гласуваха единодушно депутатите в регионалната комисия. Вчера те приеха на второ четене поправки в Закона за устройство на Черноморското крайбрежие. Според тях занапред общинските съвети в селищата, Строителните дейности в селищата по морето през лятото вече няма да се ограничават толкова строго. За това гласуваха единодушно депутатите в регионалната комисия. Вчера те приеха на второ четене поправки в Закона за устройство на Черноморското крайбрежие. Според тях занапред общинските съвети в селищата,

Златан Ибрахимович ще отсъства поне месец от терените


Нападателят на "Пари Сен Жермен" Златан Ибрахимович ще е извън терена поне четири седмици заради контузия в бедрото от мача срещу "Челси" в Шампионската лига, съобщи собственикът на клуба Насер ал Хелайфи пред радио RMC.

Шведският голмайстор трябваше да напусне играта в 68-ата минута от двубоя на "Парк де пренс" в сряда. Той трябваше да премине детайлни прегледи днес, а след тях Ал Хелайфи потвърди, че 32-годишният Ибрахимович не само ще пропусне реванша на "Стамфорд бридж", но и...

Чужденците ще купуват земя, ако са живели 5 г. в България

По-голямо ограничение за покупката на земеделска земя от чужденци въведоха депутатите вчера. Това ще могат да правят граждани и фирми, които са пребивавали или са установени в България повече от 5 г. В първоначалния вариант бе предвидено срокът да е 3 г.
Новото предложение бе направено в пленарната зала от “Атака” по време на второто гласуване на По-голямо ограничение за покупката на земеделска земя от чужденци въведоха депутатите вчера. Това ще могат да правят граждани и фирми, които са пребивавали или са установени в България повече от 5 г. В първоначалния вариант бе предвидено срокът да е 3 г. Новото предложение бе направено в пленарната зала от “Атака” по време на второто гласуване на

Осъден на 8 г. затвор стана зам.-шеф на софийската Агенция по храните

Преди ден или два човек с 8-годишна ефективна присъда е бил назначен за заместник-директор на Агенцията по храните в Софийска област.

Това заяви пред bTV бившият министър на земеделието и храните в кабинета "Борисов" и съучредител на партия БАСТА Мирослав Найденов.

Oбадиха ми се на път за Вашето студио служители на Агенцията по храните, които бяха изключително притеснени от бившия заместник-генерален директор на Агенцията – човек, който беше хванат преди няколко години с подкуп белязани пари, беше арестуван – 2010 г. мисля, че става това, лежа дълги месеци в следствения арест, след което получи ефективна 8-годишна присъда от Хасковския окръжен съд, каза Найденов и добави:

"Този човек преди ден или два е назначен за заместник-директор на Агенцията по храните в Софийска област. Призовавам изпълнителния директор на Агенцията – проф. д-р Пламен Моллов , да провери нещата, защото мисля, че е подведен, че някой му е поднесъл тези документи, за да ги подпише – нека този срам да го изтрие възможно най-бързо. Аз го проверих иначе не бих го коментирал“

Москва изтегли военния си представител в НАТО


Русия отзова най-високопоставения си военен представител в НАТО за консултации в Москва, съобщи агенция "Ройтерс", цитирайки висш представител на руската армия.

"Не виждаме как можем да продължим с обичайното си военно съдействие с НАТО", съобщи пред "РИА Новости" заместник-министърът на отбраната Анатолий Антонов. "Решихме да изтеглим най-висшия си военен представител в НАТО в Москва, за да се консултираме с него". Въпросният представител е генерал Валери Eневич.

НАТО...

Заловиха софиянец да кара без книжка в Бяла

Вчера около 11:30 часа е била извършвана полицейска проверка на лек автомобил "Опел Астра" в гр. Бяла, на ул. "А. Премянов". Установено е че водачът Г.С. на 37 г. от гр. София, управлява автомобила без свидетелство за правоспособност, съобщиха от пресцентъра на варненската полиция за Moreto.

Депутати търсят теч на тайни от СРС в МВР и ДАНС

Справката на ДАНС за използване на СРС по проверка срещу общинския съветник от ГЕРБ в София Орлин Алексиев, която изтече в сайта faktor.bg, е автентична. Това станало ясно по време на изслушването на председателя на ДАНС Владимир Писанчев от ресорната парламентарна комисия, научи “Труд”.
До “разпита” се стигна по настояване на депутатите от БСП Ге Справката на ДАНС за използване на СРС по проверка срещу общинския съветник от ГЕРБ в София Орлин Алексиев, която изтече в сайта faktor.bg, е автентична. Това станало ясно по време на изслушването на председателя на ДАНС Владимир Писанчев от ресорната парламентарна комисия, научи “Труд”. До “разпита” се стигна по настояване на депутатите от БСП Ге

Доставчици на плодове може да седят в основата на изчезналия самолет

/КРОСС/ Малайзийската полиция разпитва доставчици на екзотични плодове във връзка с изчезналия в началото на март пътнически самолет, пише британското издание Express, позовавайки се на ръководителя на малайзийската полиция Халид Абу Бакар. Според изданието, на борда на самолета е имало тонове от тропическия плод мангостан. Полицията проучва собствениците на стоката, тъй като се съмнявам че в някой от кашоните може да е имало взривно устройство. Следователите проверяват кой е поръчал и платил за плодовете, които се събират и се опаковат в плантация в Малайзия. Шефът на полицията, обаче, не уточни дали вече има намерени никакви доказателства. Според вестника, следователите интервюирали и всички, свързани с натоварването на плодовете. Самолетът Боинг 777-200 изпълняваше полет по маршрута Куала Лумпур - Пекин на 7 март с 227 пътници и 12-членен екипаж на борда, когато връзката с него бе загубена около два часа след излитането от столицата на Малайзия. Всички пътували в самолета се смятат за загинали. На 24 март официално бе съобщено, че изчезналият самолет лежи на дъното на Индийския океан, а спекулациите за това какво се е случило с полет MH370 Майлайзийските авиолинии продължават.  

Dow Jones затвори без изменение

Търговията на Wall Street бе волатилна в навечерието на данните за заетостта в САЩ

    


Д-р Андреева: Регистър на психично болните е започнат

През 2009 година е започнала работата по регистър на психично болните, тя е спряна и сега трябва да я рестартираме. Вероятно регистърът ще бъде готов през есента.

Полицейските палки не уплашиха младите герои - утре от 14 часа на протест!

Полицейските палки не уплашиха младежите и децата, които протестират срещу изсичането на гори в Перник. Този петък от 14 часа ще се проведе нов протест. Властите избутват протестиращите да не са под кабинета на кметицата Росица Янакиева и председателя на Общинския съвет Владислав Караилиев. Най-вероятно протеста ще бъде пред коня, за да може Янакиева да не бъде обезпокоявана.

Въпреки, че много невинни деца бяха бити и пребити от полицаи в Перник, това няма да ги откаже от позицията...

Продължава

Край Варна останаха без рейсове, минават на магарета

Кризата принуждава транспортни компании да съкращават маршрути. Това оставя жители на села край Варна без връзка с града. Педагози не могат да стигнат до детските градини

Сън на дете предсказва трагедията в Лим

На 29 г. днес Юлиян Манзаров можеше да е играч на любимия му На 29 г. днес Юлиян Манзаров можеше да е играч на любимия му "Ювентус". И 24-годишната днес можеше да е Лора да е утвърдена певческа звезда. Можеше и Антоана или Антония да са националната ни гордост в леката атлетика. Какви щяха да бъдат днес приятелките отпреди 10 години от 5 "а" Борянка, Светланка и Женя? Ами 14-годишният Виктор и 15-годишните..

Премиерът на Армения подаде оставка

/КРОСС/ Премиерът на Армения Тигран Саркисян е подал оставка. Това бе обявено след среща на ръководството на управляващата Републиканска партия на страната. Оставката на министър-председателя е била приета, съобщи ИТАР-ТАСС. Саркисян встъпи в длъжност на 9 април 2008 г.  

Синът на бивш зам.-министър от ГЕРБ загина при катастрофа

Късно снощи на столичният бул. „Симеоновско шосе“, при катастрофа между мерцедес и мотор, загина 20-годишният мотоциклетист Юлиан Георгиев.

Катастрофата е станала пред входа на ресторант „Ловна среща“. В множество сайтове се появи името на загиналия – Юлиян Георгиев, който се оказа син на бившия зам.министър на МВР в правителството на ГЕРБ Димитър Георгиев.


Снимка: Булфото

От МВР все още не са обявили подробности за тежкия инцидент. Не е ясна нито причината за сблъсъка, нито самоличността на шофьора на мерцедеса.

Нов протест срещу изсичането на горите !

На утрешния ден 04.04.2014г от 14:00 ще се проведе протест срещу изсичането на горите в Голо Бърдо .

Искам да отправя призив към Перничани да не се притесняват да дойдат протеста е законен и ще наблюдаваме да се спазват всички правила за провеждането му.Нека изразим недоволството си от екологичната катастрофа която е обхванала Перник и околностите . Нека потърсим сметка на хората позволили това да се случи . Призовавам всички да спазват правилата за обществения ред.

Драги...

Продължава

1 000 000 лева ще достигне общият джакпот за неделя

Джакпотът във второ теглене на най-популярната игра на БСТ ще достигне 507 000 лева, след като в днешния 27-и тираж нямаше участник познал печелившите числа. Оцеля и джакпотът в първо теглене на играта 6/49 и за неделя се прогнозира да бъде 76 000 лева. 
За играта 6/42 очакваната сума ще бъде 367 000 лева, след като и днес нямаше позната шестица в Джакпотът във второ теглене на най-популярната игра на БСТ ще достигне 507 000 лева, след като в днешния 27-и тираж нямаше участник познал печелившите числа. Оцеля и джакпотът в първо теглене на играта 6/49 и за неделя се прогнозира да бъде 76 000 лева. За играта 6/42 очакваната сума ще бъде 367 000 лева, след като и днес нямаше позната шестица в

Пристига делегация от Агенцията по горите, за да разследва сечта в Голо бърдо

Този петък в Перник пристига делегация от Агенцията по горите, за да направят разследване за изсечените дървета в местността Голо бърдо.

Лично директор на дирекция ще посети града ни, защото има съмнения, че местната фирма, на която общинския съвет повери за сеч всички гори в Перник се заиграва с кюстендилското горско стопанство.

В 10.30 часа експертите от Агенцията по горите ще са на мястото на изсечените млади дръвчета в Голо бърдо.

Призоваваме и природозащитниците да...

Продължава

Кралица Елизабет и папата си размениха подаръци

/КРОСС/ По време на първата му среща с кралица Елизабет Втора папа Франциск подари синя сфера от лазурит с инкрустиран сребърен кръст на 8-месечния британски принц Джордж, съобщи „Дейли Мейл". Кълбото е символ на кралската власт при древните римляни, а по-късно християните добавили към него и кръста. Кралицата от своя страна подари на папата кошница с продукти от Великобритания, сред които плодове и зеленчуци, расли в кралските градини, както и уиски.    

Пропуски в закона помагат на пияни шофьори

По данни на КАТ близо 15 000 души са заловени през 2013 г. да шофират след употреба на алкохол. 6500 от тях са били с над 1,2 промила

Общият джакпот за неделя ще достигне 1 000 000 лева

Джакпотът във второ теглене на най-популярната игра на БСТ ще достигне 507 000 лева, след като в днешния 27-и тираж нямаше участник познал печелившите числа. Оцеля и джакпотът в първо теглене на играта 6/49 и за неделя се прогнозира да бъде 76 000 лева. 
За играта 6/42 очакваната сума ще бъде 367 000 лева, след като и днес нямаше позната шестица в Джакпотът във второ теглене на най-популярната игра на БСТ ще достигне 507 000 лева, след като в днешния 27-и тираж нямаше участник познал печелившите числа. Оцеля и джакпотът в първо теглене на играта 6/49 и за неделя се прогнозира да бъде 76 000 лева. За играта 6/42 очакваната сума ще бъде 367 000 лева, след като и днес нямаше позната шестица в

Лекари: Здравната каса да качва в интернет как харчи бюджета си

Всеки месец на интернет страницата на Здравната каса да бъде публикувана пълна информация за това как се харчи бюджетът на институцията. За това настояха от Българския лекарски съюз в писмо до директора на касата д-р Румяна Тодорова, в което уточняват, че плащанията на болниците и разходите за лекарства се осъществяват напълно непрозрачно.

80 % от месото за преработка идва от чужбина

Близо 80 % от месото за преработка и една трета от млякото, консумирано в България, се внася от чужбина. Негативната тенденция бе съобщена по време...

80 % от месото за преработка идва от чужбина

Близо 80 % от месото за преработка и една трета от млякото, консумирано в България, се внася от чужбина. Негативната тенденция бе съобщена по време...

Австралия призна трети пол: Неутрален

Върховният съд на Австралия призна съществуването на трети пол - неутрален.

Миро Найденов с бомба: Назначиха човек с присъда за шеф в Агенцията по храните

Човек с ефективна присъда от 7 години затвор на първа инстанция, който е бил хванат с подкуп и белязани пари и е лежал в следствения арест близо година, сега е назначен за началник в Агенцията по безопасност на храните, обяви сензационно бившият земеделски министър Мирослав Найденов в предаването "Лице в лице" по bTV.

Човек с ефективна присъда от 7 години затвор на първа инстанция, който е бил хванат с подкуп и белязани пари и е лежал в следствения арест близо година, сега е назначен за началник в Агенцията по безопасност на храните, обяви сензационно бившият земеделски министър Мирослав Найденов в предаването "Лице в лице" по bTV.

Янукович сам наредил стрелбата на майдана

Убийствата на опозиционери в Киев на протестите през февруари са станали под прякото ръководство на сваления украински президент Виктор Янукович. Тези обвинения бяха отправени вчера на общ брифинг от главния прокурор на Украйна, министъра на вътрешните работи и началника на украинската Служба за сигурност, предаде Ройтерс. Убийствата на опозиционери в Киев на протестите през февруари са станали под прякото ръководство на сваления украински президент Виктор Янукович. Тези обвинения бяха отправени вчера на общ брифинг от главния прокурор на Украйна, министъра на вътрешните работи и началника на украинската Служба за сигурност, предаде Ройтерс.

Миро Найденов: Човек с ефективна присъда е назначен за шеф в Агенцията по храните

Човек с ефективна присъда от 7 години затвор на първа инстанция, който е бил хванат с подкуп и белязани пари и е лежал в следствения арест близо година, сега е назначен за началник в Агенцията по безопасност на храните, обяви сензационно бившият земеделски министър Мирослав Найденов в предаването Човек с ефективна присъда от 7 години затвор на първа инстанция, който е бил хванат с подкуп и белязани пари и е лежал в следствения арест близо година, сега е назначен за началник в Агенцията по безопасност на храните, обяви сензационно бившият земеделски министър Мирослав Найденов в предаването "Лице в лице" по bTV.

Общият джакпот достига 1 000 000 лева

/КРОСС/ Джакпотът във второ теглене на най-популярната игра на БСТ ще достигне 507 000 лева, след като в днешния 27-и тираж нямаше участник познал печелившите числа. Оцеля и джакпотът в първо теглене на играта 6/49 и за неделя се прогнозира да бъде 76 000 лева. За играта 6/42 очакваната сума ще бъде 367 000 лева, след като и днес нямаше позната шестица в тази игра. В днешния тираж печелившата комбинация в първо теглене на играта 6/49 беше 4, 13, 17, 26, 29, 41, а във второ теглене на същата игра 6, 8, 20, 30, 45, 49. За играта 6/42 късметлийската комбинация беше 1, 6, 10, 28, 31, 40. В първо теглене на играта 5/35 изтеглените числа бяха 1, 6, 7, 9, 22, а във второ теглене на същата игра маркираните числа бяха 11, 12, 26, 27, 31. В играта Тото Джокер бяха изтеглени позициите 3, 8, 6, а късметлийските цифри бяха 1, 0, 4. В днешния тираж на играта „Втори ТОТО шанс" голямата награда беше сума от 10 000 лева. Тя отиде при участник, пуснал своя фиш в град София.  

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване