Октай Енимехмедов става политик?

Искам да бъда депутат или длъжностно лице, което се занимава с държавни въпроси - всяко едно място, на което човек може да бъде полезен на интересите на народа. Готов съм да поема такава отговорност.

Деца подариха торта и шалче на пони от Зоокъта във Варна

Децата от център "Игралница занималница" се срещнаха с осиновеното от тях пони – „Поничка“. За първата среща бяха приготвили специални дарове - жълто шалче, торта от ябълки и моркови, четка и гребен за красивия й външен вид, научи Moreto.

Апаши свиха джипа на Галена

Преди две седмици, крадци задигнали джипа на Галена.

Бъдете най-добрата, с която някога е бил

Секс съвети, с които ще го побъркате

    


Син на бивш зам.-министър загина в катастрофа с мотор

/КРОСС/ Загиналият при катастрофата снощи моторист е син на бивш зам.-министър. Това съобщава на страницата си във Фейсбук Найо Тицин. „Загиналото момче се казва Юлиян Димитров Георгиев на 20 г. Негови близки се свързаха с мен чрез Фейсбук, за да споделят, че не са били потърсени, за да бъдат повикани на мястото на катастрофата. Родителите са искали органите на сина им да бъдат дарени, но така и не им е била такава възможност. В България няма култура на пътя по отношение на мотористите. Не на последно място - загиналото момче е син на бившия зам. министър на вътрешните работи Димитър Георгиев. Дано това не се окаже причина сегашното ръководство на МВР да не си свърши професионално работата по разследването на този случай. Пред истината за смъртта не може да има политически пристрастия", пише Тицин във Фейсбук. Снощи момчето загина на място след челен сблъсък в лек автомобил "Мерцедес". Инцидентът е станал на "Симеоновско шосе", на отбивката за бившия "Ловен парк". По непотвърдена информация автомобилът навлязъл в насрещното платно, за да влезе в пресечката за ресторанта, когато в него се ударил мотоциклетистът. Снимка: Булфото, всички права запазени

Франция ще предложи уволнения си финансов министър за еврокомисар


Досегашният финансов министър на Франция Пиер Московиси, който беше сред малкото жертви на смяната на правителството, последвала изборния разгром на управляващите социалисти, ще бъде кандидатурата на Париж за новата Европейска комисия. Това съобщиха френските медии, а източник на "Ройтерс" от правителството е потвърдил, че президентът Франсоа Оланд най-вероятно ще избере Московиси за представител на страната в Брюксел.

Решението не е изненадващо, тъй като още миналия месец вече...

ПП България без цензура е категорично против безогледното изсичане на горите на територията на Община Перник

Общинското ръководство на ПП България без цензура е категорично против безогледното изсичане на горите на територията на Община Перник.

Подкрепяме мирният протест на младите хора, защитаващи белите дробове на Перник, във връзка с което и като част от националната кампания на ПП България без цензура „С грижа за природата. Зелено родобюбие”

В седмицата на гората на 05.04.2014 г. от 13:00 в междублоковото пространство от южната страна на бл.76 на ул.Рашо Димитров, членове и...

Продължава

Александър Томов: Лицензът на ЦСКА е спасен

Лицензът на ЦСКА е спасен, гарантира главният акционер Александър Томов. Именно при неговото управление през 2008 година "червените" бяха извадени от Шампионската лига, което политикът нарече "криминално престъпление".
"Въпросът с лиценза е решен - отсече Томов. - Обезпечили сме дълговете към НАП, клубът е на положителен баланс въпреки всички труд Лицензът на ЦСКА е спасен, гарантира главният акционер Александър Томов. Именно при неговото управление през 2008 година "червените" бяха извадени от Шампионската лига, което политикът нарече "криминално престъпление". "Въпросът с лиценза е решен - отсече Томов. - Обезпечили сме дълговете към НАП, клубът е на положителен баланс въпреки всички труд

Енимехмедов: Показах на Доган, че не е недостижим

Нападателят на Доган даде първото си интервю след излизане от ареста за Нова ТВ и отговори на въпросите на Миролюба Бенатова

Кап. Гавраил Ларгов спасил атомната К8

Българският моряк, който пръв забелязва сигналните ракети от авариралата съветска подводница К8, чийто екипаж бедства цяла седмица в океана след авария, е Гавраил Ларгов - Гаро. По това време той е на 25 години и е четвърти помощник-капитан, като осъществява живата връзка между командния мостик и машинното отделение на кораба „Авиор”, прекръстен по-късно на „Хаджи Димитър”.

Филип Тефтерчето на топло за 3,5 г.

3,5 години зад решетките ще трябва да изкара бившият шеф на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов. Той стана известен с прякора Тефтерчето, след като прокуратурата откри негов бележник, в който чиновникът си водел записки как да ръководи комисията според указанията на различни членове на ГЕРБ.

ЦСКА вече е финансово стабилен клуб

"По-тежката част е зад гърба ни", заяви Ал. Томов

    


Снабдяваме Китай с царевица и люцерна

Български компании ще изнасят царевица и люцерна към китайския пазар. Вече са подаденипротоколите за износ към големия азиатски пазар. Това съобщи...

НАТО и Русия си разменят обвинения за Източна Европа

Русия отзова главния си военен представител в НАТО за консултации в Москва

НАТО: Не сме получили въпроси от Москва

Русия отзова главния си военен представител в НАТО за консултации в Москва

Пеле: Неймар има склонност да симулира


Легендата на бразилския футбол Пеле заяви, че сънародникът му Неймар страда от склонността на симулира на терена. 

"Имаше същия проблем и в "Сантош". Мисля, че се опитва да създава фаулове и ситуации, където ги няма. Въпреки това има голямо развитие в този аспект, защото в Европа нещата са различни", каза той.

Според трикратния световен шампион прогресът на Неймар в "Барселона" ще помогне на бразилския национален отбор. "Футболът е по-твърда, по-физическа игра в Европа....

Ученичка зарови бебето си в двора

Бременна десетокласничка от шуменско училище е заровила мъртвородения си плод в двора на бащиния си дом в село Златар, съобщи вчера полицията в Шумен. По първоначални данни става въпрос за спонтанен аборт, а пред разследващите момичето твърдяло, че не е знаело за бременността си.

Борим безработицата с близо 895 млн. евро от ЕС

Министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов отчете текущото състояние и напредъка при реализацията на Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси" 2007 - 2013 г. и представи приоритетите за следващия програмен период 2014 - 2020 г.

Как да бъдете неговата гейша

Доставете му удоволствие с разнообразни еротични игри

    


Октай Енимехмедов: Искам да бъда депутат, мечтая за генерал от турски произход в българската армия

Октай Енимехмедов направи заявка за участие в българската политика. Това заяви нападателят на Доган пред Миролюба Бенатова в първото си интервю след излизането си от ареста.
„Искам да бъда депутат или длъжностно лице, което се занимава с държавни въпроси… всяко едно място, на което човек може да бъде полезен на интересите на народа. Октай Енимехмедов направи заявка за участие в българската политика. Това заяви нападателят на Доган пред Миролюба Бенатова в първото си интервю след излизането си от ареста. „Искам да бъда депутат или длъжностно лице, което се занимава с държавни въпроси… всяко едно място, на което човек може да бъде полезен на интересите на народа.

Лондон направи крачка към въвеждане на неутрални опаковки на цигарите


Великобритания възнамерява да принуди компаниите-производители на цигари да следват единен стандарт за опаковки без отличителни знаци, съобщи "Ройтерс". Целта на мярката е намаляване на тютюнопушенето.

Поръчано от правителството изследване дава "убедителни аргументи", че въвеждането на неутрални опаковки ще подобри общественото здраве и ще намали броя на децата-пушачи.

"Според мен, стандартизираните опаковки ще намалят броя на децата, които посягат към цигарите и няма да...

Нови мерки за сигурност на летището в Бургас

/КРОСС/ Въвеждат нови мерки за сигурност на Летище Бургас. Тази вечер при изключително засилено полицейско присъствие пристигнаха първите туристи от Израел. До засилване на мерките за безопасност при посрещане и изпращане на туристи от държавата Израел се стигна след терористичния атентат на 18 юли 2012 година при който загинаха петима израелски граждани и един българин. От тази година обаче на летище-Бургас работят и двата нови терминала, което наложи допълнителна промяна на правилата на пребиваване на посрещачи и изпращачи. Часове преди да кацне самолетът с първите за годината туристи от Израел летището бе щателно проверено от спецчасти. От тази година са въведени нови мерки за сигурност. Много от тях остават невидими. „Всички пътници от държавата Израел пристигат, а за тях е отреден специален коридор, в който ще минават единствено и само те. Този коридор ще се охранява единствено и само от служители на „Гранична полиция", които ще ги съпровождат по този коридор. Няма да дават възможност други граждани да имат близост до тях", обяснява комисар Антон Андонов - началник ГПУ на Летище Бургас пред Нова телевизия. Схемата за охрана на израелските граждани обаче не свършва до тук. За безопасността на всички пристигащи и излитащи израелски туристи информация за техните полети няма да бъде публикувана на интернет-страницата на летище-Бургас, нито ще бъде изписвана на информационните табла

Евакуират президента заради нов трус в Чили

Президентът на Чили Мишел Бачелет бе евакуирана от крайбрежния град Арика заедно с хиляди граждани след втория мощен земен трус с магнитуд 7,8 по Рихтер, ударил страната само 24 часа след земетресението от сряда. Уплашените хора прекараха нощта в импровизирани спални под звездите.

Как ще изглежда новият Европейски парламент (прогнозни данни)

Как би изглеждал бъдещият Европейски парламент, ако изборите бяха сега, показват прогнозни данни, публикувани тази вечер от пресслужбата на ЕП.

Последните данни дават превес на най-голямата партия в ЕП - Европейската народна партия (ЕНП), към която принадлежи и ГЕРБ. Прогнозните данни сочат, че ЕНП ще вземе 28.23% от гласовете и ще има 212 от общо 751-те депутатски места в ЕП.

Втора е групата на социалистите и демократите с 27.70% или 208 места.

Трета е ALDE (Алианс на либералите и демократите за Европа) със 7.72% (58 места).

Най-лявата партия Европейска обединена левица/Северна зелена левица (GUE/NGL) взема 7.06% (53 места).

Зелените вземат 5.73 на сто (43 места).

Евроскептиците от групата на консерваторите и реформаторите получава 5.33 на сто (40 места).

EFD са с 4.26% (32 места).

За други политически партии ще гласуват 8.79% (66 места).

Данните са получени въз основа на изследвания във всички страни-членки на агенция TNS Opinion.

Изчисленията за местата в Европейския парламент се основават на неизчерпателна извадка от седмични проучвания, проведени на европейско и национално ниво в 28-те страни-членки. Местата за всяка партия във всяка страна-членка са пресметнати, като са взети предвид разпоредбите на местния избирателен закон, включително начина на преразпределение на гласовете и избирателните прагове, ако има такива.

Представените резултати се основават на средната стойност от последните две или три проучвания във всяка страна-членка, когато датите на полевата работа са известни и времето между проучванията е не повече от 14 дни. Когато е невъзможно да бъде изчислена средна стойност, се взимат предвид само последните налични данни от европейско или национално проучване.

Изчисленията за местата в ЕП ще бъдат актуализирани всеки четвъртък на базата на проучвания, приключени до четвъртък на предишната седмица.

Партиите, които принадлежат към определена политическа група в ЕП или са членове на съответната европейска политическа партия, ще бъдат автоматично включвани към дадената политическа група.

Местата за партиите, които към момента имат представители сред независимите членове в Парламента, автоматично се включват към категорията „независими“.

Партиите, за които предстои да бъде определена тяхната принадлежност към политическа група, автоматично се включват в категорията „други“. Тази категория е разделена по равно между лявата и дясната част на политическия спектър в пленарната зала, за да не се дава предварителна оценка на тяхната политическа ориентация.

Европейските избори ще се състоят между 22 и 25 май във всички страни-членки.

Официално съставът на Европейския парламент ще бъде окончателно известен на учредителната сесия от 1 до 3 юли 2014 г.

Октай Енимехмедов: Искам да бъда депутат или длъжностно лице

Октай Енимехмедов направи заявка за участие в българската политика. Това заяви нападателят на Доган пред Миролюба Бенатова в първото си интервю след излизането си от ареста.
„Искам да бъда депутат или длъжностно лице, което се занимава с държавни въпроси… всяко едно място, на което човек може да бъде полезен на интересите на народа. Октай Енимехмедов направи заявка за участие в българската политика. Това заяви нападателят на Доган пред Миролюба Бенатова в първото си интервю след излизането си от ареста. „Искам да бъда депутат или длъжностно лице, което се занимава с държавни въпроси… всяко едно място, на което човек може да бъде полезен на интересите на народа.

Не плащаме сметки за ток, надути с 50%

Депутатите решават днес дали да позволят на клиентите на енергото да не плащат сметката си за ток, ако тя е с 50% по-висока от средната им сметка за последните 6 месеца. Както и дали да забранят на енергото да ни спира тока, ако имаме до 2 неплатени сметки или ако е една, но е над 170 лв. (1/2 от минималната заплата). Същите текстове важат и за клиентите на газоразпределителните компании.

В. Симеонов: Футболисти и чалгарки в парламента при мажоритарно гласуване

Чисто политически е характерът на това престъпление. С присъдата си за Филип Златанов съдът показа днес, че не е независим. Престъплението е срещу политическата класа. Работата на политиците е да работят за родината си.

Адвокат: Описват майката на стрелеца от Лясковец като златна жена

/КРОСС/ "Майката на убиеца от Лясковец е бездомна, тя не може да си влезе в дома." Това заяви пред Нова телевизия адвокатът на Стефанка Савова - Виктор Костов. Той смята, че срещу нея има кампания - "Непрекъснато повтарят, че синът й е убиец, а той още не е осъден", формулира тезата си Костов. Той смята, че някой се опитва да изкара жената луда. "Защо й правят тройна психическа експертиза, като такава вече и направена по време на досъдебното производство във Велико Търново. Така е решила следователката", чуди се адвокатът. Според него може да не излезе истината за стрелбата в Лясковец, при която Петко Петков - синът на Стефанка, уби барета и рани други трима. В момента Стефанка е настанена в центъра за временно наставяне на пастор Христо Благинов в Горна Оряховица. "Хора се възмущават от начина по който се действа срещу Стефанка. Междусъседският конфликт не е чужд за българската действителност, но някои, които са работили с нея споделят интересни неща. Жена, която е работила с нея в депото е казала, че ако Стефанка не е добре с главата, значи всички сме за лудница. Твърдят, че е златна жена", продължи Виктор Костов. "Не е ли нормално майката да застане на страната на сина си. Той се е притеснявал да излиза заради скандала с комшиите. Имало е опит да бъде освидетелстван. Жалбите им са дразнили съседите", каза още Костов. Според него, не е ясно дали Петко е стрелял по някой с пушка

Енергийната борса ще е държавна

Енергийната борса ще бъде държавна и ще се управлява от дъщерното дружество на Българския енергиен холдинг - “Българска независима енергийна борса” (БНЕБ). Това е записано в решение на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР), публикувано вчера. Компанията е получила лиценз за борсов оператор за 10 години. Дружеството е декларирал Енергийната борса ще бъде държавна и ще се управлява от дъщерното дружество на Българския енергиен холдинг - “Българска независима енергийна борса” (БНЕБ). Това е записано в решение на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР), публикувано вчера. Компанията е получила лиценз за борсов оператор за 10 години. Дружеството е декларирал

Мира Радева: Не съм личната социоложка нито на ГЕРБ, нито на БСП

"Не знам защо ме определят като личната социоложка на ГЕРБ, след като аз не ги познавам тези хора. За президентските избори имах лична поръчка за проучване от Сергей Станишев. Това означава ли, че съм социолог на БСП? Аз смятам, че българската социология за всички тези години е вършила работата си коректно. Имало е грешки. В България има един проце

Мира Радева: Само ГЕРБ, ДПС и БСП имат сигурни евродепутати

"Не знам защо ме определят като личната социоложка на ГЕРБ, след като аз не ги познавам тези хора. За президентските избори имах лична поръчка за проучване от Сергей Станишев. Това означава ли, че съм социолог на БСП? Аз смятам, че българската социология за всички тези години е вършила работата си коректно. Имало е грешки. В България има един проце "Не знам защо ме определят като личната социоложка на ГЕРБ, след като аз не ги познавам тези хора. За президентските избори имах лична поръчка за проучване от Сергей Станишев. Това означава ли, че съм социолог на БСП? Аз смятам, че българската социология за всички тези години е вършила работата си коректно. Имало е грешки. В България има един проце

Задържаха мъж откраднал медни улуци в местност "Свети Никола"

31-годишен мъж е откраднал медни улуци от вила в местност "Свети Никола", съобщиха за Moreto.net от полицията. Сигналът за кражбата е бил подаден вчера. Неизвестно лице е проникнало в частния имот и, след демонтаж, е извършило кражба на медни улуци с дължина около 24 м.

Вигенин: "Южен поток" може да се забави, но засега няма алтернатива


Противопоставянето между Запада и Русия заради Украйна може само временно да забави строителството на газовата мрежа "Южен поток", но засега няма дългосрочна заплаха за проекта, заяви в интервю за "Ройтерс" външният министър Кристиан Вигенин.

България, която енергийно е почти изцяло зависима от Русия би имала голяма полза от газопровода, но след анексирането на Крим от Русия бъдещето му е под въпрос, обяснява агенцията.

Вигенин уточнява, че преговорите между Европейската...

Цитат на деня: Аз съм само личностно проявление на властта за успеха на Григор Димитров


Аз не съм си позволявала да си приписвам заслуги, мои, на министерството или на държавата, защото аз съм само личностно проявление на държавата, на властта, за успеха на Григор Димитров.

Това заяви министърът на младежта и спорта Мариана Георгиева и отрече да е имала "неизгладени отношения" с тенисиста и неговия екип.

Изказването й дойде в опит да внесе повече яснота за свои думи от януари. Тогава тя обяви, че част от заслугите за класирането на Димитров за четвъртфиналите...

Израел обяви, че няма да пуска палестински затворници

Говорителят на Ливни поясни, че „са установени нови условия

Автори от Перник ще участват в националния поетичен конкурс на името на поета Дамян Дамянов в Сливен

Община Сливен, в партньорство с ИК „Жажда” – Сливен за пети път организира Национален поетичен конкурс на името на поета Дамян Дамянов.
 

Участие в него са заявили 30 автора от Асеновград, Варна, Враца, Добрич, Нова Загора, Севлиево, Силистра, София, Перник, Пловдив, Плевен, Търговище и Сливен. Дебютните книги са 7.
 

Авторите ще бъдат оценявани от жури в състав: Маргарита Петкова – председател, Надежда...

Продължава

Октай Енимехмедов влиза в политиката?

/КРОСС/ Нападателят на Ахмед Доган Октай Енимехмедов направи заявка за участие в българската политика. Нападателят на Ахмед Доган даде първото си интервю, след излизането си от ареста пред Миролюба Бенатова. „Искам да бъда депутат или длъжностно лице, което се занимава с държавни въпроси - всяко едно место, на което човек може да бъде полезен на интересите на народа. Готов съм да поема такава отговорност", заяви Октай пред Нова ТВ. „Не мога да скрия, че в бъдеше искам да видя генерали от турски произход в България", добави той. Октай Енимехмедов не се чувства унизен от това, че днес политиците го игнорират: „Показах им, че не трябва да се взимат много на сериозно... Сега ме игнорират, след време може аз да ги игнорирам".  

Предразсъдъци за секса по време на бременност

„Сексът ще предизвика преждевременно раждане“

    


НАТО с въздушна база в Естония

От Алианса искат да засилят въздушното патрулиране

    


Адвокатът на Филип Златанов: Присъдата е прецедент за мен

Никой не очакваше толкова тежка присъда, не само аз. Прокуратурата поиска 3 години условно и 5 години изпитателен срок. Трудно ми е да коментирам, след като съдът обяви днес само присъдата, но не и мотивите. Все още нямам обяснение дори за себе си.

Община Радомир търси антиките си от пернишкия исторически музей

Община Радомир иска да си прибере антиките. Част от богатата история на града още от антични времена сега е на съхранение в Регионалния исторически музей в Перник.

Превръщайки местният Исторически музей във второстепенен разпоредител с бюджета, ние ще можем сами да си съхраняваме находките, открити при разкопките в района, каза кметът Пламен Алексиев. Радомир е не само най-старият град в областта, но и първият с открита осветена волейболна площадка. Той е един от...

Продължава

Фирмите за бързи кредити скочиха срещу тавана на оскъпяване на заемите

Фирмите за бързи кредити скочиха срещу тавана на оскъпяване на заемите. Предупреждават за връщане на "мутрите от 90-те", съкращения на персонал и рай за лихварите. Фирмите за бързи кредити у нас са повече от 200, а пазарът им е за близо 2 млрд.

Общинският съвет на Перник иска ВиК да подмени водопровода под площада

Общинският съвет в Перник взе решение да се поиска от местното ВиК-дружеството подмяна на всички водопроводни тръби под площада.

С решението се дава мандат на представителя на общината в общото събрание на ВиК Росен Симеонов да предложи дружеството да поеме ангажимент за подмяна на водопровода. Решението бе взето в присъствието на управителя на дружеството Камен Каменов, предаде радио "Благоевград". Каменов пристигна на сесията, за да представи покана за...

Продължава

Местят спирка на автобуси 111, 314 и 413 в София

Ограничават движението по "Симеоновско шосе"

    


Побратимяват Варна с Ганджа

Расте броят на туристите от Азербайджан

Паси: Проблемът на Украйна е, че не знае какво иска

/КРОСС/ "Нямам достатъчно капацитет да давам оценки, но това беше плод на усилията на няколко политически управления", коментира бивш министър на външните работи Соломон Паси присъединяването на България към НАТО в предването "Още от деня" по БНТ. "Първата реакция на СДС беше да се разграничи от моето изказване. ДПС беше партията, която винаги е имала правилния политически инстинкт. Когато бях в екипа на НДСВ беше много по-лесно, защото там всички бяхме съмишленици", каза още той. "Отдавна предупреждавахме, че трябва да има по-ясна позиция на НАТО относно събитията в Украйна. Проблемът на Украйна не е, че няма да бъде приета в НАТО, а че не знае какво иска. Различни части на Украйна искат различни неща. На международната общност не й е ясно дали в Украйна има държавност", категоричен бе той. "Ние трябва да си дадем една ясна сметка, че ако България не беше член на НАТО можеше да има съдбата на Крим. От 49-та година насам единствените червени линии, които никой не е посмял да прекрачи, са границите на НАТО", отбеляза Паси. "Възхищавам се на позицията, която има президентът, относно събитията в Крим. Зад тази позиция ще се обединят всички", заяви Паси в ефира на БНТ1.  

Фирми за бързи заеми изпищяха, че губят бизнеса си

Заради промени в Закона за потребителския кредит, които ограничават максималната лихва и разходи по потребителските заеми, която не може да надхвърля 50.1%) на мястото на небанковите финансови институции за потребителски заеми могат да дойдат мутри с бухалки и лихвари, предупредиха от компаниите за бързи заеми.

Зуека стана баща за втори път

Васил и Анна станаха родители на малкия Стефан

    


Оставката на основателя на руския Фейсбук се оказа първоаприлска шега

Съобщението, че основателят и изпълнителен директор на най-голямата руска социална мрежа ВКонтакте (VKontakte, VK), известна и като руския Фейсбук, Павел Дуров е напуснал компанията се оказа първоаприлска шега. Във вторник той обоснова решението си с твърдението, че свободата му на действие е ограничена и не може да защитава основните принципи на социалната мрежа. Това обяви самият Дуров в четвъртък на соблствената си страница в социалната мрежа. "Поздравявам с отминалия празник всички, които са решили, че наистина доброволно съм се оттеглил в оставка", написа Дуров Все пак от информациите в руските медии се разбира, че ситуацията може би не е толкова проста. По-рано в четвъртък стана ясно, че Дуров може би по-скоро е размислил и променил решението си да напусне поста на генерален директор на "ВК". В нощта срещу четвъртък той изпратил до членовете на съвета на директорите писмо, в което оттеглял предишното си заявление за напускане. От фонде United Capital Partners, който е най-големият акционер в социалната мрежа са потвърдили получаването на двете писма на Дуров и обещали да коментират ситуацията след изясняването на всички детайли.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване