Градът като жив организъм

Красотата на София потъва надолу, отстъпвайки място на "сградите тролове", смята архитект Пламен Братков от Група ГРАД


Градът като жив организъм

Красотата на София потъва надолу, отстъпвайки място на "сградите тролове", смята архитект Пламен Братков от Група ГРАД


CARAT e глобална медия агенция №1 за втора поредна година

Carat беше отличена като водеща медия агенция №1 в света от международната изследователска агенция РЕКМА (RECMA). Тя печели приза за втора поредна година на база на изследване, което покрива 44 страни в целия свят. Според РЕКМА Carat има 12,6% пазарен дял в световен мащаб, което дава на медия агенцията 1243 точки – със 100 пункта повече от миналогодишния резултат. Това превръща компанията в безапелационен лидер, който задминава най-близките си конкуренти OMD и Mindshare. Carat е водеща агенция на седем пазара – САЩ, Китай, Канада, Дания, Тайланд, Хонконг и Тайван и държи силни позиции в други страни като Великобритания, Франция, Германия, Италия Филипините, Нова Зеландия. В България Carat е в челната тройка. По региони агенцията е лидер в Северна Америка и Азиатско-тихоокеанския регион и трета сила в Европа, след Mediacom и MEC. „Това е фантастичен резултат. За да постигнеш това, трябва да си на първо или на второ място на повечето пазари в света, където оперираш. Това, което показваме е последователност и умение да се задържим тази позиция в толкова много различни страни по света“, казва президента на Carat Дъг Рей. Глобалния доклад на РЕКМА е най-важното и основополагащо изследване, правено от агенция за медийни проучвания. Та базира своята класация на качествени показатели от 44 различни страни. Във всяка държава, медия агенции и независими играчи са оценявани на базата на 16 до 19 ключови критерии за представяне, разделени в четири категории - Комуникационни конкурси, Моментум (ръст на клиентско портфолио, ръст на пазарен дял, нов бизнес, награди, промени в топ-мениджмънта и др.), Ресурси (географско покритие, диверсификация, процент на дигиталните активности, развитие на персонала) и Профил на клиентите (лоялност, брой големи рекламодатели, локални клиенти и т.н.). * * * Carat България е създадена през 2012 г. и за кратък период от време, компанията постигна сериозен успех на местния пазар, като се позиционира като иновативна и високоефективна комуникационна агенция. Основният фокус на компанията е върху стратегическото планиране на комуникациите, медия планиране и купуване и медия проучване. Сред клиентите, които ползват нейните услуги са Mondelez, Мтел, General Motors, Софарма трейдинг, Adidas, Mattel и др. Основната цел на агенцията е да създава допълнителна стойност, чрез ефективно управление на медия микса. Предимството на компанията при планирането на комуникациите се гради върху уникален инструмент - The Consumer Connection System. CCS e система за проучване на потребителските нагласи, без аналог на българския пазар, чиято основна цел е да усъвършенства процеса на комуникационно планиране и да предостави на клиентите на агенцията оптимални възможности за медиен микс спрямо нуждите на кампаниите.

Роми консултират в МС за 500 лева месечно

Млади и образовани роми ще бъдат привлечени за консултанти в Министерски съвет. В правителствената администрация ще бъдат наети най-малко петима представители на малцинството.

Кандидатите за евредепутати от ГЕРБ ще посетят Област Перник

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ ще посетят Област Перник в понеделник (28.04.2014 г.).

В 10:00 ч. водачът на листата на партията Томислав Дончев и Пламен Борисов, придружени от народния представител Ирена Соколова и общински съветници от ГЕРБ ще се срещнат с членове и симпатизанти на партията в град Перник, в офиса на ГЕРБ на ул. „Търговска“ 30.

В 11:00 ч. кандидатите за евродепутати Дончев и Борисов ще се срещнат с ръководството на...

Продължава

Молдовците ще пътуват без визи в ЕС

Гражданите на Молдова ще могат да пътуват без виза в повечето от страните от ЕС. Мярката влиза в сила от днес, 28 април, и е част от подкрепата на Европейския съюз за проевропейската ориентация на бившата съветска република. Без виза ще могат да посещават страните от Шенгенската зона гражданите, които притежават биометричен паспорт.

Леко земетресение край София

Леко земетресение е регистрирано тази сутрин на територията на България, сочат данните на Европейския сеизмологичен център. Трусът е бил отчетен малко преди 5 ч. днес. Епицентърът му е на 27 км южно от София - между селата Бистрица и Сапарево. Дълбочината на труса е 2 км, а магнитудът му е 2,2 по скалата на Рихтер. Земният трус не е отчетен в регистъра на Националния институт за геофизика, геодезия и география към БАН.

Задава ли се черен пазар за кръпки на Windows XP?

Така смята експерт, според когото операционната система е прекалено разпространена, за да изчезне бързо


Тежка катастрофа затвори Пазарджишко шосе

Три автомобила се сблъскаха в 7 часа тази сутрин на 9-ия километър на Пазарджишко шосе край Пловдив, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Какво направи Дани Алвеш с подхвърлен банан?

Уникална реакция на футболиста срещу расизма


Лаура Вейн: Най-често музите ми са реални хора

"С Дийзлър ще представим най-добрите ни колаборации със свежа нотка на туист и огромна енергия", обещава певицата Лаура Вейн преди концерта ѝ в София на 23 май

Венци Мицов: Срам ме е!

/КРОСС/Три сирийски семейства бяха изгонени от казанлъшкото село Розово в събота заради протести на местните хора. Без да е имало инциденти, жителите на селото настояваха бежанците да напуснат наетата от тях къща. Тази новина даде повод на Венци Мицов да заяви: "Срам ме е!" Ето какво написа той в социалната мрежа Фейсбук:  В село Розово едни хора гонят няколко сирийски семейства, легално пребиваващи у нас и бягащи от войната в собствената си страна, защото...ги е страх от изнасилвания. След това същите селяни ще се приберат в домовете си и ще си пуснат новия албум на Амед, ще пият мастика и ще гледат "Огледален свят". В едно друго село съселяните подлагат на другарски съд жена, която е взела две деца като приемен родител. И казват, че тя, тяхната съселянка взела децата, щото това били "доходи без работа".Същите тия "доблестни и морални" комшии ще се приберат и ще пребият собствените си деца, защото "Левски" падна от "Ботев". Добре дошли в България - страна, член на ЕС в 21 век...И накрая едно кратко цитатче от Боб Дилън:"Сприхав дебелакс корем, навярно взет под наемстоварва юмрук в лицето на жена сиа после тича на събраниев защита на човешките права".И да! СРАМ МЕ Е!!!!

Видео: Дани Алвеш и забавният начин да отвърнеш на расизма


Въпреки все по-честите и по-солидни наказания, тъмнокожите футболисти продължават да бъдат обект на расистки обиди. Защитникът на "Барселона" Даниел Алвеш демонстрира чувство за хумор и показа как да отвърнеш на подобни прояви с ирония.

По време на гостуването срещу "Виляреал", което каталунците спечелиха след късен обрат от 0:2 до 3:2, бразилският футболист трябваше да изпълни ъглов удар. В този момент привърженик на домакините хвърли банан към него.

Алвеш взе банана,...

САЩ разширяват военното си присъствие на Филипините с 10-годишен договор


Филипините и САЩ сключиха в неделя няколко часа преди пристигането в Манила на американския президент Барак Обама, ново споразумение в сферата на отбраната, което позволява засилено американско военно присъствие на архипелага, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Договорът беше подписан от филипинския министър на отбраната Волтер Гасмин и от американския посланик във Филипините Филип...

С над 2% повече чужденци са посетили България през март

Най-много чужденци са дошли у нас от Турция, Румъния и Македония


Вятър уби 13-годишно момче в лунапарк в Атина

Момче на 13 години загина в увеселителен парк в Атина. Инцидентът е станал в неделя, съобщава ekathimerini.com.
Детето било в надуваема топка върху водна повърхност, когато порив на вятъра отнесъл съоръжението за игра на около 30 метра и го удрял в различни препятствия.
Заедно с момчето била и деветгодишната му сестра. Момче на 13 години загина в увеселителен парк в Атина. Инцидентът е станал в неделя, съобщава ekathimerini.com. Детето било в надуваема топка върху водна повърхност, когато порив на вятъра отнесъл съоръжението за игра на около 30 метра и го удрял в различни препятствия. Заедно с момчето била и деветгодишната му сестра.

Вятър уби дете в лунапарк в Атина

Момче на 13 години загина в увеселителен парк в Атина. Инцидентът е станал в неделя, съобщава ekathimerini.com.
Детето било в надуваема топка върху водна повърхност, когато порив на вятъра отнесъл съоръжението за игра на около 30 метра и го удрял в различни препятствия.
Заедно с момчето била и деветгодишната му сестра. Момче на 13 години загина в увеселителен парк в Атина. Инцидентът е станал в неделя, съобщава ekathimerini.com. Детето било в надуваема топка върху водна повърхност, когато порив на вятъра отнесъл съоръжението за игра на около 30 метра и го удрял в различни препятствия. Заедно с момчето била и деветгодишната му сестра.

Фед вече трябва да мисли за вдигането на лихвите

Централните банкери обаче все още не могат да постигнат единна позиция по този и други важни въпроси


Приятелка на Джейлян в ужас: Вратлето на Джейда беше разрязано от ухо до ухо

Джейлян напуснала мистериозно Джебел на 15 април. Върнала се два дни по-късно и казала на много близък човек, че е разочарована от предложението, което получила в Англия. Това разкриват пред 24rodopi.com отлично осведомени източници. Четири дни по-късно 24-годишната жена и 7-годишната й дъщеря са убита по особено жесток начин. Джейлян напуснала мистериозно Джебел на 15 април. Върнала се два дни по-късно и казала на много близък човек, че е разочарована от предложението, което получила в Англия. Това разкриват пред 24rodopi.com отлично осведомени източници. Четири дни по-късно 24-годишната жена и 7-годишната й дъщеря са убита по особено жесток начин.

Beetle става подмарка на Volkswagen

Новият бранд ще предлага най-малко три модела - хечбек, градски кросовър и компактен ван


Четирима приети с изгаряния във видинска болница

Запалил се е лек автомобил след изтичане на пропан-бутан


Приятелка на Джейлян в потрес: Вратлето на Джейда беше разрязано от ухо до ухо

Джейлян напуснала мистериозно Джебел на 15 април. Върнала се два дни по-късно и казала на много близък човек, че е разочарована от предложението, което получила в Англия. Това разкриват пред 24rodopi.com отлично осведомени източници. Четири дни по-късно 24-годишната жена и 7-годишната й дъщеря са убита по особено жесток начин. Джейлян напуснала мистериозно Джебел на 15 април. Върнала се два дни по-късно и казала на много близък човек, че е разочарована от предложението, което получила в Англия. Това разкриват пред 24rodopi.com отлично осведомени източници. Четири дни по-късно 24-годишната жена и 7-годишната й дъщеря са убита по особено жесток начин.

Лондон се готви за двудневен транспортен хаос заради стачка на метрото


Лондончани трябва да се подготвят за нарушен трафик в метрото от тази вечер в продължение на 48 часа заради нова стачка против съкращаването на работни места, съобщи операторът "Транспорт фор Лондон" (Transport for London), цитиран от БТА.

Синдикатът на жп служителите, морския транспорт и транспортните работници Ар Ем Ти (RMT- Rail, Maritime and Transport union) е инициатор на новото протестно...

Харесването на бранд във Facebook може да забрани на потребителя да съди фирмата


След като потребител "хареса" даден бранд във Facebook, той губи правото да заведе дело срещу компанията. Все повече големи фирми добавят подобен текст в общите си условия, съобщава в. The New York Times.

Текстът се добавя в условията на интернет страниците на компаниите. В него пише, че потребителите се отказват от правото си да завеждат дело срещу фирмата, ако са изтегляли купони от нейния сайт, присъединявали са се към нея в онлайн общества като Facebook. Някои фирми описват и...

Слаб трус близо до Ковачевци, Пернишко

Земетресение с магнитуд 2,2 по скалата на Рихтер е регистрирано на територията на България, съобщиха от Европейския сеизмологичен център. Земният трус е усетен в 4,58 ч. тази сутрин с епицентър на ...

Лукаш Росол: Нямаше с какво да бия Григор, скоро той ще е в Топ 10

Загубилият титлата на тенис-турнира в Букурещ Лукаш Росол е категоричен, че Григор Димитров съвсем скоро ще влезе в Топ 10 на света. "Добре е, че успях да стигна до полуфинал на турнира в Букурещ...

Орешарски: Страни, които увеличаваха бързо заплатите, сега страдат икономически

"Работните заплати са фактор за икономическото развитие и заплащането на труда има отношение към него". Това заяви министър-председателят Пламен Орешарски, предаде БГНЕС. По време на наци...

Момиче загина в катастрофа край Поморие

Поредна катастрофа със загинал на пътя Бургас – Поморие. Инцидентът се е случил в неделя, около 15 ч, пише БГНЕС. Заради несъобразена скорост, лек автомобил, шофиран от 26 – годи...

Простреляха кмета на Харков

Кметът на град Харков Геннадий Кернес е бил нападнат и прострелян. Нападателят е неизвестен, предаде Коментарии, позовавайки се на пресслужбата на градския съвет на Харков. Кернес е прострелян в гърб...

"Не пийте супата си" и други правила от 50-те години

Жените вече са независими, работят "мъжки професии", имат освободено поведение и много връзки. Неотдавна обаче нещата не са седяли така. Ретро наръчник за срещите разкрива какви са били пър...

Голямото пролетно почистване на Свети Влас започна

100 души, цистерна и три мащини-мотометачки се включиха в традиционното голямо пролетно почистване на Свети Влас, което започна тази сутрин. Всички улична платна и площади ще се мият, каза кметът Иван...

Румен Петков: Кради, Орешарски, кради, сезирам прокуратурата

Поредно тежко обвинение срещу премиера Пламен Орешарски. Този път то беше отправено от бившия вътрешен министър и лице на АБВ Румен Петков, който обвини министър-председателя в опит да открадне парите...

Ромите от Филиповци чакат от Общината еднофамилни жилища

/КРОСС/ Проект на Столична община предвижда незаконните постройки в столичния квартал Филиповци да бъдат заменени с еднофамилни къщички. Проектът е започнал още през октомври 2013 г., финансиран е с евросредства, но в момента е замразен. В момента проектът минава през обществено обсъждане, обясни кметският наместник в квартала в интервю за БТВ. До месец-два проектът трябва да бъде одобрен, след което да бъде избрана строителна фирма, която да изгради къщичките. Някои от тези хора живеят тук 52 години. Не може 9-членно семейство да живее на 28 квадрата, посочи кметският наместник. Жителите на Филиповци са категорични, че всеки път преди избори партиите идват да ги уговарят да гласуват за тях, а след това забравят обещанията си, а кварталът тъне в кал и мизерия. Преди избори идват да ни се молят, обещават, че ще подобрят Филиповци, но после забравят. Сами си прокарахме водопровод, сами си направихме тоалетните, казва жителка на квартала, която се определя като кореняк-софиянка. Тя допълва, че и нейната къща е незаконна, но е подала молба за узаконяване, за да може синът й спокойно да живее в нея със семейството си. Истинският циганин не продава гласа си, както предполагам и истинският българин. Продават се мангалите, казва мъж на средна възраст. Идват, агитират, но след това нищо не правят, допълва той. Коментарът на циганите от Филиповци е послание към партиите, че гласовете им се продават скъпо. Това е политически цирк, пазарлък

Пиронкова отстъпи две позиции в ранглистата на WTA


Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова записа лек спад с две позиции в световната ранглиста и вече е 43-а.

26-годишната пловдивчанка, която отпадна във втория кръг от квалификациите на турнира в Щутгарт, има актив от 1261 точки.

Елица Костова (246), Диа Евтимова (265), Изабелла Шиникова (363), Александрина Найденова (373), Виктория Томова (382) и Борислава Ботушарова (468) са другите български тенисистки сред първите 500 в подреждането.

В същото...

Обилните валежи спасиха Перник от воден режим

Перник няма да бъде поставян на воден режим, съобщиха от "В и К". Опасността от въвеждане на ограничения, която съществуваше преди месец, с падането на обилните валежи през последните дни е елиминирана.

През март от водоснабдителното предприятие предупредиха за евентуален воден режим от 1 май, предаде БТА. Обемът на единствения питеен водоизточник на Перник вече е 15 319 500 куб.м при капацитет 25 200 000 куб.м. Притокът е 5 925 л/сек,, разходът е 534...

Продължава

Франция може да отхвърли офертите на GE и Siemens за Alstom

Страната ще спре продажбата, ако я намери за неблагоприятна за дългосрочните интереси на компанията, служителите ѝ и френската икономика


Купете си вестник "Труд"- вече и със sms

В MediaMall.bg вече може да закупите вестник "Труд" в PDF формат - като изпратите sms на стойност 1,20 лева. 
Също така от MediaMall.bg може да се закупуват архивни броеве на вестника до 3 месеца назад.
При поискване е възможно да се закупуват и архивни броеве в PDF формат до 2002 г. включително - за целта пишете с конкретното си искане на  В MediaMall.bg вече може да закупите вестник "Труд" в PDF формат - като изпратите sms на стойност 1,20 лева.  Също така от MediaMall.bg може да се закупуват архивни броеве на вестника до 3 месеца назад. При поискване е възможно да се закупуват и архивни броеве в PDF формат до 2002 г. включително - за целта пишете с конкретното си искане на 

Работещите пак кучета ги яли

/КРОСС/ За ромите, парите и партиите... Владимир Каролев посочва няколко акцента от сутрешните блокове на телевизиите: bTV: Чудим се как циганите да продължат да живеят в незаконните си къщи, без да плащат вода и ток, за да могат да гласуват правилно. TV7: Някакви политици от всички партии са се събрали и се препират колко пари ще могат да вземат от работещите българи, за да ги раздадат на циганите, че да гласуват правилно. Преди това Джамбазки обеща здравеопазването да е безплатно за деца, майки и пенсионери. Работещите пак кучета ги яли, а и що ми се струва, че за децата и майките с определен цвят на кожата ще е по-безплатно (то и в момента за тях си е). Nova: Добре, че е държавната намеса, за да пребори наркотиците, за да може по циганските гета да се вдигат цели лаборатории за производство на синтетични наркотици. Добро утро и недейте да бягате от България.  Може пък Бог да ни спаси, завършва поста си във Фейсбук Каролев. 

Grand Флора 2014 раздаде своите награди

В събота Grand Флора 2014 връчи своите статуетки за най-добре представилите се участници в изложението. Наградата за най-добър щанд отиде при Татяна Иванова от Бургас, която изложителите запомниха с изобилието от вербена и с писаните декоративни каручки, майсторска изработка на баща й.

"Тайфунът" Дянков е натрупал дълговете на АЕЦ "Козлодуй"

АЕЦ “Козлодуй” е натрупала дългове по време на управлението на бившия финансов министър Симеон Дянков. Това заяви изпълнителният директор на атомната...

"Тайфунът" Дянков е натрупал дълговете на АЕЦ “Козлодуй”

АЕЦ “Козлодуй” е натрупала дългове по време на управлението на бившия финансов министър Симеон Дянков. Това заяви изпълнителният директор на атомната...

Две жертви на пътя, ранена бременна в болница

Бремена в седмия месец жена е приета в болница след катастрофа късно снощи в София. Инцидентът е станал на бул. „Възкресение”. Кола с четирима души изведнъж излязла от пътя и се ударила в насрещното. Най-тежко е пострадала бременната жена. В болница е закаран още един от пътниците в колата.

Катастрофа затвори Пазарджишко шосе

Движението се отбива по обходни маршрути

Театър "Българска армия" с 50% по-евтини билети за целия месец май

Театър "Българска армия" ще осигури билети на половин цена за спектаклите си през целия месец май. Билети с 50% намаление могат да се купят от 25-ти до 6 май включително, уточниха от театъра. Така театърът ще отбележи 6 май - Денят на храбростта и признателността към Българската армия. Ето какво включва афишът за месеца: ГОЛЯМА СЦЕНА, 19 ч. 03.05., събота - СЕКС, НАРКОТИЦИ, РОКЕНДРОЛ от Ерик Богосян; 07.05., сряда - ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА от Емил Атанасов; 08.05., четвъртък - МНОГО ШУМ ЗА НИЩО от Уилям Шекспир; 09.05., петък - РОМЕО И ЖУЛИЕТА от Уилям Шекспир; 10.05., събота - ДЕКАМЕРОН по Джовани Бокачо; 14.05., сряда - ЙЕРМА по Ф. Г. Лорка; 15.05., четвъртък - ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК от Димитър Талев; 16.05., петък - БАНДИТСКА ОПЕРА по Джон Гей; 17.05., събота - НОЖИЦА - ТРЕПАЧ от Бр. Джордън и М. Ейбръмс; 19.05., понеделник ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА от Емил Атанасов; 20.05., вторник КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН от Оскар Уайлд; 26.05., понеделник - СЕКС, НАРКОТИЦИ, РОКЕНДРОЛ от Ерик Богосян; 27.05., вторник - ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪДРЕНИЯ ЖЕНКАР от Анатолий Крим; 28.05., сряда - ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК от Димитър Талев; 29.05., четвъртък - РОМЕО И ЖУЛИЕТА от Уилям Шекспир; 30.05., петък - ЙЕРМА по Ф. Г. Лорка; 31.05., събота - НОЖИЦА - ТРЕПАЧ от Бр. Джордън и М. Ейбръмс. КАМЕРНА СЦЕНА "МИРАКЪЛ" 19.30 ч. 09.05., петък - ОТКРАДНАТИ РАЗКАЗИ от Доналд Маргулис; 27.05., вторник - ОТКРАДНАТИ РАЗКАЗИ от Доналд Маргулис. СЦЕНА-КЛУБ 19.30 ч. 13.05., вторник - ПОСЛЕДНИ ПОРЪЧКИ от Джон Пристли; 29.05., четвъртък - ЛАЛУГЕР от Александър Урумов – Моноспектакъл на Николай Урумов.

Купете си вестник "24 часа" - вече и със sms

В MediaMall.bg вече може да закупите вестник В MediaMall.bg вече може да закупите вестник "24 часа" в PDF формат - като изпратите sms на стойност 1,20 лева. Също така от MediaMall.bg може да се закупуват архивни броеве на вестника до 3 месеца назад. При поискване е възможно да се закупуват и архивни броеве в PDF формат до 2002 г. включително - за целта пишете с конкретното ...

ЕС обсъжда на ниво посланици нови санкции срещу Русия

Съветът на ЕС на равнище посланици ще вземе днес решение за разширяване на списъка с имена на руски граждани в рамките на т.нар. втори етап от санкциите срещу Русия, който предвижда забрана за влизане в ЕС и замразяване на активи на територията на страните членки на ЕС, предадоха осведомителните агенции, съобщи БТА.

Очаква се в "черния списък" да бъдат включени още 10-15 имена, което ще бъде направено...

Китайка убива по 1000 мухи на ден

Жената отделя по 8 часа на ден за хобито си


Евродепутати си тръгват от ЕП със 190 000 евро

/КРОСС/С до 190 000 евро в банковите си сметки ще си тръгнат около две трети от сегашните български евродепутати след края на мандата им в Европейския парламент. Такава сума ще получат и техните колеги, които няма да са вече членове на тази институция. Освен останалите екстри, които получават по време на мандата си , представителите на 28-те страни членки на ЕС, които си отиват окончателно от ЕП, имат право на компенсация, която се равнява на заплатата им, която са получавали по времето, когато са работили в институцията, но с таван максимум две години, пише „Телеграф". Проверка в листите на партиите, състезаващи се на евровота, както и сверка с прогнозите на социологическите агенции, показва, че с въпросната сума ще се сдобият най-вероятно 13 от всичките 18 настоящи депутати от България. Част от тях като жълтият Станимир Илчев, герберката Моника Панайотова, съпартийците и Преслав Борисов и Емил Стоянов, червената Маруся Любчева, бившият атакист Димитър Стоянов, регистрацията на чиято нова партия НПД беше заличена от ЦИК, и Метин Казак от ДПС изобщо не участват в надпреварата. Други пък са в листите, но засега социолозите изчисляват шансовете им да получат нов мандат или на нула или на граничещ с нулата. Такъв е случаят на лидера на НДСВ Антония Първанова, която води листата на коалиция КОД, и на водача на списъка на „Синьо единство" Надежда Нейнски

Две кражби са извършени в Поморие в неделния ден

Две кражби са извършени в неделния ден на територията на град Поморие, съобщиха от полицията.

Около 15.00 ч.  в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение от 64 годишен украински гражданин, отседнал в собствен апартамент в Поморие. След посещение на магазин за хранителни стоки в града, украинецът установил, че му е извършена джебчийска кражба на портфейл, съдържащ: три кредитни карти, лична карта за продължително пребиваване в България, личното му пенсионно удостоверение, сумата от 300 щатски долара и 20-30 лева. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

На същия ден в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено друго съобщение от 60 годишна немска туристка, отседнала в санаториум в Поморие. Тя установила около 15.30 ч. , след разходка в градската част, че от раницата й е извършена кражба на дигитален фотоапарат и слънчеви очила. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване