Спасители ще пазят 30 от неохраняемите плажове

30 от неохраняемите плажове по българското Черноморие ще имат спасители през юли и август, съобщи „Дарик 30 от неохраняемите плажове по българското Черноморие ще имат спасители през юли и август, съобщи „Дарик". Един милион лева са средствата, които държавата е отделила, за да има водно спасяване по най-посещаваните плажове в областите Бургас, Варна и Добрич. Кои точно ще бъдат 30-те плажни ивици, предстои да се уточни. Министърът на регионалното р

Заделят 100 000 лева за еднократни помощи във Варна

При актуализацията на бюджета за 2014 г. да залегнат 100 000 лв. за еднократна помощ на неотложно нуждаещи се. Това решиха на днешното си заседание съветниците от комисията по здравеопазване. Половината от парите ще се отпускат регулярно, а останалите ще останат в резерв.

Гол протест за 11 отровени кокошки

Голям скандал преживява кюстендилското Мало село заради 11 отровени кокошки, съобщиха от областната дирекция на полицията в Кюстендил.
Бившият кмет на Бобов дол, шеф на мините и общински съветник Димитър Ганчев подал сигнал в четвъртък, че кокошките му в курника са мъртви. За престъплението потърпевшият набедил съседката си Красимира Л. (52). Голям скандал преживява кюстендилското Мало село заради 11 отровени кокошки, съобщиха от областната дирекция на полицията в Кюстендил. Бившият кмет на Бобов дол, шеф на мините и общински съветник Димитър Ганчев подал сигнал в четвъртък, че кокошките му в курника са мъртви. За престъплението потърпевшият набедил съседката си Красимира Л. (52).

Лекарите от Спешна помощ недоволстват пред Орешарски

София /КРОСС/ Лекарите от Центъра за спешна медицинска помощ в София настояват министър-председателят Пламен Орешарски да предприеме мерки във връзка с поведението на здравния министър д-р Таня Андреева.В писмо до медиите се посочва, че протестите на работещите в Център за спешна медицинска помощ - София в подкрепа на директора му д-р Георги Гелев продължават втори ден.В писмото си лекарите изразяват недоволството си от отказа на Министерството на здравеопазването да се съобрази с внесената петиция, както и че продължават инсинуациите и манипулациите от министъра на здравеопазването д-р Таня Андреева пред официалните институции и медиите. „Същата размахва като сериозен аргумент за допуснати нарушения поръчаният от нея и изготвен одитен доклад, в който услужливо са посочени изключително смешни изводи, неподкрепени с никакви конкретни доказателства .Като сериозно нарушение от него тя визира "високите" заплати на главния счетоводител на Центъра и на началника на автобазата", се посочва в писмото.Лекарите от спешната помощ отхвърлят изводите от одитния доклад за управлението на спешната помощ, както и заключенията за фалшифициране на документите по случая с починалата Елизабета Димитрова

Ирански хакери шпионирали военни и политици чрез Facebook


Ирански хакери са шпионирали в продължение на три години висшестоящи военни и политици от САЩ. Техни жертви са станали американски военноморски адмирал, политици и посланици, както и държавни служители от Израел, Великобритания, Ирак, Афганистан, Саудитска Арабия и Сирия чрез фалшиви новинарски сайтове и акаунти в социалните мрежи, твърди американската фирма за киберразузнаване ISight Partners, цитирана от агенция "Ройтерс".

Компанията отказа да назове имената на шпионираните и...

Назначени са вече 35 пазачи на реколтата в Кюстендил

180 души е общият брой по програма "Сигурност" за региона


Спецполицаи потушават скандал в бар в Благоевград

Благоевградският бизнесмен Бисер Богданов е задържан в полицейския арест, съобщи struma.com. Късно снощи той предизвикал скандал в бар и се наложило да бъде извикана дежурната патрулка.
48-годишният благоевградчанин бил във видимо нетрезво състояние. Той се държал грубо и агресивно. Отправял закани, Благоевградският бизнесмен Бисер Богданов е задържан в полицейския арест, съобщи struma.com. Късно снощи той предизвикал скандал в бар и се наложило да бъде извикана дежурната патрулка. 48-годишният благоевградчанин бил във видимо нетрезво състояние. Той се държал грубо и агресивно. Отправял закани,

Експерт: Хлябът, който консумираме, е вкусен и качествен

Хлябът, който консумират българите, е вкусен и качествен. Това каза в интервю „Фокус” Велико Търново Жени Сапунджиева, председател на Регионалния съюз на хлебопроизводителите и сла...

ВСС: Недопустимо е политическа обстановка да рефлектира върху съдебната власт

/КРОСС/ "Висшият съдебен съвет намира за недопустимо изострената политическа обстановка за пореден път да рефлектира върху независимата съдебна власт чрез опити тя да бъде въвлечена в спорове между политически субекти. Не приемаме неподкрепени с факти и доказателства обвинения, че в правораздавателната си дейност съдът или прокуратурата се поддават на външен натиск. В случай, че направилите такива изявления разполагат с конкретни данни за оказано влияние върху съда, те са длъжни да ги предоставят на компетентните органи и на Висшия съдебен съвет." По този начин ВСС коментира публичните изявления на представители на ръководството на политическа партия ГЕРБ за оказан натиск върху съдебния състав, постановил осъдителна присъда срещу заместник-председателя на партията Цветан Цветанов. "Висшият съдебен съвет няма основание да се съмнява в безпристрастността и професионализма на българския съд, защото с цялостната си дейност той е доказал, че е стожер на законността. Съдиите в България имат право да постановяват своите актове спокойно, без страх от намеса в независимостта си и без да са подлагани на публични унижения чрез коментари, засягащи тяхното професионално достойнство", се казва още в становището на ВСС, разпространено до медиите. Висшият съдебен съвет за пореден път напомня на представителите на останалите власти, че безпочвеното атакуване на авторитета на съдебната власт не е в полза на обществото и на държавата като цяло.  

Топлофикация - Русе ще иска по-ниска цена от 1 юли


Топлофикация Русе ще предложи по-ниска цена от тази, която е обявена в в оповестения вчера доклад на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране. Това съобщи изпълнителният директор на дружеството Георги Недев. 

В доклада на ДКЕВР се предлага за потребителите от Русе поскъпването да е едно от най-големите с 18.9%. Предстои идната седмица регулаторът да обсъди повишението с топлофикационните дружества. 

Директорът на "Топлофикация - Русе" уверява, че ще поиска вместо...

ФБР закопча 23-годишен помагач на бостънските атентатори

Той е обвинен за възпрепятстване на федерално разследване

Арестуваха благоевградски бизнесмен след пиянски скандал в бар

Снощи преди полунощ в полицията бе задържан благоевградчанинът Бисер Богданов, той е арестуван след като влязъл в разпра и отправял заплахи към известен млад благоевградски бизнесмен, съобщи struma.com.
Случката се разиграла в едно от нощните заведения на областния център. Незнайно защо пред очите на свидетели Бисер и бизнесменът, Снощи преди полунощ в полицията бе задържан благоевградчанинът Бисер Богданов, той е арестуван след като влязъл в разпра и отправял заплахи към известен млад благоевградски бизнесмен, съобщи struma.com. Случката се разиграла в едно от нощните заведения на областния център. Незнайно защо пред очите на свидетели Бисер и бизнесменът,

Випуск 1974 на АЕГ-Русе се среща на 21 юни

Випуск 1974 на Английска езикова гимназия „Гео Милев” - Русе ще проведе другарска среща по случай 40-годишнината от завършването на гимназията.
Срещата е насрочена за 21 юни 2014 г. – събота:
За контакти: Маргарита Трифонова Випуск 1974 на Английска езикова гимназия „Гео Милев” - Русе ще проведе другарска среща по случай 40-годишнината от завършването на гимназията. Срещата е насрочена за 21 юни 2014 г. – събота: За контакти: Маргарита Трифонова

Сватбена снимка на Ким Кардашиян и Кание Уест взриви Instagram

/КРОСС/ Снимка от сватбата на рапъра Кание Уест и светската лъвица Ким Кардашиян се превърна в най-новия хит в Instagram. Фотосът, публикуван на акаунта на Кардашиян, успя да събере повече от 1.95 млн. харесвания. На снимката са запечатани двамата съпрузи, които си разменят целувка след края на сватбената церемония. Сватбата на изпълнителя и риалити звездата се проведе миналата седмица във Флоренция. По-рано на подобен успех се радваше фотография на Джъстин Бийбър и Селена Гомес. Снимката събра 1,82 млн. лайка.    

Сутрешният блок на Нова ТВ с рекордна аудитория

Повече от половината телевизионни зрители са гледали на живо протеста на лекарите в сутрешния блок на Нова

Едуард Сноудън е бил руски агент преди 7 години

Едуард Сноудън е бил руски агент преди 7 години, съобщава в. "Дейли мейл", цитиран от Temadaily. Според бивш агент на ЦРУ, той е бил вербуван да работи за руските тайни служби още пред 2007 и е издал "изключително ценни кодове" на Русия, които сега са позволили да бъде анексиран безпроблемно полуостров Крим.

Мъж е застрелян в центъра на Добрич

Няма информация дали става въпрос за убийство или самоубийство

Разстрел в центъра на Добрич

Мъж е бил застрелян в центъра на Добрич, съобщиха от полицията в града. Сигналът за инцидента е получен около обяд.

Би Ти Ви: Не сме "гарантирали приемлива информация" за правителството


Дългогодишният кореспондент на Би Ти Ви от Рим, Брюксел и Ватикана Антоанета Николова, чието уволнение от медията бе потвърдено вчера, изпрати днес отговор по повод посочените от телевизията причини за нейната "незадоволителната работа" като кореспондент.

В него тя отново говори за телефонни разговори между Венелин Петков и правителствените служби, но не упоменава с кого.

Също днес Би Ти Ви разпратиха до медиите официално становище за причините за прекратяването на...

Би Ти Ви: Не сме "обещавали" или "гарантирали приемлива информация" за правителството


Дългогодипният кореспондент а Би Ти Ви от Рим, Брюксел и Ватикана Антоанета Николова, чието уволнение от медията бе потвърдено вчера, изпрати днес отговор по повод посочените от телевизията причини за нейната "незадоволителната работа" като кореспондент.

В него тя отново говори за телефонни разговори между Венелин Петков и правителствените служби, но не упоменава с кого.

Също днес Би Ти Ви разпратиха до медиите официално становище за причините за прекратяването на договора...

Христова: Няма да се променят интересите на партиите, подкрепящи правителството

/КРОСС/ "Колкото и убедени да са създателите на бюлетината и на промените в ИК, те не се бяха съобразили с елементарни правила за ориентацията на хората в такава ситуация." Това каза за предаването „От петък до петък" по „Хоризонт" психологъг доц. Антоанета Христова, директор на Института за изследване на населението и човека при БАН, по повод употребата преференциалния вот в полза на кандидатите, чиито номер в листата съвпада с номера на партията им в бюлетината. "Авторите на бюлетината не допуснаха елементарно знание как една промяна се възприема, какъв вид знание - в психологията се нарича когнитивно възприятие, на познанието, на средата - какво е необходимо, за да може човек да се справи със задачата", каза още тя. Според Христова, въпреки разликите между европейски и национален вот, евроизборите са били добро социологическо проучване за обществените нагласи у нас. "Има голям марж между ГЕРБ и БСП и в момента той внушава енергия и сила на опозицията. Това вече създава друга ситуация, друга среда, не само в парламента, а среда в гражданското общество - хора, които са недоволни и искат промяна. От втора страна, появиха се две политически партии, които са с много силна заявка за представителност утре - ББЦ и Реформаторският блок. Едната - има един, а другата - двама депутати в ЕП. Това означава, че с тези проценти могат да бъдат много по-представени утре при национални избори

Цветанов си цепна гащите от страх

Бившия вътрешен министър Цветан Цветанов показа белите си гащи, които палаво надничаха от цепката на панталона му.

Дават плажове на концесия през есента

През октомври и ноември ще обявим процедури за концесиониране на плажовете, на които концесионните договори изтичат или които сега са отдадени под...

Арестуваха криминален бос след пиянски скандал в бар

Благоевград /КРОСС/ Благоевградският кримибос Бисер Богданов е задържан в полицейския арест. Късно снощи той предизвикал скандал в бар „Рандеву" и се наложило да бъде извикана дежурната патрулка. 48-годишният благоевградчанин бил във видимо нетрезво състояние, започнал да се държи грубо и агресивно и отправя закани, което наложило да бъде извикана и групата на специалните полицейски сили. Бисер Богданов е задържан за 24 часа в 1 РУП- Благоевград. За обяснения са привикани и свидетели на инцидента, пише struma.bg.

Стив Балмър дава рекордните 2 млрд. долара за "Клипърс"


Бившият изпълнителен директор на Microsoft Стив Балмър е подписал обвързващо споразумение за купуването на "Лос Анджелис клипърс" срещу рекордните за спортен клуб 2 млрд. щатски долара.

Новината е на телевизионния канал Си Ен Ен, който се позовава на два различни източника, близки до преговорите.

Продажбата на баскетболния тим излезе на дневен ред, след като настоящият му притежател Доналд Стърлинг беше наказан доживот от НБА заради расистките си изказвания. Той е...

Над 20 наводнени къщи в община Омуртаг

Пропаднал е и участък от главната улица


Държавата ще обезопаси най-посещаваните неохраняеми плажове през юли и август


Неохраняемите плажове са 83. Най-посещаваните от тях ще бъдат обезопасени с по 1-2 поста от държавата през месеците юли и август. Това съобщи министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева, цитирана от пресцентъра на ведомството. 

Приоритетно ще се обезопасяват градските плажове и тези с по-висока посещаемост, до които има възможност за достъп на линейка. На неохраняемите плажове ще бъдат поставяни предупредителни табели, информира министърът. 

Действащите...

Осигуряват спасители за неохраняеми плажове

30 от неохраняемите плажове по българското Черноморие ще имат спасители през юли и август. Един милион лева са средствата, които държавата е отделила, за да има водно спасяване по най-посещаваните плажове в областите Бургас, Варна и Добрич.

Гей парад и анти-гей протест на 21 юни в София

Про- и анти-гей събития са планирани в столицата в един ден - на 21 юни. За тогава е насрочен ежегодният парад „София прайд“, а паралелно с него ще се проведе и протестното шествие срещу нестандартната сексуалност. Тази година „София прайд“ се събира за седми пореден път. Събитието е в подкрепа на „равенството на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансполовите и интерсексуалните хора (ЛГБТИ)“, пишат организаторите. Парадът е с начален час 17:00. Началната точка тази година отново ще бъде пространството пред Паметника на съветската армия в Княжеската градина в София. На същата дата „Национална Съпротива” организира шествие под наслов "Ах, Европо! Блуднице вавилонска, мръснице содомска!". То ще тръгне в 12 часа от Пилоните на НДК. Антигей шествието е подкрепено от ПП "Атака" , както и от „Кръв и Чест”, "ФК Пирин СС“, "НПБ - Националистическа партия на България ", "Сдружение на българските футболни привърженици", "Ултрас сдружение Офанзива", "ВМРО БНД", "Ticha SS Front" и други.

Ветроход донесе пет награди за България от „Тол Шипс” в Черно море

Ветроходът „Роял Хелена” акостира във Варна след победоносното завършване на международна регата.

Продават на търг ръкописи и рисунки на Джон Ленън

/КРОСС/ Аукционна къща "Сотбис" представи колекция от ръкописи и рисунки на легендарния вокалист на "Бийтълс" Джон Ленън, които ще бъдат продадени на търг в началото на лятото. Експозицията включва писма, поеми, прозаични творби и рисунки, част от които са включени в двата му сборника с произведения In His Own Write и A Spaniard in the Works. Това е най-голямата колекция от чернови на Ленън, предлагана някога на търг. Ръкописите на Джон Ленън ще бъдат обединени в 89 лота. Най-евтиният от тях се оценява на 500 долара, а най-скъпият на 70 хил. От аукционната къща съобщиха още, че ще включат в търга и черновите варианти на няколко песни на легендарния музикант. Сред творбите, които се очаква да достигнат рекордно висока цена, е ръкопис от 1965 г., озаглавен the Singularge Experience of Miss Anne Duffield. Бъдещият му притежател ще трябва да приготви близо 60 хил. долара. Ще бъде продадена и рисунка на китарист с четири очи, оценена на 15-25 хил. долара, пише News7.  

ВКС засили тълкувателната дейност през мандата на Лазар Груев


Когато преди седем години проф. Лазар Груев поема председателския пост на Върховния касационен съд заварва за разглеждане две тълкувателни дела. Оттогава досега са образувани и приключени 96 тълкувателни казуса на ВКС. По 75 от тях вече са публикувани и тълкувателните решения. Тези данни изнесе председателя на ВКС в своя отчет на дейността на върховното съдилище по време на мандат се, който изтича през ноември тази години.

Самият той постави акцент върху тълкувателната дейност, като...

От ГЕРБ съдят Кутев, нарекъл ги "шайка престъпници"

80 депутати от парламентарната група на ГЕРБ са завели колективен иск срещу колегата си от "Коалиция за България" Антон Кутев, защото в телевизионен ефир той ги нарекъл "шайка престъпници". В кулоарите на парламента Данаил Кирилов от ГЕРБ обяви, че 80 народни представители на ГЕРБ са завели колективен граждански иск срещу Кутев за клевета. "В тъжбата ще настояваме за по-строго наказание, тъй като деянието е квалифицирано", каза Кирилов, като отбеляза, че глобата за това е от 5000 до 15000 лева. От ГЕРБ настояват, че "подобен вид деяния" трябва да бъдат "порицани".

Фиксинг на БНБ за петък, 30 май

Валутните курсове на БНБ за 30 май в сила от 16:00 ч. днес до 16:00 ч. утре са:   за ...

Бранимир Ботев: Новата линия Варна-Истанбул който ще допринесе за ръста на българския туризъм

/КРОСС/ Чрез новата линия Варна-Истанбул изграждаме един международен мост, който ще допринесе за ръста на българския туризъм. Летището в Истанбул, Турция, е международен хъб, разпределящ авиопотоците за Източна Европа и Близкия изток. Така осигуряваме въздушен мост от една страна с Китай, Япония, Тайланд, а от друга със страните от Северна и Южна Америка. Това заяви във Варна заместник-министърът на икономиката и енергетиката Бранимир Ботев при откриването на новата директна линия Варна-Истанбул. Според него, при утвърждаване на новата линия, летище Варна има възможност да се превърне в подхъб на летището в Истанбул. „Варна може да стане директна точка за полети, идващи от Централна и Западна Европа", каза още зам.-министър Ботев. Летището в морската ни столица е най-близкото за населението на Румъния на Югоизточна Украйна, Югозападна Русия и Молдова. „За България това е потенциален пазар от над 15 млн. чуждестранни гости", подчерта заместник-министър Ботев. Първият самолет кацна на летище Варна от Истанбул днес, 30 май, след официалното откриване на линията. Към момента самолети на THY - (Turkish Airlines) летят само до столицата на България. През последните две години сътрудничеството между България и Турция в областта на гражданската авиация се развива по посока на медицинския туризъм. Полет Истанбул-Варна на Turkish Airlines ще обслужва пътници целогодишно.  

В центъра на Добрич откриха застрелян мъж

Мъж е бил застрелян в центъра на Добрич, съобщиха от ОДМВР – Добрич. Сигналът за инцидента е получен около обяд. Към момента няма информация за това, дали става въпрос за убийство или мъжът се е самоубил. Причините около инцидента се изясняват. На място на откритото тяло работят служители на полицията. Очаквайте подробности!

Ботев: Линията Варна - Истанбул е международен мост

Чрез новата линия Варна-Истанбул изграждаме един международен мост, който предстои да допринесе за ръста на българския туризъм.

Прострелян в центъра на Добрич

Прострелян е мъж в центъра на Добрич, съобщиха за БГНЕС от пресцентъра на МВР.

Потвърдиха оправдателните присъди на обвинените в убийството на адвокат Надежда Георгиева

По-малко от месец след старта на делото на втора инстанция и само след едно заседание, Софийският апелативен съд (САС) потвърди оправдателните присъди на Орлин Аврамов, Пламен Калайджиев и Димитринка Атанасова, подсъдими за убийството на ямболската адвокатка Надежда Георгиева.
Това съобщи пред "Правен свят" адвокат Гаврил Благоев, По-малко от месец след старта на делото на втора инстанция и само след едно заседание, Софийският апелативен съд (САС) потвърди оправдателните присъди на Орлин Аврамов, Пламен Калайджиев и Димитринка Атанасова, подсъдими за убийството на ямболската адвокатка Надежда Георгиева. Това съобщи пред "Правен свят" адвокат Гаврил Благоев,

Лекарите от Спешна помощ до Орешарски: Министър Андреева манипулира фактите

Лекарите от Центърът за спешна медицинска помощ в София настояват министър-председателя Пламен Орешарски да предприеме мерки във връзка с поведението на здравния министър Таня Андреева.

В писмо, изпратено и до медиите, се посочва, че втори ден продължават протестите на работещите в Център за спешна медицинска помощ - София в подкрепа на директор Лекарите от Центърът за спешна медицинска помощ в София настояват министър-председателя Пламен Орешарски да предприеме мерки във връзка с поведението на здравния министър Таня Андреева. В писмо, изпратено и до медиите, се посочва, че втори ден продължават протестите на работещите в Център за спешна медицинска помощ - София в подкрепа на директор

Стартира акция в подкрепа на населението на Донбас

/КРОСС/ Преди ден в интернет стартира акция в подкрепа на мирното население в Донецка област «Спасете децата и хората на Донбас» Източник: тв ОРТ Вече стотици хора от Славянск, Краматорск, Луганск, Донецк и други градове взимат участие в акцията, чиято цел е призовът им за помощ да стигне до Западните политици, които досега не проявяват никаква реакция на зверствата в източна Украйна, извършвани от нацистката Национална гвардия на Украйна съвместно с други силови структури. За участие в акцията е достатъчно само да се заснеме фото с изписан лозунг на лист или картон и да се публикува в социална мрежа. video:https://www.youtube.com/watch?v=q4bQz7PNZ4o#t=13 Потребителите от източна Украйна добавят снимки, направени в горещите точки, където спецакцията се провежда най-интензивно. Предполага се, че всичко това ще помогне на хората да предадат информация за реалното състояние на жителите на Донбас, които западните медии представят пред европейските граждани като терористи.  

Украйна ще подпише търговско споразумение с ЕС през юни според литовския външен министър


Новият президент на Украйна е заявил в Литва, че ще сключи търговско споразумение с ЕС в началото на юни, съобщава EUObserver.

"Порошенко иска да изпълни обещанията, дадени в предизборната кампания колкото се може по-бързо, предпочита това да се случи предвид стъпването му в длъжност в началото на юни", заяви външният министър на Литва Линас Линкевичус след среща с украинския премиер. "Слуховете, че се колебае са напълно погрешни", добави той.

След победата си на изборите...

Берое удължи договора на капитана си

Днес Георги Андонов удължи договора си с Берое. Безспорно Андонов е един от най-важните играчи в състава на Петър Хубчев. "Много сме доволни от това, че успяхме да постигнем споразумение за удъл...

ЦИК обяви имената на българските евродепутати

Председателят на Централната избирателна комисия (ЦИК) Ивилина Алексиева обяви имената на избраните кандидати за членове на Европейския парламент от Република България, предаде агенция „Фоку...

bTV прекрати договора на кореспондентката си Антоанета Николова

bTV уволни дългогодишния си кореспондент в Италия Антоанета Николова в навечерието на посещението на премиера в Рим
Според потърпевшата причината за това е станал нейният репортаж за провалената среща на Пламен Орешарски с италианския министър-председател Матео Ренци от преди седмица.
В писмо до медиите и колегите си в bTV кореспондентката bTV уволни дългогодишния си кореспондент в Италия Антоанета Николова в навечерието на посещението на премиера в Рим Според потърпевшата причината за това е станал нейният репортаж за провалената среща на Пламен Орешарски с италианския министър-председател Матео Ренци от преди седмица. В писмо до медиите и колегите си в bTV кореспондентката

НСИ: Броят на осъдените с влезли в сила присъди е 14 570

По предварителни данни на Националния статистически институт през второто шестмесечие на 2013 г. с осъдителна присъда са приключили делата за 13 274 извършени престъпления. Броят на обвиняемите лица през второто шестмесечие на 2013 г.

bTV за Антоанета Николова: Уволнението й се обсъжда от месеци

Причината за прекратяване на договора на кореспондента Антоанета Николова на bTV не е упражняване на цензура или следствие на вероятност за отпадане на участие на премиера Пламен Орешарски в предаване на медията, е официалната позиция на телевизията за журналистката.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване