Над 60% от къщите по селата са опасни при земетресение

Над 60 на сто от къщите главно в малките градове и по селата са опасни за обитателите си при земетресение, защото са строени без вертикални железобетонни колони. Това твърдят експерти в областта на строителството, съобщава „Монитор”.

Според доц. д-р инж. Васил Кърджиев от Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) най-рискови сгради са тези, изградени само с тухлена зидария и със стоманобетонни плочи, без да са направени вертикални железобетонни пояси ­ колони или...

Продължава

Елена Кучкова и гаджето й се радват на интригата с Ангел Джамбазки

Мис Плеймейт Елена Кучкова и любимият й много се зарадвали, че медиите свързват името й с това на Ангел Джамбазки. Особено гаджето на красавицата бил повече от доволен от интригата, тъй като не журналистите не го притесняват. Това сподели пред TV7 самата Елена Кучкова.
"Никъде не съм споменавала Ангел Джамбазки, дори не го познавам този човек. Мис Плеймейт Елена Кучкова и любимият й много се зарадвали, че медиите свързват името й с това на Ангел Джамбазки. Особено гаджето на красавицата бил повече от доволен от интригата, тъй като не журналистите не го притесняват. Това сподели пред TV7 самата Елена Кучкова. "Никъде не съм споменавала Ангел Джамбазки, дори не го познавам този човек.

Станишев не се отказва от мястото си в ЕП. Макар и за кратко

/КРОСС/Лидерът на БСП и ПЕС Сергей Станишев обяви, че няма да се откаже от мястото си на евродепутат и ще замине за Брюксел, макар и за кратко. Пред журналисти в кулоарите на НС той обясни, че има ангажимент към Партията на европейските социалисти на 18 юни и ще напусне ЕП на 1 юли, за да се върне у нас и да продължи да бъде депутат. Още в началото на кампанията Станишев подчерта на няколко пъти, че няма да остава в европарламента, въпреки че води листата на Коалиция за България. Опозицията го обвини, че се опитва да се спаси в Брюксел. Сметките на Столетницата се объркаха тотално на вота на 25 май. Тогава преференцията изпрати 15-ия в листата Момчил Неков на първо място.    

Дел Боске ще реши утре дали да вземе Коща и Навас в Бразилия


Селекционерът на Испания Висенте дел Боске се надява контузените нападатели Диего Коща и Хесус Навас да се възстановят навреме и да бъдат на разположение за защитата на световната титла на първенството в Бразилия.

"Прогнозите за Коща и Навас са добри. Предстоят финални тестове и в събота ще вземем окончателно решение", каза Дел Боске.

Испанците излизат тази вечер в Севиля срещу Боливия в предпоследния си контролен мач преди шампионата. 

Диего Коща страда от...

Президентът: Парламентът ще реши съдбата на правителството

Президентът Росен Плевнелиев направи обръщение във връзка с проведените в неделя европейски избори. Държавният глава обяви, че с вота си българският народ е препотвърдил по недвусмислен начин европейската си ориентация и е казал "Не" на евроскептицизма и антиевропейската реторика.

Борисов прати в оставка шефа на митниците, министърът на финансите го опроверга


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че шефът на агенция "Митници" е подал оставка, но твърдението му беше опровергано от финансовия министър Петър Чобанов. 

По думите на Борисов пред медиите тази сутрин шефът на митниците Павел Тонев е поискал да се оттегли заради слабите приходи от началото на годината. Според министър Чобанов обаче оставка няма, а събираемостта на приходите е тема за друга дискусия.  За оставката на Тонев вчера писа в. "Преса". 

"Шефът на "Митници" нито...

Убийство изкара на протест автобусните шофьори във Форталеза


Шофьорите на автобуси от градския транспорт във Форталеза излязоха на протест след убийство на техен колега само две седмици преди началото на световното първенство по футбол.

Бразилският град е един от 12-те домакини на турнира, който ще бъде открит на 12 юни в Сао Пауло.

Служителите на градския транспорт излязоха с искания за по-добри и по-сигурни условия на на работа, след като 55-годишен шофьор беше намушкан с нож в сряда през нощта и в последствие почина от раните...

Пороят превърна столичен автобус в басейн (видео)

След вчерашните проливни дъждове, автобус от линия 45 на столичния градски транспорт се наводни. Рейсът се движи по маршрут метростанция "Вардар" - кв. "Овча купел" и обратно. Подът на автобуса, буквално за секунди, се е изпълнил с вода, която била дълбока поне 4 пръста. Това се случило в квартал "Красна поляна“. OFFNews.bg потърси за коментар Столична община. От там обясниха, че знаят за случая и че автобусът е напълно здрав и изпълнява курсовете си и днес. Шофьорът опитва да отводни превозното средство като отваря вратите. Видео, публикувано от Тодор Цонков в социалната мрежа, показва кадри с наводнения рейс: // Публикувай by Todor Tsonkov .

Отива ли Станишев в ЕП? Според него – глупав въпрос

Както виждате съм в София, не ми задавайте глупави въпроси. Аз съм отговорил – питате 4 месеца едно и също, заяви социалистът пред медиите в НС. Той уточни, че мандатът на един евродепутат започва от първата сесия, а тя е на 1 юли. Той уточни, че има седем дни преди тази дата да напише заявление до ЕП, че се отказва.

Близо 92% от осъжданите по наказателни дела у нас са мъже

/КРОСС/ Близо 92% от осъжданите по наказателни дела в България са мъже. Това сочат данните на НСИ от публикуваната днес статистика за престъпленията, завършили с осъждане, и за осъдените лица през второто шестмесечие на 2013 г. През този период с осъдителна присъда са приключили делата за 13 274 извършени престъпления. Броят на обвиняемите лица през второто шестмесечие на 2013 г. е 16 974. Броят на осъдените лица с влезли в сила присъди е 14 570. Осъдените лица на възраст 14 - 17 години са 777, или 5.3% от общия брой на осъдените лица. Разпределението на осъдените лица по пол е следното: ● Броят на осъдените мъже е 13 376, или 91.8% от общия брой на осъдените лица. С най-висок относителен дял са осъдените мъже във възрастовите групи 18-24 години и 30-39 години - съответно 26.6 и 25.8% от общия брой на осъдените мъже. ● Осъдените жени са 1 194 с относителен дял 8.2%. Най-голям е делът на осъдените жени във възрастовите групи 30-39 години и 40-49 години - съответно 29.1 и 17.4%. През второто шестмесечие на 2013 г. най-голям е относителният дял на общоопасните престъпления, завършили с осъждане - 4 654, или 35.1% от общия брой на наказаните престъпления. Осъдените за извършването на този вид престъпления лица са 4 468, или 30.7% от общия брой на осъдените лица. Сред общоопасните престъпления най-голям е относителният дял на престъпленията по транспорта и съобщенията, завършили с осъждане - 3 634, или 78

Екоминистерството активира компетентните органи за защита от силните дъждове


Министерство на околната среда и водите е активирало работата на Оперативното звено за предотвратяване на опасностите от вредното въздействие на водите, съобщават от пресцентъра на ведомството.

За предприемане на необходимите действия, са уведомени компетентните  институции. Причината е постъпилата в екоминистерството информация от Националния институт по метреология и хидрология към БАН за очаквани значителни валежи с количества  между 30-60 л /кв. м., на места в западната половина...

Заради кафеварката ГЕРБ премести стаята си в кулоарите

След като ръководството на Народното събрание отне стая № 20 от парламентарната група на ГЕРБ, бившите управляващи решиха да се изместят в кулоарите на парламента. ГЕРБ са решили да се настанят в ъгъла до трибуната за официални изявления извън зала. Пространството, където допреди ден бе изложба, посветена на Борис Христов, е претворено в задушевен кабинет, от който има се вижда целия кулоар. ГЕРБ дори са залепили за колоната табелка с името на групата си, като са посочили, че нишата до трибуната вече трябва да се разглежда като стая 20 А.

Станишев: Спокойно, няма да ходя в Европарламента

Лидерът на БСП съобщи, че ще подаде заявление, с което да се откаже от евродепутатското си място

„Еврофутбол" - Левски и Лукойл Академик с равни шансове за победа

/КРОСС/ Лукойл Академик поведе с 2-1 победи на Левски във финалната серия на Националната баскетболна лига и е на крачка от 12-та поредна титла. Въпреки това, „Еврофутбол" счита шансовете на двата отбора за успех в четвъртата среща за равни, след като определи коефициент от 1.85 за „сините" и за Студентите. Предстоящите дни са изпълнени с контролни срещи преди Мондиал 2014 година. Ето и някои от по-интересните от тях, както и двубои от шампионатите на Швеция, САЩ и Бразилия:Йоребро СК - Юргорден ИФ Сингъл, Live „1"- 2.85 „Х"- 3.20 „2"- 2.50Босна и Херц. - Кот Д'Ивоар Сингъл „1"- 2.52 „Х"- 3.10 „2"- 2.58Норвегия - Русия Сингъл, Live „1"- 2.80 „Х"- 3.10 „2"- 2.35Румъния - Албания Сингъл „1"- 1.63 „Х"- 3.50 „2"- 4.80Португалия - Гърция Сингъл, Live „1"- 1.45 „Х"- 3.70 „2"- 6.50Холандия - Гана Сингъл, Live „1"- 1.45 „Х"- 3.75 „2"- 6.25Италия - Ейре Сингъл, Live „1"- 1.48 „Х"- 3.80 „2"- 5.90Мексико - Еквадор Сингъл „1"- 2.23 „Х"- 3.05 „2"- 2.98Сао Пауло - Атл. Минейро Сингъл „1"- 2.15 „Х"- 3.30 „2"- 3

Испания разби терористична клетка

6 души са арестувани, 8 души се издирват

България и Македония са най-добрите държави за инвестиции на Балканите, пада в класация на "Форин полиси"

България е на 28-мо място в класацията за най-подходящите държави за чуждестранни инвестиции според американското списание за политика и финанси "Форин полиси".
В това издание на класацията България е с 8 позиции по-надолу, след като миналата година тя се нареди на 20 място. Индексът, съставен от икономистът Даниел Алтман, България е на 28-мо място в класацията за най-подходящите държави за чуждестранни инвестиции според американското списание за политика и финанси "Форин полиси". В това издание на класацията България е с 8 позиции по-надолу, след като миналата година тя се нареди на 20 място. Индексът, съставен от икономистът Даниел Алтман,

Барселона с официална оферта за Серхио Агуеро

Шефовете на Барселона са отправили официално предложение към Манчестър Сити за нападателя на "гражданите" Серхио Агуеро, твърди каталунският вестник "Спорт". Според изданието офер...

Александър Томов обяви колко е бюджетът на ЦСКА

Александър Томов е новият председател на Надзорния съвет на ПФК ЦСКА, съобщава БТА. Главният акционер в клуба до момента нямаше пост в клуба, но на днешното Общо събрание на акционерите бяха гласувани...

110 сигнала в "Софийска вода" След проливния дъжд

110 сигнала са получени в телефонния център на "Софийска вода" АД след проливния дъжд на 29 май над София, съобщиха от дружеството. Най-засегнати са били районите Княжево, Лозенец, Хлади...

Арсен Венгер преподписва с Арсенал още днес

За радост или тъга на феновете на Арсеанл, мениджърът на клуба Арсен Венгер се е договорил с шефовете на "артилеристите" за удължаване на контракта си, съобщава ВВС. Новият договор ще бъде ...

УЕФА наказа Реал (Мадрид)

Дисциплинарната комисия на УЕФА наложи наказание на Реал (Мадрид) заради расизъм, съобщава goal.com. Причината за санкцията е поведението на феновете на „белите“ по време на първат...

Левски връчи грамоти на наследниците на сини ветерани

Днес бяха раздадени поредните грамоти и възпоменателни плакети на наследниците на ветерани играли с екипа на Левски и оставили ярка диря в историята на синия клуб. Сега наградени бяха Спас Андреев &a...

Малага има нов треньор

Хави Грасия е новият треньор на Малага, съобщи официалният сайт на клуба. Договорът с 44-годишния специалист е за две години. На поста наставник на тима Грасия заменя Бернд Шустер, който се раздели с...

Сколари тренира Бразилия по странен начин

Нетипична тренировка проведе вчера селекционерът на Бразилия Луиш Фелипе Сколари. Той изкара своите 23-ма футболист на четвъртото им занимание в националния тренировъчен център в Рио де Жанейро, което...

Теризева: За една година управление сме свършили доста неща

Правителството за една година успя да реализира начертаните политики в определени области и имаме конкретни резултати. Това заяви строителният...

Убитият от токов удар в Слънчев бряг участвал в акция по отводняване

19-годишният младеж от Димитровград, който беше покосен от токов удар снощи в Слънчев бряг, участвал в акция за отводняване на базар до хотел в курорта, съобщава Флагман.
Разразилата се буря потопи сергии и търговски обекти в комплекса. Младежът работил към магазин за обувки. Търговците бързали да отведат водата от магазините, 19-годишният младеж от Димитровград, който беше покосен от токов удар снощи в Слънчев бряг, участвал в акция за отводняване на базар до хотел в курорта, съобщава Флагман. Разразилата се буря потопи сергии и търговски обекти в комплекса. Младежът работил към магазин за обувки. Търговците бързали да отведат водата от магазините,

България пада в класация като добро място за инвестиции

България е на 28-мо място в класацията за най-подходящите държави за чуждестранни инвестиции според американското списание за политика и финанси България е на 28-мо място в класацията за най-подходящите държави за чуждестранни инвестиции според американското списание за политика и финанси "Форин полиси". В това издание на класацията България е с 8 позиции по-надолу, след като миналата година тя се нареди на 20 място. Индексът, съставен от икономистът Даниел Алтман,

Р. Плевнелиев: Няма да излизам извън конституционните си правомощия

/КРОСС/ „Най-важният резултат от тези избори е, че българският народ препотвърди по недвусмислен начин своята проевропейска ориентация. Всеки, който заложи на антиевропейското говорене, получи народната оценка. За пореден път българските граждани показаха, че националното разединение съществува само в представите на отделни политически лидери. Българският народ е единен по отношение на геополитическата ориентация на държавата, както и по отношение на ценностната система, към която принадлежим и на която Европейският съюз е символ. Българският народ каза „не" на евроскептицизма и на антиевропейската реторика. България е една от много малкото държави, която няма да изпрати антиевропейци като депутати в европейския парламент", казва президентът Росен Плевнелиев в изявление по повод приключилите избори за членове на Европейския парламент от Република България. „Тезата, че европейските избори обикновено имат ниска избирателна активност и че гласуващите са по-малко и това е нормално, не ме удовлетворява. За съжаление, политическата обстановка в страната през последната година, както и качеството на дебата през последния месец се отразяват негативно върху избирателната активност. На този фон още по-неразбираема е позицията на мнозинството в Народното събрание и факта, че вече пет месеца те отказват да обсъдят моето предложение да бъде проведен референдум по отношение на избирателната система

Секс скандал с известен политик! Ангел Джамбазки за плеймейтката Елена Кучкова: Махнете го това, моля ви!

„Махнете го това, моля ви!” Така бъдещият депутат от „България без цензура” Ангел Джамбазки реагира, когато му показаха публикация, обсъждаща връзката му с плеймейтката Елена Кучкова. Независимо от слуховете, че те двамата имат страстна връзка, политикът категорично отрече да има каквото и да е със сексапилната блондинка. Нещо повече, зарече, че никога не я е виждал.

„Не мога да си обясня защо ме забъркаха с нея, а това за мен е неприятно, защото трябва...

Продължава

Кристалина Георгиева: ЕС трябва да върне вярата в себе си

По-голямата част от българските емигранти са добре обучени професионалисти и академици, казва пред Die Welt българският еврокомисар


Елена Кучкова и гаджето й се радват на интригата с Ангел Джамбазки

Мис Плеймейт Елена Кучкова и любимият й много се зарадвали, че медиите свързват името й с това на Ангел Джамбазки. Особено гаджето на красавицата бил повече от доволен от интригата, тъй като журналистите не го притесняват. Това сподели пред TV7 самата Елена Кучкова.
Мис Плеймейт Елена Кучкова и любимият й много се зарадвали, че медиите свързват името й с това на Ангел Джамбазки. Особено гаджето на красавицата бил повече от доволен от интригата, тъй като журналистите не го притесняват. Това сподели пред TV7 самата Елена Кучкова. "Никъде не съм споменавала Ангел Джамбазки, дори не го познавам този човек.

Жертвите от катастрофи се увеличили след решението на съда за фишовете и заради високата скорост


Анализът на Министерството на вътрешните работи (МВР) показва, че увеличението на жертвите от катастрофи се дължи на две причини. Едната е решението на Върховния административен съд (ВАС) от началото на годината, с което беше прието, че издаването на електронни фишове на база радари с камери, инсталирани в полицейски патрули, противоречи на Закона за движение по пътищата. Втората - увеличението до 140 км в час на максималната разрешена скорост по магистралите.

Това стана известно от...

Препоръки за пътна безопасност при децата

ПРАКТИЧЕСКИ ПРЕПОРЪКИ

За пътна безопасност на децата през лятната ваканция – 2014 г.

Тези препоръки се базират на анализа на пътнотранспортните произшествия с деца и на изводите за обстоятелствата и предпоставките за тяхното настъпване. Насочват вниманието към възникването на рисковите ситуации и предпазват от попадане в тях. Възприемането им и тяхното спазване изграждат защитно поведение както у водачите на пътни превозни средства (ППС) и възрастните хора, които се...

Продължава

Оранжев код е обявен в 14 области в страната

В 14 области в страната има висок риск от опасни валежи, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН. Оранжев...

Андреа се мазни на Анелия: Има хармония!

Без да пренебрегва факта, че и двете работят в конкурентна среда и се борят за вниманието на публиката, Андреа подчертава добронамереността и приятелството помежду им.

Френски компании с интерес за развитие на еко туризъм във Варна

Френски компании търсят контакти с хотелиери и туроператори от Варна за развитие на еко туризъм. Това обяви Стефан Дюлае, председател на Френско-българската търговска камара (ФБТК), по време на френско-български бизнес форум. Проявата,организирана от община Варна и ФБТК, се проведе днес в морската столица , а в нея се включиха представители на повече от 70 компании.

Доц. Иво Христов: БСП няма нищо общо със социализма

/КРОСС/ Доц. Иво Христов, доктор по социология - Какъв е вашият прочит на резултатите от европейските избори в България, доц. Христов? - За пореден път се потвърди, че логиката на българската политика и логиката на европейската политика взаимно се изключват. У нас бяха проведени европейски по форма и български по съдържание избори. Проформа те бяха европейски, а залозите - вътрешни. Стигнахме до втория етап на драмата, която се разрази от лятото на миналата година. Доколкото разбирам, ще имаме и трети етап на тази драма. - ГЕРБ спечелиха с огромна преднина, ДПС е във възход, „България без цензура" се появи официално на сцената, РБ отново се забелязват. Големият губещ е БСП. Каквито и обяснения да дават от „Позитано" 20, фактът е налице - социалистите не получиха бонуса, който им дадоха избирателите през 2013-а. Защо? - Вие сте права за бонуса. Не ГЕРБ е победила на 25 май, а повече от 1/3 на електората на БСП не гласува. Следователно става въпрос за наказателен вот. Вот от страна на тези граждани, които преди година гласуваха срещу ГЕРБ. През 2013-а за БСП спечели близо 950 000 гласа и на „Позитано" 20 много бързо си помислиха, че това е вот за БСП. Не беше вот за БСП, а вот против ГЕРБ. Проблемът е, че в рамките на последната година БСП не оправда този анти-ГЕРБ вот

Тайните на добрата презентация

Как да презентирате толкова добре, че дълго време всички да говорят за вашето представяне


Сензационна развръзка! Сергей Станишев заминава за Брюксел

"Няма да се откажа от евродепутатското си място. Имам ангажименти, които трябва да изпълня в Брюксел". Това заяви преди минути Серегей Станишев в кулоарите на Народното събрание.

Шефът на БСП първоначално обяви, че няма да стане член на ЕП, но след това хлъзгаво се измъкна, че поне до 1 юли ще е евродепутат.

Вчера се разкри, че лидерът на БСП Сергей Станишев ще търси спасение в Брюксел, след тежкия изборен провал на изборите за Европарламента.

В схемата за...

Продължава

DISH Network става най-голямата компания в света, приемаща биткойни

Нe знаем какво точно ще бъде търсенето, посочиха от американския телевизионен гигант


Христос е говорел арамейски, но не можел да пише

Арамейски е бил езикът на ежедневието и простолюдието в Светите земи по времето на Исус. Няма исторически доказателства, че Спасителят е бил грамотен. Писмените паметници, достигнали до нас, са на староеврейски.

Мароканец избра холандския "Венло" пред "Литекс"


Мароканският нападател Абделазиз Халута отхвърли оферта на елитния български "Литекс" и подписа договор с холандския втородивизионен "Венло", съобщава местната преса.

24-годишният Халута парафира контракт с жълто-черните за две години с опция за още една. 

Африканецът направи силен сезон за друг холандски втородивизионен тим "Фортуна" (Ситард), за който вкара 15 гола в 40 официални мача.

Той беше част от състава на "Венло" през сезон 2011/2012, но не успя да се...

Бербатов не отрече да има акции в ЦСКА

Димитър Бербатов не отрече твърденията, че вече има акции в ЦСКА. На стадион "Българска армия" нападателят на "Монако" награди шампионите от "Данониада", докато течеше общо събрание на "червения" клуб.
"Може да съм си купил акции преди други", каза загадъчно Бербатов. И добави ,че има кой да го информира за събранието на ЦСКА. На сбирката присъств Димитър Бербатов не отрече твърденията, че вече има акции в ЦСКА. На стадион "Българска армия" нападателят на "Монако" награди шампионите от "Данониада", докато течеше общо събрание на "червения" клуб. "Може да съм си купил акции преди други", каза загадъчно Бербатов. И добави ,че има кой да го информира за събранието на ЦСКА. На сбирката присъств

Андреева: Има натиск Спешна помощ да излезе на протест

Очаква се здравният министър да се срещне с протестиращите медици в понеделник

Естония ще предложи за европейски комисар бившия си премиер


Естония ще предложи за европейски комисар своя бивш премиер Андрус Ансип, разработил режим за строги икономии по време на икономическата криза от 2008-2009 г.. Това съобщи естонското правителство, цитирано от агенция "Франс прес".

57-годишният Ансип подаде оставка през март след деветгодишно пребиваване на премиерския пост - рекорд за ЕС, тъй като дясноцентристката му партия започна да губи популярност.

Тогава политикът намекна, че може да бъде излъчен от Талин за...

Ремонт на кабинета ще има! Оставката е в джоба ми, каза Орешарски

Ремонт на кабинета ще има. Това потвърди днес премиерът Пламен Орешарски. Призивите и предположенията за промени в правителството тръгнаха веднага след провелите се в неделя избори за европейски парламент.

Предстоят ни консултации, персоналните промени в кабинета са наложителни, каза днес Орешарски.

Министър-председателят припомни, че министърът на околната среда и водите Искра Михайлова ще бъде евродепутат, както и зам.-министирът на отбраната Неджми Али.

Винаги съм...

Продължава

Дарин Ангелов, Михаела Филева и Албена Денкова са финалистите в Dancing Stars 2014

След три месеца на труд, много танци, хъс и емоция, Нели Атанасова и Наско Месечков напуснаха завинаги сцената на Dancing Stars 2014 по Нова. Тримата финалисти са Дарин Ангелов, Михаела Филева и Албена Денкова. На 3-ти юни един от тях ще отпадне, само на крачка от титлата Крал и Кралица на бала. А тя ще бъде връчена на 5 юни – от 20:00 часа по След три месеца на труд, много танци, хъс и емоция, Нели Атанасова и Наско Месечков напуснаха завинаги сцената на Dancing Stars 2014 по Нова. Тримата финалисти са Дарин Ангелов, Михаела Филева и Албена Денкова. На 3-ти юни един от тях ще отпадне, само на крачка от титлата Крал и Кралица на бала. А тя ще бъде връчена на 5 юни – от 20:00 часа по

Депутатте от ГЕРБ съдят Кутев за клевета

/КРОСС/ Парламентарната група на ГЕРБ ще съди за клевета своя колега от Коалиция за България Антон Кутев за това, че в телевизионен ефир ги е нарекъл "шайка престъпници".  Обидената опозиция ще иска най-строгото наказание за социалиста, предвидено в закона - глоба от 5000 до 15000 лева и обществено порицание, обясни на брифинг в Народното събрание депутатът от опозицията Данаил Кирилов. Повече от 80 души се почувстваха оклеветени, каза той и добави, че от думите на Антон Кутев са настъпили известни щети, които ГЕРБ ще докаже пред съда. Юристите на ГЕРБ вече окомплектоват доказателства.  

Депутатите приеха промени в Закона за лечебните заведения

Депутатите приеха последователно на първо и на второ четене промени в Закона за лечебните заведения, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Със законопроекта се предлага изменение и допълнение на Закона за лечебните заведения с цел осигуряване изпълнението на конституционно прогласеното право на гражданите до достъпна медицинска помощ и изпълнение на функцията на държавата за закрила на здравето на гражданите.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване