Руското правителство финансира висшето обучение на българи

Русия ще плаща на български студенти да учат в нейни университети. Руската федерация осигурява безплатно обучение в 1000 университета и около 200 специалности. Освен това се очаква около 50 български студенти и докторанти да получат финансиране за обучението си от руското правителство. Едва седем са българските младежи.. Русия ще плаща на български студенти да учат в нейни университети. Руската федерация осигурява безплатно обучение в 1000 университета и около 200 специалности. Освен това се очаква около 50 български студенти и докторанти да получат финансиране за обучението си от руското правителство. Едва седем са българските младежи..

Английски продуцент избира песен на Жана Бергендорф

Жана Бергендорф заминава за Лондон, където ще се срещне с продуцента Рей Хеджис, който е работил с “Тейк Дет”, “Бойзоун”, Том Джоунс. От него българката ще търси професионален съвет. Тя работи върху три парчета, а той ще даде мнението си кое от тях Жана да запише. Докато е в Лондон, победителката в “Х Фактор” ще очаква феновете да  дават идеи във ф Жана Бергендорф заминава за Лондон, където ще се срещне с продуцента Рей Хеджис, който е работил с “Тейк Дет”, “Бойзоун”, Том Джоунс. От него българката ще търси професионален съвет. Тя работи върху три парчета, а той ще даде мнението си кое от тях Жана да запише. Докато е в Лондон, победителката в “Х Фактор” ще очаква феновете да дават идеи във ф

Wall Street осмисля положителните данни за имотния пазар*

Индексите засега се повишават минимално, след като стана ясно, че през януари продажбите на нови жилища в САЩ са скочили с 9,6% до 5,5-годишен връх

    


Втори неуспешен старт на делото САПАРД

За втори път мегаделото за източване на 7.5 млн. евро от програма САПАРД бе отложено. Причината този път е, че две от подсъдимите - Лазаринка Георгиева и Ана Хаджииванова, не са получили препис от обвинителния акт. Делото е отложено за 10 март.

Денят в снимки

Подготовка за Баба Марта и прелестната Ашли Грийн

    


Бербатов: Какво повече му трябва на човек ...

/КРОСС/ Димитър Бербатов, който само преди месец стана играч на Монако, явно се чувства много добре във Франция. И как няма да е, след като около него са и трите му любими жени. Днес бившият национал публикува снимка в профила си във в Фейсбук, на която е легнал, а върху него са се сгушили двете му деца - Деа и Елиа."Какво повече му трябва на човек..:-)))))", написа нападателят на „Монако" под снимката.Фотосът моментално предизвика положителните коментари на последователите на Бербатов. Само за няколко минути снимката събра над 16 000 харесвания. Малката Елиа е на годинка и три месеца, а каката Деа е на 4.

Искат НС да допълни Закона за запасите от нефт и нефтопродукти

Правителството предлага на Народното събрание да промени Закона за запасите от нефт и нефтопродукти, като предлага да се въведе по-добро...

Главният редактор на “Капитал” се оттегля

От 1 март в управлението на “Капитал” ще настъпи промяна, свързана с пенсионирането на главния редактор Станка Тошева, съобщиха от “Икономедиа” АД (издател на “Капитал” и “Дневник”).

Отговорността за редакционното съдържание поемат управляващите редактори на различните платформи – Алексей Лазаров на седмичния “Капитал”, Теодора Василева на “Капитал Daily” и Огнян Георгиев на Сapital.bg.

Станка Тошева, която от създаването на “Капитал” е негов зам.-главен, а от 2010 година – главен редактор, ще остане в редакцията като ментор. Тя ще оглави и Редакционния съвет, който ще разглежда въпроси, свързани с политиката на изданията и прилагането на етичните норми. “Капитал”, както и “Дневник” са приели и спазват Етичния кодекс на българските медии (оригинала, изготвен от Съюза на издателите в България).

Руската рубла се обезцени рекордно спрямо еврото


Руската рубла се обезцени рекордно спрямо еврото до 49.46, съобщи Ройтерс.

Спрямо долара рублата падна до 36 за първи път от последните пет години.

Агенцията припомня, че за това допринася случващото се в Украйна. Русия държи украински дълг за 3 млрд. долара, емитиран през декември, който може да стане неплатим.

"Проблемите на Украйна натежават на рублата", коментира Максим Коровин, анализатор във VTB Capital, Москва. Той добавя, че инвеститорите може да...

Камери за видеонаблюдение ще бранят чешмите в Кюстендил

Цигани крадат спирателните кранове за вторични суровини

С колко от гостите на сватбата си сте спали? С двама или повече, казват 60% от младоженците

Сватбите са създадени, за да отпразнуват любовта между двама души, но проведено наскоро проучване разкрива, че в съвременното общество на сватбеното тържество присъстват поне двама бивши сексуални партньори на младоженците, съобщава „Дейли мейл“.
60% от младоженците признават, че са спали с най-малко двама от гостите на сватбата си. Сватбите са създадени, за да отпразнуват любовта между двама души, но проведено наскоро проучване разкрива, че в съвременното общество на сватбеното тържество присъстват поне двама бивши сексуални партньори на младоженците, съобщава „Дейли мейл“. 60% от младоженците признават, че са спали с най-малко двама от гостите на сватбата си.

Владимир Путин разпореди проверка на армията в Западна и Централна Русия

/КРОСС/ Руският президент Владимир Путин разпореди на Министерството на отбраната внезапна комплексна проверка на бойната готовност на войските в Западния и Централен военен окръг, предадоха ИТАР-ТАСС и Reuters. „Според разпореждането на президента на Руската федерация, днес в 14 ч. (12 ч. българско време) внезапно са вдигнати по тревога войските от Западния военен окръг, както и воинските части, дислоцирани на негова територия, Втора армия на Централния военен окръг, командуванията на Аерокосмическата отбрана, въздушно-десантните войски, стратегическата и военно-транспортната авиация", заяви министърът на отбраната Сергей Шойгу на заседание в министерството. През 2013 г. по поръчение на руския президент бяха проведени шест внезапни комплексни проверки на бойната готовност на руските въоръжени сили, напомня ИТАР-ТАСС. „Проверките обхванаха за пръв път подразделенията от практически всички видове войски и родове въоръжени сили на цялата територия на страната, като в отделни случаи се проверяваха програмите за взаимодействие на армията с федералните и регионалните органи на изпълнителната власт", заяви Путин на заседание на министерството на отбраната през декември м.г. Според руския президент, проверките са показали състоянието на войските и са позволили реална преценка на способността им да решават не предварително известни, а внезапно възникнали задачи".

Разследването за "Големия Октопод" завършва с безславен крах

Четири години, след като МВР шумно огласи показната си акция "Октопод", при която бяха задържани бившият съветник в ДАНС Алексей Петров, братята Йордан и Пламен Стоянови-Дамбовците, Марчело Джотолов, Николай Велков, Антон Петров-Хамстера и Момчил Кръстев, започналото тогава мегаразследване на практика завърши с пълен крах. Това стана, тъй като след последните промени на Наказателно-процесуалния кодекс бе възстановена разпоредбата, ограничаваща прокуратурата в срок от 2 години да внесе в съда дадено дело или да го прекрати. Този текст бе премахнат по инициатива на ГЕРБ, като поправката доби популярност като "вечният обвиняем". След връщането на ограничението за разследващите, обвиняемите по т.нар. дело "Голям Октопод" поискаха обвиненията им да бъдат внесени в съда или свалени. Реакция от прокуратурата обаче така и не последва и по тази причина казусът трябва да бъде прекратен служебно от спецсъда, съобщава "Труд". Алексей Петров, Дамбовците, Джотолов, Велков, Хамстера и Кръстев бяха обвинени, че са участвали в банда, занимаваща се с широк кръг престъпления – рекет и принуда, пране на пари, изнудване и заплахи над бизнесмени и длъжници, източване на "Кремиковци" АД, укриване на данъци, сводничество. Тази квалификация обаче се оказа твърде амбициозна за наблюдаващия прокурор Светлозар Костов и той реши да раздели делото на три с цел да го внесе по-бързо в съда на части. Така в Софийския градски съд започна делото срещу бандата за рекет и изнудване, позната като "Октопод", а другите две – за банда, занимаваща се със сводничество и за висчки останали престъпления, останаха висящи. Адвокатите по "Големия Октопод" депозираха в спецсъда на 23 октомври м.г. молби разследването да бъде внесено в съда или прекратено, припомня "Труд". Делото бе разпределено на съдия Биляна Вранчева. Тя задължи прокуратурата в тримесечен срок да се произнесе. По закон след изтичане на този срок, държавното обвинение разполага с още един месец. Тъй като прокуратурата е научила за молбите на адвокатите два дни след като те постъпили в спецсъда, срокът за действие изтече на 25, а не на 23 февруари – така съдия Вранчева няма друг ход, освен да го прекрати. Вероятно съдбата му ще последва и "Нежният Октопод", прогнозира "Труд".

Кога трябва да промените своята кариера

Трябва ли да действате сега или да го оставите за в бъдеще?

    


Шотландската формация Hidden Orchestra ще подгрява концерта на Трики в София


Шотландският джазов квинтет Hidden Orchestra ще се срещне с българската публика повторно, но този път непосредствено преди концерта на Трики (Tricky) в зала 3 на НДК на 9 април, обявиха организаторите на събитието EventEase.

Съставът, издаван от британския лейбъл Tru Thoughts и състоящ се от двама барабанисти, пианист и един композитор, който е и диджеи, ще потопи публиката в загадъчната атмосфера на своята музика, в която се смесват няколко стила като джаз, класическа музика,...

Бербатов публикува снимка с двете му дъщери

Българският нападател на френскиягранд „Монако" Димитър Бербатов показа какво му трябва на човек. Футболната звезда публикува снимка в социалната мрежа фейсбук, на която е легнал, а върху него са се сгушили двете му деца - Деа и Елиа. "Какво повече му трябва на човек..:-)))))", написа нападателят на „Монако" под снимката.
Българският нападател на френскиягранд „Монако" Димитър Бербатов показа какво му трябва на човек. Футболната звезда публикува снимка в социалната мрежа фейсбук, на която е легнал, а върху него са се сгушили двете му деца - Деа и Елиа. "Какво повече му трябва на човек..:-)))))", написа нападателят на „Монако" под снимката.

18 круизни кораба очаква Варна през този сезон

18 крузини кораба ще акостират във Варна през 2014 – та година. Това съобщи шефът на Морска гара кап. Евгени Игнатов на заседание на Обществения съвет по туризъм, предаде репортер на Moreto.net. Първите пасажери се очаква да акостират в морската столица на 18 април.

Донорството - национална кауза, пожелаха си от МЗ

Първо заседание на Обществения съвет по трансплантология

Осъдиха атентатора на Доган - Октай Енимехмедов, на 3 години и 6 месеца

Произнесоха присъдата на Октай Енимехмедов. Той получава 3 години и 6 месеца затвор. Софийският градски съд го призна за виновен за опит за убийство, като изключи обаче прекия умисъл за извършеното престъпление.  Магистратите не приеха тезата на прокуратурата, че Енимехмедов е имал за цел да убие Доган.

По второто обвинение за хулиганство ... Произнесоха присъдата на Октай Енимехмедов. Той получава 3 години и 6 месеца затвор. Софийският градски съд го призна за виновен за опит за убийство, като изключи обаче прекия умисъл за извършеното престъпление. Магистратите не приеха тезата на прокуратурата, че Енимехмедов е имал за цел да убие Доган. По второто обвинение за хулиганство ...

3 години и 6 месеца затвор за Октай Енимехмедов

Софийският градски съд оправда Октай Енимехмедов по обвинението за опит за убийство на Ахмед Доган.
Но го осъди за закана за убийство на затвор от 3 години и 6 месеца. Очаквайте подробности                                                                                                                                      Софийският градски съд оправда Октай Енимехмедов по обвинението за опит за убийство на Ахмед Доган. Но го осъди за закана за убийство на затвор от 3 години и 6 месеца. Очаквайте подробности

Спасиха семейството на бизнесмен от покушение

Пловдив /КРОСС/ Пловдивската полиция пресече опит за отвличане на семейството на известния бизнесмен Атанас Червенков по прякор Райфъла. Съпругата му Ева и близнаците им - момче и момиче на 11 г., щели да бъдат похитени на улицата пред фамилното жилище. Бандитите възнамерявали да поискат 750 000 лева откуп, съобщиха от Окръжна прокуратура. Самият Червенков обаче посочи друга сума пред "24 часа" - 500 000 евро и 500 000 лева.В понеделник са арестувани Живко Г., на 26 г., от град Гълъбово, и Ангел М., 21 г., от Костенец, които трябвало да извършат удара. Те са неколкократно осъждани за кражби на вещи и коли. След задържането им са направили пълни самопризнания. Общо 5-има са имали отношение към покушението, подготвяно в продължение на пет месеца. Един от тях се е отказал от участие и е съдействал активно на разследващите. Другите двама са разпитани като свидетели.Претърсени са 4 адреса на територията на Варна и Костенец. В автомобил, с който е било планирано да се отвлекат жената и децата на бизнесмена, са открити т.нар. "свински опашки" за обездвижване на жертвите, пистолет, патрони, електрошокова палка, маски за лице.Атанас Червенков - Райфъла Снимка: Наташа Манева"Не съм получавал досега заплахи. Нямам задължения към никого. Не познавам похитителите, за които разбрах, че са криминално проявени, боксьори и каратисти", твърди Атанас Червенков. Той е бивш служител на МВР, завършил е полицейското училище в Пазарджик и школата в Симеоново

За какво да внимават при хранене хора с панкреатит?

На първо място, трябва да е ясно за какъв панкреатит става въпрос.
 Съществуват два варианта.
- Остър панкреатит, при който храненето през устата се прекратява до окончателното овладяване на острия период;
- Хроничен панкреатит, който е най-често следствие на остър панкреатит и затова причините са общи за двата вида панкреатит.
Най-честите... На първо място, трябва да е ясно за какъв панкреатит става въпрос. Съществуват два варианта. - Остър панкреатит, при който храненето през устата се прекратява до окончателното овладяване на острия период; - Хроничен панкреатит, който е най-често следствие на остър панкреатит и затова причините са общи за двата вида панкреатит. Най-честите...

Сезираха ОЛАФ за отклоняване на 1 млн. лв. от старозагорска фирма

/КРОСС/ Европейската служба за борба с измамите с евросредства ОЛАФ е сезирана от ПК "Екогласност" за нередности в изпълнението на проекти по програма ИСПА за изграждане на пречиствателни станции за отпадни води в Димитровград и Стара Загора. Става дума за отклоняване на 1 милион лева, които, вместо да бъдат платени на българска компания от Стара Загора, наета от подизпълнителя на обекта, отиват по сметката на куха фирма, създадена в Турция с единствената цел да разпредели комисионните и откраднатите европари. Старозагорската фирма води дела и ги печели на всички инстанции, но до момента не е получила и лев от дължимите пари. Сигналът е подаден от председателя на ПК "Екогласност" Емил Георгиев. Кореспондентът ни в Стара Загора Венелина Попова разговаря с него и с Антон Андронов от Съвета на директорите на компанията. Андронов е юрист по образование и е бивш кмет на Стара Загора. Той подчерта, че още четири старозагорски фирми са излъгани от турската фирма с 200 хиляди лева, а държавата е ощетена с 2 милиона лева ДДС, съобщи БНР.

Осъдиха Октай Енимехмедов на 3,5 години

Състав на Софийски градски съд произнесе присъдата срещу нападателя на Ахмед Доган, след като делото се забави с повече от година поради различни административни пречки.

Челси има 80% шанс да отстрани Галатасарай, смята Манчини

Треньорът на Галатасарай не спести похвалите си за лондонския отбор

    


Чуждестранни студенти ще спасят родните университети

Привличайки чуждестранни струденти в родните университети страната ни ще спечели в различни аспекти, като алтернативно финансиране, подобряване на качеството на образование, както и потенциални международни бизнес връзки с въпросните страни. Това заяви пред Фокус д-р инж. Ивайло Симеонов, председател на ПП „Нова България Привличайки чуждестранни струденти в родните университети страната ни ще спечели в различни аспекти, като алтернативно финансиране, подобряване на качеството на образование, както и потенциални международни бизнес връзки с въпросните страни. Това заяви пред Фокус д-р инж. Ивайло Симеонов, председател на ПП „Нова България".

Тази година се очаква нов рекорден брой туристи в Гърция

Гърция се надява на нов рекорден брой туристи, които се очаква да достигнат 18,5 милиона тази година, твърди агенция Блумбърг, като подчертава, че европейските туристи се завръщат в страната, която от шест години е разтърсвана от рецесия. Публикацията на Блумбърг се цитира от гръцкото издание "Етнос". В нея, позовавайки на оценки на председателя на Асоциацията на гръцките туристически агенции, американската медия изнася прогнози, показващи, че чуждестранните туристи, които се очаква да прекрачат границите на Гърция тази година, ще бъдат 18,5 млн. спрямо 17,9 милиона през 2013 г. Изразен в числа, този рекорден брой туристи означава приходи в размер на 13 млрд. евро. Почти всички традиционни и нови пазари дават положителни и насърчителни индикации в тази посока, казал гръцкият представител. Очакваният брой туристи е нов рекорд, едно особено окуражително събитие за гръцкия туризъм, който съответства на една шеста от икономиката на страната. С безработица, достигнала до рекордни нива от 28 на сто, премиерът Андонис Самарас нарече туристическата индустрия на Гърция първия локомотив, започнал да тегли нагоре икономиката след шест години на болезнена рецесия. Според председателя на гръцката туристическа асоциация целта е броят на чуждестранните гости да достигне 24 млн. до 2021 г. Този факт би могъл да означава създаването на 300 хиляди работни места. Според Блумбърг данните за резервациите показвали, че Гърция може да очаква повече туристи от Германия и Франция и ръст от 10 на сто на туристите от Обединеното кралство. Повече германци посещават Гърция в сравнение с други националности, следват британците, македонците, французите и руснаците, посочва агенцията.

Стачната вълна в Кипър се разраства

Стачната вълна в Кипър срещу плановете на правителството за приватизация се разрастна днес. Пълна синдикална мобилизация е насрочена за утре, когато парламентът ще обсъжда в пленарна зала спорния зако...

Абонданца вече не е селекционер на националния по волейбол

  Италианецът Марчело Абонданца вече не е селекционер на националния отбор по волейбол за жени на България. Това обявиха от федерацията на официалната си страница.  "След пров...

Мебелни производители с държавно финансиране за Техномебел и Светът на мебелите

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) финансира изложбена площ от общо 1000 кв.м. за участие на български мебелни производители в специализираните изложения. П...

Рекламират в курортите каузата "Варна - Европейска столица на културата през 2019 г."

Активна рекламна кампания в курортите да популяризира кандидатурата на Варна за Европейска столица на културата през 2019 г. Тази задача обедини участниците в заседанието на Обществения съвет по туриз...

Чобанов: Нефинансираните проекти на общините не са автоматически отхвърлени

Нефинансирани проекти на общините не са равни на отхвърлени. Това каза министърът на финансите Петър Чобанов, след среща с членове на Междуведомствения съвет по ПИП „Растеж и устойчиво разви...

България и Румъния ще си сътрудничат в областта на земеделието

България и Румъния ще си сътрудничат в областта на земеделието. Това стана ясно след днешното заседание на Министерски съвет, на което беше одобрен...

Бербатов пусна снимка с двете му дъщери - Деа и Елиа

Българският нападател на френскиягранд „Монако Българският нападател на френскиягранд „Монако" Димитър Бербатов показа какво му трябва на човек. Футболната звезда публикува снимка в социалната мрежа фейсбук, на която е легнал, а върху него са се сгушили двете му деца - Деа и Елиа. "Какво повече му трябва на човек..:-)))))", написа нападателят на „Монако" под снимката.

В САЩ почина дъщерята на Ренета Инджова - Ралица Славенкова

В САЩ от рак на панкреаса е починала Ралица Славенкова – дъщеря на първата жена премиер на България Ренета Инджова, научи от близки на семейството Фрог нюз. От години заедно със съпруга и двете си деца Ралица живее в американския град Принстън. Инджова е отлетяла незабавно за Съединените щати.

Заплатите в МВР ще бъдат увеличени с 10 на сто


Заплатите в МВР ще бъдат вдигнати с 10 на сто от първи януари, реши днес правителството. Служителите в министерството ще получат увеличението си със задна дата през март, съобщи БНР.

До последно не беше ясно точно с колко ще се увеличат възнагражданията на работещите в системата, финансовият министър Петър Чобанов съобщи преди време, че ще е с повече от 5 на сто. Той обаче обвърза увеличението с оптимизация в МВР.

След заседанието на правителството министър Чобанов за...

Варненският митрополит: За Църквата донорството е любов!

Българската православна църква възприема донорството като изява на любов, която е алтруизъм, каза Варненският митрополит Йоан, който влезе в новоучредения обществен съвет по трансплантология към здравното министерство, в който влизат над 40 представители на лекарското съсловие, общественици и представители на БПЦ и Мюфтийството.

"Пепел и рози" в роман

Историята на Фатмагюл може не само да се гледа, но и да се прочете

    


Температурите се покачват

През нощта в повечето места, с изключение на североизточните райони ще е ясно. Минималните температури сутринта ще са между -2° и 3°. Утре през по-голямата част от деня ще преобладава слънчево време. Но в Североизточна България и по Черноморието ниската облачност ще се задържи почти през целия ден.

Отварят всички сектори на "Васил Левски" за мача на "Лудогорец"

Интересът към двубоя Лудогорец - Лацио от 1/16-финалите в Лига Европа не стихва и днес. Въпреки, че свършиха билетите за секторите „А" и „В" на стадион „Васил Левски", футболните фенове купуват пропуски за сектори „Б" и „Г", които бяха пуснати в продажба в късния следобед вчера. До 10 часа тази сутрин са проданени малко на 20 000 билета за мача на Интересът към двубоя Лудогорец - Лацио от 1/16-финалите в Лига Европа не стихва и днес. Въпреки, че свършиха билетите за секторите „А" и „В" на стадион „Васил Левски", футболните фенове купуват пропуски за сектори „Б" и „Г", които бяха пуснати в продажба в късния следобед вчера. До 10 часа тази сутрин са проданени малко на 20 000 билета за мача на

Как родителската обич моделира мозъка на бебето?

Сю Гехарт ни обяснява за важността на любовта

    


От МИП ще привличат чужди инвестиции

Министерство на инвестиционното проектиране (МИП) ще представя големи общински проекти на изложения в Западна Европа съвместно с местните...

В спецпрокуратурата е имало манипулиране на разпределението на делата

София /КРОСС/ Системата за случайно разпределение на дела и преписки Law choice може да се манипулира без да остават следи и това е било вече изпробвано в Специализираната прокуратура. Начинът е следният - архивира се цялата папка Law choice, след това се извършва разпределението на преписки и дела, а после папката отново се вади от архива. Ако дадена преписка не се падне на когото трябва, всичко се изтрива и почва отново - архивира се, разпределя се, вади се от архива.Цялата схема е била разкрита от системния администратор на Специализираната прокуратура (СП) в хода на проверка, извършена от Инспектората на Върховната касационна прокуратура (ИВКП), научи "Правен свят". Според компютърния специалист, по този начин в системата не остават следи и заради това било трудно да се установи манипулацията.Проблемът с ненадеждната система за случайно разпределение на дела и преписки е поставян отдавна от съдии, но през последната година въпросът бе изключително остро посочен както от неправителствени организации, така и в доклада на Европейската комисия от януари т.г.От 1 януари т.г. ВСС въведе в почти всички съдебни органи обновена версия на продукта Law choice. Но, въпреки доработките в него, той така и не е тестван от външни експерти, за да се види доколко може да гарантира защита от манипулации.Нарушенията при използването на системата за случайното разпределение на преписките в спецпрокуратурата са констатирани при проверка на Инспектората на ВСС

На европейските избори в Германия няма да има процентова бариера

Федералният конституционен съд на Германия премахна 3-процентовата бариера за изборите за Европейски парламент в страната, съобщи ДПА в сряда. След това решение в Германия за първи път няма да бъде установена процентова бариера за германските партии, участващи в европейските избори. Според съда 3-процентовата бариера "противоречи на принципите на изборното равенство и равните възможности за партиите". Постановлението означава, че по-малки политически формации като крайнодясната Националдемократическа партия и евроскептичната Алтернатива за Германия може да спечелят места в Европейския парламент на изборите през май със сравнително ниска подкрепа. Петпроцентовата бариера за националните парламентарни избори в Германия остава в сила.

Одобрено е издаването на три разрешения за проучване на подземни богатства

Правителството одобри издаването на три разрешения за проучване на възможностите за добив на подземни богатства.  В продължение на три...

МФ препоръча да се забавят промените в Закона за кредититe

Въпреки това проектът мина на първо гласуване в парламентарната икономическа комисия

    


Deloitte: Оптимизмът сред българските финансови мениджъри остава под напрежение

Те са предпазливи по отношение на дълговото финансиране в условията на достъпен кредитен ресурс, показва проучване на компанията

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване