Конфискуваха близо 1200 парфюма на Капитан Андреево

Те са открити под задните седалки на влизащ от Турция микробус

    


САЩ и Япония започнаха разследвания срещу Bitcoin борсата Mt.Gox


Ситуацията около една от най-популарните Bitcoin борси Mt. Gox продължава да се заплита. Япония и САЩ са започнали разследвания около събитията в борсата.

Финансовото министерство на Япония и Агенцията по финансови услуги на страната и полицията събират данни по случая, коментира говорител на правителството пред агенция Reuters. Местните власти признават, че нямат юрисдикция над Mt. Gox, но въпреки това искат да се запознаят със случая и да помогнат с каквото могат на японски...

Не приеха предложението на ГЕРБ за комисия за оградата по границата

Парламентът отхвърли предложение на ГЕРБ за временна комисия по проекта за изграждане на ограда на българо-турската граница. 66 депутати гласуваха „за", против бяха 91, а 10-има се въздържаха.

Предложението аргументира Александър Ненков, който в понеделник, заедно с колегата си Валентин Радев, подаде сигнал до главния прокурор за разследване на Парламентът отхвърли предложение на ГЕРБ за временна комисия по проекта за изграждане на ограда на българо-турската граница. 66 депутати гласуваха „за", против бяха 91, а 10-има се въздържаха. Предложението аргументира Александър Ненков, който в понеделник, заедно с колегата си Валентин Радев, подаде сигнал до главния прокурор за разследване на

Жена загина при челен удар

58-годишна жена от свищовското село Овча Могила загина при пътен инцидент снощи около 18.30 ч. на пътя Русе – Плевен.

Жена загина при катастрофа на пътя Русе-Плевен

58-годишна жена от свищовското село Овча Могила почина при пътен инцидент, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Велико Търново. 

Произшествието е станало снощи около 18.30 часа на пътя Русе-Плевен. Лек автомобил 58-годишна жена от свищовското село Овча Могила почина при пътен инцидент, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Велико Търново. Произшествието е станало снощи около 18.30 часа на пътя Русе-Плевен. Лек автомобил "Фолксваген", управляван от 36-годишния В.Ф. от Полски Тръмбеш, се движел в посока Русе-Плевен. Той навлязъл в насрещната лента за

Почина Пако де Лусия

Легендарният фламенко китарист беше на 66

Автори на книги в надпреварата за наградата на Портал „Култура"

/КРОСС/ До 20-ти март е срокът за подаване на формуляри за участие в конкурса за годишните награди на интернет портала „Култура". Главният редактор Тони Николов каза пред БНР, че категориите са две - за проза и за хуманитаристика. Могат да участват автори на книги, излезли в рамките на 2013-та година. Ще има и две допълнителни награди за цялостно творчество и принос към развитието на българската култура. За да е валидно заявлението за участие в конкурса, до 20-ти март кандидатите трябва да предоставят безвъзмездно 2 екземпляра от предложените от тях книги, придружени от формуляр с кратка творческа справка за автора, който може да се изтегли от сайта на Фондация „Комунитас". Идеята е книгите, които получаваме, като условие за участие, да бъдат дарени на различни библиотеки в страната, каза Тони Николов. Той съобщи, че до момента в конкурса са заявили участие 40 автора, предимно с проза. До 24 май ще бъдат готови номинациите, а спечелилите ще бъдат обявени на 1-ви ноември - Деня на будителите.  

И районът под Военна болница остава без вода

От ВиК-Варна съобщиха за Moreto.net, че поради аварии без вода днес ще останат абонатите в следните райони: - абонатите под Военна болница до 15 часа; Припомняме, че по-рано днес без вода останаха следните места: - висока зона на кв.

Почина китаристът Пако де Лусия (допълнена)


Известният испански фламенко китарист Пако де Лусия почина на 66 години след сърдечен удар, докато е бил на плажа заедно с децата, си близо до дома им в Мексико, съобщи abc.es.

Роденият в испанския град Алхесирас музикант е един от най-популярните в света фламенко изпълнители, който след това вихри таланта си и в стиловете джаз, поп, салса и боса нова.

Носител е на най-престижното отличие от националния конкурс за фламенко китара в Кордоба, златен медал за заслуги в...

Почина известният китарист Пако де Лусия (допълнена)


Известният испански фламенко китарист Пако де Лусия почина на 66 години след сърдечен удар, докато е бил на плажа заедно с децата си близо до дома им в Мексико, съобщи abc.es.

Роденият в испанския град Алхесирас музикант е един от най-популярните в света фламенко изпълнители, който след това вихри таланта си и в стиловете джаз, поп, салса и боса нова.

Носител е на най-престижното отличие от националния конкурс за фламенко китара в Кордоба, златен медал за заслуги в...

Почина известният китарист Пако де Лусия


Известният испански фламенко китарист Пако де Лусия почина на 66 години след сърдечен удар, докато е бил на плажа заедно с децата си близо до дома им в Мексико, съобщи abc.es.

Роденият в испанския град Алхисерас изпълнител е един от най-популярните в света фламенко изпълнители. Носител е на най-престижното отличие от националния конкурс за фламенко китара в Кордоба, златен медал за заслуги в изящните изкуства, наградата за изкуство на княжество Астурия, носител на титлата доктор...

МБАЛ-Бургас пусна извънредна смяна заради форум на бъбречноболните

Лекарите от Отделението по хемодиализа на МБАЛ-Бургас дават извънредни смени, за да може 8 бургазлии, на които се налага диализа през ден, да пътуват на форум в Арбанаси. Форумът се организира от Асоциацията на пациентите с бъбречни заболявания и приятели (АПБЗ) и събира хора от цялата страна. Събитието се провежда в събота и неделя, но понеже от центровете за хемодиализа във Велико Търново и Стара Загора не могат да поемат пътуващите от морския град, в МБАЛ-Бургас правят жест към своите пациенти. По инициатива на д-р Петя Купенова, началник на Отделението по хемодиализа, лекарите разместват графика си и ще изпълнят процедурите непосредствено преди заминаването на групата от Бургас и веднага след нейното връщане, в неделя следобед.

„Когато разбрах, че няма къде другаде да направят хемодиализа предложих на прокуриста на МБАЛ-Бургас д-р Миразчийски в отделението да дадем извънредна смяна и той веднага се съгласи”, каза д-р Купенова.

Отделението е единственото в Бургас и обслужва около 150 пациенти, които правят по 12 процедури в месеца.

„Благодарни сме на лекарите от Бургаската болница, защото това е голям жест от тяхна страна. Благодаря специално на д-р Купенова, която поде инициативата без дори да я молим. Тя и нейните колеги ще дойдат на работа в неделя заради нас”, каза Кремена Лозева, която е координатор на Асоциацията на пациентите с бъбречни заболявания и приятели за Бургас и председател на местното сдружение на диализно болните „Здравец”.

„На форума в Арбанаси не само ще чуем важна информация по теми, свързани с нашата болест, но и ще се запознаем с други хора. Важно е да видиш, че не си сам – така се поддържаме да не падаме духом. За мен например хемодиализата е нещо нормално, защото тя ми позволява да живея. Други обаче я приемат по-тежко, но не трябва”, допълва Кремена.

Тя е на хемодиализа от 7 години и половина, но това не личи по нищо. Кремена е ведър и усмихнат човек, който води нормален начин на живот и ходи на работа всеки ден, докато чака за трансплантация. Жената благодари на лекарите от МБАЛ-Бургас, защото през годините се е убедила, че работят с грижа за пациентите.

 

ЕВН: Взрив в трафопоста в Бургас не е имало

"Пукот от трафопоста е обезпокоил живеещите наоколо хора"

    


Абитуриенти обличат бели тениски в подкрепа на "пеперудените деца"

Абитуриентите от 2-ра Английска гимназия в София са решили вместо рокли и бляскави тоалети в деня на своето изпращане да облекат бели тениски, символизиращи надеждата.
Така те искат да заявят своята подкрепа към т.нар пеперудени деца.
Един от инициаторите - Искра Букова казва пред БНР, че разбират за проблема от интернет.
"Като видяхме за Абитуриентите от 2-ра Английска гимназия в София са решили вместо рокли и бляскави тоалети в деня на своето изпращане да облекат бели тениски, символизиращи надеждата. Така те искат да заявят своята подкрепа към т.нар пеперудени деца. Един от инициаторите - Искра Букова казва пред БНР, че разбират за проблема от интернет. "Като видяхме за

Депутатите отказаха да се занимават с оградата за 10 млн. лв.

Депутатите отхвърлиха предложението на опозицията за създаването на анкетна комисия за изграждането на ограда на границата с Турция. Съоръжението, което трябва да предпазва страната от влизане на нелегални имигранти, стана обект на проверки заради необяснимо скочилата му цена от 5 милиона на близо 10 млн.

Депутатите отказаха да нищят проблема с оградата по границата

Парламентът отхвърли предложение на ГЕРБ за временна комисия по проекта за изграждане на ограда на българо-турската граница. 66 депутати гласуваха „за Парламентът отхвърли предложение на ГЕРБ за временна комисия по проекта за изграждане на ограда на българо-турската граница. 66 депутати гласуваха „за", против бяха 91, а 10-има се въздържаха. Предложението аргументира Александър Ненков, който в понеделник, заедно с колегата си Валентин Радев, подаде сигнал до главния прокурор за разследване на

Спипани с марихуана

На 25.02.т.г. около 19.40 ч. в с. Просеник, служители от Районно управление «Полиция» – Руен извършили проверка на л.а. «Рено Меган», с пернишка регистрация, с който се придвижвали : 22 год. А.А., 27 год. А.К., 16 год. О.А., 17 год. К. Й. и 16 год. М.М., всички от Поморие. При извършения личен обиск на водача на автомобила – А.А. е открита станиолена хартия, съдържаща зелена суха тревна маса / марихуана, а в чанта, собственост на А.К. е намерено полиетиленово пликче със семена от коноп. По случая е образувано бързо полицейско производство.

След пет години ремонт Музеят на Пикасо в Париж отново отваря врати

Париж/КРОСС/Пет години, след като беше затворен за реставрация, Музеят на Пикасо в Париж отново ще отвори врати. Бароковата сграда от 17 век, намираща се в историческия парижки квартал Маре, бе ремонтирана за сумата от 52 милиона евро - с 22 милиона евро повече от предвидения бюджет поради промени в мащаба на ремонта. Музеят притежава около 5000 картини, рисунки, скулптури, керамика, фотографии и документи, но досега само малка част от тях можеше да бъде изложена поради липсата на достатъчно място. Към днешна дата това не е проблем, защото сградата разполага с много повече пространство след реновациите, което ще увеличи и броя посетители. Прогнозата е посещаемостта да се покачи от 450 000 души на 850 000 души годишно. Музеят, който официално ще отвори вратите си през месец юни, планира да представя по една голяма изложба годишно. Първата такава ще бъде плод на съвместната работа с MoMA, Ню Йорк, а темата ще бъде - мястото и значението на скулптурата в богатото и многообразно творчество на Пабло Пикасо. Парижкият музей на Пикасо отваря врати за първи път през 1985 г. Колекцията му се състои от произведения, които са предоставени на френската държава след смъртта на художника през 1973 г. Останалата част са дарения от семейството на Пикасо, включително и от вдовицата му Жаклин Рок.  

Абитуриенти с бели тениски вместо с тоалети в подкрепа на "пеперудените деца"

Абитуриентите от 2-ра Английска гимназия в София са решили вместо рокли и бляскави тоалети в деня на своето изпращане да облекат бели тениски, символизиращи надеждата.
Така те искат да заявят своята подкрепа към т.нар пеперудени деца.
Един от инициаторите - Искра Букова казва пред БНР, че разбират за проблема от интернет.
Абитуриентите от 2-ра Английска гимназия в София са решили вместо рокли и бляскави тоалети в деня на своето изпращане да облекат бели тениски, символизиращи надеждата. Така те искат да заявят своята подкрепа към т.нар пеперудени деца. Един от инициаторите - Искра Букова казва пред БНР, че разбират за проблема от интернет. "Като видяхме за

Бареков предлага краткосрочен план за излизане от политическата криза

Обръщам се към четирите партии на статуквото в българския парламент. От вчера напълно лъснаха вашите срамни сделки. С нашите независими депутати ключът за разтурването на 42-то Народно събрание вече е в ръцете на "България без цензура". До вчера управляващи и опозиция бяхте зависими от една ксенофобска партия като "Атака". От днес сте зависими само от нас и от българския народ.

Борисов: Колкото повече напускат, толкова по-добре

"Това е прекрасно време за ГЕРБ. Ако е имало хора, които са подвластни на някои други интереси, да напуснат партията – това е прекрасно за нас”, посочи лидерът на партията

Разтурят бежанския лагер в Телиш

Бежански лагер в Телиш няма да има. Военни камиони и кранове от Плевен откарват обратно имуществото, което беше закарано в края на миналата година в бившото военно поделение на селото.

Задържаха пловдивчани, готвили отвличане за 750 000 лв.

/КРОСС/ В Окръжна прокуратура - Пловдив се води досъдебно производство за приготовление към отвличане с користна цел, извършено от две лица, съобщиха от прокуратурата. Установено е, че в периода м.септември 2013г. - м. януари 2014г. е било е извършено приготовление за отвличане на жена - близък сътрудник на пловдивски бизнесмен, с цел получаване на откуп в размер на 750 000 лв. В хода на производството са били задържани петима души. Първоначално съпричастност към деянието е била установена за трима от тях, един от които самоволно се е отказал от участие в замисленото престъпление и е съдействал активно на разследването. Спрямо двама от задържаните - Ж.Г. на 26 години от гр. Гълъбово и А.М. на 21 години от гр. Костенец са били повдигнати обвинения за посоченото по-горе престъпление. Останалите лица, които са били задържани първоначално, са били разпитани в качеството на свидетели. Извършени са били претърсвания и изземвания на 4 адреса на територията на гр. Варна и гр. Костенец, както и на един автомобил, при които са били намерени и иззети: автомобил, с който е било планирано да се извърши отвличането, множество т.нар. „свински опашки", предвидени за обездвижване на жертвата, пистолет, патрони, електрошокова палка. Било е установено и наличието у обвиняемите на две маски за лице, предназначени за използване при извършване на престъплението

Мариана Попова прави клубна програма с ремикси

Първият ремикс от новата програма за клубни участия, която певицата подготвя, е на песента  Crazy. Парчето е от 2009 г., а новият вариант е на Александър Кипров-син. Пак той ще направи и ремикси на хитовете New Religion, Let me Cry и Lejos, които скоро ще се завърят в ефира.












Първият ремикс от новата програма за клубни участия, която певицата подготвя, е на песента Crazy. Парчето е от 2009 г., а новият вариант е на Александър Кипров-син. Пак той ще направи и ремикси на хитовете New Religion, Let me Cry и Lejos, които скоро ще се завърят в ефира.

Продават на търг копия на "Моята борба", подписани от Хитлер

/КРОСС/ Две редки копия на "Моята борба", подписани от Адолф Хитлер, ще бъдат продадени на онлайн търг в Лос Анджелис. Комплектът от два тома са подписани от Хитлер и са посветени на Йозеф Бауер, един от първите членове на нацистката партия и водач на "Бирения пуч" от 1923 г. за сваляне на баварското правителство, пише NDTV. Предполага се, че Хитлер най-вероятно ги е подарил на Бауер за Коледа през 1925 г. и 1926 г. Според организаторите на търга книгите са зловещо подписан набор от книги, които напразно са предупредили света за намеренията на Хитлер. Същевременно лично подписаните от фюрера копия са рядкост. Хитлер пише "Моята борба" в затвора, като излага своята политическа доктрина и обвинява за неволите на Германия различни групи, включително евреи и марксисти.    

Всеки кмет да се пази от дупките

Мъж, паднал в дупка и пострадал тежко, успя да осъди общината в Радомир. Заради една нищо и никаква дупка, нито запълнена, нито поне обезопасена от чиновническо нехайство, човекът е претърпял няколко операции и все още е трудноподвижен. Затова на пръв поглед немалкото обезщетение от 22 000 лева едва ли ще го направи щастлив. Мъж, паднал в дупка и пострадал тежко, успя да осъди общината в Радомир. Заради една нищо и никаква дупка, нито запълнена, нито поне обезопасена от чиновническо нехайство, човекът е претърпял няколко операции и все още е трудноподвижен. Затова на пръв поглед немалкото обезщетение от 22 000 лева едва ли ще го направи щастлив.

Български енергийни недомислия

/КРОСС/ Какво е бъдещето на българската енергетика? Ако например НЕК фалира? И дали украинската криза може да е от полза за България? Енергийният експерт професор Атанас Тасев и икономистът Красен Станчев търсят отговорите. Влошени кредитни показатели, увеличени дългове, несигурност по проекта АЕЦ "Белене" - това са основните причини, поради които кредитната агенция "Стандарт енд Пуърс" намали рейтинга на Националната електрическа компания на В+ с отрицателна прогноза. Бившият премиер Бойко Борисов видя в сриването на кредитния рейтинг на НЕК опасност от фалит не само на компанията, но и на цялата държава. Министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев от своя страна обяви, че "без да обещава чудо" до 4-5 месеца неговото правителство ще стабилизира енергетиката с "двукратно намаляване на цената на електроенергията, увеличаване на нейния износ и натоварване на мощностите". На кого да се вярва? "Нито един от двамата няма право", заяви за Дойче веле икономистът от Института за пазарна икономика Красен Станчев и поясни, че ако НЕК действително фалира, проблемът няма да е кой знае какъв. Половината задължения на НЕК са задължения към Българския енергиен холдинг и ако платежната система в НЕК е затлачена, това се отразява и на холдинга, откъдето следва, че тези две държавни компании трябва да се продадат

Във Военноморския музей във Варна ще бъде открита изложба по случай 3 март

На 28 февруари, във Военноморския музей във Варна ще бъде открита изложба посветена на 3 март, съобщи Агенция Фокус. Мариана Кръстева, директор на Военноморския музей във Варна, посочи, че изложбата ...

Кое е най-иновативното мобилното приложение в Барселона?

Мобилната апликация е за правене на самоснимки (т.нар selfies) CamMe спечели приза за „най-иновативно приложение“ по време на Световния мобилен...

7-метрови Пижо и Пенда завързаха на кметството в Димитровград

Община Димитровград посреща традиционния празник Баба Марта с гигантски Пижо и Пенда на фасадата на кметството. Близо 7-метровите червено-бели символи са поздрав към гражданите и гостите на града за предстоящият празник.

Мартеницата с внушителни размери е изработена от Социално предприятие в Димитровград, от курсистите в направление „Шивачество”. За Направата на Пижо и Пенда са изразходени 30 метра полиестерен плат. Формата е във вид на червен и бял пискюл, височината е 6,5 метра, а широчината на основите на двете отделни тела – 2,4 метра.

Димитър Димитров

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гигантската мартеница изработи Социалното предприятие в Димитровград

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нова промяна във Facebook разширява аудиторията на публикациите

Нова промяна в алгоритъма на новинарския поток (News feed) във Facebook ще позволи публикациите на корпоративните страници да достигат до повече ...

Предсрочният вот се отдалечи

АНДРЕЙ РАЙЧЕВ Кабинетът "Орешарски" никога не е бил по-силен Орешарски прескочи зимата, личният му рейтинг расте и правителството никога не е било толкова силно, колкото след тази година на протести. Не че е много силно, но просто досега не е било по-силно. Поляризацията в обществото произведе четири електората. Левият електорат - от около

Социалното министерство ще разпредели 8,38 млн. лева за най-бедните

Еднократно 270 хил. души ще получат по 30 лева през април, реши правителството

    


Бареков към НС: Прочистете се от крадливи политици!

Бареков предлага краткосрочен план за излизане от политическата криза.

Водещ холандски университет се представя днес във Варна

Водещият холандски университет Tilburg University ще организира информационна среща във Варна днес - 26 февруари. Tilburg University е сред предпочитаните университети в Европа и е оценяван като лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право.

Журналисти и политици обсъдиха гибелта на свободната преса на късна премиера на „Пепел от вестник“

/КРОСС/ Макар и почти две години след излизането си и 14 години след реалните събития, описани в романа, книгата „Пепел от вестник" е запазила достоверността, съотнасяща се и към настоящето. Авторът Евгени Петров, издателят Любен Козарев („Изток-Запад") и критикът, журналист и литературовед Румен Леонидов стигнаха до този извод на късната премиера на романа, описващ заграбването и смъртта на вестник „Пари". „Преди време нашето издателство представи „Кръгът на Анархазис" - една книга на адвокат Тодор Касабов, която показва порочността на българската съдебна система. Никой не й обърна внимание. Безразличието у нас е достигнало толкова напреднали форми, че каквото и да се появи, остава незабелязано. Предупредих Евгени да е готов, че същото може да се случи и с неговата книга. Трудно може да се впрегне вниманието на хората, те са толкова разочаровани, все едно някой им се е изплюл в очите и не виждат нищо. Но колкото и да бъде затлачвана и манипулирана, накрая истината излиза. Слава богу, новите поколения не могат лесно да бъдат манипулирани, те имат някакво собствено мнение и четат. Тази книга може да им разкрие парче от тази истина",сподели Любен Козарев за книгата на бившия издател на вестниците „Пари" и „Експрес" и др

Видео: В САЩ е открито "най-голямото заровено съкровище"


Американско семейство откри случайно съкровище от златни монети от XIX век в имота си, оценявано на над 10 милиона долара, но остава загадка откъде е дошло то, разказва Пол Чапман от "Ройтерс".

Монетите били открити от пожелало анонимност семейство, докато двойката разхождала кучето си в Калифорния през април миналата година.

Компания за търговия с валута, която представлява семейството, твърди, че 1400-те монети вероятно струват рекордните 10 милиона долара.

Любо Киров става жури в "Големите надежди"

Любо Киров влиза в журито на “Големите надежди”, където ще пресяват пеещи деца, съобщиха от екипа на Нова тв вчера. Той вече има опит на подобна позиция, защото през миналата година беше част от съдиите в “Екс фактор” по същата телевизия.
 Малцина знаят, че той е израснал на плевенската “улица на музикантите”. Близо до къщата, където е роден Любо Киров влиза в журито на “Големите надежди”, където ще пресяват пеещи деца, съобщиха от екипа на Нова тв вчера. Той вече има опит на подобна позиция, защото през миналата година беше част от съдиите в “Екс фактор” по същата телевизия. Малцина знаят, че той е израснал на плевенската “улица на музикантите”. Близо до къщата, където е роден

Британската икономика се е разширила с 2,7% през четвъртото тримесечие

Бизнес инвестициите на Острова са нараснали с 2,4% в периода октомври-декември

    


Рой Кийн: Мойс не е виновен, играчите са слаби

"Промиха ни мозъците, за да си мислим, че Висшата лига е №1 в света"

    


Напускането на депутати е прекрасно време за ГЕРБ, убеден Борисов

По време на краткия си престой в парламента лидерът на опозицията коментира преминаването на народни представители към партията на Николай Бареков и разказа виц за Веселин Маринов

Управляващата коалиция в Румъния се разпадна

Националната либерална партия се оттегля заради разногласия с премиера Виктор Понта относно назначението на министри

    


Двама нови депутати положиха клетва

/КРОСС/ Двама нови депутати положиха клетва в началото на днешното заседание. Юристът Ива Кусева от Поморие заема мястото на Димчо Михалевски от БСП, който почина преди седмица. Тя беше пета поред в листата на левицата в Бургас, има опит в семейния туристически бизнес. Зоран Рангелов пък попълни мястото, овакантено от Владислав Горанов от ГЕРБ, който напусна парламента на 14 февруари, а депутатите го освободиха преди седмица. Рангелов е IT специалист и става депутат от 24-ти софийски избирателен район. Председателят на парламента Михаил Миков обяви и решението на Румен Йончев от левицата да напусне групата на "Коалиция за България" и да стане независим. Йончев припозна партията на бившия телевизионен водещ Николай Бареков "България без цензура".  

Откраднаха 17 грама златни накити

17 грама златни накити са станали обект на домова кражба. Неизвестно лице е проникнало в жилище на улица „Стара планина” в Хасково, след като е счупило патрона на входната врата. В РУП-Хасково е регистрирана и кражба от микробус Киа, паркиран на улица „Пловдивска”. След счупване стъклото на предната лява врата са откраднати комплект от 21 гаечни ключа. Образувани са досъдебни производства.

Хасково Новини

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване